A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Dorka, annyira szép, amit az édesanyádért teszel!!!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi írtam privit Osanit miatt

Kép
Kép
tengdi

Kata... köszi a déemes cikket... é nagyon szeretem a dm termékeket... nem is tudok olyant említeni ami eddig nem vált be.... :shock: :shock: :shock: (pedig agyaltam..... :roll: :roll: :roll: :roll: )

Scoop... szerintem tök jó a dm-es kedvezmény... a legjobban a cundás utalványt szerettem.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: van amit még nem használtam fel... pölö liberos kupon.... mert már nem használunk liberot... meg nem is fogunk... ha esetleg valakinek szüksége van rá... szívesen elküldöm.... :wink: :wink: (látom már tengdi is írta, hogy jó.... :lol: :lol: :lol: )

Timi... mi az az ajvár?????????? :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Flora...
Kisori méretei.... Kép

Bibi...
micsodi kérdéseid vannak... :shock: :shock: :shock: :shock: mi az, hogy visszafogadtok????? el sem engedtünk.... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: szomorú karácsony.... :? :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry: gödörből pedig huss ki.... Kép
vikiviktor

Süti... hogy lehet ilyen képválogatós-mutogatós izzét csinálni... én is én is már rég szeretnék Dóriról... :oops: :oops: :oops: de nem tom hol kell... és hogy kell ide berakni?????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

[quote="zsalyam"]H írta:zsalyamolnap kezdem az "új életemet"....
diéta, reggel jóga, alvásidőbe szakdolgozat írás
drukkoljatok :D :D :D :D .
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle :roll: :D :D :D

élni tudni kell!!! :D :D :D :D :D drukkolunk :D :D :D

Viki, Dóri-terápia :) remélem használ! pikk-pakk megtanulsz főzni, nyugi! Te leszel a konyha boszija :) Ramsay után szabadon :wink: :wink:

vicger

Viki, én elfogadnám és megköszönném a Libero kupont, ha elküldöd. :oops: :lol: Ti mit használtok, hátha én is tudok küldeni kupont cserébe...

Kép

Kép
hgrita

Jaaaaaaaaaaaaaj de édes Ábel baba..... :) :) :)
vikiviktor

és Máté is.... :wink: :wink:
vikiviktor

Apropó Ramsay... Ő csinált múltkor krumplipürét... Nem bonyolította túl: krumpli megfőz, vár egy kicsit míg kihűl, olivaolaj bele, kever-kavar és krumplipüré DONE... :lol:

Kép

Kép
hgrita

jajjjjjjjjj :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: pedig annnnnnnyira jó az a nevetős kép Lőrincről!!!!!!!!!!!!! nagyon nagyon édes!!!!
Bocsi Kata, de ez nem az én napom :oops:

nagyok rendben megjöttek, Atesz is hazaért arra, én egyáltalán nem voltam feszült, még kávéval is kínáltuk. szóval ott a pont a végén. :)
most már alszik mindenki.... csak én nem...

vicger

Flora: Összehozhatnánk megint valami kis összeröfföt, megnézném Ebano szuper méreteit... :lol: Csak múljon el a hó, latyakban nem igazi a séta... Bár fel is jöhettek és akkor itt dumcsizunk...

Kép

Kép
hgrita

Rita, most olvastam valahol mustáros krumplipürét nyammmmmmmmmmm krumpli megfőz, só, kis bors, tejszín, s dijoni, pépesít.... hmmmmmmmmmmmmm 8)

vicger

Kriszti, örülök, hogy így sült el a dolog. :) Látod, ha túl sokat aggódunk valami miatt úgyis megoldódik magától... :wink:

Kép

Kép
hgrita

jaja :D :D :D :D
holnaptól megint korán kell kelni :cry: :cry: :cry: :cry: hol van még a tavaszi szünet???? asszem vmikor ápr, elején lesz húsvét, tehát márc végén lesz a szünet... 2 hónap. nem is olyan sok :):)
lehet filózni, mit hoz majd a nyuszi :):):)

vicger

és a fekete hajú a gyönyörű nagylányom Jetta Kép

Kép
Kép
tengdi

[quote="frocli"] írta:frocli
[quote="vicger"]V írta:vicgeran egy növény, aminek a leveleit édesítésre használják /ilyet fogunk venni/ na, azt lehet, annak semmi kalóriatartalma nincs. Starkl oldalán meg lehet nézni, jelenleg kifogytak belőle :(
Kép

Azért ennek a stiviá-nak az íze hagy maga után kívánnivalót szerintem.... Mielőtt valaki nagyobb kiszerelésben vesz ilyet, azért kóstolja meg. Nekem sajnos nagyon nem jött be... :(

Borzasztó íze van brrrrrrrrrr ... én is ezzel édesítek (még a terhességi cukrom alatt "álltam rá" ... mert ez egy természetes anyag, nem pedig egy szintetikus car, mint a többi édesítő ... már bocsi a vulgaritásért ... amúgy egy idő után (kb 2 hét, és mindent ezzel édesítettem) meg lehet szokni az ízét !!!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Tengdi, lányod tényleg gyönyörű... Gondolom körülzsongják a fiúk... :lol: Főleg hogy látszik is rajta, hogy van is valami a fejében...

Kép

Kép
hgrita

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Lőrinc baba... egyem a mosolyod... de ari vagy!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Tengdi... nekem is tecc amit belinkeltél.... :wink: :wink: :wink:

Móni... nyomtató.... :evil: :evil: :evil: Kép (nyomtatóverőszmájlit nem találtam.... :wink: )

örülök neki!!
csak nem tudtam még ki ilyen érdeklődésű...

Kép
Kép
tengdi

tengdi, csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bibi, tökre egyetértünk!!!!!!!!! az egész családnak használod? a növényt, vagy készen? Lillusnak is sikerült megszoknia?

vicger

tengdi, tényleg :oops: :oops: :oops: köszi a linket, nagyon tecc!!!! bocs, hogy csak most :oops: :oops:

vicger

[quote="vicger"]M írta:vicgeranó éljen a futárszolgálat :):):)

Mabe, igazán rendes tőled, hogy megtisztelsz bennünket Molli képével :D :D

azért szeretek ide járni, mert itt mindig fiatalabbnak érzem magam a koromnál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) most épp olyan ovis fíling lengi be az étert :evil:
Azt gondolom, hogy felnőtt értelmes emberek vagyunk, akik tudnak disztingválni. Bár néha ez cáfolódni látszik 8) :? :( :(

:lol: :lol: :roll: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Köszönjük a sok dicséretet!!! Mindhárom gyermekem és a magam meg apuka nevében is ( apukák pontosabban ).

Rita
Hát igen, általában összejön neki, akit szeretne, de elég konzervatív típus, nem úgy, mint anno az anyja :oops: De jobb is így.

Kép
Kép
tengdi

Kriszti

na örülök, hogy ilyen simán ment minden exszel!! A valódi kigyógyulás jele, ha semmi hatással nincs semmi körülmények között már rád. Ezek szerint mondhatni eljutottál ide. Éljen!!!!!!! :lol: :lol:

Nem hinném, hogy túl fogyókúrás, b ár nincs róla ismeretem semmi, ( mármint a kalória értékéről ) de abszolút tiszta édesítő a juharszirup. Csak tudd megfizetni.

Én amíg Máté pici volt, úgy msáfél éves koráig ezzel ízesítettem neki, meg Ábelnek is majd.
Dm-ben van és nagggyon finom!!!!!!!!!

Kép
Kép
tengdi

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="vicger"]M írta:vicgeranó éljen a futárszolgálat :):):)

Mabe, igazán rendes tőled, hogy megtisztelsz bennünket Molli képével :D :D

azért szeretek ide járni, mert itt mindig fiatalabbnak érzem magam a koromnál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) most épp olyan ovis fíling lengi be az étert :evil:
Azt gondolom, hogy felnőtt értelmes emberek vagyunk, akik tudnak disztingválni. Bár néha ez cáfolódni látszik 8) :? :( :(

:lol: :lol: :roll: :lol:

Ezen én is jót derültem...bocsi a belekottyért!
Kriszti jó lenne téged élőben is ismerni,bizti vicces csajszi vagy! :wink: :D

Kép
Kép
szintus

tengdi, írtam pü-t, megkaptad?

Bibi, de most nem??? komolyan lehidaltam a hülyeségtől :evil:

vicger

[quote="vicger"]t írta:vicgerengdi, tényleg :oops: :oops: :oops: köszi a linket, nagyon tecc!!!! bocs, hogy csak most :oops: :oops:

háát ha azért nem voltál délután sokat, mert azt olvastad, akkor megbocsátok! :lol:

Kép
Kép
tengdi

nem kaptam meg!!!!!

Kép
Kép
tengdi

szintus, lécci lécci légy miskolci :D :D :D :D zavarba hozol :oops: 8) 8) 8)

tengdi, mennyiért mérik ? milyen kiszerelésben van? ez vmi amcsi népeledel, mindenre juharszirupot öntenek 8) 8) 8)

vicger

Lassan mennem kell, mert apa fekszik, kel 5-kor.

Privi időnként kicsit később jön át, nem? Van mikor azonnal, de van mikor később.

Kép
Kép
tengdi

jajjj..

vicger

nem tudom, elküldöm majd még egyszer, de most Luca ébredt, a fürdővizem folyik, szóval eksön van :lol: :lol: :lol:

vicger

kanadai, mert ott vannak juharfák olyan mennyiségben. Vagy olyan típusú juharfák ezt nem tudom.

Olyasmi kiszerelés, mint a szójaszósz, talán kicist több és 1200-3000 ft attól függően hol veszed.
Dm-ben 1400 körül van asszem.
Borsos. De isteni íze van!!!!!!!! Mint a folyékony karamellnek hasonló, csak kevésbé édes annál

Kép
Kép
tengdi

oké, várom Kriszti! jó éjt mindenkinek, apuka annyira zörgött, hogy felébresztette Ábelt :evil:

Kép
Kép
tengdi

[quote="tengdi"] írta:tengdibel tegnap Kép

nekem ez nagyon tecc :D

sutimano76

Kriszti én egy vajdasági nőce vagyok! :D
Pedig szivesen megismerkednék veled!Nem akarlak zavarba hozni,csak olyan szivesen olvasom a h.sz.-dat.
Meg mindenkiét.

TENGDI gyönyörű lánykád van. :D

Kép
Kép
szintus

[quote="vicger"]t írta:vicgerengdi, csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bibi, tökre egyetértünk!!!!!!!!! az egész családnak használod? a növényt, vagy készen? Lillusnak is sikerült megszoknia?

Por és bogyó van nekem: kvba bogyót, főzéshez port ... főzésnél nincs olyan rossz íze ... a kv volt nagyon gáz eleinte :) ... Lilla csak a főtt ételekben eszi, nem zavarja ...:)

Kép

Kép
bibiesbrumi

ismételten elküldve :)

vicger

Tengdi tényleg nagyon szép a nagylányod!!!

Andi képet cserélt,ezért rakom újra be:
Kép

Brumi ebbe kéne egy 3 hós Lottiról!!!

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:
olcsó tejtartó zacsi:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=1787

sutimano76

Frocli!!!!!!!!!!!!!!!!!!utazáshoz:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ath=99_110

a második oldalon az aventes hőtartótáskára 4 órát ír csak!

sutimano76

FROCLIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EZT FIGYUZD!!!
http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... cts_id=646

"•az ital 8 órán keresztül forró marad, 24 óra elmúltával is még 40°C-os marad a folyadék "

sutimano76

[quote="sutimano76"]T írta:sutimano76engdi tényleg nagyon szép a nagylányod!!!

Kép

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:
olcsó tejtartó zacsi:

süti, ez olcsó??? :shock: :shock: :shock: én 40 darabosat szoktam venni 230-ért.... annyi, hogy nincs bemércézve, de tökéletes :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="vicger"]t írta:vicgerengdi, írtam pü-t, megkaptad?

Bibi, de most nem??? komolyan lehidaltam a hülyeségtől :evil:

na, most erre mit mondjak ??? ... háááát, tulképpen nincs ezzel semmi gond ... tőlem aztán jól megférünk itt egymás mellett a jövőben (vállrándítós szmájli) ... mert én bizony ehhez a témához hozzátenni már nem tudok (és nem is akarok) semmi ... vagyis, valahogy úgy vagyok ezzel: ez van ... sok ember között egészen biztosan lesz olyan, aki nem kedvel ... nem szerethet mindenki mindenkit ... megtanultam élni ezzel a gondolattal ... :wink: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

FLORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... cts_id=401

ha visszaadnád kedveséknek

sutimano76

[quote="scooper"] írta:scooper

Kép

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:
olcsó tejtartó zacsi:

süti, ez olcsó??? :shock: :shock: :shock: én 40 darabosat szoktam venni 230-ért.... annyi, hogy nincs bemércézve, de tökéletes :wink:

SÜTI: ezt itt olvastam, az eredeti hszt nem ... holnap küldöm, lemerült a gép, nem tudom feltölteni a képeket ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="scooper"] írta:scooper

Kép

KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:
olcsó tejtartó zacsi:

a 20 db-os medelához képest ami 4000,ahhozképest igen!! :D

sutimano76

Orsi... nem semmi programod lesz holnaptól.... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Jó éjt!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]
írta:
sutimano76
KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY:
olcsó tejtartó zacsi:

Süti
: én naíva amikor először vettem zacsit 4000-ért!!! 20db-osat, :shock: erre a tesco-ban van 2000-ért 40 db-os is! :shock: :shock: :shock:

Extra car napunk volt. Most értem ide. A laptetű bejött és el is húzhat jó messzire. Éjfélkor feküdtem és másfél óránként keltünk :cry: :cry: . Lányom ma extra kezelhetetlen volt, ha így folytatja megőszülök még időnap előtt. :cry: :cry: :cry:

Viki
:Gondoltam ma rád, mialatt a 4 kg nyers húsit szortíroztam :D Sajnálom anyudat tudom millen car ez nálunk apu volt így egy éve sajna... :( Dóri meg édespofi.

Rita
: szerintem most valahogy egyszerre fogzik mindegyik gyerkő, mert mi is szenvedünk ezerrel, de én már elővettem az üveget + fejek mert úgy cibálta a cicit és üvöltés volt, hogy én megadtam magam :cry: :cry:

Ábel cuki pofa, Berni és Noncsi is édik

Manó: Találkát majd összehozhatnánk :D , csak Réka taknyos + Dávid übernyügi, bacit nem adok, nyügit meg elég ha én hallgatom + kedden megyünk 3 hós oltásra és a láz tuti befigyel nálunk, eddig nem úsztuk meg sajna. :cry: . De még összehozzuk :wink:

Frocli
: sima utat kívánok nektek és szopis evéseket 8) a többi jó ötletet már a csajok megírták 8)

Kép

Kép
zsu9

[quote="dorkamartini"]j írta:dorkamartiniézusom.....
nnna aztán van aki tud új évet kezdeni rendesen......

BIBI - örülök, neki , hogy te értelmes nő vagy és láthatatlan betűknek tekinted azokat a sorokat amik nem érik meg az elolvasást....és akkor itt köszönném meg neked a sok segítséget amit kaptam tőled 2009-ben:))))
örülök, hogy anno te is csatlakoztál és itt vagy velünk:)

megfogadtam, hogy nem reagálom a témát tovább ... elég "ideg" jutott nekem ezzel a sok betegséggel a családunkban mostanában, erre semmi szükségem ... tehát most sem kommentálom ...

SEGÍTSÉG: ugyan mááááááááár !!!! nincs mit, szívesen, a jövőben is, neked és mindenkinek ... és én is köszi a te segítségedet !... a képekből igazán szép ajándékok lettek !!! ... sógornőmék megkönnyezték ... és a szüleim is ... :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?