A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Dodi,

köszi az üdvözlést!

azért ne felejtsd el, hogy Teapa melletted állapodott meg, és nem a címlapcsajok mellett, tehát azért valószínűleg bejövős vagy neki...nehéz, ha nem kommunikál (úgy látszik a legtöbb pasinak kommunikációs problémái vannak, én is mesélhetnék...) viszont ha a tettei azt bizonyítják hogy igenis értékel, akkor fogadd el hogy ő ilyen és kész. Bók helyett átölel, ami azért valljuk be nem egy rossz dolog - szerintem sokkal őszintébb dolog mint az üres szavak.

Én is inkább az ölelésre szavazok. :wink:

[quote="kispocok13"]B írta:kispocok13ond,

vettem, jogos, de mint látod, most igyekszem bepótolni :oops:
Amúgy meg akkora a pörgés itt nálatok, hogy félek/féltem lemaradok, nem lesz időm írni. (Meghát június elejéig dolgoztam is, addig esélyem nem volt.... )

Hugin csak ámulok-bámulok, félelmetes, hogy bírja a gyűrődést (mindíg eszembe jut a ruhakupacos kép :lol: :lol: :lol:
Én rendesen betoji vagyok, nem merném így elvinni még....ja, első baba... :D

Mit még magamról? :?:
Most azon kezdtem el gondolkozni, mások mit mondanának rólam:
1) nagyon Oroszlán vagyok
2) sokaknak fura engem az anyaszerepben látni, mert eddig a karrierista multináldolgozó manager-t látták csak
3) szókimondó vagyok, néha túlságosan is őszinte
hirtelen ennyi :wink:
4) szeretnék kishugit Nimródnak!!!!! (de a hátam miatt még várni kell :cry:

De kérdezz bátran :wink:

1. Egyelőre bírod a tempót, ami az írást illeti. :wink: :lol:
2. Miért dolgoztál olyan sokáig? Munkaholista voltál?
3. Egyelőre olyan nagyonOroszlánokkal találkoztam csak, akik széles baráti körrel rendelkeztek, nagy party-arcok, de hajlamos a pénztárcájuk maguk felé húzni. :roll: :roll: :lol: :lol:
4. Kishugi hol, hogy, mikor?

Egyelőre talán ennyi elég is lesz. :roll: :roll: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.02 20:17-kor.

Kép
Kép
200907?

Szerintetek nem lehet,hogy a szél miatt voltak ma nyugtalanok a babák,mert Lili is nagyon sírós hangulatban volt szinte egész nap?

Dodi! Fogyás :cry: tényleg hihetetlen,hogy pont neked nem elég már a tejcid. Nekem olyan érdekes,hogy amikor szopizik Lili, már kibírja a 4 órát két etetés között,viszont amikor fejek,akko alig bírok 120-at kicsikarni magamból és az soha nem elég neki.Akkor mennyit ehet egy szopi alatt?! :shock:

Kispocok!Igen, versenytárs,én az Unilevernél vagyok.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Czigka

Igen a hanyattesős cipő:)

Kispocok,köszi az infót.

Szisz

Attila pont olyan nyakláncokat tud elővarázsolni a szájából,mint Marci :)

Szonibaba

Marci Ramsay, tényleg hasonlít az eredeti Ramsay-re.Valahogy így nézhetett ki gyerekkorában a chef :)
Vendég

Nyuszi

Tuti, hogy az időjárás az oka. Odett nem nyűgös, de a szomszédom már mondta, hogy nagyon nyűgös a kislánya. Ki néztem előbb, és esik a hó. Nekem meg a fejem kezdett el fájni, akkor már arra is van magyarázat ( a múltkori nagy hóesésénél is iszonyatosan fájt a fejem) :roll:

Kép
Kép
orsi777

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiNagyon köszönöm, amiket írtatok! És tudom, hogy igazatok van!
Én annak idején teljes odaadással mondtam ki az igent, és nekem az eskü tényleg szent! De tudom, hogy ilyenen simán múlhat egy kapcsolat, és azt is, hogy nagyon sok mindent hozhat 10 év (meg 30, meg 50 :wink: ). Éppen ezért én azt mondtam apának, hogy nem fenyegetni akarom, vagy ilyesmi, de ha ez így megy, akkor ennek 5 év múlva válás lesz a vége, mert arra persze van "szája" hogy kritizáljon :? .
...
Én is ezt mondtam neki, hogy nagyon kell vigyáznunk egymásra, mert én nem csak válni nem akarok majd, de egy fásult kapcsolatban élni sem!

Nem tudom, de én úgy érzem, hogy ha egy kapcsolatban már felmerült a válás gondolata, akkor jó eséllyel be is következik. :roll: :roll: :(

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiJaaa, persze, a lóvé vonzza a kerek popsit :lol: . Éppen ezért, mikor megismerkedtünk előadta, hogy egy cégnél alkalmazott, céges kocsija van, és albérletben lakik. Jóvan. Aztán mikor már jártunk, és megismert benyögte, hogy a cég az övé, és a lakás is, plusz építkezik vidéken. Jaaa :lol: . Szóval át kellett mennem a próbán :wink: :lol: .

Ezt már a múltkor is akartam írni, hogy szerintem ez nagyon jó húzása volt! :shock: :D :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiMost nálunk is így van: ő a pasi, eltart, de cserébe enyém a háztartásban minden, és kaja is mindig legyen. Ez most tök oké, de nehezen tudom elképzelni, hogy majd ha dolgozni fogok, ő gyorsban átveszi a háztartás felét :? :lol: . Manapság az a baj, hogy majdnem minden nőnek meg kell ezeket csinálni, csakhogy még melózni is :? .

Manapság egyre inkább teret hódít, hogy apa is erősen beszáll a háztartásba. Mondhatni, aki hamarabb ér oda, az csinálja. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:52-kor.
Vendég

Bond!

Nem tudom, de én úgy érzem, hogy ha egy kapcsolatban már felmerült a válás gondolata, akkor jó eséllyel be is következik.
Ezzel nem értek egyet. Persze, ha arra gondolsz, hogy egy pár többször beadja a keresetet, de visszalép, akkor igazad van. Az én nagyszüleim 55 éve házasok, és a mamám évente egyszer odaveti a papának egy-egy vita hevében, hogy el kéne váljanak :roll: . ( :lol: :oops: ) Anyu keresztszülei pedig 62(!) éve házasok, és kis híján elváltak anno, mert Bandi bácsi félrelépett. Gondolhatod, hogy Erzsike néni hányszor emlegette a válást azokban az időkben :twisted: :lol: . Ezzel szemben a szüleim között soha nem merült fel a válás gondolata (megkérdeztem anyut), és annyira készpénznek vették a házasságukat, hogy az első adandó problémánál apám "elköltözött egy időre" (na én meg ebben nem hiszek), aztán el is váltak. Én ezt eleve nem úgy mondtam Ricsinek, hogy kapja össze magát, különben elválok, egészen más volt a kontextus, de nem érdekes... :wink:
Manapság nagyon meg kell küzdeni egy kapcsolatért, mert annyira könnyen feladják az emberek. És mi amikor összejöttünk megfogadtuk (Ricsi hozta fel), hogy ha valami problémánk lesz a másikkal, azonnal szóvá tesszük, megbeszéljük, mert csak így működhet hosszútávon a dolog.
Nem hiszem, hogy a válásról, vagy a problémákról való beszélgetés törvényszerűen válással végződne. Pont ellenkezőleg: ha egy pár nem tudja megbeszélni a problémákat, az sztem előbb-utóbb válással végződik.

Meg persze nehogy azt higgyétek, hogy apának nincsenek elvárásai :twisted: . Nálunk mindig rendnek kell (Kéne :oops: :lol: ) lenni, és mindig kell hogy legyen itthon főtt kaja. Tudom, hogy nálatok pl. apát ez nem zavarja, dehát nem egyformák, ahogy mi sem :wink: .

Hááát, eddig el nem tudtam volna apáról képzelni, hogy egy poharat a helyére tegyen :? . Sőt, ő közölte, hogy semmit nem csinál a háztartásban. Ő a kenyérkereső, plussz rendezi a kertet, meg a kutyákat. De mióta megvan a baba, kicsit nehezebben érem utól magam, szóval tegnap is mire felkeltem, ő kipakolta a mosogatógépet, mosott, elpakolászott, és ellátta a babát :shock: :D . pislogtam is rendesen, azt hittem rosszul látok a csipától :lol: . Szóval bár eddig megesküdtem volna rá, hogy ő soha nem fog besegíteni, mostanra már ebben sem vagyok biztos (hála Istennek) :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Eltartás: én Lili születése előtt dolgoztam,tehát hozzá vagyok szokva,hogy előteremtem magamnak,amit akarok. Ennek ellenére apa mindig ad egy kis pluszt meg mindent megvesz nekem,amit szeretnék. Pont azért mert nem követelőzöm :lol:
Neki saját cége van,ami szerencsére jól is megy,mégsem szórjuk eszeveszetten a pénzt,de azért mindketten szeretünk jó cuccokban járni,jó helyeken enni,ha elmegyünk valahová. De most spórolás van,mert tavasszal költözni akarunk :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Háztartás:én mindenben számíthatok apa segítségére,bármit kérek tőle,megcsinálja,csakhogy engem kíméljen. Ugyhogy ilyem téren(sem) egy szavam nem lehet rá :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi, Dodi!

Igen, de nem járőrözik, na majd 1x megmutatom Minó pólóját és akkor majd megtudjátok, hogy milyen "szakon" nyomja Apa! De most mi is agyalunk, hogy vmit kellene csinálni 1ütt...csak ahhoz még kísérletezni kell!!! Remélem jó lesz és akkor majd megmutathatja a Párom a nagy középsőt...(ujjra gondoltam) a Főnökének. Vagy inkább azt az alsógatyát, amit Anyutól kapott, csupa kiss me felirat :D :D

Szonibaba!

Naggyon szépek a Gyerkőcök....kár, hogy ilyen véncsoroszlyavagyok már még 3-4 Babuchoz!!! De még 1 azért belefér!!!

Abszolút többet érnek a tettek...a volt vőlegényem (akkor 20 voltam) sokat dicsért, meg már elcsépelt volt hallani tőle, hogy szeret...aztán mégis félrement, azért mert akkor én még tanultam, neki meg megszűnt az állása és az új helyen egy főnökkel jött össze, akinek akkor az új golf4-vel ment egy másik csajért...pfúúúúúj és még mondta, hogy várjak rá....Ma egy undorító dagadt disznó lett bottal sem piszkálnám meg! Illetve ha 100 ....-om volna egyet sem adnék neki!!!! Még a hideg is kirázott ahogy megjelent a képe előttem!!!

Nálunk is mindenben segít Apa...a terhesség alatt kimondottan megtiltotta, hogy hajolgassak stb. a mosáson kívül mindent Ő csinált. Mondjuk már fiatalon hozzá kellett szoknia :(:(. Ő sokkal jobban főz, de most Árminnak én AKAROK főzni és azt hagyja. Viszont mivel még sok dolog van a házon csinálgatni januártól én is rendelek, így nekem sem kell főznie!!!! Meg Ő is mindig bevállalta az éjszakázást.

Conversano!

MTB cipő...biztos nagyon gerinckímélő lehet, de tényleg nem egy esztétikus darab, viszont ha valakinek az kell, hát akkor nincs mese!!!!

Szisz!

Atti nagyon szép Kispasi!!!!

Bond!

De jó, hogy Nektek megvolt a régi gép...még lehet, hogy majd mi is beszerzünk egyet, mert ez a futurisztikus műanyag csoda...háát ki tudja mennyire stramm???

A válás gondolata...szerintem nagyon sok helyen felmerült (Anyuéknál is anno), a lényeg, hogy mondjuk ne gyakran merüljön fel, akkor nem hívjuk be!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Norka, Bond:
Ez volt az újévi fogadalmam, hogy többet írogatok ide, legyőzöm a lustaságomat. :roll: :D

Dodi:
Azért a férjed fejlődőképes és ez mindenképpen dicséretes. Én sem vagyok híve annak, hogy a problémákat a szőnyeg alá söpörjük. Én rögtön előrukkolok velük mindig. :oops: :D :D
Neked csak azért nem voltak címlapra való pasijaid, mert 17 évesen megtaláltad a nagy Őt. Teapa ennyi idős korára hány manöken testű cicát tud felmutatni? Szép vagy, okos és jól tudsz alkalmazkodni. Csak magadnak akarj megfelelni!

Norka:
Ti aztán jól kikaptátok az ünnepekre. Azért jó, hogy semmi komoly, persze tudom, hogy rémisztő.
Eddig sem jártam szoliba, ezután meg pláne nem fogok. :shock:

szisz1989
Basszus, te úgy nézel ki, mint egy kislány. :shock: :shock: :)

gabi1:
Szerintem a védőnői szakot neked találták ki. Aki 4 gyereket ilyen szépen nevel, annak nem tudnak újat mutatni. :)

czigka:
Nálunk detto, apa univerzális. Azért vasalni még nem próbált. :D :D :D :roll:

orsi777
Nekem a derekam akar leszakadni mióta ennyire fúj a szél. Hihetetlen…reggel voltam boltban és azt hittem, hogy már tavasz jön, olyan szép idő volt.
Szilveszteri durrogtatás bébiőrrel: erre találták ki az okosok, hogy nyugodt legyen anyuka akkor is, ha nem áll az ágy mellett. Nem 200km-re voltál.

kispocok13:
Jó hogy jöttél. Hogy bírtad ki ilyen sokáig? 8) :D :D :D

hendegabi
„Viszont ha valaki végre leállítaná a szelet, és megmondaná, hol van a gyerekeken a halkítógomb, azt nagyon megköszönném.” :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:

Én gondoltam rá, hogy bevállalom a mesterképzést….de nyúl vagyok. Majd máskor. Egyelőre élvezem a babázást.

Bond:
Mi írtunk a gólyának, hogy látogasson el felénk az idén is. Örülnék, ha Szilveszterkor már pocakkal innám a gyerek pezsit.

bertina

Gabi

És pöttyei nincsennek Nórának?Nem a husitól van?Te mennyit adsz neki?

Rolónak a csibétől ma pöttyei lettek, pedig csak egy falat volt és mégis...a legrosszabb hogy most estére jött ki a tegnapi és még ma is azt evett..vazz hülye anya.. :x
arról nem is beszélve hogy előtte meg most is pelenka kiütéssel küzdünk egy teszt popsitörlő miatt, ami a kukába landolt ezek után...
annyira mérges vagyok :evil: :evil: :x azt hiszem a husival még 3 hét várakozásunk van....

eltartás:
sose tartottak el és ezután se fognak. mindig magamnak kerestem meg a pénzt, nekem furcsa lenne kérni.így senkinek nincs beleszólása mikor megveszem a hatodik pár cipőmet vagy a huszadik táskámat...én szeretek független lenni :roll:
a háztartást zömében én viszem, de bármikor mikor kérek vmit szó nélkül segít.minden szerelős dolgot ő csinál..

KépKép

KépKép
ronmay

Kép

Kép

Dani :)

bertina

Bertina és Bond

Jövő ilyenkorra már szeretnék túl lenni az első trimeszteren :wink: :P

Bertina cuki kishapsi Dani :P .

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok

Batorkodom jelentkezni mint egy ujabb zugolvasotok. :oops: Mar lassan egy eve olvaslak Titeket, de eddig valamiert nem volt batorsagom es idom irni. Nem mintha attol felnek hogy leharapjatok a fejem, csak valahogy sosem jutottam el odaig. Parom tobbszor mondta mar, hogy miert nem irok, hiszen neki is meselek rolatok es bizony sokszor hasznositottam a toletek tanultakat. Mikor meg csak a babakat vartuk en is izgultam mindenkiert es nagyon orultem minden baba erkezesenek. Igy en mar igazan jol ismerek itt mindenkit. Most nagyon banom, hogy nem hamarabb jelentkeztem,mert igy sok mindenbol kimaradtam.
Leginkabb azert mertem most en is irni ,mert lattam hogy kispocok13-at is szeretettel fogadtatok. Remelem engem sem zartok ki es igerem hogy ezutan rendszeres iro is leszek, nem csak olvaso.
Nagyon sokat tanultam toletek mint elso gyerekes anyuka.
Remelem bevesztek meg a csapatba,hogy tobbet ne kelljen zugolvasnom.

Kép
Kép
bucus80

Conversano, egy ismerősömnek volt MGT cipője. Háromszor vitte vissza javításra és azt mondta neki többet nem kell. A fogorvosom évek óta használja.

Gabi, Nóra, hogy van?

Háztartás nálunk is abszolút közös, elejétől fogva. Persze azért én többet tevékenykedem benne.

Kép

Kép az alma evés

kispiskóta

bucus80:
Persze,hogy nem harapunk fejeket. :wink: :D :D Üdv közöttünk.

kispiskóta:
Szépek vagytok. :)

bertina

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:53-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:53-kor.
Vendég

Üdv köztünk bucus!
Várjuk a képeket :wink:

Kispiskóta

Bendét meg kell zabálni a hamizós képen!! pont ilyen ikeás "zubbonyunk" van

Czigka!

Nagyon ügyes a fiad! Marci még nem jött rá,hogy meg is kell dönteni ahhoz,hogy jöjjön belőle a flamó.

Bertina!

Daniért rajongani fognak a nők :) Nagyon helyes kispasi.
Vendég

Bucus

Üdv közöttünk. Mesélj még magadról, és kérünk Lottiról képet :P .

Kispiskóta

Hármas kép nagyon aranyos, cukik a fiaid :P .

Czigka

Ügyes Bende :P

Én is hiányolom Lilisgabit, Tabatit, Boot.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

ronmay nem a hústól van, azt már kapott máskor is és nem volt gond, valami vírus. Amúgy két kockányi húst kap kb.

Pénz nekem sem kell kérni, ha valami megtetszik akkor megveszem, max annyi hogy szólok hogy most ezt veszek, de fordítva is igaz, párom is szól hogy most ezt vagy azt akarja.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:54-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok
Koszonom szepen bertina,czigka es conversano hogy maris udvozoltetek es hogy szivesen lattok a csapatban.

Megprobalok magamrol irni egy par sort es aztan a Lottikarol is probalok kepeket tenni. Remelem sikerulni fog,meg soha nem csinaltam ilyet.
Szoval, 4 eve elek angliaban. Laktam Londonban,Graysben es mar 2 eve Bristolban. Csak mi vagyunk itt 3-an. Sajnos nincs semmi segitsegem. A parom ket allasban dolgozik,igy sajna nem sok idot tudunk egyutt tolteni. Ami a legszomorubb hogy a rokonok meg csak keprol lattak Lottikat, a parom anyukajan kivul,mert o kijott 1x 1honapra mikor szuletett meg oktoberben 1 hetre. Mi sem voltunk mar otthon 1 eve. Nagyon hianyzik a csaladom es alig varom hogy jovoheten menjunk haza es mindenkit megolelhessek. Mar mindenki nagyon kivancsi a Lottusra.
Eleg problema mentes terhessegem volt egy ket kisebb fertozest leszamitva.
Juniusig dolgoztam ,mert itt csak 9 honap fizetett tavollet van meg utana 3 honap fizetetlen, de ez a 9 honap onnantol szamit hogy befejezem a munkat es en minnel tobb idot akartam itthon lenni a babammal. Sajnos tovabb nem birtam mert egy etterem-kavezoban dolgoztam (egesz nap talpon) es nekem hatalmas pocakom volt.
Lottika nagyon jo, nyugott baba. Szepen fejlodik ,ahogy az a nagykonyvben meg van irva.(kopp,kopp,kopp)

Mindig szomoruan olvasom hogy vannak betegeskedok. Remelem ok mihamarabb meggyogyulnak mar.

Az babok gyonyoruek es nagyon ugyesek. :) Persze az anyucik is.
Na ezt gyorsan elkuldom mielott eltunik,mert meg a vegen vissza valtok zugolvasni :evil: :evil: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bucus80 2010.01.03 13:30-kor.

Kép
Kép
bucus80

Azt hiszem magamrol egyenlore ennyi, de ha kerdesetek van arra szivesen valaszolok.

Boo
Termeszetesen gondoltam hogy azert valami ara is van annak hogy bevegyetek. De ezen ne muljon.
Megprobalok par kepet feltenni. Magamrol nem igerem ,mert sajnos miota megszultem nem valami versenykepes a kinezetem. Ellenben Dodival aki ugye meg vekonyabb mint a terhesseg elott. :twisted: :) en azok taborat gyarapitom akiknek nem sikerult vissza fogyniuk. :(

Es akkor a kepek

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bucus80

Nagyon aranyos Lotti :)
Jó a frizkója :wink:
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Bucus! Üdv köztünk,nagyon aranyos Lotti! Most már gyere minnél többet,így legalább nem fogod magad egyedül érezni :lol:

Jimbone! Hááááááát,igen kakigondok nálunk is voltak,de igazából nem tudok rá tuti receptet,mi is kúpoztunk sokáig,de nekünk az mindig segített. A Laevolac szirupot nem próbáltad még? Nekünk az is segített. Hasfájásra meg a végén már a dokinő egy kikverős szirupot írt fel,az nagyon jó volt,de szerencsére már nincs rá szükségünk. Esetleg még szilvát próbálhatnál neki adni,vagy éhgyomorra kamilla teát egy kis cukorral. Remélem valamelyik segít :wink:

Szisz! Ez a gyerek naggggon édes!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Conversano es Boo koszonjuk szepen.
Mindenki azt mondja, hogy ram hasonlit jobban de a szaja az az apukajatol van. Szep nagy husis szaja lesz. :)

Jooo, mostmar ne megyek sehova. :)
Reggel mondtam a paromnak hogy vegre irtam nektek.( Dolgozott ejszaka) Erre ilyen fejet vagott :shock: :D :twisted: es azt mondta: na akkor vehetek magamnak egy masik gepet mert allandoan babanet fog menni es neki eselye sem lesz hozzaferni. :lol: :lol: :lol:

Hat igen a frizkoval meg gondok vannak. De nekem sem volt sok hajam ennyi idos koromban, most megis nagyon sok hajam van. Remelem neki is ilyen lesz. :) Amugy mar elkezdett kinovogetni hatul is mert ott eddig kivolt kopva a haton alvastol. Mar csak hason alszik igy van eselye hogy egyszer csak kino ujra. Mikor megszuletett tisztara ugy nezett ki oldalrol a dragam mint a Hokuszpok.
:roll: :lol:

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok! :)

Most csak azért ugrok be, hogy üdvözöljem bucus30-at. :D :D :D :D :D
(Úgy látszik minden napra jut idén valaki. Hú, de sokan leszünk így év végére. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Ha emlékeztek még, akkor volt még egy lány, aki Svédországból írt nekünk, de aztán elmaradt. D.dodó volt, és 2008-as nyári babákhoz írt, utoljára tavaly áprilisban.

Visszaolvasásnál az 526. oldalnál tartok, de innentől már erősen felgyorsulnak az események, mert én is rendesen telenyomattam már bejegyzésekkel. :roll: :lol:

Kép
Kép
200907?

Februarban telik le a 9 honap de szerencsere van meg 3 het szabim es azt is kiveszem (itt aprilistol szamoljak az ado evet). Igy csak marcius 22-en kell visszamennem dolgozni. De csak napi 4 oraban megyek. Azt hogy hol lesz addig Lottika meg nem tudjuk pontossan. Most megyunk haza 11-en es akkor szeretnenk beszelni a leendo kereszt anyukaval, hogy nem jonne e ki babysitter-kedni. Azert gondoltunk ora, mert amugy is ki akarnak jonni a parom tesojaval ide dolgozni, szoval ossze tudnank kotni a kellemest a hasznossal.
Igy mindenki jol jarna. O egyebkent ovono es nagyon kedves csajszi. Ra nyugodtan mernem itt hagyni a Lottit. Ha viszont nem vallalja el akkor valoszinu hogy bolcsibe kell adnunk arra a par orara.
Nagyon rossz ez igy nekem. :( Most nagyon irigyellek benneteket hogy nektek van 3 evetek a babokkal.

Nyuszi
Koszi szepen, most mar tenyleg jobb lesz, nem leszek maganyos.
Csak tenyleg azt sajnalom hogy nem leptem be hamarabb.
:oops:

Kép
Kép
bucus80

Szia Bond!

De jo hogy beugrottal koszonteni. Nagyon aranyos vagy.
Egyebkent pont a Te tegnapi felszolitasodra hataroztam ugy ,hogy most mar nem bujkalok tovabb. Mar tenyleg nagyon cikinek ereztem.

En is nagyon szeretnek iden karacsonykor ujra pocakos lenni. De egyenlore ez meg csak az en elkepzelesem,mert csak 2 ev korkulombseget szeretnek a gyerekek kozott. A parom azt mondta erre hogy majd meglatjuk. Szoval meg nincs minden veszve.

Boo

Tok edi kisfiad van. Nagyon aranyosan kacaraszik a videon. Es mar magatol eszik? :shock:

Lottika nem hajlando semmilyen mas formaban elfogadni az anyatejet csak az eredeti csomagolasban. Probaltam mar cumisuvegbol es poharbol is. A kiskanallal jol banunk de azert azzal eleg maceras lenne tejet adni neki.
Mi nemreg kezdtuk a hozzataplalast. (Ez igy egy kicsit tulzas is.) Mert meg csak almat evett amit szeret. Korte nem izlett neki. Repa es a krumpli sem.Kulon-kulon es osszekeverve sem.
Az hogy nem eszik uvegbol az azert "baj",mert ugye most megyunk haza 2 hetre es a parommal szeretnenk elmenni csak kettesben valahova egy este , de igy nem tudom hogy mitevo legyek. Probaltam mar tejpepet adni neki. Anyatejjel keverve meg is ette es nem lett semmi baja. Probaltam tapszerrel keverni ugy csalankiuteses lett. Azota nem mertem vele kiserletezni. De a heten visszaterunk a lefejt tejcivel valo keveresre es remelem, hogy attol nem lesz baja.
Szerintetek ha este mielott elmegyunk szopizik, utanna adhatnak neki estere tejpepet? Lottika eleg keson alszik el es elotte sokat szokott a cicin logni, azert felek otthon hagyni ot a nagymamaval. Altalaban 11 korul alszik el ugy, hogy csak hajnalban kel eloszor.
Nagyon szeretnenk mar kikapcsolodni es egyutt lenni vegre egy kicsit. :?
Persze ha nem tudom megoldani az etetest akkor nem megyunk sehova.:(

Szerintem megbanjatok Ti meg, hogy befogadtatok,mert ma meg csak velem van tele a topic. :roll: :lol:

Kép
Kép
bucus80

czigka
Honnan szereztél ilyen kapaszkodót cumisüveghez???? :shock: Így üveggel együtt volt? Ilyen fajtához még nem láttam. Le vagyok maradva…nyilván. 8) :oops: Nagyon tetszene Danikámnak is szerintem.

Conversano:
Már most is rajonganak….csak hát….a minap legörbült a szája a szomszéd 6 hónapos kislánytól. Nem bírja a gyereksírást. Pontosabban…nagyon elérzékenyül, ha sírni lát egy nőt. :P :D :D

Boo:
„Akkor az azt jelenti, hogy mennyi lesz a babák között?”
Az attól függ, hogy most januárban jön össze vagy decemberben. :D :D :D Viccem kívül…szerintem nyáron kezdjük a kislány projectet. Így kb. 2 év lesz a babák között. Nagyon nem várakozhatok, sürget az idő.

bucus80
Ari a kislányod. El is hiszem, hogy hiányzik a család. Nehéz lehet így, látjuk ancsurti példáján.

bertina

Sziasztok!

Bucus80: üdv a csapatban! :D Nagyon édes a kis Lottika, hasonlóan dús frizuja van, mint az én lányomnak :D

Gabi1: szerintem is nagyon jó ötlet a védőnő szak. Mondhatnám: neked már alapból menni fog. :D
Én meg úgy vagyok vele, hogy tanulnék, de nem tudom, hogy mit. :oops:
Meg persze nem fizetős kellene.......

Pénz dolgok:
amikor mi összejöttünk, páromnak egy sportszatyorban elfért mindene. Hozzá kell tenni, hogy ő ugye már elvált, és a volt feleség gondoskodott róla, hogy ne tudjon gyűjtögetni :x
Nekem volt egy kis megspórolt pénzem, abból meg tudtuk venni az alapvető háztartási gépeket: hűtő, mosógép..... aztán kölcsönből a házat.
A fizum, csp egy számlára megy. Apa kp-ban kapja, ami itthon egy (mindenki által ismert) dobozba kerül. Általában én kezelem, én vásárolok, apánál mindig van zsebpénz, meg ha maszekol, azt nem adja le...
Amúgy szerintem fogalma sincs, hogy miért mennyit fizetek (pl: víz, villany), viszont az extra kiadásokat - tüzelő vásárlása, hűtő v. ilyesmi - megbeszéljük, főleg ha "szűkebb a hónap".

Háztartásban: ház körül apa dolgozik: állatokat ő látja el, udvart ő gondozza, a belső rész az enyém, de ha látja, hogy besokalltam, vagy ha betegek a gyerekek, és emiatt nem jutok semmire, akkor besegít idebent is: pl: elmosogat, felporszívóz. A mosógéphez nyúlni viszont nem engedem: egyszer mosott vele, mikor Nócit szültem: pár holmit el is kellett dobni, mert összemosott mindent....
Vásárolni jobb szeretek én, mert az árakat sem ismeri, illetve a "márkákat" sem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hendegabi 2010.01.03 15:40-kor.

Kép
Kép]
hendegabi

Bucus! Nem baj,írjál csak,van egy kis lemaradásod úgyis :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Szia Hendegabi!

Neked is koszonom a koszontest. Valoban van nemi hasonlosag a ket kiscsaj frizkoja kozott.:lol:

Eltartas kerdese.
Bar itt joval jobb a helyzet mint otthon, azert itt sincs kolbaszbol a kerites. A paromnak azert kellett a ket allas, hogy a megelhetesen felul is maradjon penzunk amit meg tudunk sporolni hisz azert vagyunk itt hogy penzt sporoljunk lakasra. En most nagyon keves penzt kapok, epp hogy az alberletet kipengetjuk belole egy jobb honapban. Az a penz tehat nincs is amit en kapok es bar nem kell konyorognom penzert azert eleg furcsa ,hogy en nem rendelkezem kizarolagosan a penzzel. Nagyon sokat dolgozik ezert a penzert es mar-mar eltartottnak erzem magam. Igaz a terhesseg elott meg en dolgoztam ket helyen. :roll: Szerintem ez igy termeszetes, hisz nem csak ertem csinalja hanem az egesz csaladert. Igazan becsulom es tisztelem Ot ezert. Nem sokan kepesek ezt megtenni ,meg ha a szeretteikrol van is szo.

Bertina

koszonjuk dicseretet.
Igen eleg nehez ez igy, de Ancsurtinak meg nehezebb. Nekunk legalabb van lehetosegunk barmikor haza latogatni es nem kell visa sem. Csak azert nem voltunk otthon mar 1 eve,mert nem tudtam szabit kivenni januar es aprilis kozott ,mert az osszeset kivettem ami maradt (2 hetet) tavaly karacsonykor. Aztan aprilisban meg mar nem engedtek repulni a terhesseg 6-7-ig honapjaban. Mikor meg megszultem akkor meg el kellet intezni az otthoni anyakonyvezest is meg az utlevelet a Lottikanak es az nagyon sokaig tartott, karacsonykor meg nem engedtek a paromat el szabira az egyik munkahelyerol. Hat igy tortent hogy mar 1 eve nem voltunk otthon. Kulonben evente 2x3x szoktunk haza menni 1-2 hetekre.

Kép
Kép
bucus80

Jó,hogy tegnap írta Dodi: Lili is fogyott,igaz nem sokat,30 dekát,de akkor is fura. Lehet,hogy ez a náthának tudható be,úgyhogy megvárom a jövő hetet. Amúgy meg jön jövő héten a dokinő,kapunk oltást,majd megbeszélem vele,hogy ilyenkor mi van :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:54-kor.
Vendég

Czigka:Nem adnád kölcsön anyósodat?Hátha az én páromból is nevelne ilyen jó férjet! :lol: :lol: :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:55-kor.
Vendég

Abszolút off topik, de érdemi bejegyzés. :roll: :wink:

1. Pénteken lesz az a Sandra Bullock film, amiről nemrég beszéltünk, a "Megérzés". :)
2. Az M2-n van egy műsor a "Szósz!?" Ez egy magyar nyelvi műsor, de nem úgy, ahogyan azt az ember gondolná. :o Érdemes megnézni. :wink:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]B írta:orsi777ond

Még szerencse , hogy a Micimackós játékot nem felnőtteknek találták ki, Odettnek nagyon tetszik, lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol
Nyilván tesztelés alatt átesett a játék, és tetszett a gyerekeknek a játék, csak úgy dobhatták piacra :wink: .Van egy ismerősöm, aki Amerikában a Mattel-nél dolgozott, és pont olyan részlegen, ahol a játékokat tesztelték gyerekeken.

Nna, ha valami nekem nem élből kiesik, az az a mondat, ami azzal kezdődik, hogy "Amerikában...". :twisted: :twisted: :twisted:
Az én európai mentalitásomnak annyira lehetetlen (vagy nem is tudom hirtelenjében, hogy melyik lenne rá a megfelelő kifejezés :roll: ) az ottani felfogás, életstílus. :roll: Személyes tapasztalatom nincsen, csak a filmekre illetve a híradásokra alapozok. Nyilván ott is különbözőek az emberek, nem arról van szó, hogy minden amerikai hülye, az európaiak nem. De őszintén szólva, néha az az érzésem, hogy az egész bagázst át kéne telepíteni egy másik bolygóra, úgy el vannak tájolva... :roll: :roll: :oops: :oops: :?
(Csak velük vagyok így, az ausztrálokkal, vagy az afrikaiakkal semmi bajom nincs. Pedig ők is ugyanolyan, mint minden más ember)

Kép
Kép
200907?

[quote="conversano"]S írta:conversanoziasztok
egy kérdés..

Van valakinek MBT cipője?

Nekem nincs. De mit szeretnél tudni?

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13MBT
ismerőseimnek van, ronda és baromi drága, de nagyon dícsérik, tényleg működik. A gyerekorvosom (szintén porckorongsérve van) már csak abban jár, és neki is bejött. Amúgy én is gondolkodtam rajta hogy veszek, de még barátkoznom kell a külsejével és az árával is.

Háát, tényleg nem a kifutókra való. :roll: :roll: :lol: :lol: Kivétel a legújabb, trendi ortopédiai eszközöket bemutatót. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Az árát csak egyszer kell kicsengetni (ráadásul egészségpénztárra is elszámolható :) ), de ha valakinek tényleg ez jelenti az egészséget és a jól létet, akkor nincs kérdés... :wink:

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Eltartás-és egyebek
teljesen egyetértek veletek, abszolúte természetes. És az is, hogy egy nőnek egy idő után viszont legyen saját háttere. Én legalábbis nem érezném magam biztonságban, ha nekem nem lenne.

Nekem semmi bajom nem lenne, ha a férfi keresné a pénzt, a nő meg otthon maradhatna, ha szeretne. De sajnos ez gyakorlatilag sehol nem megy. A nők is dolgoznak, akárcsak a férfiak. Emiatt is, meg csupán az alapvető empátia miatt sem árt, ha a pasi is beveti magát a háztartásban. Egy házasság, egy háztartás jó esetben nem egy férfiról, meg egy nőről szól, hanem EGY közösségről, CSALÁDRÓL. Mindenkinek más-más a szerepe, de ez abszolút rugalmasan kezelendő (a férfiak gyenge pontja általában a mosás. :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: )
A ház alapjára is ugyanazok a falak nehezednek, mint amelyek a tetőt tartják. És egyenlően viselik a terheket azért, hogy a bennük élő embereknek a megfelelő körülményeket biztosítsák.

Kép
Kép
200907?

[quote="hendegabi"]S írta:hendegabiziasztok!

Pocsék a kedvem, úgyhogy sokat nem írok, de muszáj kommunikálnom a külvilággal, mert kezdek megzakkanni.
Apa persze dolgozik, gyerekek elvannak.

Mi a gond? :?: :(

Kép
Kép
200907?

[quote="hendegabi"]
írta:
hendegabiViszont ha valaki végre leállítaná a szelet, és megmondaná, hol van a gyerekeken a halkítógomb, azt nagyon megköszönném.

Soxerettel tőlem neked :wink: :

http://www.halaszjudit.hu/index.php?page=kiadvanyok&id=5&c=del_a_mezon

Kép
Kép
200907?

[quote="szisz89"]C írta:szisz89zigka vagyok. Ilyenkor mi van???

Totális tudathasadás. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="szisz89"]N írta:szisz89nnna akkor dobok pár képet!!

Nagyon régen láttunk képeket rólatok. De most: :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?