A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Babci, sztem vmilyen mértékű tesóféltékenység lehet a dologban, nem? Én másra már nemtok gondolni... és mióta pika itthon volt, azóta lett ennyire car a helyzet... Mondjuk Ákos az elejétől fogva nehezen elalvó volt...

Kép Kép
manósziget

[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="floranan"]F írta:florananolytatás:

Kisori majdnem átfordul a hátáról! (Most olvastam csak, jóval utána, h Scoop írta, gratula Moncsinak!)

Pusza csajok

:?: :?: :?: :?: :?:

Először is elnézést, elütöttem, Noncsinak, és gratula, hogy átfordult!!! :D
Sorry sorry

floranan

Hát nem tudom Manó! De néha már mi is sokkot kapunk. Aztán ezt pironkodva írom, de ráhagytuk, hogy nézze a mese csatit, a Disney-t és azon 3-5 perc alatt elalszik, viszont ha meg kikapcsoltam akkor felül, vergődik, ha veszekszünk vele felzaklatja magát, és szintén nem alszik, így lefekszünk, a tv-t beállítom fél órára, ha elaludnék, és ő is megnyugi és alszik. Érdekes, hogy mikor apa nem volt itthon éjszaka azon a héten már fél 8- 8 kor ágyba tudtam tenni, így meg 10-kor csak általában, tehát apa itthon gyerek romlik, van benne valami. Egyébként azt is észrevettem, ha külön külön vagyunk vele, akkor kevesebb a gond, mert akkor nem tud két embert, és két véleményt akaratlagosan szembe állítani, akkor az van amit mond az ember, ha meg apa és én is itthon akkor meg, direkt hoz bennünket olyan helyzetbe, hogy azon kapjuk magunkat, hogy én engedem, apa meg nem, vagy fordítva... :(

Kép
babcika

Manó: veszek ma elemet a mérlegbe és este mérek (bár tudom, reggel kellene) :oops: ... mert persze, hogy most fogyott ki, meg a tartalék is itthon :roll:
linket kösz :wink: :wink:
elalvás: csak óvatosan mondom, hogy én is erre gondolok, mert én meg mindig erre gondolok :oops: :wink: ... pláne, ha olyankor kell neki lefeküdnie, amikor Ákoska éppen szopizik, meghitt együttlét anyával ... persze, hogy én se aludnék ... nem lehet valahogy változtatni az esti szertartáson, programon? ..

Süti: vmiért apának ma nagyon otthon kellett maradnia :wink:

itt süt a nap ... igaz, Bibi? Kép

KépKép
KépKép
madar

Szép jó reggelt!

Sikerült vagy 5 órát darabokban aludnom, kezdek nagyon zombi és zizi lenni sajna. :shock: :lol:

Babci,Manó: kezdek megnyugodni...má bocs...enyim nagyobb gyerek ugyan ez, csak ő bírja ezeket csinálni fél éjfélig :cry: :cry: :cry: agyrém mennyire fifikásak...+ hiszti ezerrel + ha kicsit halkabban kellene beszélni, akkor is üvöltözik, éjjel 11-kor érik rá a nagyvécé ami nála fél óra szóval grrrrrrrrrrrrr. Tutibiztifix tesóféltékenység, mivel négy évig egyedül volt most meg más is osztozik a figyelmen. Most a téli szünet alatt, hogy több időt voltunk összezárva, jobban kijött. Pedig azt hittem, hogy szülés után lesz ko minden...

Kép

Kép
zsu9

Jó reggelt!

Megint micsoda traccsparti volt éjjel.Olyan rossz,mert olvastam folyamatosan,de mivel Barnabás fél 11-től 3 ig szórakoztatott,így nem tudtam reagálni :( :twisted:

[quote="manósziget"]M írta:manószigeta MÉRLEGELÉS VAN!!!! Kérek minden fogyózót töltse ki a táblázatot picen!

Nem akarok beszélni róla :lol: :lol: :lol: franc az ünnepekbe. :twisted: :twisted: :twisted:

Tengdi,gyönyörűek a gyerekeid,de a lánykád Kép Kép Kép

Kriszti,naugyehogyugye,túl lehet élni az exeket :lol:

Flora,szépen nő KisORi! Kép

Bibi,most ha azt mondtuk volna nem,akko nem jössz???? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ne viccelj már,még jó,hogy jövöl!!! :wink:

ezt most gyorsan elküldöm,mert Barni nyöszörög.

Kép
v.andi

Istenke éltessen Bennünket!!!Nekem 15-én lesz az első pozi tesztes napom.

Minnyá lelököm a kanpéról.Hanyatt fekve felemelt karokkal vigyorogva alszik.Most erre mit mondjak???? :? :lol: :lol: :lol:

Babckia,nálunk is nagyon gáz a helyzet,de attól,hogy depizem,nem lesz jobb.Arról nem beszélve,hogy kihat a gyerkőcökre is.Remélem idén jobb lesz.Nagyon ránk férne.

Kép
v.andi

Hahó, egy ujjal pötyögök, és bal kézzel :D

Bibi, micsoda kérdés ez! Vártunk már!

Tengdi, de édesek a képek!! És Jetta gyönyörű lány!!!

Rita, front az biztos volt, Ebano attól nyugtalan mindig. Séta oké, már én is akartam mondani, vagy szívesen át is megyünk, persze! Liberos kupont is kapsz! :D

Süti, köszi az ágy-linket!

Jaj, Scoop :( ez nem egyszerű, tudom én is, nekem is áll pár csekk hónapok óta :( és sajnos az emberben ettől nagyon felgyűlik a feszkó, és sokszor azt bántja, aki közel van, és ott van (közhely, de igaz…)
Nem tudom, mit írjak, sajnos, de szívből remélem, hamar megoldódik a problémátok!
És ezt csak türelemmel kehet kezelni szerintem, ami ilyenkor persze nincs, szóval az agyoncsapás (Kata) olaj a tűzre. És a férfiúi önérzet nagyon sérül, mert nem tudja eltartania családot, szóval nagyon gáz helyzet.

Babcika, nagyon jó képek!

Manó, sajnálom a car estéket :(

Megyek, visszaszerzem Kisorit, közben apja átvitte anyuékhoz :D

floranan

Zuglóban keresek nagyobb lakást forgatni.
Valakinek???
Kicsit modern,kicsit ikeás???
Hm???Nem ingyen !

Kép
v.andi

Tengdi: már tegnap akartam írni, csak valahogy kiesett ... gyönyörű a nagylányod és a fiúk is :D :D

Andi: má ne haragudj, de jót röhögtem, mikor írtad, hogy lelököd :lol: :lol: :lol: :lol: ... nagy fazon ez a Barni ... látom magam előtt, ahogy szunyál :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Madar hol találtad ....hogy ma takarítós nap van?
Holdnaptár? Jó lenne ha belinkelnéd légyszííí.

KépKép
KépKép
zsalyam

Hát nem semmi,amit termeltetek.Tegnap a 603-nál fejeztem be az olvasást erre ma reggel még 5 oldal fogadott.De elolvastam.

Babák csodaszépek!!!Süti:köszi az összeállítást,ezt mindig elfelejtem írni.

Bibi:üdv néked és tessék mostantól gyakrabban jönni. :D

Imola:Molli még mindig csudaszép,de tényleg írhatnál pár sort magatokról.

Flora:kisori micsudi kisfickó.Egyre jobban alakul az a csokiszín. :D

Tengdi:gyerkőcök nagyon szépek.

Zsu:éjszaka miatt nagy-nagy simi.

Most ennyi maradt meg a rengeteg infóból.Bocsi.

Mi ma megyünk dokinénihez,mivel Viki az elmúlt 1 hónapban csak 1x kakilt egyedül és nekem ez nagyon nem tetszik.Akármennyire is anyatejes,a múltkor majdnem egy hétig semmi kaki.Pedig amikor rásegítünk rengeteg jön neki (és nagyon büdi is),tehát ott van az csak nem jut ki.Mert mondták azt,hogy a szervezete jól hasznosítja az anyatejet és azért nem kakil.Lárifári!Akkr miért jön ki az a sok csövezés vagy kúpozás után????Na remélem a doki tud valami okosat mondani.
Már arra is gondoltam,hogy kérek egy kivizsgálást,de ez azért visszataszító,mert valószínű nem csak felületi vizsgálatból állna.Őt meg nem akarom mindenfélének kitenni. :(
De valami biztos van.Tudom olyan mintha ezt csak bemagyaráznám magamnak,de már kész vagyok.És csak segíteni szeretnék neki!!!!

Bocsi a kifakadásért,de ő az egyetlen gyerekem,kiért aggódjak,ha nem érte?
Vendég

Manó jó ez a link!

KépKép
KépKép
zsalyam

Jesszus el akartam menteni könyvjelőbe erre ezt írta ki:

Az Ezoterikus.hu saját cikkeinek másolása SZIGORÚAN TILOS! Utánközlés sem lehetséges! Amikor anyagot emelsz el, ne feledd a karma törvényét! Ha nyomtatni szeretnél, gondolj arra, milyen sok fa életébe kerül az, amit holnap is itt találsz. Köszönjük a figyelmet!

kicsit dilisek asszem!

KépKép
KépKép
zsalyam

Lina és nyügi is Viki a két kakilás között,mert tesóm kislánya is van,hogy csak 7, 8 nap után tesz egy nagyot, és aznap mikor kakil nyügi is, de látod a képen életvidám szép anyatejes minimanóka!!!

Kép
babcika

Lina Rózának is volt ilyen időszaka...mondjuk nem egy hétig, csak pár napig nem volt kaki...és nagyon szenvedett tőle. DE kinőtte!
Most már nincs ilyen gond!

KépKép
KépKép
zsalyam

Zsalyam: ezt nem a neten találtam, hanem van egy határidőnaplóm holdnaptárral a 2010-es évre, abban .. ott még az is áll, hogy "Ma szép formát adhatunk szobanövényeinknek. Vágjuk le az elszáradt leveleket, ágacskákat. Tiltott: fűszeres ételek fogyasztása. Ne ma próbáljunk ki szokatlan ételeket!"

még azt is megtudtam, hogy 1643. január 4-én született Sir Isaac Newton angol fizikus, matematikus és csillagász. :)

de itt viszont van a neten holdnaptár http://www.holdnaptar.hu/2010/januar/4

KépKép
KépKép
madar

Ja és a babatea segített rajta...könnyebben kakilt....de csak 1-2 alkalommal itta meg......ja és a Gripe Water is meghajtotta... meg a kamilla tea is ...

KépKép
KépKép
zsalyam

Lina: sztem azért jön ki akkor, meg bizgeráljátok ... máá bocs .. figyu, csak az a gond, hogy ritka a kaki, vagy nyűglődik tőle ... mert, ha csak annyi, hogy kevés pelus fogy, akkor ez csak Titeket zavar és Ő így jól érzi magát és tényleg sokat hasznosít. :wink: Mogyoró is ilyen, néha becsúszik 3-4 naponta is kaki, de inkább ritkábban és igen büdi ... de nem fáj a pocak, nem nyűgös ... kiváncsi vagyok mit mond a doki :roll: :?:

KépKép
KépKép
madar

Flora, Babcika, Madar, tudom az "agyoncsapás" nem a legjobb megoldás, de sajnos és ezt én hibaként rovom fel magamnak, nem tudnék nyugodt lenni..... irigyellek titeket le tudnátok ülni és átkarolni. Ezt komolyan mondom, tudom változtatnom kéne, egyszer talán sikerülni is fog.

Andi, 15 ker nem jó? :wink: :lol:

Kép
kata05

Hú csak nem az a mandalás határidőnaplód van?

köszi! Remélem ez jó lesz...mármint a holdnaptár...még nem találtam normálisat!

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="zsalyam"]J írta:zsalyamesszus el akartam menteni könyvjelőbe erre ezt írta ki:

Az Ezoterikus.hu saját cikkeinek másolása SZIGORÚAN TILOS! Utánközlés sem lehetséges! Amikor anyagot emelsz el, ne feledd a karma törvényét! Ha nyomtatni szeretnél, gondolj arra, milyen sok fa életébe kerül az, amit holnap is itt találsz. Köszönjük a figyelmet!

kicsit dilisek asszem!

Akkor a karma törvénye hatott oda az én nyomtatómra, mert az tegnap óta használhatatlan :roll: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jó a naptár csak nemtom a szimbólumok jelentését...csak egy-kettőt...na majd utánanézek!

KépKép
KépKép
zsalyam

Zsalyam: nekem ez a net-es kicsit kesze-kusza, mert a képeket, jeleket nem tudom rögtön azonosítani, szval nem olyan, hogy ránézek oszt értem, hanem nézem-nézem ... aztán vagy megmarad valami bennem vagy nem .... :roll: ez, ami nekem van, ez jobban tecc :)... sajnos nem mandalás, hanem a HarmoNet által kiadott naptár ... amit egyébként Andi linkelt be egyszer (http://www.harmonet.hu/) és onnan rendeltem :wink: :wink: :wink: kösz Andi :)

és azt is látom, ha jól látom, hogy fogyó Hold van, ilyenkor ideális a fogyókúrát kezdeni :D :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Jóvan krumpli vagyok, csak rákatt és megjelenik!szuppiiiii

KépKép
KépKép
zsalyam

egyébként ha rámész az egérrel (katt nélkül), kicsit vársz, ki írja a jelentését, de én sem szeressem így :?

KépKép
KépKép
madar

Pont én is azt néztem és hogy fehérje ott van a szimbólumok között :D ......na meg hogy havi költségvetés :roll:

KépKép
KépKép
zsalyam

Kata: én sem tudom mindig :oops: :oops: :oops: de gyakorlom és már időnként azért működik ... :wink: :wink: :wink: ez is olyan, hogy "kell a km" ... csinálni, csinálni, csinálni és egyre könnyebben fog menni ... de értem, tudom, érzem, megértem :wink: mit gondolsz :)

KépKép
KépKép
madar

Ez az ez a mandalás naptár......mandala van az elején !

KépKép
KépKép
zsalyam

Olyankor elég nyűgi szokott lenni,meg látom,hogy erőlködik is valamennyit,de semmi nem jön.Puki az van ezerrel,de az ugye nem kaki.Próbáltam már a teát is csak az a baj,hogy cumisüvegből nem iszik,kanállal visszalöki a szájából,egyedül a fecskendővel sikerült pár kortyot adnom neki,de azzal meg félek,hogy ahogy hadonászik megsértem az ínyét.

Pelenka ettől függetlenül fogy rendesen,mert pisi az elég sok van.De azt a 6 napot kaki nélkül,akkor is soknak talánám,ha nem lenne nyűgi.Belegondoltam,hogy ha nekem lenne 6 nap nagywc nélkül hát én már tuti bélcsavarodást kaptam volna.

Ez csak az én szemszögem,de akkor leszek valamivel nyugodtabb,ha látja a doki is.Persze jó lenne ha tényleg kinőné és visszaállna minden a régi kerékvágásba.
Vendég

költségvetés ott van holnap is .. napolhatod :wink: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

ja, így érted, hogy mandalás .. igen, az elején látom, de sehol máshol nincs benne :(

KépKép
KépKép
madar

Lina: mi azért másként működünk, de ha nyugodtabb vagy, ha doki néni látja, akkor ezt kell tenni ... kiváncsi vagyok azért ... megosztod majd velem/velünk, hogy mit mondott?

KépKép
KépKép
madar

pedig jó lenne minden napra egy :wink: mandala

KépKép
KépKép
zsalyam

Madar!!! Karma Törvénye :lol: :lol: :lol:

Kata, azért sok víznek kell lefolynia ahhoz a Dunán, hogy tudatosan tudj így viselkedni és ezzel sok mindent megelőzni, mert nem tudom a többiek hogy vannak ezzel, de nekem ez nem ösztön ( ha nektek igen akkor remélem arra a szintre is eljutok) hanem tudatos, mert zsigerből én is vehemensen vitatkoznék, csak az hat Jancsikára, és Blankára is, de Janó már ki tudja fejezni...és van, hogy viccelődünk és már akkor szól,hogy ne veszekedjetek, mert régen a hangos szó sajnos vita volt mindig, és a gyerek ezt nagyon megsínyli :cry: :cry: Meghát hogyis van ez: A szerelem kezdetén minden szép és jó, és az anyagi problémák is szépek, aztán múlik az idő, és ahogy Zorán énekli, " a szerelemnek múlnia kell, s ha múlik akkor fájnia kell" és nemtudom szintén, hogy ki hogy van ezzel, de én ha őszintén szívemre teszem a kezem akkor tényleg átvált az elsöprő szerelem egy nagyon erős szeretetté, de vissza lehet hozni a szerelmet, azért ezt is elárulom...és fiatal korom ellenére tudom, mert történt velem ,hogy én nem hittem,hogy a szerelem múlandó, és teltek az évek és minden pillanat csodás volt, és megláttam és összeszorult a gyomrom, tudjátok, az a kis pillangó, aztán teltek az évek és már minden pillanat " csak" jó volt, és a pillangó csak akkor költözött a gyomromba, ha becsuktam a szemem, reggel felkelés előtt és arra gondoltam milyen volt x éve, de még voltak pillangók, aztán a jó pillanatok egyre kevésbé voltak jók, jöttek a viták, és amikor reggel becsuktam a szemem és a régi szép időkre gondoltam, hiába vártam nem jött a pillangó, és akkor rájöttem nem várhatom a pillangót, mert én hessegettem el, azzal, hogy este 20 perc késésnél, nem öleléssel vártam, hanem a hol voltál márral, ha ő nem csinált valamit akkor dacból én sem....lásd bolgban.... és aztán szépen lassan visszacsalogattam a pillangót és most már nem kell becsukni a szemem, mert ahogy ezt írom is itt van a pillangó a gyomromban , és alig várom, hogy este legyen és a karjaiban aludhassak el, vagy csak hogy megcsókoljon mikor hazaért :D

Kép
babcika

Madar:persze,hogy megosztom.1-re megyünk,utána még elsétálunk a dédihez és majd csak valamikor 4 körül érünk haza szerintem.De mindenképpen jövök és megírom. :D
Vendég

Babci ezt milyen jól és szépen leírtad.....ismerős helyzet :roll: , ezeken a fázisokon én is átmentem.....csak ne lenne az a dacos természetem.....(igaz annak idején ezért szeretett meg :lol: , de most már lehet nem szívleli annyira....mármint a férjem :lol: :lol: )...

KépKép
KépKép
zsalyam

Lina: ugyan ez a gond nálunk is 6 naponta kakil, kuppal, de én is csak azért adom neki mert doki szerint, akár anyatejes akár nem azért 1 hét alatt kéne üríteni. Most is épp szenvedünk kupp bent már 2 órája kaki sehol :shock: :shock: :shock: :shock: mi holnap megyünk dokihoz oltásra, de ezt is megkérdezem, de írd meg mit mondott a doki naaaoooooon kiváncsi vagyok

Kép

Kép
zsu9

Babcika!

Nem semmi. amiket leírtál, és nagyon jó, hogy ilyeneket írsz, mert látszik, hogy őszinte vagy. Én még csak kergetem azt a bizonyos pillangót, de nincs erőm idecsalogatni. Pedig tényleg csak apróságokon múlik. Azt hiszem kényelmesebb felvenni a sztereotip viselkedésformákat, "hol voltál? Mikor jössz már, miért nem csináltad meg?"stb. pedig rajtunk is múlik, hogy alakulnak a dolgaink. Becsüllek érte, hogy fiatal létedre ilyen bölcs vagy!!!!!

Kép
arvaerika

Erika!!

Meglesz az a pillangó, egy kis önmérséklet, és persze partner kell csak hozzá, mert azért kell a másik fel felismerése is :wink:

Ez az új vetítős aláírásod nagyon ott van, és olyan textilkönyvünk nekünk is van, nagyon szeretjük :D

Kép
babcika

[quote="v.andi"]Z írta:v.andiuglóban keresek nagyobb lakást forgatni.
Valakinek???
Kicsit modern,kicsit ikeás???
Hm???Nem ingyen !

sajna csak másfélszobás,retrobútorost tudok :lol: :lol: anyóséké,deeeee fel van újjítva!!!

sutimano76

Móni,kívánságod parancs:
Kép

Lina,biztos minden rendben a lánykáddal,és remélem az orvos is megnyugtat.Adj Vikinek levolac szirupot,vagy cukros kamilla teát.Meglazítja a székletet.Barninak is néha kell segítség,de ne idegeskedj emiatt.Amúgy attól büdi,hogy heti egy van csak.

Kata,jóban rosszban,holtomiglan,holtodiglan.Muszáj átölelni.Együtt kell megoldani mindent.Nálunk így próbáljuk átvészelni ezt a nagyon nehéz időszakot.

Kép
v.andi

Babcika: köszönöm ... :wink:

Erika: jó hogy vagy megint :)

KépKép
KépKép
madar

Lányok, szó volt a bababónusz programról a dm-ben, aki liberot használ annak érdemes a Libero klubba is regelni, és gyűjteni a vonalkódokat, lehet jó kis játékot szerezni a pontért, meg pl. most küldtek nekem kupont amit ki kell vágni és a Rossmannban 4-17-éig -500 Ft, a nagy csomagos Liberoból, és van -400 Ft, a dm-ben egész januárban.

Kép
babcika

Kriszti!!! Kéne egy seggberugás, mert gyüminapom van, és már ebédeltem 1 almát 1 mandarint és 1 narancsot, de éhes vagyok :lol:

Kép
babcika

Andi: kösz :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Köszi az üdvözlést mindenkinek!

Körkérdés:hol érdemes lakáshitlet felvenni, kb.6-8 milla kellene..
Esetleg valaki járatos az ilyen dolgokban?

Kép
arvaerika

annyit írtok,hogy még olvasni is sok,így tuti nem fogok reagálni mindenre előre is bocsi!!!

sutimano76

Móni szívesen :wink:

Kép
babcika

[quote="babcika"]K írta:babcikariszti!!! Kéne egy seggberugás, mert gyüminapom van, és már ebédeltem 1 almát 1 mandarint és 1 narancsot, de éhes vagyok :lol:

Kép

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?