A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Csak még valami és tényleg el, szóval, most mindenki annyira örül a 2010-nek és közben megfeledkezünk a 2009-ről, így én most megköszönöm az elmúlt évnek a sok jót, azt hogy újra anya lehettem, hogy megismerhettelek benneteket, hogy szorosabbra fűzte a kapcsolatunkat...a válságot nem köszönöm, de el fogjuk viselni valahogyan, tehát köszönöm 2009 :D

Kép
babcika

köszi :wink: örülök, hogy tetszett a családnak kriszti, én is jókat röhögtem :lol: van ám még: http://www.vicckiraly.hu/index.php?parent=3&categ=32

látom beindult az élet! ez jó!!!!!!!!!!! :lol: :lol: mindenkinek boldogabbat, szebbet, jobbat, bár szerintem ennél szebb éve csak a többgyerekeseknek volt :wink: van egy kis meglepim, azon dolgozok épp........

KépKép
Kép
scooper

Kép
pájaro

Na scoop, most akartam menni alucuzni, erre felcsigázol itt, igyekezz, mert itt alszom el :lol:

Kép
babcika

Nektek is Imola!!!!

Kép
babcika

köszi imola, nektek is nagyon boldog új évet! tényleg nagyon várunk ám vissza! remélem, a 2010-es év a megbocsátások éve lesz....... :wink:

KépKép
Kép
scooper

Boldog Új Évet!!!

Én lánykám nagyon nehezen aludt el a durrogások miatt, szegényke sokszor felriadt, remélem már nem lesz gond.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.07.05 13:15-kor.
Vendég

babci, nem hiszem, hogy egyhamar kész lesz, kb egy-másfél óra.....aki addig vár, elsőként tudhatja meg, mi az! :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

szuszika, boldogat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!juhééééééééééééé :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Hát én addig nem bírni ki, így csak reggel tudni meg te mit csinálni nekünk kici meglepetésznek :wink: :lol: :lol:

Kép
babcika

Scoop nagyon szépek vagytok! Ez a lányka tiszta Anyukája!
Vendég

jó éjt :D

Kép
babcika

Scoop Te ma le se fekszel? Én már álmos vagyok, de csak most jutottam a géphez. Ha Apa itthon van, Ő ül előtte. Aztán Laurát altattam 2és1/2 órán át. Most meg hulla vagyok.
Vendég

Boldog 4 hót Noncsának!
Vendég

Sanyi bácsi, egykori Malév-es fedélzeti mérnök sztorijai:

1.
Az utasok mindig is kíváncsiak voltak a pilótafülkére, még ha nem is sokat értettek belőle. Egyszer egy nem túl eszes hölgy kívánta megtekinteni a Tu-154 kezelőszerveit. Félrehúzta a fülke ajtaját takaró függönyt, és megkérdezte, bejöhet-e egy pillanatra.
- Hölgyem, annak semmi értelme - felelte neki Sanyi bácsi.
- Ó, elnézést, nem tudtam, hogy nem lehet - felelte a hölgy, és távozni
akart.
- Dehogynem lehet, de csak egy pillanatra bejönni, annak semmi értelme. Belépni és kimenni? Maradjon, nézzen körül.
A nőnek leesett az ejtőernyős papírtantusz, belépett, majd nézegetni kezdte a navigátor munkahelyét és a műszerfalon a számtalan mutatót, műszert.
- És ez, ezt hogy figyelik mind? - kérdezte értetlenül.
- Ááá, nem figyeljük. Igazából ezek nem is műszerek, csak egy tapéta az üveg mögött. Látja, nem is mozdulnak a mutatók.
- Óóó, értem. Érthető, hiszen ennyi műszerre nem is lehet figyelni.
A nő ezek után az ablakon nézegetett kifelé. Odakint, mélyen alattunk, zárt felhőtakaró, s úgy nézett ki, mintha állnának. Sanyi bácsi meg is kérdezte:
- Ugye, azt akarja kérdezni, hogy mióta állunk?
- Őőő, igen, pont erre gondoltam.
- Hát olyan - ránézett az órájára - nyolc, nyolc és fél perce.
- Micsoda? - csattant fel a kapitány - Nyolc perce vesztegelünk itt? Hát
ezért állítottak meg? - előrehajolt, jobbra-balra nézett, mintha keresne
valamit odakint - Nyolc perc, és ezek sehol, hát mondhatom!
- Kik nincsenek sehol?
- Megállított minket a légi irányítás, mert keresztben áthalad egy másik
gép, de az meg késik.
A droid arca felderült:
- Egy másik gép? Hát ezt le kell fényképezni!
Azzal kirohant a pilótafülkéből, és ujjongva mesélte a többi utasnak, hogy hamarosan egy másik gép fogja keresztezni az útjukat. Abban a pillanatban a jobb oldali ülésekről felpattantak az emberek, és tódultak a kameráikkal a bal oldali ablakokhoz. Jó nagy tülekedés lett. A kapitány erre elkezdte a gépet balra dönteni, és beleszólt a mikrofonba:
- Emberek, mit művelnek? Felborulunk!
Erre a droidok egymást taposva igyekeztek vissza a helyükre.

2.
Szokás szerint civil látogatót fogadtak a pilótafülkében, egy nyolc év
körüli kissrácot. Nézte tágra nyílt szemekkel a sok műszert, kart,
fogantyút, majd megszólalt:
- Én azt hittem, robotpilóta vezeti a gépet.
Mire a kapitány szögletes mozdulattal megfordult, ránézett, és így szólt:
- Mi is ro-bo-tok va-gyunk!
Azzal visszafordult, és mint egy robot, nyúlt a kapcsolókhoz, és hasonló
hangon szólt a másodpilótához. Az is vette a lapot.
- Ma-gas-ság hu-szon-öt-e-zer.
- E-resz-kedj.
- Húsz-e-zer.
A kissrác nézte őket egy darabig, majd visszaszaladt a szüleihez, és
elújságolta, mit látott:
- És képzeljétek el, egészen úgy néznek ki, mint az igazi emberek!

3.
A helyszín ezúttal is egy Tu-154-es pilótafülkéje, a szereplők pedig Sanyi
bácsi kollégái és egy hülye utas, aki előrejött műszernézőbe.
- Egyet áruljon el nekem, pilóta úr. Azt még értem, hogy nappal hogyan
repülnek, mert ugye látják a földet, hogy merre járnak. De ilyenkor,
éjszaka hogyan? Hiszen nem látni semmit!
A kapitány kimutatott az ablakon.
- Éjszaka még egyszerűbb. Látja, ott van két villogó fény a szárnyvégeken, egyszerűen azok között kell tartani a gépet.
Az utas leesett állal nézett.
- Aha, hát ez tényleg egyszerű. :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

szuszi, köszi a dícséretet! azért inkább apukája, de hasonlít rám is!

babci, jó éjt! majd akkor reggel megtudod! :wink:

szuszi: nem soká fekszem le, csak megcsinálom a meglepit......amúgy meg nem hív az ágy, apa szoliban hétfőig :evil:

KépKép
Kép
scooper

és, köszi a 4hós köszöntést :wink: :lol: juhéééééééééééééééééééééé
4 hónapja ilyenkor még tűrhető fájdalmak mellett vajúdtam :shock: :lol: :lol: juhéééééééééééé
valaki lőjjön le, totál hülye vagyok :lol: :lol: juhéééééé :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Boldog Új Évet Istennők.

Kamaszom bulizik.Barni nem alszik,én már teljesen kész vagyok.
Újévi fogadalmam,hogy megkértem barnit,2010-ben aludni fog éjjel :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Scoop csak jó kedved van! A hosszúakat én már nem tudom elolvasni, leragad a szemem.

Andi remélem azért sikerül aludnod!
Vendég

Egy kisboltban dolgozom. A múltkor egy vevő a pulton felejtette a mobilját. Megnéztem rajta a címlistát, és felhívtam a Mama feliratnál jelzett telefonszámot. Elmondtam a hölgynek, hogy a fia telefonja nálunk van.
- Azonnal intézkedem - válaszolt a Mama.
Kis idő múlva megcsörrent a mobil, felvettem:
- Halló?
- Kisfiam, a kisboltból telefonáltak, hogy náluk van a mobilod, menj érte!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.27 22:28-kor.
Vendég

a hosszút poénos sztorik :wink: jókedvem éppen nincs, de mégis, olyan nemtom milyen érzéseim vannak :lol:

andi, neked is boldogat!!! barninak meg küldtem egy álom-manót, de ha nem vállik be, hozd el, betesszük az enyém mellé, jól ellesznek még alszol egy nagyot! :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="scooper"]E írta:scoopergy kisboltban dolgozom. A múltkor egy vevő a pulton felejtette a mobilját. Megnéztem rajta a címlistát, és felhívtam a Mama feliratnál jelzett telefonszámot. Elmondtam a hölgynek, hogy a fia telefonja nálunk van.
- Azonnal intézkedem - válaszolt a Mama.
Kis idő múlva megcsörrent a mobil, felvettem:
- Halló?
- Kisfiam, a kisboltból telefonáltak, hogy náluk van a mobilod, menj érte!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez jó!!! :D
Vendég

[quote="szuszika"]K írta:szuszikaépzeljétek ma mesélték Anyósomék, h mikor a párom kicsi volt, mindig egyedül hagyták otthon, ők meg elmentek szórakozni. :shock:
Egészen addig míg ki nem tudott mászni a kiságyból. Volt olyan is , h zengett a ház mikor hazaértek. Hát Én ilyet még nem is hallottam! Mekkora felelőtlenség!

:shock: :shock: :shock: az iiiiigen.....ezt legalább büszkén mondta? az ilyen még anyának tartja magát?

mondjuk engem is egyedül hagyott párszor anyám, mikor kicsi voltam kb 2-3 éves, még leszaladt a boltba, én meg nem akartam menni, vagy átszaladt a szomszédba valamiért....de nem órákra, éjszakákra!!! és én olyan voltam, hogy ha anyu azt modta, én megértettem, és meg lehetett bízni bennem ilyen szempontból.......de egy kisbabát magárahagyni????? és ha történik valami? rossz belegondolni is..... bocsi, de anyósodék totál gázak!!!!!!

KépKép
Kép
scooper

Spickey, de jó, hogy a lányokat nem zavarja. 8)
Andi reméljük így lesz. :wink:
Szép kilátások... A fiammal közöltem, hogy 1 óra aludni kéne, erre feleselt. :lol: Rászóltam, hogy nekem ne feleseljen... erre kiabált :lol: :lol: :lol: már megismerkedtünk a kutyokkal közelebbről, (kb. 1 centiről), most nagyapjával beszélgetnek. Mikor fog elaludni???
bex13

Bex ott is durrogtatnak?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.27 22:32-kor.
Vendég

Én kutyáim nem mernek kimenni pisilni. Tuti ébreszteni fognak éjjel, mikor vége lesz a durroknak. De jó! :?
Vendég

Boldog Új Évet Istennők és Babákok!!!!!

Imola dejó hogy jöttél!!!!! Egyébként is hiányoznak a reggeli első képecskék.... :wink: :wink: :wink: jer közénk vissza.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezek a viccek.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Szuszika... anyósodék.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ez tényleg gáz.... bele sem merek gondolni mi történhet egyedül egy babóval.... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Nooo megyek leteszem magam.... :wink: :wink: :wink:

Kép
vikiviktor

Na én megyek aludni. Scoop azért Te se maradj fenn sokáig! :)
Jó éjt!
Vendég

Szuszika abba se hagyják. Már jobb, de itt minden évben már napokkal előtte és utána is csinálják. Az összes kutya őrjöng. Vagy félelmében vagy mert idegesíti. Mieink már kinnt vannak, kaptak vacsit. :lol:
De már van bennük kicsi nyugtató. Nekem nem használt anno.... apa odaadta nekik. :lol:
bex13

Szuszika abba se hagyják. Már jobb, de itt minden évben már napokkal előtte és utána is csinálják. Az összes kutya őrjöng. Vagy félelmében vagy mert idegesíti. Mieink már kinnt vannak, kaptak vacsit. :lol:
De már van bennük kicsi nyugtató. Nekem nem használt anno.... apa odaadta nekik. :lol:
bex13

bex13

Bex... három a magyar igazság.... Kép
vikiviktor

jelentem nemsokára meeek aludni, de dolgozom a meglepin :wink:

bex, nem vagy egyedül vele, az enyém is felesel, sőt, kiröhög, akkor rászólok hogy már aludnia kéne :wink: bár én nem panaszkodhatom, az enyém alszik éjjel :lol:

KépKép
Kép
scooper

Ugye Viki :?: :wink:

De nem így akartam, csak lefagyott! :(
bex13

Nem nevetni!!!

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

3 bizony!!!!!!!! :lol:

KépKép
Kép
scooper

andi, sikerült elaltatni?

KépKép
Kép
scooper

Na visszanéztem még gyorsan.

Scoop nagyon jó!!! Egész más lettél, jól áll nagyon!

Viki de édes Dóra baba az avatar képen. Kis husi hajas baba.

Bex Még nálunk is durrognak. Kutyákkal kimetem az eseőbe sétálni, de csak az egyik pisilt. Biztos lesz ébresztő. Laura alszik szerencsére. Tomika elaludt?

Na mentem, jó éjt!
Vendég

Jelentem Bex elment aludni,Tomika is elaludt !
Scooper ez baromi jól áll :D :D
Szuszika a kutyák megint bent vannak! :(
Na mégegyszer BUÉK nektek én is lépek!
sziasztok Beatrix
bex13

Na, eddig jutottam. Sajnos rámtört az álmosság, úgyhogy nem értem a végére, de amíg jutottam, azt feltettem. Remélem tetszeni fog, és ha van rá igény, holnap folytatom. Persze ha nincs rá igény, akkor is, de az már más tészta :lol: :lol: Legfeljebb nem rakom fel. Szóval....műfajilag nemtom mi.......stílusát tekintve olyan scooper-stílus....
akinek feltűnne, hogy valahonnan kissé ismerősek a nevek, annak tökéletesen igaza van, ezért itt fontos kiírnom: Minden jog J.K. Rowlingot illeti, én csak saját magam és barátaim szórakoztatásának céljából vettem kölcsön a Harry Potter című, nagysikerű regénysorozat két szereplőjét (illetve inkább csak azok neveit használtam fel, a karakter kissé elüt) Bocsi, de ezt muszáj kiírni. :oops: :wink: Na, száz szónak is egy a vége, én elmentem aludni, holnap folyt.köv., és remélem, tetszik :wink:

""".... ne gondolj vissza..... csak nézz előre! Lásd a jövőt......vagy tudod mit? Mégsem! Inkább érezd!
Lassan körülnézett, majd tekintetét újra a szeretett nő szemeibe fúrta. Lágy, simogató hangon folytatta mondandóját:
- Tudom, hogy hibát követtem el, rossz útra tértem, de ez a múlt. Tudod, hogy szeretlek, ez a jelen. És szeretni is foglak, még élek, szívem utolsó dobbanásáig. Ha eljön az idő, halálom óráján utolsó gondolatom is Te leszel, csak rád fogok tudni gondolni, csak a gyönyörű arcodra, az igéző szemeidre, a csábító mosolyodra, piros ajkaidra - felemelte kezét, és lassan, érzékien végigsimított a lány ajkain, de az elhúzódott tőle. A férfi felpattant a földről, és kissé indulatosan folytatta monológját: - Szeretni foglak, még élek! Érezd a jövőt!!! Érezned kell!
A nő némán meredt a semmibe, még véletlenül sem nézett volna fel Draco-ra.
Draco méregtől vezérelve hátatfordított Hermionénak, és sietős léptekkel az ajtó felé indult. Nem tudta, mit várt tőle, nem tudta, mire számíthat ezek után, nem tudta, mire gondol a másik....nem tudott ő már semmit. Elkapta a kilincset, és indulatosan feltépte az ajtót, ám mielőtt kiléphetett volna rajta, egy halk, de csilingelő hang megállásra kényszerítette. Megállt, de nem fordult vissza.
- Miért? Miért kellett neked visszajönnöd? Egyáltalán mit képzeltél? Hogy ha visszajössz, majd a karjaidba vetem magam, mintha misem történt volna? - Hermione a fotel karfájába kapaszkodva feltápászkodott a földről, és állva folytatta: - Ha ezt hitted, nagyot tévedtél! Nem fogadlak vissza! Nem kellesz......nem kellesz nekem! És nem kellesz a fiamnak sem! - ez volt a kegyelem döfés.
Az ajtó hangos csapódása felverte az alvó csemetét, és keserves sírásba kezdett. A nő bement hozzá a szobájába, hogy megvígasztalja. Miután a kicsi újra álomba szenderült, visszatért a nappaliba. Leroskadt a fotelba, és megfékezhetetlenül rátört a zokogás.
"Miért kellett ennek így alakulni? Miért tetted velem ezt istenem? Miért kínzol?
Kín... nem, ez nem kín, ez több annál. Valami felfoghatatlan érzés, melyet az elérhetetlen négyzetre emelése és a gyülölet-kétségbeesés-félelem kombináció elegye fogalmaz meg. Talán ha másképp alakul...
Sose hallgattam a szívemre, mindig a józan eszem hajtott. Nem tudom, mi üthetett belém, de valamiért akkor mégis elhalványult a józanész diktálta szöveg, és előtérbe került egy őrült gondolat, melyet egy hatalmas szívdobbanás keltett bennem. Nem kellett volna, és akkor most nem lenne semmi bajom, nem lennék összetörve....
Itt hagyott engem, összetiporva... mit tiporva? Taposva! A gerinctelen aljas féreg kihasznált, összetört, elárul, eltaposott. Tönkretette az életem, aztán előkerült a semmiből, és......hazudott. Már megint. Ez nem újdonság, meg se lepődöm rajta, de azt már nem vagyok hajlandó elnézni, hogy a fiammal próbált zsarolni.
Ülsz a sötétben..... körülötted a néma erdő....hideg van, szakad a hó... zokogsz, zihálsz, őrült sebeséggel ver a szíved... kétségbe esetten próbálod megtalálni a megoldást, de az nem akar megvilágosodni előtted. Szédülni kezdesz....
Szédülök....annyira szédülök, forog velem a világ. Hányingerem is van...Zúg a fülem...mintha koppanást hallanék, meg mintha csukódna egy ajtó...felállok...fel kell állnom! De nem bírok megállni a lábaimon, érzem...remegnek...összecsuklom. Egy éles fájdalom hasít a fejembe, és hirtelen elsötétül minden...."

*

A férfi, miután bevágta maga mögött az ajtót, szélsebes léptekkel indult az erdő felé, de félúton megállt, és mérgében belerúgott egy fába. Sajgott a lába, de nem érdekelte. Térdre esett, és hangos zokogásban tört ki. A könnyek patakokban csurogtak végig fáradt, meggyötört arcán...a könnyek....egy megtört férfi könnyei."""

KépKép
Kép
scooper

köszi szuszi, bex!!! :lol:

amúgy barátnőm lányának Hannah Montana parókája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

ja, és még egy kérdés..létezhet, hogy a fogzás felnőtteknél is hasmenést okoz? :roll:

KépKép
Kép
scooper

köszi móni, hogy visszajelöltél :wink: na eldugulok

KépKép
Kép
scooper

forgolódok össze-vissza, nem bírok elaludni már mióta lefeküdtem, erre 5 perce beájulok, és mire riadok fel?????????? egy kopogásra meg csapódásra!!! :evil: :evil: először azt hittem, hogy valaki bejött a bejárati ajtón....fel a lámpa, nézem, mi a piács kapjak fel. a nagyolló került a kezembe, kimegyek az előszobába: ajtó zárva, fürdőbe ablak csukva...erre motoszkálás a padlásról, meg lépések!!!!!! valaki járkál oda a padláson, vagyis remélem inkább csak járkált, de nem merek kimenni.....csak tudnám mi a fasznak a két kutya :evil: :evil: :evil: jó az egyik öreg és süket, de bassza meg a radai, a rotit pont ezért hoztuk!!! mert betörtek hajnalba a szomszédba, ls majdnem elvitték az autót, erre most meg nálunk járkálnak a padláson......kérden én, ilyenkor hol a kutya????? :evil: :evil: mondjuk feltudnak menni anélkül, hogy kutya észrevegye, mert a tető ráfekszik a hátsó kőkerítésre, ami mögött ugye a szomszéd, onnan simán átjön... most figyelem a zajokat, bejárati ajtó zárva, ha még egy lépészajt hallok, hívom a rendőrséget :evil: :evil: ennyit az alvásról!!! olyan ideg van bennem, hogy azt elmondani nem lehet!!!!!!!!!

KépKép
Kép
scooper

Jó reggelt!
BÚÉK

Scoop......ez félelmetes.......remélem csak egy menyét volt vagy mi azok is szeretnek padláson járkálni.......
Noéim mekkorát tud nevetni ÉÉÉÉÉÉdes! És jól áll a szöszi!

Timi remélem rendbe jöttél!

Amiért ilyen korán jöttem..........reggel fekszem az ágyba, gondolkodom a diétán.....a súlyomon....és leesik, mekkora marhaságot írtam tegnap........ :lol: :lol: :lol: és nem szóltatok ám, hogy kicsit sokat akarok.......76ról 56ra :D :D :shock: :shock: lefogyni hihi.......szóval 66ról irány 56 :D :D :D

KépKép
KépKép
zsalyam

Süti nagyon szépet alkottál! :D

KépKép
KépKép
zsalyam

BÚÉK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gyermekem annyira nem élvezte a szilvesztert. 2 óránként volt fent enni! :shock: És fél 7-től nem is hagy aludni, így egy kicsit álmos vagyok! De jól telt a szilveszter!

Timi, hogy vagy? Szerintem a tamponfertőzésnél a láz nem múlt volna el, és a hasad alja is fájna.

Zsalyam, ez jó 76-66, hát nem mindegy! :lol:

Jan.4-től egyedül leszek a picivel 3 napot, apa elutazik továbbképezni magát! :D 8) :wink:

Kép
kata05

bocsi Kata,ti nemtom miért maradtatok le,pedig volt képem.
Manó,tied képet addig nem mentettem,ti azért!
De mindenképp javítom!!!!!

Rita,duzzanat :( ,várakozás :shock: ,csak ez az 1 doki van???

Hú mennyit írtatok!!!

Szuszika,anyósék.....hát erre inkább nem reagálok,mert nem :x

Mienk éccaka nemvót épp leányálom,eleve fél10-ig jól el volt Berni a vendégségben,akkor elkezdett nyűglődni,felvittem,de a szobába eszméletlen meleg volt,és hiába zátuk el a radiátort és nyitottuk meg az ablakot,semmi változás.....
aztán átköltöztünk egy másik szobába,ott végre elaludt,de az se tartott sokáig,ráadásul a vendégség nem tudta halkan becsukni az ajókat,így a szobaajtó,az előszobaajtó,a wc ajtó és a spejz(ott voltak a piák)folyamatosan csapkodva volt,így éjfélkor koccintottunk,majd hazajöttünk,hát itthon is volt nem kevés idő mire elaludt,bizti nagyon felzaklatta magát.szóval egy a tanulság még jó ideig nem alszunk máshol,mert akkor borul a jól megszokott program és csak nyűgizés van.persze reggel 7.30 óta fent van és már egy fél órája tiszta dili gondolom az álmosságtól,de el nem aludna,pedig kéne menni nagymamihoz szülinapot köszönteni...ááááááááááá,és én is álmos vagyok,apa is mert ő fél5-ig bulizott a nővéreméknél.

pusz nektek......Brumi ti is hiányoztok az összeállításból,mert nincs 3 hós képem!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?