2004.08.29 13:36

igaz a cumisüveg se 
helyette a függöny, a macikák és a csigabiga volt a nyerő. A tápszer, amit kap nem édes, sőt szerintem keserű (BebaHA), de első napjaitól kezdve sajna kap tápot is, és a kórházban is mindig cumisüvegből megtömve hozták ki nekem. Akkor küzdünk még tovább, ha ezt mondjátok. Bár még mindig nem tudom, hogy mikortól van az, hogy már nincs teje a kismaminak... 

, helyette jó kis sorozatgyilkosos filmet néztünk meg:I 
Szóval adj még, és Vencel jelzi majd, ha elég volt! (óvatosan a böfiztetéssel, ilyenkor elég szaftos tud lenni
) Ami a keverést illeti: mindkettő kell neki, akár egyben, akár külön, akár vegyesen.Szerintem kosóld meg. Ha ízlik, akkor Vencelnek is fog. Vigyázz a glutén mentességre azért!
képet kérünk

Zoknicibálás nálunk is szám! Én azért félek, hogy egyszer megfullad tőle, ezért aztán a lötyögős zoknikat elzsákoltam.Ja és én már megint pakolom a rucikat. Kinőtteket és az örökölteket. Tünci a Balcsis kép rólatok

2004.08.29 21:35
Vagy mégis?
): https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/show.cgi?tpc=283&post=342734#POST342734. De majd teszek fel frissebb spárgákat. Néha elképedek, milyen lazák és hajlékonyak ebben a korban ezek a gyerkőcök.2004.08.30 07:54
2004.08.30 07:54
2004.08.30 09:56

) ezért előre is elnézést, de csak a felvetett témánként fogok irogatni a teljesség igénye nélkül.
Amugy meg oda lehet nekik adni játszani hadd szokják. Fogkrém majd csak akkor, ahogy ti is irtátok ha már tud köpni

Nálunk is elő elő fordul, hogy felébred és elég hiszti szokott olyankor lenni szegénykém, ilyenkor a cici hála nálunk jó nyugtató. Fogzáshoz nagyon tudom javasolni a chamomillát lefekvés elött 3-4 bogyeszt, sokat segit.
Amugy épp tegnap néztem hogy a nuck sarokvédőhöz (mi nem azt vettünk) adnak ragacsokat is szép számmal, mármint amivel szerintük fel lehet tenni, kiváncsi lennék hogy az meddig marad a helyén, de ezért mégegy adagot tuti nem veszek
(olyan mint az anyja, szeret kutatni, kicsinek én is ezt csináltam, van is nyoma a kisujjamon egy ilyen akciónak)
és itt a kajcsi ideje is, félreérthetetlen módon jelzi is : hammmmmmmm 
2004.08.30 13:04
Ha már a csillagászatnál tartunk
Csak az a baj, hogy pár hónap alatt felnőnek
2004.08.30 21:58

, és jól fog jönni egy kis kikapcsolódás, és elég lesz neked csak (
) 2gyerek is. Glutén meg ugye kerülendő sokak szerint, szóval lehet, hogy jó ötlet kihagyni egy kicsit

2004.08.31 08:30
Nagyon ügyi Dorka, gratula az álláshoz! Ezek a spárgák meg tényleg nem semmik, tiszta akrobata!
Szuperek ezek a fotók! Meddig tart a kiállítás?
És ti is szépek vagytok az esküvői képen.
Gratula Olinak a mászáshoz!
Én meg pakolgattam a szekrényben, és találtam egy tejpép mintát, aminek szept elején jár le a szavatossága. Kittinek még nem akartam odaadni, hát megettem én.
Nem is volt rossz. Tegnap voltunk tanácsadáson, meg még szuri is volt, abban maradtunk a doktornővel, hogy majd a kötelezők után jöhet az agyhártyagyulladás elleni. De ez szinte semmi sem volt, épp hogy egy nyikkanás, se láz, se nyűgi, tök jól elvolt egész nap. 2004.08.31 09:49
2004.08.31 12:54
. Közben Vencelnek lett harmadik foga, meg ugyebár elkezdtük a kukoricapelyhet. Köszi a tanácsokat mennyiség témában. Ja! És ugyebár ennek köszönhetően megjelent az első kemény bogyókaki
Bocs,hogy ezt így közzéteszem, de nagyon meglepődtünk, még ma is megcsodálunk minden produktumot,hogy milyen édes
Képek csak Neked:
Amúgy ha nem tűnik személyeskedésnek, az anyósod miért hagyta abba a gyerekgyógyászatot? nagyon elhivatottnak tűnt az alapján,amiket írtál! Megnéztem ám a képet a csodajárgányról,hát tényleg csak beszélni nem tud... vagy tud
? Mennyibe került,ha nem titok?
!
Alvással mi újság?
? Nagyon ari vagy,de azért sem vagyok hajlandó ez alapján etetni Venceleckit, mert szerintem már ilyenkor sokkal inkább kialakultak a saját igényeik, mintsem ilyen számítások működnének. Ez persze csak szerintem. Ja! Meg a két hozzátápin kívül a többiről úgysincs halvány lila fogalmam sem mennyiségileg, tehát bukna az elmélet
Örülök,hogy sikerült megoldanod a feladatot, és még jó,hogy nem érezted magad jól a kollégák között! Te most anyabanya vagy,nem informatikus lady
! Léna annyira édes csajszi továbbra is, hogy lenne kedvem már megölelgetni megint
!
2004.08.31 14:05
) 2004.08.31 15:06
2004.08.31 16:43
), nagyon jó volt, és Dorci is jól viselkedett, a Neki szimpi embereknek odakiáltott, hogy "baba", és valami integetésfélét is produkált feléjük

2004.08.31 20:50
2004.08.31 21:07
Hiúság, az ember örök bűne

)
jót fog tenni nektek!!! (indiszkrét, hogy melyik banknál is vagy?)

2004.08.31 21:30
De Ő inkább a mostani nagy slágerrel, egy zacskó mentolos zewa zsepivel, vagyishogy a csomagolásával játszott
Vagy pedig egyikünk ölében ült/állt, és hatalmas cuppanós (na jó, inkább nyálas
) puszikat kaptunk. 2004.09.01 06:15
Ma anyukámék mennek a mongolba. Mi nyaralásnál már voltunk Olival étterembe, minden este a szállásnál, hát maga a katasztrófa két gyerekkel. Mi már 3 éve úgy vagyunk, hogy egyikünk biztosan hidegen eszi meg a fincsi kajáját. 2004.09.01 08:55
)
2004.09.01 09:27
2004.09.01 09:40
), hogy "menjünk el moziba, és csak 9- re menjünk haza, mert jön Hozzá egy haverja"...
2004.09.01 11:01
Nem tudom,sírjak-e vagy röhögjek, de felmerült az is,hogy azért nem aludt rendesen,mert el volt dugulva az orra. Tudjátok,olyan két hete betegek voltunk,Vencel meg aránylag megúszta. De azóta kicsit szörcsögve vette a levegőt szopi és alvás közben. Dokinénivel abban maradtunk,hogy várjunk,hátha elmúlik. De két napja úgy döntöttünk,hogy ezen segíteni kell, és cseppentettünk az orrába kamillát,így végre eredményesen ki tudtuk szívni. Ez teljesen egybeesik azzal,hogy rendeződött az alvás,nem tudom,van-e összefüggés, ha igen, akkor most kellene a hülye fejemet falba verni
...inkább a tükörben kiröhögést választom
... Van még egy kedves történetem, remélem,nem untatlak Titeket. Szóval tegnap Vencel műszerész úr kicsit eljátszogatott az ébresztős rádióval. Én nem értek hozzá,még bekapcsolni sem tudom,nemhogy beállítani. Este a biztonság kedvéért a rádiót teljesen lehalkítottam, hátha beállította ébresztőre. Hát be bizony, csak éppen csipogósra, hajnal 1-re. Még soha nem hallottam a csipogását,és majdnem kiugrottunk a párommal az ablakon. De a szívgörcs minimum esélyes volt. Vencel meg sem nyikkant,pedig nyitva volt köztünk az ajtó
...egyébként napközben is nagy zajolós, az a kedvenc foglalatossága,hogy rémes hangokat csikar ki tárgyak egymáshoz csapkodásával. Ma reggel pl. egy fém kiskanállal haladt végig a szobán és végigverte vele a szekrényt,parkettát,radiátort,vasalódeszkát. Mindezt fél 7-kor
, majd jól végezte dolgát és visszaaludt. Most jól kisztoriztam magam,bocsi.
!
Szüléssel mi lesz? 2004.09.01 11:45
2004.09.01 11:59
2004.09.01 13:35
2004.09.01 13:38
/,de nem ám felül,hanem alul! Tehát most van egy felül,meg három alul. Kicsit talán érdekes megoldás, de nagyon édi
van kb. 9 csúszda,mi nagyon szeretjük,úgyhogy mindig izomláz a vége a sok rohangálásnak. A játszótér is cuki,szerintem Hanna biztos élvezni fogja, Oli meg a nyüzsit
Vencel pl. félórán kerseztül bámulta a csúszdáról vízbe csobbanókat...
Felálláshoz háromszoros hurrá, kérünk mindenféle képeket ! Örülök,ha úgy érzed,tanulhattál anyukádtól, ezt biztos betyár Matyi is érzi
2004.09.01 13:57
2004.09.01 14:52
2004.09.01 21:15

... de most komolyan, többnyire úgy összeregadtak a szemei, hogy hosszas takarítás után tudott csak 2 szemmel rám nézni... és nap közben is folyamatosan váladékozott a szeme. A gyerekorvosunk (hál' Isten) mindig csak annyit mondott, hogy maszírozzam... amíg nincs begyulladva, hagyjuk. Általános gyakorlat az az, hogy ha 2-3 hónapos korra nem jön rendbe, akkor elküldik a csemetét könnycsatorna átmosásra ( a volt védőnőnk elbeszélése szerint egy hártyát kell átszakítani, ami nem fáj a kicsinek...) Egyedül a Kismama c. újságban olvastam azt, hogy ha nincs gyulladás, akkor nem kell semmit tenni vele, ahogy nő a baba feje, ez spontán megoldódik...
) .. és vannak visszaeső babák, akiknél ezt a tortúrát többször is megcsinálják .. úgyhogy kicsit mindig aggódtam, mikor fogja azt mondani a mi dokink is, hogy menni kell, mert nem jön rendbe (bár szerintem előtte még bevetettünk volna pár homeós szert
)...
) hogyan maszírozzam, meg hogy csak akkor kell jobban figyelni, hogy ha esetleg náthás lesz, akkor nem árt egy szemcsepp, ami fentről teszi átjárhatóvá, meg orrcsepp, ami "alulról"... persze csak hatóanyagot tudott mondani, mert itt ki tudja milyen néven fut... Elkezdtünk beszélni az itteni gyakorlatról... teljesen elszörnyedt. Kint 1 éves korig EGYÁLTALÁN NEM végeznek ilyen beavatkozást, és utána is csak altatásban, mert KEGYETLENÜL FÁJDALMAS ... na itt akadtam ki... itthon elég sok mindenre rámondják, hogy nem fájdalmas egy csecsemőnek (egyesek szerint a fogzás SEM) 

) Levi orrából uolyan színű trutymó távozott, mint amilyen addig a szeméből... nátha lassan múlik, Levi szeme GYÖNYÖRŰ 

Nem akarom elkiabálni, de azóta reggel is szép a szeme 
mind a kettő darab 
.. mintha nem is ugyanott élnénk 
mire kegyeskedtek elaludni, elaludtam én is

(Levinél nem is éreztem ezt annyira, de CSengusnál kicsi kora óta... ha egy idegen hozzá ér(t), vagy csak hosszabban nézte/nézi, már idegbeteg lettem/leszek...) 

.. Levinél még 1 db sincs... de még Csengének is hiányzik 2... azok most jönnek... majd vmikor teljesen ki is bújnak....

2004.09.02 12:15
2004.09.02 13:31
, minden új mutatványhoz nagy gratula! 

2004.09.02 13:39
A pardicsomos kajcsi nálunk is nyerö, viszont kipattogzik töle a popsija
Nyelvvizsga? Nekem sem ártana a középfokú, alap van, de az csak alap.
Utólag akár ez is lehetett. De legalább rendezödik! Ébresztö? 

Nálunk is nyerö a kopácsolás!
pedig gondoltam rátok, hogy NYARALTOK! Hogy álltok az egyedül-alvással? A képek szuperek! Hétvégén jártok erre? Köszi az autósülés aánlást, vettünk egy bébé confortot (18kgig), kipróbáltuk, eddig jó.Bence végre szemben van a forgalommal és lát minket. Még aludni is tud benne. Dönthetö az ülése és állitható a szélessége is. elég massziv. oli és Hanna jobban vannak már?
Semmi baj, egyébként nem te vagy az elsö, aki másnak nevezte. Növérdnek jó nagy babája lesz! Befordult már? Te leszel bent? 

Nekem inhüvelygyulladásom van a bal kezemben (ezzel cipelem) már lassan egy hónapja.Fö a pihentetés!

2004.09.02 13:48
Még mindig fogatlanok vagyunk. Szerintem egyedül mi.
Sebaj.
Ma közöttünk aludt, mert sehogy nem volt hajlandó egyedül visszaaludni. De mielőtt elaludt velünk, még 20x gyakorolta a biztonság kedvéért az ülést, mint olyat.
Ezek után 6-kor reggelizett, majd aludtunk 11-ig.
Szupi ötlet volt a tappancska az évfordulótokra, el fogom lopni mondjuk Karácsonyra. Na nem Vencel talpacskáját, hanem az ötletet. Apa könnyei
) imádnivaló lehetett. Én kb. 20 hetes korában csináltam egy lenyomatott, de én befestettem vízfestékkel a talpacskáját.
2004.09.02 14:02
2004.09.02 14:22
Szóval kukucskáljatok be felülre is, hátha...Egyébként pedig szerintem mindegy, mikor nő a fogacska, az a lényeg, hogy a manó egészséges legyen. Van olyan manó, akinek 1 évesen nőnek a fogai. 2004.09.02 20:02
Az ötágyas egy átjáróház volt és ráadásul senki sem volt valami kommunikatív szobatárs
Remélem azért Dorci nem csinálja sokszor!
2004.09.02 20:25
Nagyon édi Vencel a fogkefével!
Gratula az újabb fogacskához!
Persze Oli is nagyon édi! Örülök, hogy a könnycsatorna átmosást sikerült megúszni.
És milyen jó, hogy az alvás is rendeződik. Fogacskához kitartás. Takarítás, hihi, régen kaptam egy ilyen képet emailben, de sajna már nincs meg.
. Elkezdett berregni és rengeteget sikongat. Van, amikor mindezt egyszerre.
A hétvégén pedig vettünk járókát, megnéztük pár helyen, de végül az Auchanban kötöttünk ki. 2004.09.02 22:20

2004.09.03 06:35
2004.09.04 07:35
2004.09.04 19:31
! Növéred? Huh, hát nem hangzik túl jól az a forgatás! Remélem minden rendben lesz! Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|