A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Szia Bucus80!
Én még nem is üdvözöltelek itt! :oops:
Örülök h még most is bővül a csapat!

Igen számomra is hihetetlen,pedig elég sok ilyen eset van.
Nem érzik h mozog a baba,és némelyik anyuka nem is hízott egy dekát sem pedig 3,5 kiló körüli babákról van szó. :shock:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Sziasztok!

Bond egyetértek veled Amerikával kapcsolatban, de nem ezen volt a hangsúly a hozzászólásomnál :wink: . Az, hogy kiket küldenék el másik bolygóra élni……, például azt a népcsoportot, akik feltörték a mi és most anyuék kocsiját, és úgy szaporodnak , mint a nyulak és és és és…. :twisted: :twisted: :twisted: .

Ági

Fülbevaló :(

Dodi

Megy a drukk a barátnődéknek.

F. Nikici merre jársz?

Képzeljétek Odettnek mára az arcán tök nagy pattanás nőtt :shock: . Szardíniát ettem valamelyik nap, apának is lett az orcáján, pont ahol Odettnek is :roll: . Elsétáltunk a védőnőhöz, hogy megbeszéljük, mikorra menjek fél éves tanácsadásra, ő is megnézte, és tényleg pattanás.
:shock:

Kép
Kép
orsi777

Timea83:
Koszi.:)
Ez akkor is hihetetlen,meg ha van is ilyen. (elkepzelni se tudom)
Nekem van egy imerosom aki elment a belgyogyaszatra,hogy valami baja van,mert mozognak a belei(???). Onnan atkuldtek a nogyogyogyaszatra es kozoltek vele, hogy nem a belei mozognak hanem a baba es mar 4 honapos terhes. Addig volt mensije es nem is tervezett volt a baba. Csak halkan jegyzem meg, hogy az mar a 4.! babaja volt. Igy eleg erdekes. :lol:

Kép
Kép
bucus80

Amennyiben átváltoznék sem hiszem h Ti azt észrevennétek! :wink: 8)

tímea83
Ajka

Sziasztok! :)

Bocs, de most is csak abban a gusztusmentes módon :oops: :oops: :oops: tudom csak folytatni a reagálásokat, ha haladni szeretnék. :roll: Légyszi, nézzétek el nekem. :oops: :oops: :oops: Most kezdem az 527. oldalt.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Dodi! Megy a drukk a barátnődnek,írd meg mindenképp,hogy mi van vele.

Tesó projekt: mi úgy indultunk neki még szülés előtt,hogy 2 év múlva jöhet a következő. Hát,most már azt mondom,hogy nem vagyok benne olyan biztos,apa sem szerencsére. Lili nagyon akaratos kiscsaj,ha nem foglalkozik vele valaki,akkor egyből reklamál. Úgyhogy én most azt mondom,hogy megvárom amíg oviba megy :lol:

Ági! Erről a Rooibos teáról én is olvastam,mint nyugtató hatású tea,de nem voltam benne biztos,hogy használ-e. Nektek bevált?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Néhány friss kép: Kép Kép Kép

tímea83
Ajka

[quote="gabi1"]
írta:
gabi1hgabi én eredetileg most is járok főiskolára de úgy néz ki hogy ezt nem folytatom, Nórától képtelenség tanulni, mert nem hagyja, már sajnos nem lehet halasztani mert nincs utánunk másik diplomás ápolószak, ez volt az utolsó év. Így én úgy döntöttem, hogy ugyanebbe a suliban SOTE EFK jelentkezem a védőnői szakra, az összes tantárgyamat amit eddig tanultam és megvan a jegyem azt beszámítják, és nem elsőben kezdek hanem másodikban, mindig is ez volt az álmom hogy védőnői szakra járjak. Amúgy gondolkozom a gyógyszertári asszisztens szakon is bár az nem diploma hanem csak okj-s

Mindenki előtt megemelem a kalapom, aki munka, család, vagy pláne mindkettő mellett tanul, különösen ha felsőfokot nyomat. :shock: Sehogy nem tudnád megoldani? Idáig éveken át kemény munkát fektettél bele, és közvetlenül a vége előtt hagynád aba? :( :( :( :( Illetve ha átnyergelsz egy másik szakra, akkor mi a garancia arra, hogy azt be tudod fejezni? Kár lenne ha az a sok energia, erőfeszítés kárba menne. :roll: :( :( :(
(Egyáltalán szükséged van a tanulásra? Lehet még neked újat mondani? :wink: :lol: )

Kép
Kép
200907?

szonibaba! :)

De jó, hogy jelentkeztél végre, már hiányoltalak téged is. :wink: Jó látni titeket. :wink:

Nálunk Apa pénzét költjük, az én számlámról meg rezsit fizetjük (csak nagyjából van fogalma róla, hogy mi mennyibe kerül. Mint általában a férfiaknak. :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Jimbone, tipp kakigondokra:
én mindennap megiszom egy csésze édesköményteát,ami a tejen keresztül a bébi emésztését könnyíti, amúgy pedig tök jó tejserkentő (az első 2 hónapban tápszerrel kellett kiegészítenem, most meg már napi 300-400 ml-t fagyasztok le :lol:)

KépKép

KépKép
kispocok13

Dodi, barátosnédnak repül a drukk innen is!

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Anyu 4 helyen volt ma , vásárolgatott, és mivel nem volt elég keze, így két fordulóval próbálta volna felvinni a motyókat. A csomagtartóban hagyta a táskáját, és onnan lopták el, VW Polója hátsó ablakát törték be és emelték ki. A rendőrség szerint lehet, hogy már követték, mert tudták, hol volt a táskája. Pénz alig (1700 ft) volt benne, a személyes dolgai , iratai miatt, és a táskáját sajnálja nagyon. Szegény úgy sírt.

Az ember mindig hitetlenkedve hallgatja, és túlzásnak véli, amikor óva intik, hogy soha, egyetlen percre se hagyja az értékeit a kocsiban. Gyerekeknél ugyanez úgy hangzik, hogy egyetlen másodpercre se forduljunk félre (legalább a kezünk legyen rajta)
Kár a kocsiért, kár a pénzért, de a legnagyobb veszteséget a papírok jelentik. Remélem, hogy nem élnek vissza velük. (Esetleg egy rendes ember még vissza is küldi :roll: ) Ami szintén nagy veszteség még, az a biztonság érzet. Különösen, ha lakásról van szó. :( :( :? :?

Kép
Kép
200907?

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiBond!

azt mondanám, hogy egy szép lányból anya lett.
Húú, köszönöm :D ! Pedig te nem szoktad szórni a bókokat :P :lol: ...

Hoppá, elvétettem volna szmájlikat? :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
200907?

Szisz,
a videót mindenképp rakd fel valahova légyszi, biztos nagyon édes!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Na mi is betegek lettünk :( , beálltunk a sorba. Torokgyulladás, minket még nem is visel meg annyira, de Domit nagyon :cry: . Egész éjjel nem aludtunk, annyit, de annyit sírt. Étvágytalan, nem akar enni és csak sír sír. ..Kivagyok. Már nem tudom, hogy vigasztalhatnám meg. Nemrég elaludt, de alig evett ma is :( . Remélem használnak a gyógyszerek és hamar meggyógyul, úgy fáj érte a szívem :cry: .
Ja és 7 hónaposak lettünk :shock: :P ,hihetetlen :roll: .

Olyan , de olyan sokat írtatok :D . Egyszerűen nem győzőm követni az eseményeket. :oops: Ne haragudjatok :oops: .

Bucus üdv. a klubban :wink: , nagyon édes Lotti :P , tényleg jó a frizuja!

Kispocok. Nimród is nagyon helyes pasi :P !

Lilisgabi: édesek neked is a lánykáid. Tesós kép :P !Imádom!!!

Szonibaba: nagyon helyesek a gyerekek, és ahogy ott serénykednek a konyhában, nagyon édik :P .

Szisz: Törpikéd is milyen nagy már, nagyon helyes, kész pasi :P ! Te is nagyon csini vagy és milyen fiatal :shock: :D . Ja még akartam írni, hogy mikor megváltozott a Babanet, akkor nekem rendszeresen új jelszavat kellett kérni :twisted: :twisted: , mert soha nem fogadta el a jelenlegit, de mára már orvosolta a problémát :wink: .

Kispiskóta: ti is szépek vagytok nagyon a fiúkkal :P .

Ági: szegény Kata, sajnálom nagyon a fülbevaló mizériát :cry: !Babaproject :lol: :lol: :lol: :lol: drukk+++++ :lol: :lol:

Bertina: Dani nagyon vagány kisfickó :P !

Dodi: drukk, drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi1: Én szerintem pedig nagyon jó védőnő lenne belőled, gyerekek után is sok a tapasztalatod, azért lehet egy próbát megérne :roll: :wink: :wink: . Az én védőnénim , most ment nyugdíjba, de szinte semmihez sem értett, soha nem adott egy jó tanácsot sem, mikor Dominak pöttyös lett az arca, akkor a melegre fogta, a régi védőnénim szerint meg egyértelmű volt, hogy tejallergiára utaló pöttyei voltak, és ezt egy 60 éves védőnőnek tudnia kellett volna :twisted: :twisted: . Viszont a régi védőnénimet imádtam :lol: :lol: , aki a terhesség gondozást csinálta velem végig, csak ugye váltani kellett , mert anyuéktól beköltöztünk a városba.

Én Apára nem panaszkodhatok, nagyon házias, mondjuk Ő élt egyedül albiban pár évet, így megedződött :lol: :lol: . Ha itthon van sokat segít, vagy ha valamire megkérem azt megcsinálja, kivéve mosás , azt nem engedem, bár mikor szültem és bent voltam a kórházban, ő mosott ki és semmiben nem tett kárt, nem okozott galibát :shock: :lol: :lol: .
Nekünk is közös a számlánk, de még soha nem volt ebből gond, pénzen még soha nem vitatkoztunk.

Sillia, Norka: Szuper a tabló és a táblázat, köszönjük szépen :D .

Valamit még akartam írni, de olyan szétszórt vagyok. Akarom mondani fáradt :oops: !
marietta1982

[quote="czigka"]
írta:
czigka(ha már volt téma, akkor bocsánat, lehet, hogy lemaradtam róla:) Viszont az jutott az eszembe, hogy nem lehetséges az, hogy amikor nőnek, akkor az fáj nekik? Én emlékszem, mikor kamaszkoromba nyúltam, akkor nagyon fájt a csípőm (növőgörcs). Szerintetek???

Tinédzserek esetében már hallottam ilyet, de babák viszonylatában nem. Úgyhogy passz. :roll:

Kép
Kép
200907?

Nemveszemészrehogyterhesvagyok
egész egyszerűen nem hiszem el hogy van ilyen!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="orsi777"]B írta:orsi777ond

Nem vagy lemaradva semmiről. Krissy olyan rtikán jön, hogy nem írta le miért is voltak bent kicsit több időt szülés után a kórházban. Semmi más baja nem volt Dominak, csak a cukra nem stimmelt. Ennyi. Beállították, és, amikor már találkoztam Krissyvel,Dominak nem volt semmi baja. Én is csak azért tudom ugyebár, mert egy kórteremben voltunk a kórházban :wink: :P

Kinőheti Domi a cukrot?

Gabi83-mal mi van? Miért nem ír már? :(

Kép
Kép
200907?

Most mondjátok meg,mi lehet a baj? Most aludt Lili egy órát,gondoltam leteszem a szőnyegre,játszunk egy kicsit,deegyből elkezd sírni. Mi baja lehet?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Bond: igazából csak rossz napom volt, vszínű a széltől, fáradtságtól.

Lilisgabi: jó, hogy megkerültetek, már aggódtam, hogy esetleg kórházban vagytok.
Örülök, hogy sikerült a békülés útjára lépni! :D Csak így tovább!
A 2-esben töltött napok fontosak, és még órákban mérve is jó! Remélem, nyárra nálunk is lesz erre lehetőség. Pillanatnyilag annak is örülök, ha apa itthon van velünk egy egész napot! :?

Anyukádhoz kitartást, remélem jobb lesz vele, mint korábban! :roll:
Enyém mama karácsony óta egész normális, egy rossz szavam nem lehet ellene! kop-kop-kop :)

Kérdésedre: igen, elkezdtem, attól is lehettem ideges : folyton ennék, és főleg az édesek vonzanak.

Nagyon jók a képek minden gyerkőcről, és nem győzök ámulni, hogy milyen tempóban nőnek! A sajátomon nem is veszem észre, hogy mennyit változott.... persze minden nap látom ..... csak közben a mérlegeléskor döbbenek meg, meg amikor ráadok egy ruhát, ami nemrég még olyan nagy volt, és épp csak belefér. :)

Boo: lehet, hogy bezáródott egy szoliba??? :roll:

Marietta: gyógyuljatok! Kaja terén mi újság nálatok?

Bertina: nem vagy egyedül a hízással :oops:
nekem potom 30 kg-tól kéne megszabadulnom....

Rólunk: úgy volt, ma megyünk védőnénihez, + Nócival dokihoz.
Védőnéni holnap lesz (én tutira hétfőre emlékeztem, erre ki van írva, hogy kedd. Most vagy én vagyok totál hülye, vagy a védőnéni hozta a formát)
Dokibácsinál sokat kellett várni, megvizsgálta a Nócit, azt mondja, ez már nem hörghurut, de még van egy kis lerakódás, attól köhög - van hányingere. Végignyomkodta pocakját, megnézte a szemeit, nyelvét: nem látja vérszegénynek. Az ájulás lehet a betegség miatt, hogy legyengült, meg hogy nem evett rendesen, esetleg vérnyomás-ingadozás miatt is lehet a több fekvéstől.
Egyelőre nem küldi vérvételre, ha nem muszáj, ne böködjék a gyereket, de ha nem javul jövő hétre, vagy ismét szédülne, akkor továbbküldi.
Szerintem én meg viszem még a héten fülészetre, ha sikerül összehozni, mert megint úgy veszem észre, hogy nem hall teljesen jól, és a szédülés az lehet fülgyulladástól is.

Ja, és itatni kell a gyereket folyamatosan. Panaszkodtam a dokinak, hogy nem iszik a Nóra, alig tudom belediktálni az innivalót, erre viszont azt mondta, gond, viccesen megfenyegette a Nócit, hogy igyon, különben kórházba kerül.
Vizuális alkatúaknak javaslom elképzelésre a következő szituációt:
Anyuka kitölti a pohár szörpöt, az asztalon ott figyel egy szívószálas üdítő + hársfatea, és felváltva hol egyikkel, hol a másikkal a kezemben kergetem körbe a gyereket a lakásban! :roll:
Ma már kb 1 liternél tartunk, ami igen jó.....

Kép
Kép]
hendegabi

Nő a baba/gyerek/kamasz:van ilyen,nekem kb 6 éves koromtól volt,apukám masszírozta minden este,mert sírdogáltam miatta.

Dodi:Barátnődnek drukkolok,remélem még 1-2 hetet bent marad a baba,de,ha nem szeretne,már akkor sem lesz baja. :D És végre keresztmama is leszel,ilyen fiatalon... :lol:

Szonibaba:Gyermekeid nagyon aranyosak,látom,ők is szeretik a mézeskalács készítést. :P

nem veszem észre,h terhes vagyok:elképzelhetetlen számomra,én mindig előbb tudtam,mint,ahogy meg kellett volna jönnie,mert annyira fájtak a cicijeim :roll:

Marietta,Ági:Köszi :P

apa házias,szakács is,tud sütni-főzni,és szeret :shock: mosogatni(nincs mosogatógépünk),szokott porszívózni,ennyi

kelnek a csajok,lépek,etetek,játszunk :arrow: majd 9 után benézek,nagyon szép idő van nálunk,jó kedvet hozott mindenkinek :wink:
Vendég

Dominak gyors gyógyulást!Sinupret-csepp homeós és nagyon jól feloldja a lerakódott nyákot,váladékot! :wink: Dominak napi 3-szor 10 csepp!!!!!!!!!!!!Folyadékba.
Vendég

Babaprojektről: Világéletemben nagy családot szerettem volna: legalább 3 gyerek, stb.... pillanatnyi állás szerint maradunk a kettőnél.
1.) Szerencsére Vicus nem, Nóci viszont annál inkább beteges. Energiatartalékaimat nagy mértékben felemészti.
2.) Bár Nóci nagyon várta a kistesót, gondok akadtak e téren is bőven. Nem tudom mi lenne, ha még egy jönne
3.) Amíg a házra kölcsönünk van, anyagilag elég nehezen boldogulunk. Valószínű, hogy 2 év után így is munkát kell keresnem, ha sikerülne. (Bár nagyon szeretnék egy vállalkozást itthon, de se merszem, se pénzem rá)

Bond: nálatok megoldódott, vagy javult a féltékenység?

Szisz: róvod már a köröket az új jogsival?

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="czigka"]F írta:czigkaérfiak a háztartásban:
csak csendben lapítottam.....
Nálunk apa szinte mindenben segít. Egyedül vasalni nem vasal, de például porszívózni szinte csak ő porszívózik. Bende körül is mindent megcsinál (most kakis pellust cserél), sőt, ha itthon van, akkor ő csinálja a kajáját, meg ő is pelenkázza egész nap. Az éjszakai felügyeletek is az övéi. Ehhez még az elején hozzászokattam :lol: , mikor éjszaka szopizott, akkor apa pelusozta, odahozta az ágyba, én megszoptattam, majd apa visszavitte. :wink: :wink: :lol:

És van még egy lapítanivalóm: én még úgy sem tudok főzni, mint Boo. :oops: :oops: De ennek ellenére rengeteg kaját dobálunk ki és nem éhezünk. :lol:

Nálunk is mindent megcsinál Apa. Egyedül a vasalát nem engedem. Nem mintha nem tudná megcsinálni, de azt azért már ultra gáznak érezném, hogy még azt is csinálja. (Én is csak akkor vasalok, ha megkér valamelyik inge miatt. Egyébként nem szoktam. :oops: Szóval, azt az évi 2 alkalmat bírjam már ki. Egyébként ráadásul még szeretem is. :roll: :roll: :o )
Takarítani én takarítok, de csak azért, mert napközben nincs itthon. Amibe viszont kifejezetten befogom az a nagytakarítás. Amit a magasbvan kell csinálni, az az ő reszortja.
Szóval, mi felesben nyomatjuk. (Illetve a kaja főzés miatt inkább az ő javára billen a mérleg. :roll: :oops: :oops: :oops: )

Kép
Kép
200907?

Kispocok!
Baba-mama jógáról csak jókat hallottam, de nyilván nem reprezentatív a minta, mivel, aki jár, azért jár, mert bejött neki. De állítólaga babának is jó.
"Apa nem talál semmit": ez nálunk rendszeres. Keres vmit (ált. gyerekkel kapcs. dolgot) mire én szájábarágom a paramétereket, mire boci szemekkel jön, hogy ott bizony nincs. Mire én: a fején fog landolni az a bizonyos tárgy, ha érte kell mennem. Erre beijed, újabb kísérlet, eredmény nulla. Odacaplatok, értenyúlok, felmutatom, ez mi? Erre ő: az előbb még nem volt ott, biztos én tettem oda. Húú, hogy ilyenkor milyen köd borítja el az agyamat.

Lilisgabi!
Látom a karácsonyi sütésben neked is volt segítséged :wink:

Lehet, hogy én vagyok nagyon tudatlanhülyerosszindulatú, de amikor ilyet hallok, hogy vki nem tudja, hogy terhes...olyan nehezen tudom elképzelni, hogy vki ne vegye észre. És az egyéb gondolataimat a témával kapcs. le sem merem ide írni.

Bucus!
"mozognak a belei" Ne haragudj, de ezen akkorát röhögtem. Elképzeltem, hogy ledöbbent az arca, amikor közölték vele, hogy nem a belei virgonckodnak.

Gabi!
Én is most akartam abbahagyni az egyetemet az államvizsga előtt, de erős nyomás hatására nem tettem. Az utolsó félévem megvan, már csak a szakdogámat kell leadni áprilisban és államvizsgázni vmikor júliusban. Még mindig nem vagyok benne biztos, hogy menni fog, de a féléveim legalább megvannak.

Bond!
Köszi a hiányolást.
Próbálok újra bekapcsolódni, de nem ígérek semmit.

H.Gabi!
"folyton az édesek vonzanak" Vajon miért??? :lol:
Saját vállalkozást azt én is szeretnék, de a piszkosanyagiak...

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Még a babaprojekthez akartam írni, hogy irííígy mindenkire, aki előtte áll.
Nálunk ugye már szóba sem jön, pedig olyan jó volt terhesnek lenni, meg (de ne nézzetek hülyének) én a szülést is imádtam. Olyan izgi, amikor végre beindul a folyamat, amit 9 hónapig türelmetlenül várunk és meglátjuk végre, hogy ki bököd bentről.

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Lilisgabi: még azt szerettem volna írni, hogy örülök, hogy jól alakulnak otthon a dolgok :D !!! Köszönöm a tanácsot :wink: ! Kipróbálom!

Hendegabi: köszi a kérdést :wink: Domi már sok mindent megeszik, spenót, sóska, répa, krumpli, brokkoli, karfiol, főziket rizzsel vagy krumplival sűrítem, gyümi: Banán, alma, barack, körte.
Februárban kell gasztrodokihoz mennünk és ha minden jól alakul, akkor onnantól kaphat csirkemellet, májat ilyesmit :lol: :lol: :lol: . Lekopogom( koppkoppkopp) eddig nem volt semmire allergiás reakciója. Sárgarépától kemény a széklete, ha azt eszik egy kicsit nehezebben kakil. De amúgy is, mióta bevezettük a főziket, már keményebb a széklete, az új tápszer óta viszont nem volt véres, és nyálkás a kakija :lol: :lol: . Na ezt most jól kielemeztem. Bocsi :oops: :oops: :oops: .
Babaügy: mi is imádjuk a gyerekeket, szívem szerint én is bevállalnám a 3 babát, Apa még többet is :oops: (na persze), de rendesen felnevelni , iskoláztatni mi is csak kettőt tudunk. Nekünk is házon hitel és azt még egy jó darabig nyögjük. Na visszatérve , szóval egy kistesót mindenképpen szeretnénk :lol: . Bár egy pici félsz van bennem, na nem a szüléstől, csak a terhességem is elég problémás volt és miután megszületett Domi se ment minden felhőtlenül :twisted: :twisted: , sőőőőőőőőőt, de persze azért nem tántorított el egy újabb gyermekáldástól :lol: .
Nálatok mi újság féltékenység terén :roll: ? Iskolaügy :roll: ?
marietta1982

Én aztán nem teszek fel több képet ám!!!!!!! :roll:

tímea83
Ajka

[quote]S írta:zóval, azt az évi 2 alkalmat bírjam már ki.
- Szerencsés ember, nálunk még az alsógatyát,törölközőt is vasalni kell :twisted: :twisted: :twisted:

Képzeljétek kaptam gyedet :D :D :D Minden zökkenő nélkül érkezett ma a pénz a számlámra :shock: Fel is hívtam a céget, hogy ez biztos az? Mert persze papírt azt nem kaptam róla...De igen az :D

Hédi pedig hasról hátra fordult :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nekem is van ismerősöm akit vakbélgyanúval vittek be a kórházba és 1 óra múlva baba lett belőle. Szerintem sincs olyan, hogy valaki nem tudja, hogy terhes, max olyan, hogy nem akarja tudni... Ja a belei mozognak. Visszaemlékszek,hogy Hédi miket művelt a pocakban :D :shock: :D Bár az is igaz,hogy a császár utáni 2. napon, a hashajtás után is érdekesnek mondható, kívülről is látványos dolgok történtek odabent, és azok tényleg a beleim voltak :oops: :oops:

tike

marietta1982:
Koszonom. Ennyire gaz a picurkamnak a haja,hogy mindenki megjegyzi? :( :oops: :cry: Na jol van en is tudom hogy nincs sok haja, majd csak megno neki egyszer. :)
Sajnalom hogy betegek vagytok. Gyogyuljatok meg hamar!!!
Boldog 7. honap fordulot!!!!

nyuszi:
Nem azt mondtad, hogy jon a fogacskaja? :roll:
(remélem nem valaki mas irta, akkor bocsi ha igen)

hendegabi:
Jo hallani hogy mar jobban van a lanykad. Vegul is hogy dontottetek az ovival meg az iskolaval?
Biztos nincs semmi komoly betegseg a Noci ajulasa mogott,csak te is irtad hogy nem nagyon iszik meg eszik es beteg is volt. Szerintem nem lesz baj! Legalabbis szurkolok ertetek.
Vizualis tipus vagyok! Jot rohogtem rajta ahogy a Nocit kergeted a vizzel :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80

Timi

Ne már, már akartam írni, hogy nagyon szép Tamara :P
És most kérek elnézést, ha valakinek elfelejtem megdicsérni a babóját, de olyan sokan vagyunk, hogy néha néha kimarad egy-két babó :oops: :roll:. De az biztos, hogy mindig mindenki babáját megnézem, és szerintem még mindig ennek a topicnak vannak a leggyönyörűbb babái :P .

Még azt is elfelejtettem, hogy éjszaka azt álmodtam, hogy kórházba került Odett, a pattanása miatt :roll: :lol: . A 9. emeleti bőrgyógyászaton volt, és tele volt a kórterem vagy 100 csecsemővel, pucérak voltak, és nagyon örültem, hogy a sok baba közt megtaláltam Odettet :roll: . A körülmények miatt és azért, mert szoptatok azonnal haza akartam vinni, de nem engedték, mondták, hogy ahhoz, hogy hazavigyem engedélyt kell kérnem az Anyatejcsökkentő Központtól :lol: :shock: :lol: Mivel szombat volt, nem volt nyitva a Hivatal, így kétségbe esve kutattam protekció után, hogy elintézhessem a hazajövetelt, de nem tudom,hogy sikerült-e, mert felébredtem :lol: .

Marietta

Boldog 7. hós szülinapot Dominak :P

Kép
Kép
orsi777

Bucus: jaj ne viccelj, nem azért mondtam :oops: , inkább olyan kis cuki :P !!!!! Én Domim se egy hajas baba :oops: :wink: !
marietta1982

Kepzeljetek itt olyan gyonyoruen sut mar napok ota a nap, hogy ha nem tudnam hogy tel van azt hinnem hogy tavasz van. Most voltunk setalni es bar minusz fokok vannak (max -1-5)itt is, egyaltalan nem faztam. Ugy orulok hogy egy kicsit legalabb setalni ki tudtunk mozdulni. :)

timea83: nagyon tunderi a kislanyod, o is mindig ilyen kis vigyori? Egyszeruen cuki pofi!

tike: eljen Hedi forgasa! Nagyon ugyes.
Lottika eddig mindig csak almaban fordult hasrol hatra, de az utobbi ket napban mar nappal is megcsinalta. En viszont sajna nem lattam, mert a konyhaban voltam :(
Biztos neztel nagyokat a hashajtos belmozgasokra. Kivulrol is latvanyos? Az akkor nem semmi lehetett.:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80

Marietta! Dominak boldog 7.hónapos évfordulót :lol:

Bucus! Csak mint lehetséges okot mondtam a fogzást,az is lehett,bár szemmel látható jele még nincsen(duzzadt íny stb).

Beszéltem a dokinővel,csütörtökön jön,kapunk oltást. Addig is mondtam neki a fogyást,tápot kell neki adnom pótlásként :cry: Adnék én tejpépet,de azt vettem észre,hogy akkor többet kel,mint általában,talán szomjas rá? Úgyhogy este szopi után :arrow: tápi

KépKép
KépKép
nyuszi81

orsi777:
Hat ez baromi jo!!! Anyatejcsökkentő Központ :lol: :lol: :lol:
Mitol almodtal ilyen badarsagokat?

timi83: en pont most neztem meg a kepeket es irtam, hogy gyonyoru a kislanyod!

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok!

Csak gyorsban, mert beadandót kell írnom.... :?
Krisztának tágulási vérzése volt, semmi gáz, de már nincs sok hátra :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

marietta1982:
tudom hogy nem rosszbol irjatok. csak mu sertodes volt. :wink:

Kép
Kép
bucus80

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodiond!

Nem tudom, de én úgy érzem, hogy ha egy kapcsolatban már felmerült a válás gondolata, akkor jó eséllyel be is következik.
Ezzel nem értek egyet. Persze, ha arra gondolsz, hogy egy pár többször beadja a keresetet, de visszalép, akkor igazad van. Az én nagyszüleim 55 éve házasok, és a mamám évente egyszer odaveti a papának egy-egy vita hevében, hogy el kéne váljanak :roll: . ( :lol: :oops: ) Anyu keresztszülei pedig 62(!) éve házasok, és kis híján elváltak anno, mert Bandi bácsi félrelépett. Gondolhatod, hogy Erzsike néni hányszor emlegette a válást azokban az időkben :twisted: :lol: . Ezzel szemben a szüleim között soha nem merült fel a válás gondolata (megkérdeztem anyut), és annyira készpénznek vették a házasságukat, hogy az első adandó problémánál apám "elköltözött egy időre" (na én meg ebben nem hiszek), aztán el is váltak. Én ezt eleve nem úgy mondtam Ricsinek, hogy kapja össze magát, különben elválok, egészen más volt a kontextus, de nem érdekes... :wink:
Manapság nagyon meg kell küzdeni egy kapcsolatért, mert annyira könnyen feladják az emberek. És mi amikor összejöttünk megfogadtuk (Ricsi hozta fel), hogy ha valami problémánk lesz a másikkal, azonnal szóvá tesszük, megbeszéljük, mert csak így működhet hosszútávon a dolog.
Nem hiszem, hogy a válásról, vagy a problémákról való beszélgetés törvényszerűen válással végződne. Pont ellenkezőleg: ha egy pár nem tudja megbeszélni a problémákat, az sztem előbb-utóbb válással végződik.

Válással való fenyegetőzés egy vita hevében: már régen eltértek a vita tárgyától, viszont sértéseket vágnak egymás fejéhez, személyeskedésbe torkollik a dolog, és már senki nem emlékszik, hogy mi is volt az apropó. :roll: Ettől persze még szerethetik egymást, csak időnként kissé vérmesek a felek.
Ha viccként hangzik el egy kapcsolatban, akkor számomra elég hülye vicc. (Bocs)
Sokféle formában elhangozhat még, mindegyiknek más az olvasata (a szememben)
Azt írtam, hogy: jó eséllyel lesz válás, nem pedig, hogy tutira. Gondolom Bandi bácsi is nagyon örült annak idején a folyamatos felhánytorgatásnak :roll: . De együtt maradtak valamiért. Ennek sok oka lehet.

Párkapcsolati problémákkal nem lehet együtt élni. Mindenképpen orvosolni kell őket, mert különben együtt maradnak ugyan a felek, de valójában semmi közük nem lesz már egymáshoz, vagy elválnak.
Az orvoslást pedig még időben kell elkezdeni, már az első cseppnél, nem pedig megvárni míg tele lesz a pohár. A legnehezebb talán az, hogy nem szabad átmenni személyeskedésbe, fejhez vagdosásba, hanem higgadtnak kell maradni. És ha fél is az ember egy negaítv választól, akkor is fel kell, hogy tegye. (De úgy, hogy megadja a másiknak a választás lehetőségét. Egész más az a kérdés, hogy: "Ugye nő vagyok még számodra?", mint az, hogy: "Úgy érzed, hogy elhanyagoltam magam? Nő vagyok még a számodra?" És ha "Nem" a válasz, akkor lehet pityeregni, szomorúnak lenni, de túl kell lépni rajta, és folytatni a beszélgetést. Majd később a végén, a beszélgetés után leülni gondolkodni sokat, és megtöbbet...Ha azzal kezdi az ember, hogy: "Ugye...", akkor a másik fél azt mondja majd, amit a másik szeretne, és nem fogja tudni kimondani azt, amire nagy nehezen összeszedte volna a bátorságát.
Az is árulkodó, hogy milyen gyorsan érkezik a válasz. Ha határozottan és gyorsan, akkor az igaz. Ha túlságosan is gyorsan, akkor viszont kamu. De ha késik a válasz, akkor bizony gondolkodik a másik fél, és bátorítani kell)

Kép
Kép
200907?

kicsidodi:
orulok hogy nincs semmi baj a baratnoddel. Gyors es konnyu szulest kivanok neki. Persze csak ha itt lesz mar az ideje.

A lanykam mar 3 oraja alszik! :shock: :shock: :shock: Ilyen sokat nem szokott napkozben.

Kép
Kép
bucus80

bucus80: Haj miatt ne aggódj, én majdnem 2 éves koromig kopasz voltam,most pedig a hajam az egyetlen ami tetszik magamon ( erős,sok és még göndör is :D )

tike

[quote="breki76"]
írta:
breki76Szonibaba!

Naggyon szépek a Gyerkőcök....kár, hogy ilyen véncsoroszlyavagyok már még 3-4 Babuchoz!!! De még 1 azért belefér!!!

Mond valamit pagika esete? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="bertina"][ írta:bertinab]Norka, Bond:
Ez volt az újévi fogadalmam, hogy többet írogatok ide, legyőzöm a lustaságomat. :roll: :D

Ámen! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="bertina"]
írta:
bertinaBond:
Mi írtunk a gólyának, hogy látogasson el felénk az idén is. Örülnék, ha Szilveszterkor már pocakkal innám a gyerek pezsit.

Szilveszterkor pocakkal...? Addigra akár már bőőőőőven kint is lehet. :wink: :lol:

Kép
Kép
200907?

Marietta

Domi gyógyuljon meg hamar!!

Timi

Nagyon aranyos Tamara! Nekem az első kép tetszik a legjobban :)

Dodi

Megy a drukk a barátnőnek! [size=7]drukk helyett trükköt írtam először ,de hogy miért..[/size]
Vendég

Ha valakit érdekel vaddisznó-les,akkor itt a link. Épp most vacsiznak :)
mms://tv.eenet.ee/siga
Vendég

[quote="ronmay"]
írta:
ronmayeltartás:
sose tartottak el és ezután se fognak. mindig magamnak kerestem meg a pénzt, nekem furcsa lenne kérni.így senkinek nincs beleszólása mikor megveszem a hatodik pár cipőmet vagy a huszadik táskámat...én szeretek független lenni :roll:

Azt elhiszem, hogy van hat pár cipőd. De, hogy húsz táskád...? Megszámolnád a kedvemért? :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Ha valakit érdekel vadles.. Épp most vacsiznak a malacok :)

mms://tv.eenet.ee/siga
Vendég

bucus80:Köszi!Lotti is gyönyörű!
Persze h minden júliusi baba szép!Jó idény volt! :lol: :lol: :lol:
Hadd sztároltassam már magam különben is! 8)

Mindenkinek hajrá aki már megkezdte a kis tesó projektet! :D

Minket még elkerülhetne a gólya egy kicsit...legalább egy évig.
:wink:

Orsi777: :lol: :lol: :lol:
Úgy örülök h nem csak én álmodok ilyeneket! :lol: :lol: :lol:
Én valamelyik nap azt álmodtam h Tamara játszotta szőnyegen ,egyszer csak átfordult,aztán felült,majd felállt és elindult.Kétszer elesett,bevágta a fejét a radiátorba(mert ettől félek h lesz,már dolgozunk az elhárításon)majd újra feláll és futkározik.Ja mászott is. 8)

tímea83
Ajka

Sziasztok.
Akkor most leirom,
3-án született Domi,4-én szolt a csecsemös hogy nem hozzák szopizni,menjek az ujszülöttre mert beszélni akar velem a gyerekdoki,belém ált az ideg,még alig birtam felkelni a mütéttöl.Aztmondta át kellvinni a koraszülött osztályra intnzivre,infuziora pár napra,azért oda mert a cukra nagyon visza esett1-2 közé,meg a sulya is kevés.Adogattak a szájába valami cukros löttyöt,de nem ért semmit.
Sirógörcs a vc-ben.
3 napig csak látogatni járhattam 1 nap egyszer.Aztán beállt neki,és levették infuziorol,és kitették osztályra,de aztán ott is rá kellett rakni az infuziot mert nem volt jo az étvágya,és nehogy kiszáradjon,azt 2 napig kapta,de akkor már jártam át 3 oránként etetni,de csak táppal lehetett,üvegböl.Azért is nem szeretett szopoizni sose,fejhettem neki mindig,de a tejem se volt elég, mindig potoltam.Amugy már nincs kb. 1 honapja egyáltalán.
Az Orsi nemtudom igazábol mikor jött utánam,de elöttem el is mentek.
Azota járunk 2 havonta kontrollra a korházba,de nincs semmi gond.
Pont most kell majd 15-én menni.
krissy3

tike:
Persze nem aggodok, elvegre van meg ideje megnoveszteni. Ha olyan haja lesz mint nekem vagy apajanak akkor nem lesz semmi gond. Mind a kettonknek eros es sok haja van de mar csak az enyem hosszu. :lol: :lol: :lol:
Viszont a gondor hajadert irigyellek, mindig gondor hajat akartam volna.

Bond:
Nagyon igaz amit a hazassagrol-valasrol es a ket ember kozti kapcsolatrol irtal. Bar az ember szereti ha azt mondjak neki amit hallani szeretne, azert az nagyon sok esetben hazugsag. Az mar regen rossz ha hazudni "kell" a masiknak. Na es valassal fenyegetozni az mar tenyleg jelent valamit, ha mar megfordul az ember fejeben. Jobb mindent szepen kulturalt ember modjara megbeszelni. Elozo kapcsolatomban en sem mertem kimondani, hogy mar nem ugy mukodnek a dolgok kettonk kozott ahogy kellene. Mikor vegre sikerult kimondanom hogy vege, akkor megfogadtam hogy soha nem fogom hagyni, hogy ujra ilyen helyzetbe keruljon a kapcsolatom. Apaval mindent megbeszelunk, eddig meg nem volt semmi gond szerencsere. (kopp,kopp,kopp)

Kép
Kép
bucus80

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?