A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

nyuszi81! :)

Mennyit foglalkoztok Lilivel? Már úgy értem, hogy csak a játékai jelentik az ingereket (ugyanazok a játékok unalmasak lesznek egy idő után), vagy ti is odafekszetek mellé játszani, ösztönözni, hogy elérjen titeket, vagy valamit amit nagyon komál. :?:

hendegabi! :)

Előre a tányérokért! :wink: :D

ronmay! :)

kemény csaj vagy te. :wink: :P

Szonibabáékkal mi van? :?:

Kép
Kép
200907?

Még lemaradt, hogy igen, szerintem is még hasonlít Kata és Míra. :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Ja...!

Már egy órája megy ugyan, de hatig még tart a Flmmúzeumon a Sült zöld paradicsom. :wink:

Jé, meggyógyult a vonalzom! :shock: :) Pedig nem is csináltam vele semmit. :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond!

Igen,gyakran lefekszem mellé a szőnyegre,mondom neki,hogy "gyere" ide,motiválni is szoktam őt plédbe csavarva,de semmi. Ugyanakkor hagyom is őt,hogy magában is játszon,de sajnos nincs sok ideig el,nagyon hamar elkezd sírni. :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Mit szeret a legjobban csinálni? Talán abból kéne kiindulni. :roll:

http://www.kismamablog.hu/mozgasfejlodes/a-csecsemo-mozgasfejlodese

Természetesen erre sem lehet 120%-an alapozni, mert majdnem mindenhol mást lehet olvasni arról, hogy mi számít késeinek, és honnantól kezdve lehet aggódni. :?

Kép
Kép
200907?

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
1. Hasról hátra már megvolt párszor, de mostanában nem gyakorolja.
2. Hátról oldalra: mind a két irányból már majdnem összejön.
3. Hátról hasra: még nem volt.
De ki akarja tolni magát négykézlábra. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: (Ha nem jön össze ez a mozdulat, akkor majd abból lesz alighanem a hasról oldalra való fordulás :roll: )

Kép
Kép
200907?

Bond!

Pont ma olvastam ezt a cikket :lol:Lili még egyiket sem csinálta egyszer sem :cry: Hanyatt fekvésben néha felhúzza a lábait és eldől erre-arra,de annyi.Érdekes,hogy ezt is a pelenkázón imádja csinálni,a földön nem csinálja túl gyakran,pedig mindig megdícsérem és tapsolok neki :lol:
Igazából mindent szeret csinálni - egy ideig. Mindig elvan egy-egy játèkkal,addig amíg ki nem esik a kezéből...

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Nálam is megvan a dilemma,hogy megfelelően fejlődik-e,de aztán mikor már odáig vagyok az aggodalomtól forgolódik,meg mindent amit kell.Szerintem még nem vagytok elkésve,minden ember más,lehet h egyikőjük ebben fejlődik jól,másik másban.
Tamarát az a hülye terpeszbetét vetette vissza.Már kúszott ,aztán egy idő után ha levettem róla se moccant.
Nagyon anyás is,ha nem vagyok a közvetlen közelében,akkor sokszor csak nyüszög.
Most csináltam neki jó nagy helyet a játszáshoz a földön,és mondtam neki h "szompolyogjon"na erre nagy vigyor a válasz,aztán nézi a Tv-t.

A Ti porontyaitok is ennyire lesik a Tv-t?Jó lesz vigyáznom..
:lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

A pelenkázó és a föld között az a különbség, hogy:
- a pelenkázó puhább
- a pelenkázó magassabban van ( :lol: :lol: :lol: :lol: )
- a pelenkázón pelenkázás folyik (ki hitte volna? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: ), és alighanem ez tetszik neki.
Próbáltad már letenni a földre? Hátha jobban bejön. :roll:
Ha kiesik a kezéből valami, akkor sír, vagy megpróbálja magához venni?

tímea83! :)

Nagyon sumákok ezel a kicsik. Észre sem veszed, és máris palira vettek. :shock: :twisted: :twisted: :twisted: Hugi is tekergeti a fejét a tévére, de a Zanyja nem hagyja :twisted: :P . Viszont van, hogy arra jövök be, hogy nézi, holott nincs egyedül a szobában. Mire én: "Hugi ne nézdd a tévét! :? " Magyarul: "Basszus Apa figyelj már oda, hogy mit csinál a lányod! Tudod, hogy utálom, ha tévézik, nem akarom, hogy rászokjon. :x :x :x :x " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Biztos, hogy kell még a terpesz pelenka? :roll:

Mennyit vagy vele kettesben?

Kép
Kép
200907?

Bond!

Igen,nagyon gyakran van a földön,csak egy paplan van leterítve alá. Na mindegy,bízom benne,hogy január 21-ig,amikor megyünk vissza a neurológushoz,addigra megváltozik a helyzet. Hugi azóta forgolódik egyfolytában?

Dodi?? Gabi1??

KépKép
KépKép
nyuszi81

Próbáld ki, hogy a paplanra teszed a pelenkázót. Így még puhább lesz neki. :wink:
Nem, nem forgolódik egyfolytában. Amit általában csinál az a hasonfutás. :shock: De nevezhetjük szárazon végzett mellúszásnak is. Beszarás, ahogy csinálja. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mivel neki mindegy, hasra és hátra is szoktattam fektetni. (Este gyakran oldalt alszik)

Kép
Kép
200907?

QVAA ANYÁT ANNAK AKI PETÁRDÁKAT DOBÁL, ROLÓ ISZONYAT NEHEZN ALUDT EL, ERRE MOST TESSÉK FELÉBREDT ÉS NEM TUD VISSZAALUDNI,16.30 ÓTA FENN VAN!!
komolyan milyen értelmi fogyatékos az ilyen, vagy akkor miért nem csinálja öt órakkor?és mi lesz holnap??? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

persze adhattam cumit :twisted: :twisted: amikor este szigorúan tilos nálunk elalváshoz :twisted: :twisted:
rohadt ideges vagyok!

Bond
nem vagyok kemény csaj..el kellett fogadnom, tudom mit jelent..

Szoniék jól vannak sokan vannak, megvannak.Bodzi már kutyázik, sztem mire hazaérek a szüleimtől már mászni fog...

Mozgás:
1. hátról hasra fordul, és ritkán hasról hátra
2,oldalra mindkét irányba
3.cserélgeti a tárgyakat a kezében és dumál hozzájuk
4.hátrafele kúszik
5.tengelye körül forog
6.ha vmi tárgyat eldob vagy elejt, utána néz

Én azt hittem mi le vagyunk maradva látva Bodza fejlődését, mikor ő már 3.5 hónaposan oda vissza forgott.Ezek szerint mégse :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Bond

Roló is ejtőernyős lesz :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Petárdákat itt is szórták már a minap. Engem is dühít, főleg, hogy a környék összes kutyája vonyít utána (szegénykék)!

Viszont tegnap voltam olyan ideges, hogy ütni tudtam volna: beléptünk a Tescoba, épp tolom a kocsihoz a kosarat, beparkol egy böhöm fekete merci a kis szuzim mellé, de úgy ám, hogy az elejük között volt vagy 30 cm, a hátuljuknál vagy 10, és a merci még kijjebb is lógott.Fószerkám (kb 180 cm magas és ugyanannyi kiló) nem is tudom hogy préselte ki magát. Lihegve megkerüli az autót, rámosolyogtam, és kedvesen közöltem, hogy így gondban leszek, nem fogom tudni betenni a gyerekülést előre.
Basszus: úgy átnézett rajtam, mintha ott se lettem volna, és továbbment. A gyerekek előtt nem akartam utánaordítani és anyázni, de írtó ideges lettem, csoda, hogy ki tudtam egyáltalán járni úgy, hogy nem húztam meg a mercit. Vica addig a hátsó ülésre került, utána raktam át előre és kötöttem be.

Kép
Kép]
hendegabi

Ma lemondtam a gyógytornászt, mert Petra hátról hasra fordult ma!!! :D :D :D :D :D :D
Jobbra többször is, balra csak egyszer, de nagyon élvezi! :D

Bond!
Nem biztos, hogy Nyusziéknál az a gond, hogy nincs motiválva Lili. Én nagyon sokat olvastam a témában, mindent kipróbáltam már, amit javasolnak. 4 hónapos kora óta játszunk olyat, hogy a pléddel együtt segítek forogni, játszunk olyat is, hogy távolabbra teszem a játékait, próbáltam úgy, hogy a földön csak egy pléd van, próbáltam úgy is, hogy puhább felületen vagyunk, sokat fekszem vele a földön stb.
Ennek ellenére nem kapkodta magát, hogy megforduljon. Szerintem Nyusziéknál is inkább Lili nem akar/tud még fordulni.

Anyunál voltunk, éppen pelenkáztam, és arról beszélgettünk, hogy Anyu szerint még ráértem volna ezzel a képességfelméréssel, mikor Petra egy óvatlan pillanatban átfordult. :lol: :lol: :lol: :lol: Persze egyből jött, az én megmondtam szöveg. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A játékokat ő is átveszi egyik kézből a másikba, és sokszor két kézzel fogja őket. Úgyhogy pillanatnyilag mindent csinál, amit erre a korra írnak. :D :D

Kép
katy76

Hendegabi!
Mercis: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Egyébként azt olvastam, hogy a mozgásoknál az a lényeg, hogy egy-egy mozgást meg tudjon csinálni, az nem fontos, hogy folyton csinálja. Tehát ha már többször megfordult, de nem gurul, mint pl. Hangi, attól azt a mozgást ki lehet pipálni.

Kép
katy76

Sziasztok!

Itt a táblázat, bár kicsit kénytelen voltam változtatni rajta, mert nem fért fel sehogyan, amióta "megújult" a Babanet. :-(
Amint látjátok az 5 hós adatok elég hiányosak, ha gondoljátok küldjétek ám a méreteket! :-)

Kép
Vendég

katy76! :)

Én nem azt mondtam, hogy nincs Lili motíválva. Csak próbáltam ötletelni, hogy hátha meghozza valami a kedvét. :roll:

Nektek örülés. :D :D :D :D
(Egyébként ha jobban belegondolunk, akkor nincs is olyan, hogy valami kimarad a mozgásfejlődésből. Hiszen ha valakinek a kúszás után kimarad a négykézlábalás és egyből a felállás jön, attól az még később tud úgy mászni. :roll: )

ronmay! :)

Mindenki olyan sportot választ, ami közel áll a lelkületéhez. :wink: A sziklamászáshoz szívósság kell, eltökéltség, előretervezés, extrém helyzetekben is működő problémamegoldó képesség.

Bodza 3,5 hónaposan: :shock: :shock: :shock: :P

hendegabi! :)

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Petárda.
Hogyhogy miért? Mert az olyan ááálllllat..... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Először is a névnaposoknak Boldog Névnapot! :lol:
Sajnos eléggé lemaradtam, mert nem tudtam jönni most pár napig. Láttam, hogy a mozgásfejlődésről írtok sokat. Nekünk a konduktorunk azt mondta, hogy nem szabad semmit sem siettetni, és kihagyni. Persze ha valami aggaszt, akkor el kell vinni szakemberhez a gyerkőcöt. De szerintem ezzel mindannyian így vagytok. :D

Hendegabi! Mercis "úriember" lehet nem tudott magyarul. :shock: :roll:

Petárdákat nálunk is durrogtatnak már :twisted: / Én mindig is utáltam és félek is tőle. :oops:

Katy! Petra Nagyon édes fülbevalósan és sírósan is!!!! :lol:

Lilisgabi! Te gyermekeid is gyönyörűek! Köszi a jókívánságot 2010-re! :wink: :lol:
És minden fotó nagyon szuper!!!!!

Mályvacukor teszt nekem is nagyon tetszett! :lol:

Rólunk: Jázmin meggyógyult, de sajnos volt egy-két szörnyen hosszú éjszakánk. :( Bejátszott a fogzás és a torokfájás is, majd a hasmenés. Enyémapa nagyon sokat segített és éjszaka is állt a gyerekágy mellet velem és nélkülem. A lényeg, hogy már nem kell gyógyszert sem szedni és a fogzás sem gyötri most Jázmint.

Mi kettesben szilveszterezünk Bogyóval, mert apának szerencsére bulija lesz! Én úgy tervezem, hogy beülök a tv elé. :shock: :roll: :D
Éjfélkor a markomba veszek egy fém 200-ast és átviszem az új évbe! Csak, hogy sok pénzünk legyen! :wink: :D :D
Vendég

orsi: tgyás ügyem van még folyamatban, nem a gyes, a gyes az alanyi jogon járna.

conversano: testhossz :lol: :lol: :lol: én is így vagyok/voltam már egy párszor, csak nem nagyobb babákkal hasonlítottam, hanem Vele egyidősekkel... :wink:

lilisgabi: Nektek is Boldog, EGÉSZSÉGBEN Gazdag Boldog Új Évet Kívánok!:) Nagyon édesek a lányok! :wink:

Bond: tgyás ügyem még folyamatban, mivel már másodjára fellebbeztem, több helyen is törvénysértő volt az eljárásuk, arról nem is beszélve, hogy járna a pénz, és nem akarnak fizetni :twisted: :twisted: :twisted: Tegnap akartam bemenni, de egykor bezártak...nem baj, majd januárban :roll:

hendegabi: Mercis :twisted: Ismerős, de azért nem is lett volna akkora probléma, ha meghúzod a kocsiját. :lol: :lol:
társasjáték :lol: :lol: :lol: ezt is meg kell tanulni, hogy veszíteni tudni kell, csak nem egyszerű, nekem még most sem mindig megy :twisted: :lol: :lol:
visítás: lehet a betegsége miatt nem sikongatott, Dorki is leginkább olyankor beszélget, sikongat, ha jó kedve van, de ez érthető is. :wink: Örülök, hogy meggyógyultatok!:)

ronmay: Apa 3 hónapra indult el, de egy hét múlva hazajött, lehet ha tudom, hogy "csak" egy hétre megy, akkor könnyebben viselem. DE! Egy hét sem volt felemelő érzés nélküle...Neked sem lehet egyszerű, hónapokra a párod nélkül :cry: :roll:

nyuszi: szerintem ne aggódj!! Dorka sem forog még csak hátról hasra....azt is leginkább és legtöbbször csak bal oldalra, nagyon ritkán jobbra...talán 3-4x eddig. DE! Ő nem kúszik, és ha nem éri el a játékot, nyújtózkodik, és nyög, és sír inkább, hogy adjam oda, mint hogy elmenne érte....anyum azt mondta én 7 hós koromat betöltöttem, akkor fordultam meg először, addig semerre sem...sőt ülni 9hósan ültem....járni 1,5 évesen kezdtem...

katy: mondtam én, hogy nincsen semmi probléma Petránál!! :wink: Gratulálok, nagyon ügyes!!! :D :D :D :D :D :D

Dorkim ma elég nyűgös volt, éjjel kétszer is felsírt, nagyon keservesen, reggel pedig már 3/4 7kor ébredt....nappal is 4x aludt fél órácskákat...gondolom a foga, de már olyan boldog lennék, ha kibújna, mivel még semmit nem látok az ínyén. :cry: Szóval még bizti várat magára a fogacska....

f.nikici

Itt még petárdákat nem hallani,szerencsére,de én is anyázni fogok,mert a kisasszony még most is fent van,akkor mi lesz holnap? :roll:
Sütit sütöttem délután,meg voltak vendégeink,és hiába döncölték a seggét,tiszta dili volt mire kiderült h hiányolt engem. :D
Mennyi időt töltök vele?Minden időmet. :roll:
Volt is köztünk vita apával,ugyanis míg én a szentestére készültem ő nézte a legújabb filmet dvd-n,és mikor elkezdett hisztizni Tamara mert unatkozott,akkor kihozta utánam a konyhába h foglalkozzam vele.. :x Kb ilyen szellemben telnek a napok,uh megszoktam h vagy viszem magammal(minden helyiségben van járóka,vagy babaszék)vagy futkozom a konyha és a szoba közt és mikor elalszik elmerészkedek a fürdőig is.Persze kisebb időközökre egyedül hagyom,de nem merem sokáig.
Azért persze viták vannak emiatt,mert nagyon elfáradok,aztán osztás van,persze nem változik alapvetően semmi.
Pedig szeret játszani vele,csak nem bírja sokáig,mármint az apa. :lol:
A terpeszpelust nem merem elhagyni mert nem szeretnék Pavlov kengyelt kapni,mert akkor kiakadok!!!! :cry:
Azt hiszem így hívják..

Hendegabi:
Debilekre sajna nem szűrik a jogsi kiadást!

tímea83
Ajka

én pl. nem másztam :roll: :roll:

norka: jó lett a tábla :wink: Örülök, hogy meggyógyultatok!!! :D Egészen biztos, hogy minden szülő így érez, amikor beteg a kicsi, a szíve szakad meg az embernek. A hasfájós visítós sírós, esték-éjszakák alatt nekem is a szívem szakadt meg. :cry:
Nem is tudtam, hogy ilyen "pénzátvivős" szokás is létezik! :lol: :lol:

f.nikici

tímea: szerintem azoknak jogsijuk sincs, esetleg vásárolt :twisted: :twisted: :twisted:
Még én sem hallom a petárdákat, de holnap biztosan lesz, meg tűzijátékok is, remélem Dorkim nem ébred majd fel rá :roll:
Nálunk is sokszor van így, ahogyan apa-baba kapcsolatot írod, hozza utánam a konyhába :twisted: meg is lett az eredménye a szentestei menü a kukában landolt :twisted: remélem a szilveszteri nem ott fog! :wink:
Kengyeltől elhiszem, hogy kilennél, én is néztem, amikor esély volt rá nálunk is, engem is minden baj elkapott. :roll:

Ja! Nem is meséltem, tönkrement a gáztűzhely áram része, ami azt jelenti, hogy két gázrózsa folyamatosan adja a szikrát :twisted: :twisted: :twisted: így le kellett kapcsolnom azt az áramkört, így persze a sütőm sem működik :roll: majd 4-én jön a gázszerelő.... :? Mindez történt főzés kellő közepén, Dorka legsírósabb perceiben, szóval nem unatkoztam :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Nikici!
Hajrá annak a fogacskának! Remélem már a kanyarban van! :lol: :wink:

Timi! Ha gondolod felteszlek benneteket is a táblára! :)

Még azt akartam nektek írni, hogy Jázmin 2 napja kezdte el, hogy ha látja, hogy kimegyek a szobából, akkor elkezd sírni :shock: :shock: ,abban a pillanatban ahogy újból észrevesz, egyből megnyugszik. Nem korai ez??? :roll:
Vendég

F. Nikici

Nekem mondod :wink: :roll: :lol: :lol: :lol: Attól még ülhetnének a gyes igényeden is.
Mi van a tgys-sel? Nem is írtad, hogy ilyen gondjaid voltak.

Kép
Kép
orsi777

Aminek el kell romlani az el is romlik. :?

Nem tudom még találkozunk-e idén ,ezért én már most EGÉSZSÉGBEN,BÉKÉBEN,BOLDOGSÁGBAN SZERENCSÉBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!!
NAGGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK! :wink: :P :D :lol:

tímea83
Ajka

norka: egyáltalán nem korai Dorka már egy hónapja ezt csinálja :shock: nem állandóan, de sokszor...látóterébe kell, hogy legyek, és akkor tud nyugodtan játszani, fél szemmel meg figyel engem :lol: :lol: :lol:

orsi: gyes igényt nem adtam be csak a tgyást, mivel azt mondták, hogy vagy gyes vagy tgyás....így ha elutasítják akkor visszamenőleg megkapom a gyes összegét, ha megnyerjük, akkor pedig a tgyás összegét fizetik ki visszamenőleg. Gyedet nem csak akkor igényelhetem meg, ha igazoltam kapom a tgyást?én nem igazán értek hozzá :lol: :lol: :lol: őstermelő vagyok, és emiatt ülnek rajta, hogy most jár vagy nem, de járna, jogásszal is megnézettük, második fellebbezés van útban... :roll:

f.nikici

tímea köszönjük, Nektek is Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet!!

f.nikici

Bond!
Tudom, hogy csak érdeklődtél, és segíteni akartál Nyuszinak. Én csak azért írtam le a mi esetünket, hogy ilyen is van, hogy nagyon sokat foglalkozunk Petrával és mégis váratott magára a fordulással. :wink:

Egyébként azt is olvastam, hogy ebben a korban sokat kell hagyni őket egyedül, hogy megtanuljanak játszani és egyedül fedezzenek fel dolgokat.
Mi úgy szoktuk csinálni, hogy kaja után fél órát egyedül szoktuk hagyni játszani, aztán szabaddá tesszük a nappali közepét, leterítünk egy nagy plédet, rá a játszószőnyegeket és foglalkozunk Petrával.

Nyuszi!
Halász Judit Petrának is bejön!!! Nekem meg olyan dalszövegek jönnek elő, amikre egyáltalán nem emlékeztem! :wink:

Ha nem jönnék már, akkor mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!!!

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo: szolistörténet :lol: :lol: :lol: :lol: Nagyon édes Zsiri és a párna :wink: :D :D :D

Mindenkinek Sikerekben, Egészségben Gazdag Boldog Új Évet!

f.nikici

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, majd rakok képeket. Én tényleg azt hittem átugorjátok. :oops:

Boo, szolis sztori. :lol: Én még életemben nem voltam, most szeretnék majd menni, mert hulla fehér vagyok, sötét karikákkal a szemem alatt, gondoltam hátha javít az összhatáson. 8) Akkor készüljek fel, hogy így fognak rámnézni :shock:, hogy még nem éltem a 20. század eme vívmányával?

Zsiri nagyon cuki!

Mozgás: Bende hipp-hopp fordul hátról hasra, viszont visszafelé megcsinálta kétszer azóta sem. Marci kb. 7 hónapos volt, mire bármit is elkezdett csinálni, és egész jó a mozgáskoordinációja. :lol: Úgyhogy nyugi mindenkinek.

2009, én azt hallottam, hogy ha kimarad a mászás, akkor mászatni kell a gyerkőcöt. Azaz gyakoroltatni vele, mert nem nagyon csinálják különben.

Nikici, a 70 centi egy évesen az nekem kevés, mármint átlagnak, mert persze biztos vannak olyan babák, akik ekkorák. Vagyis a 80-as rucikba van az írva, hogy egy éves kor. Marci ráadásként az átlagos kategória és egy évesen 79 centi volt.
A durva, hogy tesóm kisfia 3 hónapos és 68 centi. :)

Hát nem sietnek a tgyás elbírálással. :x

Ronmay, akkor elég sokat vagy egyedül, nem irigyellek. Én azt hiszem apa nélkül megzakkantam volna. Bodzinak is sietős. :D

Norka, Bendő 9800 gramm volt 5 hósan a hosszt azt nem tudom, de a 68-asok rég nem jók rák, azaz szerintem 70 felett van.

kispiskóta

Mindenkinek Boldog Új Évet kívánok!!!

kispiskóta

Na ma még jól becsokizok(mármint eszem ) :oops: :lol: ,aztán holnaptól pápá édesség!!!!!!!!!!! :? 8)
Ti tesztek Újévi fogadalmat?
Egyszer társasággal elmentünk egy Szilveszteri buliba,és mindenki megfogadta h éjféltől nem gyújt rá...megittuk a pezsgőt és éjfél után kb.két és fél perccel már mindenki cigit vett,mert ugye néhány nagy önbizalmú eldobta az egész dobozzal. :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem az én fogyásom nem így végzi...mármint h nem adom fel. :roll:

tímea83
Ajka

Ja én azért nem merem egyedül hagyni,mert a múltkor úgy félrenyelte a nyálát,h kis híján megfulladt!
Készülődtünk,és betettem addig a babkocsiba,egyszer csak látom h zilál,tiszta vörös a buksija!!!Aztán felkaptam hirtelen,és már lenn is volt neki,de még utána is sírt szegény! :cry:

tímea83
Ajka

Sziasztok! :)

boo!

Te olyan hülye vagy! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(Stílus. Fölhívtam a bérszámfejtő csajt, hogy hogy a búbánatba jött ki neki a fizetés nélküli szabadság időtartama. Ezt kérdeztem múltkor, ha emlékeztek. A lényeg, hogy elmondta, kb. 5 szóban. :x Mire mondtam, hogy szerintem ez nem jó. :roll: Válasz: "Jó, akkor írja át nyugodtan arra a dátumra, amire ön gondolja, és szignózza le." Ezzel a válasszal nem is lett volna gond, de ahogy előadta az a kurváranemérdekelazegészcsináljamitakarszleszarommagasról hangnem volt. Kapja be! :x :x :x Mindegy. A lényeg, hogy majd én kisakkozom magamnak, most már tudom hogy kell - asszem. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

tímea83! :)

Úgy látszik, nálatok is úgy kell Apát "helyzetbe hozni": TE csináld meg légy szíves, mert én most eztmegeztmegezt szeretném csinálni és nélküled nem tudom..
Megértjük, hogy fáradtak, és pihenni szeretnének a munka után. Csak el kell húzni előttük a mézesmadzagot, hogy ők annnnnnnnyira, de annnnnnnnnnyira fontosak az ő ééééééédes kislányuk/remek fiúk életében. (És ez így is van, csak nem mindig esik le nekik a tantusz. :roll: :? :lol: ) Aztán egyszercsak azt veszik észre, hogy maguktól foglalkoznak a gyerekkel, és akármilyen fáradtak a velük való foglalkozás, a róluk való gondoskodás elfeledteti velük azáltal, hogy örömforrást ad. :wink:
De ehhez nekünk is el kell tudnunk engedni őket, illetve egy kicsit(? :roll: :lol: :lol: ) körbe kell ajnározni a férfiasságukat. :wink: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

BÚÉK mindenkinek!
Vendég

És akkor amíg el nem felejtem gyorsan:

1. TISZTA SZÍVEMBŐL KÍVÁNOM MINDENKINEK, HOGY EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT, BÉKESSÉGET, GYARAPODÁST HOZZON A 2010-ES ESZTENDŐ! :wink:

2. Mindjárt szkennelek valamit a mozgásfejlődéssel kapcsolatban. :wink:

3. Szilveszter kapcsán elő a történetekkel a "Hülyeségeim kelléktára TOP 10 - avagy fiatalság bohóság" című, saját szerzeményű vicces könyvből. :lol:

4. Újévi fogadalom tétel helyett inkább jelöljetek be az Iwiw-en. :wink: Már, ha van merszetek. 8) :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak önerőnől ér dolgozni! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Ne haragudjatok ,de csak a képeket volt időm megnézni :oops: .

Ági: Nagyon szépek vagytok Katával :P .

Katy: Petra már kész hölgy, nagyon édes :P .

Boo: Zsiri nagyon helyes :P , jól eljátszik a bojttal :D !

Kép
marietta1982

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Bond

Már rohanok is, elég bátornak érzem magam :lol: :lol: :lol:
Pont tegnapelőtt jelölgettem be a fórumtársaimat :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára orsi777 2009.12.31 12:25-kor.

Kép
Kép
orsi777

A mozgásfejlődésről. Forrás: Suttogó titkai II. :wink: 8)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

(Bocs a csámpás kinézetért, pláne az utolsó oldalnál. :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Nem vesztem el. Nóra elég beteg lett, emiatt nem aludtunk sokat éjszakánként, kapott ugye antibiotikumot, amitől aztán jobban lett végre, aztán 3 napig csak nem akart aludni éjjel, rengeteget volt fent, sokat sírt, és egyáltalán nem evett.Ennek aztán meg lett az eredménye két fogacskával lettünk gazdagabbak. Most már az evés kezd helyre állni. Alvás is kezd alakulni.

Nekem 28 napra megjött a menszim, ha jól emlékszem ilyen még nem nagyon fordult elő velem, mert vagy maraton ciklusaim szoktak lenni vagy egyáltalán meg sem jön, úgy hogy ennek most örülök.

Voltunk a két ünnep közt moziban is. A gyerekekkel megnéztük az Alvin és a mókusok 2-t. Apával kettesben meg a Polygamit. Mindkettő nagyon jó volt.

Ma meg készülünk a szilveszteri "bulira", mi nem szoktunk menni sehova, többnyire inkább hozzánk jönnek, így van ez idén is. Apa szokta sütni a malachúst, szokott lenni hurka kolbász, és saláta. Most már sül a husi, saláta készen van.

De van ám egy hírem is, tegnap nagy meglepetésünkre Nóra felült. Annyira meglepődtünk, nem gondoltam volna hogy előbb fog ülni mint mászni. Nagyon ügyes kis csajszi.

Mindenkinekkívánok Boldog Újévet, sok egészséget, boldogságot.

És a végére teszek egy pár képet. Először karácsonyit, mert azzal is adós vagyok.

Kép Az új hajjal Kép Kép Apa sütötte bejgli Kép apa sütötte kakaós kalács Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Fürdős képek Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

gabi1

És a tegnapi ülős képek, illetve a mai, Kép Kép Kép Kép Ez már mai, itt már stabilabban ül Kép Kép Kép

Kép

gabi1

Gabi

Megtámasztás nélkül???Ejha!!!Ügyi nagyon! :shock: :lol:
Kép van róla???Szépek a poronytaid! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Gabi, Nóra nem semmi, amiket produkál! :shock: Ügyi babó.

kispiskóta

hoppááá megelőztél! :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Köszi lányok, igen teljesen megtámasztás nélkül, magától, négykézlábból ül le

Kép

gabi1

Conversano!

Nagyon köszönöm az összeállítást! Igazán nagyon szép gesztus volt, hogy megajándékoztál minket vele! Apának is megmutattam! Én meg mindig sírok rajta!!!!!

Boo!

Nagyon cukik a képek...az a 4 generációs csudajó! Meg a videó is, ahogy nevet Zsiri!! Szolis sztori: :D :D Mondd, Te egyedül vagy ilyen "hülye" vagy segítenek??? :D

Dodi!

Jók a karácsonyi képe, Botond nagyon cuki!!! A hajad is jó fazonú, bár szerintem igazán annak jó, akinek rengeteg a haja!!! Vagy akkor mutat, ha be van csavarva és dúsabban hat, nekem is volt ilyen és csak akkor tetszett, ha becsavartam, amúgy kicsit olyan, mint akit a kutya szájából húztak ki! Teapa viselkedése... :twisted: :twisted: ! Én a helyedben nagyon elküldtem volna valahova.... De örülök, hogy már minden ok!

Nyuszi!
Lili csudaszép!!! Így könnyű gyorsan gépelni..ilyen segítséggel!!!!
Nem hiszem, hogy bármi gond lenne Lilivel, majd figyeld meg hirtelen elkezd mindent csinálni és aztán csak :shock: így lesel!!! De persze jó, ha odafigyel az ember Lánya!!

Katy!

Petra is nagyon cuki...az a biggyesztős kép :)

Agi!

Kata is nagyon csini kiscsaj!

Orsi!

Odett a ping-pong királynő!!!!!!Annyira édes!!!

Lilisgabi!

Lányaid nagyon szépek!!!

Kispiskóta!

Bendő is milyen kis puszibaba, Őt is jól szét lehet gyömöszölni!!!!

Tamarák! Boooldog névnapot!!

Nálunk Karácsony zökkenőmentesen, meghitten telt! A legjobb ajándéknak a diavetítő bizonyult, főleg, hogy Szüleim eltették az én 32 db dia filmeimet! Egy vagyon ma egy film! A mászó maci nekünk is tetszett, egészen addig amíg meg nem hallottuk, mert a hangja valami katasztrofális, mikor Férjemmel meghallottuk, rendesen ledöbbentünk annyira ultra gáz! Főleg a tanuló kutyus után!

Minó 24-én elkezdett próbálkozni a mászással. Emeli a fenekét, mint Gabi1 Nórája(de még annyira nem magasan), meg ilyen riszálom úgyis-úgyis-t játszik, mint egy fóka úgy kígyózik!!!
:D Meg folyton a lábához hajol és az ülést erőlteti!!! Sokat magyaráz, meg énekel!!! Ha bekakil sem sír, hanem dumál! Igazi kis dumazsák lett a Kakagyárunk! Mindent megeszik csak jó sok legyen :wink: :wink: , öröm Neki főzni!!!!

Apropó, valakinek van még ilyen csavaros lábú Babája, mint Minó???? Kispiskóta????

Pár képet teszek én is:

Kép Csavarosláb Kép IMÁDOM!!! Kép A legszebb ajándék Kép Kacabáj Kép Apával Kép Család Kép Lábazás Kép együtt hasalás Kép Bealvós Apa módra Kép Cukipofa!

ÉS MINDENKINEK NAGYON BÚÉK-OT!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?