A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Szia Krissy!Sajnálom h ilyen dolgokon kellett átmennetek!Örülök h már jól van Domi!

Nekem is az első kép tetszik nagyon!
Ja és kérdezted Bucus,igen vigyori nagyon!Már reggel kinyitja a szemét,meglát és vigyorog!Imádom! :P

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

[quote="boo"]
írta:
boo
Bond
a laptopos motivációt nem én találtam ki, egyszerűen csak feküdtem hason és olvastalak Titeket :twisted: amikor gyerök kiszúrta magának (szintén hason) hogy itt világít vmi oldalvást, és ráfeküdt a témára szó szerint, ugyanis az első próbálkozásnál a laptopon kötött ki háttal :lol: :lol: :lol:
Szóval Ti és konkrétan TE is tehetsz/tek az egészről :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azóta viszont az van, amit Ancsurti írt: nem lehet leállítani, leteszem hasra és alighogy elengedem már tekeredik :lol: és ma reggel teljesen önállóan már a másik irányba is elkezdte, vége a nyugalmamnak :roll: :roll: :roll: :twisted: :lol:

De süket vagy. :twisted: Tudom, hogy nem direkt tetted oda Zsirit, hogy "motíválóggy fiam, oszt forogjá!". :lol: :lol: Az ízlése, és az érdeklődése mindenképpen jó 8) , csak ne itt kezdje az olvasást. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az állandó forgás meg ne zavarjon. Kérj Apától sütés leckéket, és Zsiri legyen a nyújtófa. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="boo"]
írta:
booKispocok
hála az égnek nem engem szólítottak le :lol: nem mernének :twisted: :twisted: :twisted:

Orsi777-ék jártak így.

Kép
Kép
200907?

Bucus

Valószínűleg a pattanása miatt álmodtam ilyet.
Íme, a kis lányom kamaszodik :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

És a Szilveszteri buliról egy kép, apával :P

Kép

És az első falat alma :P

Kép

Kép
Kép
orsi777

Kukuccs csajok!!!Megjottunk!!!

Lehetetlenseg reagalnom Ratok,es eppen most ebredt fel Hangi!!!
Olvastam minden szot,mert volt net,de csak telefonos,ultra gaz-lassu... :evil:
Megprobalok becsatlakozni,sajnos nem igen reagalva az eddig irottakra :oops:

Udv a frissen csatlakozoknak,Kispocok,Bubus!!!Itt volt az ideje...en ugy megorultem Nektek :lol: !

Ja BUEK mindenkinek,de latom,rendesen nyomatjatok a tracs-partyt :wink: !

Nem tudom mikor tudok jonni......Hangi nagyon olbebaba lett,de ez volt az ara annak,hogy semmi extra nyugje nem volt....csak most nem tudom hogyan fogom ezt igy gyozni :roll: :roll: ,mindenesetre kapott ozike pecsetet az uzenojebe.... :lol: :lol: :lol: rendes kislany volt!!!!

Majd hozok kepeket is......

pusza!!!

Kép
Kép
ancsurti

[quote="boo"]
írta:
booEltartás: én most jó pár évig CSAK babázni szeretnék, dolgozni sajnos lesz még nagyon sok időm és alkalmam. Én úgy gondolom, hogy ez az 5-10 év hagy szóljon nekem a babákról. Amíg jön a fizum (helyett a mittoménmik) addig nem gond, hogy miből vegyek pl ajándékot. Utána majd lenyelem az önérzetemet :oops: Aztán szeretnék vmi új dolgot tanulni és azzal foglalkozni :wink:

Nem tudom, hogy hogy jött ki az az 5-10 év, de legyen meg a te akaratod, és lehetőséged! :wink:

Kép
Kép
200907?

tike:
„nálunk még az alsógatyát,törölközőt is vasalni kell” :shock: :shock:
fordulásért irigy…nálunk még mindig semmi. :cry:

bucus80:
Jaj…ne foglalkozz a frizurával. Én egy éves koromig totál kopasz voltam, most meg 3 fejre való hajam van. Egy óra hosszáig szárítom ki egyenesre. :cry: :D :D

orsi777
A te lányod már serdül, az enyém meg még forogni sem akar. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Annyira édes ez a kis hajas baba.

200907?
„Szilveszterkor pocakkal...? Addigra akár már bőőőőőven kint is lehet.”
Mééég az is lehet, de nem kell elkapkodni. A gólyának későbbi időpontot adtunk meg, nem szívesen változtatná meg. :D

tímea83
Nagyon cuki Tamara. :D :wink:

bertina

Igen, Bond én írtam engem szólítottak le. Kösz, hogy figyelsz és emlékszel rám :wink:

Krissy

Július 8-tól voltam 12-ig, és te még utána egy napig maradtál.
És le a kalappal, amit véghez vittél a kórházban. És bocsi, hogy akkor, egyszer nem keltettünk fel :(

Kép
Kép
orsi777

bucus80! :)

Ezek szerint ott minden kismamát így meghajtanak, mint téged? :( Vagy nekik van más lehetőségük is? :roll: És mi van a 9+3 hónap babázás után? Bölcsi vagy hasonló intézmény? :?:
Amúgy itthon mit csináltatok, miért mentetek ki?

Kép
Kép
200907?

Köszönjük :wink: !

Orsi: anyatejcsökkentő központ :shock: :roll: , jó kis álmaid vannak :lol: :lol: ! Odett gyönyörűséges :P !!!Imádom a fürtjeit :lol: :lol: ! Én is akarok ilyen loknis kislányt is! Az Auchan-ban szólítottak le, mert megismerték Odettet :roll: .

Tike: én is irigy vagyok a göndör hajadra :oops: :oops: , én is mindig göndör hajat szerettem volna.

Bertina: ide-vele azzal a séróval :lol: :lol: !

Krissy: Sajnálom, hogy ti is így megszenvedtétek az elejét, de jó , hogy már minden rendben van Domival :wink: .
marietta1982

[quote="orsi777"]I írta:orsi777gen, Bond én írtam engem szólítottak le. Kösz, hogy figyelsz és emlékszel rám :wink:(

Viccelsz? :roll: 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok :lol:

Timea: nekem a dokim azt mondta, fél év után ismét próbálkozhatunk :D De írták már itt a többiek az egy évet is, úgyhogy dokija válogadja :roll: :lol:
Talán a telihold miatt aludtam el nehezen én is? :shock: :lol: Vonyítsunk együtt, hátha meghalljuk egymásét :lol: :lol:
Terhességet nem észrevenni szerintem lehetetlen :roll: Főleg, amit már a vége felé művelnek a pocakban, az nem éppen észrevehetetlen- bélmozgásnak nem mondható :lol:
Tamara csudaszép kislány! :lol: :lol:

Bucus: mi is éjfélkor fekszünkk általában: 11- kor még fejek egyet, majd megnézünk két Family Guy epizódot :lol: :lol: Úgyhogy éjfél előtt ritka az alvás :lol:
Teapát nagyon sajnálom a motorja miatt! Utoljára én is már 2008 augusztusában ültem motoron :( Akkor eladtam, mert terveztük már a Kismanót, és nem akartam, hogy egy esetleges esés miatt elmenjen... Inkább eladtam, mert még jobban fájt volna a szívem, hogy áll a garézsban a paripa én meg nem "lovagolhatom" meg :P Úgyhogy teapának ennyivel rosszabb: neki van mocija, mégsem használja :roll: :( Egyébként neki milyen stílusú van?
Fülbelövéssel szerintem nem késtél el, mi csak azpért csináltattuk meg most, hgoy ne piszkálja. de ha újrakezdhetnénk, biztos várnék még vele :roll:

Orsi: pattanás :shock: :roll: Akkor most kinyomjátok? Vagy mit kell vele csinálni?
"anyatejcsökkentő központ" :lol: :lol: :lol:
Szilveszteres kép nagyon jó :lol: :lol:
Katának is van számolj velem könyve, de még nem számol... :roll: :lol:

Nyuszi: Eredetileg én is azért vettem, mert az esti lefekvés nehezen ment: túlpörgött. De mivel nem nagyon volt hajlandó inni, így nem is tudta lenyugtatni :roll: De aztán belecsempésztem a lefejt tejbe, és aznap már jól aludt. Meg a kaki is jött. Hogy a jólalvásnak és a kakinak a teához van- e köze, nem tudom, de mindenesetre már nincsenek kakigondok :lol:
Ártani nem fogsz vele, ha kipróbáljátok, tele van csomó vitaminnal, nyomelemmel- feltéve ha hajlandó inni belőle :P
Talán kevés volt az egy órás alvás...
Tápi miatt ne keseredj el! Kata két hete nem hízott egy dekát sem, ha egy hét múlva változatlan a helyzet, akkor ő is kap! :lol: De ennek a fogyás- nemhízás dolognak szerintem a sok mozgás az oka :lol: :lol:

Bond: a pasik zöme tényleg nem tudja, mennyi egy kiló kenyér, vagy a villanyszámla. De a benzinárat mindig tudják :lol: :lol:

Marietta: sajnálom a betegséget :( :( Gyógyuljatok meg mihamarabb!! Tényleg hihetetlen, hogy Domi már 7 hónapos :shock: :lol: :lol: Pedig egy időre voltunk kiírva :D

Hgabi: anyukádat megszállta a Karácsony szelleme és benne is maradt :lol: :lol:
Elképzeltem az "itatást" :lol: :lol: Hajrá, ne hagyd magad! :lol: :lol:

Tike: Hédi nagyon ügyes :lol: :lol: :lol:

Dodi: akkor nemsokára baba lesz? :lol: :lol: Vagy már van? :shock: :lol:

Krissy: nem egy leányálom a kálváriátok :( De a lényeg, hogy Domi jól van :D

Ancsurti: Bujjék Neked is! :lol: :lol: Hozd azokat a képeket, hadd /? :shock: ezt hogy kell írni?/ irigykedjünk :lol:

Kép
agi125r

Szia Krissy!
Nagyon sajnalom ami a Domival tortent es Teged is, hogy nem lehettel egybol a kisfiaddal a szules utan. Sajna en is tudom milyen erzes ez.

Eleg nehez es hosszu szulesem volt. 11 nappal tulhordtam Lottikat. Egy hettel a kiirt idopont utan a szulesznom azt mondta hogy semmi jele hogy magatol meg fog szuletni a kislanyom.(itt szuleszno vezeti le a szulest, csak akkor van orvos ha valami gubanc van) Igy elojegyzett szules meginditasra.Ez volt csutortokon es hetfo reggelre irt be. Haza mentem,nagyon le voltam csuggedve hisz mar rettentoen kint akartam latni a babamat, de ugy voltam vele hogy legalabb hetfon mar biztos meglesz. Penteken hajnalban arra keltem hogy gorcsol a hasam mint a mensikor. Ez egesz nap igy volt es egyre erosebben gorcsolt. Hivtam a parom hogy jojjon haza melobol,mert be akarok menni a korhazba hogy megnezzek hogy minden rendben van e. Ott azt mondtak hogy 1 ujjnyira vagyok nyitva de meg nem szulok. A babaval minden rendben, menjek haza. Igen am de a gorcsoles tovabb folyatodott es szombaton este ujra visszamentem hogy most mar nem tudok magammal mit kezdeni otthon (probaltam a furdokadat ,masszirozast mindent) csinaljanak velemm valamit. Megint megneztek a babat, 2 ujjnyira nyitva,meg nem szulok
:arrow: haza. Ekkor mar nagyon ideges is voltam, hogy mi az hogy menjek haza??? Szerencsere nem lakunk messze a korhaztol ,kocsival kb negyed ora. Aztan vasarnap hajnalban mar tenyleg annyira gorcsoltem hogy mar hangosan nyogtem fajdalmamban. Hivtam a korhazat hogy engem mar nem erdekel, nem hasznal semmi es hogy fogadjanak. Be is mentunk kb hajnal 2-3 fele. Feltettek minket monitorra de nem voltak szabalyosak a fajasok. Reggel 7-kor burkot repesztettek vegre es delutan 3ora 30 perckor lett meg Lottika.
Hozzateszem hogy pentek estetol kb 3 orat aludtunk vasarnap estig. Aztan mivel termeszetes uton szultem es Lottika is nagy baba volt 3-ad foku gatrepedesem lett, ami nagyon komoly. Vittek is egybol a mutobe ahol harom orat voltam. Elotte kb 5 percig volt nalam a baba. Mire visszavittek a paromhoz es a babahoz, ok mar megetettek tapszerrel ,mert nagyon ehes volt mar. Kozoltek velem hogy bekakilt a magzatvizbe a baba (nem tudom mikor csak a vegen mondtak) es vagy attol vagy a tapszertol zoldet hanyt a Lottus. En kozben nagyon gyenge voltam es nyomtak belem a vert meg az infuziot ,mert nagyon sok vert vesztettem. 4 liter vert kaptam. Ezutan rogton atvittek a Lottust az intenzivre ahol 5!!! napig vizsgalgattak es kiserleteztek a tapszerekkel meg infuziot kapott. En nem tudtam sajnos szoptatni csak az utolso 2 napban,mert addig mindenfele kanulok alltak ki a kezembol es tolokocsival kozlekedtem. Kozben kezzel fejtem es 3 orankent mentem hogy tisztaba tegyem es megetessem. Akkor mondtam, hogy en szoptatni akarok es igenis segitsenek megoldani hogy sikeruljon. Ekkor mar nem voltam tolokocsis. Segitettek es amikor sikerult Lottusnak szopizni a rakovetkezo napon haza engedtek minket. Vasarnap szultem es szombaton mehettunk haza.
Szerencsere azota is nagyon szepen fejlodik es semmi problema nincs vele.

Ja egyebkent most voltam a multheten a korhazban,mert meg mindig fajdogal a gatam es verzek es faj szeretkezes kozben. Megvizsgaltak es kozoltek velem hogy van a huvelyen ket folt meg egy "zseb" szeru kinoves amit el kell tavolitani. Jah, es tul szorosra varrtak ossze, igy ujjbol szuznek mondhatom magam. Most varom hogy hivjanak a korhazbol hogy mikor mehetek a mutetre. :cry: :cry: :cry:

Bocsika ha nagyon hosszu voltam , de ez most kifakadt belolem.
Nagyon nem hianyzik ez nekem, de mar varom hogy tul legyek rajta mert igy nem tudunk egyutt lenni az apaval. :cry:

Kép
Kép
bucus80

[quote="bucus80"]
írta:
bucus80Jooo, mostmar ne megyek sehova. :)
Reggel mondtam a paromnak hogy vegre irtam nektek.( Dolgozott ejszaka) Erre ilyen fejet vagott :shock: :D :twisted: es azt mondta: na akkor vehetek magamnak egy masik gepet mert allandoan babanet fog menni es neki eselye sem lesz hozzaferni. :lol: :lol: :lol:

Jó a helyzetfelismerő képessége! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok, SOS tanácsot szeretnék kérni:
Osanit-ot hogyan adtátok be a babuknak?
Én kicsi vízben oldanám fel és megitatnám vele, mert ugyenyelv alá rakni és elszopogatni ő még nem tudja.
(azért a kérdés, mert a betegtájékoztatót Nagyonokosapa elolvasta, ahol nyelvrehelyezést írnak, és most itt kötözködik velem :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:)

ja, és tényleg 8 bogyeszt adtatok fél óránként?

Ezer kösziiiiii

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="bucus80"]
írta:
bucus80Az hogy nem eszik uvegbol az azert "baj",mert ugye most megyunk haza 2 hetre es a parommal szeretnenk elmenni csak kettesben valahova egy este , de igy nem tudom hogy mitevo legyek. Probaltam mar tejpepet adni neki. Anyatejjel keverve meg is ette es nem lett semmi baja. Probaltam tapszerrel keverni ugy csalankiuteses lett. Azota nem mertem vele kiserletezni. De a heten visszaterunk a lefejt tejcivel valo keveresre es remelem, hogy attol nem lesz baja.
Szerintetek ha este mielott elmegyunk szopizik, utanna adhatnak neki estere tejpepet? Lottika eleg keson alszik el es elotte sokat szokott a cicin logni, azert felek otthon hagyni ot a nagymamaval. Altalaban 11 korul alszik el ugy, hogy csak hajnalban kel eloszor.
Nagyon szeretnenk mar kikapcsolodni es egyutt lenni vegre egy kicsit. :?
Persze ha nem tudom megoldani az etetest akkor nem megyunk sehova.:(

Szerintem próbáld ki nyugodtan. :wink:

Kép
Kép
200907?

Bucus

Szegénykém, nem semmi , ami történt a szülésnél veled. Engem felháborít, már nem ez az első, hogy rosszat hallok a külföldi szülésekről :twisted: .

ANcsurti

Boldog Új Évet!!Már alig várom a képeket és a történeteket :P

Marietta

Köszi neked is, nagyon jó a memóriád neked is :P

Kép
Kép
orsi777

Orsi

Nem kell ahhoz külföldön lenni.. Én is szívtam rendesen :(
Vendég

Húú Bucus!Sajnos Nekem is rossz élményeim voltak a szüléssel kapcsolatban.Szeretem elolvasni mások szép élményeit,kár h nem adatik meg ez mindenkinek.

Agi:Van h lenne kedvem sikítani!Abból meg már mi a vonyítás? :lol: :lol: :lol:

Odett így is szép! :wink: Gyönyörű hajas baba!
Én úgy örültem mikor megláttam mekkora haja van Tamarának,mikor megszületett,erre már alig van neki belőle!
Nekem azt mondta a védőnő h a Sudocrem pattanásra is jó!

tímea83
Ajka

Bertina:Még Tamara sem nagyon jeleskedik a forgolódásban!

Ancsurti:Szia!!!!!!!Na mit szólsz?Újra itt!
Boldog Új Évet!!!!!
8)

tímea83
Ajka

Hopp ! Tényleg! Ancsurti :) BÚÉK!
Vendég

orsi777
Ez tenyleg patti es mekkora! De a pattitol eltekintve gyonyoru hajasbabad van! Latom szereti a jofajta szeszt. :lol:
Nagyon edi avval a kis hajcsattal!

Szia Ancsurti!
Orulok, hogy orultel nekunk. Neked is B.U.E.K! Milyen volt a teleles? Volt nagy ho?

Bond:
Igen ez sajnos mindenkire vonatkozik. Valakinek meg ennyi se jar ha nincs meg a meghatarozott ideju munkaviszonya. Az 1 ev utan vissza kell menni dolgozni es a gyerekek mennek a draga bolcsibe. a szerencsesebb angoloknak esetleg a nagyszulokhoz vagy babysittert fogadnak.
Mind a ketten egy gyarban dolgoztunk. En a Nokiaban 12 ora muszakban a Zoli meg a Zollnerben 8 ora 2 muszakban.
Kulonben mi itt ismerkedtunk meg. Ide az elozo pasimmal jottem ki eredetileg, annak a remenyeben hogy itt majd minden jobb lesz, de csak rosszabb lett ( a kapcsolatunk mar otthon se volt valami jo)
Aztan szakitottam vele, o haza ment ,nekem pedig sokkal jobb lett!!! 8) :lol:

Kép
Kép
bucus80

csak gyors kérdés:

Rommay: ismered a szlovákiában lavinába került hegymászókat? Most volt a tv - ben, hogy szerencsére mindhárman túlélték :lol: Ez szerintem nagy szerencse! :lol: :lol:

/méghogy a motorozás veszélyes/

Kép
agi125r

Ja, a védőnőm mondta, hogy a pattival ne csináljak vele semmit. Sudocream :shock: , na azt először apán próbálom ki :lol:

Igen , tudom nem kell menni messzire rossz szülés emlékekért :? . Sajna :cry: . Én is 1 ujjnyira voltam kitágulva, amikor szülni mentem, de nem küldtek haza, ha nem vizsgálnak meg annyian :? , tuti én is húztam volna 3 napig a vajúdást :( . Csak olyanokat hallottam, hogy kint inkább hagyják az embert akár egy hétig vajúdni, mint sem megcsászároznák, közben az anyával, sőt a babával már nincs minden rendben :twisted: .
De kinti rossz emlékről Ancsurti is tudna mesélni. Habár még mindig nem ismertette a szülés történetét :wink: .

Kép
Kép
orsi777

[quote="bertina"][ írta:bertinab]czigka
Honnan szereztél ilyen kapaszkodót cumisüveghez???? :shock: Így üveggel együtt volt? Ilyen fajtához még nem láttam. Le vagyok maradva…nyilván. 8) :oops: Nagyon tetszene Danikámnak is szerintem.

Legjobb emlékeim szerint a DM-ben lehet kapni. :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="hendegabi"]A írta:hendegabi mosógéphez nyúlni viszont nem engedem: egyszer mosott vele, mikor Nócit szültem: pár holmit el is kellett dobni, mert összemosott mindent....

Apa még nem csinált ilyet, mindenesetre tény, hogy ez annnyira tipikusan pasis probléma. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

agi125r:
Apanak egy Yamaha V-max jarganya van. Nagyon szep es nagyon megy. 2008 juliusaban azzal mentunk le Horvato-ba nyaralni egy hetre es nagyon elveztuk. (a fenekem annyira nem)
Igazan felejthetetlen elmeny volt. Iden is akartunk menni, de Lottika bekavart. :lol:

Kép
Kép
bucus80

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:58-kor.
Vendég

V-max :) Egy időben az volt a kedvenc gépem :)
Már én sem emléxem,hogy mikor toltuk ki utoljára a motort. Szegényke ott búslakodik a garázsban :(
Megmondom őszintén,hogy kissé ki vagyok akadva ezekre az "új" motorosokra. Ezeknek csak pénzük van de agyuk egy gramm se.
Életveszély,ahogy közlekednek.
Vendég

[quote="bucus80"]. írta:bucus80 Mikor meg megszultem akkor meg el kellet intezni az otthoni anyakonyvezest is meg az utlevelet a Lottikanak

Lotti kettős állampolgár lett? (Illetve miért kellett az útlevél?)

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Tesóprojekt: Én nem tervezem a közeljövőben, anyagi okokból kifolyólag. 3 év múlva lejár az összes hitelünk, az után már én is dolgozom, remélhetőleg munkahelyem is lesz, és akkor már nyugodt szívvel foghatunk hozzá Hugi "gyártásához". 8)

Timi!
Tamara egyszerűen gyönyörű! Az első képen a mosolya biztosan levesz minden pasit a lábáról, az utolsó képen meg olyan kis csibész. :lol: :lol: :lol:

Kispocok!
Felteszem, csak Boo-tól várom az instrukciókat, hogy mit hogyan hova merre csinált ő a videóval.

Marietta!
Jobbulást nektek!!++++
Boldog 7. hónapot!! :D :D :D :D

na ezt elküldöm aztán folyt köv később puszi

Kép
szisz89

[quote="czigka"]
írta:
czigkaBertina!

Még a fogantyúhoz: Ha aventet veszel, akkor az bármilyen avent cumisüvegre jó (kövérre is, soványra is, via pohárra is). Mi használjuk is mindenfélére. De az árától lehidalok. Mi kerül egy ilyen szar műanyagon ennyibe????
Az anyuka elragadtatása: "nééééééézd milyen ügyes!" :lol: :lol: :lol:

[quote="czigka"]
írta:
czigkaTímea83!

Ezer örömmel!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
De mikor először mondtam neki, hogy apa majd kiporszívózik, akkor azt mondta, hogy ő (apa) nem bírja a porszívó hangját. :shock: :shock: (ilyen hülyeséget ki hallott?)

Én hallottam ilyet: anyám mondta. Sőt csinálta is. (Helyesebben szólva nem csinálta :lol: :lol: :lol: ) Az mindig faterom reszortja volt. Amúgy együtt viszik a dolgokat.

Kép
Kép
200907?

Szisz

Boo ide tette fel a videóit:

http://videa.hu/cimlap

Ági

Odett nagyon szereti azt a könyvet. Kata is?

Kép
Kép
orsi777

Conversano:
Apa teljesen bele van szerelmesedve a motorjaba. Azt mondja hogy neki 2 szerelme van. En meg a motor. Ezt meg a Lottus elott mondta, szerintem mar 3 van neki. :)
O nagyon jo es biztonsagos motoros. Az autot is nagyon jol vezeti. Egy percig sem gondolkodok rajta, hogy beuljek e melle, biztonsagban erzem magam mellette es mogotte is. :)
Van egy par olyan barom ,aki megveszi a nagy gepet elso motornak es az elso kanyarban el is borul vele. Meg ahogy otthon mennek az emberek az utakon???
"Ezeknek csak pénzük van de agyuk egy gramm se.
Életveszély,ahogy közlekednek." PONTOSAN :twisted:

Kép
Kép
bucus80

Bond:
Lotti nem lett kettos allampolgar mert mi mind a ketten magyarok vagyunk. Az utlevel azert kell hogy haza vihessuk. :lol: :lol: :lol:
Gondolhatod hogy egy ilyen kicsi babarol milyen nehez igazolvany kepet csinalni. Megmutatom hogy milyet sikerult csinalni. Besz...tok a rohogestol ha meglatjatok. :oops: :roll: :lol: :lol: :lol:
4 Kepbol szerintetek melyiket valasztottuk?

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
bucus80

Szerintem az utolsót! :lol: :lol: :lol:
Nagyon édes!!!!!
Nem, a másodikat!Az szerintem jó!

tímea83
Ajka

Bucus, a 4.- eeeeeet!!!!!!!! :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Orsi:
tényleg,most hogy mondod,egyszer elaludtam etetés elött,de hát nem is volt csoda ,nagyon ki voltam merülve az átjárkálástol.Dehogy haragszom,végülis át értem. :roll:Elsején fektettek be amugy.
krissy3

Bucus

:D:D
Ez nagyon aranyos :D:D
Vendég

A 4. a kedvencem de sajnos azt nem engedtek volna. Azt csak azert tettem fel, hogy ilyen is keszult. :lol:

Kép
Kép
bucus80

Káár! Mindegyik nagyon cuki amúgy, imádnivaló!
Akkor a harmadikra szavazok;-)

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="conversano"]B írta:conversanoond

Infó gyűjtésben vagyok az MBT-vel kapcsolatban. A derekam egy rakás sz@r és pár ismerősöm,akik ilyen cipőt hordanak,esküsznek rá,hogy mennyit segít. Mielőtt kiadnék ennyi pénzt, informálódok.
Azért rendesen elrettent az ára :?

Na, akkor már ketten vagyunk derekasak. :roll: :?
Amióta Hugit az amúgy kényelmes kanapén szopiztatom, a felállással gondjaim vannak, ha ő is a kezemben van. Jobb hátul van egy pont, amit egyébként egyáltalán nem érzek. Kivéve akkor, amikor fel akarok kelni vele. Na, akkor se előre, se hátra, úgy beakad. :? :? :? Ha fel akarok kelni, akkor pozíciót kell váltanom.
Tegnap amúgy saját hülyeségemből adódóan már a keresztcsontomat is éreztem. Ma már nem - amíg meg nem emeltem Manót. De már nem lesz gond.
Sportolni kellett volna, de még inkább kéne. De lusta vagyok. :roll: :oops: :oops:

Conversano! Nálad a lózás tehet róla? Ha nem jön be a cipő, akkor eladod a Vaterán vagy a Tesz-veszen. :wink: (Ha nem kel el, akkor kipróbáljátok a pacikon. Hátha örökre lőttek az izületi problémáiknak. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

bucus80! :)

Szerintem akkor a 2-es volt.

De unión belül nem kell útlevél. Akkor ez a személyit lenne hivatott helyettesíteni?

Kép
Kép
200907?

Krissy

Hát tényleg nagyon fáradt voltál, azért sem zavartunk, utána meg rohanhattál.

Bucus aranyos Lotti :P

Kép
Kép
orsi777

Igen,a lózás (25 év),plusz a szar tartás és most még az a plusz 800 kiló,ami rajtam van.Ez a cipő nem hagyja ,hogy rossz tartásban tartsd magad. Na nem írom le ,hogy mi mindenre jó,de rengeteg orvos is hordja. Fórumokat bújok és nagyon istenítik. Egyre jobban azon vagyok,hogy veszek egyet.Vannak kifutó modellek,amik jóval olcsóbbak.Én itthon szeretnék elsősorban tipegni benne.
Amúgy amiket lábon láttam nem néztek ki rosszul,csak önmagukban olyan nemszépek.
Vendég

[quote="conversano"]I írta:conversanogen,a lózás (25 év),plusz a szar tartás és most még az a plusz 800 kiló,ami rajtam van.Ez a cipő nem hagyja ,hogy rossz tartásban tartsd magad. Na nem írom le ,hogy mi mindenre jó,de rengeteg orvos is hordja. Fórumokat bújok és nagyon istenítik. Egyre jobban azon vagyok,hogy veszek egyet.Vannak kifutó modellek,amik jóval olcsóbbak.Én itthon szeretnék elsősorban tipegni benne.
Amúgy amiket lábon láttam nem néztek ki rosszul,csak önmagukban olyan nemszépek.

25 év az sok, de a lovaglás szép tartást ad nem? :roll: :?: Egyébként akartam is írni, hogy először otthon vesd be a cipedlit. :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Tamara 1. képe tetszik a legjobban a Lilinek,aki itt kukkol mellettem,nem akar még aludni :x

Lottinak a 3. képét választottátok sztem,a séró miatt.Lili 2 éves koráig kopasz volt,most kezdeget nőni neki. :lol:

Foglaltam magunknak szállást 3 napra,Valentin-nap alkalmából,remélem jól fogjuk magunkat érezni,mert idén sem lesz nyaralás. :roll: p-sz-v-ra foglaltam,de pénteken 2-ig lesz suliban apa,mindegy,5 felé odaérünk,az bőven jó...megmarad a teljes szombat,és a vasárnap délig.Nagyon várom.

Most nincs itthon apa,de azt mondta várjam meg,megmasszíroz az olajammal.Olyan finom illata van,alig várom,h hazaérjen. :wink:

Ancsurti:Hepi nyú jír for jú. :D
Vendég

...
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 08:59-kor.

KépKép

KépKép
boo

Koszonjuk a dicsereteket es a tippeket is.
Kispocok es Lilisgabi talalta el a kepet. A 3.-at valasztottuk.

Bond:
Ezen nem is gondolkodtam, hogy miert nem szemelyi,mert tenyleg nem kell mar utlevel. Talan azert mert a szemelyiket csak 10 evre allitjak ki? az utlevelbol meg van 5 eves is. Nem tudom. Csak furcsa hogy olyan kep lesz az utlevelben 2 ev mulva is amin csak 3 honapos a kislany. Addigra mar biztos nem ugy fog kinezni. :roll:

Kép
Kép
bucus80

Conversano:
nekem fogalmam sincs rola hogy milyen ez a cipo de utana nezek en is mert erdekel. En is nagyon hatfajos vagyok de gerincferdulesnel nincs komolyabb bajom. Sajnalom hogy neked es Bondnak van.

lilisgabi:
jaj de jo lesz Nektek!!! Olyan irigy vagyok! Remelem nagyon jol fogjatok magatokat erezni. Az olvasottakbol azt veszem ki ,hogy ratok is fer mar egy kis egyutt toltott ido. A masszirozasrol meg ne is beszeljunk. Az en dragam olyat nem szokott csinalni. Ha megkerem ra akkor esetleg 2 percig csinalja es ennyi. (Nem akarok indiszkret lenni, de lehet hogy ott mas is lesz masszirozason kivul?)

Boo:
Rettento ugyes a kis Zsiri,mar beszel is! :shock:

Kép
Kép
bucus80

Bond:
Köszi, mindenképp kerítek cumisüveg fogantyút a héten. „Az anyuka elragadtatása: "nééééééézd milyen ügyes!"”…igen, és ez minden pénzt megér. :D :D :D :roll:

bucus80:
Állati jó képek. Én a negyediket választottam volna, az iszonyat édes. :D :D

Ancsurti:
BÚÉK! Várjuk a képeket. :)

bertina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?