A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="manósziget"]
írta:
manósziget
[quote="scooper"]l írta:scooperina, milyen gumid van a cumisüveghez?

Scoop, látom hiányzott apika. ;) :lol: :lol:

quote]

Kép

arra gondoltam hogy milyen anyagú a cumi, szilikon vagy kaucsuk :lol:

KépKép
Kép
scooper

Tengdi, csinálj Te egy családi napközit!!!! az állambá is támogatja.

vicger

Most néztem ki... itt is van hóóóóóóóóóóóóóó :shock: :shock: :shock: :shock: de estére ónos esőt mondanak.... :cry: :cry: :cry: :cry: az se jobb.... :? :? :? :?
vikiviktor

Anyósékkal próbáltunk együtt lakni. Két hétig bírtuk, pedig addig is nyeltem sokat. Ez sok mindent elmond, azt hiszem. :roll: Ő mindenbe az égegyadta világon beleszól, de nem ám úgy, hogy légyszi ezt így és így csináld, hanem olyan idegesítő "nem lenne jobb, ha ..." és közben olyan idegesítő arcot vág. Az is zavarta, hogy együtt csináltuk Gáborral a házimunkát. Nem értette, hogy szeretünk együtt lenni, és ha muszáj valamit megcsinálni, akkor gyorsan megcsináljuk együtt, majd van több szabadidőnk. És még mesélhetnék, de az már blogba való lenne, de annyit meg nem ér. Nem foglalkozom vele, azt kész. Anyumék tavalyig hárman lektak egy 2 szoba hallos lakásban, Öcsém költözött, így most ketten, de a blogban leírtak miatt nem szívesen tesszük ki a gyerekeket annak a légkörnek + Apum is eléggé nehezen viselhető együttlakás ügyben. Így maradt az albi, hogy legyen hova visszavonulni, ahol max a szomszéd hall (az nem érdekel), de legalább nem elemez a család, ha éppen rossz passzban vagyunk.

Kép

Kép
hgrita

[quote="zsalyam"]K írta:zsalyamriszti a szívemből szóltál ezzel a keresztszülő témával....Kevével én is úgy érezem mellé nyúltunk......barátok lettek a keresztszülei, igaz még fiatalok...majd most házasodnak...nincs gyerekük...de nagyon sokat gondolkodtam azon, hogy mára tényleg kiüresedett ez a fogalom és ez kicsit fájó......igaz az én keresztszüleim se törődtem velem.......de ha én megérek erre valakit...azt nem azért teszem, hogy mindig hozzon valamit neki...hanem hogy tényleg törődjön vele....ahogy írtad egy kis szeretgetés stbéééé
Valahol olvastam, hogy egy nőci mondta, ő úgy választott keresztszülőt, hogy arra gondolt......ha ők esetleg meghalnának, akkor ők neveljék fel a gyerekeit....... hááááááááááát nemtom

én írtam Kép

sutimano76

te jó ég ez horribilissssss....én azt hittem, hogy kb. 10 körül lehet...persze egy sima egyszerű.......mármint a napközi

Nekem anyum el tud menni a bogyeszért! Mikor ér ide?

KépKép
KépKép
zsalyam

Csajok, én egyébként már fél éve mondom az uramnak ,hogy van itt nem messze egy 2 bejáratos üzlethelyiség, kiadó, na és hogy nyissunk benne 2 üzletet, egyik turkáló, arra most nagy szüksége van az embereknek, meg én is szívesebben veszek angol használt minőségit, a másik meg kocsma, mert sajnos apám szokása sokaknál megvan, gond van oszt piáljunk, szerintem ebből a kettőből tudnánk profitálni, csak nincs alaptőkénk sajna :(

Kép
babcika

Jah nem Süti.....ezt még réges réges régen olvastam valahol.......akkor még nem olvastam a te hsz-edet...... :roll: :roll: :roll:
asszem Schaffer Erszi történetei között...
téged különben se hívnálak nőcinek! :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

Mindig elfelejtem, mikor ide keveredek:

Kata, nagyon boldog születésnapot!

Kép

Kép
hgrita

Babci .......én úgy érzem, hogy a mai világba mindenkinek mindent szabad.......semmi felelősség......olyan hogy lelkiismeret hol van?
És nézzük meg a mai iskolás gyerekeket....... tisztelet a kivételnek..
de az egyik barátnőm pedagógus......mesélte, hogy valamelyik nap az egyik fiú késsel (ötödikes) ment a suliba, az apja adta, hogy védje meg magát a cigányoktól.......de hozzá kell tennia fiúnak olyan vezetékneve volt ami arra utal, hogy a dédapja még jóféle cigányember volt.......
szóval kicsit kilátástalanságot érzek!

De reményt is!

KépKép
KépKép
zsalyam

Zsalyam, én is, ezért húznék már külföldre :?

Kata, én is egy assszonyállat agyok, szóval nagyon boldog szülinapot:

Kép

Kép
babcika

Újpalotán azt hiszem még működik az a "játszóház",aminek alapító tagjai voltunk a részvételünkkel.Délelőtt 10 től van,de inkább baba-mama klubnak mondanám,mert nem lehet a gyerekeket ott hagyni,viszont közösségben van a gyerek.
Anno nagyon jó kis társaság jött össze,még mikulásoztunk is,összedobtuk és lett igazi mikulásbácsink.Nyáron medencézte a gyerekek,mert egy már nem működő bölcsi adott helyet nekünk.

Kép
v.andi

Kriszti és Erika!

Hogy lehet a vetítős izét betenni az aláírásba, én is váltanék, ha hozzájárultok a majmoláshoz :wink:

Kép
babcika

Kata:
Kép

most csak ennyi, megyek teregetni, és majd kezdem a visszaolvasást, mert nagyon le vagyok maradva!

KépKép
Kép
s.vera

Külföldön sem jobb,max jobb ott szegénynek lenni,mint itt.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]K írta:v.andiülföldön sem jobb,max jobb ott szegénynek lenni,mint itt.

az is valami :?

Kép
babcika

Hát nem tudom, hogy külföldön jobb lenne-e? Ez az egyéniségedtől függ......Babci... nekem már egyszer hazát kellett váltanom..... többet nem tenném.........bár én egy földhözragadt Bika vagyok......na és nagyon szeretem a magyarságomat.....a magyar nyelvet.....

Kata én is béna vagyok ám! ISTEN ÉlTESSEN!!!

KépKép
KépKép
zsalyam

Babcika, én a PhotoScape -val csináltam asszem a kötegelő-ben. S mikor kész volt, csak betettem az aláírásba :roll: keress rá a gugliban a photoscapé-re, s töltsd le. ingyenes és nem foglal sok helyet

üzletek nem rossz ötlet! de csinálhatsz olyat is, h veszel bálát s teszveszen eladod ;) darabáron. s akkor nincs bérleti díj, meg nem kell alaptőke. a kocsma sajna egyre jobb üzlet, mert az ember hajlamos betakarni a problémákat megoldás helyett....

mi is fogunk kocsmázni hamarosan, igaz mint fővállalkozó, sóginő viszi majd elvileg... mondjuk vannak kételyeim... na mindegy...

vicger

fővállalkozó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mekkora arc vagyok banyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

[quote="vicger"]f írta:vicgerővállalkozó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mekkora arc vagyok banyek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: na látod, és nekem is neked is van ezzel rossz tapasztalatunk ,de üzletnek kiválló :wink:

Kép
babcika

Babcika, privit írtam...

Kata!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!

Kriszti!

Kocsma tényleg jövedelmező, csak gyomor kell hozzá....vagy nemtom :?

Én meg azon gondolkodom, hogy valami kütyüt eszkábálok, megkérem valami doki ismerősöm, hogy adja rá áldását és meghirdetem, hogy ettől aztán tuti lehet fogyni...
Bocsi, ha valakit megsértek, de nagy az Isten állatkertje, sokan bedőlnek az ilyeneknek (nekem após felesége (nem anyósom) évente kb fél milkát elkölt mndenféle csodaszerre, elhiszi, hogy mozgás és diéta nélkül lefogyasztják....és mindig felkapnak valami tuti módszert....

Minden sztár, ha lefogy , kiad egy könyvet róla, hogy így fogytam le...és az emberek benyalják....

Kép
arvaerika

KépKép
KépKép
zsalyam

Erika :shock: még most nézem, lánykád már ülve fürdik, azta :shock: :shock:

Kép
babcika

Erika, gyomor nem árt... annak idején dolgoztam kocsmába... én mint gyerekjólétis... először beitatom őket, aztán meg gondozhatom a családot, mert apa alkesz... és tényleg így volt. kicsit skizó helyzet volt. :roll:
na mindegy, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az érzékenységem a szociális és egyéni problémák iránt továbbra is meg van, de hajlandó vagyok beáldozni a családom érdekében. Hozzá tehetném még azt is, hogy senkinek nem tartanak pisztolyt a fejéhez, hogy igya el a fizetését... a másik oldal pedig: felemelni, s segíteni csak annak lehet, aki azt maga is szeretné. a sült galamb várókkal nem lehet csinálni semmit sajnos.....

kütyüileg tök igazad van!!! a fogyós könyvet te is megírhatnád! Bár nem sok kilótól kell megszabadulnod emlékeim szerint, bezzeg ha lenne rajtad mondjuk +25, na az már valami ;)

vicger

Kriszti,szerintem a gif animációval csináltad a képeket :wink:

Kép
v.andi

Hát nemtom bálás ruha teszveszen..én nemrég dobtam fel vagy 30 rucit,mind újak,de sztem nincs pénzük az embereknek,semmi nem ment el,sztem nem drágák!!vadiúj red star farmerek 2500-ért??

sutimano76

Andi a gifet fel tudod rakni a blogba állandóra???

sutimano76

Kata!

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!

t-pk

Jujj, de hideg van kint. Megjöttünk a sétából.... azt hittem odafagyok a babakocsihoz. Mondjuk hülye fejemmel nem vittem kesztyűt. :oops:
Most meg sül a pipicicim a sütőben. ;) Fincsin befűszerezve, rajta kapros-tejszines szoszó (kevés) aztán bacon-sor és a tetjén sima és füstölt sajt. Már csorog a nyálam. És jégsali lesz hozzá köretnek... Mírának meg krumplili. :lol:

Folytatom a visszaolvasást.

Kép Kép
manósziget

Babci látom, az új vonalzóképeket nagyon jóóóók!
Na jó abbahagyom már.......megyek "szakdolgozni"......
és iszonyatos izomlázam van a tegnapi jógától.......ki gondolta volna......ufff pedig csak 3 gyakorlatot csinálgattma :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Ja már megettem az összes Kriszti-rakott zöldséget.......ebédre... :roll: finom volt, próbáljátok ki keményítős napra!

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ndi a gifet fel tudod rakni a blogba állandóra???

igen

Kép
v.andi

Megfejtettem Barnit!
Kicsit más ritmusban él.Éjfél előtt nem alszik el,és egész délelőtt alszi :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2010.01.05 12:24-kor.

Kép
v.andi

Vetítős aláírás: glitterfy.com

Kriszti!

Régen láttál... :wink: szülés után híztam kb. 8 kilót(mindig így szokott lenni nálam). szóval bőven van mit leadni, kb. 15 kiló. de elkezdtem, remélem sikerül.
Már kényszerevő voltam, ettem akkor is ha nem kellett, utáltam magam. mert ugye nekem nem csak a háj a gázos, hanem a plötyi hasbőröm. Na mindegy, bizakodó vagyok.

bálás ruha: jó ötlet, sokan élnek belőle egész jól. Én most adtam el a vadiúj turkált Premaxx-omat. Csak türelem kell hozzá, mert nem rögtön viszik el a dolgokat, de megéri netezni vele.Én csak ezen kerestem 6ezret tisztán.

Lotti úgy ül a kádban, hogy a kezeivel megfogja a kád két szélét én meg biztonságból tartom azért. De nálunk a fürcsi max 3 perc.
Amúgy már kutyázik(négykézláb előre-hátra ringatózik)meg hátrafelé kúszik.De nekem mindegyik ilyen kis mozgékony, Fanni is 8 hónaposan ment.

Kép
arvaerika

Süti!

A licitálós oldalakon való eladásnak van egy saját "pszichológiája". Ezt kellene jól eltalálni, szóval nem elég csak az, hogy olcsó legyen...
Ebay-en (de Vaterán is) tapasztaltam rendszeresen olyat, hogy 1 Ft-os vagy 0,1 USD-ra meghírdetett ternékek többért kelnek el, mint amennyiért el lehetne vinni azonnali fizetésessel. Mi mindig megnézzük, hogy mennyiért adnának "buy it now" árakon dolgokat és figyelünk, hogy afölé ne licitáljunk, de ez sokakra nem igaz.
A másik meg az, hogy ismertté kell tenned magadat, szóval időnként talán érdemes 1-1 terméket 1 Ft-os licitálóssá tenni még akkor is, ha az a terméked esetleg "veszteséges" lesz, mert akkor megnézik a többi termékedet is. (Egyébként én a Vaterán is először mindig úgy kerestem, hogy "új" és "1 Ft-os aukciók", tehát ebben a körben a te termékeidet észre se vettem volna.)

Astrid

Kép
astrid

köszi Astrid,majd teszek fel olyat amit nem bánok 1 ft,de azért egy vadiúj farmernál,ezt nem kockáztatom meg!!!

sutimano76

zsalyam nekem félig a sok fotó a szakma szóval mi gépileg így vagyunk berendezve.....- elbír ez még 10x ennyit is:)))
ami fontos azt kiírom dvdre de inkább egy plussz hordozható winyo lenne jó.....abbiztos..

bölcsi - seeeemmi baj nincs vele, ne aggódj. a lényeg tényleg az, hogy te rendezd le magadban és aztán mehet a menet....2 barátnőm járt úgy, hogy őket kelett vígasztalni mert kétségbeestek, hogy akkor őket nem is szereti a kicsi...mert aaannyira szerettek járni:))))

persze ehhez két olyan kölök és sok jó dadus kellett....:))

KépKép
dorkamartini

Ha már itt vagy Timi! - Fotósulit végeztél? Hol? Képzőművészeti dereng nekem jól dereng?

KépKép
KépKép
zsalyam

és még? Külön műtermed van? vagy valakinél dolgozol?

bocs a sok kérdésért....csak engem is érdekelne... :wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

Sziasztok!

Van 4 oldal olvasatlanom :shock: :shock: :shock: :shock: .

Röviden: akinek hullik a haja, rossz a körme, "anyatejes" nyugodtan egye a revalidot, nem választódik ki az anyatejbe :D

Voltunk mérlegelésen 7000gr és 65 cm. :D

Kakikérdés: dokin szerint, ha anyatejes meg kell várni míg kakik, mert fog :D :D csak győzzük kivárni... ha fáj a poci vagy sokat tekereg, lehet kuppal segíteni neki, de azt mondta mást pluszba felesleges neki adni. :D :D :D én megnyugi...

Megyek olvasni.... :D

Kép

Kép
zsu9

Most ne vágjak be neki egyet :?: :?: :lol: :lol: :lol: Há mé alszik nekem egész délelőtt :?: :!:

Kép

Kép
v.andi

De vágj be neki egy nagy cuppanósat én is küldök egyet, Kép

Kép
babcika

Jajj de cukor ........cukorcuppanóst neki... :D :D :D :D

KépKép
KépKép
zsalyam

Mennyit írtatok tegnap óta!!! :roll: Megyek olvasni.

Egy kis info: Nóci most nyomta ki magát, hogy megnézze, mi van a feje fölött. (és elég sokáig tartotta magát) :shock: :shock: Szerintem nincs itt gond, csak lusi a lelkem! :lol: :lol:

spickey

Viki: 6 kaki huha :shock: :shock: :shock: :shock: akkor van puceva rendesen

Frocli: lehet tudni, hogy milyen kutatásban vesztek részt?

Kép

Kép
zsu9

Bakker, hát valamikor aludni is kell :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cry: :cry: ahogy elnézem, marad Ranschburg, mint pesztra éccakánként :wink:

alszik, nem alszik, egy édes pofa!!!! :D :D :D

vicger

Halihó, már írni is alig tudok, olyan " zabszem sem fér be" hangulatom van, 14.00-kor kaja és indulás, most útvonalat tervezek agyban, hogy vegyem e fel előbb Janót, mert akkor már apa csak egy km a vizsgálat után, amúgy meg visszaverekedni az ovihoz a csúcsba, hát nemtom, lehet felveszem és az öltözőben eltárolom míg vizsgálnak :D

Kép
babcika

Spickey, lánykád nagyon ügyes :D

Kép
babcika

Blanki is próbálkozna már az átfordulással, mikor leveszem róla este a terpesz izét, csak azt nem bírja még felfogni, hogy ha a lábait jobbra fordítja, a felső testét meg balra akkor ez nem fog összejönni, de cserébe olyan ügyesen, tudatosan veszi át egyik kezéből a játékot, hogy most megelégszem azzal is :wink:

Kép
babcika

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="scooper"] írta:scooper
[quote="v.andi"]O írta:v.andisanit
Kata 2 db,zsalyam,tengdi,süti,viki,ikres kata,spickey,madar,manó,tara,timi,én

Ennyi privit kaptam.VAn aki kimaradt?

No,közben megkérdeztem. (pharmaexpressz)
Eurotól függően,1200-1400 ftközött van maga az osanit,és egy egyszeri 1000 ft-os ktg van az egészen,ami a behozatalra vonatkozik.
Plusz majd a posta ktg,mert valahogy el kell juttatnom hozzátok.

Másik forrás:1920 Ft, plusz posta ktg.

:cry: :cry: én mindig kimaradok, pedig küldtem pü-t :cry:

Andi, még lehet rendelni?
bocsi, hogy csak most, de mivel visszaolvasásból lemaradásom van erről is lemaradtam :oops:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?