A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="frocli"] írta:frocli
[quote="vicger"]S írta:vicgerzép napot! :)

remélem ma senki sem teregetett, sepert, sem semmiféle házimunkát nem végzett, lakásból semmit ki nem vitt! Tekintve, hogy eme tevékenységek biztos szerencsétlenséghez vezetnek, de minimum állandó pénzhiányhoz a jövőre nézve. ;) Szóval ma punnyadjatok, s csak lazán :):)

Én kivittem a gyereket sétálni. most mi lesz? :roll: :lol:

Akkor elég mozgalmas évem lesz. :? Mosogattam, főztem, vasaltam, leszedtem a fregolit, etettem... a szemetet azért majd holnap visszük ki, legalább a maradék szerencse bent maradjon... :D

Kép

Kép
zsu9

Scooper,miért kell átszállni Bexhez Üllöre az egy vasútvonalon van!

Kép
lipót beatrix

azért, mert a mi vonatunk Monorig megy, utána nem áll meg, csak Ferihegyen, mert zónázó, viszont olyan, ami mindenhol megáll, monorról megy befelé :wink: ezért kell átszállni

KépKép
Kép
scooper

Pilis,Monorierdő,Monor és Üllö :D :D

Kép
lipót beatrix

ez az idegesítő benne......amúgy monor és üllő között ott van péteri is :wink:

KépKép
Kép
scooper

Nincs már olyan ami minden állomáson megáll??
Akkor ezt is jól elszurták :evil:
Ezt csak azért tudom mert Szolnoki volt anyukám :D :D

Kép
lipót beatrix

Ja azt kihagytam :D Látszik hogy rég utaztam vonaton,kocsival közlekedek! :D

Kép
lipót beatrix

este 8kor zónázó, utána fél10, fél11, fél 12 szolnoki ez a három megáll.......meg reggel asszem az első 3 vonat áll meg mindenhol, a többi zónázó....nekünk ez annyiból jó, hogy ha pestre megyünk hamar fennt vagyunk

KépKép
Kép
scooper

Móni nem lehet alkoholt inni. csap- és ásványvíz javasolt, illetve teák.
:roll:

focli, majd megmondod 2010 dec 31-én, hogy mi lett :lol: :lol: ekkora banzáj :roll: kész szerencse, h lurkó így bírta. vendégeid nem siettek :lol:
gyanítom én már vén vagyok ilyen maratoni banzájhoz, még az egy estés az hagyján, ha nagyobbak a lurkók,/igazából nagyon nem hiányzik, egy baráti beszélgetős, beülős estét többre értékelek/ de egy 24órás kimondottan idegesítene :roll: :D

vicger

Bex Üllő? Anyumék Gyömrőn laknak :wink: :wink:

Hú a bulikhoz már én is vénasszony vagyok .... feltöltődni inkább a beszélgetős kávéházi estékre szavazok :D

A tea gondolom cukor és méz nélkül ugye...és ebéd és vacsi között semmit se lehet?

KépKép
KépKép
zsalyam

még nem olvasram vissza,csak Kriszti,most lesz a Sólyom köszöntőjének ismétlése!!!m1-en.

sutimano76

Én is csak a gyereket vittem ki a házból,de most nem alszik,mert egész nap tök sokat aludt viszont játszani sincs kedve,csak nyüszög,na megyek mert így apa nem sokáig húzza vele!!!
remélem 9-kor elalszik és vissza tudok nézni...
Bocsi Scoop,de a hosszúkhoz ma nincs agyam. :oops:

sutimano76

Süti, most már nem érdekel :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap szerettem volna meghallgatni, hogy mégis mit gondol a jövőnkről így össztársadalmi szinten. ;)

Orsi, nem igazán lehet. a lájtosabb verzióban egy egy gyümölcs belefér, étkezés után 3 órával s a következő étkezés előtt 1 órával. De ugyanott vagy, ha délben ebédelsz, s 4kor vacsizol.
A 3 órát azért kell megvárni, hogy az ételek ne keveredjenek a gyomorban. A gyümölcsöt 1 óra alatt emészti meg a poc, a húst meg kábé 4-5-6...
a teák édesítés nélkül, persze :)

Van egy növény, aminek a leveleit édesítésre használják /ilyet fogunk venni/ na, azt lehet, annak semmi kalóriatartalma nincs. Starkl oldalán meg lehet nézni, jelenleg kifogytak belőle :(
Kép

vicger

De jó ez a sugar baby :lol: :lol: :lol: ....ilyen nekemisnekemis, majd startolok rá, ha feltöltik a készletet...

Oké akkor nem eszek semmit se két kaja között :roll:

Remélem Timinek nincs nagy baja.... :( :( még nem jelentkezett...

KépKép
KépKép
zsalyam

Minden kedves topiclakónak és családjának
Boldog örömökben gazdag új évet kívánok!!! Kép

Szinti és családja:))))

Kép
Kép
szintus

nektek is szintus..........gratula a babá(k)hoz. :wink: ...amúgy hogy keveredtél erre? :)

KépKép
Kép
scooper

Scoop zugolvasó...
Szeretem ezt a topicot,jófej emberkék irnak ide..

Kép
Kép
szintus

Szintus!

Nektek is!
Már 35 hetesek vagytok? :):) (Én is zugolvasok időnként... :D:D)

Astrid

Kép
astrid

Süti, Mese is kimaradt :cry: :cry: :cry: :cry: , pedig a többi olyan szép!!!

Nekünk nem volt olyan jó buli az este. Eleve nem megyünk sehova, mert reggel istentisztelet és fel kell kelni, meg a kicsikkel amúgy sem lehet (én nem hagynám őket egyedül, az tuti!), és aztán valamikor 8 óra magasságában Samuka lelökte Hetényt az asztalról :shock: :shock: (kérdem én, mit keresett az asztalon az ágya helyett :shock: :shock: ), ráesett egy kisszékre, és kihasadt a homloka. :( Több, mint egy óra hosszat szorítottam, hogy ne legyen olyan széles a hege :roll: :roll: Aztán mi ketten még megvártuk az éjfélt, aztán tollas bál.
Én nem szeretném, ha olyan évem lenne, mint a mai nap (3 gyerek nincs itthon, elaludtam reggel, ki kellett jönnöm az istentiszteletről, mert Emese nem rajtam, hanem ágyban akart aludni, rendetlenség van, és a gyerekek nyúzták egymást délután és Samukát este egy óra hosszat kellett tutujgatni, hogy legalább elmaradjon a szobájában) holnap akartam egy kicsit pihenni meg takarítani, kirándulni megyünk, megnézzük a vörsi betlehemet. Remélem legalább az szép lesz.
Bár tegnapelőtt írtam, ilyesmit nem árt ismételni: mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok! (bocsássatok meg, de én magamnak nem akarok még egy olyat, mint a tavalyi: tegnap este úgy neveztem magamnak: 2009 a rettegés éve - végülis nagyon hálás vagyok istennek, hogy Emese megszületett, egészséges és én is aránylag jól felépültem :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

szintus :lol: :lol: :lol: én 35 hetesen már nem bírtam magammal :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"]
írta:
vicgerfocli, majd megmondod 2010 dec 31-én, hogy mi lett :lol: :lol: ekkora banzáj :roll: kész szerencse, h lurkó így bírta. vendégeid nem siettek :lol:
gyanítom én már vén vagyok ilyen maratoni banzájhoz, még az egy estés az hagyján, ha nagyobbak a lurkók,/igazából nagyon nem hiányzik, egy baráti beszélgetős, beülős estét többre értékelek/ de egy 24órás kimondottan idegesítene :roll: :D

Mondjuk, tudom, hogy Bence bírja, meg nagy a ház, éjjel lent volt, így semmit nem hallotta buliból. Éjfélkor 15-en voltak, reggelig maradtak 6an, és 8 után csak 3-an. Így már kezelhető méret. De elhiszem, hogy nem mindenki kenyere, meg hát ugye az sem mindegy, hogy milyenek a vendégek. :)

Kép
frocli

Régi jó szokása a magyar embereknek,
Esztendőt temetni összesereglettek.

Esztendőt temetni, újat köszönteni,
Múltból a jövőbe bátran tekinteni.

E szokáshoz híven összesereglettünk,
Hogy az elmúlt évtől szépen búcsút vegyünk.

Búcsút vegyünk annak öröm, bánatitól,
Eredményeitől és kudarcaitól.

Nem volt sikertelen az elmúlt esztendő,
Áldásban, termésben nem volt szűkölködő.

Isten megáldotta verejtékhullásunk,
Ha nem is színültig, tele a hámbárunk.

Szőlőhegyeink is gazdagon teremtek,
Vidámító jó bort bőven csepegtettek.

Barátságot szőni, bánatot felejtni,
Sógorság, komaság összejön vigadni.

Összejön, de szemét a jövőbe veti,
Vajon mit takar az? Folyton azt kérdezi.

Örömet takar-e vagy pedig bánatot?
Sikert, eredményt-e vagy pedig kudarcot?

Ne felejtsd, jó népem: a haladás titka,
Ma is, ezután is: imádság és munka.

Küzdj, és bízva bízzál, szükség az imádság,
Emberé a munka, Istené az áldás.

Örömmel köszöntlek ez Újesztendőben,
Áldás szálljon rátok gazdagon és bőven.

Mezőn kalász nőjön, réten fű zöldüljön,
Munkában a nóta vidáman csendüljön.

Miben szűkölködünk? - ami még meg nincsen,
A beállott Újévben adja meg az Isten.

Ez a kívánságunk, ami még úgy kéne,
Megértést és békét a népek szívébe.

Hogy keresztény néped megtérjen és éljen,
Sok szenvedés után boldog időt érjen.

Adjon az Úristen ez újévben víg kacagást, csengőt,
Adjon Isten mindnyájunknak Boldog Újesztendőt.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

anna, nem lesz ilyen éved, mint a mai-tegnapi napod!!!! nem hagyjuk, negatív energiákat elvonultatjuk tőletek!!!! :wink: fel a fejjel!!!

Samuka miért lökte le Hetényt az asztalróL? :roll:

KépKép
Kép
scooper

Húú Anna, akkor neked sokkal jobb évet mint a tavalyi és a mai!!!

Kép
frocli

[quote="vicger"]V írta:vicgeran egy növény, aminek a leveleit édesítésre használják /ilyet fogunk venni/ na, azt lehet, annak semmi kalóriatartalma nincs. Starkl oldalán meg lehet nézni, jelenleg kifogytak belőle :(
Kép

Azért ennek a stiviá-nak az íze hagy maga után kívánnivalót szerintem.... Mielőtt valaki nagyobb kiszerelésben vesz ilyet, azért kóstolja meg. Nekem sajnos nagyon nem jött be... :(

Kép
frocli

Hát útban volt neki. Ennyi. De 2 éves fejjel még nem lehet látni előre a következményeket :roll: :wink:

Scoop, szerintem is jól áll neked a Hanna-haj. Nekem a cigis vicc tetszett a legjobban, meg a tel.társaságok, meg a repülősök.

Kriszti, elfelejtettem tegnap időben megírni, hogy szilveszterkor tűzoltóval csókolózni szerencsét hoz a franciák szerint :wink:

Kösz, Frocli.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, és én honnan akasszak le egy tűzoltót, mondjuk van 3 de családtagok :roll:

Hát a srácok akkor jól elintézték egymást, de lényeg, hogy nem lett nagyobb baj :!:

Kép
babcika

Nem volt semmi Babcika, még csak nem is veszekedtek...

Csak Krisztinek írtam a tűzoltót, mi többiek, máshogyan leszünk szerencsések :wink: 8)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Na, még kettőt frissítek, aztán ha mindenki fogat mos, akkor én is... :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Látod Scoop, valaki mindig egyedül van :( :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

á, á, én itt

Kép
babcika

a testvérem kisfiának is volt olyan hemangimicsodája, nem múlt el, megoperálták, azóta nincs. Azt mondták nekik, hogy ez teljesen veszélytelen csak látványra nem túl szép...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Már csak 89 nap csajok, csak az a baj,nem tudom az aktuális súlyomat, mert én okos mérleget még nem vettem :roll:

Kép
babcika

holnap sütöm ismét a csokitortát, de valaki segítsen. Nincs konyhamérlegem, csak olyan tupper izé, mércés tálam, de azon 30 gramm lisztet nem lehet mérni, mert 200 gramm az első egység, tudja valaki az evőkanalas módszer, hogy 1 evőkanál, hány dkg??? :roll:

Kép
babcika

Babcika, holnap vegyél egyet :wink: Jó volt az első napod?
Az jutott eszembe, hogy ha valaki gyümölcsöt reggelizik, ebédre eszik húsz dekát, vacsorára 10-et, közben semmi nass, az bármit eszik ebben a mennyiségben, az fogyni fog, nem? :wink:

Valaki írta a körmét: olívaolajjal kell dörzsölgetni esténként annál jobb nincs. Hajra kismamavitamin+ mandula, de ez belsőleg :wink: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

én is itt!!!!!!!! :wink:

KépKép
Kép
scooper

Kb. 1 evőkanál, kicsit púposan (nem nagyon púposan, mert az már 5 deka, nem három :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

A lapos evőkanál kb. 2,5 deka

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

szerintem olyan két ekanál lehet a 30 gram, de nem púpozott...de nemtom, nincs itthon lisztem, lemérném neked :roll:

KépKép
Kép
scooper

de anna már mondja is :wink:

KépKép
Kép
scooper

babci, te ma kezdted? :shock: én várok keddig, asszem akkor lesz krisztinek fehérje napja

KépKép
Kép
scooper

na, jó éjszakát mindenkinek!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

és már megint egyedül :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

jóéjt anna!

KépKép
Kép
scooper

Anna,nagyon ég a fejem,de először valamiért nem jelenítette meg a szerkesztő pótoltam!!!

Kép
Manó tőled még nem kaptam képet!!!!

sutimano76

amúgy itt van előzménye annak, amit írtam nektek, csak a kettő még nincs összeírva :lol: ha valakit érdekelne, mondjuk még nem passzol össze rendesen, a folytatással meg adós maradok...gyerekem nem hajlandó aludni, nekem meg nincs ihletem :evil: Amúgy a címe eredetileg Egy reményvesztett anya könnyei, eléggé depis........

"A kora őszi eget sötét felhők takarták, melyeket néhol hatalmas villámok szeltek át. Nagy cseppekben, megállíthatatlanul szakadt az eső. Az amúgy sem csöndes éjszakát időnként menydörgés zavarta meg, és a vihar elmaradhatatlan barátja, a rettentő erejű szél majd’ kicsavarta a fákat a földből. Mindent összevetve félelmetes éjszaka volt. A szinte átláthatatlan vízfüggönyön keresztül egy aprócska, gyenge kis fénypont látszódott: Hermione Granger házának ablakából kiszűrődő gyertyafény.
A lány a kandalló előtti szőnyegen kuporgott, és könnyes szemmel bámulta a lobogó tüzet. Arca sápadt volt, szemei karikásak, tekintete zavart, fájdalommal, kínnal, szenvedéssel teli. Már órák óta ült ott mozdulatlanul, ahogy már valamivel több, mint három éve minden éjjel. Már ennyi ideje, hogy befejezte tanulmányait a Roxfortban, hogy utoljára élve látta barátait, hogy eltemette szüleit, és hogy látta gyermeke apját. Egy könnycsepp gördült végig arcán, mikor felidézte szerelmét. Belemart szívébe a fagyos tekintet emléke, s hirtelen hangosan zokogott fel.
Miért kellett így lennie? Miért nem lehet kisfia és ő boldog? Miért nem élhetnek úgy, mint egy vidám család, szeretetben, minden gondtól távol? Nem, nekik csak a szenvedés gyötrelmes pokla jutott. Álmatlan éjszakák, rémálmok, állandó rettegés, menekülés a halál elől, vagy épp vágyódás ez után. Hát igen, a nagybetűs ÉLET helyett a még nagyobb betűs HALÁL… Mily könnyű lehetne minden, ha véget vetne életének. Nem lenne bánat, nem marná lelkét, szívét a kínzó fájdalom, nem venné eszét a reménytelen küzdelem a sötétséggel. De nem! Nem teheti… Oliver számít rá. Egy gyermeknek szüksége van az édesanyjára, ha már az apja nem lehet mellette.
Remegő kézzel nyúlt a földön heverő cigarettás doboz után. Kivett egy szálat, meggyújtotta, és patakokban csordogáló könnyeivel mit sem törődve mélyet szívott belőle. Maga sem tudta, mikor szokott rá, de valamikor kisfia születése után kezdhette el. Ez volt az egyetlen, ami némileg csökkentette a benne tomboló, testét szétfeszítő feszültséget.
Egyedül volt, és ez iszonyatosan fájt neki. Oliverrel egymásra voltak utalva, nem volt, aki segítsen nekik. Barátai mind meghaltak még a Voldemort elleni harcokban, szüleivel Halálfalók végeztek még akkor, amikor ő még csak hetedikes volt, szerelme pedig… Egy Halálfaló, a Sötét Nagyúr alázatos szolgája… Hogyan is várhatná el tőle, hogy lépjen ki gyilkolással, kínozással teli életéből, és kezdjen egy újat vele, és szerelmük gyümölcsével… a családjával.
Unottan dobta a lángok közé a csikket, és folytatta eddigi merengését.
Ha talán akkor másképp történnek a dolgok, ha megmondja Dracónak, hogy gyermeket vár tőle, akkor talán most nem kéne nélkülöznie őt. Nem állt volna be a Halálfalók közé, és nem segít Voldemortnak csapdába csalni Harryt. NEM. Semmin sem változtatott volna, ha szerelme tudja. Ő csak egy aljas, kegyetlen ember, ugyanolyan, mint az apja.
Újra felzokogott, talán még keservesebben, mint előtte. Nem messze tőle egy kerek, fa asztalka állt, rajta egy tölgyből faragott, ezüst csatos, fekete doboz. Hermione érte nyúlt, s ha lehet még fájdalmasabban sírva, óvatosan, félve forgatta kezében. Odakint a vihar eszeveszett tombolásba kezdett, őrült pusztítással rombolta le mindazt, amit a nyár felépített.
Meg kell tennie, bármennyire is fél. Utána minden jobb, szebb, boldogabb és könnyebb lesz. Nem kell majd nap, mint nap azzal az őrjítő gondolattal ébrednie, hogy bármelyik pillanatban támadás éri őket, nem kell minden reggel könnyes szemekkel kisfia szobájához rohannia rettegve, hogy ha benéz, nem, vagy vérbe fagyva találja a kiságyban. Egy boldogabb lét vár rájuk…
Felhajtotta a fekete dobozka tetejét, és kivette belőle annak tartalmát. Egy ezüst tőr, tizenöt centis pengével, gyémántberakású nyéllel, mely egy kígyó fejbe végződik. A kést baljában tartva egy újabb szál után nyúlt. Mikor már szívott belőle párat, újra a fegyverre vetette megfáradt tekintetét, s életunt gondolatai közé beférkőzött egy régi emlék…
Hermione a Roxfortban, a Szükség Szobájában volt. Odakint minden nyugodt volt ezen a tanév végi, meleg, nyári estén, ellentétben a lány lelkével, ami ádáz harcot dúlt a józan eszével. Mikor belépett ide, rögtön leült egy fotelbe, de mivel mást nem tehetett, türelmetlenül várt. Idegesen pattant fel, mikor nyílt az ajtó, és Draco belépett rajta.
- Azt hittem már el se jössz! Mi a baj Draco? Nagyon felzaklatott a leveled.
- Ülj le – felelte a fiú, miközben feltűnően kerülte a lány tekintetét, de az engedelmesen visszaült a fotelba.
- Megrémisztesz. Remélem, nincs komoly baj, mert én is szeretnék neked mondani valami.
- Rendben – foglalt helyet a mardekáros is. – De ha nem gond, először én mondom, mert nagyon fontos.
- Remeg a hangod, uram isten. Történt valami?
- Hermione, kicsim, bármi történjék, tudnod kell, hogy szeretlek – két kezébe vette szerelme arcát, és lágyan megcsókolta.
- Miért mondod ezt? – húzódott el tőle a másik.
- Bármennyire szeretlek, el kell mennem – az ifjú Malfoy hiába próbálta elrejteni érzelmeit, egy apró könnycsepp gördült végig arcán. Granger ezt látva sírva fakadt. Félt, tudta, hogy baj van.
- Ne! Nem hagyhatsz el pont most. Nem lehet igaz…
- Értsd meg, a te érdekedben, muszáj – azzal felpattant, és az ajtóhoz sietet. Nem bírta nézni a másik szenvedését. – Törődj bele, és örökre felejts el!
Hermione hangosan zokogva rohant Draco után, aki hirtelen visszafordult.
- Kérlek, ne tedd ezt velem. Szeretlek!
- Hermione… - azzal vadul kapott szerelme ajkai után, és egy hosszú, szenvedélyes csók után vált el tőlük. Rendezte vonásait, újra felöltötte fagyos, „malfoyos” arckifejezését, és így szól: – Így lesz a legjobb – azzal kifordult az ajtón, és a lány azóta nem látta. Draco szakított vele, s olyan fájdalom öntötte el, ami rettenetesebb volt minden kínzásnál. Nem tudhatta, hogy ez lesz a vége, hisz olyan gyönyörű volt a vele töltött minden perc. Honnan tudhatta volna, hogy szerelme épp akkor hagyja el, mikor meg akarta mondani neki, hogy gyermekük lesz. Ugyan, honnan is tudhatta volna, mikor olyan csodásan indult az a nap…

Hermione könnyei úgy folytak végig arcán, akár a gyors sodrású patak, és semmilyen hajlandóságot nem mutattak arra nézve, hogy el akarnának apadni. Keze annyira reszketett, hogy a tőr leesett a földre, de utánakapott. A pengét sikerült megfognia, ami rögtön mély sebet ejtett a bőrén, de nem érdekelte. Átvette a másik kezébe, és megbabonázva nézte a csillogó, ezüst fegyvert. Elszántság villant fel barna szemeiben, és a kés egyre közelebb került a csuklójához…

A vihar már olyan erővel tombolt, hogy félő volt, letépi egy-egy régebbi háznak a tetejét. Az eső iszonyatos erővel zuhogott, de ez nem igazán érdekelte az ablaknál álló sötét alakot. Talárja a víztől testéhez tapadt, hosszú, szőke haja is csapzottan omlott vállaira. Már egy ideje nézte a kandalló előtt kucorgó gyönyörű nőt, s közben iszonyatos kín szorította össze szívét. Bármennyire is szerette a lányt, nem tehette ki veszélynek, így is üldözik a Halálfalók. A vér is megállt az ereiben, mikor látta, mire készül szerelme: öngyilkos akar lenni! Ráadásul azzal a tőrrel akar véget vetni életének, amit még tőle kapott ajándékba, hogy megvédhesse magát, ha kell. Ironikus. Az öli meg, ami meg is védhetné… Az öli meg, aki szerethetné is…
Draco már épp azon volt, hogy beront a házba, és megakadályozza Hermionét abban, amire készül, amikor megpillantott valamit, amitől ledermedt, és megfagyott ereiben az amúgy sem meleg vér…

Itt a vég, a megnyugvás, a béke, csak egy aprócska mozdulat, és minden szenvedésnek vége. Már érezte a hideg pengét a bőrén, és épp rászánta magát, hogy megteszi, amikor egy gyenge, remegő hang rádöbbentette arra, mit készül tenni. Sikítva dobta el a tőrt, és a könnyfátyolon keresztül Oliverre tekintett.
- Mami, úd félek… Mi a baj? – sírta elakadozva a kicsi, és botladozva anyukája felé lépdelt, aki szorosan magához szorította egyetlen gyermekét.
- Nincs semmi baj kicsim, a mami itt van. Nem lesz semmi gond – zokogta a megfáradt nő, miközben könnyei Oliver szőke tincsein lelték halálukat. Egy reményvesztett anya könnyei…

*

A vihar némileg alább hagyott, a felhők is kezdtek tovább állni, így egy-két aprócska csillag már feltűnt az égen. A hold fénye is előtörni látszott, és az eső is lelassult, majd teljesen elállt. A szél fuvallattá gyengült, mely a vizes, szőke tincsek közé szállva borzongásra késztette a fiút. Draco még mindig az ablaknál állt, és pislogás nélkül, hitetlenkedve bámulta a fiát ölelő Hermionét. Mert hát biztos a lány az anyja ennek a kisfiúnak, hisz úgy öleli magához, mintha attól félne, hogy valaki elveszi tőle. Olyan csodálatosak így együtt, bár Hermione könnyei még mindig potyogtak, de úgy tűnt, lassan megnyugszik.
A fiú pedig csak állt ott, és egyszerűen nem bírta levenni szemét anyáról és fiáról. A kicsi szőke hajával úgy festett, akár egy angyal. Ahogy jobban szemügyre vette, hirtelen ismerősnek érezte. Mintha már látta volna… De hisz még sose látta, ez őrültség! Aztán gondolatai közé furakodott egy fénykép, ami még őrültebb gondolatokkal árasztotta el. Egy fénykép, melyen ő volt az édesanyjával, még kicsi korában. Talán lehetett akkor három éves, vagy még annyi se. Úgy annyi lehetett, mint ez a csöppség, akit anyja még mindig magához szorítva ölelt. Azon a képen, legalább is emlékei szerint, pontosan úgy nézett ki, mint Hermione kisfia.
- Az nem lehet… Az lehetetlen – gondolta, de belegondolva rájött, hogy annyira azért mégsem lehetetlen. – Tudnék róla. Vagy talán…
Hirtelen egy cseppet sem kellemes emlék jutott eszébe, amikor közölte szerelmével, hogy el kell mennie. Hogy miért és hova, azt nem mondta meg neki, de akkor úgy gondolta, hogy így megvédheti a lányt. Tévedett, hisz a Halálfalók a mai napig keresik, illetve apja keresteti az egykori griffendélest, s most már azt is tudta, miért. Apja tudta, hogy neki van egy fia, és nem mondta meg neki. A mérhetetlen düh, amit most az idősebb Malfoy iránt táplált, egy pillanatra elhomályosította elméjét, de csakhamar visszakanyarodott a régi emlékhez. Hermione akkor azt mondta, hogy ő is szeretne valamit mondani neki, de nem hagyta. Lehet, hogy ez volt az, amit el akart mondani? Hogy gyermeket vár?
Ahogy tudatosult benne, és kezdte megemészteni, hogy minden valószínűség szerint van egy csodálatosan gyönyörű gyermeke, rég nem érzett boldogság járta át testét, és mit sem törődve fogadalmával, miszerint Hermione többet nem láthatja őt, az ajtóhoz sétált, és kopogott. Mivel nem nyitott ajtót senki, visszament az ablakhoz, és azon is kopogott. Hermione rögtön odakapta a fejét, és a fiú azt olvasta ki a tekintetéből, hogy nem hisz a szemének. Draco csak nézte a barna szempárt, amikből újra könnyek folytak, de ez már nem azok a reménytelen, keserves könnyek voltak. Ezek az öröm könnyei voltak, melyeket a szeretett férfi megjelenése csalt ki belőle."

KépKép
Kép
scooper

most elolvasva tényleg nem paszol össze :lol: :lol: :lol: nesze nekem, kell nekem darabokban regényt írni Kép

KépKép
Kép
scooper

már megint egy laptető...... annyit írok, hogy már annyi van, hogy csak na!!!!!!!

KépKép
Kép
scooper

Én úgy tudom egy evőkanál nem púposan 2 dkg,tehát én a tortába egy púpozott evőkanál lisztet teszek az kb 30 g.....nekem bejött!én a cukrász órán tanultam ha nincs nálam mérleg akkor egy evőkanalat vehetek 20 g-nak,de persze láttam már én is többféle evőkanalat,szóval kanala válogatja!!!

Szegény Hetény!!!!Nem kellett volna összevarratni????

sutimano76

megláttam magam a tükörben, és rosszul lettem :? :? :? sürgősen fogynom kell, mert még a végén apa más nő után néz :evil: :evil: na jó, azt talán nem, de utálja, hogy dagadt vagyok, és én is! :cry:

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?