Hát én a tegnapi ijesztés után álmomban már szültem.
Jött befelé a dokim, hozta a kis tálcát, rajta az edá-s cuccokkal és mondta, hogy na, kössük akkor szépen be. Mondom neki, de hát még csak a 35 hétben vagyok... "de hát maga mondta, hogyha bejön kössük rögtön be, hogy legyen idő hatni, most mindenki itt van, úgyhogy csinálhatjuk is "
Én azt tudom, hogy papírforma szerint pont Editnél 1 héttel fiatalabb és Eszternél 1 héttel idősebb terhes vagyok, de tényleg remélem, hogy legalább a 36 hetet kibírom...
Vicky: neked is cx 1111? ( ennyire figyelmetlen lettem volna? ne hari.)(nekem akkor volt ilyen eddig ha szültem
zsófi: üdv itt, asszem még nem köszöntöttelek, ne aggódja a kilók miatt én 65-tel kezdtem, de nem érzem magam kövérnek most 76 vagyok.
zuzmooo: nincs valami ismerősöd a szülészeten? Már csak azért kérdem, mert azt mondták, hogy most már csak az angol pólya van és bevallom a hagyományos pólya gondolata jobban tetszik. Könnyebb is kezelni a kicsit, legyen az szoptatás, alvás, nekik is nagyobb biztosnágérzetet ad, ha be vannak rendesen bugyolálva, ráadásul a rooming-ines kiskocsiban akkor a kemény vackon feküdnek, zéró, nulla semmi a fejük alatt csak a csupasz műanyag?
Rá kellene kérdezni, hogy be lehet-e vinni a saját pólyát
Kattkat: A brendonban tegnap láttunk pólyabetétet, nem tudom milyen minőség.
Tegnap megvettük a gumis lepedőt, szilikonos bimbóvédőt, ujszülöttkesztyűt (szükség esetére) és megkapta Levente a zenélős játékát. Örültem neki, mert épp akciós volt és már minden le van tudva
gátmasszázs: nem tudom Pesten mi megy, de sztem nálunk egyszerűen átmetszik. Legalább is nekem mindkét lánnyal ez volt.
ilyen a zenedoboz. a melódia : somewhere over the rainbow