Sziasztok! Látom vége az ünnepeknek, beindult a topik. Végigolvastam, de reagálni nincs időm, majd talán később megpróbálom.
Viszont nekem van egy naaaagy kérdésem, abban szeretnék tippeket, tanácsokat kérni, akinek van tapasztalata az ilyenben.
Szóval, mi nagyon bátor emberek vagyunk, ezért szombaton elutazunk 2 hétre Németországba, ahol ilyen apartmanban fogunk lakni. Én Bencével vonattal megyek, szüleim kocsival, párom 1 hét után jön utánunk. Tehát, a nagy kérdés, hogy milyen jó kis tippetek van utazásra. Olvasgattam erről cikkeket, de csak nagyon általánosan vannak a dolgok leírva.
A problémák, amik most felmerülnek a következők: Nálunk is megy ezerrel a fogzás, mint ahogy többen is írtátok. A szopi sztrájk is emiatt van/volt, csak anno ez volt az első tünet, közben sorra megjelent minden más. Az éjszakák megbízhatóan jók, nappal csak néha nyügis, viszont eléggé híg a kaksija, és most van hogy napi 4-szer is van, régebben meg kb. 2 naponta volt. És persze mindent gyömöszöl a szájába. A rágóka meg íny-masszír csak nagyon keveset segít. Viszont nem tudom milyen homeopátiát adjak neki, mert amiket a kismamablog is ír, ott egyikre sem tudok ráismerni. A vibrucolt egyszer adtuk neki, nem tudom segített-e. Tegnap már egész jól szopizott, hiszti nélkül, de ma de. be sem akarta venni a szájamba a mellemet, csak sírt. kb 3szor próbálkoztam óránként (a végére ugye már majd 6 órája nem evett), így adtam neki cumiból tejet, most alszik.
A vonatút olyan 10 órás lesz, és most elkezdtem félni, hogy hogy lesz a szopizás, lévén, hogy nappal megyünk, és egy légterűek a kocsik. Szerintetek, adjak neki vibrucolt az út előtt? Milyen módon vigyek lefejt tejet magammal, és hogy tudom felmelegíteni neki a vonaton?
Ezt az Osanit majd megpróbálom beszerezni Németországban, bár egy elég kis városban leszünk, de hátha.....
Ja és még kérdés, homeos bogyókat ti hogyan adjátok be neki? Ezek olyan nehezen oldódnak vízben, hogy 10 percig kell kevergetni. Így picit nehezen kivitelezhető a 15 percenként 8 db.... de az óránként 1 sem tudom hogyan müxik... Szóval erről is írjatok légysziiiii. Nagyon köszi.
Uff. És akkor most próbálok reagálni is.