A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

milyen kis gombóc feje van Natika mellett Berninek:
Kép

sutimano76

halihó. és tényleg hó!

Timi, most már elárulhatod, h Holle Anyó családtag! 8) :D :D

Tengdi, semmi különösebb oka nincsen, illetve nehezen magyarázható :roll: az utóbbi 2 évben elkerülő magatartást vettem fel vele kapcsolatban, a kommunikáció jobbára telefonon zajlott évente 3szor, személyesen ha jött a gyerekekért, akkor pedig Atesz "adta" át őket, mert olyan szinten ideges lettem ex jelenlétében, hogy még a fülem is remegett. ugyanez vonatkozott a telefonbeszélgetésekre is, ha a kijelzőn megláttam hogy ex, már nagyon feszült voltam, s a beszélgetések során ez csak brutálisan fokozódott. Most egy hónapja kábé történt az, hogy úgy beszéltünk telefonon, hogy semmiféle érzelmet nem váltott ki belőlem . Szóval úgy tűnik lezártam ezt a szakaszt. De valahol még tartok a személyes talitól, hogy megint tiszta frászba leszek :roll: meg őszintén szólva nem szeretném, hogy a rezgéseivel bekoszolja a lakásunkat. Itt mindig olyan nyugi van, biztonság, nem hiányzik ide a negatív vibráció :roll:
mondtam én , hogy zagyva...

vicger

Jó reggelt!
A katasztrófálisnál azért jobb volt az éjszakánk.

Kriszti,hálásan köszönöm a linkekekt,és hogy utánunk néztél :lol: Próbálom őket magamévá tenni.Első körben ki is próbáltuk a "zajforrást" éjszakára.VAn egy pici anyag rádió,azt kapcsoltam be nagyon halkan.Engem ku..a zavart,Barni aludt,de szerintem nem nyugodtan,ugyanis mellettem aludt a hálóban és megfigyeltem.Egyébként nem nagyon értem,mert mindent ugyanúgy csinálunk,ahogy eddig,semmi nem változott.Hozzáteszem,pont mint a pocakosság alatt.A tv, a kanapé,a nappali.Ami még zavar,hogy nagyon sokat van cicin.Másfél óránként,de van hogy sűrűbben.Azért lassan 3-5 órát ki kellene bírnia kaja nélkül.2 hete tart,hogy gyakorlatilag egész nap cicin lenne Barni.

Viki,annyira husimusi Dóri.Fincsi kis rágcsálni való :))))

Blog,természetesen kipofozom.Még nem néztem meg,de kitalálunk neki valami fogyis külsőt. :wink: :lol: :lol: :lol:

Vera,Zoéval tuti semmi gond.Ilyen típus. Barni is ilyen.Most kezdtük még csak a hármas pelust használni :lol:

Madar,örülök,hogy ilyen jól sikerült Villány.Képek?Kéretik a pic-re feltenni :lol:

Osanit,szívesen megrendelem,de azt szeretném kérni,hogy írjatok nekem privit,mert akkor könnyebben össze tudom számolni hány db kell.

Ezt most gyorsan elküldöm,erre emlékszem fejből,visszaolvasok

Kép
v.andi

[quote="tengdi"][ írta:tengdib]Andi!
Én ugyan nem vagyok hiteles személy tanácsadásra, de talán még próbáld meg azt, hogy mikor nappal altatni akarod, teljesen besötétítesz, éjjel ugye az van, hátha kapcsolódik a sötéthez az alvás, világoshoz a fentlét.
Nekem az atapasztalatom, hogy nem válik be, ha nem engedem aludni, csak nyűgösebb lesz, de ettől nem fog többet, vagy hosszabbat aludni, mikor én azt szeretném.

Köszönöm Neked is.Barninak mindegy,hogy sötét vagy világos van.Ha álmos,elalszik.Amit viszont megfigyeltem:a nappaliban a 2 személyes kanapén szoktam én fetrengeni.A terhesség utolsó 3 hónapját gyakorlatilag itt éltem.Csak éjjel nem aludtam ott.Barni ezen aludt apróságnak a kispárnán,és most is itt alszik el a legkönnyebben,persze cici közben.Ma reggel egy órát aludt így:
Kép

aprócska:
Kép

Kép
v.andi

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76coop,csinálj inkább paprikás krumplit!!!!!!
a vaj nálam fehérjének minősül!!!

Viki,há nem muszáj fehérjenapon húst enni!!!,egyél csak tejterméket!!!!esetleg halat ha azt szereted!

paprikás krumpli kolbász és kenyér nélkül??????????????? ez merénylet, terrortámadás lenne a gasztronómia ellen :wink: marad a püré :evil: vajat még eldöntöm

KépKép
Kép
scooper

Andi, olyan szépek vagytok!!!!!!!!!!!!!!! Erről a cicifüggőségről is kérdezték sokan a profot ;)

Scoop, mehet bele vaj. lehet használni zsiradékot /vajat, oliva olajat/ a készítés során!!!!!! Csak csínján ;)

vicger

[quote]a írta:ndi: Vera,Zoéval tuti semmi gond.Ilyen típus. Barni is ilyen.Most kezdtük még csak a hármas pelust használni

andi, mi még a 2-est :shock: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

képzeljétek, egymással szemben, oldalunkon fekszünk az ágyon kb 40 centi távolságr, és dumálunk...egyszer csak látom, hogy nagy erőlködik, azt hittem először, hogy kakil, de nem :!: :!: Átfordult a hasára :!: :!: Aztán ordított, mert vissza nem ment. Vissza oldalra, és megint megcsinálta!!!!!!Annyira elfáradt tőle, hogy most meg alszik, pedig nem sokat volt ébren :!: :shock: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Nagyon jó ötlet a receptes-diétás blog! Épp ma akartam közzétenni egy jó receptet husi napra.

Tengdi Bennünk élők Istennő :wink: , egyetemen kötelező volt olvasni...ebből referáltam... :o

Köszi a visszajelzéseket...írni fogok...de nem olyan nagy dráma...csak nekem :lol: :lol: :lol:

Scoop ügyes Noncsi!

ANdi csudaédes Barni, ahogy alszik....gyakran alszik nyitott szájjal?

Ujjszopi... Róza nagyon függő...nem tudom mi lesz így...de gondolom semmi majd elhagyja egyszer...csak furi egy cicifüggő Keve után... kivenni a szájából nincs hozzá szívem, ha neki jól esik, megnyugtatja.....amúgy megértem, hogy kell neki valami nyugi mert itt nálunk néha hatalmas KEve-csatakiáltások vannak.....

KisGombócBerni és nem gombóc Nati is tündérke!

KépKép
KépKép
zsalyam

Mi már 4-es pelust használunk. :oops: 8) Dóri mi is hajazunk a te súlyodra! 7350-ek vagyunk!

Scoop, de ügyi a picilányod!! Lőrinc nem fordul még hátról-hasra. De fordítva nagyon megy!

Kép
kata05

http://borostyanlanc.hu/termekek/104 nem is tudtam h ennyi fajta van! :shock:

Berni és Nati nagyon cukkerek!!!!!

Kép
kata05

Asztaaaaaaaa nagyon ügyes Noncsi! :)

függések: ha jobban belegondolunk, akkor teljesen természetes, hogy egy csecsemő függő. hisz a legteljesebb mértékig kiszolgáltatott. Na most, vagy anyafüggő-cicifüggő, vagy ha ez nem kivitelezhető, akkor jönnek a pótcselekvések: cumi és ujjszopás. De ez teljesen normális dolog!! Teljesen felesleges azon stresszelni, hogy mi lesz x év múlva, meg mi lesz a cumival-ujjszopással. Nyugi, még senki nem ment férjhez, vagy nősült meg, vagy érettségizett le úgy, hogy szopta az ujját, vagy cumi lógott a szájából :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
S ha tovább viszem a dolgot, akkor felmerül a kérdés pl cuminál, hogy hogy jövök én ahhoz, hogy leszoktassam a gyereket róla, mikor én dugtam a szájába... :roll:

;)

vicger

Én is ezt mondtam a férjemnek amikor kérdezgette, hogy Keve meddig fog még szopizni....

Kata nekünk zöld színű van :wink: .

KépKép
KépKép
zsalyam

És hatásos szerinted?

Kép
kata05

Ezelőtt két évvel használtuk...akkor úgy tűnt, hogy igen...asszem öt hós volt Keve amikor ráadtam...a fogzás miatt...nyugisabb, volt, de persze teljesen nem szűntek meg (hogy is szűnhettek volna...) a tünetek...sokáig használtuk....de mellette kellett neki még néha homeós bogyesz-kúp is, volt hogy fájdalomcsillapítót is adtam neki néha...mert rossz volt nézni ahogy szenved :( .

KépKép
KépKép
zsalyam

bocs olvastam de nem reagálok,csak azé jöttem mert husileves főzés közben eszembe jutott,hogy
1.fehérjenapon husi leves,benne főtt husival,vagy ami még fincsább reszelt trappistával isteni!!!!!
2.keményítőnapon tartalmasabb lehet a benne főtt krumplival,és végül
3.ahogy Kriszti is írta szénhidrátnapon kicsi tésztával!!!

sutimano76

Scoop: Noncsi nagyon ügyes Kép

Andi: nagyon szépek vagytok, ahogy alszotok ...

KépKép
KépKép
madar

köszi :wink: :wink: :wink:

a gulyásleves hova sorolható? mert abba gyümin kívül minden van :roll:

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"]h írta:vicgeralihó. és tényleg hó!

Timi, most már elárulhatod, h Holle Anyó családtag! 8) :D :D

Tengdi, semmi különösebb oka nincsen, illetve nehezen magyarázható :roll: az utóbbi 2 évben elkerülő magatartást vettem fel vele kapcsolatban, a kommunikáció jobbára telefonon zajlott évente 3szor, személyesen ha jött a gyerekekért, akkor pedig Atesz "adta" át őket, mert olyan szinten ideges lettem ex jelenlétében, hogy még a fülem is remegett. ugyanez vonatkozott a telefonbeszélgetésekre is, ha a kijelzőn megláttam hogy ex, már nagyon feszült voltam, s a beszélgetések során ez csak brutálisan fokozódott. Most egy hónapja kábé történt az, hogy úgy beszéltünk telefonon, hogy semmiféle érzelmet nem váltott ki belőlem . Szóval úgy tűnik lezártam ezt a szakaszt. De valahol még tartok a személyes talitól, hogy megint tiszta frászba leszek :roll: meg őszintén szólva nem szeretném, hogy a rezgéseivel bekoszolja a lakásunkat. Itt mindig olyan nyugi van, biztonság, nem hiányzik ide a negatív vibráció :roll:
mondtam én , hogy zagyva...

Értem. Akár priviben is pár sorban leírod mi miatt mentetek szét?

én anno csináltam tértisztítást, csak sajna várandósan és szoptatósan nem lehet.

próbálok belinkelni egy oldalt, ott van az egyik könyvből részlet.
csak végigolvasom a termést délelőtt óta

Kép
Kép
tengdi

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="tengdi"][ írta:tengdib]Andi!
Én ugyan nem vagyok hiteles személy tanácsadásra, de talán még próbáld meg azt, hogy mikor nappal altatni akarod, teljesen besötétítesz, éjjel ugye az van, hátha kapcsolódik a sötéthez az alvás, világoshoz a fentlét.
Nekem az atapasztalatom, hogy nem válik be, ha nem engedem aludni, csak nyűgösebb lesz, de ettől nem fog többet, vagy hosszabbat aludni, mikor én azt szeretném.

Köszönöm Neked is.Barninak mindegy,hogy sötét vagy világos van.Ha álmos,elalszik.Amit viszont megfigyeltem:a nappaliban a 2 személyes kanapén szoktam én fetrengeni.A terhesség utolsó 3 hónapját gyakorlatilag itt éltem.Csak éjjel nem aludtam ott.Barni ezen aludt apróságnak a kispárnán,és most is itt alszik el a legkönnyebben,persze cici közben.Ma reggel egy órát aludt így:
Kép

aprócska:
Kép

nekem Ábel amikor hazajöttünk, a gyerekszobában nem tudott normálsian aludni, akkor sem, ha nyugi volt. Átköltöztünk annak, ami majd a mi hálószobánk lesz egyszer, egy pici félszoba, és ott meg minden további nélkül. Ami érdekes, én sem aludtam jót egyszer sem az előbbi helyen, utóbbin annál inkább.
Kiságyat nem tudjátok ideiglenesen átrakni?

Kép
Kép
tengdi

Kriszti

http://www.hagiasophia.hu/indexu4.html?act=cms&cid=28

amúgy szerintem nagyon profi hatalmas tudású nő. A cikkeiben is vannak nagyon érdekesek!!!
Persze bárki másnak is szól, akit érdekel, csak Kriszti esetében 99,9%-ig biztos vagyok benne, többieket nem tudom ilyen szempontból.
Manó, Madar, Süti még biztos vevők rá.

Kép
Kép
tengdi

Nagyon jó kedvünk lett délutánra:

Kép

Kép
kata05

[quote="scooper"]k írta:scooperöszi :wink: :wink: :wink:

Kotord ki ami aznapra nem aktuális!!!! :wink:

sutimano76

Garázdálkodtam a 90 napos blogon.
Kapott egy kis életet,de kérdés,jó e így.Addig nem pofozom ki jobban,amíg nem mondjátok rá az áment.

Kép
v.andi

Noncsi nagyon ügyes!!!!!

Barni,annyira édesen alszik!!!Száj nyitva,kész vagyok!!!

Kata,hurrrrááááá jókedv!!!NAgyon édi Lőrinc is!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
v.andi

Hihi Lőrinc! (amúgy tetszik a neve :wink: )

Megcsináltam a Kriszti-féle rakott zöldséget, hát isteni lett......a szójaszósz nagyon feldobja! :D

KépKép
KépKép
zsalyam

Én is úgy szeretem, mikor a kis csöppek elvesznek egy nagy ágyban!! Nagyon édes Barni!

Lőrinc baba is gyönyörű, kis nevetős!

Nekem nem sikerül ilyen kép Ábelről, na nem mintha túl gyakran tennnék fel, meg is próbálom majd pótolni.

Kép
Kép
tengdi

Én már voltam ott Andi,és nekem tecc a zöld,olyan tiszta!!!de ekem csak 2 kajánál van fölül limekép!!!

sutimano76

Andi, nekem tetszik!! Barni alszik?

Nagyon jók a receptek!!!

Zsalyam, már 90-zel te is? Vagy csak ötletként csináltad meg?

Kép
kata05

Zsalyam,nem mindig nyitott szájjal alszik Barni,de az az érzésem,amikor igazán jót alszik,akkor nyitva a szája.

Kata,ilyen jókedvű napokat kívánok nektek.

Tengdi,én is tisztítottam teret,illetve házat.Bevált.

Scoop,azt nem mondtam,hogy már kicsit a kettes :wink: de a nagyikkal hármast vetettem,mert most már az is kényelmes.

Süti,megsütöttem 31-én a méterest.Imádta az egész család.Majdnem após odavan tőlem,milyen ügyes vagyok.

Kép
v.andi

Kata,Barni alszik,és most írom a napjainkat.Ma kezdem,hogy meg tudjam fejteni szegénykét.13.17 kor tettem le :wink: :lol:

Kép
v.andi

Süti, a lime kép már elvileg nincs ott.Majd semmi zavaró nem lesz,ha teljesen kész lesz :wink:

Kép
v.andi

Ábel karácsonykor egy nap fordult hasról hátra és fordítva. Azóta űzi is rendeen. Furcsa volt, mert Máténál 2 vagy 3 hónap telt el a kettő között.
Mondjuk semmiben nem hasonlítanak, és ez olyan jó, érdekesebb így.

Kép
Kép
tengdi

Tengdi: kösz az ajánlást, már meg is nyitottam az oldalt, fogom olvasgatni :)

Andi: nagyon jó lett a receptes, megskubiztam :wink: majd teszek fel én is recepteket ...

Kata: nagyon sok ilyen boldog napot Nektek, csudapofa ez a Lőrinc :D

KépKép
KépKép
madar

Ahogy mi is Andi... :wink: én amikor nagyon mélyen alszom....egyszer csak hopp...

Igen csak én előre megcsináltam Kata, csak kedden eszem meg...a többi a fagyóba meg.
A héten sok mindent beosztottam magamnak, főzni nagyon nem lesz időm...

KépKép
KépKép
zsalyam

becart a nyomtatóm :twisted: :twisted: :twisted: ... azért próbálok pozitív maradni :roll:

Tengdi: Ábel is nagyon ügyes Kép

Zsalyam: én is most alkotok előre a konyhában :wink:

KépKép
KépKép
madar

és te Andi a Karen Kingston könyv vagy Szabó Judit vagy egyéb alapján?

nálunk ngyon kéne, épp azelőtt akartam, hogy kiderült Ábellel várandós vagyok.
Tegnap, Ábel napon volt egy éve, hogy megtudtam, picurkám beköltözött a pocakba. :lol:

Kép
Kép
tengdi

kitaláltam: hús napon a húst eszem a lével, zöldségnapon a répát, tészta napon a galuskát :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Kérdés,én egyszer a trófea grill étteremben ettem sushit(asszem így írják),és ott hozzá szójaszószt adtak,hát én abba belemártottam és fúúúúúúúj,de rossz volt!
egyről beszélünk?????????

sutimano76

[quote="kata05"]N írta:kata05agyon jó kedvünk lett délutánra:

Kép

annyira aranyos!!!!!!

:oops: Ábelnek és Fruzsinak utólagosan is boldog névnapot, mindig elfelejtem, pedig itt van előttem a naptár, és mindenki be van rajta jelölve :oops:

KépKép
Kép
scooper

receptesbe hogy tudok feltölteni receptet?

KépKép
KépKép
madar

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76

erre gondoltam én is :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

[quote="v.andi"]Z írta:v.andisalyam,nem mindig nyitott szájjal alszik Barni,de az az érzésem,amikor igazán jót alszik,akkor nyitva a szája.

Kata,ilyen jókedvű napokat kívánok nektek.

Tengdi,én is tisztítottam teret,illetve házat.Bevált.

Scoop,azt nem mondtam,hogy már kicsit a kettes :wink: de a nagyikkal hármast vetettem,mert most már az is kényelmes.

Süti,megsütöttem 31-én a méterest.Imádta az egész család.Majdnem após odavan tőlem,milyen ügyes vagyok.

értem :lol: nekünk is biztos kényelmes lenne, de még nem fogyott el :wink:

épp nézegettem az árakat:
tescó (akciósan): 2-es pampers 74 drabos: 3790 (én ahol vettem: 3490 a 104 darabos)
3-as (ebbe nem tom, mennyi volt, de kevesebb,. mint a 2-esbe, és szintén 3790, (ahol én vettem:84 darabos szintén 3490)

4-es, 5-ös szintén 3490 82 illetve 70 darabos.

http://diaper.freeweb.hu/arlistaPE.htm itt sem túl drágák, bár itt is drább, mint nálunk abba a diszkontba :shock:

KépKép
Kép
scooper

Fruzsinak és Ábelnek Nagyon Boldog Névnapot kívánok utólag is!!

Zsalyam, jaaaaaaaa!!

Tengdi, Ábelnek is gratula!!!

Én is tegnap egy éve tudtam meg h pocilakóm van! :D

Kép
kata05

Scoop, Coraban pampers 3690 (nekünk a 4-esben 82 db volt)

Kép
kata05

[quote="vicger"]
írta:
vicger

ha receptet akartok beírni, akkor pedig a fejlécben kiválasztjátok a blogot és mehet a menet:
Kép

Móni, ha itt kiválasztod a blogot, akkor rákatt az új bejegyzésre s máris írhatod a finomságokat :):)
vannak kategoriák, fehérje, zöldség, tésztanap, majd sorold be :):)

Tengdi,megírom

vicger

Kata Lőrinc csudaédes!!!!!!!!! ahogy a csajok is, Berni és Nati :):)

vicger

Kép
kata05

Kriszti kösz :)

Jaj, a csajok (Nati és Berni) nekem is nagyon tetszettek ... de lehet, hogy elfelejtettem megírni .... :roll: :roll: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
madar

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?