A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Ti hogy vagytok a keresztszülős dologgal? illetve a keresztszülők, hogy állnak a dologhoz? már ha ezt lehet dolognak nevezni.... én mindig mellényúltam.... kivéve húgomat .. kvázi ő az összes gyerekemnek a keresztanyja... azért bevallom őszintén, nagyon el tud szomorítani az érdektelenség.. s nem az hiányzik, h mindennel elhalmozza a gyereket az illető/k, hanem, hogy érezzem a törődést.. h csak úgy jön és megnézi... megszeretgeti... s ha ezekre nem képes, akkor mi a fenéért nem mondta akkor, hogy bocsánat, de nem tudom vállalni? ! vagy már ennyire üres ez a fogalom, hogy keresztszülő? :(

vicger

Süti, nem is szabad, mert nincs miből finanszírozni, fizetni kell a hiteleket... különben előbb lesz államcsőd....

Luca itt alszik az ölemben, Atival meg Micimacit nézünk :):) meg közben gyöngyöt fűzünk :)

vicger

Igen üres dologgá vált a keresztszülőség,de én úgy tartom,és meg is beszéltem a nővéremmel,aki Berni keresztanyja lesz,hogyha valaki keresztszülőséget vállal annak legeslegelső feladata,hogyha velünk valami történik ő neveli fel a gyermekem.
Ha barátnőt kértem volna fel akkor ezt neki is elmondtam és ennek fejébe vállalja el!!

sutimano76

enyim gyerek "hisztizik" a járókába,megszokta az ünnepek alatt hogy apa ilyenkor odament hozzá :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2010.01.05 09:23-kor.

sutimano76

Luca is nyüszi.. lehet, h jön a hó?

óóó annak idején én is megbeszéltem mindegyikkel... persze volt heves bólogatás... ehhh...

vicger

légy pofátlan és figyelmeztesd őket!!

sutimano76

mondjuk a nővérem a vidéken élő keresztfiával nem törődik annyit,és ez azért van mert küzdelem a létfentartás és egyebek......gondolom sok keresztszülő ezért nem foglalkozik a keresztgyerekkel,talán akkor van rá a legnagyobb esély ha közeli a rokon,vagy közel laknak és sűrű az összejárás. :(

sutimano76

Hali!

hamar néhány reakció:

Kriszti: Szuperül nézel ki, de szerintem vastagabban is, szóval :wink:
Megvonások, kurva anyjukat, tudod én már kifejtettem a véleményem erről, amikor a szükésges rossznak nevezte őket egy ismerős.

Hitelügyintézők: Én dolgoztam 1 évet benne, az én főnökasszonyom nagyon korrekt volt, arra vigyázzatok, hogy vannak olyanok akik a saját jutalékukat tartják csak szemelőtt és rátok beszélnek mindenfélét ami miatt utána szívtok.

Scoop: Cipőkészítés, Plánk János, nagyon profi, évek óta csinálja pesten kézzel az ortopéd cipőket, évtizedek óta, saját kézzel, semmi gépi munka, és magáénak érzi a feladatot, mert egyik lába rövidebb, és volt a tv-ben is, egyébként apám gyerekkori barátja, lehet náluk tb-re is csináltatni ha jól tudom, és mesélte, hogy volt egy kislány akinek a tb csak évente 1 párat finanszíroz és nagyon elnyűtte, és saját zsebből csinált neki inkább, mert nagyon sajnálta, szóval jó ember, de az árakat nem tudom... :?

Fúúú, még akartam de elfeleltetem, ja Nitácska, figyi, semmi és senki nem ér többet az életednél. Anyukám féltestvéreinek az anyja nem bírta az anyóst és felakasztotta magát, na és kivel tolt ki és kinek okozott örömet, kitalálhatod, szóval ilyenekre nem gondolhatsz, inkább albi.... egyébként én anyósom nem ilyen, csak mikor itt van tesz-vesz álandóan, de segíteni akar vele, csak idegesítő, szóval én azért csípem az enyémet :wink:

Keresztszülőség, Kriszti, nekünk tesóm és férje Janónak, és Jancsi tesója és egyik uncsija Blankának, tesómék meg is tesznek mindent, imádja őket a gyerek, sógorom, hát .... 6 hetesen látta először a keresztlányát, mikor hazamentünk, de akkor is véletlenül, mert direkt nem volt otthon, anyós szerint szégyelli, hogy nem tudott ajándékot venni, mert mnk-nélküli, én erre mondtam, a gyerek ezt még nem érzi, a kersztanya aranyos, csak ő messze érden van, de ő sem egy érdeklődő, újévere és karira is én írtam sms-t neki eszébe nem jutott volna, viszont keresztelőkor kitett magáért, és mikor ment vissza mondta, hogy mivel már most kötelessége is, így ha bármire szükségünk van szóljuk. De ha Süti, Te neveld fel a gyerekemet -jére gondolok, akkor én csak tesómékra és anyumra számítok ezügyben. Ez szilveszterkor meg is fordult a fejemben, és a szívem szakad meg,ha belegondolok, hogy ...., úgyhogy huss-huss hülye gondolatok.

Na megyek!!! Gyüminapom jó volt, nagyon, nem is gondoltam, hogy így bírom majd, és ma meg reggel akkora örömmel konstatáltam, hogy tejeskávé, hogy majd kiugrottam a bőrömből!!

Andi, remélem Barni rendes fiú lett, de ha nem , tényleg hagyd egy picit sírni, viszont ne úgy,hogy halld, mikor nekem Janó ilyen volt, apuka hajnalban kivitte a konyhába, hogy én ne halljam, én aludtam, ők meg olvastak, és ordítottak, ki-ki a magáét, és aztán 30 perc múlva felvette, magához ölelte, ekkor beájult és aludt 9-10-ig is, szóval próba cseresznye, mert ezt így nem lehet csinálni, és egy anyának is kell energy!!!

Kép
babcika

Jó reggelt!

Ne politizáljunk kérem szépen! :lol: :twisted:
Egyik jobb,mint a másik,mindegyik lop,csal,hazudik.Mi egyszerű emberek pedig csak a rosszat érzékeljük.

Kriszti,kedd :twisted: :twisted: :twisted:

Kata,istenke éltessssssen sokáig!

Keresztelő,nekünk nem lesz.Manapság már egész mást jelent keresztszülőnek lenni,mint sok sok évvel ezelőtt.Jelenleg nincs senki akit örömmel kérnék fel eme nemes poszt betöltésére a családban.Barátot meg nem szívesen kérek fel.

Alvásunk:egyig nyomtuk.Akkor végre elaludt.Utána fél 5,fél 7 és 9 kor kelt.Most még alszik.Azt hiszem valamennyit pihentem.Most nem is vagyok annyitra nyűgi.

Kép
v.andi

nálunk kb 7 cm hav van:)))))))
most mán olvad de ollan széééép:)

fúú elolvastam mindent de mintha delete gombot nyomott volna az agyam..:))
várom fini ebédet

hát hüle anyósnál én bezony albérletre szavazok.....
nekem sok ismerősöm járt úgy, hogy inkább nem vettek lakást és felújították a szülők felső szintjét vagy oldal részét...merthogy akkor van kert...
háááát én már akkor elmondtam mindenkinek, hogy sztem ez nem egészséges.....
mert ahogy már írtam nekem az otthon egy sziget... és ennek a szigetnek bezony nagyon jól kell működnie, hogy mindenki szívesen hazataláljon...
különben most őszinte leszek.... én szeretek nyáron egy bugyiban kimenni a teraszra... párommal szeretkezni a kertben....vagy hozzávágni a tányért és kibékülni:))) de ezt úgy, hogy rokonok nézzék....hááát azt nem lehet.... és én úgy vettem észre ez a spontán szabadság nagyon jót tesz egy kapcsolatnak....
teszem azt

különben titeket nem zavar szex közben hogy hallja az anyós vagy a szülő? most tényleg...... én ezt sosem tudtam elképzelni...... Vagy akkor mindig úgy kell, hogy nehogy? :shock:
az nem rosssz?

nnnyamindegy lehet csak én vagyok ilyen hülye......:)

KépKép
dorkamartini

Hugom hollandékból keresztszülő :) Gergő keresztanyja 2szer :!: látta Gergőt, abból a második a keresztelő volt :? erről ennyit. Exnek az unokatesója, szóval mintha nem is lenne.... Atié pedig bár közel lakik, de most épp depis... na mindegy....

vicger

Kata!

Boldog szülinapot! :)

Tengdi!

Sima szülésre nem szoktak adni a biztosjtók pénzt. Császármetszésre igen, mert az műtétnek számít. De van olyan feltétel, hogy x idővel előtte kell kötni. Nekem van ilyen biztosításom, de ettől függetlenül nem vállaltam volna be egy császárt (az egy császáromra egyébként 150 eFt-ot fizettek). De természetesen, mint minden biztosításért, ezért is kell fizetni havonta.

Kriszti!

Igaziból nem sok pártnak kellene bejutnia... (Azt ne hidd, hogy pl. a Fidesz nem ugyanazt csinálná vagy csinálja, mint az MSZP. Ott is a haverság számít, meg az, hogy ki jár jól. Orbánék sem óbudai panelban laknak...)

Astrid

Kép
astrid

az a baj, hogy a húsosfazék közelében mindenki meghülyül......

mondjuk gyümi nap után ezt teljes mértékbenmegértem:))))))))))))))))))))

KépKép
dorkamartini

Kriszti a szívemből szóltál ezzel a keresztszülő témával....Kevével én is úgy érezem mellé nyúltunk......barátok lettek a keresztszülei, igaz még fiatalok...majd most házasodnak...nincs gyerekük...de nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mára tényleg kiüresedett ez a fogalom és ez kicsit fájó......igaz az én keresztszüleim se törődtem velem.......de ha én megérek erre valakit...azt nem azért teszem, hogy mindig hozzon valamit neki...hanem hogy tényleg törődjön vele....ahogy írtad egy kis szeretgetés stbéééé
Valahol olvastam, hogy egy nőci mondta, ő úgy választott keresztszülőt, hogy arra gondolt......ha ők esetleg meghalnának, akkor ők neveljék fel a gyerekeit....... hááááááááááát nemtom

KépKép
KépKép
zsalyam

Andi, reméltem jobb lesz, na de ez is több, mint a semmi. Az üzenetem viszont fenntartom, add át a kölöknek :D:D:D:D

Timi küldhetsz ide is egy kis havat :) h végre lehessen szánkózni egy jót!

Babcika, nagyon ügyi vagy gyümiileg :D
Én is szoktam filózni elmúlásos dolgokon, hogy mi lesz a gyerekekkel, ha én nem leszek. Ez általában sírásba szokott torkollni, mert elkezdek azon gondolkodni, hogy vajon Atinak s Lucának mennyi idő kell ahhoz, hogy elfelejtsen.... Éviék már nem fognak talán... :( :( :(

vicger

[quote="astrid"]K írta:astridata!

Boldog szülinapot! :)

Tengdi!

Sima szülésre nem szoktak adni a biztosjtók pénzt. Császármetszésre igen, mert az műtétnek számít. De van olyan feltétel, hogy x idővel előtte kell kötni. Nekem van ilyen biztosításom, de ettől függetlenül nem vállaltam volna be egy császárt (az egy császáromra egyébként 150 eFt-ot fizettek). De természetesen, mint minden biztosításért, ezért is kell fizetni havonta.

Kriszti!

Igaziból nem sok pártnak kellene bejutnia... (Azt ne hidd, hogy pl. a Fidesz nem ugyanazt csinálná vagy csinálja, mint az MSZP. Ott is a haverság számít, meg az, hogy ki jár jól. Orbánék sem óbudai panelban laknak...)

teljesen tisztában vagyok vele :):( egyébként szoci vagyok 8) de ez már nem az a párt...

vicger

Osanit
Kata 2 db,zsalyam,tengdi,süti,viki,ikres kata,spickey,madar,manó,tara,timi,én

Ennyi privit kaptam.VAn aki kimaradt?

No,közben megkérdeztem. (pharmaexpressz)
Eurotól függően,1200-1400 ftközött van maga az osanit,és egy egyszeri 1000 ft-os ktg van az egészen,ami a behozatalra vonatkozik.
Plusz majd a posta ktg,mert valahogy el kell juttatnom hozzátok.

Másik forrás:1920 Ft, plusz posta ktg.

Kép
v.andi

[quote="vicger"]j írta:vicgeró reggelt!

Andi, remélem mindketten húztátok a lóbőrt!!!

Éljen január... meg a szokásos nyaklevesek...
most hívott Atesz (szoliban van) h megszüntették az étkezési hozzájárulást, a bérlet támogatást. Ez eddig mínusz 20000 ft havonta...
lehet, h a sulit sem fogják támogatni....
szóval ez már a no comment kategória.....
pedig kedd van.. mégcsak nem is hétfő...

Ez nagyon gáz... :( Főleg hogy jan 5-én szólnak, hogy jaaa, nincs bérlet... Mondjuk várható volt, hogy sok helyen megvonják ezeket. Sajnálom nagyon.

Kép
frocli

Az értékrendem szerint én is örülnék, ha elmennének már végre a szocik, nem bírom őket........
ha szavazni kell akkor fidesz természetesen
de sajnos a saját bőrömön tapasztaltam ők se különbek bizonyos dolgokban, és ez kicsit szomorú.....itt nálunk a városban pl. mindenhova a haverjakat nyomatják, minden vezető pozícióba....és nem azt nézi ki a jó szakember, a lényeg hogy ott nyomuljon a közelükbe és akkor kap egy iskolaigazgatói állást pl.

KépKép
KépKép
zsalyam

Andi: én is kér szépen kettő...ikres..két külöknek kell...

t-pk

itt nagy hóóóóóóóó van és még hulllllik......de mi lesz ha hétvégén már megint 10 fokot mondanak :( :( :(

KépKép
KépKép
zsalyam

Áradás Zsalyam!! :?

jajj remélem délutánra nem ér ide, mert becarok akkor vezetés közben :?

Kép
babcika

[quote="hgrita"]S írta:hgritaziasztok!

Bejött a laptető, hurrá! Máté jól aludt, csak éjfélkor és fél4kor keltett enni, visszaaludt és 6kor kelt gigakakira. Most megint alszik, bár ilyenkor csak fél-3/4 óra szokott sikerülni.

Gratula! remélem ez már így is marad. :)

[quote="hgrita"]
írta:
hgritaNitácska: Szerintem ennél a helyzetnél minden jobb, még az albérlet is.

Én is egyetértek ezzel, mert a nyugalom sokkal fontosabb, mint az, hogy saját lakásban lakjál, szerintem. Valaki nemrég írta már, csak mi magyarok ragaszkodunk ennyire a saját lakáshoz, van sok ország, ahol simán bérlakásban laknak egész életükben, annak is megvannak az előnyei....

[quote="hgrita"]
írta:
hgritaFrocli: Nagyon ügyes Bence! És milyen jó dolgod van, azta... Torna, agytorna, stb. Ennyiből jó, hogy a szüleiddel laktok, gondolom sokat segítenek. Nyugdíjasok egyébként?

Igen, nyugdíjasok. És igen, szerintem is szerencsém van. Bár amikor párommal összeköltöztünk, akkor mindenki kérdezte, hogy miért maradunk abban a házban, ahol a szüleim is élnek, miért nem költözünk messzebb, közelebb a városba, etc. Komolyan, senki nem értette meg, hogy itt van jó friss levegő, kert, leendő nagyszülők, akik segítenek, no meg nem kell albérletet fizetni. :) Persze ennek feltétele hogy mi jól kijövünk egymással, lehet azért nem értik az emberek ezt, mert ilyen ritkán van? (ahogy olvasom a hozzászólásokat....)

Kép
frocli

Jó reggelt!

Végre esett a hóóóó. Remélem a nyüglődéseknek meg egyúttal pápá-t inthetünk. Ákos-t nézve nagyon éjszakánk volt, mert 1/2 10- 6 - 1/2 9.... DE mivel van egy másik csimóm is, aki vmikor hajnalban és 1/2 6-kor ébresztőt tartott... mondván anya takarja be meg hol a zsepim.. meg miért nem világítanak a csillagok....és naná, hogy felverte az öccsét.. Na, de azért összességében elviselhető volt.

Akkor ma indula a mandulaaaa!!!! Fura lesz nekem ez a délig csak gyümi... na de majd csak hozzászokom, nem?

Katának és tesójának nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!! Kép

Zsú, nagyon vagány Dávid az új sapijában. :lol:

Tara, én A4-es falinaptárt rendeltem a családnak karira http://www.foto.hu-ról és valami gyönyörűűűűek lettek!!! 4.000,- volt darabja. Fényes fotópapirra van nyomtatva. De ha olcsóbbat akarsz, akkor http://naptarvarazs.hu/ Az ő munkáit láttam élőben és nem rosszak...

Süti, :( pedig jó lett volna ha ott is meg van örökítve.... vagy a blogba nem lehet kirakni oldalra?? :roll:

Krisztiiiiiiiiiiiii, bakker micsoda kis csitri lett belőled!!!! :shock: :shock: :lol: :lol: Qrva jól nézel ki.
Remélem igazad van, mert amúgy sokat foglalkozom vele és napközben nem mutatja hogy féltékeny lenne öcsire...

[quote="scooper"]l írta:scooperina, milyen gumid van a cumisüveghez?

Scoop, látom hiányzott apika. ;) :lol: :lol:

Nitácska, anyós :twisted:

Andi... :(:?

Frocli, akkor Bence biztos irigykedett, hogy csak te jársz tornára és gondolta ő is végez pár átfordulásos gyakorlatot. ;) :lol: :lol: Gratula neki!!!

Eddig jutottam, de most Ákos rázendített.... asszem sétálni kell indulnunk...

Kép Kép
manósziget

Kriszti kivétel vagy :wink: :wink: .........akik fönt munkálkodnak azokat nagyonnagyon nem bírom :wink: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Andi, küldtem pü-t

vicger

Kriszti pü megjött, tegnap elolvastam...még Erikának is lógok egy válasszal...mert mire itt mindent elolvasok, főként, ha még írok is, akkor arra már nem marad idő. Nem tudok ugyanis röviden írni....

De most megyek, mert közben jött apa telefonja, mit hogyan vontak meg, anettó 30 ezres fizuemelésből pedig nettó 5 ezer lett, étkezési nuku..... :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kérlek írjátok le nekem a másik oldalt, hogy ha 1 évesen bölcsibe kell adnom Ábelt, akkor azért nem omlik össze a világ, túl fogja élni...mert én csak azt az oladlt ismerem, és hiszem, hogy itthon miért jó nekik.
B :cry: asszus még ki se tudom magam sírni, mert Máté olyan szinten esik kétségbe, ha sírni lát, s úgy rákezdi ő is, hogy alig bírom megvigasztalni

Kép
Kép
tengdi

Na egyébként jó reggelt, csak az előzőt gyorsan elküldtem, mert szita az agyam...

Ba...us, ti soha nem alszatok, tegnap végre végig olvastalak benneteket, de reagálni nem volt időm, mert hívtak a csajok...erre most megint itt volt előttem 4-5 oldal

Hogy kell írni, hogy "alszatok"? Mi nem jó? Én lenni béna...

Most végig olvastalak benneteket, de reagálni...

Vicger: gratula, tök jól nézel ki!!!

V.andi: Hogy bírod még az éjszakai nem alvást? Én hulla vagyok, kis csibészek 4-5 ször kellnek, persze különböző időben. Éjszaka csak ingázom a szobák között és azt se tudom néha, hogy hol vagyok. Éjszaka is kelt Jázmin 3körül, kivettem a kiságyból, lefeküdtem vele a szobába a szivacsra a földre, szopi...mire legközelebb odanéztem az órára 5 óra volt. Most vagy nem jól néztem az órát az elején, vagy elaludtunk...

Anyós: azt már akartam kérdezni, hogy ti hogy viselitek, ha anyós játszik a gyerekkel? Biz én vagyok a hülye, de falra tudok néha mászni, olyan temperamentummal tud beszélni hozzájuk, hogy...állandóan cuppog nekik, amit én nem szoktam és persze a gyerekek élvezik, de 5 perc után hullák tőle. Erre elkezdenek sírni, jön az újabb cuppogás, mire abbahagyják, hiszen figyelnek, de csak fáradtabbak, fáradtabbak,hisztisebbek.. na mindegy...

elküldöm, mert még a végén elszáll

t-pk

Flóra kel...
Miért nem tudnak egyszerre aludni???

t-pk

[quote="sutimano76"]s írta:sutimano76ajnos Kriszti egyrészt sztrájkkal semmi nem érhető el,sztem,másrészt meg csak az átlagemberrel basznak ki ilyenkor!!inkább odáig kéne eljutniuk,hogy megnézik a jól élő országok hogyan csinálják,és nekik is úgy csinálni!!

Süti, a jól élő országokban orrba-szájba sztrájkolnak. :lol: Lásd Franciaország... Na persze, attól még tényleg jobban élnek... A sztrájkkal csak az a baj, hogy nem mindenki számára használható eszköz. Egyrészt tűzoltó, orvosok , rendőrök, etc nagyon nem sztrájkolhatnak, másrészt meg azok akiknek nem olyan fontos a munkájuk, hogy feltűnjön. Lásd kutatók, könyvtárosok, etc...

Kép
frocli

szuszika köszi :):) egyébként 34 leszek a nyáron 8)
Manó :oops: csitri ez jóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi, képzeld, még párttag is voltam... aztán elköltöztem mielőtt a pártkönyv megjött volna.. Apám /orrvérzésig fityiszes/ meg visszaküldte Fletónak :lol: :lol: :lol: Fletó meg azóta se küldte a könyvem :cry: :lol: :lol: nem kellek nekik brühühüüüüüüüüüüü :lol:

vicger

Flórát áthoztam számítógépezni, most meg néz rám, hogy anya felkeltem,most mit csinálsz, játszunk, kialudtam magam...

t-pk

Rita... látod látod... mondtam én, hogy jó az a laptető.... :wink: (meg egyébként sem kell vele foglalkozni... :wink: :wink: ) Persze, hogy írd meg a címed.... :wink:

Éjjel hozzászóltam mindenhez, de elszállt... most már nem tudok... :? :? :?
vikiviktor

Tengdi köszi igazad van ennyi mindent követni......huha......

Anyós dolog rééééémes...

Andi neked kitartást és türelmet! biztos hogy nemsokára elmúlik......!!!!

Timi már kérdezni akartam, hogy milyen módon....formátum, tárhely stb, tárolod azt az 5000 képet Dorkiról? én kiírtam eddig dvdre, de nagyon kínlódik a gép tőle ha meg akarom nyitni....

óh és Kriszti nagyon jól nézel ki! :D

KépKép
KépKép
zsalyam

Tengdi :( :( :( :( nálatok is...
van jó oldala is a bölcsinek. nagyon jól szocializál, s általában is jól érzik magukat a csemeték a gyerekek között, s ha jók a dadusok, akkor tényleg nagyon jó dolog. S ha még a csemete is nyitott típus, könnyen barátkozós, társaság kedvelő, akkor meg aztán pláne. Nem mellesleg ugye tanulgatnak is :) Vicám járt bölcsibe 2 éves korától, mert akkor jártam fősulira. Szerette, szerettük, semmi gond nem volt, igaz 8-12ig volt, nem egész nap.

vicger

Tengdi drága!!

Bölcsi, van jó és rossz oldala, az én fiacskám 1.5 évesen ment bölcsibe, mert csak akkor volt 1 nyamvadt hely a bölcsiben, és akkor mehettem csak vissza melóba, meg kellett a lóvé nagyon. Na szóval a rossz volt a sírás, és az,hogy azt előtte sosem mondta,hogy anya, csak sírva, mikor otthagytam,aztán megszokta, és ha nem lett volna gonosz egy-két gondozó néni akkor jó is lett volna, de a jó oldala, meg tudtam neki teremteni azokat a dolgokat, amit gyes-ből nem, nagyon szépen megtanult beszélni, enni, inni, a közösség hatására, észre sem vettem és szobatiszta lett, és az ovinál, amikor szerintem még jobban emlékszik és még nagyobb trauma az elszakadás, már semmi gond nem volt, szóval, a szükség nagy úr, így hát .... nyugi, és ha nem annyira anyafüggő mint az én fiam, akkor alig fogja megviselni, lényeg, hogy előbb te tedd magad túl ezen, mert ha te szorongsz miatta ,akkor ő azért fog, nem más miatt. :wink:

Kép
babcika

Nitácska... atyaég anyósod.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: nekem is van egy személy akit megtudnék szabadítani ettől a világtól.... :wink: de amikor begurulok mindig arra gondolok, hogy van egy szép lányom meg férjem akit szeretek... és egy marha miatt elcseszném az egész életem és nem lehetnék velük... :? :? :? :? az a bunkó meg túl is élné... amilyen szerencsém van.... :? :? :? nnnno mindegy... ez most csak úgy kijött.... :? :? :? :cry: :cry: :cry: :cry:
vikiviktor

Kriszti, bölcsi :wink: :D

Kép
babcika

Kriszti!

Lehet, hogy nem tudja a lakcímed! :D:D Írd meg neki, és még ebédre is ellátogat hozzátok! :D:D:D Készítheted a vörös szőnyeget! :D

Astrid

Kép
astrid

Kaki... nálunk átlagban napi szinten 6 kaki van... mi lenne, ha még ezt is hasznosítaná... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (jaaaaaaaa és nem kis kaki... hanem olyan felmászokahátadraismennyiség.... :wink: :wink: )
vikiviktor

[quote="v.andi"]O írta:v.andisanit

Eurotól függően,1200-1400 ftközött van maga az osanit,és egy egyszeri 1000 ft-os ktg van az egészen,ami a behozatalra vonatkozik.

Sziasztok!

Olvasok-olvasok-olvasok ... :) csak gyorsan erre reag: ANDI mi is kérünk egy dobozzal, ha még lehet !!!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

Kata Isten éltessen sokáig a 18. szülinapodon!!!! Kép
vikiviktor

A családi napközi jóval drágább mint a bölcsi?

KépKép
KépKép
zsalyam

Astrid :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: áááá hogy erre még nem gondoltam! Már csak a címét kell megszereznem :D :D:D:D

vicger

:cry: :cry: én mindig kimaradok, pedig küldtem pü-t :cry:

KépKép
Kép
scooper

Senki többet harmadszor???
Kata 2 db,zsalyam,tengdi,süti,viki,ikres kata 2 db,spickey,madar,manó,tara,timi,kriszti,én
Ez 16,szerintem rendelek huszat.Oszt lesz ami lesz
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kérdés - Átvétel
Aki pesti elmegy érte???
1081 Budapest, Fiumei út 2.

Ha nem,akkor sztem buborékos borítékban postázom mindenkinek.

Kép
v.andi

ja és ha mondjuk véletlenül mész sütihez majd, én odáig eltalálok :wink: és megspórolnánk a postaköltséget, míg ideér

KépKép
Kép
scooper

[quote="scooper"] írta:scooper

:cry: :cry: én mindig kimaradok, pedig küldtem pü-t :cry:

Scoop ne haragudj,elnéztem.Természetesen nem maradsz ki Te sem!

Kép
v.andi

Családi napközi: barátnőm kislánya jár heti 5x (nem vették fel oviba) Érden, 40 ezer egy hónap úgy, hogy csak 8tól 1ig jár, ebéd után viszik haza. Szóval, sok. Én is gondolkodtam rajta, hogy egy-egy délelőttre elvinném Andrist, hogy gyerekek között legyen, de nem fér bele most anyagilag. Így itthon szórakoztatom (ma pl festettünk, rajzoltunk, zenéltünk eddig), és sokat igyekszem barátnőkkel gyerekes délelőttöket tartani. De ha Andrissal sokat játszom, nem érzi a gyerekek hiányát (még).

Kép

Kép
hgrita

Na ha már politika, és ezért most ne kövezzetek meg, de.... én nagy fityiszes voltam, mert nem láttam az erdőt a fától, hiszen volt ugye a Bokros csomi, na én még nagyon purgyikovics voltam akkor, de anyámék arcán láttam a gyűlöletet, az elkeseredést... és lett fidesz, és felnőttem és láttam ad,ad, visszaállít, stb. megtetszett, és még az előző válsztáskor is fidesz vagy MDF között vaciláltam, de nézzük csak , ha akkor a Bokros végigcsinálja lehet nem itt tartanánk nem? Valamikor muszály a megszorítás, de nem vagyok mszp-s sem, mert amit ez a Gordon -ka csinál, na az sem az igazi, viszont az öszödi beszéd, engem nem lepett meg nagyon, kellene ide megszorítás, csak ésszel, pl, én a vagyonadónak annyira nem vagyok ellensége, csak ne legyen akkor kibúvó, én annak sem vagyok ellene, hogy 2 év legyen a gyes, de akkor teremtsenek mnk-helyeket, és bölcsödéket a csemetéknek, ne legyen szocpolitika, mert abból úgysem a normális fehér ember épít házat, annak arra nem elég, csak a dakotáknak, de akkor legyenek kedvezőek a hitelkamatok. Ne kapjanak már az ásításért, meg a szotyizásért, meg az anyázásért milliós fizetéseket, meg a letartóztatottak ne kapjanak már tiszteletdíjat, mikor bűnözők, csökkenhetnek a nyugdíjak is mert egyre fogy az adófizető és egyre több a belőlük élő nyugdíjas, de ne toljuk már kifelé a nyugdíjkorhatárt, mert ez a baromi nagy spirál, és a fene nagy béremelések meg csak az ár-bér spriált generálják szintén, hiszen nő a fizu, nő a munkáltató ktg-e, növeli az árakat, a dolgozónak többe kerül minden, megy fizu emelésért, meg is kapja, és nő a ktg..... vannak itt nálam nagyobb közgazdászok is, szóval nem írom tovább, de...én elégedett lennék a 9 évvel ezelőtti béremmel, ha a kenyér is annyi lenne mint 10 éve... :?

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?