A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Manó: jelentem, mérlegelés reggel megvolt, rögzítettem a táblázatban. :)

KépKép
KépKép
madar

Csajok... én becsülettel végigolvastam mindent... de léccci most ne várjatok tőlem semmi reakciót, valahogy szita az agyam...

Viki, blogba elég sok mindent leírt Kriszti a diétáról... meg picen a fogyós táblázat 2. munkalapján (alul lehet váltani) van egy kis összefoglaló + receptes linkek is. ;)

Kép Kép
manósziget

Andi: én el tudok érte menni Hozzátok, Bibiét is elhozom. :)

KépKép
KépKép
madar

Viki: köszi Kép

KépKép
KépKép
madar

Andi: ja, Bibi nem is rendelt :lol: :lol: :lol: :lol: ... bár szerintem mintha igen, viszont arra nem emlékszem, hogy én, de láttam magam, így mennyugi, de lehet, hogy minket összekevertél??????

szval, én szeretnék, Bibire meg rákérdezek
:D ... el fog fogyni az a 20 :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

na, most már tényleg húzok, mert gyerkem azt hiszi, hogy büntiből, amiért Ő is kétszer felkeltett az éjjel, ott hagyom az oviban ... :lol: :lol:

Babcika ezerrel durokkolok +++++++++++++

KépKép
KépKép
madar

Bibi is rendelt!!!!Emlkéxem mikor írta, hogy ő is kér!!!! Csak gondolom privit nem írt...

Kaposvári anyucik... nem a pár száz forint miatt... de mi lenne, ha 1 címre jönne és elmennénk érte egymáshoz?? Tali miatt gondoltam 8)

Kép Kép
manósziget

Most már én is emlékszem,mert visszakerestem.Szóval Bibivel együtt 19.Csak kell a 20.

Kaposvárra is mehet egy csomi,Manó írta.Szerintem ha meglesz a cucc,akkor mondjátok,hogy kiét hova küggyem.Persze hozzánk is lehet jönni.Csaphatunk egy görbe napot.

Kép
v.andi

Viki,a tojás fehérje!!!!csak a husis sajtos napon lehet!!!

Brumi is kért osanitot!!!

bocsi ennyi,mert felkelt babó

sutimano76

lina, prbáld a latexet, hátha úgy iszik teát. aminek ilyen formája van, de nem szilikon:

http://www.teszvesz.hu/item876338783_nu ... ml#gallery

KépKép
Kép
scooper

Barni olyat rottyantott,hogy nem merem levenni a pelust :lol: :lol: :lol:

Tegnap bevittem kamaszomhoz Barnit,mert dógom volt.Ezt megosztanám veletek.
Kép

Kép
v.andi

holnap, a zöldségnapos csodákat-kajákat fotózzátok le, meg a többit is :D s tegyétek fel a blogba :) :) :)

Tengdi, részleteket igazán nem tudok, h mekkora nm minimumot kér, az biztos, h antsz engedély kell.. oktatási minisztérium lehet az illetékes, vagy a szociális családügyi /ha van még ilyen 8)

Luca extra nyügi 8) 8) 8) 8) én is 8) 8) 8)

Viki, na, akkor összedobunk Neked egy havi menüt :D:D:D mi van a hűtődbe holnapra?

Babci, ha hazaértél gyere ám!!!

nálunk Apu miatt ment az izgulás az ünnepek előtt alatt tegnapik, mert a pajzsmirigyében találtak göböt s az eredményekre vártunk, de ugye ünnepek, ilyenkor minden csak látszat tevékenységet folytat. Hála az égnek teljesen semleges valamik, évente kontroll, más teendő nincs....

vicger

én holnapra nem viszem túlzásba: paprikás krumpli virsli és kenyér nélkül, és lehet sütök még egy kis sütőtököt, az olyan mint az édesség! új recepteket még nem merem kipróbálni, mert nem vagyok egy konyhatündér, és nem akarom, hogy elvegyék a kedvem. mondom ezt az első napon!!!

KépKép
Kép
s.vera

Kriszti: a borostyán láncot honnan rendelted?

Manó: megadnád a honlapod címét? Karira pénzt kapott Nati ajándékba, szétnéznénk.

Andi: neked hogyan fizessem ki az árát? Egyébként mennyi időn belül várható? Ha Sütiét személyesen adod át, tedd hozzá az enyémet is, legalább lesz indok kimenni hozzájuk.

Csajok! Kellene egy kis segítség. Nati napközben csak cicin alszik el. Engem nem zavar, de így apával nem alszik el. Meg mi lesz akkor, ha már nem lesz tejcsi?! Éjszaka tündér, 9-10 között elalszik, hajnali 5 felé eszik megint és magától elalszik a kiságyban, de nappal nem.

Megnéztem a szülők lapja oldalon, hogy kell tudnia manókámnak, mert Bernihez képest mi elmaradunk a mozgásban, viszont be nem áll a szánk. Ott azt írják, hogy 5 hónaposan kell könnyen hasról hátra és visszafordulnia.

KépKép
moncsie

Mókuskámat nem győzöm vissza fordítani, mert mindig hasra fordul, de úgy egy idő után már nem jó, a visszafordulással meg még vannak problémáink!

KépKép
Kép
s.vera

Moncsi,borostyán láncot én a minimanóban a nagy lajoson vettem

Majd megírom priviben a bankszámlaszámot és ráteszed,vagy átutalod,vagy összehozzuk.Férjem zuglón keresztül jön megy.
Holnap megrendelem,legkésőbb thétfőn elhozom,és kedden postára adom.Szerdán valami ünnep van németorszégban.

Kép
v.andi

Moncsi,az elalvást pedig majd meg fogja tanulni.Lehet lesz 3-4 rossz napotok,de túlélhető.Barni sem alszik el másképp.

Kép
v.andi

Moncsie a teszveszen vettem :)

ez a mit mikor "kell" tudnia a babának nem kőbe vésett dolog, s csak viszonyítási alap. Előfordul, h a csemete kihagy mozgásformákat, vagy felcserél, vagy később teszi, vagy korábban. Jelentősége csak a később, óvodás v iskolás korban esetlegesen előfordulható tanulási zavarok, vagy részképesség zavarok /pl diszlexia, diszkalkulia stb/ esetén van. Mert ez a fejlesztő pedagógusnak lehet támpont.
Ati pl kétszer fordul hasról hátra és annyi. megmutatta, hogy tudja és kész. aztán előbb járt, aztán mászott... a kettő között pedig seggencsúszott, úgy közlekedett :D:D::D:D:D:D:D:D:D

vicger

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.22 00:20-kor.
Vendég

Kata Boldog szülinapot!

Babcika drukkolok!
Vendég

Laura sem forog még. Hason nem is szeret lenni, csak alváskor. Ha felébred akkor mindig kinyomja magát nyújtott karral, de egy idő után sír, h vegyem ki. Játék közben szoktam hasra tenni és épp csak hozzáérek, már fordul is át, de egyedül még nem.
Vendég

Andi: köszi, megnézzük a Minimanóban, itt lakunk tőle nem messze. Az Osani nekünk nem sürgős, csak a biztonság kedvéért rendeltem. A pénzt utalom, amikor megmondod, hogy a postaköltséggel együtt mennyit küldjek. Az alvása engem nem zavar. Apa itthon volt két hétig az ünnepek alatt. Mondta, hogy majd segít. Etetni nem tudta (nem jön a tejcsi :D), altatni nem tudta, egyedül maradt a nap fénypontja, a játék vele, az ment neki. :D

Kriszti: a babatudást csak miheztartásvégett néztem meg. Én is "rosszul evő" baba voltam, jó ha anyám 50 ml-t belém tudott nyomni. Nem nagyon forgolódtam, utáltam hason lenni, ennek ellenére 10 hónaposan már mentem (rendesen), és 1 évesen folyamatosan beszélltem (erre szoktam mondani, hogy azóta sem hagytam abba :D).

KépKép
moncsie

Andi fiúk nagyon arik!

De jók ezek a mozgó képek, amiket felraktatok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.05 17:14-kor.
Vendég

Gügyögés: mi is rendesen beszélünk hozzá, akkor szoktam "gügyögni", amikor visszaválaszolom neki, amit ő mondott.

Meg szeretném változtatni a vonalzómat, a lilypie-n már meg is csináltam, de nem tudom melyik kódot válasszam ki. Hiába próbálkozom, a profilnál kiírja, hogy túl hosszú a kód.

KépKép
moncsie

Moncsie,a BBCode kell ide

Barni sem forog,de most kezd.Oldalról már hátára és hasára forog.Hason a fejét lusta tartani,csak magozik :lol: :lol: :lol:viszont rengeteget dumál.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]M írta:v.andioncsie,a BBCode kell ide

Barni sem forog,de most kezd.Oldalról már hátára és hasára forog.Hason a fejét lusta tartani,csak magozik :lol: :lol: :lol:viszont rengeteget dumál.

Mi az a magozás???
Vendég

Moncsi,az [img]előtti%20és%20az[/img]utáni dolgokat letörlöd,akkor nem lesz hosszú

Kép
v.andi

kérdés : babé sampon használata előtt is kenjem be olajjal a buksit? tegnap bekentem, mosás után közvetlenül szép volt a buksi, reggelre sem volt vészes, de most estére megint nagyon száraz a bőre a fejtetőn. s azt nem értem, h miért csak a fejtetőn? na nem hiányzik h máshol is legyen, csak ez így nem logikus... 8)

vicger

Szuszika,nem láttál még tyúkot magot enni a földről??? :wink: :lol: :lol: :lol:
Na fej emelés helyett ezt csinálja BArni :roll: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Kriszti,én nem értek hozzá,de muszáj olajozni???
A Babé mellé biztos nem kell olaj.Mi azzal mossuk Barni sörényét.Rajta hagyom,kefével jól megvakargatom,és nem száraz a fejbőre és a koszmó is egy mosás után eltűnt.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"]S írta:v.andizuszika,nem láttál még tyúkot magot enni a földről??? :wink: :lol: :lol: :lol:

Ja erre nem gondoltam :D :lol:
Vendég

Andi, azért olajoz/tam/om, mert nagyon száraz neki, h ne száradjon tovább, urambocsá! valamit javuljon. de azt nem akarom, h a babé ne tudjon kiteljesedni ;)

vicger

Bocsi Kriszti,Daniról nincs emlékem,Barni meg indiánként született :oops: :oops: :oops:

Kép
v.andi

közben utána kerestem, a koszmó kezelésénél naponta kell az olaj, s bár Luca buksija még "csak" száraz, de ebből lesz a koszmó. Na, akkor olajozunk. ja és a körömvirágkrémet is javasolják 8) :roll:

vicger

Köszi Andi! Mint látod, sikerült! Nati hátról oldalra fordul és vissza. Amikor hasra teszem, és elfárad, mindig a hátára fordítom, nem emelem fel és úgy teszem le.

Nekünk annyira durva volt a koszmója, hogy bőrgyógyásztól krém kellett, így is majd másfél hónap volt, mire elmúlt. Most csak néha jön elő kisebb korpaszerűség a fején. Nálunk is csak a fejtetején volt, oldalt, hátul semmi.

KépKép
moncsie

[quote="v.andi"]S írta:v.andizuszika,nem láttál még tyúkot magot enni a földről??? :wink: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

Kriszti, én ugyanúgy csinálom mint Andi, csak fogkefével vakargatom a fejét, elsőre elmúlt. Én abszolut nem olajozok, mert elfelejtem. :oops:

Kép
kata05

Kata... már rég akartam kérdezni tőled... Lőrinc még mindig forgolódik???
vikiviktor

Kriszti:nekünk is Babé van.Fürdés előtt egy fél órával bekenem olajjal a buksiját,fürdésnél megmosom a haját aztán szépen megdörzsölöm óvatosan a törcsivel és lejön.Bár nálunk még nem tűnt el teljesen.De a babé állítólag inkább a megelőzésre van.

Mi az az Osani amit rendeltek?Nekem ez valahol kimaradt.
Vendég

Viki, nem csak hasról hátra, az nagyon megy azóta is. Fordítva meg tegnap jött rá, hogy oldalra fordul, de a vállai még elakasszák őt, és félig hason elkezd dühöngeni! :lol: Zabálni való olyankor!! Sztem húzza a popsija őt. :lol:
Ja és igen a 18-at ünneplem!!! :wink: :lol:

Kép
kata05

Mi a hónalját és nyakát olajozzuk fürdés előtt, mert csúnyán kipirosodott.

Nati mostanában nagyon élvezi a repülőzést, én kevésbé, amikor kioldja a bombákat (nyálcsöppeket). :D

KépKép
moncsie

Láttátok a babénak mennyi terméke van!

http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php ... 1&termek=1

Tuti kipróbálok egyet-kettőt, nekünk nagyon bevált.

Kép
kata05

Kép Kép
manósziget

Éhes vagyok :oops: Azt még meg kell szoknom, hogy nincs uzsi.... De már sül a vacsi. ;) ugyanaz, mint ebédre, csak most a bacon és a sajt közé tettem paradicsomkarikákat.... Apának és Mírának meg rizs lesz hozzá... amiből a maradék lesz a holnapi kajám, csak még mellé kell vmi zöld... lehet karfiol vagy cukorborsópökölt vagy hasonlót csinálok.

Koszmó... szerencsére csak épphogy kijött, de hamar kezeltem olaj + levakargatás és azóta nincs semmi. mondjuk haj se sok. :lol:

Kata, Ákos is úgy van a hátról hasra fordulással, hogy elakad a kezében és akkor nekiáll dühöngeni, meg próbál kapálózni hátha akkor sikerül neki... én meg dőlök a röhögéstől közben. :lol:

Lina, az Osanit homeos fogzás elleni golyócskák.

Kép Kép
manósziget

sziasztok!!!!!!!
vissza olvasok:)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

IIIgen, sikerült visszaolvasni. (és jegyzeteltem is :wink: )

Kriszti: akkor és most kép hihetetlen. :shock: :shock: :shock:
Sajna én nem csatlakozom hozzátok (90NAPOSAKNAK KITARTÁS!!), mert én az a vasággyal is csak -x kg vagyok. Nekem csak a kinyúlt hasammal van gondom. :cry:
Megvonásoknak viszont: :evil: :evil: :evil:

Andi: örülök, hogy sikerült valamennyit pihenni. :lol: :lol:

Nitácska: anyós :evil: :evil: Nekem szerencsém van ezen a téren. :oops: :oops:

Kata: BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Babci: megy a sok +++++++++++++++

Zsalyam, Flor: ti is bika? :lol: :lol:

spickey

[quote="kata05"]L írta:kata05áttátok a babénak mennyi terméke van!

http://www.pezomed.hu/termekek_babe.php ... 1&termek=1

Tuti kipróbálok egyet-kettőt, nekünk nagyon bevált.

Mi ilyet használunk, és teljesen meg vagyok elégedve. Bizti kipróbálok még párat. Jó kis oldal ez.

spickey

Barni kinézi a pizzát a számból :roll: :? :lol: :lol: :lol: :lol: ADJAK NEKI?

Kép
v.andi

Andi,fiaid.......nagyon szívmelengető látvány,képet mentettem :D

Kriszti,Apu ....végre egy jó hír!!!!

Moncsie írta:
[quote]A írta:ndi: neked hogyan fizessem ki az árát? Egyébként mennyi időn belül várható? Ha Sütiét személyesen adod át, tedd hozzá az enyémet is, legalább lesz indok kimenni hozzájuk.

igenigen KépKépKép

Moncsie,mi meg most nem dumálunk :( ,szerintem Natinak semmi baja!!!de ha aggódsz vidd el dévényeshez,nem kerül sokba de meg mondják a tutit.

Berni is folyton kinéz a szánkból mindent ,a múltkor megnyalta a sajtot :lol:

sutimano76

Andi,ha Frocli,meg Brumi megküldi a képet akkor elküldöm neked a gifet,és majd rakd fel légyszi!!!

sutimano76

Csunyeszkáékkal,meg Zsófiékkal mi lehet????tök jó lenne az ikrekről képeket látni!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?