Arikon, Szerintem ezek nagyon szép eredmények, és az is hogy több van és hasonló méretben. Nem kell aggódni, csak igyál nagyon nagyon sokat küldöm az energiákat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Melinda, és lehet hogy akkor már Januárban vagy feb. bán lehet kezdeni jaj de szuper lenne
Nati, látom nálad is kezd begyorsulni

, nagyon izgi évnek nézük elibe hi hi hi,
Köszönöm lányok az együttérző szavakat, nagyon jól esett hogy így gondoltatok rám ( meg a lelkemre...) igazibol nem is fájt, csak ahogy korábban is írtam baromi dühös lettem és még kicsit vagyok is.... nem értem , de szerintem senki semi, hogy mi alapján dől el,hogy sikerül vagy sem....mirét van az hogy az első lombikra itt vannak az ikreim most meg a 3. lombik se sikerül....Olyan szomorú, hogy más 15 évesen teres szívja a cigit, mi meg itt hajtunk küzdünk, hogy a hőn áhított drágaságot a kezünkbe tarthassuk...szomorú és nehezen elfogadható, de nem adjuk fel
Hétfőn felhívom a dokit, és megbeszélem vele, hogy hogyan tovább, addig is beiratkozom egy féléves suliba, amire már régóta vágyom, és utána lesz ahogy lesz