Ágica, én 1/2 8-3/4 8 között érek oda vele, előtte Bencét kirakjuk a suli közelében, nekem pedig 8-ra be kell érnem. Mi kocsival megyünk (majd ha jó idő lesz, bicajjal), mert messze van, de az a legrosszabb, hogy kocsival lassabban haladok, mint bicajjal a városban reggel

. A bölcsi +mellett van ovi és iskola is, hogy ott mi van reggel

! Egyébként nekünk már sokan szoktak olyankor lenni, reggel még össze is vannak vonva a szomszéd csoporttal. Szerintem olyan is van, aki 6-ra jár dolgozni, és előtte kell vinni a gyereket, szegényt

.
Az én telefonom 5.10-re van állítva, de csak azért, hogy nyugodtan elkészüljek és megkávézzak, néha kicsit angolozok is, és ha a kávéról leszoknék, lehet, hogy reggelre kellene a tornát beiktatnom. Egy 20 perces beleférne

.
Az én gyerekeimet általában ébreszteni kell, de csak hétköznap: hétvégén biztosan idő előtt felébrednek

. Bár nem tudom, mi lesz hétfőtől, mert Panka hihetetlenül sokat és sokáig alszik, mióta itthon van. Kilencnél hamarabb nem igen ébredt fel

.
Panndi, ez is jó ötlet, nálam a kenyér elhagyása alapból nagyon sokat számít. Bár én inkább zöldséges vagyok, most sem kívánok kaját, csak egy jó kis zöldségsalit

.
Ja, a kabát, ha tetszik, írd meg pü.-ben a címet, és elküldöm. Én már nem szeretném senkire ráadni

, unokatesóm terhes most, de így is több zsák ruhám van a számára, és még az sem biztos, hogy lánya lesz.
P elvitte valahová a gyerekeket (gondolom boltba, remélem ellesznek egy darabig

). Lehet, hogy olvasok kicsit

.