A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

nem válaszol senki?????????
nem szeretnék gondolt okozni a dilettantizmusommal

Kép
Kép
tengdi

a tied... de nem is enged be sehá..:)))))..kódot kér...:)

legalábbis eeeegy deka recept nem volt fenn.... - szóval tutti nem a közös pic:)))))

KépKép
dorkamartini

na jó, megnéztem Jetta gépén, nem lehet belépni sehova az enyémbe sem, csak ezt az egy képet mutatja meg. Mert jelszó meg felhasználónév kellene.
ne ijesztgess Timi! :shock:
Már azt hittem valahogy nyilvánossá tettem a fórumos Picasát :oops:

Kép
Kép
tengdi

próbálom az újszülött képet is küldeni, ha sikerül kicsinyítenem. Újra lett a gépem telepítve, s windows 7-et tettek rá és jajj :shock: amúgy sem vagyok egy ász de ezzel!!! :evil:

Kép
Kép
tengdi

bocs hogy rádhoztam a szívinfarktust:))) de közben lemerült a egér és keresnem kelllettt elemet....:))))..és közben rájöttem, hogy hiába van itten ez a gép.. tottál nem ismerem a betűkódokat és mint egy MIG fedélzetén amikor közlik, hogy akkor most vagy leteszed a gépet vagy lezuhansz.. kb úgy éreztem magam....

na jó enyhe túlzásokkal:)))

ma nem eszek vacsit:)))) bűnözök:)))) este chips cola és szelet milka párommal:))))))))

KépKép
dorkamartini

próba Kép

Kép
Kép
tengdi

ojjjééééé :lol:

jaj kicsi Csillagom, mintha már ezer éve lett volna, ugyanakkor mintha most lett volna!
Már most hiányzik picit az újszülöttkor! :oops: Pedig még mindig oly picike!

Kép
Kép
tengdi

[quote="v.andi"]S írta:v.andicoop: http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=28922967

aranyos vagy, de én ilyet elvileg nem ehetek, vagy igen? fehérjenapon? :roll:

KépKép
Kép
scooper

amúgy senki nem látta, amit írtam a holnapi napra? :roll: :cry:

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok!

Hogy tudtok ennyit írni egy nap alatt? :shock: Nektek nincsenek gyerekeitek? :)

Nálunk ma extra car nap volt, ami a pihenést illeti. Kezdődött az éjszakával, amikor Máté óránként felébredt, hol puki, hol ki tudja mi miatt. Hol én, hol Apa ment be hozzá. Ha nem ő, akkor Andris kelt hajnalban kb 4x. :shock: :? Ma pedig egész nap írtó nyűgös volt, csak kézben volt el. 6kor lefektettük, mert akkor már hulla fáradt volt, és azóta is 6x kellett bemenni hozzá. :shock: :( Plusz, kb 3 napja 2-3 perc szopi után elkezd sírni a cicin, hiába próbálom büfiztetni, csak ordít, ha többször is próbálom visszatenni, akkor is csak odahajol, bekapja a cicit és már köpi is ki. Ha átteszem a másikra, ott is eszik 3-4 percet, majd abbahagyja. Ha felveszem, általában nem sír. Hízott múlt hónapban 640 grammot, így elméletileg van elég tej. Mi lehet, tud valaki segíteni? Már gondoltam arra, hogy lefejek tejet és üvegből próbálom... Jobb ötletem nincs.

Most visszaolvasok...

Kép

Kép
hgrita

Scoop,hazajön apika!!!!hurrrrrrrrrráááááááááááááá,de azé gyere!!!!

sutimano76

Rita fogzás miatt?????????????????

sutimano76

Andi, az jutott eszembe, hogy lehet, hogy ez a kanapé van a legjobb helyen a lakásotokban és ezért szeret Barni ott aludni (ott nincs semmiféle káros sugárzás vagy ilyesmi). Én kipróbálnám, hogy odateszem az ágyát, alszik-e éjszaka ott...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Scoop szerintem a vaj zsír. És meg lehet enni a paprikás krumplit kolbász és kenyér nélkül :wink: , bár én mindig szoktam enni egy ! falat kenyeret a végén, a hatás kedvéért :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Közkívánatra!!!

Kép

sutimano76

JAJJ DE ARANYOS ÉS GYORS VAGY SÜTI, KÖSZÖNÖM!!!!

mennyit változtak 3 hónap alatt!!!!!!! talán 2 baba, ha van, akinél már újszülöttként is felismerhető, ki ő.
Na ezt hülyén fogalmaztam. Tehát akinél látszik, hogy ugyanaz a baba.

Kép
Kép
tengdi

Rita, nekem is a fog ugrott be, mint lehetséges ok :roll: kitartás.. remélem nem kell majd az üveg.

Babcika hol vagy?????????????????????????????

Bibi, gyere gyere, kiszedünk abból a gödörből!!!

fáj a fejem és nyüszi vagyok. 8) 8) 8) 8)

vicger

Scoop, holnap leszünk 1 évesek???

asztaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

vicger

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76coop,hazajön apika!!!!hurrrrrrrrrráááááááááááááá,de azé gyere!!!!

nem erre gondoltam :evil: de azért köszi :wink:

KépKép
Kép
scooper

tegnapi kép Kép

Kép
Kép
tengdi

Rita... ne ijedj meg... nálunk dettó ez van... én azt olvastam, hogy az ínyben a szopi alatt vérbőség alakul ki és ez neki nagyon fájdalmas.... nnnno ma Dóri azt csinálta, hogy evett... és egyszercsak elkezdett ordíííííííííítani... de nagyon... :( aztán utána még egy óra múlva is ellökött magától... szerintem emlékezett a fájdalomra.... :? :? :? :? :? nekem ez a tippem... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

mai képek Kép

Kép
Kép
tengdi

vikiviktor

Máté

Kép

Kép
Kép
tengdi

Kriszti, várjál, segítek! Az enyém is fáj...
Nálunk is vannak olyanok akik 10 ill. 12-szer olvasták el az Egri csillagokat

Akartam valamit írni Vikinek, de nem emlékszem...

Bibi, gyere, jobb, ha jössz. :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="laki papné"]S írta:laki papnécoop szerintem a vaj zsír. És meg lehet enni a paprikás krumplit kolbász és kenyér nélkül :wink: , bár én mindig szoktam enni egy ! falat kenyeret a végén, a hatás kedvéért :wink:

tudom, hogy meg lehet enni de én akaratgyenge vagyok ebből a szempontból :? ezért inkább nem főzök csábító kajákat.....mondjuk ha megfőzöm rendesen, ahogy szoktam, utána meg kiszedem belőle a kolbászt, úgy benne marad az ize, viszont abból kisül a zsír, az benne marad, szóval sehogy se jó.... :lol:

KépKép
Kép
scooper

Viki anno én is innen... :wink:

Timi ez olyan-olyan ismerős amit írtál....éjszaka én is már többször ébredek fel, mint Róza, nézegetem....nem akar már ébredni?.....és napközben is amikor alszanak, már várom, hogy hahóóóó ébredés...
és imádom, ha rajtam alszanak/aludtak.... annál nincs csodásabb!
és ilyenkor eszembe jut, nem fog ez sajnos sokáig tartani ...mindjárt itt a kamaszkor:lol: :lol: :lol: :lol: és akkor már "ciki" lesz a szeretgetés is... úgyhogy én azért szoktam leginkább a szívemre hallgatni... elröpül az idő.

KépKép
KépKép
zsalyam

Ábel tegnap Kép

Kép
Kép
tengdi

Tengdi, Máté sokkal nagyobbnak látszik! Jók a képek :wink:

És Lőrinc és Barni és Nati és Berni és Moncsi is nagyon aranyos (Ábel is természetesen beleértendő a sorba)

Scoop, annyi mindent írtál, hogy nem lehetünk biztosak abban, hogy most mire gondolsz éppen :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, holnap leszünk 1 évesek???

asztaaaaaaaaaaa :lol: :lol: :lol:

jaja.......azt hittem, mindenki tudja, azért csodálkoztam, hogy senki nem reagált :roll:

KépKép
Kép
scooper

ZSalyam, teljesen igazad van. Anna Réka is tegnap született, aztán már kollégista... :wink: :D :cry: 8) :shock: :P :roll: (ez ennyire kaotikus érzelmileg :wink: :lol: :lol: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Tengdi aranyos fiúk!

KépKép
KépKép
zsalyam

arra, Anna, hogy holnap leszünk egy évesek......Kriszti észrevette.....illetve nem mi, főleg nem én, én csak júliusban csatlakoztam, de a fórum igen :wink:

KépKép
Kép
scooper

Eszembe jutott. Viki, én minden gyerekemmel szoptatás alatt híztam meg és nem terhesen. Biztos van, aki fogy, de az nem igaz, hogy mindenki! :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Ez jó Anna! Igen azt kihagytam..., hogy azért volt olyan is, hogy már vártam, hogy jaaaaaaj aludjanak már el :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: és legyen nyugi......de utána újból vártam az ébredést.......hih

KépKép
KépKép
zsalyam

Jó, hogy figyelsz rá, Scoop. 8) Én a napi adagot is nehezen kezelem, nemhogy visszaolvasni! :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna,köszi :lol: :lol: :lol: a kanapé a nappali közepén van.Inkább megágyazok neki a kanapén :wink:

Rita,nálunk is ez van...és ha nincs a cici a szájában,akkor a keze,de folyamatosan.

Csajok,Katától megkaptam a privit,Viki,Timi,Kriszti ha jól emlékszem az Osanitra.Velem együtt eddig 6.

Süti,gyors voltál,köszi.Tök jó lett. Kép

Zsalyam,kamaszkorban is jár a szeretgetés.Nyilvános helyen természetesen nem,de amúgy működik.Én kamaszomat még meg lehet "szeretni".

Amúgy Barni tök sokat alszik,de azt sok részletben.30 perctől a 3 óráig tartó időszakokat alszik.Széles a skála.Szerintem fogzik.Fürcsi után kapott egy viburcol kúpot.Meglátjuk.Elvileg lehet,mert Daninak 4 hónaposan kinn volt 2 foga.Hamarosan kapjuk az oltást is.

Kép
v.andi

Pont ma mondta ugyanezt egy barátnőm, hogy ő még soha nem fogyott szoptatás alatt...hanem hízott...

KépKép
KépKép
zsalyam

Tegyetek képeket a blogba a receptekhez, légyszi!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Én is jelentkezem Andi bogyóért :D ! (na nem dilibogyóért... :lol: )

KépKép
KépKép
zsalyam

de szépek a fiúk!!!!!!!! :D :D :D :D

1 év........... semmi más, csak egy pillanat... vagy a pillanat töredéke :shock: :( :roll: 8) :)
ami persze jó is...

vicger

andi, én is küldtem privit

KépKép
Kép
scooper

Úúúúúúúúúúúúúúúúúúúú csak enni mentem... és mennyit írtatok.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Barni... de édes ahogy alszik.... :lol: :lol: :lol:

Nati és Berni milyen aranyosak együtt... (meg külön is... :wink: :wink: )
vikiviktor

Anna, pont ma gondoltam, h fotóznom kellene a kajákat, :oops: mert csak a paradicsomos tésztáról van kép.. na meg ide a fórumra is raktam a nyáron, de hol van az már.....

Andi, igen, én is kérek!

vicger

Holnap kezdem az "új életemet"....
diéta, reggel jóga, alvásidőbe szakdolgozat írás
drukkoljatok :D :D :D :D .
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle :roll: :D :D :D

KépKép
KépKép
zsalyam

Süti, köszönjük! :D

Az én gyerekeimnek 10 hós koruk után bújt ki a foguk :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Minden elszállt, amit írtam, pedig bizisten mindenkire és mindenre reagáltam... :( :cry: :x :evil: :twisted:

Úgyhogy légyszi vegyétek magatokra, amit kell: A) Gratulálok, amihez kell, fordulás, elalvás, stb B) Együttérzek, nemalvás, Anyu munkahelyvesztése, stb miatt C) és gyönyörködöm a csodaszép babákban!

Kedvenceim Barni picinek bebugyolálva a kanapénés Tengdi angyalarcú Ábelja... :lol:

Köszönöm a hsz-eket, megnyugi van, főleg VikiDóri hasonló alakítása miatt... Remélem hamarosan rendeződünk, mert az üveg tényleg csak a végső megoldásom lenne.

Kép

Kép
hgrita

Lőrinc baba... egyem a mosolyod... de ari vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tengdi... nekem is tecc amit belinkeltél.... :wink: :wink: :wink:

Móni... nyomtató.... :evil: :evil: :evil: Kép (nyomtatóverőszmájlit nem találtam.... :wink: )
vikiviktor

Nahát, ez már a második laptetőm! Bár az én gyerekem jól alszik, csak én nem. Különben is be kell takargatnom Samukát :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?