Sziasztok!
B.Ú.É.K. minden kedves fórumozó kismaminak és picúrkáinak! Én is megjöttem, míg töki alszik írok egy-két szót magunkról. Aproo, köszi a hiányolást!
Nálunk gyönyörű volt a Karácsony, bár Gergőt tulajdonképpen semmi nem érdekelte, kapott rengeteg játékot, megnézegette őket, azt annyi. Igazából kb. 5 percre van el velük, aztán vissza a szokásos rosszasághoz, szekrénynyitogatás, kipakolás, porszívó, telefontöltő, stb...
Papától kapott kis quadot, nahát, mondanom sem kell, hogy úgy ment vele, mintha arra született volna. Egyből megtalálta a gombot, nyomta és ment, mint a meszes

(apától örökölte, ő rallyezott is) Majd teszek képet róla.
Szilvesztert mi baráti társaságban töltöttük, volt karaoke, kártya, ping-pong, nagyon jól elvoltunk.
Már nekünk is jön a szemfog, egyik áttörte, a másikat még nem láttam, de duzzadtak az ínyek, rendesen. Kakaó, tej nálunk még mindig nem megy, de úgy tűnik a tápszert is megunta, mert fél üveggel öntök ki minden este a csapba. Egyébként szerencsére az evéssel nincs gond, imádja a fűszeres kajákat, de megeszi a babakajcsit is, ha éppen csak olyan van otthon.
Fütyije rendben van, szépen visszajön a bőr, nekünk a doktornéni már 2 hónapos korában mondta, hogy intézkedjek, mert van kis lenövés, nehogy gond legyen. Minden fürdésnél óvatosan húzogattuk és pár hónap alatt rendbe is jött.
Az összes kismaminak gratula még 1x, Zsófinak is, csak csendben, de nagyon örülök!
Babócák tündériek egytől-egyig
Niki! Jó volt olvasni a soraidat, nem semmi, hogy Barnus ennyire beszél már, biztos nagyon jó lehet, már én is várom. Gergő nem akar még semmit mondani, egy-két szó, azt ennyi. De a kutyust ő is utánozza és az indiánokat is, nagyon édes!
Sziszka! Remélem Málnus rájön, milyen jó aludni és most már kímél kicsit! Még Gergő is sokat fent van, iszik, alszik tovább, de akkor is.
Ja, mi már hetek óta felkeltjük 8-kor, mert 10-11 volt mire este elaludt, mostanában meg általában 9-re már alszik.
És a képek
Így csinálnak az indiánok
az új quadommal
bicót is hozott a Jézuska
ezt meg csak úgy, mert olyan édes