A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Gabi!

Gratula!!! Nagyon ügyes a Kislányod és nagyon vidám Kisbaba! Én nem merem még Minót elengedni, pedig annyira nyomja már magát és nem szereti, ha támasztjuk hátul!!!!

Szépek a képek, szép a Családod nagyon!!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Breki ti is nagyon szépek vagytok.

Én nem tudok mit csinálni vele, mert most hogy rájött hogy tud ülni egyedül már ha kell hanem leül. Előtte én sem ültettem, még megtámasztva sem.

De ha tud magától felülni akkor hagyhatod nem lesz semmi baja.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi: nagyon szép a családod :P , szépek a gyerekek, hihetetlen milyen ügyes Nóra :D !

Breki: Minó még mindig gyönyörű :P , és ti sem panaszkodhattok , csinik vagytok, szépek, és sugárzik Rólatok a boldogság :D !!
marietta1982

Sziasztok!

Boo!! Szolis sztori :lol: Én már voltam ilyenben,de az első,amit csináltam,hogy kikpcsoltam a dumagépet :lol: Én most olyan szoliba járok,amiben nem csövek vannak,hanem lámpa és csak felülről barnít,alul olyan mint egy ágy,gumis lepedővel van behúzva. Félidőnél sípol,hogy fordulj meg. Nagyon jó,és nem is égek le benne soha,mégha sokáig nem is megyek.

Orrszívás: Nem akarok bele vauzni,de éppen,hogy most kellene megszívni jól a porszívóval neki,onnan lentről csak az tudja kihozni :wink: Eddig is azzal csináltátok? Lili nagyon utálja,ordít,de utána sokkal jobb neki. Remélem hétévége már nem lesz szükség több orrszívásra!

Bond! Köszi a tippet,ki fogom próbálni. :lol: Ezt a Suttogóból szkennelted?

Katy! Nálunk is ez a "sorrend",kaja után egyedül játszik kicsit és amikor hallom/látom,hogy unja a banánt,akkor oda fekszem mellé és együtt folytatjuk. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs! Jelentem,hogy amióta többet mozog,azóta napjában többet is alszik,na nem órákat,de 3/4 órát mindig naponta 4*. Ez azért már haladás nálunk :lol:

Gabi! Gratulálok az első fogacskákhoz és az üléshez. Nem semmi iramban fejlődik Nóra.

Breki! Még mindig nagyon szépek vagytok,öröm rátok nézni. Minó nagyon édes! Miket adsz már neki?
Köszi a bíztatást,nem vagyok elkeseredve,mert tudom,hogy minden manó más és más,csak ilyenkor egy kicsit elbizonytalanodom,hogy látom,hogy itt már majdnem az összes baba forog,és hogy nincs-e valami baj. Amúgy meg tudom,hogy nincs,mert mindent felvesz maga mellől,amikor épp nem nyűgös,egyik kezéből a másikba átteszi a játékokat,csak épp nem forog még.

Ha ma már nem jönnék,akkor mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET kívánok.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Cuncinak és Lidikének őszinte részvétem. Ilyenkor, Karácsonykor talán még nagyobb a fájdalom. :(

boo:
Te nagyon hulye vagy! :mrgreen: mrgreen: mrgreen: mrgreen: mrgreen: mrgreen: mrgreen: mrgreen: mrgreen: mrgreen:

Bond:
Köszönöm a scannelést. :D
Én is az aggódó anyukák csapatát erősítem, mert a gyerekem még csak oldalra hajlandó fordulni. Én is túráztatom a földön szinte 2 hónapos kora óta, próbálom motiválni játékkal...stb. Nem bizonyult hatásosnak. Most ott tartok, hogy úgyis megyünk 2 hét múlva vissza a fejlődésneurológiára, akkor majd megkérdezem, hogy normális-e ez a fejlődési ütem.

Dodi, lilisgabi:
Sajnálom, hogy nem volt felhőtlen a Karácsonyotok. Nálunk is elő szokott fordulni egy-egy zűrös kari, most már le emerem írni, hogy az idei telejesen jó volt. Talán ,mert betegség most nem volt, vita meg azért nem, mert mindenki a legnagyobb ajándékkal volt elfoglalva. (Dani) :D :D :D

Gabi1:
Iszonyat ügyes Nóra és nagyon nagyon szép család vagytok.

A kari nagy részét Sopronban töltöttük, a kisebbiket anyunéknál és otthon. Ma dolgozik az uram és holnap is, mi is egyedül vagyunk.

Nagyon sok boldogságot kívánok Mindannyiunknak az új évre! :D

bertina

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Találkozzunk jövőre is!

A képek csúcsszuperek, minden baba aranyos, és az anyukák is.

:D

Mercis rendszáma magyar volt...
babahordozót nehéz lett volna hozzávágni: benne volt a Virág!

Puszi lányok, lehet, hogy még benézek, mert apa ma ugyan szabadnapos, de a haverjaival ment íjászkodós óévbúcsúztatóra, holnap meg már dolgozik, úgyhogy alighanem átalussza az éjfélt.
Nóci viszont nagyon készül: hoztunk gyerekpezsgőt, majd azzal koccintunk!

Kép
Kép]
hendegabi

hendegabi:
Én is bekészítettem egy gyerek pezsgőt, Dani meg majd tápszerrel koccint. :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bertina 2009.12.31 16:04-kor.

bertina

BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
demeter zoltanne

gabi1! :)

Nóra: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :P :P :P :P :P :P :P :P

breki76! :)

Úgy ragyogtok a boldogságtól, hogy ahhoz képest hálivúd sehol sincs. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

bertina! :)

De jó, hogy jöttél te is! :D Jövőre légyszíves gyakrabban tedd. :wink:

"Én is bekészítettem egy gyerek pezsgőt, Dani meg majd tápszerrel koccint."
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kedves AncsurtiAnyuka! :)

Nagyon szépen köszönjük! :D Kívánjuk, hogy mihamarabb és minnél többet találkozhasson ancsurtiékkal, és nagyon szíves látjuk a köreinkben jövőre is. :wink:
Boldog új évet kívánunk! :wink:

Kép
Kép
200907?

Breki!

Köszönöm szépen,aranyos vagy :) A képek nagyon jóóóók! Mi is ilyen habtapin nyomjuk.

Gabi

Fantasztikusan ügyes Nóra!
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:33-kor.
Vendég

Breki, szépek vagytok! Nekünk nincsenek ilyen lábikóink. Ez furin fog hangzani egy 10 kilós gyerkőc esetében, de tűnnek el a hurkái. :(

kispiskóta

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:34-kor.
Vendég

Gabi1

Nagyon ügyes Nóra :shock: :lol: , nagyon szép a családod, a házatok, és apa bejglije, kalácsa is :lol: . Hol találtál ilyen férjet? Nem semmi :roll: :lol: .

Breki

Álomba illő családnak tüntök a képen, szépek vagytok :P .

AncsurtiAnyuka

Boldog Új Évet kívánok, és csatlakozom az előttem szólóhoz, kívánom, hogy jövőre sikerüljön Anitával és családjával találkozniuk :P

Boo

De jó, hogy nem járok szoliba, én is tuti beégnék. Az ilyen hüle pi..ákat úgy utálom, akkor minek dolgozik ilyen helyen, ha nem tudja normálisan elmagyarázni, mi hogy működik.

Nekem is van gy üveg Törley ak. mentes pezsgőm a hűtőben...

Most jön anyós...

Ha nem jönnk már, akkor még egyszer
Boldog Új ÉVet Kívánok

És ha lehet azt kívánnám, hogy jövőre sikerüljön olyan babatalit szervezni, hogy mindenki ott tudjon lenni. :wink: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Czigka

Rámész a képre és megjelenik egy ilyen kezelő. Ott ,ha ráklikkelsz (asszem)a betűre ,akkor tudsz új címet adni a képnek.
Vendég

Sziasztok! :D

Katy: köszi :oops: :D Néha már annyira hátrahajlik, hogy ha nem figyelek, simán kiesne a kezemből :roll: Félelemérzet nulla :lol: :lol:
Gekko honlapját én is megnéztem, tényleg nem óccsó :roll: Viszont a képességfelmérésen gondolkodom, kíváncsi lennék, mit mondanának.... majd talán jövőre / :!: :lol: :lol: /
Petra nagyon csinos a fülijével!!! :lol: :lol: A sírós képen olyan édi! :D Forgáshoz gratula! :lol: :lol:

Nikici: nagyon köszönjük! :D Dorka már szép nagylány!! :lol: :lol:
tgyással kapcsolatban lövésem sincs, de te tényleg nagyon türelmes vagy...! Én már párszor biztos kiidegeltem volna az ügyintézőt :lol:
Túzhely :evil:

Conversano: Marci is már szép nagy fiú!! :shock: :lol:

Lilisgabi: a lányok nagyon szépek! :D :D Lili direkt nekünk integet? :lol: :lol:

Orsi: neked is köszi :D Kata is akkor van nagyon csendben, ha valami huncutságot művel vagy nagyon koncentrál vmire. Most is már vagy 5 perce csend v an, nézem: hát a textilkönyvének felfedezte a cimkéjét /textilkreszt/, és azt nyalogatja :lol: :lol:
Jó, hogy te séta közben őzeket látsz, én maximum házörző kutyát :roll: :lol:

Hgabi: hajrá betegségmentes napok! :lol: :lol:
Mercis után dobtam volna vmit :twisted:
Mi is gyerekpezsgővel fogunk koccintani :lol: :lol:

Merion: kár, hogy levetted a képet... lemaradtam róla :(
Utazásért irigyellek, biztos nagyon jó lesz :lol: :lol: Alighanem elkezdem beoltogatni enyémapát.... :lol: :lol:

/na már most nyomatják a tüzijátékokat :roll: amikor már nagyjából alakulgat Kata éjszakai elalvása, akkor jön egy ilyen hülye szilveszteri durrogtatós éjszaka :roll: :( /

Timea: jó. hogy megint vagy :D Kata régebben lelkesebben nézte a tv- t, de amióta nem fordítom el tőle, nem is igazán érdekli :lol: :lol: Viszont szerelmes a Szellőbe!!! :shock: Híradókor ha ő vezeti, egyfolytában rávigyorog :lol: :lol:
Terpeszpelenka :( Viszont ha használ, akkor talán jobb most túlesni rajta :)

Norka: táblázatba csak 5 hós súlyt tudok, mert azt itthon mértük, a hosszát viszont nem sikerült eddig :roll: :D Na de a mérlegről nem mászott le: 7150 g az 5 hós adat, köszi szépen! :D
Örülök, hogy Jázmin jobban van :D Pénzátvivős szokásról még nem hallottam, de biztos ami biztos, nálam is lesz lóvé :lol: :lol: Én eddig csak lencsét szoktam válogatni apával, hogy sok pénzt kelljen számolnunk a jövő évben! :D

Boo: Zsiri a nagy felfedező :lol: :lol: Szoli :shock: basszus, ezek szerint már rég voltam szoliban :roll: :lol:

Kispiskóta: Bende már közel 10 kg :?: :shock: Nnna, az ő seggét sem könnyű már cipelni.... :lol: :lol:

Bond: a jövő évben talán már nem lesz annyi gondod a bérszámfejtőkkel, apehhal,stb :lol:
Vigyázz, Suttogóék be fognak perelni.... vagy jutalékot fognak felajánlani :lol: :lol: :lol:

Marietta: köszönjük szépen :lol:

Gabi: Nóra nagyon ügyes kislány! :lol: Teapa kakaós kalácsa :shock: :lol:

Breki: köszönjük szépen :D Diavetítő nagyon nagy ötlet! Főleg, hogy megvannak a te filmjeid :lol: Gyerekkoromban nagyon szerettem- hétfőn úgysem volt adás a tv- ben :twisted: Bár mostanában amilyen szinvonalon megy a műsorszolgáltatás, pont olyan, mintha ma sem lenne :twisted: :twisted:
A mászós macit mi kipróbáltuk a boltban, és mivel halálra röhögtem magam a hangján, nem vettük meg :D
Nagyon szépek vagytok Minóval! :lol: :lol:

Ancsurti anyukája: köszönjük szépen, és hasonló jókat kívánunk mi is :lol: :lol: Jövőre is szeretnénk ittlátni :lol:

És végül:

Kívánunk /Kata, Kataapa, Kataanya :D / mindenkinek nagyon boldog új évet!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agi125r 2009.12.31 19:00-kor.

Kép
agi125r

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:34-kor.
Vendég

[quote="czigka"][ írta:czigkasize=59]Miért nem megy el az üzenetem az iwiwen?? És hogyan tudom módosítani a képek címét? (hogy ne legyen .jpg)[/size]

Szóval a feltett képre ha rámész az egérrel, megjelenik a kéz. Akkor az a betűre katt és ott át lehet nevezni a képet. Utána mentés.
Üdv.
demeter zoltanne

Szóval a képes videón elsírtam magam.
Köszönöm a jókívánságokat.
A babák gyönyörűek! :D
demeter zoltanne

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:35-kor.
Vendég

orsi az újságosnál találtam :D :D :D Amúgy én nem szeretek sütni süteményeket. Apa viszont imád sütkérezni, meg főzni is. De leginkább sütni szokott. Egyedül a szilveszteri malacsült az amit minden évben ő csinál. Egyébként a főzés az én reszortom. Szokta is mondani hogy miért nem ment ő szakácsnak, meg cukrásznak.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Ezt látnotok kell:
http://www.singlebabies.com/
Beyoncé dalára táncolnak babák. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Folynak a könnyeim... :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Mászós Micimackó: szerintem Mikó István hangján beszél, nekem pont azért tetszett meg, mert a rajzfilmben is ő a Micimackó magyar hangja :wink: :P

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! Kívánok mindenkinek nagyon boldog, egészségben teli boldog új évet! Éjfél után apa buliba megy, akkor talán vissza tudok olvasni :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Ancsurti Anyukája!

Viszont kívánunk Boldog Új évet és hogy minél többet tudjon együtt lenni Ancsurtival és a Kis Hangival!!!!!! :)

Bond, Orsi!

Mi is szoktunk veszekedni...de valahogy tudjuk, hogy karmikus a kapcsolatunk és gyorsan túllépünk rajta (pedig én nagyon hirtelen vagyok és akkor pusztítok, mint a vihar.)De mióta Minó van sokkal kevesebb a vita, veszekedés! Hát én karácsonykor ha ránéztem Árminra folyton sírtam örömömben! Mekkora ajándék a Gyermek!!! :D

Kispiskóta!

Tűnnek el a hurkák??? Ez tényleg furi!!!! :shock: :shock:

Nyuszi!

Minó eszik már krumplit (azzal kezdtük, mert ugye általában azzal sűrítünk, így ha attól nincs gond, akkor könnyen kiszűrhető, ha valamitől fáj a hasa, vagy allergiás), aztán répát, tököt, céklát, paszternákot, brokkolit és cukkinit ebédre. Most jöttek a gyümik: alma, körte, szilva, őszibarack. Holnap banánt kap, majd utána sárgabarit. Már csak 1x eszik tápot: reggel. Este még benyom egy adag Sinlacot vagy Milupa rizspépet...hááát eddig nem panaszkodom az étvágyára...látszik is rajta igazi Kisgömböc. Mondjuk a krumpli magában só nélkül nem a kedvence, de keverve bármivel megeszi! És amikor végez a kajával, akkor magyarázva köszöni meg...nagyon édi olyankor! Hálás kosztos nagyon!!! Amit lehet kapni bio nyersanyagot, azt megveszem és elkészítem, amit meg nem, abból van bébikaja (bio) és azt adom, meg ha elmegyünk itthonról. Mondjuk a védőnőm szerint a körténél amúgy is az üveges a jobb, mert a nyersben van valami, amit mi nem tudunk kivonni és az hasfájást is okozhat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.12.31 20:22-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Orsi!

Igen tudom, hogy Mikó a hangja a filmnek (speciel én nem annyira csíptem régen Mikót), de nem vagyok benne biztos, hogy a mászó macinak is (lehet), de az a monoton hang...a hideg futkosott tőle a hátamon! Férjem azt mondta, ettől megáll a gyerek a fejlődésben! Mondjuk ahhoz a cuki macihoz tényleg valami kedvesebb hang dukálna!!!

Agi!

Diavetítő...nagyon imádom!!! Most újból gyerek vagyok én is :wink: !

Conversano!

Jó ez a szőnyeg, csak az apró darabokra kell vigyázni (beragasztani)!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Nagyon-nagyon boldog új évet kívánok nektek :D !
Holnap már elmondhatjuk, hogy tavaly gyerekünk született :shock: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:36-kor.
Vendég

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Kép
Vendég

BUÉK CSAJOK!!!ÉS KISPASIK!!!

KépKép

KépKép
ronmay

De örülök ennek a sok durrogatós f@sznak!!!! Marcinak már pelenkákat nyomtam a füléhez,remélem nem ébred fel. Kinéztem az előbb ,szerencsétlen madarak össze-vissza repkednek,azt sem tudják merre vannak arccal.. és a sok kutya meg cica,akik ilyenkor világgá szaladnak.Asszem utálom a szilvesztert.!
Vendég

conversano:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:" De örülök ennek a sok durrogatós f@sznak"

Nálunk még elég konszolidáltan nyomják, remélem így is marad.

bertina

Conversano!

Ezt a részét a szilveszternek soha sem szerettem!!!! Sok idióta köcsög ilyenkor éli ki az aberrált idiotizmusát!!!

Mászó Micimacira Párom azt mondta, hogy esetleg arra jó lenne, hogy Ármin meneküljön előle, ha megszólal és akkor tuti gyorsan fog mászni :D :D ! Amúgy én nagy Micimaci fun vagyok, így tényleg csak a hangja tartott vissza! De hasonlítsátok össze a tanuló kutyuséval. Az legalább kedves!

Jaj és tényleg Ti Babáitok is önkiszolgáló cumitéren. Minó csak kb 5 percre alváshoz igényli, aztán szépen kiveszi, meg van amikor visszateszi. Meg olyan is, hogy a szoba közepére hajítja :D

BÚÉK Mamák és Babák, meg Apák és Tesók is :wink: !!

Tickerplayground.com
breki76

Önkiszolgálók??? Na jó tényleg BÚÉK!!!

Tickerplayground.com
breki76

breki, gabi: nagyon szépek vagytok!!!!! :D :D :D

breki: már csak egyszer eszik tápszert Minó? :shock: Mi pont ezzel küzdünk....védőnő azt mondta, hogy egy éves korig a kaják mellett 500ml-t meg kellene ennie (akkor ez nem is igaz?), fontos lenne még a számára...na ez nálunk nem nagyon megy. Az én lányom alig eszik valamit.

gabi: nagyon ügyes Nóra
:shock: :shock: :shock: :shock: Egyébként mikortól lehet ültetni megtámasztva, vagy az ölünkben ültetni, Én még nem mertem eddig :oops: :oops:

Mi itthon vagyunk, Apa nemsokára megy tűzijátékokat lövöldözni....szóval Dorkim alszik, én meg majd koccintok egyedül (SEM), mivel nem merem felbontani, mióta kiskoromban fejbe lőtt, nagyon félek a pezsgő bontáskor, mindig másik helyiségbe megyek :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

dodi: személy szerint már nagyon hiányoltalak!!! :roll: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek Sikerekben, Egészségben, Boldogságban Gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!!!!!!

f.nikici

breki: Apának, nekem ugyan ez volta véleményünk a Micimackóról, pedig a mesét én is nagyon szeretem.... :wink: de az a hang, dettó ugyan ezt mondta apa, maikor karácsony előtt nézegettük, hogy miket vegyünk... :lol: :lol: :lol: :lol:
Dorki is elalvás előtt cumizik, ha az ágyában alszik el...vagy a babakocsiban. Kocsiban nem kell Neki. :roll: De elalszik, és kb. 10 perc múlva kiköpi :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Jó reggelt mindenkinek!
:D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Jó Reggelt!

Breki, igen tűnnek el. Na nem úgy kell elképzelni, hogy nincs, de már nem azk a nagyon-nagy hurkák, hordó pocakkal. Na majd lefényképezem. :wink:
Mi most hoztuk el párom gyerekkori diavetítőjét.

Nálunk a tanuló kutyus a favorit. Imádja!

Conversano, egyetértek, mi a két gyerkőc között rohangáltunk, és éjfél után meg elszabadult a pokol. :evil:

Ági, nem könnyű a popsiját cipelni, speckó a hátam az néha a beszakadás szélén.

Tegnapelőtt elkezdtük a hozzátápit, almával. Hát nem győzöm lapátolni a szájába, mert ha nem érzi a kanalat a nyelvével már üvölt. Bejövős eléggé neki. :lol:

Hát én nem gyerekpezsgővel koccintottam, úgy gondolom egy picitől semmi baja nem lesz Bendőnek.

kispiskóta

Egészségben, szeretetben , lélekben és pénztárcában gazdag BOLDOG Új Évet Kívánok mindenkienk!

Én annyira izgultam éjjel, hogy Jázmin fel ne ébredjen a tüzijátékokra és a petárdákra, de szerencsére felesleges volt az aggodalmam. :D

Viszont most egy kicsit aggódom :( Jázmin arca tele lett pöttyökkel, és pelenkázáskor az egész testén véltem felfedezni a pöttyöket. De az arcán extra brutál. :( :( Doktornő a szerdai kontrollon azt mondta, hogy normális ha elmúlik a láza, következő napra kijönnek a pöttyök. Na, de már vasárnap óta pöttyös volt, de inkább a törzsén, most meg mindenhol. Adom is neki a Calcimusc-ot, de mintha rosszabb lenne. Erre most meg feltűnt, hogy elkezdett csúnyán köhögni. Rosszabb, mint eddig. :(
Tanácstalan vagyok, hogy mit tegyek. Vigyem az ügyeletre? Hangulata nagyon jó, nem bágyadt, nem sírós, nincs láza :roll:
Ha felébred apa, akkor vele is megbeszélem, meg átmegyünk a nagypapához és kikérem az ő véleményét.

Délutánra tervezem a visszaolvasást, és akkor jövök a részletekkel.

A képek nagyon szuperek!!!!!!!

/ Tegnap apa is dokinál volt :( :( Majd mesélek. )
Vendég

Boldog új évet mindenkinek!

Norka!

Egészségben, szeretetben , lélekben és pénztárcában gazdag BOLDOG Új Évet Kívánok mindenkienk!
Nekem elég lesz egy pénztárca is, csak legyen jól megtömve!! :lol: :lol:

Nálunk Petra nem ébredt fel a petárdákra, fél 2-kor ébredt fel először, de éhes volt. :wink:

Kispiskóta!
De jó, hogy Bende így eszi az almát! Én hétfő óta adom Petrának, de összességében 4-5 teáskanálnyinál többet nem tudok beletömni. Eddig szopi után kb. fél-1 órával adtam, de észrevettem, hogy olyankor már álmosodik, úgyhogy holnap ébredés után fogom neki adni, és aztán szoptatom meg. Hátha úgy többet eszik. :roll: :roll:

Tegnap adtam neki tejpépet is délután, kb. 30 ml-t evett meg belőle.
Ő a sokszor keveset elvet követi... :roll: :D

Nyuszi!
Petra és Lili között pont egy hónap van, úgyhogy Lili még időben van a forgolódással. Ráadásul Ti voltatok és mentek még neurológushoz, úgyhogy ne aggódj, ha esetleg gond van, azt ott ki fogják szűrni, de mondom, időben vagytok teljesen! :wink:
(a hozzátápival kapcsolatban is azért írtam, hogy ráérsz még, hiszen Lili július végi baba. Ha van elég tejed, és bírod még a szoptatást, akkor ráérsz, főleg, hogy Lili egyrészt szorulós baba, másrészt már volt kiütése is. :wink: )

Kép
katy76

Mindenkinek B.Ú.É.K.! :D

Nagy meglepetésünkre ma Dorki megfordult hasról hátra is, többször is egymás után!!!! :D

jimbone: szegényke. :cry: szerencsére nálunk nem volt gond. 3/4 5-kor ébredt, de enni egy picit, utána persze 7-kor megint csipegetett, és 9-ig aludt.Pedig én is féltem, hogy a durrogástól majd felébred...itt az udvarban is nyomatták rendesen...

norka: Jázmin, Teapa :cry: :cry: Jobulást, és várunk a fejleményekkel!!!

f.nikici

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:48-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!!

B.U.É.K. mindenkinek még egyszer!! :lol:

Boo!Apa :twisted: Hogy-hogy elment végülis bulizni? Megkérdezte tőled,hogy mit szólnál hozzá?Én nem tudom hogy reagáltam volna le,ha Zoli elment volna bulizni,amikor tudja,hogy én meg a gyerekkel otthon vagyok...

Katy! Köszi a bíztatást,remélem igazad lesz. A kiütések a Johnson fürdetőtől lettek,de igazad van,várok még a hozzátápival. De annyira édes,amikor meglátja,hogy eszünk,egyből elkezd folyni a nyála. Azt olvastam,hogy ilyenkor elvileg már készen áll a szilárd étel befogadására. Ki tudja.

Norka! Sajnálom Jázmint. Nem lehet,hogy allergiás ő is valamire? Nem vakaródzik? Szerintem ha nem rossz a közérzete,akkor inkább várd meg a hétfőt és hvd fel a saját dokitokat,ne az ügyletre menj.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Petra is régóta kinézi a kajákat a szánkból, ennek ellenére hétfő óta minden alkalommal átmegy rajta az alma, emésztetlenül van a pelusában.

Enyémapa is elment buliba, de nálunk én küldtem. Mi meg átjöttünk Anyuhoz. :D Nekem ez egy apropó volt, hogy Anyunál aludhassunk. :wink:
Majd most fogunk hazamenni, kíváncsi vagyok, hogy Apa mennyire kómás. :roll: :D

Kép
katy76

Sziasztok!

Lassan visszavonulok a köztudatba, csak nagyon le vagyok maradva, sok lesz az olvasnivalóm :roll: :lol: .

Addig pár kép...

Végre elküldte a csaj a Best-es fotókat, "jó sokat" ( :? ), íme:
Kép Kép
Kép Kép

És a szilveszterből ízelítő :wink: :
Keresztlány a pocakban :D ; Az alkalmi pótmamival
Kép Kép

Kép Kép

Dilianyu (pedig józan) :lol:
Kép

Jövök hamarosan, igérem... :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Még egyszer szeretnék én is NAGYON BOLDOG, EGÉSZSÉGES, SZERETETBEN GAZDAG, BÉKÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNNI MINDENKINEK!

A szilveszterünk csendesen telt. Nóci délután lefeküdt kicsit, így bírta a virrasztást. Apa már kevésbé. 5 körül került haza az íjászatból, jött vele 2 haverja, akik a szomszéd faluba valók. Apa ugye vezetett, így ott nem ihatott, itthon viszont jócskán borozgattak, így nekem kellett hazavinnem a fiúkat. Nem is lett volna gond, de a semmiből olyan köd lett fél óra alatt, hogy kettesben tettem meg a 8 - 10 km-t oda és vissza is. :shock:
A másik, ami történt: Virágot ismét megkínáltam tejpéppel. Gondoltam, már másfél hónap eltelt kb azóta, hogy a Milupa mintát nekiadtam, és hányt tőle, még egyszer megpróbálom, hátha már bírja, vagy nem is az volt a baj.
Csak 1 evőkanálnyi porból csináltam. 2 körül szopizott, utána adtam neki. 4-kor megint szopott, és már örültem, hogy ehet tejpépet! Apáék épp megérkeztek, Vicus szépen játszott a járókában, apa kivette: jól lehányta :twisted:
De sajna nem csak a fosztorgatás miatt hányt, mert utána még jó darabig jött belőle minden. Úgyhogy most itt van 1 vaniliás, 1 vegyes gyümölcsös és egy banános Milupa tejpépem, amiből össze-vissza 1 evőkanálnyi hiányzik. Majd megkérdem a falubeli többi kismamát, hátha átveszi valaki legalább a 2 bontatlant.

Lencsefőzelék megfőtt, finom lett. :D

Jimbone: konkrétan hol, merrefelé vagytok?

Conversano: nálunk úgy tűnik az előszele nagyobb volt a durrogatásoknak, mint az éjjeliek. Viszonylag kevéssel megúsztuk. Szegény kutyáknak azért ez is jócskán borzolta az idegeit: majd szétszedték a bejárati ajtót. :evil:

Norka: Hogy látod, nem viszketnek neki a kis pöttyikéi? Akkor esetleg fenistil cseppel tudod enyhíteni a viszketést.
Reméljük nem komoly neki, és ráér hétfőig a dolog. Nem tudom, nálatok van-e külön gyermekügyelet, de itt csak felnőtt van, ami kész röhej, mert gyakorlatilag egy gyerekkel, főleg egy babával nem tudnak mit kezdeni.

Boo: azért ez nagyon nem volt szép apától. Én tuti zörögnék már hajnal óta neki, hogy ne tudjon aludni!
:twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

Dodi: jók lettek a képek, aranyosak vagytok.

Gabi1: újraoltás hogy sikerült?

Kép
Kép]
hendegabi

Hoztam én is néhány képet, ha már így magamban beszélgetek (remélem, ez nem lesz egész évben így)

Fürdés:
Kép

3 leány:
Kép

Kis betegem karácsonykor:
Kép

Tesómmal:
Kép

Kép
Kép]
hendegabi

Boldog Új Évet Mindenkinek :P !

Norka

Sajnálom, hogy betegségben teltek az ünnepek :( .

Boo

Tiédapa :twisted:, a kutyafáját ennek az embernek :( . Összevesztetek előtte? Vagy már meg volt beszélve, hogy elmegy?

Én megértettem apával- nem volt nehéz dolgom-, hogy most az a része van az életünknek, hogy itthon nyugodt körülmények között töltsük a Szilvesztert pár évig. EGYÜTT! És nem volt vita abból, hogy itthon maradt, pedig hívták vagy három helyre, nélkülem is, de esze ágában sem volt itthon hagyni minket. Azt, hogy én elmentem volna anyuhoz , hogy ő bulizhasson, meg sem engedte volna.
30-án volt neki egy rendhagyó sörözős-pezsgős baráti társasággal eltöltött estéje, így nevezhette, azt az estét, Szilveszternek is :wink: .

Enyém apa hála összeszedte magát Karácsonykor és Szilveszterkor is.
Tegnap kicsit buliztunk itthon hármasban, zenét hallgattunk, apa sörözött, én alk. mentest ittam, majd 11-kor meg volt beszélve a szomszédokkal, hogy kimegyünk az utcára éjfélkor koccintani. Odett már elaludt 10-kor, apa ki is ment negyed 12-kor, majd mondtam, hogy követem 3/4 12-kor, bébi őrrel. Már fel voltam öltözve, mikor felkelt Odett, és úgy döntött, hogy szopi nélkül nem hajlandó elaludni. Hívtam apát, hogy nem megyek ki, ő se szó se beszéd rohant haza, hogy ne egyedül legyünk éjfélkor. Odettet sikerült visszatennem az ágyába 11:58-kor :P , gyorsan sittünk a tévét bekapcsolni, pezsgőt önteni a pohárba, mire készen álltunk a tévé előtt, már csak 6 mp maradt a tavalyi évből :lol: . Szegény apa a nagy sietségben kint felejtette a pezsgőjét, így kénytelen volt beérni az alkohol mentes pezsgőmmel :roll: :lol: :lol: .
A Himnusz alatt Odett elaludt, így ki tudtunk menni a többiekhez, akik már tűzijátékoztak. Nem örültem neki , mert sajnáltam a gyerekeket, akik már aludni szeretnének, és a kutyákat is. Az enyémek is félnek tőle. De azt mondom, hogy egy évben egyszer ki lehet bírni. Pár év múlva már mi is tűzijátékozni fogunk, a gyermekeink kedvéért.
Odett nem kelt fel a tűzijátékra, a bébi őr egészen addig néma volt, míg kint voltunk 3/4 órát. Senki meg ne vessen azért, mert kint voltam, én is rosszul éreztem magam emiatt, de Odett tényleg aludt végig,a házunktól kb. 10 méterre voltunk. 4 bébi őrt számoltam meg a társaságban :lol: .

Odett már megint kint nyomja a levegőn a szunyát 11 óra óta.

Norkili?
Kanadában milyen volt a Szilveszter éjszaka? Lizának, hogy tetszett a Karácsony, a Szilveszter?

Kép
Kép
orsi777

Dodi

Nagyon csini vagy, szépek vagytok a babóval :P . Részleteket azért majd írjál.

H. Gabi

Szegény Vica, akkor hagyd a csudába azt a pépet. Én is vettem még tápszert, amikor kijöttünk a kórházból, most van egy bontatlan doboz tápszerem :D . Mivel nem tudom kinek odaadni, elviszem a védőnőnek, hátha van olyan család, akinek szüksége van rá.
De édes Vica a székben, fürdőkádban. Tesós kép a legszuperebb, ilyeneket még még még :P

Kép
Kép
orsi777

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?