A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

jó reggelt

Attilákat isten éltesse sokáig

Anna,szerintem Meske nagyon hasonlít Rád.Megnéztem a pic-en a képeket.Még mindig gyönyörű

Kedd 11 után mehetek az Osanitért.

Babcika,mi a kérdés a hajjal kapcsolatban?

Kép
v.andi

Nektek is nagyon hull e??? :wink:

Kép
babcika

[quote="babcika"]N írta:babcikaektek is nagyon hull e??? :wink:

Micsoda szöszi vagyok Kép Kép

Az osanit árát kedden tudom megmondani,mert az euro árfolyamától is függ.Sztem 1500 ft körül lesz.

Kép
v.andi

[quote="v.andi"] írta:v.andi

Az osanit árát kedden tudom megmondani,mert az euro árfolyamától is függ.Sztem 1500 ft körül lesz.

Értem :wink:

Kép
babcika

Nem vagy szöszi, max fáradt, de választ azt nem írtál :lol: :lol: , hullik :?: :?: :?: :wink:

Kép
babcika

[quote="babcika"] írta:babcika

Nem vagy szöszi, max fáradt, de választ azt nem írtál :lol: :lol: , hullik :?: :?: :?: :wink:

Hát,ma reggel tényleg nem vagyok a TOP 10-ben
Nem veszem észre,mert annyi haja van.Az enyémet találom mindenhol.Barni kezében is.

Kép
v.andi

Attiknak Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!!!!!!!!!!!!

Madar, örülök hogy nem csak én vagyok mozgás terén fanatikus! Na terhesség idején én sem csináltam, de 6. hét óta intenzíven. Ja és a biciklizést még megszoktam spékelni 1,5 kg lábsúllyal a bokáimon! Én felülést is csinálok, nyújtott lábast (azt is lábsúllyal), senki nem mondta h nem lehet, még a dokim is azt mondta mindent lehet csinálni.
Idén 2 esküvőre vagyok hivatalos, hát csininek kell lennem akkora!

Andi, én is utalnám majd a pénzt ha lehet, na elvinném én személyesen is szívesen, csak nincs kocsim. :cry: Mennyit aludtatok?? Igen egyről beszélünk, Erzsikének hívják. Nagyon jó lett Barni összeállítás lent, és a szívecskés kép nagyon jó!! :D

Timi, picilány hogy van?

Bobóka, reméljük nem lázasodik be Niki, Lőrincnek egy napig volt a dupla oltástól 38 fokos láza, tehát azért ne ijedj meg ha mégis lázasodik.

kispiskóta

A francba vele.... :? :oops:

Kép
kata05

Kata :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem aludtunk sokat,és jól sem,pedig pótoltam tegnap már 4 étkezést.Nyilván a hízás miatt kell,de amúgy nem vagyok benne,hogy az alvásunkban ez a megoldás.

De jó,hogy ennyit mozogsz.Én állati lusta vagyok.

Kép
v.andi

Andi, én rájöttem h nekem ez feszültség levezetésként is működik!
Éjszaka, hát kíváncsi leszek mi lesz a megoldás! Lehet az idő múlása csak.

Kép
kata05

Kata :lol: :lol: nem vagy piskóta :lol: :lol:

Kép
babcika

Kép
v.andi

Babcika, köszi! :lol:

Tényleg ne haragudjatok érte, de mikor hugival együtt vagyunk, akkor egymás nevén írogatunk mert néha nem nézzük a nevet csak reagálunk. Tényleg próbálok odafigyelni!!!

Kép
kata05

Kata,írjá be az ellenőrződbe egy fekete pontot :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja,és Zsú is :wink:

Kép
v.andi

Hát engem nem zavar Kata, néha kell egy kis agytorna ebben a bezárt kis életemben, de hamar rájövök Te vagy :wink:

Kép
babcika

[quote="babcika"]K írta:babcikaata :lol: :lol: nem vagy piskóta :lol: :lol:
Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Reagálni képtelen vagyok, pedig annyi jó kis téma volt, de dolgoznom kell sajna. Én itthon dolgozom, remélem ez a későbbiekben is fog menni, mármint lesz rá lehetőség, akkor nem kell bölcsibe adni Laurát. Sőt oviba is csak fél napra szeretném majd. De az még messz van.

Babcika Laurának is szép nagy haja van és egyre sűrűsödik, sose találtam még kihullott hajszálat. Mondjuk neki cumija nincs is. De a kezén se láttam. Neki 6cm-es a haja.
Van olyan hogy nem hullik ki egyáltalán a baba haja?

Ti vakuzzátok a piciket? Scoop Noncsijánál láttam. Én úgy tudom fél éves korig semmiképp se szabad és utána is csak módjával. Ezért nekünk elég sötét képeink vannak, de féltem a kis szemét.
Vendég

Én vakuzok mindig :? :?

Kép
babcika

Attiláknak boldog névnapot!!!

Vettünk végül egy etetőszéket, a legolcsóbbat a dönthető-emelhetők között, teljesen jónak tűnik.
Bocsi Manó, de már nem bírtam várni. :oops:
Laurának is tetszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.22 00:22-kor.
Vendég

Jajj de édi fejet vág :D

Kép
babcika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.22 00:21-kor.
Vendég

Hogy a babák ne legyenek piskóták :D :D :

Kutatás – A zene és a ritmus jótékony hatású

Minden gyerek fogékony a dallamos zenére. Van, aki csak nevet, mások ugrálnak vagy lábukat berogyasztva táncolni kezdenek.

A szülők most annak is örülhetnek, hogy a kanadai McMaster Egyetem szakértői bebizonyították: a gyakori zenehallgatás és a tánc jó kedélyű, jó ritmusérzékű felnőtté varázsolja gyermeküket. Néhány hónapos korukban a kicsik már felismerik a különböző dallamokat. A kutatást vezető pszichológus, Laurel Trainor elmondta, hogy a korai zenei élmény kiemelkedő jelentőségű a gyerekek jövője szempontjából.

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="laki papné"]A írta:laki papnémikor lelkészné konferencián voltam, tartott nekünk előadást egy belgyógyász orvosnő dr. Bene Éva. Azt mondta, hogy nem úgy vagyunk kitalálva, hogy győzzük. Ha egy családos asszonynak munkahelye van arra vagy rámegy a házassága, vagy a gyereke, vagy az egészsége, vagy a munkáját nem tudja rendesen végezni, mert egyszerűen túl sok. Én a hetedikig dolgoztam (ki, ha én nem?), és akkor jött az összeomlás, amiből még mindig nem másztam ki teljesen. Szóval ha egy mód lesz rá, szeretnék itthon maradni (mondom ezt úgy, hogy holnapután lesz az első hittanórám :roll: ). Szóval, aki teheti, ne kísérletezzen. Akinek pedig valóban az egyik feladatkör a másik kipihenése, az miért ne. De inkább zsíros kenyér, mint katasztrófa.

Nekem a 7. gyerekem a levakarhatatlan :wink: Őt nagy hiba volt háromévesen oviba adni, nem is járt januártól. Most is itthon van. Nem egyformák a gyerekek. Én nem tudom elképzelni, hogy egy egyévest bölcsődébe adjak, olyan aprócska még...

én sem Anna!! Pont ezért hadd kérjelek meg, mondj el egy imát , nehogy erre kényszerüljünk majd! Te úgyis protekciós vagy! :)

Kép
Kép
tengdi

Tengdi drukk, h ne kelljen 1 évesen bölcsibe adni, tényleg olyan picik még. Mikor derül ki a GYÁS-od összege?
Vendég

Dorka hogy van a pici lány? Remélem már nem lázas! Neki is drukk!!!
Vendég

Zsalyam,ez igaz nagyon is.Tegnap Barninak énekeltem,és visszaénekelt.Megzabáltam.Én 6 éves korom óta énekelek,mindenem a zene,de ő is vevő rá nagyon.
A pic-en vannak fenn babazenék,majd nézd meg.

Szuszika,semmi baja nem lesz a vakutól a szemüknek.Azért megfelelő távolságból fotóz mindenki.
Édes ahogy elfoglalta az etetőszékét

Kép
v.andi

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket :):):)

Anna, ne is mondd! rend? :shock: épp ma kaptam a szolid feddést, h a hangfal tetején 10centis por van :oops: na jó, nem 10 centis...de szépen lehet írni bele :lol: :lol: :lol: :lol:

3hónaposan alma? :shock:

Kata Te egy hős vagy! most próbálom tuningolni magam alakformálásilag, h kéne futni... egyelőre még nem nagyon sikerült... bár már alakulok...

sos! van egy olyan süti, h méteres /v mi/ leírná vki a receptjét??? nagyon megköszönném!!

vicger

[quote="szuszika"]T írta:szuszikaengdi drukk, h ne kelljen 1 évesen bölcsibe adni, tényleg olyan picik még. Mikor derül ki a GYÁS-od összege?

háát azt én is szeretném tudni
a MÁK malmai lassan őrölnek...

Kép
Kép
tengdi

Sziasztok,

recept: méteres kalács..., ha lesz időm megnézem neked
inkább néztem egyet a neten
http://www.nosalty.hu/meteres_kalacs_1_recept_1919
hogy ez jó-e, azt nem tudom, de sok recept van róla...

bölcsi: úgy látszik csak én akarom bölcsibe adni őket? Pedig én attól függetlenül itthon maradok, de szerintem jó nekik a közösség...

ordítás van...

t-pk

Attiláknak boldog névnapot!

Kriszti!

Írtad, hogy KisAtival a norbis téma túlzottan érződött a tejeden. Mátéval én futni próbáltam, de dettó ez volt, valamint majd leszakadtak amelleim, hiába 2 melltartó...szerinted szobabringával mennyivel próbáljak kezdeni? 10-20-30 perc, vagy abszolút kiszámíthatalan???

Kép
Kép
tengdi

megkérdeztem anyutól.
Nagyim egy évesen adott engem bölcsibe, mert bár htb volt, de nagy kertjük volt a határban, s álló nap kint dolgozott.....

Lehet Ábel volt előző életemben Nagyim??? s ha erre kényszerülnék, akkor most jön neki a bünti..... :lol:

de remélem nem fogok...minden követ megmozgatunk...

Kép
Kép
tengdi

[quote="vicger"]S írta:vicgerziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket :):):)

Anna, ne is mondd! rend? :shock: épp ma kaptam a szolid feddést, h a hangfal tetején 10centis por van :oops: na jó, nem 10 centis...de szépen lehet írni bele :lol: :lol: :lol: :lol:
mond rá azt hogy az az üzenőfal!!!!3hónaposan alma? :shock:

Kata Te egy hős vagy! most próbálom tuningolni magam alakformálásilag, h kéne futni... egyelőre még nem nagyon sikerült... bár már alakulok...

sos! van egy olyan süti, h méteres /v mi/ leírná vki a receptjét??? nagyon megköszönném!!
méteres kalácsról beszélsz???láttad,vagy hallottál róla,nekem van egy tuti receptem rá!

sutimano76

Ha nem veszitek zokon rakok egy anyás képet is ide, mert még a végén ha talizunk nem fogjátok tudni ki ez a nő Blankával és Janóval :D

Kép

Kép
babcika

süti receptje tényleg szuper
én most kaptam tőle,és nagyon finike

Kép
v.andi

Megnéztem amit Kata linkelt be,erről van szó????azt nem néztem még meg hogy az arányok ugyanazok-e,de ha kéred Kriszti leírom az enyimet is!

ATTILÁKNAK BOLDOGSÁGOS NÉVNAPOT!!!!!

bocs csak őnző módon,nekünk hót car volt az iccaka,berni tornázott a pukik miatt,2×annyiszor szopizott hogy vissza tudjon aludni,ráadásul délutántól fájt a fejem és erre az éjszaka rádobott mégegy lapáttal!!

sutimano76

ja, és bocs, hogy még mindig ezen rágódom, csak Máténál anno a ház árából félretettünk egy millió forintot, mert a 2-3 éves kora közötti 25 ezer gyest ebből pótoltuk havonta, s mindez t azért, hogy ne kelljen 2 éves korában visszamennem. Miatta. Nem tudom menniyt jelenten most havonta, ha azt a lakáshitelbe beletesszük, de annyival nem csökkentette volna, és különben sem lehet összehasonlítani, hogy havi mondjuk 15-el csökken a hitel, de Máté 2 évesen bölcsis.
Pedig egy nyamvadt polc nincs a falon, nincs ágyunk, csak matrac ( mondjuk imádják a gyerekek, ráadásul le sem esnek, abszolút gyerekbiztos, ) nincs az étkezőbe egy sarokülő.....nincs leparkettázva a két kisszoba...és sorolhatnám, de ez mind meglesz majd, mert ezek pótolhatóak, jobban ráérnek....az viszont pótolhatatlan, amit ezzel az egy évvel Máté nyert.

De, mint Kriszti írta(d), biztos, hog nem fog kelleni, nem lesz rá szükség...megoldást kell találnunk...és biztos besegítenek fentről...

na ezzel igyekszem a témát részemről jegelni, nem akarok unalmassá válni...

Kép
Kép
tengdi

Tengdi, tényleg.. a norbis ugra... akkor lehet a futás sem jó ötlet... bicaj: fogalmam sincs... szerintem egy 10 perccel kezd, aztán kiderül :roll:

Kata, kell a közösség, csak nem mindegy, h mikortól.

Süti, kíváncsi vok a receptedre!! még életemben nem sütöttem ilyet, nem is nagyon ettem, de Atesz már egy jó ideje ezt emlegeti, megcsinálnám névnapi ajándéknak :):)

vicger

írom már is!

sutimano76

Ha kell előkotorászom a házi szakácskönyvem, abban nekem is van még recept a kalácsról...

t-pk

én 2 éves kórtól gondoltam a bölcsit, az korai?
Ha nem tetszik nekik, akkor maradunk itthon...

t-pk

Szuszika, Babcika!

nagyon édesek a babók!!!!

Mozgás: én úgy tudom, hogy aerob tipusú mozgás a szopi alatt nem ajánlott, inkább a jógaszerű gyakorlatok.

Maratont még tervezek valamikor, a terhességek előtt megvolt egy ( 4óra 28 perc)és legalább még egyet szeretnék...

Madar: szerintem is a futás alegjobb, abszolut helyretesz testileg-lelkileg és az is agyban dől el.Láttam maratonon abszolut nem futós alkatú embereket, meg sima dorgós leronygyolódott embereket, de megcsinálták és én annyira felnéztem rájuk az akaraterejük miatt.

Kép
arvaerika

Attiláknak nagyon boldog névnapot! :lol:

Kép
arvaerika

- Van-e itt aki végzett agykontrollt?

- Ti fútötök még fürdetéshez?

Kép
Kép
tengdi

Tengdi, agykontrolt sajnos nem, egy kollégám csak. :wink:

Mi nem is fűtöttünk, mert általában fürdés időre, 27 fok van :roll:

Kép
babcika

szarakodik a babanet :evil: :evil: :evil: Anna Attilájának is boldogságosat, s a zugolvasó Attiláknak is ;)

Tengdi, én csak akarok :) meg a nagyokat szeretném a tavasszal... csak gyűjteni kell rá...

Kata, köszi a linket, megnézem.

kicsit el vagyok havazódva 8) 8) 8)

Bex, örülök, h látlak!:) írd ki magadból a nyavalyákat, ne emésszed magad, mert az soha nem vezet jóra!

Timi, mi újs? h van Dorki?

vicger

ja fűtés: nem fűtünk már direkt rá, csak ha nagyon hideg van.. általában 20 fok van nálunk, de a fürdő meleg, ott vetkőzik, öltözik. ott kb 23 fok lehet

vicger

Andi már töltöttem is.....hú mit is......asszem Álomzene vagy valami ilyesmi........nagyon tetszik!

Csak nektek, csak most, csak kérésre....... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

nem rötyögni :roll: :roll:

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="scooper"]h írta:scooperttp://www.elo.hu/hu/tanfolyamaink/kreativitas__onfejlesztes/digitalis_fotozas_tanfolyam/index

fotósjelöltknek...lehet, egy ilyenre befűzöm apát, hátha belefér a költségvetésbe :wink:

Bocs Scoop elöre is , ez csak az én véleményem, ne tedd, Dorka Timi szívesen segít, és szerinted belefér majd 1.5 évre közel 4000 Ft, és meg is éri, ugyan már, egyébként is a fotózás is gépfüggő is sok szempontból, szóval szerintem 16 hónapon kersztül ezért 3600 Ft-ot kifizetni pénzkidobás :roll: :oops: :oops:

lehet, igazad van....csak nézegettem, nem tom, mit takarnak ezek a leckék, mik vannak benne....én az ilyenek csk mondom, hogy szeretném, magamra nemsokat költök :evil: de ez van...

KépKép
Kép
scooper

Első ügyezős körünkből most értünk haza :) ... hó szakad :roll: mai sportprogram is kipipálva :wink:

Szuszika: Laurád nagyon aranyos :D
Mit dolgozol otthon? Már, ha publikus ...

Tengdi: Anna a protekciós Kép
én csak drukkolni tudok, de azt nagyon :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++
nagyi-Ábel-bünti :)

Andi: nagyon jó az új avatarod :D :D
és kösz a babazenés pices emlékeztetőt :wink:

Zsalyam:
Neked meg a babazenés infot ... én nem énekelek túl szépen, de ez nem zavar :wink: eddig a gyermekeim sem kértek meg, hogy álljak le ... és zenét is hallgatunk, sokat :D

Kriszti: pont Sütit akartam javasolni, mert emlékeztem, hogy Ő csinált, írt róla ... de látom, már ráugrott a témára :D

Süti simi Nektek

KépKép
KépKép
madar

Babcika, de jó ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szépek vagytok!!! :):):)

Orsi, bár a betűket nem látom, de gyanítom a második a friss kép, és nagyon jól nézel ki!!!!!!!!!!!44

én most növesztem a séróm :D bár nem tom, holdnaptárilag jól időzítettem e.. bár nem most kezdtem, hanem mikor nem vágattam le.. szóval igazából nem növesztem, csak nem vágatom :D:D:D:D

Scoop, saját tapasztalat: ne legyél butus, magadra is kell költeni. Ami jár az jár. a felesleges lemondásoknak következménye van, ez pedig a mártír fíling. semmire nem vezet mert: 1 senki nem értékeli, 2 csak az ember saját magát bünteti, 3 hosszú távon totál negatívvá tesz...

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?