A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Conversano:
Utana neztem az MBT ciponek, mar tudom hogy milyen az.
Otthon mennyibe kerul? Lehet venni az e-bay-en is es szallitanak magyaro-ra is nagyon sokan. Ha gondolod nezd meg. Vannak ujak es hasznaltak is.

Kép
Kép
bucus80

Bond

A lovazás kinyírja a hátat. Gondolhatod ,mit kap a gerinc.

Boo

szerintem holnap adj a Zsirinek egy keresztrejtvényt.Ha így halad,simán kitölti :mrgreen:
Amúgy régen olvastam egy igaz történetet,ahol álmában beszélt egy pár hónapos kislány.

Bucus

Itthon olyan 50-70e között van egy ilyen súúz. Ott mennyiért vesztegetik?

Lilisgabi

Örülök,hogy ilyeneket írsz! Csak így tovább!!!! :)
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:01-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

tényleg indavideo :wink:

bocsi :D

miért is vauztam bele :roll: 8)

Kép
Kép
orsi777

Boo

Megtaláltam!
Én anno a Reader's Digest-ben olvastam.

http://www.noiportal.hu/main/npnews-3928.html

---------------------------------------------------------------------------

A ti gyerekeitek,hogy alszanak el? Marci konkrétan álomba rugdossa/ugrálja magát.
Vendég

Hendegabi!

Elképzeltem ahogy kergeted Nócit! :lol: :lol: :lol: :lol: Gondolom ő még élvezi is, hogy anyával egy kicsit szórakozhat :lol: :lol: :lol:
Naná hogy száguldozok!! Aput egy az egyben kitúrtam a volán mögül. Amióta én vezetek azóta ő hátra ül, és onnan bele vau a vezetésbe. Mindenki szerint nagyon klasszul vezetek, csak apu hisztizi túl.
Pár napja pl. mentünk nagybevásárolni tescoba. Találtam egy szupi helyet a parkolóban bepályáztam, és elkezdtem betolatni. Apu rámkiabált hátulról, hogy tekerd azt a kormányt, mert meghúzod a kocsiiiiit. A kocsi állása a következő volt: kormány tökig kitekerve, mindkét oldalt fél méter hely... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Apu imád vezetni, csak épp vele nagyon elszaladt a ló, azt hiszi, hogy a kis Sumi (csendben hozzáteszem már 2 autót tropára tört), és ezért én nagyon félek beülni mellé a kocsiba. Folyton vagizik. Ha valaki közel jön mögötte, akkor hagyja, hogy megelőzze, aztán ott vagizik, hogy ő is rááll :evil: :evil: :evil: Most viszont izzik a bugyija, hogy jogsim van, és mindenki úgy gondolja, hogy jobban járunk, ha én vezetek , vagy Anyu. :twisted: :twisted: :twisted:

Szonibaba!
[quote]& írta:quot;Apa nem talál semmit": ez nálunk rendszeres. Keres vmit (ált. gyerekkel kapcs. dolgot) mire én szájábarágom a paramétereket, mire boci szemekkel jön, hogy ott bizony nincs. Mire én: a fején fog landolni az a bizonyos tárgy, ha érte kell mennem. Erre beijed, újabb kísérlet, eredmény nulla. Odacaplatok, értenyúlok, felmutatom, ez mi? Erre ő: az előbb még nem volt ott, biztos én tettem oda. Húú, hogy ilyenkor milyen köd borítja el az agyamat.

Na ez az ami nálunk rendszeres, de én leegyszerűsítettem a dolgot, inkább odamegyek, mert mire ő megtalálja, én 3x elővehetném amit szeretnék. Na meg ő akkor nem talál a saját cuccai között semmit, amikor ő pakolja el a tiszta ruhákat. Ez nála a következő, kétszer FÉLBEHAJTJA! a pólót, pulcsit, nadrágot, alsót ...stb. aztán ezeket egykupacba be "dobja" a szekrénybe. Hozzáteszem ilyenkor én sem találok semmit. Ergo, inkább nézem 3 napig a ruhakupacot a fotelben és elpakolom ha lesz rá energiám, időm, és kedvem, mint hogy Ő pakoljon el. :twisted: :twisted: :twisted:

Timi!
[quote] írta:n aztán nem teszek fel több képet ám!!!!!!!

És ezt ugyan miért tennéd, hisz Tamara ollllyan szééép!! :D

Nem tudja hogy terhes: És a gömböjű pocak???? Kérem szépen arra mit hittek az illetők????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Bucus!
Nem gáz, nehogy magatokra vedd, pont hogy nagyon is szép!! Olyan igazi bébis, mint a mesékben a bébiknek, zabálni való!! :wink: :wink: :wink:

Orsi!
Erre szokta anyukám mondani, hogy "Gyerekem ezt gyorsan álmodd vissza, mert különben ez a biztos megbolondulás jele" :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodi!
Megy a drukk folyamatosan++++++++++++++++++++++

Orsi77!
Szegény Odett, és nem derült ki végülis, hogy mitől lett az a pati? Egyébként Odett is gyönyörű baba, ezek a fürtök... :wink: :wink:

Bucus!
Szörnyű hogy mit kellett átélned!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :( :( :( :(

Motor:
Nekem csak egy huncut (nem tudom a nevét kínai) robogóm van. Azért huncut,mert ha ő úgy akarja, akkor megy, ha nem akkor nem. Most ott tartunk, hogy amióta megvettük, már 30e HUF belement a szervízbe, és csak egyre rosszabb jelenleg tavaly óta a tárolóban csücsül és szerintem be sem indul. Tavasszal szeretném megcsináltatni egy igazán hozzá értő személlyel, hogy végre mehessek megint az én kicsikémmel vásárolni. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bucus!
Én a 3-ra szavazok, egyébként nagyon jók a képek!!

Gyorsan megcsináltam a videót!!!

http://videa.hu/videok/vicces/torpi-elalszik-ket-kanal-kozot-LBUr84r9FWxVXZiV?play=1

Boo!
[quote]E írta:nyémapa ennél "melegebb": a múltkor megkérdezte tőlem: Szívem, van nekünk itthon fázisceruzánk?
Nem tudom, de ha megmondod, hány db tampon van a kosárkámban, segítek!

De hüle vaaagy!!!!!! :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted: :lol: :twisted:

Kép
szisz89

conversano:
„A ti gyerekeitek,hogy alszanak el?”
Az enyém kis ívben balra fordul és alszik. Ha nem annyira álmos, akkor egy pelenkát hív segítségül vagy dumál.

szisz89
Video :D :D :D ari

bertina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

Szisz

Aranyos a videó :) :)
Vendég

Conversano:
Nem neztem vegig az osszeset de az ujakat mar 25-30 ezer korul lehet venni,plus postakoltseg de szerintem az max 5 ezer lehet.
[url[url]]http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m38.l1312&_nkw=mbt+shoes&_sacat=See-All-Categories[/url]
Itt meg tudod nezni esetleg ha erdekel.[/url]

Kép
Kép
bucus80

Tudtam hogy nem fog sikerulni belinkelni

Kép
Kép
bucus80

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:02-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:03-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

szisz89:
nagyon edi a kis torpe, ahogy bealszik.

Lottika ha nem a cicin alszik be akkor altalaban elaltatja magat ugy hogy morog magaban. Olyankor tudom hogy hamarosan alvas lesz.

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok!

Baromi nehez bekapcsolodni....Hangi hozza a formajat itthon,egy percre sem tehetem le......jol el lett kapatva......
Probalom legalabb visszaszoktatni arra amit eddig birtunk produkalni......most hozok kepeket,majd irok is.....csak eppen setalnak apajaval,igy ide tudtam jutni.....

Tel Muskokan:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

Es akkor egy par karacsonyi.....nagyon jol sikerult,bar egyszer osszekaptunk a pasikammal,de aztan megoldodott a problema.Es elkeszultem minden kajaval!!!24.en ajandekoztunk itthon,aztan athivtak a barataink hozzajuk estere.....Masnap megint suttem-foztem,nagy sikere volt a kajaknak,a vegere 5 vendeg is erkezett,ez egyik pillanatrol a masikra derult ki,de szerencsere eleget foztem!26.an meg mar indultunk is Muskokara....
Hangi kapott keszsegfejleszto jatekokat,ruhat,etetoszeket,etetokabatot,konyvet....Tolem apa egy adidas cipot,en tole megkaptam a szobabicajt!!!!
Jol teltek az unnepek igazan,igy eloszor 3asban!!!
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

Bocs hogy csak magunkrol......egyenlore ennyit birtam,most lefekveshez keszitem Hangit!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Szisz:Nem hiszed el,de nem látszik rajtuk h terhesek!
A Discovery Travel and Living csatornán megy minden pénteken este 9-kor asszem. :roll: Az a címe:Nem tudtam h terhes vagyok

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsurti:De gyönyörű helyen voltatok!Itt szakadt az eső,vagy éppen tavaszi idő volt,nem olyan szép hangulatos. :(
Hanga is nagyon szép baba,tök ari ahogy szemrevételezi a csomagot. :D Szerintem mindkettőtökre nagyon hasonlít.
Jól elfáradhattál mire végeztél mindennel!Megint kipörögted magad. :wink: :lol:
Szobabicaj? :wink: Az tök jó!Én is elkezdtem ám fogyizni!
Tegnap majdnem éhen haltam,de már jól vagyok. :roll:
Na azért eszem is,csak még nem mindig telít el a legelés. :?

Ma jó korán felkeltem.Tamara most nem kelt fel hatkor ahogy szokott,és már ötpercenként kukucsoltam be a kiságyba,mikor már nem bírtam tovább,gondoltam megnézem minden oké-e.A pulzusát akartam megnézni,és elkapta az ujjam. :lol:
Szegény gyerek,néha sajnálom h ilyen hülye anyja van.Végül aztán nem ébredt fel szerencsére,és még mindig alszik.
Ha felébred olyan éhes lesz mint egy farkas,megesz engem. :wink: :lol:
Na megyek csinálom a dolgom..

Szép napot mindenkinek!

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Bucus

Köszi :)

Ancsurti
Nagyon szépek a képek! Hangi milyen nagy baba!

Timi

Marci fél 9kor ébredt,valami van a levegőben :) Amúgy érdekes,ő reggel sosem éhes.Örülök,ha ébredés után 1 órával megeszik 100-130-at,pedig este 9kor evett utoljára.
Vendég

Bocs, hogy beleszólok.
A Discovery Travel and Livingen szombaton este 9-kor megy. Egymás után 2 rész.
A Zone Realityn is megy születéses ismeretterjesztő film. A neten meg lehet nézni az adások időpontjait. Elég sok ismétlés van, úgyhogy ha valakit érdekel, lehet követni a részeket.
Amúgy én akkor kattantam rá, amikor Anitáéknál voltam nyáron. persze egy kukkot nem értettem, fordították. Azóta magyar tv-t nem igazán nézek.

[/img]http://www.port.hu/pls/tv/tv.prog?i_date=2010-01-05&i_ch=92&i_ch_nr=4
demeter zoltanne

Sziasztok!

Szisz! Besz@rás aranyos Atti!! Nem is tudom melyik a jobb,amikor kalimpálnak a kezükkel a kanál után vagy ez,hogy bekómálnak :lol:
Én ma adok Lilinek banánt,úgy döntöttem,hogy inkább gyümi mint táp,ugyanis: tegnap este szopi után még benyakalt ugyan egy 90-es tápot,de sokkal előbb ébredt,mint szokott,amikor csak szopizik este(hajnali 4 helyett 2-kor),úgyhogy abban maradtam magammal,hogy adok még egy hetet és ha nem fogy,akkor biztos a nátha miatti étvágytalanság volt az oka.

Bucus! Nem semmi egy szülésed volt,de megérte :lol: Én szerencsére nagyon gyorsan túl voltam rajta,én is túlhordtam Lilit.

Conversano: anyósnak van MBT cipője,imádja,le nem szakad a lábáról. Szerintem megéri egyszer kicsengetni azt az összeget :wink:

Ancsurti! B.U.É.K. nektek is!! Nagyon szép helyen voltatok és a karácsonyi képek is nagyon jók lettek,szépek vagytok! Sajnálom,hogy Hangi ilyen kis nyűgi,de ugyanakkor ismerős,mert az én lányom ugyanilyen,bár ő azért néha elvan magában - amikor olyanja van :lol: Azért ha van időd,gyere mesélj!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Mar ket napja probalok visszaolvasgatni.... :? Nem konnyu!! :D
A babak gyonyoruek, orulok, hogy mindenki jol van, es hellyel-kozzel jol teltek az unnepek! :D

Mienk is szuper volt, bar nagyon faraszto, ugyanis osszes nem kozos gyerekunk is velunk volt...5 gyerekkel karacsonyoztunk!! :D

Alex mar 7 honapos, gyonyoruseges tunemeny, legeslegnagyobb szerelmem! :D Es mar majdnem 9 kilo....(2210-zel szuletett....) :D

Latom, uj tagok is vannak! Udvozlet Nektek tolem is!
Bucus, mi kozel lakunk egymashoz! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bucus! Örülök, hogy csatlakoztál!!! Aranyos a Lánykád!

Ancsurti!!! Végre!! BÚJJJJÉK! Szépek vagytok és gyönyörű helyen voltatok!!!! Cuki Hangi és annyira hihetetlen, hogy ilyen kis "rosszcsont" :lol:

Boo!
Cuki a videóóóóóó! Jaj a beszéd...símán elhiszem...valamelyik nap Ármin a nevemet mondta, de ami vicces, tegnap fordulgatott, kúszogatott....és elkezdett nyűglődni, mire megkérdeztem, hogy Mi a probléma??? Erre 2x is olyan volt, mintha azt mondaná, hogy "nem megy"....nem tudom hova lehet HD videó formátumot feltenni, mert most semmi kedvem konvertálgatni!!! Boo a Tied nem HD formátum??? Apropó, egyszer csináltál olyan fotót, mintha bevakuztál volna és kérdezted Bond-ot, hogy tudja -e hogy készült??? Nos nem árulod el a titkot???? :wink: :lol:

Szisz!

Nagyon cuki Atti...tegnap szegény Fiam ugyanígy nyomta, már Apával csipkedtük, énekeltünk, semmi, pedig marha éhes is volt....Apa mondta, töröljem meg az arcát (úgyis meg kell pép után), majd arra felébred....de semmi...nagy öröm, Minó 8-kor alszik, erre 21:30-kor....eeeeee---azaz enni!!! Szóval még benyomott egy kevéske tápot is!!!

Újabban nem akar este elaludni 22 óra előtt....nem értjük, napközben pedig szunyál, és direkt nem hagyjuk délután 5után aludni...de hiába. Múltkor is bealudt 8-kor, fél óra múlva....aaaa, bemegyek, gyerekem hason és rötyög, gurgulázik, fújja a nyálát!!
Valaki erre valami 5let...miért romlott el csak az esti alvókája???? Mintha estére tű kerülne a kiságyba.... :twisted: :twisted:

Így kénytelenek leszünk napközben Kistesót gyártani majd :lol: :lol:

Nyuszi!!!

Banánnal vigyázz! Nálunk kicsit hasfogós volt!!!

Zabagép Kismanónk rájött, hogy a gyümi sokkal jobb, mint a főzelék (mi lett volna, ha rögtön gyümivel kezdek???), így egyre nehezebben eszi...be kell csapni...de azért az mégis csak vad lenne, hogy spenót almával :shock: :shock: :shock:

Tickerplayground.com
breki76

sziasztok

conversano:
MBT cipő nevelő apámnak van ilyen cipője, meg a nagylányom tanárnőjének, mindketten azt mondták hogy baromi jó, nevelő apám a fájós sarka miatt vette és azt mondta hogy amióta azt hordja azóta sokkal jobb a lába. Én a terhesség alatt próbáltam fel egyet, mert nekem is nagyon szokott fájni a sarkam, sajnos nem mindegy milyen cipőben járok, és tényleg ég és föld volt benne a járás. Csak azt mondta az elad ó hogy terhesség alatt nem lehet használni ha előtte még nem hordtam mivel ez a csípő tartást is megváltoztatja.

Bond köszi kérdésed még mindig nem igazi Nóra hasa, de érdekes mert nem folyékony a széklete, hanem a normál keménységűtől egy kicsit lazább, de még nem folyós. Viszont naponta van neki legalább 4x, adom neki a smectát, már amennyit bebírok adni neki, mert kiköpi, és vettem ezt a hipp ors 200-at tegnap megitta ma már azt se nagyon akarja.Amúgy nem lázas, étvágya jó, annyi hogy nem alszik valami jól, most éjjel is minden órában fent volt. Lehet hogy a foga jönne? Hízása nem valami jó dec.22.-én volt 7400 ma mértem 7460.

Dodi enyém apa sem kel éjszaka ugyan ebből kifolyólag mint a tiéd. De a mostani éjszaka után azt mondtam reggel apának hogy készüljön mert ha ilyen éjszakánk lesz ma is akkor bizony fel fogom kelteni mert ezt így egyedül nem bírom, még ha neki menni kell reggel dolgozni akkor sem. Remélem nem sokszor csinál ilyet Nóra.

lilisgabi köszi biztos jó lesz anyukáddal. És tényleg kell hogy egy kicsit kettesben legyetek apával, az jót tesz a kapcsolatnak is. Mi is minden héten szerdánként 2-3 órára elmegyünk apával kettesbe sétálgatni moziba, ide oda. Én is küldök minden évben a dokimnak sms-t, ha pedig megyek hozzá, akkor mindig viszek neki a gyerekekről képet is. Nálunk is a Réka is és Norbi is állandóan hurcibálja, itatja, játszik Nórival. Bettit azért nem írom mert nála ez már természetes. Tehát semmi jele nincs a féltékenységnek, de még is előjön Rékánál. Sajnos amióta Nóra van azóta újra bepisil éjjel, és kb 3 hete az oviban is alváskor. Most az óvónő kérésére el kellett vinnem vizeletvizsgálatra, bár szerintem tök felesleges, de azért ma leadtuk a vizeletet vizsgálatra. Kíváncsi vagyok mi lesz, de azért nagyon remélem hogy negatív lesz.

Botmixer nekem moulinex van már 6 éve. Jól működik.

Bond ezt sajnos már nem tudom megcsinálni, kárba nem vész mert az összes eddigit beszámítják, tehát azokból már nem kell vizsgáznom, tehát szerintem kevesebb erőfeszítésbe telne. Muszáj e tanulnom? Hát mivel sose lehet tudni mit hoz a jövő, azt mondom nem árt. Főleg az egészségügyben muszáj, mert ha nem képezed magad akkor sajnos visszaminősítenek. Tehát muszáj bizonyos időközönként továbbképzéseket elvégezni. Most nem akarok dolgozni de mi van ha úgy hozza a sors hogy kelleni fog évek múlva akkor itt állok szakma nélkül, a másik hogy ápolónőként nem akarok dolgozni és nem is tudok négy gyerek mellett. Azért abban reménykedem hogy óra ahogy nő úgy jobban ellesz és akkor már tudok tanulni. Amúgy újat mindig lehet tanulni, és a védőnői szak egy régi álmom.

Orsi sajnálom anyukádat, olyan szemét emberek vannak.

Czigka növés: Azt nem tudom hogy ilyen kicsiknél van e, de a gyerekeimnél olyan 3 éves koruktól előfordult hogy éjjel sírtak mert fájt a lábuk.

Timi nagyon szép Tamara, tök édi ahogy vigyorog

Orsi mekkora pattanás. Nem fáj neki ? Amúgy olyan édes, az a haj

Ancsurti nagyon szép a táj és ti is.

Breki na ugye hogy megy egyedül az ülés, nagyon édi

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Vendég

Conversano:Tamara nagyon éhes reggelente!Irtó nagy hiszti van,én meg kapkodok.Mindenfelé kiborult forralt víz tócsák, és tápszertől fehér a táj,Tamara meg üvölt ahogy a torkán kifér.Ez az idilli reggelünk. :lol: :lol: :lol:
Ez csak akkor jellemző ha sokáig elalszik mint ma,egyébként mosolyogva ébred,és ez a műsor csak kicsit később kezdődik. :roll: :wink:

Breki:Mi mindent banánnal eszünk. :D
Nekem a sárgarépa-banán is meredek,de Tamara imádja!
Spenótra azt a tippet kaptam h keverjek bele natúr tejpépet!

Demeter Zoltánné:Köszönjük! :D

tímea83
Ajka

Sillia:Köszönjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szépek a babáink! :wink:

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok

Ancsurti:
Nagyon szep helyen voltatok. Mi imadjuk a havat es mar gondolkodtunk rajta hogy inkabb Canadaba koltoznenk. Annyira szep.
A Hangi gyonyoru baba es olyan edi a karacsonyfa alatt. Kepzeld sokszor van olyan hogy Lottikara nezek es annyira hasonlit Hangidra.
Hamarosan biztos vissza tudtok allni a megszokott napirendre (remelhetoleg kevesebb nyuglodessel)
Igazan szep csalad vagytok es tok ugyi vagy, hogy sikerult megis megbirkozni a karacsonyi menuvel.

timea83:
Nem vagy hulye! En ha mar nagyon aggodom hogy sokaig alszik Lotti es reg nem mozdult, akkor oda szoktam hajolni hozza meghallgatni hogy szuszog e vagy ha haton alszik akkor megnezem hogy mozog e a kis mellkasa.

Conversano: szivesen :wink:

nyuszi:
Nem volt konnyu szules de nagyon megerte sot en mar a kisteson gondolkodom. En szivesen szulnek jovo nyaron ujra. Azonban az mar biztos hogy csaszaros lenne a korulmenyek miatt es amugy sem vallalnek be meg egy simat.

niki72:
Koszi. Gratula a helyes kisfiadhoz, a szep fejlodeshez es a 7.honaphoz!
Igen, mi kozel vagyunk egymashoz. Meg a terhesseg alatt gondolkodtam rajta hogy irok neked,mert egy-ket dologban segitsegre lett volna szuksegem. Mar nem tudom mik voltak azok.
Tudom te nem jossz gyakran de esetleg tudnal nekem egy par dologban segiteni ha irok privit? (de nem akarlak zavarni,szoval ha nem alkalmas akkor mond meg nyugodtan)

Breki:
Koszonom. A Te kisfiad is nagyon edi. Mindig elamulok rajta, hogy milyen helyes es hogy mekkora haja van. :lol: :lol: :lol:

gabi1:
Szerintem ha vedono szeretnel lenni ,akkor hajra! 4 gyerkoc mellett biztos nagy tapasztalatod van es az eddig tanultakat is tudod majd hasznositani.
Mikor lattam a Norirol a kepeket amiken mar ul meg negykezlab van,hat igy neztem :shock: :roll: :D Gratula hozza, jo gyors tempoban fejlodik a lanykad.

Sillia:
Koszonjuk a tablot!
Hogy hogy nem irtal mar 2 napja? Csak nincs valami baj?

Kép
Kép
bucus80

Majd el felejtettem! Lottusnak bujik a foga,mar erzem a kis hegyes csontot az inyeben. Es szerencsere eddig nem viselte meg nagyon, egy ket kissebb sirast kiveve. Vagy meg csak most fog kezdeni fajni neki? A hegye mar kint van, tutira erzem!

Kép
Kép
bucus80

Bucus! Persze! Irj nyugodtan, en is keszultem irni privit! Meg talizhatnank is! :D
Vendég

niki72:
De jo, persze hogy talizhatnank. De en csak februarban fogok raerni,mert jovohet hetfon megyunk haza 2 hetre. Irjal nyugodtan privit varom es akkor majd en is irok. :)

Kép
Kép
bucus80

Timea!

Igen, volt, hogy úgy is próbáltuk, meg a paszternákot krumplival+ 30-60 ml táppal...így gyengébb az íze...eddig ette azt is, a spenótot is, meg a cukkinit is...erre tegnap nem ette a cukkinit, előtte meg a paszternákot sem nagyon! De ma a spenótot benyomta...
Én meg a répa+krumplihoz adtam Árminnak almát. Nyelte, mint kacsa a nokit!

Boo!

Nem, nem a kanalazással van gond! Eleinte volt, hogy nem ette kanállal, lusta volt, jött az üveg...na most a Sinlacnál a 3-as cumi is csődöt mondott, Ármin totál beidegelődött, hogy "nem megy"(az sem)!!! Próbáltad már úgy etetni kanállal, hogy még mielőtt nagyon éhes (mondjuk ha 4-kor enne, akkor Te már fél4, 3/4 4-kor) megpróbálod etetni, olyankor türelmesebb?! Ha ki van éhezve olyankor Ármin is tiszta ideg, meg sír, meg fal....8 kéz sem lenne elég a tempójához, ha késve adom, akkor meg "hö"-get.
Nagyon köszi a fotós titok leírását! Nemtom, hogy tud -e a masinánk ilyet (beújítottunk Ármin miatt) Férjem már régóta szeretett volna egy viszonylag jó gépet, írtam már Neked, hogy régen Canon S1IS-e volt, amit eladott, hát most belevágtunk...részletre (soha életembe nem fizetgettem még így semmit, de most egyszerre nem akartunk ennyi pénzt kiadni...főként, hogy tényleg tervezzük a Tesót! MÉg nem volt érkezésem megnézni, hogy mit is tud :oops: :oops: , mert ha van egy kis időm, akkor fotókkal, meg a mailekkel, na meg a Babanettel foglalkozom, vagy a Babás dolgokkal...de majd nekifogok és megkuksizom, hogy tudja -e ezt.

Házimunka??? Az meg mi??? :D :D Nem, persze, sőt nem is veszekedtünk....nem akarnám egész évben!!! Bár Anyóspajti, azért néha beidegel még onnan messziről is...talán a Marsra is befizetném egy útra, ha örökre maradna!!!! :D Nem szép de már mondtam Apának, hogy akkor lesz majd nyugtunk, ha ő már nem lesz....biztos nem esett Neki jól, de nem is tiltakozott!!!! Bár most megemberelte magát és küldött Minónak egy VUK dvd-t Karácsonyra, meg egyáltalán, hogy megszületett :D . Nem is tudom, hogy tudták ezt megvalósítani, hogy egy ezrest megvonnak a cigitől meg a piától :lol: :lol: De már ez is valami!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Minó az ölemben "hö"-get..kis sikongi Kár, hogy nincs onleány hang itt szétröhögnénk az agyunkat a Picik dumcsiján :lol: :lol: :lol: Na megyek, kicsit okosítom!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Sziasztok! :)

Ez aaaaaaaaz, csesszetek csak ki velem. :twisted: Az életbe nem érlek így utol titeket ennyi bejegyzés mellett. :lol: :lol: :lol: Még csak a 528. oldal elején járok. :roll: De elkapom a grabancotokat, ne ie reménykedjetek! :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Rólunk annyit, hogy Hugimár eszik almát, őszibarackot és most kapott viszonylag nagyobb mennyiségű banánt.
Manó megint lázadozik, de nem hagyjuk. Bőven elég volt belőle a múltkori, nem óhajtom újra megismételni. :roll: :? :? :?

Most hívott egy csóka a Telekomtól, hogy lenne egy hú, de jó ajánlata a felező díjcsomagunk kapcsán.
- Ráér egy kicsit, alkalmas időpontban hívom?
- Nem
- Szeretnék beszélni Önnel
- (mély sóhaj: b@szd meg, már megint a nyakamba akarnak sózni valamit :x :evil: ) Miről lenne szó?
- Tájékoztatomhogyadatvédelmikokokbólabeszélgetéströgzítjük. Először is szeretnénk megköszönni, hogy az ügyfelünk...
blablablablabla.... Szeretnék egy ajánlatot tenni a díjcsomaghoz kapcsolódó TV szolgáltatás...
- Ne haragudjon, de nem szeretném.
- Még azt sem tudja miről van szó, had mondjam el.
- Mint említettem, nem alkalmas az időpont, és nekem minden jó így, ahogy van.
- Megkérdezhetem, hogy mi a helyzet a tévével?
- NEM!
- Hagy mondjam el amiért hívtam...
- Ne haragudjon, de ha szükségem lesz valamire, akkor majd én megkeresem Önöket :x
- De pont azért hívtam...
- Nézze nekem minden jó így. Ha az ajánlata valóban kedvezőbb lenne, mint a jelenlegi, akkor így jártam. A saját pénzemen fizetek többet. Az én bajom.
- De hagy mondjam el...
- Nézze, mint említettem nem érek rá, és nekem megfelel a jelenlegi állapot.
- (Innentől csak 3x ismételtük meg a fenti párbeszédet :evil: :evil: :evil: :evil: )
- Értse meg nekem jó így, és NEM ÉREK RÁ!
- Akkor esetleg mikor hívhatom vissza egy másik időpontban?
- (A fenti beszélgetés újra megismétlődik még 2x :evil: :evil: :evil: )
- Akkor viszont hallásra. Kölcsönös telefon leb@aszás
Elhiszem, hogy ez a munkája, és alighanem jutalékot kap érte, de MIÉRT KELL ENNYIRE ERŐSZAKOSNAK LENNI???? Próbálja meg kétszer, és aztán hagyjon a francba. Amúgy udvarias volt, csak kicsit túllőtt a célon. A saját pénzemen hagy legyek már olyan hülye, mint amilyen lenni akarok. :x :x :x :x :x
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.05 13:43-kor.

Kép
Kép
200907?

Na kitart velem a fogyókúrában? :wink:

Breki :nem tápszer,hanem natúr tejpép.
Tudod!:van banános,vaníliás és natúr.Olyan mint a tejbedara ,csak ez babáknak készült,sűrűbb mint a tápszer.

tímea83
Ajka

Csajok! Kész vagyok! Mondom na akkor bemegyünk (kár, hogy Apa pont nincs itt) erre Ármin elaludt itt az ölemben, annyira cuki volt!!! Egyik pillanatban még "hö-hö" volt, aztán meg aludt!Megzabálom ezt a kölköt! :lol: :lol:

Apropó! Minó egy kéjenc! Ha bármi nyűge van, és elkezdjük puszilgatni a nyakát, megáll és mosolyog és tartja a nyakát! Nálatok melyik Babuc mit imád????

Tickerplayground.com
breki76

Emlékeztessetek rá h ha valaha ilyen munkát akarok vállalni Bondot ne hívjam fel! :lol: :lol: :lol:
Nem ám,tényleg kocsogok,nehéz tőlük megszabadulni! :?
Ránk a múltkor HBO előfizetést akartak sózni.Azt mondja a nő:mienk lehet már havi 2500Ft-ért,de két hónapig ingyenes.
Mondtam neki h nem köszönöm.Erre megkérdezte h miért nem. :?
Mondtam neki h igyekszünk spórolni,és ez nem létszükséglet,na!
Erre ő:és ha odaadom havi 1700.-ért? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na most akkor mi van? :wink:
Persze nem kell így sem.Egyfolytában csak ismétlik az a három filmet amit leadnak.Azért jó tudni h lehet alkudni. :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Breki:Tamara imádja ha puszilgatom az arcát,bele brümmögök a nyakába..és ha harapdálom az ujjait! :lol: :lol:

tímea83
Ajka

A párkapcsolatról, problémákról jutott eszembe az esküvői meghívónk szövege (na jó, azért is, mert most ezt nézzük Manóval :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

"Mi nem hirdetjük fennem hangos szóval,
Csak Te, csak Én, örökké és holtomiglan,
Mi megpróbálunk csendben boldogok lenni,
Lelkünk mélyén oszintén, igazán szeretni.
(Stendhal)"

Ezek vagyunk MI Apával :wink:

Kép
Kép
200907?

Ez szép!

:P

tímea83
Ajka

Marci kocsit hajt
Kép
Vendég

Breki:
Kar hogy ilyen a kapcsolatod a ferjed szuleivel. Sajnalom.
En az elozo anyospajtit szerettem volna elkuldeni egy eletfogytig tarto nyaralasra a holdra vagy barhova ahonnan nem tud vissza jonni. A mostanit viszont nagyon szeretem. Mondhatom ,hogy jobb mint az anyukam. Anyuval nem valami szoros a kapcsolatom. De errol nem is szeretnek beszelni. (nem mintha barki is kerdezte volna)Erzem hogy szeret es minden megtesz ertunk de legfokepp az unokajaert. Mikor szultem o kint volt egy honapot. Abbol masfel hetig mig nem mentem szulni , o takaritott es fozott rank. Utanna is azt mondta, hogy majd o mindent megcsinal en csak a babaval foglalkozzak. Minden heten felhiv, hogy hogy vagyunk es arrol aradozik hogy hanyszor nezi meg a kepet a Lottusrol es hogy mennyire hianyzunk neki. Azt hiszem szerencses vagyok. :) :) :)
Lottika azt szereti ha az ujjacskait "ragcsalom".Ha a nyakat puszilgatom vagy ovatosan fujom akkor nevet es behuzza a nyakat. Ha pedig apa puszilgatja a tappancsokat azt egyenesen elvezi. :lol: :lol: :lol:

Bond:
Ilyenkor ha ennyire erthetetlenek akkor annyit kell csinalni hogy:
Nagyon sajnalom nem erek ra es nam erdekel az ajanlata. Viszont (nem) hallasra. Es kesz, letenni a telefont.
Itt minket olyanok szoktak hivogatni akikkel nem is vagyunk szerzodesben. Masik telefon tarsasag, biztositasi ugynokok stb...
Lottika ma fog eloszor oszibarackot kapni, nagyon kivancsi vagyok milyen kepet fog hozza vagni. :)
Nagyon szep az idezet.:)

timea 83:
En beszallok a fogyokuraba. Csak en hatrannyal indulok mert nekem nincs se szobabiciklim se semmi. Legalabb Ti jol jartok es siker elmenyetek lesz velem szemben. :lol: :lol: :lol:

Conversano:
Tok edi Marci es milyen nagy fiu mar! :shock: Viszitek majd fogathajtasra is? :roll:
Nekunk is ilyen kiscsizmank van csak rozsaszin!(ertelem szeruen)

Kép
Kép
bucus80

Sziasztok,

sajna csak olvasni tudtam az elmúlt két napban, mert Kistökös extra nyügi, megindult a foga :roll:
Hirtelen kezd rá a sírásra, és egyszerűen vigasztalhatatlan, mexakad a szívem... tolom neki a Dentinox-ot, de nem nagyon használ :( :( :(

Szóval, lehet hogy most kicsi nyugi lesz (kopp kopp) próbálok visszaolvasni + reagálni.

Conversano, Lilisgabi, Bond, és még mindenki akinek fáj a háta...
dobjunk össze egy MBTre közösen, és mindenki ki tudja próbálni :D :D :D :D
De viccet félretéve, Bucus, köszönöm én is az info-kat, lehet hogy az eBay-en rendelek majd egyet, mert jóval olcsóbb mint itthon.

....
ez így lassan fog menni - az előzőeket kb fél órája írtam, azóta egy újabb sírásrohamon vagyunk túl... szegénykém... basszus Ancsurti, te ezt hogy bírod? én 3 perc után a bőgés határán vagyok...
nem tudom, mikor jövök....

KépKép

KépKép
kispocok13

-
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 22:01-kor.
Vendég

Most meg azért sír mert átfordult.... neeeeeeeeeeeeeee....
egyszerre jön a foga, támaszkodik négykézlábra (de a feje még a földön) és ijed meg attól hogy átfordult....

KépKép

KépKép
kispocok13

Bucus nekem sincs szobabicajom! :wink:
Evezőpadot szeretnék,majd..Addig Tamarával edzek! :lol: :lol: :lol:
Hét kilóval kitöréseket csinálni.. :D :D :D
Ami nem elhanyagolható h ő is élvezi!

tímea83
Ajka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: