Boo,
Gyere Ava sztori
Conversano,
és az a cikk!!!!
Elalvás:
kocsiban - ujjszopi és fél perc múlva kóma
itthon, napközben - sehogy

. Ilyenkor leviszem sétálni, ha olyan az idő, a mózesben 18perc (

tényleg, többször lemértem) után alszik el
este: cicin fürdés után elálmosodik, és mikor Apa büfizteti, meg lerakja, már szinte alszik. Apa vállán egy sóhaj, kiságyban egy mocorgás, és már be is aludt. (ha néha altatni kell, akkor Apa vállány dünnyögve altatja magát)
A napközbenire kellene megoldást találnom (amíg pici volt, melléfeküdtem a kanapén, átkaroltam, beleszuszogtam a nyakába, cumi a szájba és 20 perc után tutira elaludt. Amióta a saját ujját cumizza, a játszócumitól csak bedühödik
Szisz,
Apa pakolása ugyanez ... inkább megcsinálom én
nem lehet hogy direkt csinálják
Timea, Bucus,
én is szoktam nézegetni, hogy lélegzik-e még
Bucus,
gratula a fogicához! Remélem, itt is hamar kibújik, mert a mai nap nem volt egy sétagalopp...
Bond,
Telekom - ha az ilyeneket én is utálom! Még bankoknál szoktak ilyen szuper módszereket alkalmazni...bár, szegénynek meg ez a dolga, szóval őt is megértem, de azért egy bizonyos határon túl már nem kell nyomulni.
Boo, Te hogy szereled le az ilyeneket???
Breki,
Nimród azt imádja, ha az oldalára fordítjuk, és az oldalát puszilgatjuk, vagy a tarkóját hátulról.Akkorákat szokott kacagni, és összehúzza magát, tuti nagyon csikis

Ja, és a pocakpuszi is óriási favorit
Kedvenc játéka, hogy a textilpelust, takarót, bármit rárakja a fejére, izgatottan kalimpál kézzel-lábbal és nyüszög, mert szerintem fél kicsit. Nekem ilyenkor hangosan meg kell kérdeznem hogy hol van, erre még izgatottabb lesz, majd leveszem a fejéről a cuccost, és boldog kacagás a jutalom
Mondjuk néha parázok, nehogy túlpörögjön, és gond legyen a szívével, mert FOA-ja van
Bond,
a meghívó szövege naggggyon tetszik, annyira szép!
Conversano,
Marci igazi férfi!!!