Jó reggelt,
Scoop látom nagyon elemedben vagy.

Ügyes vagy ezekkel az írásokkal. Szerintem fontold meg, hogy hajszínt változtatsz, mert sztem sokkal jobban áll a szőke, mint a sima barna.
Én hétfőn startolok 90 napossal.

Meg Zsú is...
Nem alvósoknak, fogzósoknak hatalmas naaaaagy simi.
Szilveszterünk tűrhető volt... leszámítva a pocsék műsort a tv-ben...

Ráadásul öcsike sem akart olyan könnyen elaludni, így 10 után még a nappaliban ringattuk a pihiszékében, se mikor elaludt nem akartam bevinni a hálóba, nehogy a mozgatásra meg a folyamatos durrogatásra felébredjen és kezdhessük előről... így az új évet együtt kezdtük (igaz ő nyomta a szunyát), aztán 1/2 1 után becsempésztem az ágyikójába, mi meg apával 2-ig tv-ztünk. Reggel olyan voltam mint a mosott car, mert hát 8-kor ébresztő van kegyetlenül (Míra kel)... és mivel a tegnap esténk is kicsit hosszúra sikeredett (na az má más miatt

), így ma alig bírtam felkelni az ágyból.
Fogzás nálunk is indulgat, mert a nyál ömlik már rendesen és sokszor majdnem megfullad annyira matat a szájába és minden létező dolgot be kell venni és rágni kell. Már nagyon ügyesen összedolgozik a két keze és simán megfog és bekap bármit. Már vannak kedvenc játékai és olyan jóóóó, hogy tök sokat elvan a járókában egyedül és csak játszik. Ezt már nagyon vártam, annyira birom, ahogy ficereg és forgolódik és csörög és zörög.

Hangja is van rendesen... néha akkora visitozást és kiabálást lecsap csak úgy hogy zeng a ház. Jaj lesz nekem nemsokára... nemelég, hogy Mírának is egyfolytában jár a lepénylesője Ákos is nagyszájú lesz.

Nemtom kire üthettek?
Karácsonnyal is még adós vagyok... Szuper volt nagyon, azt a csodálatot, amit a két gyerkőc arcán lehetett látni, mikor kigyúltak a fények és csillagszórók a karácsonyfán. Ákos is tátott szájjal nézte. Volt nagy örömködés és megszeppenés majd naaagy szerelés és játszás. Mindez immár négyesben. Olyan fura... nemrég még kettesben töltöttük a szentestét... most meg már két rosszcsont társaságában...Annyira imádom őket, hogy azt szavakkal le sem lehet írni és most érzem csak igazán, hogy teljes lett az életem...
Karácsony első napján apósékhoz mentünk... volna, ha após élettársa nem kapott volna el vmi vírusos nyavaját... így sztornó... de hogy a gyerkők ne maradjanak ajándék nélkül, mi meg kaja nélkül, így após a kaját összepakolta, autóba be párom féltesójával, tesójával, nagymamájával együtt és jöttek hozzánk. Nem mondom de ez olyan jóóóó volt így. Nem kellett elmenni itthonról és még kaját is hoztak. Mondtam ezt bevezetjük.
Másnap ebéd anyuméknál, este anyós... Aztán vasárnap keresztlányomék és hétfőn haverok.... Szóval zsufi volt rendesen, de nagyon éveztem... én is.
Apika még itthon (meg is látszik mennyit jövök mostanában), de hétfőtől újra indul a mókuskerék.
Minnyá kicsinyítek képeket és rakok fel párat. Erről jut eszembe... nekem is hozott a Jézuska új gépet.

most aztán kattogatok ám ezerrel.