Sziasztok!
Boni, nálunk is detto, ha apa viszi sétálni, mindig meg van sértődve, ha öltöztetés után megyek megnézni a végeredményt. Sapka ugyan a fején, de mindkét füle mint a manóknak, visszahajolva, innivalót soha nem készít apa és tuti le kell rángatni a térdéről a nacit Lecsónak, hogy ne legyen kinn az egész lába.

De már haladunk, egyre jobban megy a dolog. Bevallom, rettegek is picit a nyártól, meg a szüléstől, mert Levi még mindig csal velem hajlandó enni. Apa a szilárd katonákat már adogathatja, de mást nem.
Meg most 3 napja megint picit pépesíteni kell. Nem is értem ezt a Manócskát. Egyszer csak normál állagot fogad el, egyszer meg csak jó leveses pépeset. Kicsit szeleburdi.
Rosszcsont Zsigi meg: üdv a klubban.

Bár nálunk az a sláger, hogy odasóz, mondjuk hogy áu, ez nagyon fájt, gyorsan szeretgesd meg anyát/apát akkor jön, cicahangot ad ki és szorosan átölel, meg összevissza puszil. Meg kell zabálni! De ez persze nem tarja vissza attól hogy 2 mp múlva újra ne adjon nyaklevest a traktorjával. Ilyenkor jön a figyelmeztetés és ha nem hagyja abba, akkor sajna egy kézrecsapás is. Mert kistesóval majd nem lehet ezt eljátszani...
Levi ma reggel óta csak ölben, 10kor már kókadozott, de aludni nem akart, elmentem sparba, persze a pénztárnál derült ki, hogy a tárcámat tegnap nem tettem vissza a táskámba, így jöhettem haza, mire Levi bepakoltam a kis ülésébe, elkavarodott a kocsikulcs. Keresgélés, hazarobogás, vissza fizetni, de előtte újra mindent kipakolni, mert újra be kellett ütni. Szóval a fél órás vásárlásból lett másfél órás. Focit így hanyagoltuk mára, hazajöttünk, pici kaja Levinek, aztán ágyikó, de még így is negyed órát berzenkedett az elalvás ellen.
Én meg most ettem zacsis levest (Barbi, köszi, jólesett) és most jön a teszt, hogy mit reagál odabenn a pocak+lakója....
Barbi, protexin dm-ben van. Ha jól emlékszem, az van a közeletekben és szombaton is nyitva! Gyógyszertár nálunk csak ritkán van szombat déltől, de hátha nálatok jobb a helyzet.
Itt nálunk akkora szél van, hogy a kisablakot már kétszer kivágta...