A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Aproo még nem hívtak, elvileg jövő hétvége :roll:
én is izgulok érted mit válaszolnak!!

igen, végre megkapom a várva várt fényképezőt úgy néz ki... de lehet hogy ezt http://www.ematrix.hu/Termek/fuji-finep ... 42415.html

Vera köszi
:wink: hol akciós?
Vendég

Sziasztok!

Mi egész nap csavarogtunk, délelőtt Süni zene, délután pedig Soltvadkertre kellett mennünk...Málnus már kipurcant, újabb pocsék éjszakánk volt, most negyed 2-től 3/4 5-ig fent volt éjjel :shock: kissé ki agyunk purcanva, de egyszer csak kint lesz az összes foga.

Panna, jó hallani rólatok, remélem meggyógyultok!Hozzál képeket!

Csenge, te is hozz, legalább ennyi jusson nekem :) Örülök, hogy jól éreztétek magatokat, akkor a fiúknak is jutott bőven a hóból idén :D Mikor jöttök felénk?

Bingó: két kis fa tábla, sok-sok színes ábrával, mellé ugyanannyi kis külön álló tábla ugyanazokkal a képekkel, és össze kell párosítani :D

Vera, nagyon örülök, hogy bejött Mikunak!!!!

Erről jut eszembe, hogy akartam már ajánlani nektek egy szuper könyvet:

http://www.kerekito.hu/index.php/kerekito-konyv

Málnus nagyon imádja!

Apró, gyere a hírekkel!

annyi mindent akartam még, de nagyon fáradt vagyok, azt hiszem a többit majd holnap!

<
sziszka78
Tolna

Beleki, köszi, de én autós hordozót keresek, nem kengurus hordozót. :wink:

Adri, remek ötlet, köszi érte tőlem is!!!

ZSófi, kérdezted, itt írok, mert a kisablakot bezártam: egy Dél-Vidéki kenőcsöt, sajna itthon nem kapható, de nekem is elfogyott már. dr. pavlovic a neve, ha bárki felleli amúgy, sikítson.
Amúgy tök mindegy mit, de váltakozva 3 félét. Ha piros a popi, egy nem mulasztja el, nekünk van sudo, neogranormon, sima popikence és johnson. Ezeket összevissza.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Eloszor is boldog uj evet mindenkinek - mar ket napja irtam egy hosszut, de Laura lenyomta a gepet es elszallt az egesz...:(

Nalunk Laura 1/2 8-kor bealudt a kocsiba, anyueknal voltunk vacsizni es reggelig fel sem ebredt - igy kellemes estenk volt. Beszelgettunk, TV-t neztunk, en gyorsan aludtam egyet ejfel elott es utana kint tuzijatekoztunk a kertben - jo volt. Szerencsere tovabbra is jol vagyok - csak elkezdtem viszketni, eleg idegesito...Volt valakinek ilyen? A konyvben azt olvastam, hogy ez is a hormonoktol van...Holnap megyek a vedonohoz, majd rakerdezek, hatha tud valamit.

A betegeskedoknek jobbulast - remelem gyorsan tul lesztek rajta!

Ritus - kitartast! :) Ha talaltok valami jo testverkocsit, majd kuldtok otleteket? Egyenlore Laura is inkabb a kocsiban van el - persze augusztusig remelem ez meg valtozik, addigra mar ket eves lesz.

Aproo, van valami hir a munkahelyedrol? Lassan nekem is meg kellene mondanom...

Kitti, jol hangzik ez a csaladi napkozi. Bejarsz majd dolgozni ket napot?

Jo ejszakat mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Boni, Szisz, köszi, ha ezen héten nem jön levél, akkor tutter a dolog! Szóval most a csend a legjobb barátom, meg a Miklósi pincerobbanás..... :oops: :oops: :oops: :oops:

Boni, ok, várunk akkor.
Szuper kis gép. De ez miben jobb mint az 1500as vagy az 5800ás? Kicsit analfabéta vagyok, de nem látok sok különbséget.
Sztem Vera a media marktban vette, felhívtam őket, akciósan volt 39.999, de tegnap elfogyott és ezért az árért már nem lesz. De a neten több helyen van 34ért ugyanez. Mármint az 1500as....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Ja, Sziszka, mi megkaptuk a Jézuskától, de még nem néztük. Akkor belevetem magam. Az éjjelt sajnálom. Akkor nem is mondom, nálunk mizu.....de mégis. Levi napközben ugyan kiszámíthatatlan (ma életében először lenyomott 3 órát egyben), de este 8-9 között leteszem és nyikk nélkül másnap reggel 8-9 közöttig. De ma pl, fél10ig.
Úgy tűnik, nekünk a szopi befejezése és a külön szoba totál bevált!!!!

Szóval VAN REMÉNY!!!!!! Emlékszel, mennyire kivoltunk....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!
Aproo igen Media Markt ban vettem.Ahogy te is irtad sok helyen lehet kapni 34 e ért.Fényképezni ma sajnos nem tudtam a fél délutánt okmányirodában töltöttük útlevél csináltatással(hármunknak lejárt + Miku)Iszonyú fárasztó volt.
küldenél nekem egy email címet,holnap átküldeném a képet.
Zsófi!Küldök emailt kiságyról.
Sziszka!Kitartás nekünk tegnap kijött a 10.fog és még jön egyszerre 3.Már túlvagyok egy visszaaltatáson.
vera
l.veronika

Boni, mi ilyet vettünk most decemberben amit belinkeltél, én nem nagyon értek hozzá, de nagyon jónak tűnik eddig. Itt meg tudod nézni, hol a legolcsóbb:

http://www.argep.hu/trend/FUJI/Fuji-fin ... 000hd.html

A Sigtonnál ne vegyétek, ott megrendeltük és azóta se hívtak... Aztán megvettük Médiamarktban 50-ért, mert ott elfogadták a műszaki cikkes ajándékutalványunkat...

Szisz köszi a hívást, akkor majd jelezz, mikor jönnétek...

Nem tudom nálunk hogy lesz márciustól, de Eni az elmúlt 1 hónapban nem ült babakocsiban, és egész jól bírja már a sétát.
persze Apa szabin volt, így ő cipelte ha kellett. Nem tudom most hogy lesz, meg hogy beleülne-e még egyáltalán a kocsiba :? De előtte is már gáz volt, mindig ki akart szállni, csak még nem sokat akart menni se...

Jó éjt mindenkinek!!

yuyu79

Eninek is jön 3 szemfoga, egynek már kint a csücske... Múlt éjjel szintén alig aludtunk. Most 9 óta alszik... kop-kop-kop :wink:

yuyu79

szisz ez olyan mint a Lotto játék? hol kapható? link? :D

Yuyu köszi :D

Aproo én se értek hozzá párom unokaöccse talált rá..
Vendég

Kép
Vendég

Boni, én már túl vagyok rajta :)

Akartam képeket letölteni, de Zéti már fel is ébredt, na majd később. Nálunk egész jó éjszaka volt, csak kétóránként keltünk Zsombival és szopi után aludt vissza. Egy-egy ilyen éjszaka után egész kipihentnek érzem magam, gondolhatjátok a többit :) Zéti két és fél éves korára aludta át az éjszakát először, úgyhogy én ezen meg sem lepődöm és nem számítok sok jóra, de már egészen megszoktam.

Kerekítő: nagyon aranyos, bár még nem nagyon volt időm olvasgatni, de egy tipp: ha Liberot használtok küldjétek be a vonalkódokat és lehet rendelni ezt a könyvet is a pontokért.

Zsófi, az utazásra úgy készültem, hogy összeszedtem egy csomó kocsiban ehető, lehetőleg sok részből álló :) ( ropi, M&M, gumicukor) enni inni valót és sok kis játékot, bábokat, új meglepi játékokat. És DVD lejátszó a kocsiban, nagyobb gyereknél csodákra képes a Frakk, de Zsomi is élvezi. Na Zsomi is fent, megyek reggelit készíteni.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a tippeket, ezek nekem eszembe sem jutottak, csak az, hogy majd én ajnározzam cunust jobban, de igaz, hogy a rokonok tudják okozni a törést, még ha nem is szándékossan, na majd levajazom velük. Ajándékot mi még nem veszünk kistesó nevében, mert szerintem Zorka nem értené még, de már kapott egy babát, aminek nem rongy a teste, így lehet fürdetni is, meg mindent, gondoltam, ha fürdetjük a picúrt vagy pelusozzuk, ő is pacsázhat, meg krémezheti a babáját. REmélem ezzel szerencsénk lesz, mert Zorka imádja a babáit, puszilgatja, hozza viszi, csak az a baj, hogy ezt tesóval nem csinálhatja, mármint cipelni stb.

Az unokatesóm kislánya 6 hónapos, vele találkozott múltkor, tetszett neki, csak ugye nyúlt hozzá, amit nem finoman csinált, szóval résen kell majd lenni. A hasamból is egyenlőre annyit érzékel, hogy a köldökömet piszkálja (köldök mániás) :). Hát húzós lesz, de remélem azalatt a 2 hét alatt amit apa itthon lesz utánna, beállunk és elfogadja, hogy nem csak ideiglenesen van itthon az öcsi.

Zsófi február 5-re vagyok kiírva, de ebből volt már 13, 8 így megegyeztünk a dokival, hogy 10 (persze nem a picúrral egyeztünk, így minden mi mit mondunk :) ) Vonalzóm nincs, mert próbáltam, de kivágott a net többször, így feladtam. Pénteken kezdem a 37. hetet.
A kocsi szettért nemtudom mennyit akarunk, majd megnézem mennyi az ára most, és asszerint kiokoskodom, majd megírom, hátha valakit érdekel.

Ritus

Kép
rituspoc

Boni, kérem ide a kávét!!! Újabb pocsék éjszaka :cry: :cry: :cry:

<
sziszka78
Tolna

Apa megrendelte gépet, táskával :lol: most már biztos lesz fénxyképezőm! megérte várni 2 évet :mrgreen:

Ritus mindjárt négyesben! :lol:

én ha most lennék első babás , a PEg Perego Veneziát venném.. barátnőmnek az van, és egy álom..

Zsiga most a Fülesmackóért van oda :lol: állandóan brumma brumma van

Szisz mi a baj? miért nem alszik Málnus fogacska? citromlé sem segít?

pulsatilla? ha lesz erős megírod a játék elérhetőségét? honnan lehet? akár priviben is.. vagy szerzel nekem és kifizetem :roll:

nekem is volt kiskoromban, nagyon szerettük.. de csak most jutottam el odáig.
Vendég

Sziasztok!

Én már kezdek aggódni, Levi mostanában teljesen átlendült a másik oldalra. Persze tudom, lehetne mondani, hogy semmi sem jó, de hogy lehet ennyire megváltozni? A 20 percenkénti kelésekből ott tartunk, hogy ma is negyed10kor kelt (este 9kor aludt el) és már most szuszózik, mert hisztis volt, gondoltam leteszem, de azóta csend van....na mindegy, azzal nyugtatom magam, hogy ha egyszer igényli, tegye. Semmi tünete nincs más....

Ritus, akkor Te már tényleg a legvégén. Hurrá! Nagyon nagyon izgi, bejárod itt párunknak a járatlan ösvényt. :wink:

Jött posta, most megyek ki érte. Ilyenkor azért mindig picit tartok a leveleimtől.

Képzeljétek, meséltem, hogy tegnap leszakadt a redőnyünk. Ugye a másikat most kellett megcsináltatni ősszel. Ma kijött a fickó, rendi tag amúgy, közölte, hogy sajna ez nagyobb méret és egyedi hossz, 26.000. Csak a redőny, tartórúd nélkül. És a legszebb, két gyártó van, az egyik tegnap nyitott, de min. 1 hét, a másik aki egy nap alatt megcsinálja, meg 14.ig zárva. Ugye a leszakadt redőny meg benne pihen a sínjében, felül van egy 10 cmes rés, amúgy totál sötét a gyerekszoba és emiatt a konyha nagy része is. És most így leszünk egy hétig vagy tovább, mert pont jövő hét péntekre kaptam időpontot uh-ra.....Meg persze ez belső sines redőny, így itt benn kell majd szétszedni, amitől a 40 éves mennyiségű kosz is szépen szétterül majd a falakon, függönyön, egész szobán. Ilyenkor azért kicsit morcos leszek...
:evil: :twisted: :?

Sniky, nagyon eltűntél,i, meg még jópáran.....ManciBarbi, Csutak, Szilvi, Mecsi....jaj, inkább nem is sorolom tovább, mert tuti kihagyok egy csomó embert.

Sziszka sajnálom nagyon az éjjelt!

CsengeAndi,annyira jó lehetett Erdély. Én is, én is. 5 éve nem voltam, nyáron terveztük a dolgot, de ez most azt hiszem, elmarad. :wink:
És le a kalappal a srácok előtt, hogy így bírják.
Képzeld, szoba került, hogy ha a második is fütyis (ami persze kizárt :roll: :wink: :oops: ), akkor nem a nagyapja után kapja a második nevét, hanem a Pétert apa után és így ehhez illő magyar első nevet kerestünk és tudod mi passzol leginkább??? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

JázminAndi, Te is úgy eltűntél. Hívlak, hívlak a héten és még egyszer köszi az övterelőt előre is!
Csajok?

Na megyek, gázálarc és hideg zsíroldó...nekiesek a szokásos sütővakarásnak...

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na, sütő kipucolva, már csak le kell égetni a vegyszert.:-)

Ja, a bingó engem is érdekel ám! :-)

Boni, hurrá fényképező. Azt hiszem nekünk újabb hónap(ok)ra elcsúszott a dolog. :-(

Peg Perego a mi favoritunk is. Bár a p3 pliko a nyertes. Azt kaptuk kölcsön és bevált nagyon. Még az sem igaz, hogy az esernyő miatt gerincnél rosszabb.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Sziasztok!

Boldog, sikerekben - nyugalomban, alvásban - gazdag új évet kívánok én is!

Mi megvagyunk, karácsony itthon volt, szilveszterezni Pestre mentünk haverokhoz (gyerekestül:) ). Ennek örömére megvolt az első kocsiban hányás és az első közösen ébren töltött szilveszterünk, mert a tüzijátékoktól Dani nem tudott visszaaludni. Ennyi :D . Ja, mi is megnéztük az Avatart, nekem is nagyon tetszett.

Judit

Kép
Kép
csutak33

belekikata, ez igen csak jól hangzik!!remélem a továbbiakban sem csalódtok bennük!!és mennyi az elfogadható ár?

szisz,ezt a könyvet én is néztem csengimnek karácsonyra, de névnapi ajándék lesz :)

fényképezővevőslányok!!
azt is érdemes megnézni, hogy az adott árban benne van-e a memóriakártya és az akus elemek.mert az sokszor plusz költség kb.3-3ezer, de egyben a géppel olcsobbra szokott kijönni és a hordtáska is legalább3ezer!!

ritus, csengi is köldökimádó!he-hemeg simizi és puszilgatja a pocakom és ha kérdezzük hol a tesóakkor megmutatja.a múltkor apa is kapott puszit a pocakjára, mert szép kerekre vacsizta :shock: volt ám kacagás :D :D
ja és mostmár én is küzdök a csöppöm emelgetésével,illetve annak lehetőség szerinti elhagyásával mert nem esik jól,pedig még 9kiló alatt van :roll: lehajolni sem szeretek és leginkább megtaposnáma leeső dolgokat, nagyon bosszantanak!!!!
Vendég

CsAndi, akkor Neked még jó, Enikőm majdnem 13 kiló már. De én se emelgetem sokat, ha nem muszáj... persze azért próbálkozik, de most decemberben szabin volt Apa, így könnyebb dolgom volt....

Most a délutáni alvással küzdünk mi... délben már jó álmos volt, utána meg hisztizett, nem akart aludni. Fél órát nyafogott, le akart mászni az ágyról, aztán persze belefáradt a hisztibe, és elaludt jó fél órával ezelőtt... De ha ott lesz a pici, akkor hogy fogom így elaltatni? Ahhoz meg még kicsi, hogy ne aludjon napközben... egyik nap kimaradt, aztán fél 7-kor már alig látott ki este a fejéből.. De az éjszakánk most jó volt, este 9-től reggel 3/4 8-ig aludt egy hang nélkül :) (bocs Sziszka :cry: )

A Kerekítőt én már meg is rendeltem a Liberótól, akartam írni, de Csenge megelőzött... még nem jött meg mondjuk, de már várom :roll:

Olyan szépen esett nálunk délelőtt a hó :) De hogy most meg megint +10 fokot mondanak, hihetetlen...

Voltam ma tornázni, aztán ebéd Anyuéknál, holnap meg talán elmegyünk zenebölcsibe... csütörtökön megint torna, meg védőnő... addig Eni nagymamázik :wink: Jövő csütörtökön meg újra uh, sógornőmmel együtt, csak neki a 18 hetes :wink:

Aproo, sajnálom a rendőnyt, meg a pénztárcátokat :cry:

Ritus, aztaaa, Nektek tényleg nem sok van már hátra... Akkor most már nem lehet nagy gond, ha előbb is jönne kicsivel, nem? Én is kiváncsi vagyok, mit fog szólni Eni a picihez, de nem szokott durva lenni a kisebbekkel... Múltkor is homlokon puszilt egy ismerős 6 hónapos babát :lol: Persze azért nagyon oda kell majd figyelni...

Sziszka, tudod már melyik nap jöttök Paksra? Jó keresztszülőzést Nektek, vagyis Málnusnak mára :D

yuyu79

halihó!

Beni taknyos lett... :( lehet, hogy a foga miatt, mert szerintem a popsiját is az bántja! szegénykém! de remélem, hogy nem lesz semmi komoly gond!

Ritus, majd számold ki a babakocsit... bár lehet, hogy mégsem váltunk. ja, meg még egy kérés, meg tudnád mérni, hogy a mózes része mekkorra!? mármint milyen hosszú belül? köszi előre is!

Vera, köszi a mailt! apával egyeztetünk! ;) aztán visszaszólok!

Kata, sajnos nálunk senki, de senki nem csápol a rucik után... így jó lenne, ha fel tudnád dobni őket zsibvásárra! hogy tudjuk megoldani, hogy hozzád kerüljenek a motyók?

Aproo, sajnálom a redőnyötöket! van redőnyösünk, ha gondolod... megadom a számát, hátha hamarabb, vagy olcsóbban dolgozik, vagy mindkettő!

Levi alvásteljesítménye nem semmi! irigykedem!

amúgy melyik név lenne az, ami tetszik?

mi egyelőre csak lányban gondolkodunk... :P

Csandi, üdv újra itt nektek is! már jó nagy lehet a pocakod! :)

Csutak, neked is üdv! figyi, és ki hányt az autóban!? Dani, vagy valamelyikőtök? :)

sophie27

Sziasztok!

Zsófi megmérem és akkor megírom, de nem az a kicsi fajta, hanem asszem ennél nagyobb nincs. Az árra meg kb olyan 50 körül gondoltam, de ehhez mindent adok vagyis hordozó, mózes meg sport rész. Újonnan 70.000 de ez hordozó nélkül. Valószínű én megveszem Niki barátnőjének tesókocsiját, még meg kell mérni a kocsi csomitartóját, hogy befér-e, de remélem igen, bár ha ez nem akkor semelyik tesókocsi nem fér.

Voltunk ma Nikiéknél, jól vannak, jaj annyira zabálnivalók voltak, Barnus monológokat mond, nagyon cuki. És olyan ügyesen eljátszottak együtt, Zorka megfogta Barnus arcát és meg akarta puszilni........ olyan édesek voltak együtt.

Kép
rituspoc

Ritus, köszi előre is!
na, csak meglett az a vonalzód is, már épp ideje volt! :P

babakocsira visszatérünk, persze függvénye, hogy a miénket el tudjuk adni, stb... de köszi előre is a méretet!

Niki, tényleg el vagy tűnve :( mi a helyzet anyós fronton!? az ünnepek hogy teltek, stb... !?

sophie27

Zsófi! Mázli! A sogornőm szülei Szigetszentmiklóson laknak, így hozzájuk kéne beadni (lakótelepesek). Holnap megbeszélem a sogornőmmel, hogy mikor jönnek és a szerint kellene eljuttatni hozzájuk és ők hozzák nekem.

Cs-Andi: 50 ezer egy hónap, a mi esetünkben 3 ezer/nap, mert én kb. havi 8-9napot dolgozom majd, ami így 24-27 ezer, de lealkusszuk 20 ezerre :) Hogy áll Kisoroszi vagy a kistesó miatt tolódott?
Vendég

Sziasztok!

Boniko: citromlé, pulsatilla?
Ezekről sosem halottam, mire lehet jó a citromlé szegény már fájdalom csillapítóval alszik csak, ma először nap közben is kellett adnunk neki, teljesen ki volt...
A játékot itt vettem, azt hiszem volt még, megnézem, és a többit megírom priviben, nekik tuti nincs honlapjuk. Megoldjuk postán :)

Ritus a finisben vagy, kitartás!

Csandi, üdv újra itthon, milyen volt? Remélem nagyon jól éreztétek magatokat!

Julcsi, még nem tudom pontosan, ma majdnem Györkönyben ragadtunk, akkora itt a hó, hogy alig mertünk elindulni haza...

Apró, sajnálom a redőnyt és ezzel együtt az elúszott fényképezőt is!

Beninek remélem tényleg csak a foga miatt folyik az orra! MI lesz a lány nevetek? hajrá kislányok ;)

Julcsi, neked akartam még, hogy örülök, hogy végül nem zárkóztál be, a járvány mint olyan valahol eltűnt a semmibe ;)

Na megyek zuhanyozni és aludni...ki vagyok purcanva és hasogat a fejem :(

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

beleki, épp a másodszülött miatt oly sürgető :oops:
szisz, szilveszter mega gáz volt.nagyon csalódott vagyok, de tanultam az esetből. :cry:
viszont régóta szeretném megkérdezni, hogy akitől aloeverás cuccokat rendelsz az kedvezményt tud adni neked? mert a szomszédasszonyom nyomul és jó áron megszámítja a cuccokat.szóval ,ha gondolod szívesen összahozlak vele, ja meg ha bárkit érdekel az szóljon természetesen.
szisz, drukkolok az alváshoz!tarts ki!! :?
Vendég

Ez a Bingó nevü játék, nem?
Kép

Ma az állatkertben voltam a "fertözö" barátnömmel. Szögletesre fagytam (a mínusz sok foknak igazándiból max. csak a jegesmedvék örültek), ö meg tök lazán pulcsi, sál és sapka nélkül egy szál kabátban lazított. Igazi forróvérü menyecske alighanem... :)
Megállapítást nyert, hogy mindenkivel jó, de a legjobb magunk közt lenni, mert mi annyira más tempóban szemléljük a világot, hogy az mindenki másnak az agyára megy. Ö eleve nem hajlandó megnézni olyan állatokat, amelyeket ö nem szeret, hiába érdekli a gyerekeit. Mi meg nagyon szeretünk leállni egy-egy akvárium vagy terrárium vagy akármi elött és sokáig megfigyelni a lakóját. Viszont annyi jó történt, hogy Eni is etethetett fókákat és még bele sem esett a vízbe. Majd rakok fel holnap képeket, most kivágom magamnál a biztosítékot, mert gyötör a rókainger és fáradt is vagyok. Pocakom meg már most akkora van, mint másnak a 4. hónapban...
Voltunk egy kicsit városnézni is hazafelé, hogy tudjuk, hogy hova nem szeretnénk költözni. Szükül a kör, de nem lett ettöl egyszerübb. Persze, hogy ott, ahova nem akarunk menni, olcsóbb, de nem mindegy, hogy mi milyen áron. Akkor inkább maradunk az idök végezetéig itt, mint hogy bizonyos megfizethetö helyekre költözzek. A külvárosi gettót nem nekem találták ki.
Továbbá megint fáj az a bizonyos fogam és az új fogorvosom még böven szabadságon van. De jó is nekem! De a másik oldalt is fájnak a fogaim, lassan olyan a fogsorom, mint az emmentáli sajt, lyuk lyuk hátán. Jó, mondjuk ezek régi lyukak öreg töméssel újraaktiválódva, de pont most?
Még gumimacit se tudok enni, csokit meg pláne nem. Mégis kerekedem, lassan a teliholdat is eltakarom. :(

Apro neked miért kell új autós hordozó? Nem volt nektek vagy továbbadtad?

Sziszka!

Valami igaza mégis lehet aprónak! Mi is ugye szétkaptuk Dönci ágyát, így szabadon közlekedhet mindenkor. Napközben emiatt nem is alszik itthon, csak ha úton vagyok vele jó sokáig. Amíg szopizott éjszaka, nem volt éjszaka se nyugta, de amióta szépen lefektetem, betakargatom és nem szopik már pár napja, alszik rendes gyerek módjára szürkületig, akkor tesz egy tiszteletkört, meglátogat, én visszakísérem, újra ledöntöm, betakarom, megsimogatom és alszik tovább. Talán neked is be fog jönni!?

Tegnap voltam a H&M-ben a kiárúsításon, de nem volt egy nagy eresztés. Csak két harisnyát vettem a csajoknak féláron, Regönek autós alsógatyát, aztán ennyi. Iminek vettem 40-röl 16 (Euro, nem ezer)-ra leértékelt félcipöt tiszta börböl tavaszra, nagyon boldog vele. Gondoltam rátok is, de sehol semmi izgalom vagy valami tuti nagy leértékelés, cipöügyben sem. Geox-ok voltak kis méretben 60-röl 26-ra leárazva, de nekünk van elég tartalékunk.
Még pár hét és kezdödik a bazárszezon. Szupi!

Barbi
Vendég

Sziasztok!

Rég jöttem , valahogy nincs időm se erőm visszaolvasgatni olyan hosszan amióta elmentem. De azért gyorsan átfutottam amit tudtam.

A Mamáéknál való tartózkodásunk, nem volt valami fényes és kellemes számomra, Áron persze elvolt.Kezdek belefáradni a nagyszülőkkel való nem is tudom már minek nevezzembe.
Ma kiderült miért kezdődött el Áronon a kiütések sorozata. Diósbeigl! Én kértem hogy ne adjanak neki hát csak adtak, aztán erre jött még a szaloncukor meg csoki és az ebben lévő mogyorószármazékra Áron érzékeny. Most két hét tejmentesség és semmi csokis kakaós egyéb dolgok. Csak hús, zöldség gyümölcs hogy tisztuljon a szervezete hogy elmúljanak a pöttyök.
Aztán jött ,hogy az egész ház kész kosz, mert a felső szintre ahol alszunk,fel se mennek takarítani na mindegy.
óriási hó volt Áron nagyon élvezte, de hát mivel mindig én voltam vele nem volt aki fotózzon, én meg mindig elfelejtettem vinni a gépem hát erről se készült kép.
Aztán jött a karácsonyfa mizéria, elmentünk a mellettünk lévő faluba , húúúú lesz mindenféle fa, méretű stb... volt egyféle sima luc, utálom, mindegy, legyen. lefoglaltam majd 23dikán elmentünk érte és az ásás közbe szó szerint kettétörték. Így hát hozott az uram Pestről ,mert ott semmi nem tetszett már.
Hazajöttünk plusz kilókkal, fogyinak annyi.
Szilvesztert itthon töltöttük, édes 4esben, keresztapu itt volt nálunk . Áron ki lett fárasztva úgy aludt mint a bunda, mi meg iszogattunk és pókereztünk. Sikerült 2év után pityókás lennem de ehhez 6jägert kellett meginnom, mert annyira bírtam :oops: :shock: :P , aztán hajnalba arra ébredtem hogy baromira rosszul vagyok mert egész éjjel ment a fűtés és beütött a pia. Erre Áron is felkelt és egy órát mindenki totál kómásan bóklászott, de aztán jött az édes pihenés és józanodás.
Pénteken megyünk h1n1es oltásra így döntöttünk, apája már megkapta tavaly most mi jövünk Manókámmal.
Tömören ennyi.

Betegeskedőknek jobbulást remélem már mindenki gyógyulófélben! Rossz dolog így kezdeni az évet.:(

Minden kismamánknak boldog babavárást kívánok ez évre is, egyre kevesebben maradunk pocakmentesen. shock:

Barbi majd tudnál küldeni priviben telefonszámot és címet és mennyit vigyünk játékért. köszi

Most jött haza apája majd holnap folyt köv. sorry

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Képzeljétek, a sz.gépünket ugye visszaküldtük, mert meg sem nyekkent, erre ma a fickó közölte, hogy bekapcsolta és no problemo. Még el is hinném, ha Peti egész családja nem lenne szaki, nem vittük volna át...apukája meg dikert ilyenekkel foglalkozik, tesója fizikus-programozó...
A legszebb, hogy hiába garanciális a szállítás díját és vmi átnézési díjnak nevezett viccet is ránkvernek....JA, és holnap legyek itthon egész nap, bár karácsony előtt óta nem voltam vásárolni, gyakorlatilag főzni sem tudok, mert arról nincs info, mikor jön a futár.
:evil: :evil: :evil:
Szóval jól leírattam velük, hogy nem találtak hibát, mert ha holnap itthon megint nem indul, akkor azt hiszem elgőzölgök mérgemben.

Barbi, volt egy egyszerű hordozónk, amit most sógornőmét használnak, és ugye ott Matyi most lesz majd 6 hós februárban, de már közelít a 10 kilóhoz. (a vicc, hogy korababa volt és 2650-nel vitték haza) Szóval amikor adtam már a lábrésznél a műanyag hordozóalap kicsit kivágta/szakította a huzatot, de ez mára akkora lyuk mindkét oldalt, hogy félek mikor jön szét az egész. Szóval funkciójában még használható, ki tudja meddig, új huzat meg ugye itthon 4-6000 körül van. És ennyiért meg már lehet kapni, illetve ki lehet fogni szupi kis graco hordikat. De most lehet hogy kapok kölcsön egy babakocsit szettben. Akkor meg már semmi sem kell.

Illetve találtam egy 3 kerekű babakocsit hordival, ami nagyon tetszik. Van vkinek ilyen típusú? Mert erre lehet, hogy lecserélném a bergonunkat. Igazi kis terepjárgány, de hatalmas gumikerekei annak, nem tudom ez mennyire érzékeny....???

Sziszka, a puls. tényleg jó nagyon. Osanit nem vált be ezek szerint nálatok? És minden nap 3x nyomod a chamomillát? Mert fogzás alatt nekünk úgy vált be hogy tünetmentesen is kapta Levi a belladonnával(ezt csak este) együtt, ahogy kimaradt egy nap, azonnal ordítás volt éjjel!

Zsófi, köszi, de sztem ez rendes tag, itt azért ilyen durva az ár, mert maga a redőny nem átlagos méret.

Szisz, bingóról nekem is írsz? Ezt nem lehet simán játszani a tanulókártyákkal? Bocsi, ha nem okés a kérdés, de én még a kártyákat nem láttam élőben... :oops: :oops: :oops:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Reggelt!

Szisz a pulsatilla fogzáskor nyugtató hatású, én sokszor adtam Csigusznak, tesóm is Zoénak szóval érdemes kipróbálni.
citromlé meg valamiért csak úgy a savanyú izével fájdalomcsillapító .
átékot előre is köszönöm, remélem kapsz :lol:

Aproobassz jól rátok jár a rúd.. :twisted: a posta meghozta a munkáltató válaszát, vagy redőny miatt nincs gép? :roll: :cry:

Mecsinálatok sem egyszerű a család
:roll: jager hatását sajnálom...engem is hamar ki tud ütni..én már Zsiga miatt nem is merek inni, mert bármikor kellhetek neki.. :oops:
Vendég

Sziasztok!

Szegény meteorológusok, hogy mindig elcseszik. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hétvége óta azt szajkózzák, hogy jön a 10 fok, megint 20 fok ingadozás, és jaj, jaj. Erre hirtelenséggel leesik 10 cm hó.....
Én meg ma mentem volna nagybevásárolni, mert karácsony előtt óta nem tettem, ma elfogyott az utolsó tojás, tej, stb....érdekes vállalkozás lesz ez így délután, egyedül.

Boni, nem, a gép dec. 22.-én romlott el, amikor sürgősséggel kellett volna levelet írnom az önkorinak. Azt küldtük vissza mert garanciális. És erre mondták tegnap, hogy kutya baja. Itthon, meg apósoméknál meg sem nyekkent.
A redőnyünkről még nincs hír.....

És választ még nem kaptam. Jövő hétfőn hívom őket majd, ha addig nincs semmi.

Na, megyek, megsült a mézesmustárosom.:-)

Ja, vki ismeri a sherpa 3 kerekű babakocsit???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

sziasztok!

Aproo, ajánlom figyelmedbe, illetve mindenki másnak is a www.idokep.hu oldalt! férjem mindig erről tájékozódik, és ez az oldal még 1x sem tévedett! nagyon jó kis dolgok vannak rajta! ;) nézzétek meg majd!

babakocsi mizéria... nálunk a férjemet a hideg rázza tőle! de én szeretnék valami olyasmit, amit egyszerűen rá tudok csatlakoztatni, lehetőleg minden részével a vázra. pl. mint Ritusék járgánya, de ahhoz el kellene adnom az enyémet, plusz a hordit is, és ráadásul nem tudom, de rákölteni sem akarok többet, mint amennyit a miénkért kapunk... nehéz ügy! lehet, hogy marad minden a régiben! csak hát olyan vonzó, hogy a hordit sem kell cipelni... :roll:

ez a játék nekem még mindig nem vili... link nincs hozzá véletlenül. illetve Sziszka, amit Barbi mutatott az ugyanaz!?

Sziszka, sajnálom a fogzást! nem lehet könnyű szegény Málnusnak... (sem!)

Barbikám, te mitől rókázol még mindig? vagy csak az ingerencia van meg? eddig nem volt ekkora gáz, csak mióta benyelte a család a kedves bnődéktől a vírust. nem? jobbulást ezerrel!!! (nekem még semmilyen hasam nincs...)

Kata, okés, írd majd meg priviben, hogy mikorra, és pontos címmel, hogy hova! amúgy több lakótelep is van, szóval majd pontosítsunk idővel! és köszi! :)

Mecsi, sajnálom a karácsonyi mizériát! azért elhiszem, hogy nehéz így... bár persze tök jófejek, hogy mehettek, meg jó a viszony, de azért ez is lehetne kétoldalú is...

Benin amúgy a takonykór levonult. még néha picit csordogál a nózi, de amúgy semmi baja, szerencsére! tegnap ugye nem voltunk lent, de ma már bepótoltuk! de jó is lenne egy kis szánkócska... :S

sophie27

Sziasztok:)

Először is mindenkinek nagyon boldog új évet kívánok!
Zsófikám, drága, hatalmas gratuláció nektek, nagyon örülök, mikor mész dokihoz? Gyere ám a hírekkel:)

Sajnos nem nagyon volt időm, kedvem mostanában jönni, elég sokáig állt itthon a bál:( de nagyon jól esett a hiányolás, köszi csajok:)

Anyósomat nem láttam dec. 22. óta, de hogy őszinte legyek, remélem nem is fogom még sokáig, mert nagyon nem hiányzik... Ferci lassan megbékélt, már úgy tűnik nem haragszik rám, bár nem tudom miért Rám kellene.... na mindegy, sok-sok kérdés kavarog még bennem, amire nem tudom a választ....

mi egyébként jól vagyunk, megjártuk Szegedet a két ünnep között, Barnus nagyon élvezte, hihetetlen, de szinte egész nap be nem áll a szája, tényleg nem túlzás, minden szót mond a fiam, sőt, most már rövid tőmondatokban beszél. Nem gondoltam, hogy ennyire hamar fog majd dumálni:) zabálnivaló:) + elkezdődött nála a "mi ez" korszak is:)))

szerencsére mi kimaradtunk mindenféle betegségből, h1n1-et továbbra sem adatjuk be azt hiszem, majd meglátjuk mi lesz tavasszal, akkorra ígérik az újabb "hullámot"... azért ez is érdekes, hogy milyen gyorsan lecsitultak a kedélyek, főleg azután, hogy a kormány elfogadta a jövő évi költségvetést:) na mindegy, nem kombinálok:))

a pocakom kb. 2 hete szépen növöget, már nem jók a rendes gatyáim rám, így áttértem a terhesnacikra:) pocakfotó még nem készült, de hamarosan pótolom:) uh-képeket meg sajnos nincs mivel scannelnem, Barnusnál mindig a munkahelyen csináltam, de majd találunk vmi megoldást és akkor hozok fotókat.

Nagyon rég nem tettem fel képeket, mindjárt pótolom...

sniky

Sziasztok!

Csajok, ez a játék nekünk nincs meg, nekem annyi közöm van hozzá, hogy mi vettük Mikunak ajándékba, így képet róla csak Vera tudna csinálni. Egyébként itt vettem a helyi játékboltban, nekik nincs honlapjuk, az biztos, de egyébként olyan mint a kép, amit Barbi beszúrt, csak kicsit mások az ábrák rajta, és ha jól emlékszem, akkor a nagy táblán is színesek a képek. Vera segíts!
Pulsatilla
Boni, vettem a megrendelést! Ez a Homeós?

Apró, az osanitot és a kamillát Málnus most hónapokig nem kapta, nem lett volna értelme, mert nem jött foga, akkor kezdtük el adni, amikor észrevettük, hogy áttört, most ez volt az első viszonylag jó éjszakánk, most is sokszor fent volt, de mindig vissza tudtuk altatni...lehet, hogy kipróbálom, amit ajánlottatok, köszönöm!!!
Azért nem unatkozol mostanában, hetek óta, szinte minden nap történik veletek valami :) Kíváncsi leszek a gépre!

Egyébként még nem írtam, de karácsony előtt nekünk is betojt a gépünk, ki kellett rajra cserélni a vincsesztereket, és ezzel a művelettel úgy tűnik minden képünk és videónk elveszett Málnusról (15.000 db :( ) Szóval mindenkinek ajánlani szeretném, hogy mentse le a gépről. Nekünk annyi maradt ami a picasa-n van fent! Még megígérték a szervizben, hogy megkeresik a régit, megpróbálják "visszacsinálni" a törlést, de nincs túl sok reményem hozzá!

Csandi, annyira sajnálom! Nincs kedvezményünk az aloe-ra és amióta meghatározták az euró árat nem is rendeltük, pedig a teától szinte függők vagyunk, de annyira horror az ár....megkérdeznéd ő mennyiért adja? Mert lehet, hogy kapnánk az alkalmon! Köszönöm!!!!

Mecsi, sajnálom, hogy nektek sem úgy alakultak az ünnepek, ahogy tervezted!

Barbi, Apró: remélem igazatok lesz az alvással, és ha már nem szopizik, akkor rendbe jön minden...bár egyenlőre nem akarom leszoktatni, ha magától nem hagyja el, akkor én várnék, amíg kismama leszek, valamikor tavasztól tervezzük, és akkor szoktatnám csak le. Bár a fogai attól még fájnak, ti annyival vagytok előrébb, hogy ezen az időszakon már túl vagytok!
Egyébként Málnus már régóta nem kiságyban alszik, sőt, két napja kapott a felnőtt matrachoz egy felnőtt ágyat is, így már rendes nagy ágyban alszik, ő is szabadon közlekedik.
Barbi, a barátnőd megint nem győzött meg...milyen már az, hogy ami állatot ő nem szeret, azt nem lehet megnézni :roll:

3 kerekű terep babakocsi talán Apró kérdezte: nekünk Quinny van, nagyon szeretjük, keresek róla képet neked!Annyira szeretem, hogy nem is vettünk sport babakocsit, imádom, hóba, sárba, minden terepen nagyon szuper!!!! A kerekek számától pedig nagyon fordulékony, teljesen stabil, szóval imádom!!!

<
sziszka78
Tolna

Folyt, mert majdnem elszállt
Szóval így nézett kis a hodozóval:
http://picasaweb.google.hu/farmer72/Har ... 4948803922
Így most :
http://picasaweb.google.hu/farmer72/Apr ... 3303756450

A mózesről nem találtam használható képet, azt is szerettem, de elég rövid ideig használtuk!
Ja, és egy oldal ahol lehet kapni: összehasonlításnak itt megtalálod a pontos paramétereit:
http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=8113

Sniky, örülök, hogy te is előkerültél, Vera mesélte, hogy Barni mennyire édes, és hogy milyen sokat dumál, olyan jó lenne találkozni veletek is! Remélem hamarosan összejön!

Zsófi, örülök, hogy elmúlt, az orrfolyás, egy testvér fellépőre a meglévő kocsihoz nem gondolkodtatok?

megyek, visszaolvasok, hogy mit is szerettem volna még

<
sziszka78
Tolna

Ja, apró, a Belladonna is van otthon, de milyen higításban adtad te?
Ja, és gumikerékre akartam még írni, hogy tökéletes, néha kicsit kell pumpálni, egyszer kaptam vele defektet, 2000 Ft-ért kicserélték a bicajboltban....az összes leendő gyerekünknek ezt a kocsit akarom, semmi mást!

<
sziszka78
Tolna

és akkor jöjjenek a képek:)

Kép mikulás hozta:)

Kép kalap:) fél órát próbált vele egyensúlyozni:)

Kép nagyfiú:)

Kép útra készen

Kép karácsony

Kép Barnus főz:) a kép érdekessége, hogy ő egyedül pakolta fel így az asztalra a csészéket az alátétre, aztán bele a kanalat:)

Kép a Fregatt-ot nagyon élvezte, még a dob mögé is be kellett üljön:)

Kép és persze nem lehet elég korán kezdeni:))

sniky

niki, fényképezd le az uh képet!az nem jó?így is lehet digitalizálni...
szisz, megírom emilben a csajszi címét :wink:
Vendég

Na most kis szabasdidő, kaja tegnap meg lett főzve így ma a f11es kelésünk után 1ig nyomultunk lent a hóba de jó volt! Kicsit el is csúsztunk az ebéddel alvással :D
anya jössz már
Kép
haverokkal
Kép

Bilizéssel kapcs. úgy látszik csak mamáéknál jött be a bili itthon már 3mpnél többet nem bír megmaradni és nem is produkál bele . Megmakacsolta magát a kis hamis.

A malackás sütik nekem nagyon tetszettek idén én is csinálok :)

Tejet, kakaót nálatok isszák a gyerekek ? Áron egyszerűen nem bírja megszeretni kiköpi. Így marad a tejital.

Sziszka sajnálom hogy az alvási kálvária nem javul nálatok, persze a fogzás eléggé bekavar főleg a 3nap3fog az elég dúrva :shock:

ja :)Boni kistesó ügyben fel a fejjel ,hozzátok még leszáll egy kisangyal biztosan, hisz olyan vidám kis család vagytok és nagy nálatok a szeretet.Én meg csak drukkolok hogy összejöjjön :D
Az állarcos jelmezes fotókat melyik oldalon készítetted?

Én tesóügyben nem is tudom már lassan mit akarok, hol nagyon szeretnék , van hogy egyáltalán nem. De ha idén sikerül lakást cserélnünk lehet , könnyebben hajlunk a döntésre. Bár azóta se védekeztünk. Ez egy őrület hogy baromira nem tudjuk mit akarunk.

Beleki nagyon jók a fürdőzős képek. Milyen volt így télen ott lenni, meleg van bent? Bölcsi nekem tetszik,remélem Kristófnak is fog tetszeni.

Valaki jár még babaúszásra? Nekem annyira hiányzik, de már babák közé talán nem is mehetnénk, valami más csoportba kéne jelentkezni ha egyáltalán van olyan.

Betegeskedők meggyógyultatok már hogy vagytok?

Panna ismét zajlós heteken vagytok túl. Avatarra én is vágyom! Rékuci hogy van?

Ritus most a kórházakban látogatási tilalom van ugye? akkor még meg se látogathatnak apáék téged majd ha szülsz? De szülésnél bent lesz apája?

Fiús anyukák hogy álltok kukikérdéssel ? Áronnak még mindig nem megy lejjebb , épp egy kicsi megy hátra, tud pisilni redesen de annyi. Kaptunk valami krémet rá de azt meg nem merem kenni neki mert állítolag steroid tartalmú. Dokinéni meg tök rég óta nem nézett rá :(

Aproo neked most mi van a munkahellyel? Nem dobhatnak ki amig gyerekvan és jön a baba nem csak utánna?
Bocsa a tegnapi frászért :oops:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziszka, tényleg nagyon jó lenne, remélem hamarosan tudunk is találkozni, sajnos kocsi nélkül én eléggé meg vagyok lőve, főleg ebben az időben, babakocsival meg jó rég vágtam neki a városnak, főleg amilyen segítőkészek az emberek:(

sajnos szokás szerint nem nagyon volt időm visszaolvasni, már nem is nagyon tudom, hol vesztettem el a fonalat...
az utóbbi 1-2 oldalt futottam át, pár dologra reagálnék...

Szisz, kezet foghatunk, az alvás az utóbbi időben nálunk is katasztrófa, szilveszter éjjel konkrétan semmit nem aludtam, fél óránként próbáltam Barnust visszaaltatni, már a Nurofen sem használt.... homeós cuccot én még nem próbáltam fogzásra... igazából nem is tudom, hoyg mit hogyan lenne érdemes:(

a másik, a szopizás: úgy tűnik BArnust nem nagyon tudom róla leszoktatni, vagyis, ő nem nagyon akarja, én már annál inkább. Minden egyes szopizás nekem kínszenvedés, csillagokat látok néha, ha már csak hozzáérek a mellemhez, fáj, annyira érzékeny:( szóval nálam ez a "megváltozik a tej íze" dolog úgy tűnik nem jött be. Azt sikerült elérnem, hogy du. cici nélkül aludjon el, de azt is csak úgy tud, ha zenére ringatom, így az sem könnyebb, főleg, hoyg 11 kiló. Így hát tippeket várok, hátha van olyan ötlet, amit még nem próbáltam és beválhat....

testvér babakocsi gondolkozom rajta erősen én is, hogy lecseréljem a mostanit, amit egyébként nagyon szeretek, csak nem tudom eldönteni, hogy lenne-e értelme. Amit barátnőm árul és Ritus lehet, hoyg megveszi, az egy Graco Stadium Duo, nagyon jópofa kocsi, árban is elég jó, és súlyát tekintve is, már csak kérdés, hogy az autóban hogy fér el...?! a másik, ami nagyon tetszik, az picit nehezebb és drágább is, de nagyon szuper: Graco Quattro Tour Duo nevű kicsi kocsi:)

Barbi, sajnálom, hoyg így alakultak az ünnepek a rokonsággal és a barátnőkkel... remélem már meggyógyultatok mindannyian.

És végül, Ritus, nagyon köszönöm a tegnapi látogatást, igazán feldobtad az egész délutánomat, jó volt látni benneteket és tényleg nagyon édesek voltak a gyerkőcök együtt:)

+ meg kell említenem, hogy Ritus milyen csodaszép a pocakjával, gyönyörű kismami, aki csak úgy kicsattan a boldogságtól! Remélem én is ilyen csinos maradok a végére, mert egyelőre még csak +4 kg-nál tartok:) Barnusnál ilyenkor már +10-12-nél jártam:)

na megyek túrós, kakaós palacsintát pusztítani:) jövök még később:)

sniky

szisz, pc-tek van vagy macitok?utánanézek a vinyódoktornak .létezik olyan, hogy kivarázsolnak róla infókat...most írtam emberemnek...
Vendég

szisz, pc-tek van vagy macitok?utánanézek a vinyódoktornak .létezik olyan, hogy kivarázsolnak róla infókat...most írtam emberemnek...
Vendég

Furcsa hogy az én munkahelyem nem is zargat, nem is keres egyáltalán. Még én hívtam őket novemberbe, hogy bemennék beszélgetni mi hogy,de aztán az mégsem jött össze , de nem is nagyon izgulnak értem azóta sem.

Julcsi ti hány fognál tartotok?

Eltűntek kerestetik Pöttöm, Katica, Szuszu , Lei!!!

Lei képzeld még mindig nem adtam el a cipőt ha nyárig mégis érdekelne szólj :lol:

Boni juhéjj fényképezés várjuk majd a szép képeket!

már csak 1napról vagyok lemaradva és hallom az üvöltést hátulról annnya gyere ide , gyerrrrreeee .
:lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi, kuki ügy: nálunk elég szűkös volt a helyzet, így óvatosan de kellett tornáztatnunk, egyébként dokinéni minden egyes alkalommal megnézte. Szóval pici körömvirágkrémmel bekentük és óvatosan hátrahúztuk, amennyire tudtuk. Lassan, de mostanra eljutottunk odáig, hoyg gond nélkül teljesen hátra lehet a bőrt húzni.

bili kérdés: nálunk egyelőre semmi haladás, bár kb. 1 hónapja kapta a bilit, ruhában ráül többször is, sőt tegnap szerintem úgy is kakilt a pelusba, mert előtte mondta, hoyg pisilni, ráült és utána tehettem tisztába. Én inkább azt vettem észre, hoyg a nagy wc jobban érdekelné, így lehet beszerzünk egy ülésszűkítőt és azzal próbálkozunk. Akármikor az előszobában bóklászunk, be akar menni:)) mert hát ugye látja, hogy mi is oda járunk:)) és nagyon izgatja a dolog....

babaúszás: nekem is nagyon hiányzik, szerintem tavasszal lehet újból járni fogunk, tuti van másik csoport, ahol nagyobbak vannak és mások a feladatok is.

tej, kakaó: nálunk még nem megy, illetve eddig még nem adtam neki, gondoltam várok még egy hónapot és utána elkezdjük szépen, lassan... tejitalt (Nestlé Junior, vaníliás) én is kérdeztem korábban, hogy érdekel-e vkit, mert beszereztem és sajnos Barnusnak nem jött be, így elajándékoztam.... pedig milyen jó lenne cici helyett esténként:) most beszereztem a Hipp 3-as tápszert, hátha az bejön neki...

sniky

Sziasztok!
A Bingo olyan mint amit Barbi betett,csak a miénken szinesek a képek a falapon is,ahogy Sziszka is irta.
l.veronika

Andi, ez jó ötlet, megpróbálom lefényképezni, köszi:))

fiú, lánynév: mi még egyelőre mindkettőben gondolkozunk, mert az uh-s dokinő elbizonytalanított:)) ha kiscsajszi lesz, akkor a Zengő nevet kapja (apa kérésére), ha fiú, akkor még nem dőlt el, bár nekem a Domonkos nagyon tetszik:) olyan jó kis férfias név és becézni is lehet, amíg kicsi:)

na megyek palacsintázni:)

sniky

Nah, a mai napunk azért annyira nem felhőtlen, Levi ma csak 20 percet aludt, most megy a második próba, én meg kivagyok, mint egy liba. Próbáltam havat lapátolni, de annyira szétrepedtek az ekcémás ujjaim, hogy ne bírtam végig az egész kertet, utcát. Péter meg két napja nem volt itthon fél óránál többet, enyhén összetorlódott a sok ügyelet, mert most az átalakítások miatt már 3 helyen ügyel a kórházin kívül. :shock: :roll:

Szisz, szuper kis kocsi, én is szemeztem vele anno, de kissé húzós....volt már akkor is. Most meg álmaimban. És az a baj, hogy ez a márka kb. olyan mint a nokia, sajna használtan sem megy le az ára. Én ezt találtam, de csak akkor menne a dolog, ha el tudnám adni a mi bergonunkat:
http://www.teszvesz.hu/item872915435_sh ... bzsak.html
És az sem tudom, hogy erre lehet-e tesófellépőt tenni....de tetsz nagyon. + ugye van hozzá hordozó, bár nem vázra tehető, hanem babakocsira, de sztem az sem gáz. Én a bergont is úgy használtam anno egy csomószor.
NAh, majd meglátjuk. Lehet, hogy az lesz az egészből, hogy eladom a begont, kapok kölcsön egy graco mosaicot hordozóval(ezzel megyünk az elején mindenhova) és akkor lesz két kisebb kocsim, ez meg a pegperego(ehhez meg van nagy merev mózes, tehát itthonra meg ez szupi sétákhoz) és majd később a már nagyon strapás esernyő tinglitangli helyett veszek egy jobbat. Mert végülis mi azt használjuk a legtöbbet most is.

Ha belegondolok, mennyi mindent kell úgyis beszerezni, hiába 2. gyerek, azért a kakis, leharcolt bodyk, rugik helyett kell venni párat, új cumik, cicivédő, krémek, pelusok, meg még sztem kismillió dolog...szóval lesz mire költeni még. :wink: :wink:

De lehet hogy elcsábulok erre a járgányra. Majd meglátjuk!

Szisz, így van, jöhetne már egy kis nyugi, egyre jobban rettegek jövő heti uh-tól is... :oops: :oops: Bár ma még nem tört el, romlott el semmi. Igaz, a nagybevásárlás még hátra van, ott ezernyi a lehetőségem. :roll: :lol:
Homeo: én napi 3x5 golyó chamomillát adok és napi 1x5 golyó belladonnát este, mert fogzáskor lehet ugye láz, és főleg éjjel. De nálunk kell pár nap, amíg kifejti a hatását.
Fogzás: azért nem vagyunk túl rajta, csak most épp szünet van.

Niki, jó hogy jöttél. Képekhez gratu, meg főleg Barnus dumájáhou. Énfiam sztem 3 éves koráig magában gyűjtöget. Egy csomó szót tud, de kiröhög ha kérem, hogy mondja. Tegnap meg mosogatok, mellettem guggol, mesekönyvet néz, ere közli, hogy néni, bácsi, fiú, csak úgy magának halkan....és rájuk is mutat. Soha nem mondta még, de azóta sem, hiába próbálkozom.:-)
És Ferci anyukájára nem is orrol, csak Rád???

Zsófi, köszi, megnézzük majd!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Juj, mennyit írtatok,amíg pötyögtem. :lol:

Mecsi, kukitémában nekem most nézte meg a dokinő, bár nem nagyon bízom benne, sztem tavasszal elmegyünk vhova ezzel. Mert nekem ne a 30. hetem után találják ki hogy műtét és 3 nap kórház, sámlin ülve... Azt mondta, van szűkület, de csak pici, húzogassam. Hiába teszem hónapok óta, nem változik. ÉS sztem nem is pici, mert alig lehet hátrahúzni. Bár pipiléssel gond nincs, szép egyenes és erős. :roll: :D
Tegnap,semmi ne történt, végülis már fel lehetnék rá készülve, de akkor is eléggé összeszorul a gyomrom, ha arra gondolok, hogy hány emberrel kell viaskodnom majd. ÁÁÁ, ez nyomaszt a legjobban, 3. napja nem tudok aludni, olyan hajnali 3-4 között sikerül mélyen elszunyni, addig csak forgolódom.

Bili: ruhában, fordítva, rodeofuncióval király, másra nem. Este ha beteszem a vízbe, azonnal pipil, tegnap odatettem a bilit, erre felháborodva abbahagyta a pipit az úrfi.

Niki, mennyiért árulja barátnőd a tesókocsit?
Én is pont ezért vettem junior tejitalt, hogy majd átmenet lesz a tej-tápi között, de ugye kihányta, viszont a kakaó egyre jobban csúszik. Sztem forralva simán kipróbálhatnád!hm?
Zengő csodálatos név, nálunk is játszott, de nem változtatunk az álmainkon.
És a Domonkos is. Csendben csak, mert lehet, hogy vkinek ez álmai neve, de nem is értem, hogy ha van Domonkos, akkor a Dominik név miért népszerűbb....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Apró, chamomillából, belladonnából milyen higítás kell, nálun láz eddig még sosem vol a fogától, csak fájdalom, akkor is adjam mindkettőt? Barnus is így kezdte, mint Levi, most meg le sem lehet lőni, ő is tuti beindul hamarosan, majd csak győzd kapkodni a fejed:)) Nagyon kell vigyázni, hoyg mit mondunk előtte, mert azonnal utánunk mondja, mint egy kis papagáj:) tegnap óta pl. azt ismételgeti sóhajtozva, hogy "Istenem":))) na meg hogy "Barnus jó baba", ezt főleg akkor, ha vmi rosszat csinált:))

Ferci anyukájára is haragszik, de őt jobban sajnálja, mert ahogy fogalmazott: "ő az utcára lett téve karácsony előtt", bár hiába mondom neki, hoyg önszántából csomagol és ment el, én ugyan nem küldtem, a másik pedig, hoyg nem az utcán van, hanem a nővérénél Szigetszentmiklóson, ahol külön bejáratú saját szobája van, ennél jobb helyen nem is lehetne. Hasonló korosztály, ugyanolyan nézetekkel, életvitellel... Na mindegy, már többet nem izgatom magam rajta, ne is emlegessük, mert a végén még megjelenik:))

sniky

Zengő nálunk már Barnusnál is tuti befutó volt, már ha lány lett volna, a Domonkos pedig nekem is tényleg sokkal szebb, mint a Dominik, na de különbőzőek vagyunk , szerencsére, mert akkor mindenkit egyformán hívnának:))

lehet megpróbálom a tejcsit forralva, bár lefekvéhez mér kakaót nem adnék, mert akkor megint a fogmosás és a nem alvás követné....

sniky

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?