A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Tímea: Neked is gondok voltak a vérnyomásoddal :roll: ? Erről lemaradtam. Sajnálom :cry: :cry: .

Dodi: nagyon ügyes Botond, és micsoda helyes legényke :P . Te tényleg nagyon sokat fogytál :shock: !!! Nagyon nagyon csinos vagy :lol: :lol: !!! Mondjuk akkor meg szép kismama voltál, ott volt a kis helyes pocakod :wink: !
Nem is meséltem, mikor mentünk etetőszéket vásárolni Dominak, volt ott egy nagypocakos kismama, épp szerezte be a kellékeket :lol: :lol: , de én úgy elérzékenyültem, könny szökött a szemembe :oops: .
marietta1982

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Nincs is pofám benevezni a versenybe, mert kiutáltok :oops: :lol: . Pedig még szeretnék 5 kilót fogyni, meg feszesedni, mert olyan vagyok, mint egy szottyadt lufi, és a hasamon még van 10 centi :roll: :lol: . De amíg szoptatok, addig saaaaaaajnos nem fogyózhatok :twisted: :lol: :lol: :lol: . (Apának mindig ezzel vágok vissza, mikor mozgásra próbál ösztönözni :twisted: . Nem! Mozogni sem lehet!!!! :twisted: :lol: :lol: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jaaaa, és minden tiszteletem azoké, akik sporttal fogynak, mert én egy lusta here vagyok :oops: :evil: :evil: . Inkább nem eszem meg a kaját, mint hogy utána letornázzam :oops: . Amúgy azt olvastam, sőőőt a Béres Szandi is asszonta a tévében, hogy 80% a kaja, 20% a sport :wink: . Mondjuk tényleg nagyon "puha" lettem, meg integetőháj, meg ilyenek, pedig 22 évesen olyan feszes kéne, hogy legyek, hogy apa keze visszapattanjon rólam simizésnél :roll: :lol: . Szóval tényleg muszáj lesz mozognom, de mit....? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Jó, hogy írtál már, hiányoztál. Botond nagyon cuki nagyfiú :P .A hajából megint vágtatok?

Boo

Amit múltkor bemásolt H. Gabi linket, abban sok kérdésedre van válasz.
íme:
http://www.kismamablog.hu/konyv/babaszakacskonyv.pdf

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok grafomán Anyukák!!!!

ez nagyon durva, nem tudom, Ti hogy tudtok lépést tartani....

Fogyókúra
hajrá verseny :lol: én fogyni csak 5kg-t szeretnék (most már kevesebb vagyok picivel, mint szülés előtt, de az sem a versenysúlyom volt), viszont úszógumit kell ledolgozni, és izmokat varázsolni a hurkákból. Most 62 kg vagyok a 173cm-hez.

Dodi,
előtte-utána :shock: :shock: :shock: Annyira csinos vagy!!!!

Babakocsira való izébizé közös beszerzésében benne vagyok :wink: :wink:

Otthoni fogfehérítésben nincs tapasztalatom sok, a blend-a-med Whitestrips-t próbáltam, nekem nem működött nagyon :x

Pelenka: Pampers nagyon bejött, 3-ast hordunk.
(Akinél kifolyik a cuccos: nem lehet hogy túl nagy a pelus? Vagy nem szorítjátok meg eléggé a pocakján?)

Ancsurti,
nagyon jók a képek, főleg a bobos!

Boo, te naggggyon dilis vagy!

[quote]h írta:úzzad anyádat, megfagyok te boszorka, vááááááá Laughing
ezen most röhögök konkrétan harmadszorra!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok

Rettentoen ki vagyok akadva! :evil: :evil: :evil:
Most jartuk meg a vedonot. Azaz csak jartuk volna,mert nincsenek nyitva. Angliaba leesett 10 cm ho es megall a vilag. Nem tudjak,hogy az utakat es a jardakat sozni kene, inkabb bezarnak mindent meg nem mennek dolgozni. Aaaahhhh... Mi meg jogsim nem leven babakocsival mentunk. Meg jo hogy legalabb Lottika aludt utkozben egy jot. Pedig fontos lett volna beszelnem veluk, meg a sulyat es hosszat is most kellett volna merni.

Lanyok tudtok nekem segiteni?
Az en lanykam semmit nem hjlando megenni az anyatejen kivul csak az almat. Mar probaltam oszobarackot, krumlit, repat, sima tejpepet es almas-bananos tejpepet is. Semmit nem eszik meg. A tejpepektol csalankiutese van. Valaki segitsen legyszi. :cry: :cry:
Nem tudom h mihez kezdjek.

Kép
Kép
bucus80

Bond,

jól teszed, hogy te mész az OEP-be, én ma voltam bennt a cégnél, és csak úgy mellékesen közölték, hogy decemberben meg kellett volna igényelnem a fizetésnélkülit és a GYEDet :shock: :shock: :shock: Mintha a HR és a bérszámfejtő nem tudná a számomat, mail címemet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja, munkahelylátogatás: június óta nem voltam bennt, és most nagyon fura volt... nem vágyom vissza, bár mindenki tök kedves és jófej volt, de olllllyyyyyyyyyan jó itthon!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bucus,

hó, védőnéni
:twisted: :twisted:

kaja: azt próbáltad, hogy anyatejhez először keveset, majd egyre többet raksz a bevezetendő kajából? így fokozatosan szokhatná meg az ízeket... vagy hülyeség?

KépKép

KépKép
kispocok13

orsi777:
jo lehetett a munkahelyi fogyokura. Ezt milyen apropobol inditotta az igazgatonotok? :shock:
"Fél év táppénz után már dolgozhatott is" Biztos megerte neki. :lol:

agi125r:
Nagyon jo gepe van apanak csak a hatso ules nagggyon kenyelmetlen.
Lehet hogy a hideg front kavart be a Lottinal. Nem tudom, meg soha nem vettem rajta eszre hogy erzekeny lenne a frontokra.
Hogy neked mennyi bajod van! :lol: :lol: :lol:

Katy76:
Szia! Kicsi lanyod nagyon szep es gratula a hizashoz.

Kicsidodi:
Tok ugyes a maszatkad es milyen rendes Tole hogy hagy tanulni.
A szuleszetes kepeden en is elgondolkodtam, hogy az Te vagy e.
Szepen sikerult lefogynod.
(Boo: az en laptopom uszik a paradicsomban)
Hogy irhatsz ezek utan olyat,hogy Te meg fogyni akarsz?
Szuperul nezel ki! Barcsak en neznek ki igy. :x :x :x

timea:
Sajna en soha nem voltam igazan karcsu. A verseny sulyom 60 kg de 65 -70 kilosan mar jol ereznem magam.
Felolem csinalhatunk elotte utanna kepeket.

Kép
Kép
bucus80

Marietta:Nekem a terhesség végén kezdődött.10 nappal hordtam túl Tamarát.
Később tudtam meg h mikor rosszul lettem(terhességi mérgezés)
220 volt a vérnyomásom.Ezután császároztak meg.Mikor magamhoz tértem kb.10 perc után újabb rohamom volt,és az intenzíven ébredtem.Tamarát két nap után láttam először.Szoptatnom sem lehetett a gyógyszerek miatt.
Aztán szerencsém lett ,mert úgy volt ahogy ígérték :a gyermekágy letelte után szépen visszaállt a vérnyomásom.Az elején sokat ugrált,de végül beállt. :wink:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 22:07-kor.
Vendég

Orsi!

Én nem hiszem el,hogy Neked 30 kiló plusszod van!

Marietta!

Bízzunk benne,hogy semmit nem találnak a dokik!

Ági!

A csillogós betűk csak karácsonyra voltak :)
Igazából el kellene adni a motort,mert tavaly be sem indítottuk:( Fáj a szívünk érte,mert nem egy tucatdarab,nem nagyon jön szembe veled ilyen motor,de annak sincs semmi értelme,hogy a garázsban porosodjon. Megérdemelne egy jó gazdát.

Katy!

Köszi Neked is az infót MBT ügyben. Hogy vannak az aloeverák? :P

Dodi

Szurok a vizsgádhoz!
Marci is imád térdelni :) Szuper milyen szépen lefogytál!

Timi!
Én még a tükörképem is utálom,nemhogy fotózzam magam :D
Vendég

Sziasztok!

Először is, mindenkinek Boldog Új Évet! :)

Olvasgatok, olvasgatok…rengeteget írtok!

Üdvözlet az újaknak! Én is csak ritkán jövök, de azt biztosan nem bírtam volna ki, hogy ennyi ideig csak olvassak…

Minden baba nagyon szépen fejlődik, nagyon szuperek a képek! Néha fenn akad a szemem néhány baba méretein, olyan hatalmasak a számok, számomra… :)

Remélem, minden beteg meggyógyult, de legalábbis jobban van!!!!

Ancsurti,
Nagyon szép helyen voltatok! :) Már én is nagyon várom a 2 hét múlva esedékes utazást, pihenést!

MBT cipő,
Sok kollégám viselte (pénteken, amikor farmerben lehetett dolgozni), sokan szeretik, dicsérik. A védőnő is abban jár, nyáron szandált láttam rajta, most meg persze zárt cipőt. Az ára valóban brutális. Szerencsére, nekem nincs derék vagy gerinc problémám, de akkor is nagyon elgondolkoznék, mert én egy kissé cipőmániás vagyok…és ezek valóban nem szép darabok és talán csak a farmer az, amivel jól is ki tudnak nézni.

Hozzátáplálás,
Míránál nem váltottunk ki egyetlen étkezést sem, anyatejet eszik, és ehhez kapja sorban kóstolóba az új ízeket, gyümölcsöt, főzeléket, tejpépet. Én úgy tudom, hogy ha ki akarja valaki váltana az egyik étkezést, akkor előtte kell adni, ha meg nem, akkor utána.

Alvás,
Ági, Míránál is volt pár napig, hogy nagyon sírt a nappali alvások előtt, de szerencsére gyorsan megszűnt. Ő már 2 hónapos kora óta 20-kor (védőnő szerint korán…?) megy aludni. Reggel 7-8 között ébred, és közben kétszer kel fel enni.

Fogzás,
Nagyjából 2 hete Mírának jóval kevesebbet folyik a nyála és nem rág olyan intenzíven bármit, ami a keze ügyébe kerül, nem is nyűglődik. Biztosan abban az időszakban indultak a be a kis fogacskái ott lent, a vastagabb ínyében (gondolom én), és most, hogy már nagyon közel vannak a kibújáshoz, már nem szenved tőle. Még egy fogacskája sincsen kint, de szerintem már napok kérdése.

Pár témában lapítok...:)

Nem gondoltam volna, de jóval vékonyabb vagyok, mint Míra előtt…6 kg-val vagyok kevesebb, és ugyan próbáltam megúszni, de muszáj kisebb nadrágot vennem, mert mindegyik leesik rólam, még övvel is. Kíváncsi vagyok, hogy meddig tart ez az állapot…:) Pedig eszem mindent, csokit is, meg rengeteg szénhidrátot… Szurkolok, a fogyni vágyóknak, hogy sikerrel járjanak!

Míránál az esti alvás megy a legkönnyebben…a szokásos rutinok után leteszem, mosolyog rám kettőt, elfordítja oldalra a buksiját és szinte azonnal alszik. :) 3-4 alkalommal volt, hogy ez nem ment simán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.01.08 10:39-kor.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

[quote="kispocok13"]B írta:kispocok13ond,

jól teszed, hogy te mész az OEP-be, én ma voltam bennt a cégnél, és csak úgy mellékesen közölték, hogy decemberben meg kellett volna igényelnem a fizetésnélkülit és a GYEDet :shock: :shock: :shock: Mintha a HR és a bérszámfejtő nem tudná a számomat, mail címemet :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Nekem mondod!? Hatttalmas meglepetésemre kiderült, hogy jjjjéééééééé, tényleg el van cseszve! :x :x :x Sem a fizetés nélküli szabadság ideje (2 év) nem stimmel, hanem az idő szakokban folyósított juttatások idejét és jellegét sem volt képes feltüntetni a kedvenc könyvelőm. Hogy mmmmmmmmmmééééér nem bírok csalódni benne????? :x :x :x Így mehetek mégegyszer, mert az adott nyomtatványt újra ki kell töltetnem. Most már szájbarágós módon tételesen, pontosan lediktálta az ügyintéző, hogy hová mit írjon az a balfék. Remélem, egy cetliről azért már képes lesz lemásolni. :twisted:
Anyukának saját hülye feje miatt is vissza kéne mennie egyébként. :oops: :oops: :oops: Mert itt nem elég a születési kivonata másolata. Csak a MÁKnál. (Ezt is miért nem lehet egységeíteni? :roll: :? )

Hogy gyönyörűségetekre szolgáljon.
Nem tudom, hogy kinek mikor volt utoljára recept a kezében. Legújabb verzió a következő képpen néz ki:
- jobb oldalt alul az orvos aláírása
- középen az átvevő aláírása
- bal oldalt alul a beteg aláírása, amit még az orvos szeme előtt(!) kéne megejtenie. :shock:
Továbbá a gyógyszertárosnak is alá kell írni a papírost a hátoldalán, mondván kiadta.
Biztos jó valamire ez is... :roll: :? :?:

conversano! :)

Már akartam kérdezni. Az ismerős kislánya jól van azóta? :?:

Nem tudom, hogy mennyire veszi igénybe a szerveztet 25 év lovaglás, de én még ott tartok, hogy szép tartást ad, tehát az jó a gerincnek. :roll: :oops:
(Illetve gondolom, hogy még a nyereg is "lengéscsillapító" :lol: :lol: :lol: . :roll: )

Kép
Kép
200907?

Egyébként rühellem, hogy miért kell nekem ilyeneket tudnom, ilyenekkel foglalkoznom. :evil: :evil: :evil: :evil: Az én dolgom az etetés, pelenkázás, nem pedig a fussapénzedutánhajótakarszmagadnak című időtöltés. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
200907?

Convesano:Én sem szeretem,de hát kell viszonyítási alap,nem? :wink:
Utána gondolkodtam én is h nem szeretném mutogatni maga,més mit szólnátok h ha majd tényleg lefogytunk csak akkor néznénk meg az ilyen volt képet?Addig mindenki megőrzi magának. :wink:

tímea83
Ajka

Czigka,

Nimród is pont így (nem)mozog, teljesen, amiket írtál!
Annyira imádom ezt a hasonfekvős fenékfeltolós műsorszámot! Már olyan, mintha mászna, csak még fejnehéz a drága :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Sajnos nálunk ma apa rossz hírrel jött haza:lehet h megszűnik a munkahelye.Néha nagyon elkeserít ez az egész de nem akarom neki mutatni.Tavaly ugye elveszítette a munkahelyét ahol együtt dolgoztunk,mert ő még csak öt éve volt ott ,és azokat elküldték.Ez azon a héten volt mikor kiderült h terhes vagyok.
Hónapokig nem sikerült elhelyezkednie,erre most megint.. :cry:
Nem tudom mi lesz.

tímea83
Ajka

Dodi!

Fiad édddiiii!!! Úúúúúú nem sámli voltál, mondjuk én sem...na de én szülés után 1 héttel úgy be voltam vizesedve, hogy a bantu négerek szája az enyémhez képest semmi nem volt, no meg a bokám olyan volt, mint most a combom kb. De Te télleg vad voltál!!!

Én még 5kg-tól szeretnék megszabadulni (ami Párom szerint a hasamra, meg erzsikére ment csak), már ha addig nem költözik be Kistesó! Igen csatlakoznék Katyhoz (mivel előtte én is edzettem), azért feszesíteni kellene nekem is!!!

Azért a krumpli is kell a szervezetnek, persze a rizs sokkal egészségesebb, mi is el fogjuk kezdeni jövő héttől a rizspehellyel történő sűrítést. A krumplit inkább sűrítésnek használtam, meg mivel az elég semleges zöldség (mint gyümiben az alma), így attól nem fáj a poci (nekünk nem is fogta) Én 1 nagy almához 1pici krumplit megfőztem és almaszószként adtam...nagyon finom volt.

Írtam amúgy, hogy 4x-i evés volt tegnap előttig. Ma már nem! Pont Boo kérdezte tegnap. Amúgy én úgy tudom, hogy nem az van megszabva, hogy hányszor kell tejalapú dolgot ennie, hanem ml-re, napi kvóta legalább 500ml. Másik amit nem értek...főétkezés.... Először a könyvek szerint is délelőtti szopás előtt szoktak adni gyümilevet, pépet, majd másodszorra a déli szopást helyettesítik. 3x a délutáni szopást cserélik, negyedik a vacsi , majd végül a kora reggeli lecserélése! A Ti Milupa rizspépetek 6 hónaptól adható?? A Milupa HA rizspép amit Minó eszik 4 hónaptól (és van vaníliás is). Viszont a Sinlac meg a rizspép nem keverendő, nem ajánlatos egyszerre adni nekik, sőt ha tejalapú dolgot eszik, akkor a tápnak is olyannak kell lennie! Ezért cserélt a dokinőnk is!
Úgy gondolom, hogy Minó nem éhezik azért (nem igazán soványka), viszont tömni sem akarom...nyilván gondolom érzi, hogy mennyire van szüksége (no jó, ha drasztikus a változás, akkor azt jelzem a dokinak). Ő egyszer csak így állt be a táppal. Végül is Zsiri evett 5x200ml= 1000ml naponta. Minó meg 4x240ml=960 ml naponta, kb Zsiri kora óta! Szóval nem nagy differencia.

Amúgy meg Dodi! Szerintem ez inkább ösztönzően hat Mindenkire!!!!

Szisz!

Igen adtam már Neki úgy...főve alma+krumpli.

Tickerplayground.com
breki76

Mese a Duna TV-n: Jamie és a csodalámpa. Véééééééééégre, úúúúúgy szerettem! :P :P :P :P :P

tímea83! :)

:( :( :( Csak nem... :roll: :(

kicsidodi! :)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

Tímea,
ez tényleg nem jó hír...
Remélem, nem lesz a "lehet"ből valóság :twisted: :twisted:

Annyira gáz hogy ilyenek történnek... én nem szeretem ezt a "bezzeg a mi időnkben" dumát, de anno pl a szüleim fejében meg sem fordult, hogy ez megtörténhet, és aránylag kiszámítható létbiztonságban tudták tervezni az életüket. Ma meg...
(pl Apukám sosem értette, hogy mi az hogy este(!) hatkor még bennt dolgozom, és nem tudom felvenni a telefont... banyek, akkor még meetingek kezdődtek)

KépKép

KépKép
kispocok13

Marietta!

Megy a drukk!

Merion!

Míra nagyon drágán alszik.

Basszus Timi!

Drukkolok, hogy ne legyen gond...szörnyű ez a mai világ komolyan!!!!

Nyuszi!

Durrogtatás!!!!
:wink: :wink: Minó is nyomja ezerrel. Férjem mondta, amikor kitaláltuk a nevét, hogy gondoltál már rá, hogy mi lesz a monogramja??KGÁZ....wazzeg gázos a Gyerök :D

Tickerplayground.com
breki76

Kép
Kép
200907?

"Jamie, Jamie and the magic torch..."

a kutya a legjobb benne :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na menek, mert Apa mindjárt hazaér és lesz nemulass hogy "mármegintbabanetezel?mostakarodbepótolniamiteddigkihagytál?nemkellmármegintháromórátagépelőttülni" :x :x

Ja, Nimród ma megint kisangyalban nyomta :D :D :D tegnapi nyügit elvitték este a kismanók, hurráhurrááááááááááááá

KépKép

KépKép
kispocok13

Timi!

Na az úgy jobb 5let :D

Bond!

Köszi kérdésed,jól van a kislány.
Lovazásban a gerinced a lengéscsillapító,az van a legnagyobb igénybevételnek kitéve.
A spinális érzéstelenítést nem bírta vagy fél órán át beadni (azt hittem beszarok..14 óra vajúdás után,összegörnyedve túlélni a tolófájásokat,míg ő szúrkál..fasza volt) a doki,annyira össze vannak csúszva a csigolyák. Kérdezte: Maga mit emel ennyit? Mondtam,hogy általában lovakkal bírkózom.
Vendég

conversano! :)

Upsz... :roll: :roll: :oops: :oops: És lózhatsz még? :roll: Ha nem is feltétlenül birkózásban. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Nem voltam még tüzetesebb kivzsgáláson,de nem is tervezem nagyon,hogy elmennék.. Nehezen viselném ,ha közölnék,hogy lovi off. Lovon nem fáj semmim:)
Vendég

5 oldal elmaradásom van,ezt nem tudom bepótolni,azért végiggörgettem,........

-én nem versenyzek,magamért akarok fogyni,ha sikerül,ha meg nem,nincs kedvem nyilvánosan beégni.van egy másik topik,aki akarta volna,az már megtalálta volna,ott sem versenyzünk,fel sem merült,csak próbálunk együtt könnyebb alapon lefaragni vmennyit

-babák gyönyörűek :D

-masszázs 2 gyerek mellett az masszázs,ha olajos,ha nem :twisted: .nem szex,és egyébként is elmaradt,és azóta sem volt bepótolva :twisted: .nem is tudom minek hittem el? :? és még a mikulás is most járt nálam.

-voltunk ma sétálni,és szánkózni,tök jó volt

-lotti nyűgös mostanában :arrow: így szinte mindenki :twisted:

-mbt cipő a camponában 49 helyett 41 :twisted: én még ezt is sokallom,nem,hogy a 90-et? :twisted: így nekem nem lesz,fájjon csak a hátam,inkább dobok egy algopirint,vagy elmegyek majd masszázsra sohanapján,ha lesz rá időm/pénzem/erőm...

most ennyi,ez sem volt túl vidám,de közben felkelt a család......és jön a megint netezel kérdés :roll:
Vendég

Ha 1 centire és pár pillanat erejéig is, de Hugi már megtartja magát "négykézláb" Egész pontosan olyan, mintha fekvőtámaszt csinálna, úgy támaszkodik a lábujjain is. :)

Kép
Kép
200907?

Tímea: :shock: Úristen ezt még olvasni is nagyon durva. Szörnyű, amin keresztül mentél/mentetek :cry: :cry: . Hála az égnek, hogy már minden rendben van!! Nekem is a 7 . hónaptól volt magas a vérnyomim(+ a cukor) na nem ennyire, de szülés után rendbe jött, most megint magas , de most miért azt nem, tudják megmondani, ezért lesznek a kivizsgálások :? . De jó, mert ha nem mentem volna el a torkom miatt dokihoz, ki se derült volna, mivel szülés óta nem nagyon mértem :oops: se a vérnyomásomat, se a cukromat, pedig lehet kellene :roll: .
Nagyon remélem , hogy nem fog megszűnni Párod melóhelye. Rohadt egy világot élünk :twisted: .

Czigka: a popsi emelés nálunk is sláger, sőt még rugózni is szokott :wink: .

Merion: Míra nagyon édi :P !

Fogyni nekem is csak pár kilót kellene,153 cm.-hez vagyok 56 kg. de bevallom őszintén én is utálok sportolni, előbb ülők le a tv elé, egy jó filmet megnézni, mint hogy futni menjek :oops: :oops: .
marietta1982

Lilisgabi
Harapós vagy.
Vendég

hendegabi! :)

Vesztek végül olyan mókás Food Face tányérokat? (Tudod, azt az ember fejeset, amit össze-vissza lehet dekorálni a kajákkal.)
Nekem nagyon tetszik, épp csak azt nem tudom, hogy hol lehet kapni... :roll: :roll: :? :? :(

Kép
Kép
200907?

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:15-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bizakodunk! :wink:

Conversano:Elhiszem h nem mondanál le a lovaglásról!Nekem nagyon hiányzik!

Annyira azért nem vérre menő szerintem ez a verseny.
Csak azért is lett belőle verseny h ne hagyjuk abba,inspiráljuk egymást. :wink:
Látod h valaki leadott 5 kliót,és te is belehúzol,mert hát vazzeg és én is meg tudom csinálni.
Én nem avgyok a kitartásomról híres,de így iperkedek én is! :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Merion!

Akkor hozzánk mit szólna a védőnőtök,mert Lili este 7-fél 8 felé már alszik és csak egyszer kel,3-4 óra felé. Nem is értem,ha egyszer álmos a gyerek,akkor leteszem,nem várom meg,amíg átesik a holtponton :twisted:Lili már alszik fél óràja :lol:

Tímea! Remélem apa munkahelye nem szűnik meg,drukkolok!

Bond!Hajrá Hugi,ügyes vagy! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:17-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

boo! :)

Reggel 7 körül 2 karika vaníliás karika
Kb. 13-kor 2 szelet füstölt sonkaszelet magában, egy picike sajtta, óne kenyér :roll: :oops: :oops: l.
14 körül kb. 5 villányi hideg kínai marhahús rizzsel
Fél négy körül 3-4 darabka Fornettis bizb@szok
Fél hét után zacskós grízgombócleves
Most kb. ugyanannyi kínai mint délelőtt, de melegen - viszont a húst összeégettem a mikróban. :twisted: :twisted:

Én is kb. akkor eszem normálisan, ha Apa szétfeszegeti az állkapcsomat, és örlető mozdulatokat végez. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Boo:Megértem h elfelejtetted:Ipari radiológus. :lol: Van ker.üzletvezetőije,érettségi,és üvegcsiszoló,R2-es bizi és szállíthat radioaktív anyagokat.
Most lézerhegesztéseket csinál.

Bond:Vaníliás karika? :lol: :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Sziasztok!

Conversano:fejetlen gyerek-babu-az tenyleg ilyeszto lehetett Marcinak!
Olvastam hogy a babak arcfelirmeresenel kiprobaltak,mit szolnak ha felcserelik az arcon a szemet a szajjal......nagyon nem tetszett nekik.....en neha mondom Hanginak,mikor nemviselkedik(viccelodve)hogy felcserelem a szamat a szemeimmel,aztan akkor tudja miert sir ennyire :wink:

Nyuszi:igen,Hangi folyamatosan szemezni akart Corbinnal(szerelme)az meg csak szapkodta a kezeivel :roll:
Alvas: :? :wink:

Orsi:nekem is rengeteget kell fogynom,most lattam,hogy hiztam 4kilot a teleles alatt :twisted: :twisted: ez orulet!!!

Na felebredt...megint visit.....en kezdek beleorulni...most meg nehezebb mint volt!!!!

Nem tudom hogy tudok igy egy normalis hozzaszolast kicsikarni magambol...pedig ugy szeretnek.....

Es azt megjobban szeretnem ha vegre csend lenne es nyugalom,mert ez mar tarthatatlanna kezd valni.....hiaba teszem ki a lelkemet is,nem jo neki semmi...csak ha cipelem a segget....ezt nem lehet igy csinalni.....se a foldon velem jatszva,se a hintaban,se a bolcsoben,se az olemben.....
Most eppen bejon neki a karacsonyi ajandeka.....kopp-kopp-kopp....itt az olemben puffoli....
Na be is kakalt.....majd jovok talan :roll:

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! Dodi ez nem semmi...én is kerestem előtte és most képeket, de mivel nem sok különbséget látok nem rakom fel :twisted: drukk a vizsgákhoz

Szerintetek fogzunk? Hédi tegnap is és ma is kicsit melegebb volt, tegnap max 36,9 ma 37 volt amit mértem.Tegnap 5 kakis pelus, ma normál.Ha ott vagyok vele és játszunk akkor jó kedvű, ha nem, nyűgös, hisztis.Tegnap éjszaka 3x sírt fel úgy, hogy fel sem ébredt, csak álmában sírt :shock:
Remélem nem beteg lesz :roll: :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 22:11-kor.
Vendég

Én itt figyelgetek.. :roll:
Vendég

Boo,

A császár után az egyik mellékhatás a vizesedés... :? Én a 9 hónap alatt egyáltalán nem vizesedtem, aztán a műtét után olyan iszonyúan nézett ki a lábfejem, hogy borzalom volt ránézni és alig fért bele a papucsba. :cry: Nagyon utáltam, kérdeztem a nővéreket, az orvost, hogy mit lehet ezzel csinálni, de közölték, hogy semmit, majd magától elmúlik...és így is lett.

Nyuszi,

A védőnőnek nem is reagáltam semmit a mondatára, mert már volt néhány érdekes megjegyzése... Miért ne aludhatna egy kisbaba már 8-kor, vagy korábban, ha úgy jó neki? Akkor jött ez elő, amikor kérdezte, hogy hányszor kel fel éjjel enni. Aztán amikor kiderült, hogy már hónapok óta ekkor alszik el, akkor közölte, hogy nem kell rajta változtatni...naná, hogy nem!

Kicsidodi,

Írtad, hogy felismerted a babákat, csak kettőt nem. Elárulod melyik volt az a kettő? :)

merion

merion

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 22:11-kor.
Vendég

Bucus80,

Szerintem, ha Lotti most még nem eszi meg azokat a kajákat, akkor nem kell neki...nem vagytok elkésve, a hozzátáplálást nem kell erőltetni. Majd később próbálkozol velük újra, és egyszer csak kelleni fog neki...szerintem.

Vettem Mírának diavetítőt és pár filmet. :) Kipróbáltuk, tetszett neki a vetítés a falon, persze egy egész mese még hosszú lenne neki, de én már alig várom, hogy összebújva meséket nézzünk diafilmen. :)

Breki, Marietta
Köszi! :lol:

merion

merion

Tímea83!
Ez csak akkor lenne kegyetlenség, ha férfiak előtt kéne közölni. Így egymás közt azért én nem vagyok szégyenlős.

Bucus!
Ez felháborító! De ha ez jelent valamit, akkor szolidalitásból, meg mert fogyi van, én sem eszem rudit, meg tejszeletet!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[quote] írta:Ezt minden reggel eljatszuk oltozes utan. Megmutatom neki, hogy milyen szep lett.

Ez detto, de ő csak mosolyog, meg dumál. :twisted:
Én 74 kg voltam utolsó mérésnél (szülés után 67, nagyon elengedtem magam :evil: pedig 67 utoljára 10. osztályos koromban voltam)

Orsi777!
Természetesen ennek nem a drasztikus fogyás a célja. Ez csak motivációt jelent egymás közt. Én pl ha nem fogyózik velem valaki, akkor kínkeservesen tudom csak betartani. Viszont ha meg van a motiváció, hogy Ő, meg Ő, meg Ő is velem csinálja, és betartja, és kűzd, akkor nekem is igen is meg kell kűzdenem vele. Legutóljára a 90 napos diétát csináltam, amikor felszolgáló voltam. Röpke 1 hónap alatt a diétával, és a munkámmal járó lóti-futival lement 10 kg, akkor kb ennyi felesleg volt rajtam, ahhoz, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Utána megint lusti voltam, nem figyeltem magamra, és vissza kúszott egy év alatt. Nekem most a célom az, hogy beleférjek abba a meseszép ruciba, amiben Bátyám esküvőjén voltam, ehhez minusz 15 kg szükséges.

Ági125r!
Elvileg akkor Boo csinálja a táblázatot, én csak bele vau :D :D :D

Tímea83!
Ilyen volt, ilyen lett NAGGYON JÓ 5LET!!! De azt modnjuk feszkós cuccban kéne fotózni, hogy tényleg látható legyen az eredmény. Pl, egy feszülősebb topp, és mondjuk feszkós naci, pl fitness naci, vagy rövid gatyó.

Dodi!
++++++++++++++++++++++++++ a vizsgákhoz!!

Boo!
excelben megcsinálod a táblit, kijelölöd ctrl-c, megnyitod a paint progit, ott szerkesztés/beillesztés, utána mentés másként, és a formátum legyen jpg/jpeg, utána már ide be tudod rakni képként. :wink: :wink: :wink:

Bucus!
Próbáltad már kombinálni a dolgokat? Jójó tudom először mindent a maga ízében kell megkóstoltatni vele. De mondjuk Törpi szór szerint kiköpi a sima krumplit. Almával viszont megeszi. Főzd együtt az almát a krumplival, utána turmix, kevéske cukor, és só a főzővízbe. Enyém fiam kétpofira tolja befelé.

Tímea83!
Nekem az is jó, ha csak a végén skubizzuk a képeket, elvégre Dodinál is mindenkinek a padlón végezte az álla!! :wink: :wink:

na ezt elküldöm aztán folyt.köv.

Kép
szisz89

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?