Sziasztok!
Akartam jönni az ünnepek alatt, de besz@rt a gép...pontosabban az egér megszűnt működni, de sikerült megszerelnem!!!
Utólag is NAGYON BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNUNK mindenkinek!!!
Móni: Neked nagyon gratulálunk a kistesóhoz!!!
Juba: neled is, most már biztosan nem lesz semmi baj!
Igazából az utolsó hetet nem nagyon tudtam követni, előtte olvasgattalak titeket, de reagálni nem volt időm semmire!
Szülinaposoknak, névnaposoknak sok-sok boldogságot!
Betegeskedőknek pedig javulást!
Mesi: kicsi Gegit isten éltesse nagyon-nagyon sokáig! (nem biztos, hogy holnap tudok jönni). Nagyon szépek a mei-taiok és nagyon szurkolok, hogy bejöjjön a bót!
Viranka: nemrég, mintha olvastam volna, hogy Mírát ugrasztanád 1 évet. Szerintem ne tedd. Rebeka is kiscsoportos kora óta tudja a betűket, nem ugrasztottam. Jól is tettem, mert annyi a teher rajtuk, hogy idővel nem bírta volna. A legjobbak közt van, de egyáltalán nem unatkozik órákon.
Nemrég volt náluk nyílt nap, hááát.....eszméletlen, hogy mennyi mindent tanulnak 1-1 órán. Még én is alig bírtam követni.
Regi: gratula az új munkahelyhez! Remélem ez beválik!
Mi jól vagyunk, jól teltek az ünnepek. Voltak apjukoknál is, ott is jól érezték magukat, a szilvesztert hármasban töltöttük itthon. Alig bírtam fennt maradni! Rebekét is úgy kellett felkeltenem, hogy nézhesse a környékbeli tüzijátékokat.
Viktorkával kicsit nehezebb, egyre akaratosabb, felesel, de ugyanakkor imádom!!! Olyan szövege van! Mondom neki: Pakolj össze! Erre ő: "nem takolj össze!" Menj a szobádba! - "Nem menj a szobába!"
Állandó kérdései a mit csinálsz, anya? Mi az anya?
De a legaranyosabb, amikor valamire azt mondom, hogy nem tudom, akkor ő: én is nem tudom!
Úgy néz ki, hogy leszoktunk a cumiról. Ebben nagy segítség volt a bölcsi. Ott egyáltalán nem kell neki egész nap, csak itthon. Pár napja eltűnt. Sehol nem találtam, mondtam neki, hogy biztos apánál maradt. Erre ő megvonta a válllát, aztán szépen elaludt. Két nappal később ő találta meg, fél napig cumizott, aztán megint elrűnt. Azóta is megvan nélküle, hiszti nélkül!
Rebeka is jól van, nagyon jól megy neki a suli, emellett kézire ját, külön tornára, szolfézsra, népi táncra. Úgyhogy nem unatkozik!
Holnaptól kezdődik megint a taposómalom, semmi kedvem hozzá. a téli szünetben szabin voltam a gyerekekkel, jó volt kicsit "pihenni".
Most ennyire futotta, remélem mindenki jól van! Hiányoztok ám nagyon!!!
Puszi!