A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

én is lenni bika:)))))

képzeljétek 4 körül dorki 38.1!!!!! elsőbabás szülő frásztkapott, szívszélütést... mer ugye a kijelzőn 38.6 ami ugye naaaagyon illllyesztő nekem legalábbis....

dokinéni közölte nyuuuugiii:))) kapott kúpot... levitte most 37.2..... remélem nem lesz több este sem és szundizni fog...
valszeg a foga... mert már nagggyon naggyon fehér és talán épp áttörni készül....
a másik eshetőség, hogy az én vírusosomat kapta el.... de azt mondta dokkernéni az sem gáz....kúp és normaflore...

húúúú... most viszont apája altatja mert én überideg...
nemtom miez.. mióta dorki van.. egyszerűen nem bírom az ilyen helyzeteket.. iszonyat ideges tudok lenni.... - lehet hogy a sok kórház meg paráztatás miatt....
nem fordítva kéne ennek lennie? amikor gyerekem van akkor kéne nyugodtabbnak lennem, nem?

mindenesetre párom isten áldása... az már egyszer tuti...

zsalyam - műterem nincs...(minden álmom..:))). és igen képzőművészetit meg tanárit végeztem
az eddigi pályafutásom totál más terület..... de mellékesben mindig ott volt a festés meg a fotózás... csak ugye képet eladni az kapcsolat kérdése.. én meg nem rendelkezek milliomos barátokkal és rokonokkal sem... a fotózás meg..:)))) azért kezdtem el dolgozni, hogy meglegyenek a hozzávaló eszközök...:))
viszont babóca után úgy tervezem már abszolút ezzel akarok foglalkozni... - úgy sajnálom, hogy ollan messze vagy... csinálhatnánk egy vállalkozást közösen... olyan jó lenne társulni valakivel....

a fengshuismindentudóm?
van egy csajszi akit én úgy ismertem meg, hogy feng shuizik.. aztán amikor dumáltunk kiderült, hogy szinte minden ezoterikus mizériában benne van... nagyon jó helyeken tanulta mindet éééééééés az egészet amit tanult valahogy olyan stílusban egyezteti össze ami nekem nagyon bejön....Tudjátok az a nem túlzó, meg csak egy tant ragozó hanem akiről az jön le hogy úgy átlátja az egészet és téged is ebben segít.

nem a feng shui a lényeg csak én így hívom a csajszit....

különben a feng shui szerintem nagyon jó dolog..... A múltkor megnéztünk egy házat... körbementünk tök szép minden igényes..egyedi.. mintha magamnál jártam volna.. de tényleg nagyon tetszett.. erre benyitunk a hálóba... rideg személytelen..... - kibukott belőlem.... - úristen de hűvös ez a szoba.. jó a házasságuk az eladóéknak? persze ezt már fél viccesen.....
erre a ingatlanos....- hááát az az igazság, hogy válnak és azért árulják.....
párom a feng shuis ügyködésem után lépett be az életembe..... nem fogjátok elhinni de minden mondom minden!!!! ami a papírra volt írva.. az a párom.... mintha egy tökéletes jellemzést adtam volna róla amikor még nem ismertem....
nnnnya meg még tudnék mesélni ezer meg ezer dolgot.... hogy miket tanultam ükanyámtól, milyen dolgok vannak az életünkben.... de ez nem babafórum téma....:)))))))) - csak a feng shuira rákérdezés miatt írtamm

na befogom....:)

KépKép
dorkamartini

jaaaaaj én is úgy taliznék mán.....
de látjátok nálunk a lázmanók garázdálkodnak....
négyhós oltás is ugrik... pedig lassan már ötödikbe lépünk..... nya mindegy....

KépKép
dorkamartini

Csunyeszka babái:iwiwről
Kép

sutimano76

Scooper a fele ház az övé a másik fele a páromé........
gyönyörű a kicsi lányod a borral a kezébe:))))))))))

Bobóka köszönöm:))))

Frocli ha mégis lenne majd valami ötleted anyósom ellen nagyon szivesen meghallgatlak........

Hgrita api nem nagyon akar elmenni amit megértek mert már milliókat ölt ebbe a házba........meg az a szemét köcsög anyós el tudna mennidiliházba vagy valamilyen otthonba...ezt anno a rendőröknek mondta....csak akkor mi a francért nem megy el??????

Babcika sajna nincs elég bátorságom megtenni...........de én is emberből vagyok...........de apival bízunk hogy 1x boldogan élhetjük az életünket 4-en!!!:)

dorkamarient nekünk nem hallja anyós ha sexelünk......a felső szint teljesen le van zárva az ő putrijától......de ha hallaná se érdekelne....én legalább meg a fia is még csináljuk...neki már pókhálós odalent!!!!!!!!!!!!

Vikiviktor én is sokat gondolok arra hogy van 2 szép fiam és a párom akiket imádok...talán a bátortalanságom és ők tartanak vissza a hülyeségtől:)

V.Andi édes a kamaszod a kicsivel:))))))))))))

csajok megkérdezhetem mit rendeltek egymástól?és lesz tali is?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Andi: kamaszos kép :lol: :lol: slideshow is nagyon tecc :)

Viki: de szépek vagytok Ti is. :)

Lina Ti is :))) ....

Mindenki slideshow? :D :D :wink: :wink: :wink: ...lassan nekem is alkotni kell vmit ... :roll: :roll: :wink: :wink:

Kriszti: apa hír de jóóó :) :) :)

Timi: remélem láz el ... biztos, ami bizti kommandó indítvaKép Kép Kép Kép Kép

fengshui .... na majd nyugiban újra olvasom, most nekem kell menni

KépKép
KépKép
madar

én is kaptam egy feng shuis könyvet,még nem néztem bele :roll:

sutimano76

Kriszti... jaaaaaj dehogyis... ne készíts nekem egy hóra előre menüt..... :shock: :shock: :shock: :shock: én nem is tudok annyira előre tervezni.... :? :? :? tudod én olyan mánakélőtípusvagyok... :wink: :wink: DE engem az érdekel, hogy

pölö:

húsnap: hús, tejtermékek, tojás.... és még mi???
zöldségnap: azt értem....
szénhidrátnap: tészták, pizzák...
gyüminap... azt is tudom....

nyah... nekem az nem vili, hogy konkrétan miből ügyködhetek... (és légyszi ne az legyen a válasz, hogy ami a hűtőben van.... :? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Jaaaaaa és raktam fel pic-re ilyen volt házbelső képeket ... :wink: :wink: de sajna már akkor tudtam fotózni amikor már elkezdődött az átalakítás.... :? :? :?
vikiviktor

Nooo írtam a képek alá szöveget is.... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Viki,kíváncsi vagyok milyen lesz!!!

fehérje:hal,na kb ennyi!!!!mi kell még??? én húsnapra csináltam pipicici csíkok,fűszerezve,mustározva,répa,gomba,padlizsán,cukkini,paradicsom,paprika,hagyma karikázva-kockázva,bele tepsibe tetejére sajt.....
zöldség napra ugyaezek,csak husi és sajt nélkül,viszont krumpli meg rizs ment bele,szintén sütő!!!

van fönt a picen egy töltött tojás nevű recept,az pl.fehérjenapos!!!nézd meg!!!szerintem paradicsommal lehet a legfincsibb,de ízlés kérdése!!

most megyek drágáim,és lehet ma már nem is jövök!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2010.01.05 19:23-kor.

sutimano76

Süti... én is.... :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Viki, meg gomba és sajt. Húsnapra. mellé saláták, az is amiben tejföl, vagy joghurt, vagy majonéz van.
De nem lehet rizs :)

Zöldségnapra lehet minden zöldség, rizs is, krumpli is, de gomba nem. s majonézes, tejfölös, joghurtos saláták sem.

tészta: tészta minden variációban, lehet hozzá paradicsomszósz, paradicsom, vékonyra vágott zöldségek kevés olajon pirítva, fűszerezve, vagy pizza paradicsszósszal, vagy grillezett zöldségekkel, vagy tészta pesztóval. /lehet venni boltba zacsis pesztót. Nekem nagyon bejön, és pofon egyszerű és 2 perc az egész. esetleg, nagyon ritkán édes tészta.

Timi, a világért se hagyd abba! Engem nagggggggggggyon naggggggggggggyon érdekel, főleg az ükis része ;)

most megyek, begyűjtöm a kicsiket.. lazulnak a nagyokkal 8) 8) 8)

vicger

Timi

miért nem babafórum téma???? Engem is nagyon érdekel!

Kép
Kép
tengdi

mindkét gyerekem alszik...........húúúúúúúúúúúúúúúú

mondjuk Máté a problémás. Ordít utánam mai napig, pontosabban megint ordít utánam, ha csak a lépcsőház aljában levő boltba lemegyek, jön utánam a vécére is, többször fel kell venni, mint Ábelt, ....olyan szinten anyás, hogy az csúcs!!!

Étágya megint nem is nulla, hanem mínusz tíz. Egy gombóccal és 3 falat szendviccsel, meg 3-4 pohár kakaóval el van egész nap. Nem nasizik, tehát nem amiatt.

Kép
Kép
tengdi

Na elkiabáltam,hogy lusta a kisfiam.Hasról hátra fordult többször egymás után a pelenkázón,és tartja a fejét.Persze,mert ott sokkal érdekesebb dolgok vannak,mint a járókában :lol: :lol:

Tengdi,remélem jó éjszakátok lesz!Álommanó hegyek a fiúknak.

Timi,Dorkinak sok sok gyógypuszi,és lázűző manócskák.

Kép
v.andi

Manó: köszi a honlapot, majd böngészem.
Andi: ezek szerint Sütihez megyek az Osaniért. :D
Nati a múltkor azt bámulta, ahogy a müzlimet ettem. A túró rudi piros pöttyeiért egyenesen odavan.
Dorka: szerintem a manókat nagyon féltjük, de ez természetes, olyan kis pöttömkék még.
Nitácska: mi megbeszéltük a párommal, hogy mindenki a saját anyukájának szól a nekünk nem tetsző dolgokról.
Én is megyek, fürdetés, altatás, utána már apáé a gép.
Álommanókat minden kismanónak.

KépKép
moncsie

Gratula Barninak!!!!!
Lehet nálatok is az lesz, hogy ha majd már többet mozog és tavasztól többet lehet kint lenni friss levegőn, akkor megjavul Barni alvása.....persze tudom, hogy és addig? de még 2 hónap tavszig, és már négyen túl vagy :)

Kép
Kép
tengdi

Timi de bunkó vagyok :oops: :oops: :oops: Dorkának nagy simi! nyugi, tutira a fogacska lesz a ludas!
az h az embernek gyereke van = a folyamatos aggódással, esetenként pedig parával, néha sajnos rettegéssel :? 8)

vicger

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Zsu... a 6 kaki az átlag... van hogy több van, hogy kevesebb... de a kevesebb az 4.... annál kevesebb még nem volt... tudom ám pontosan... :wink: mert füzetet vezetek... most nevethettek.... Kép de én agyam már egyenlő a nullával... :? :? :? :? és Dóri születése óta vezetem a füzetet... és oda beírom minden nap, hogy dátum... mikor kezd enni, óra:perc... melyik ciciből... pelus minőség: kaki, pisi... és adott időszakban mennyi volt... (annyi vonalat húzok mondjuk kaki mellé ahány volt....) és akkor még azt is felírom, hogy adtam neki vigantolt... meg konakiont.... mert ezt is elfelejtem ha nem írom fel... meg kétszer sem akarok adni.... már egy kis füzet betelt.... :wink: :wink: már a másodikat írom.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

én is írok mindent :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kriszti... köszi... több kérdésem nincs... erre gondoltam.... :wink: :wink: Kép
vikiviktor

Halihó!!!

Most Kép hangulatom van, köszi a sok ++++-ot, megvolt az eredménye, minden ok volt az úton, gyereket betettem, és meg sem mozdult, az oviig, csak egyszer mikor már meg akartam állni, hogy megnézzem él e még nyikkant egyet, hogy itt vagyok, ne állj meg....aztán oviba körberajongta mindenki, ő meg imádta, és aztán már 2 gyerekkel irány a doki ,ahol csúszás volt, 15.30-16.45 lett mire bemehettem, és a kicsi bírta, csak pasizott, kinézett egy egyébkén nagyon jóképű sármos fickót,nekem is tetszett, aztán meg mikor a fickó ránézett először csak vigyor, szemezgetés, aztán meg már beszélgetett is vele, és mikor a pasi elment akkor erre aludt egyet, Janó is kibírta, na és a kedvem oka, doki nem mondott semmit,csak annyit febr. 2-án érdeklődjek, és hogy most még ne vegyek spirált, mert ha meg kell operálni mert ismét rossz lesz a lelet, akkor úgyis le kell venni, na hát értitek miért a rossz kedv.

Mindent visszaolvastam, de most annyira KO vagyok, hogy nem tudok válaszolni,csak ANDI, ha még nincs 20. akkor lennék én Osanit ügyben, jó????

Ja és lányom is ma többször hasról hátára fordult és ha nem tettem hasra behisztizett, hogy had csináljam máááááááááááááááá!!!

Kép
babcika

Süti... köszi Neked is a segítséget.. jegyzeteltem... :wink: :wink: töltött tojást már csináltam... apika már kétszer kérdezte, hogy mikor csinálok megint? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Látod látod Babcika... fordul Blanki... :wink: :wink: Neked pedig nagy nagy simi.... Kép
vikiviktor

Babcika!
miért jöttél el úgy, hogy a doki nem mondott semmi bővebbet????????Most addig sík ideg leszel! Nem tudod felhívni utólag?

Kép
Kép
tengdi

Babcika szerintem is hívd fel a dokid..mert idegroncs leszel addig..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Fölösleges felhívnom, ő sem tud többet, magát az eljárást meg ismerem már kitéve-betéve, a netről :?

Kép
babcika

babcika akkor csak drukkolni tudok hogy ne legyen gond.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

mert ha rossz lesz a lelet, akkor az mit jelent? Mit kell műteni, s mi okozza? Én nem voltam itt júniusban, ha akkor bővebben írtál.

Gratulálok pici Blankinak!

Kép
Kép
tengdi

Babcika nyugodj meg! nagyon ügyi és okos gyerkőceid vannak!!! :) Nem beszélve az anyukájukról ;)
ha jól értem, most megismételte a mintavételt, ugye? szerintem, ha annyira gáz lenne a szitu, illetve a lehetséges következmények, akkor tájékoztatott volna. Anno, mikor egy ciszta miatt megcsavarodott a petefészkem, nekem doki elmondta, h rámehet a petefészkem, de akár még a méhem is, s a leggázabb esetben én is. Szóval a dokik bizony nem szívbajosak.
nyugi, nyugi, minden rendben lesz!!!!!!!!

vicger

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.05 21:15-kor.
Vendég

megírod ? akár pü-ben is

vicger

Zsalyam:nem tudom neked, hogy fér annyi minden egy napra,de gratula érte

Manó: nekem is kevés a nap 24 órája sajna, most amikor lenne egy kis időm babó szuszog kézben, csak így alszik el, és kkor lehet letenni, ha teljesen KO

Nitacska: üdv itt újra... anyós..nehéz ügy, de szerintem sem lehet hosszabb távon így élni, főleg ha már nőnek a gyerekek is és már megértik a helyzetet

Babcika
: naaaaaaaaaggggggyyyyyyy gratula, szerintem ha látott volna valami rendellenességet csak mondta volna a doki....

Timi: én a másodiknál is be tudok parázni rendesen :D :D :D akkor volt a legszarabb amikor a kupp sem vitte le és hűtőfürdőztünk plusz priznic

Fiús anyák azon tanakodom már pár napja, hogy végülis senki sem kedveli igazán az anyósát tisztelet a kivétel, de egyszer minket is így fognak "szeretni". Napokban hallottam: lányt szülni örök barátság, fiút szülni örök szerelem

Kriszti: jelentem nem bűnöztem, de reggelire ettem 1 virslit, délben tejfölös sajtos pipi gyöngyhagymával, du. reszelt alma. Este rétest sütöttem ééééééés nem ettem belőle. Szerintem ez az egész fogyókúra fejben dől el igazán utána már olvadnak a kilók :wink: a képen 23-nál nem nézel ki többnek :shock: :shock:

Úgy pörögtök, hogy a napi maratoni szemtorna azért megvan rendesen!!

Kép

Kép
zsu9

Most olvasgatok vissza...

Kriszti nagyon is látszik a különbség!!!!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Viki, találtam neked egy tojásos receptet következő húsnapra ;) a mindmegettéről van:

Sajtban sült tojás

* 8 tojás,
* 15 dkg szeletelt trappista sajt,
* 4 paradicsom,
* 1 csokor zöldhagyma zöld szára,
* 1-1 mokkáskanál törött fekete bors,
* currypor és piros fűszerpaprika,
* késhegynyi szerecsendió-reszelék,
* ízlés szerint só.

Elkészítés

a sajtszeleteket vékony csíkokra vágom, és a felét egy lapos tűzálló tálra terítem. A tojásokat egyenként felütve úgy rakom a sajt tetejére, hogy a sárgája egynek se menjen szét. Megsózom, és mindegyikre kevés fűszert hintek a felsoroltakból, majd a maradék sajtcsíkokkal úgy borítom be, hogy minden tojásra jusson a sajtból. A tálat folpack fóliával letakarom, és a mikrohullámú sütőben a legerősebb fokozaton négy-öt percig sütöm. Akkor van készen, ha az étel tetején lévő sajt megolvad és egybefüggő réteget alkot. A sütőből kivéve még tűzforrón meghintem a finomra metélt hagymazölddel, és négy cikkre szeletelve, azonnal kínálom. Friss saláta illik mellé.

vicger

vicger

Lina én is bekerülhetek a meglepetésbe? :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

én azért meg fogok próbálni jó anyós lenni.

Első férjem egyedüli fiúgyerek, és exanyósommal mai napig összejárunk.

Ha a lány szereti a fiamat, s viszont és nem narkós vagy prosti, akkor mi okom lenne ne szeretni?

Lányommal van tapasztalatom, hogy milyen, ha belép a szerelem, és soha nem szóltam bele, elfogadtam a választottjait, sőt, még kedveltem is őket, bár ugye ő lány, na de fiam meg kettő van kis korkülönbséggel....no, hát majd huszon-harminc-negyvenegynehány év múlva visszatérünk a témára

Kép
Kép
tengdi

Nitacska:persze.Csak küldd el,hogy mit tartalmazott az értesítőüzeneted és hogy ki értesítette a többieket és hány órakor.
Vendég

Lina :D :D :D :D :D :D hüpp hüpp :cry: :D :D

vicger

[quote="vicger"]m írta:vicgeregírod ? akár pü-ben is

ez nekem szól, mert nem akarok csak úgy írogatni neked ??? :oops:

Kép
babcika

Vicger:a tiedet mire megtalátam.Aznap egész nap,ahogy olvastam szinte érezted,hogy jönni fog Luca.Olyan jó volt visszaolvasni.
Vendég

Tengdi: egyetértek, de szerintem senki nem úgy indult neki, hogy rossz anyós lesz...és mégis nagyon kevesen vannak igazán jóban az anyóssal sajna

Kép

Kép
zsu9

Az én picurkáim is lusták: flóra már 3 hete átfordult ide-oda, de azóta úgy gondolja, hogy na ezt már tudom, minek gyakorolni.
Jázmin, meg meg se próbálja..gondolja, Flóra már csinálta, akkor ő nem is töri magát... :?

t-pk

Elküldve: 2009 Szeptember 17 Csütörtök - 22:44 Hozzászólás az előzmény idézésével
Nita üzent:

HARGITAI BARNABÁS MOST SZÜLETTEM 21:23-KOR, 3350 GRAMMAL ÉS 49 CM-REL A SZÜLEIM ÉS A BRATYÓM NAGY ÖRÖMÉRE. MILLIÓ PUSZI MINDENKINEK! BARNI

Betty615 hozta a hírt..............................................

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="vicger"]m írta:vicgeregírod ? akár pü-ben is

ez nekem szól, mert nem akarok csak úgy írogatni neked ??? :oops:

persze :)

vicger

[quote="lina85"][ írta:lina85b]Vicger:a tiedet mire megtalátam.Aznap egész nap,ahogy olvastam szinte érezted,hogy jönni fog Luca.Olyan jó volt visszaolvasni.

igen, az olyan nap volt.... épp tegnap beszélgettünk róla :) hogy újszülött illatom volt.... ezt a mai napig nem értem, hogy lehetett..:) jaj Istenem de jó volt....

vicger

Nita:most nézd meg,elvileg benne vagy te is.
Vendég

újszülött illat, vagy pszichésen éreztétek,mert emlékszem Atesz érezte nem te, vagy szivárgott a magzatvized kicsit és annak illata :wink: de ahogy ismerlek inkább az elsőre tippelek :D

Kép
babcika

T-pk, Jázmin biztos a nagy belépőre vár ;)

na, hozzánk is megérkezett a cicinsírás :? :? :? :?

Scoop, mi újság? hogy bírod? Kitartás, mindjárt holnap

vicger

a mai fehérja napom annyira jó lett eddig, hogy majnem semmi nap :? reggel egy banán, délben 1 fél szeletke csirimell, és még vacsi nem volt :? de már éhendöglődök, de most nem érek rá enni :roll:

Kép
babcika

Kriszti küdöttem privit :wink:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?