A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Sziasztok!

Én is mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

Verset ne várjatok, olyan kóma vagyok nem tudom miért... de mindjárt rábukok a klaviatúrára! Pedig aludtunk az éjszaka. Egész nap nyűgi tegnap is, ma is.... foga, hasa, frontok.... most sikerült letenni, nem tudom mikor fog ébredni, mert több mint 2 órája evett.

Scoop, amíg be nem alszom, én is vagyok.

Süti nagyon köszönjük, nagyon szép lett, majdnem megkönnyeztem!

Dorka nyugi, nem lesz semmi gond! Fokhagyma, fehérbor... :wink: ezek megölik őket!!!
bex13

[quote="sutimano76"][ írta:sutimano76img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1262277677.6541.gif[/img]

Örülök hogy ezt évet veletek tölthettem,hogy támogattatok,hogy fogtátok kezem,hogy segítettetek jó anyává lenni a tanácsaitokkal,hogy velem örültetek mikor kis csoda belépett életembe,és én veletek örülhettem a ti kis csodátok érkezésénél,remélem lesz még így közösen jó sok évünk!!!!

Babóknak meg nem berúgni rögtön az első szilveszterkor!!!!!

B.U.É.K.

Énisénisénis örülök :)

Nagyon szépen leírtad Süti
Vendég

[quote="scooper"]& írta:scooperquot;Utolsó napján ennek az évnek a cigánycsemeték megint útra kélnek, azt kívánom neked, hogy ha arra járnak, térjenek be hozzád ,s maradjanak nálad! BUÉK."

ezt még viccből sem küldeném el senkinek :shock:

Én elküldtem.... Kép Kép
vikiviktor

Timi... küldök gyógymanókat..... :) Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Istennőim és Babákok, nagyon-nagyon boldog új évet kívánok nektek, sok örömet, jó egészséget, minden jót, mindenkinek azt, amit szeretne!
Nagyon boldog 2010-es évet, habár legtöbbünknek a 2009 a legkedvesebb év :D de a 2010 még jobb legyen... mostanában ritkábban tudok jönni, de olyan jó, hogy vagytok, és létezünk mi, a 2009 szeptemberi babák és mamák (és nagymamák :wink:)!!!
Feliz Ano Novo!

Kép

floranan

Sziasztok!

Minden drága babának és szuper családjaiknak kívánunk nagyon-nagyon boldog új esztendőt! Váljon minden álmotok valóra, legyetek kiegyensúlyozottak, nevetősek, az a legfontosabb. :)

Önző módon, most csak rólunk :oops: :

Tegnap voltunk 4 hós + prevenar 2.körös oltáson. Nagyon sírt az én kis drágám, meg is kellett szoptatnom, hogy megnyugodjon. Adtunk neki rögtön Panadolt, így estére csak kis hője lett és nagyon jól aludt. 7070 gramm és 65 cm.

Ami nem jó hír, hogy az orrán már régebben észrevettük, hogy van valami kis szedres színű duzzanat. Nem fáj neki, nem érzékeny, de egyre feltűnőbb. Dokinéni egy érsebészhez irányított minket, mivel szerinte hemangiómája van Máténak, ami jóindulatú érdaganat. :( Meg kell nézetnünk, hogy van-e valami tennivaló vele, hogy ne növekedjen tovább. A Heim Pálban rendel a doki, de állítólag 2-3 hónap a várólista. :roll: Még itt a kerületünkben van egy magánkórház, ahol szintén rendel, de ott se rövidebb a sor állítólag. És mindenhol csak kedd vagy szerdán adnak időpontot. Addig lerágom a tíz körmöm. :?

Egyébként két napja akkorákat kacag Máté, hogy csak na! És igazi kis csibész. Úgy csinál, mintha szopizna, odahajol a cicihez, majd elvigyorogja magát, kópésan rámnéz félszemmel, majd kacagni kezd. Ezt eljátsza vagy 10x. Olyan édes, megzabálom! :lol:

Süti: nagyon szuper az összeállítás, köszi, nem kis munka lehetett. :)

Timi: Jobbulást, remélem csak valami múló bajod van, és az új évet már makkegészségesen kezded.

Viki: Dóratündérbaba :lol: :lol: :lol:

Boboka: Nikid is nagyon édes!

Babcika: Janó de helyes abban a szerkóban... Ez jelmez vagy mi?

Kép

Kép
hgrita

Babák csudiszépek... még meg sem dicsértem KisAtit karácsonyos játszó képét.... :oops: :oops: :oops: pedig sokszor akartam.... :oops: :oops: :oops: annyira jóóóóóóóóóó.... :) :) :)

Barni... halok meg a grimaszaidért.... :) :) :)

Rita... olyan jól nézel ki!!!!! Máté és Andris pedig nagyon szép még mindig!!!!

Tomi baba...
mosdókagylós képe... haláli.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Petra... boldog szülinapot utólag.... :oops: :oops: :oops: Kép

Tomika nagyon édes vagy és Peppino... neked semmi súlyfelesleged nincs.... :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:

Lőrinc baba úúúúgy megdögönyöznélek.... olyan szééééép vagy!!!! És úgy látom téged is pudinggal töm az anyukád.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kicsi Mogyoró nagyon édi vagy még mindig.... :) :) :)

Noncsi kis cumi evő.... milyen nagy lettél.... :) :) :)

Lehet, hogy kihagytam babát.... bocs.... (emlékezetből írtam... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: ) minden baba döööönörűűűűűűűűűűűűű
vikiviktor

Rita... duzzanat.... :shock: :shock: :? :? minden ok lesz... időpont kérés... :shock: :shock: :shock: :x :x úgy utálom az ilyen várakozást... meg tudom érteni, hogy mit érzel.... :? :? :? DE nem lesz semmi komoly!!!!!!! Sok sok pozitív energiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!
És Neked Kép
vikiviktor

Eeeegen rájöttem, hogy kihagytam Csokibabát... aki nagyon édi... és Flora... Te pedig egy Istennő!!!!!! :) :) :)
vikiviktor

Itt állunk az Újesztendő piros hajnalánál.
Vajon együtt leszünk-e, majd az alkonyatnál?
Ez Újévben merre vezet életünknek útja?
Tövisek vagy virágok közt csak az Isten tudja.
Ő vezessen igaz úton minden egyes léptet,
Őrizze meg viharoktól e boldog piciny fészket.
Adjon Isten mindnyájunknak víg kacagást, csengőt!
Adjon Isten mindnyájunknak Boldog Újesztendőt!
vikiviktor

Ja, én is akartam írni Tomika mosdós képét, nagyon édes! :lol:

Scoop: Tényleg mosolyogj többet, jól áll! És én sem vagyok fotogén, de mosolygás nélkül még rosszabb a helyzet nálam, szóval én azért eleresztek egy-két vigyort. :wink:

Kép

Kép
hgrita

viki: :lol: :lol: szegény ember akinek küldted
bex, köszi, hogy te is :wink:
én is újra itt, de fejek, meg fürdünk, meg vacsi, aztán élénkebben leszek :wink:

süti: ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóó!

láz monnyon le!!!!!!!! ne idegeskedj, nem lesz semmi gáz :wink:

KépKép
Kép
scooper

vigyorgás, megpróbálom.......amúgy csináltam pár képicskut, minnyá kicsinyítem....

ez az érdaganat tulajdonképpen mi? soha nem hallottam róla, de ha jóindulatú, nem lesz ott semmi gond.......

KépKép
Kép
scooper

na szééééééééép.......itt hagytatok egyedül a fejőgéppel :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

nem iiiiiiiiiissssssssssssss én itten vagyok
csak tudod kaptam sms-t és válaszoltam :wink:
bex13

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76s egy kis ajándék:
Kép

EZ VALAMI MESESZÉP!!!!
NAGYON-NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: (Ezek örömkönnyek)

spickey

fejemet nem ér nézni :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép Bulizósra vettem a figurát, és kinyaltam a fejem

Kép

KépKép
Kép
scooper

[quote="bex13"]n írta:bex13em iiiiiiiiiissssssssssssss én itten vagyok
csak tudod kaptam sms-t és válaszoltam :wink:

óóóóóóóó :wink: :lol: :lol: most sem jutott mindenkinek, akinem nem, annak nagyon boldog új évet kívánok itt!!!! :oops: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Nagyon jóóól áll a mosoly! A pici lánykád meg zabálni való!

Kép

Kép
zsu9

Mi is Békés,Boldog Új Évet kvánunk minden babának,anyukának,apukának!
Vendég

BOLDOG ÚJ ÉVET MINDEN BABÁNAK, MAMÁNAK ÉS PAPÁNAK!!!

Kép

spickey

Itt küldök mindenkinek egy újévi szerencsemalackát!!!!

Kép

spickey

Pannon ügyfélszolgálat
- Milyen telefonja van?
- Nokia.
- És azon belül?
- Ericsson 318-as.

- Töröltem a hívásátirányítást a kóddal, de nem jó!
- Milyen kóddal?
- Rácsos linzer, rácsos linzer, 002, rácsos linzer és a küldés gomb.

- A telefonom azt írja ki, hogy várjon. Várjak?

- Ez a készülék egy nagy sz*r! Ha tudtam volna, a Pannon GSM-hez mentem volna, nem magukhoz...

Vodafone
- Jó napot, én egy Vidamaxot akarnák főtőteni, de valami keresztet is kér, ami nincs rajta a kártyán, csak a sok szám...
- A kettőskereszt billentyűt kell megnyomni, ami a telefonján van...
- Jaaaa.... de melyik? Ez a hópehely vagy a létra?

- Már az előbb is telefonáltam, akkor is félrekapcsoltak. Most jó helyen vagyok?
- Attól függ, mit szeretne.
- Háát, azt most hagyjuk!!!

- Hallo!
- Parancsoljon!
- Kiírja ez a telefon, hogy borítékom van. Mit csináljak?
- Olvassa el, hogy miről szól!
- Nem szól ez semmit, csak ott figyel...

- Pár órája az a gondom, hogy nem csörög a telefonom, amikor hívnak.
Ericssonom van...
- Valószínűleg bekapcsolta a néma üzemmódot. Lát a kijelzőn egy áthúzott hangjegyet?
- Igen, de nekem nem ez a gondom, hanem amint már mondtam...
- ...de ez lesz a gond. Próbálja meg hosszan nyomni a CLR gombot, így kikapcsolja a néma üzemmódot...

- ...jó, jó, tudom, ezt már próbáltam, értek annyira ehhez a telefonhoz, higgye el...
- Értem, akkor legyen szíves a piros NO gombot megnyomni...
- Most így beszélgetés közben?
- Igen.
- Jó, akkor most megnyom....

- Jó napot kívánok! Megpróbálom beütni a Pink kódom, de csak csillagokat látok!
- Ez természetes. Mert a szám titkos, tehát Ön csak csillagokat fog látni.
- Akkor honnan tudjam, hogy mit ütöttem be???

- És önök ott bent a központban figyelik, hogy mikor jár le a kártyám?

- Vodafone ügyfélszolgálat, jó napot kívánok, miben segíthetek?
- Maga nem az automata?
- Mit gondol?

Westel
- Azért kaptam csekket, mert fizetnem kell?

- Kapható például az Ericsson A1018-as dominó csomaggal.
- Ez milyen márka?
- Ericsson.
- Hányas?
- A1018-as.

- Vettem egy telefont 2 éves hűségnyilatkozattal, de sajnos a hűségem tovább tartott, mint a készülék...

- Kűgyön má' nekem csörgődallamot!

- Milyen típusú készüléke van?
- mocarella százhatvanas!

- Itt pecázgatunk a haverokkal, és mindegyik megkapja az SMS-t, csak én nem. Lehet, hogy amiatt, mert én árnyékban ülök...?

- Most ha megnyomom a gombot, akkor nem fog elmenni ön?

- Milyen típusú készüléke van?
- Westel.
- Jó, de milyen márkájú a készüléke?
- Westel.
- Nem így értettem uram, Alcatel, Motorola, Nokia, Panasonic.......
Valaki súgja: - Mondd neki "Westel a Kapcsolat" hátha úgy tudni fogja!

- Milyen ISDN végberendezése van?
- Nézze, én egy 23 éves szőke nő vagyok, tőlem ilyet ne várjon.

- A megjelenítendő névhez mit írjak?
- A nevet...
- Amit a Matáv adott nekem?
- Nem... amit a szülei adtak magának! :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

"Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi.
- Kérek egy kék Szofit!
Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza:
- Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz!
Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele:
- Sajnos mind rákot okoz.
Erre ő szintén faarccal:
- Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából!
Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki.
- Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet.
- Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni!
Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte:
- Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit!"

KépKép
Kép
scooper

Egyszer a feleségemmel bementünk a városba, és bepillantottunk egy kis üzletbe. Öt percet sem voltunk benn, és kijövetkor láttuk ám, hogy egy közterületfenntartó írja vadul a büntetőcédulát. Már éppen rakta volna bele a kis kék zacskóba, amikor odaértünk, és megszólítottam:
- Ne szívass már, köcsög, mi lenne, ha egyszer tekintettel lennél egy idős állampolgárra is... - de csak szerelte be az ablaktörlő alá az üzenetét.
Akkor lerohadtfasiztáztam, mire lila lett a feje, és írt még egy feljelentést, hogy a gumik is kopottak. Még le is fényképezte őket. Ezután szarjankónak neveztem. A feje még lilább lett, a másik üzenetet is beerőltette az ablaktörlő alá és elkezdett írni egy harmadikat, a fene
tudja miről. Akkor lebuzispicliztem. És ez így ment vagy húsz percig. A közterületes feje egyre lilult, a kék borítékok egyre szaporodtak.
Mindez egyátalán nem zavart engem és a feleségemet. Mi ugyanis busszal jöttünk be a városba. Minden napra kitalálunk valami izgi kis kalandot, hogy ne teljenek annyira unalmasan a napjaink. Nagyon fontos ez a mi korunkban

KépKép
Kép
scooper

Egy pársoros a Pizza Hutról. Király - Kürt utca sarok, rövid a sor, beállunk.
- Hat szelet Margaritát kérek szépen!
- Nem tudok adni, mert hat szelet az már egy egész - feleli a
mellbimbó magasságában céglogót viselő lány. Be kell menni az étterembe - folytatja - és ott meg kell rendelni! Fél óra alatt készen van.
Gúvadt a szemem, mint a csigának:
- Akkor adj légy szíves öt szeletet!
Megkaptam, megköszöntem, kifizettem és megkérdeztem:
- Ne haragudj, kaphatnék még egy szeletet?
- Persze - hangzott a válasz és egy perc múlva, hat szelet pizzával
távoztam.

KépKép
Kép
scooper

Tegnap voltam házibuliba. Barátnőm hullarészegen bevonul egy szobába. Én be utána és úgy megkúrtam, mint még soha. Reggel kérdezem hogy aludt. Erre azt mondja szarul, mert szar volt a fotelben aludni és éjjel bejött egy pasi és nagyon durván megkúrta az ágyon fekvő csajt.
:shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Melbourne-ben történt az év elején. A Nyugati Körút, Western Ring Road autópályán a rendőrség először bemért egy kocsit, amely 6 km/órával gyorsabban haladt a megengedettnél. Utána mentek, megelőzték és leállították. A vezetővel közölték a tényeket és 135 dollárra megbüntették. A kormánykerék mögött ülő személy megköszönte a bírságról szóló okmányt és elővette a hivatalos Munkavédelmi Ellenőr igazolványát. Majd ő is kiállított egy számlát, ahol bűnösnek találta a tulbuzgó rendőrt, mert a rendkívül forgalmas úton nem viselte a különben kötelező rikitó színű foszforeszkáló mellényét. A büntetés 800 dollár

KépKép
Kép
scooper

Apró kis történet fővárosunkból:
Munka után megyek haza busszal, valahol az Astoria környéke. Buszsáv, amibe félig lelóg a járdáról egy tök szabálytalanul parkoló BMW. A vezető benne, dagadt, tetkós, kopasz, ki-ha-én-nem köcsög. Szerencsétlen buszos összevissza centiz, hogy a balra haladó forgalom és a bömös közt elférjen, köcsög emberünk persze csak figyel a tükörből, nem mozdulna semmi pénzért. Buszos valahogy elviszi a résen a járgányt, és amikor a kipufogó a bömö mellé ér, üres + nagygáz = embertelen füstfelleg, be a nyitott ablakon a paréj arcába. Na, több se kellett az idiótának: letolatott, a busz elé vágott, kiszállt, az ajtót pedig kinyitotta a busz lökhárítója alatt levő "rejtett" gombbal. Felszállt, elkezdte a "hülye köccsööög,... stb." dumát, a sofőr meg magára zárta az ajtót. Ebben a pillanatban a nyitott első ajtón két cigó lepattant a buszról, be a bömösbe és pápá! Elvitték a f...kalap autóját. A f...kalap csak hápogott, telefonját kezdte rémülten nyomkodni, mire a buszos megadta a kegyelemdöfést:
- Most akkor marad vagy leszáll?
Senki nem mert röhögni, de állítólag minden ember arcáról földöntúli öröm sugárzott.

KépKép
Kép
scooper

na jó van mááá :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
Kép
scooper

Astoriás story nagyon teccc.

Ne sírj! Küldök simit! :lol: :lol:

spickey

o, köszi a simit, nagyon jól esik.......de manóm fent van, szóval lesz együtt tüzijáték nézés! már ha tetszik neki :roll:

KépKép
Kép
scooper

Scoop gondolok rád!!!

BUÉK

Kép
babcika

kösszi Babci :wink: buék!!!!!!!!

KépKép
Kép
scooper

boldogságos éjszakákatáalvós, mindenvágyteljesítős 2010et kívánok Nektek!!!!!!!!
:D:D
pusz: mi :D

vicger

Látod, nem is vagy egyedül!!! :wink:

Én is gondolok Rátok!

spickey

BÚÉK CSAJOK!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
manósziget

Én is itt....
Csak ébredés-szopi, de nem visszaalvás. Duma, vigyori, időnként kis köhögéssel.
Scoop basszus jót röhögtünk a vevőszolgálatos baromságokon. Felolvastam a családnak. :lol: :lol:
Többi sem volt rossz.
bex13

hát csajok... csődben az ország :? :? :? nincs újévi köszöntő a köztársasági elnöktől... paris hilton film megy a csigatévében.... szép kilátások! :evil:

vicger

Hát, ha nincs köszöntő, és egyik csatornán sem képviselteti magát a mélyen tisztelt köztársasági elnök úr, az az ő szegénységi bizonyítványa, és ezzel most aztán végképp kifejezte, szarik szegény magyarokra, én egyedül Göncz Árpi bácsit tartottam köztársasági elnöknek, a maga bölcs öreg fejével, még Mádl Ferenc is elment, nade az a Sólyom, hát, szerintem akár le is mondhatna, mert bár széthúz az ország, a pártok, neki feladata lenne az összetartás, és egy ilyen beszéd kihagyása, .... :cry: sajnálom magunkat, és komolyan gondolkodom egy külföldre költözésen :cry:

Kép
babcika

egyik csatornán sincs senkisenem. na mindegy. Igazából még soha nem hallgattam végig egy újévi köszöntőt sem. De most kíváncsi lettem volna mit mond.

Árpi bá' maga az etalon... nem lesz több ilyen elnökünk az biztos...

Babcika, koccintottál, :) én paradicslevezek :D

vicger

Ajjé Kriszti, koccintottam ám egy pohárral, de ma már csak fehérjét eszem :wink:

Kép
babcika

Nálunk a szilveszter képekben:

Kép

Kép

Kép
babcika

Nálunk a lányok meg sem mozdultak a tűzijátékra, pedig szólt rendesen. (némelyik a ház felett durrant :evil: :evil: )
Durmolnak a kis drágák rendesen. :shock: :lol: :lol:

spickey

egs :D:D:D na, hát akkor éljen a 90napos, hajrá előre és vesszenek a kilók! :D:D:D:D
Győzni fogunk, győzni fogunk, ahogy anno Pataki kománk énekelte, mielőtt még átnyergelt volna az autentikus roma mulatósra.

na, asszem én kilőttem magam, a legközelebbi viszont látásig bújjék meg minden :D

vicger

Babci: az a kisautós papcsi nagyon tecc! :lol: :lol: Kereke is van, meg minden?
Nagyon komoly! :D :D

spickey

buli van ahogy látom :D:D:D
Spickey, nálunk is megy a szunya :)
Tengdi, remélem szomszédok valami tanyán vannak!

tényleg el, szép álmokat :)

vicger

aha, és kb. 3 éve vettem a gyereknek, mostanra nött bele, de nem tudtam otthagyni :D

Kép
babcika

Enyém az év első laptetője jessssssssssssssssz :D:D:D sőőőőőőőőőőőőőőőt az évtizedé. :D:D:D:D:D jesssssssssssssssz oké :D

vicger

pusszancs én is el

Nálunk Jancsika és Blanki alszanak, bár még megy a durrogtatás rendesen, egyik hagyja, másik kezdi, viszont kis keresztlányunk felkelt fél éjfélkor és most meg néz a kis bagoly, nem akar aludni, mondtam is tesómnak, amilyen az új év kezdete, olyan az égész, és ez nem igazán jelent most nekik jó éjszakákat az elkövetkezendőkre :?

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?