A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Scoop!

Aranyos vagy, de sajnos a legrövidebb út is 170 km közöttünk, de tényleg nagyon rendes tőled.

Jancsikával kaptam az anyatejgyűjtőből, de most nem kaphatok, mert csak Db-ben van, és ...szóval itt nincs rá lehetőség, de egyébként napi 1 evésnyi jutott Janónak akkor, és sajnos mivel egyes anyukák érdekesen adták elő, így a gyerkőcöm gyakran nagyon csúnyán fosizott tőle, így 5 hónapos korában abbahagytuk.

Hát annyira készültem pedig most a szoptatásra pszichésen, mert Janónál azt rontottam el, hogy első pillanattól, hogy megtudtam babás vagyok azon agyaltam, hogy tudok majd szoptatni, és hát az önmagát megvalósító elme ugye....most meg folyamatosan tudtam, hogy a gyerkőc is jól szopó lesz, meg én is szoptatok majd, sebek és fájdalom és gyulladás nélkül, csak a természet közbeszólt, mert minden adott volt, csak a tej nem, na a múltkor mondom túl vagyok én ezen, és a francokat, én sem vagyok rajta túl. :(

Kép
babcika

nálunk is lesz virsli, mert hát mire apa megfőz azt elég kivárni :wink: :lol: :lol:

Kép
babcika

:cry: de a lényeg hogy egészséges legyen! majd a következőt már tuti szoptatod :wink: kár hogy ilyen messze laksz tőlem :cry: pedig szívesen adtam volna

KépKép
Kép
scooper

[quote="babcika"]n írta:babcikaálunk is lesz virsli, mert hát mire apa megfőz azt elég kivárni :wink: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: el tudom képzelni

KépKép
Kép
scooper

"Elsején, mikor kigyúlnak a fények, a detoxban akkor kezdődik az élet.
Kancsalok a szemek, kékek a fejek, mámorosan kívánok boldog új évet." :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

"Petárdák és pezsgők durranásán túl, mikor a csend lesz az úr. Nézz fel az égre, óh milliónyi csillag fénye. Az egyikben te is ott ragyogj, hullócsillag szórásával ne fukarkodj. Hadd kívánják egymásnak az emberek, a legszebb szót: SZERETET! BUÉK!"

KépKép
Kép
scooper

Babcika,neked tesód nem mostanában szült????Mintha ott is lenne picibaba??????Ő nem tudott volna fejni neked????

sutimano76

"Utolsó napján ennek az évnek a cigánycsemeték megint útra kélnek, azt kívánom neked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád ,s maradjanak nálad! BUÉK."

ezt még viccből sem küldeném el senkinek :shock:

KépKép
Kép
scooper

Scoop :lol: :lol: :lol: ez az utsó a kedvencem

Sajnos a következőt sem tudom majd szopiztatni, mert kioperálódott a tejmirigy állományom :(

Süti!

Tesóm kislánya napra 3 hónappal idősebb, és mikor megszült és lefejte a tejet és öntötte a mosdóba akkor én mondtam neki,hogy fagyassza le, lehet jól jön az majd nekem, és mosolygott rajta egyet, oszt jónapot. Nem fej ő, meghalni sincs ideje a gyerkőc mellett, mert egész nap ölben hurcolássza, de nem haragszom rá ezért, bár most jól jönne egy kis tejcike, de ruhát, játékot kapunk tőlük sokat, bár már egy méret a két csaj, így az is elmarad, de pl most kaptunk egy jó kis játszószőnyeget, mert Zsófibébi nincs el alatta, meg a földön sem. Most egyedül a bébikompban van el, jön megy vele, meg gyomlálja a karácsonyfát :lol: :lol:

Kép
babcika

Néhány kép:

Janó névnapi ajándékában:

Kép

Kép

És lábacska vizit apával :

Kép

Kép
babcika

Nagyon szép napot, estét kívánok Mindenkinek!!
Ez az az év , amikor mindannyiunkhoz megérkezett egy kis Csoda!!!!

ÉLJEN a 2009-es év és éljen innentől kezdve Mindegyik:D:D

csók Nektek és jövőre jövök!!

különben jól vagyunk, Momóka csudiCuki!!
pörgentyű van, de hétfőtől Apa dolgozik, s lesz időm leülni :wink:

Nagyon örülök Nektek, h vagytok!!!!

Kép

Kép
móka:)

sajnálom.....ez kimaradt, miért kellett műteni valamiért erről nem olvastam :roll:

enyém gyerek tiszta zizi, ma csak szopni hajlandó, nem kell az üveg...eddig meg csak reggel szopott.nem tudja, mit akar :lol: de legalább már tutkón tud szopni....épp ideje volt majdnem 4 hónap után

KépKép
Kép
scooper

scooby doo jelmez :lol: :lol: :lol: én is, én is, én is!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: aranyos :wink:

KépKép
Kép
scooper

móka :) egyetértek :wink:

KépKép
Kép
scooper

Scoop, ez is teccik :

"Ez lenni kici kinaji ujevi szmsz, lenni olco nem draga, mégisz mutatni, hogy van gondolasz rad. Kivani neked jo ujévet, meg kiccaladod récire öröm, boldogsag."

"bukócső és pályagumi,angyalkákon tangabugyi.Fékbal 3 szemben árok Boldog Újévet Kívánok!!! "

Persze vannak szépek is, de ezeken én akkorát szoktam röhögni...meg van sok obszcén is , de azt ide most nem írom :wink:

Kép
babcika

"Képeslapra nem volt időm, hozzád mennék, de nincs cipőm. Szánkón csúsznék, ha hó esne, de maradjunk az SMS-ben! B.U.É.K!"

:lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

jók ezek is, vannak brutálak, én olyank haveroknak küldeni, vicceset-szépeket meg családnak......

KépKép
Kép
scooper

Alufelni,téligumi,Merci Actros,tangabugyi!
Telepohár hideg pezsgő,padló gázzal új esztendő!
Fék,bal három jön az árok!
Boldog Új Évet Kívánok!!
B.U.É.k

Ha tehetném, fognám a kezedet. Őrizve követném, minden léptedet De, mivel ezt nem lehet, küldöm ezt az sms-t.
Nem kívánok egyebet, boldog legyen életed. 2010-ben is kísérje, utadat a szeretet. . Kívánok neked Szerencsés éveket

KÍVÁNOM, HOGY AZ ÚJ ÉVBEN NAPONTA MOLESZTÁLJON A SZERENCSE, AZ EGÉSZSÉG VEGYEN ÜLDÖZŐBE, MENJEN AZ AGYADRA A GAZDAGSÁG, S NYUGTON NE HAGYJON A BOLDOGSÁG ! BUÉK

Fürdik a holdsugár az éj tengerében, rókázik a paraszt a kazal tövében, villájára támaszkodva mondja: Bassza meg az isten, de be vagyok rúgva.
BUÉK !

Két szőke cica lovagoljon rajtad,
miközben tíz utánad kajtat.
Kopaszodó fejed ne gyötörjék gondok,
fonják át a nyakad fehér női combok.
Boruljon a szemedre majd a pina bőre és a hiányzó hajadat pótolja a szőre!B.U.É.K!
:lol: :lol: na jó, befejeztem

KépKép
Kép
scooper

scoop privi ment!! :wink:

Kép
babcika

okés

KépKép
Kép
scooper

Jókat derülök itt rajtatok lányok. :lol: :lol: :lol:

Babcika: Jancsika nagyon aranyos a jelmezben ... látszik, hogy örült neki :D :D

... ha nem jönnék ma már én sem, akkor én is kívánok boldogságos új esztendőt Mindenkinek. :)

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!
Tegnap este megnéztük az Avatar-t 3D-ben... Hát valami fantasztikus élmény volt a film, ilyet még nem láttam. Viszont a mozi élmény katasztrófa volt. Mindenki körülöttünk popcorn-t zabált, a mellettem ülő csaj végigkommentálta a filmet, ami engem nagyon nem érdekelt, és hát levegő az semennyi nem volt, már az elején sem, és majd 3 óra a film... Szóval ezt a filmet érdemes megnézni a moziban 3D-ben, de most azt hiszem 1-2 évig megint nem megyek moziba. :)

Kép
frocli

Mindenkinek BÚÉK!
Nálunk nem soká jönnek a vendégek, leszünk vagy 15-en. Bence így lent alszik a szüleimnél, ott biztos csendesebb lesz, bár mi sem szoktunk dudálni, meg nagyokat inni, de hát 15 ember nem tud csendben lenni.

Kép
frocli

Hozzánk tesómék jönnek, szintén babások, de én így is félek, hogy kizökkentik a kicsikémet a jó éjszakákból,mert a keresztlányunk éjszaka is kel szinte 3 óránként és ordítva üvöltve tesóm elmondása szerint :?

Kép
babcika

Sziasztok Kedves Anyucik és babák! :)

Boldog, Vidám, egészségben (és pénzben) gazdag Új Évet kívánok Mindnyájatoknak és Családotoknak!

Újra Veletek ugyanitt jövőre! :) Én is nagyon örülök Nektek és hogy ilyen segítőkészek és aranyosak vagytok egytől-egyig! :) Köszi minden segítségért és támaszért! :)

Puszi Nektek!

Peppino
Kép

Kép
peppino

mindenkienk boldog új évet, aki nem jön éjfélig, én tuti ittt leszek este

babci, ment válasz

KépKép
Kép
scooper

Kép

sutimano76

babci, senki ismerős-rokon-barát nem jár a közelbe meló miatt, vagy rokonok esetleg más miatt heti 1szer sem? vagy havonta, fagyasztani tudom, úgy is tudnám adni, van mirelit zacsi vagy hütőtáska de anélkül is kibír 1-két órát kiolvadás nélkül hisz nincs 40 fok odakint....

KépKép
Kép
scooper

Lányok!

Mindenkinek Nagyon Boldog Újévet kívánunk!

Kata, Lőrinc baba és Peti

Kép
kata05

kata nektek is!!!!

KépKép
Kép
scooper

Nem sajnos Scoop, senki, de tényleg nagyon jól esik,hogy ennyire szívesen adnád. :D

Apa hazajött, meg a vendégek is mindjárt jönnek, így már ritkábban tudok ide nézni, de jövök majd hozzád Scoop :wink: ,hogy legyen veled felnőtt is a Kép -es év kezdetén, oksa???

Kép
babcika

okés, köszi hogy jössz!!!!!!!! sajnálom, hogy nem jön öcce a tej :? jó vendéglátást!

KépKép
Kép
scooper

lányok hogy nálunk mi volt tennap....

este felment 38 5 re a lázam. gyorsan 2 algo meg hidegborogatás 10 percenként kb 1 óra múlva lement 1.5 óra múlva meg 36 4 lett:)
reggelig semmi felmenés....de azért aggódtam
bementem kórházba - gondoltam gyors vérvétel és megtudom háegy vagy nemháegy
nna persze ahogy én azt elképzeltem....

először is ....vérvétel nincs....
néztem nagy szemekkel.... de hiszen én azért jöttem mert más tünetem nincs.. éppen kilábaltam a náthából.... csak most felment hirtelen a lázam...
akkó minek jöttem....
mondom mert pici baba van odahaza..
akkor ha akarom megnyugtatásul velvesznek és kivizsgálnak akkor kiderül van e gyulladás a szervezetemben...
mondom mivel lázas voltam valszeg van... de akkor megtudják azt is ez az a bizonyos vagy nem?
jaaa...azt nem fogják tudni csak ha jön a többi tünet is...
mondom és mennyi idő lenne ez a vizsgálat?
hát este 4-5 ig biztos eltart... - ez volt reggel 9 - 10 között.....

normálisak szerintetek?

azóta nem ment fel egyáltalán egész nap 37 alatt volt...
most hogy esteledik mintha menne.. pont most mérem....

de ez valami nagyon gáz.......-

gondoltam a tamponferrtőzésre is (meg még ezeregy dologra)
ki is vettem rögtön...... lehet az volt?
mert még a múltkori náthás cucc amit kihevertem valamilyen szinten még bennem van.... de akkor miért a végén menne fel ennyire?
nem értem
szilveszter napján meg legyen okos az ember.....

totál bevagyok parázódva.....szívem szerint magamrakötném a lázmérőt és 2 percenként nézném...
tök félek hogy feljebb megy.....

KépKép
dorkamartini

Szilveszterkor majd ha éjfélt üt az óra,
gondolj kérlek rám is csak egy pillanatra.
Enyhe szellők szárnyán szeretetet viszek,
békés, boldog új esztendőt kívánok én Neked.

Kép

Kép Kép
manósziget

Szívből kívánok mindenkinek nagyon boldog új esztendőt!

Utólag pedig boldog karácsonyt! :oops: :oops:

Kép

Kép
tisz

Sziasztok Istennők!

Nagyon boldog, legalább olyan boldog 2010-et kívánok mindenkinek, mint amilyen szép és jó év a 2009-es volt :)

Kép

Pusssz
Vendég

Boldog Új Évet Kívánok Nektek![color=indigo][/color]

ha éjfélig nem jönnék......de majd igyekszem....

Timi ne aggódj! Minden rendben lesz! A láz azért van, hogy kipusztuljanak a fránya bacik-vírusok! C-vitamint sokat! Ha nincs citrom mézzel sokszor! Forró tea.....És ajánlanám a már emlegetett Anna-módszert!
De hátha mond valaki tutibbat! Amúgy lázas típus vagy?

KépKép
KépKép
zsalyam

ja és én benyomnék asszem 6 óránként egy adag Oscilot!

KépKép
KépKép
zsalyam

Dorka, nagyon szorítok, hogy minél hamarabb elmúljon a láz :cry:
++++++++++++++++++++
Vendég

Dorka jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerintem tápszer nem jár ingyen :oops: Ez van. Viszont a hipp-es őszibari nagyon fini, Maci imádja. :lol: :lol: Úgyhogy délelőtt kap belőle, majd kipróbáljuk az almás barit is, az alma magában nem annyira nyerő nála. A tápit meg szerintem legalább addig kell amíg az anyatejet, talán még egyével koráig is, de egyre kevesebbet, majd ahogy hozzátápi megy.
Maci készül a bulira két órát aludt! Régen nem aludt ennyit!

Mégegyszer BUÉK !!!!!!!!!!!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Szilveszter éjjelén válasz egy csillagot, ha bármi bánt, neki elmondhatod! Meggyógyítja szívedet, lelkedet, kívánom tegye szebbé 2010-os évedet! B.U.É.K.

Kép
lipót beatrix

Megcélozni a legszebb álmot, kinevetni a világot, gyűjteni a barátságot, mindig szeretni és remélni, így érdemes a Földön élni! B.Ú.É.K.!

Kép
lipót beatrix

Mindenkinek nagyon boldog, békés , egészséges új évet!!!

Én valszeg átalszom vagy átszoptatom ezt az új évet :? ...
Ez az első szilveszterem, amit külön töltök a férjemtől és a barátaimtól (az elmúlt 10 évben)-olyan fura...de hát van két szuszogi a másik szobában.

t-pk

Utolsó napján mindegyik évnek szerencse malackák mind útra kélnek. Azt kívánom Neked, hogyha arra járnak térjenek be otthonodba és maradjanak Nálad! BUÉK!

Langy esőben, tömör ködben hót részegen mély gödörben szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján átölelem a világot Boldog Új Évet kivánok!

Kép

Kép
zsu9

Kép

Örülök hogy ezt évet veletek tölthettem,hogy támogattatok,hogy fogtátok kezem,hogy segítettetek jó anyává lenni a tanácsaitokkal,hogy velem örültetek mikor kis csoda belépett életembe,és én veletek örülhettem a ti kis csodátok érkezésénél,remélem lesz még így közösen jó sok évünk!!!!

Babóknak meg nem berúgni rögtön az első szilveszterkor!!!!!

B.U.É.K.

sutimano76

és egy kis ajándék:
Kép

sutimano76

Süti, ez nagyon szép meglepetés volt ... köszönöm ...

KépKép
KépKép
madar

Süti, nagyon tecc, de mi kimaradtunk! :cry: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata05 2009.12.31 18:47-kor.

Kép
kata05

...

Kép
kata05

Mi is kimaradtunk. :( Brühühü...

Kép Kép
manósziget

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?