A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

[quote="szuszika"]S írta:szuszikaziasztok!

Reagálni képtelen vagyok, pedig annyi jó kis téma volt, de dolgoznom kell sajna. Én itthon dolgozom, remélem ez a későbbiekben is fog menni, mármint lesz rá lehetőség, akkor nem kell bölcsibe adni Laurát. Sőt oviba is csak fél napra szeretném majd. De az még messz van.

Babcika Laurának is szép nagy haja van és egyre sűrűsödik, sose találtam még kihullott hajszálat. Mondjuk neki cumija nincs is. De a kezén se láttam. Neki 6cm-es a haja.
Van olyan hogy nem hullik ki egyáltalán a baba haja?

Ti vakuzzátok a piciket? Scoop Noncsijánál láttam. Én úgy tudom fél éves korig semmiképp se szabad és utána is csak módjával. Ezért nekünk elég sötét képeink vannak, de féltem a kis szemét.

én mindig vakuval dolgozom, de nem közelről, mindig ránagyítok..elég jó minőség az optikai zoom is, tehát tudok elég messzíről jó képeket csinálni

KépKép
Kép
scooper

méteres: most akkor ehhez összesen 4 őzgerincforma kell? :shock: vagy minimum 2..

vicger

Kriszti,én eggyel csináltam

Kép
v.andi

t-pk: én Julcsival 2 éves korban kezdtem a közösséges, de kíváncsi vagyok, hogy Kriszti mit gondol erről ..

Erika: régen utáltam futni, aztán vki adott néhány tanácsot, és azóta imádom, néha úgy érzem, akármeddig el tudnék futni :wink: arról nem beszélve, hogy nekem az volt idáig a leghatékonyabb alakformálás szempontjából :D és a léleknek is, ahogy írtad, ha öröm ér azért, ha bánat, azért, ha feszkó van azért .... :lol:

KépKép
KépKép
madar

Erika: Maraton?! azta.. Kép Kép Kép na, azt azért még nem merném bevállalni, de ahogy látod emelgetem a kalapom, az meg jó lesz a lötyögő karra :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

igen túlságosan lekicsinyítettem, h ne legyen nagy arcom.... :lol:

felirat
bal képen jobb képen
öregasszony az elaludt része a hajzatnak
szeptemberi kép kóbor hajszálak
műmosoly

akár egy rejtvény :lol: :lol: :lol: .....aki megfejti dobok neki egy piros pöttyöt :D

Hú most látom dél elmúlt és nem vagyok annyira éhes.....pedig nagyon rossz volt az almaevés....brrr....hú de várom holnapot!

KépKép
KépKép
zsalyam

Tengdi: én sosem fűtöttem hozzá :oops: :D Julcsinál ez bevélt, így ezen nem változtattunk :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

pedig nálunk nincs nagy meleg ... így szeressük :D

KépKép
KépKép
madar

és nézzétek el a krumpliságom
köszönöm az együtt-érzéseket :)
a nagyapám stabil állapotba került,
valószínűleg átszállítják ide Mo-ra
így könnyebb lesz gondozni....
ennek nagyon örülök!!!!

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="vicger"]B írta:vicgerabcika, de jó ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! szépek vagytok!!! :):):)

Orsi, bár a betűket nem látom, de gyanítom a második a friss kép, és nagyon jól nézel ki!!!!!!!!!!!44

én most növesztem a séróm :D bár nem tom, holdnaptárilag jól időzítettem e.. bár nem most kezdtem, hanem mikor nem vágattam le.. szóval igazából nem növesztem, csak nem vágatom :D:D:D:D

Scoop, saját tapasztalat: ne legyél butus, magadra is kell költeni. Ami jár az jár. a felesleges lemondásoknak következménye van, ez pedig a mártír fíling. semmire nem vezet mert: 1 senki nem értékeli, 2 csak az ember saját magát bünteti, 3 hosszú távon totál negatívvá tesz...

az a baj, hogy nem jut.....

KépKép
Kép
scooper

Zsalyam: nem röhögünk ... miről beszélsz? ... nagyon jól nézel ki Kép Kép Kép

ahhoz képest, hogy azt írtam, hogy nem leszek, mert dolgom van... :roll: :roll: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

húzok ebédelni ... tészta megfőzve ... pesto előkészítve ... nyam-nyam ... a reggeli pörgésben csak 1 mandarin csúszott le, az autóban sok-sok víz, és nem voltam éhes :wink: .. menni fog ez :D bár holnap első gyümi nap ... várjuk ki a végét ... :roll: :roll:

KépKép
KépKép
madar

zsalyam: ezek jó hírek .. mennek még az energyk +++++++++++

KépKép
KépKép
madar

Timi: ??????????????????????

KépKép
KépKép
madar

[quote="arvaerika"]S írta:arvaerikazuszika, Babcika!

nagyon édesek a babók!!!!

Mozgás: én úgy tudom, hogy aerob tipusú mozgás a szopi alatt nem ajánlott, inkább a jógaszerű gyakorlatok.

Maratont még tervezek valamikor, a terhességek előtt megvolt egy ( 4óra 28 perc)és legalább még egyet szeretnék...

Madar: szerintem is a futás alegjobb, abszolut helyretesz testileg-lelkileg és az is agyban dől el.Láttam maratonon abszolut nem futós alkatú embereket, meg sima dorgós leronygyolódott embereket, de megcsinálták és én annyira felnéztem rájuk az akaraterejük miatt.

http://www.szoptatasportal.hu/node/747

Elvileg fogyózni sem lehet, de ezt szerintem mindenki maga döntse el, hogy mit csinál azért, hogy jól érezze magát!

És valakinek a futás jön, be valakinek meg más, de egyikre sem lehet kijelenteni, hogy az a legjobb. :wink: Mint ahogy a fogyókúrában is mindenkinek más jön be!

Kép
kata05

Kriszti,picre raktam a receptet,mert carakodott a babanet,nekünk 2 őzgerincünk van!

T-pk,veszprémi-városlődi rokonoktól van a recept!!!

sutimano76

Kata: egyetértünk ... én is úgy godoltam, hogy nekem a futás a legjobb ... pontatlanul fogalmaztam, bocs :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Madar,mi volt a tanács ami a futást megszeretetti,mert én naon utálom!!!!

Andi,ilyen hóban még extrább a szondin feltolni a kocsit,jössz gyűrni ,wazze???

sutimano76

áááááááááááááááá....nem bírom.... :evil:

apa hétfőn jött ügye haza szoliból, megbeszéltük, hogy kedden vesz újságot, néz melót magának...erre újságvásárlás elfelejtve, mert ő szekrényt épít....tegnap is...és közbe hallgatom, hogy nincs pénz, a számlák gyűlnek, kikapcsolták az egyik beltérit a tv-n, pedig befízettem, csak még nem ért be :evil: erre tegnap megbeszéljük, ma reggel elmegy venni...fel is kellt 8kor, én előtte etettem, gyerkőt vissza az ágyába, mondom akkor én alszom még...11kor felkelek, kérdem, na találtál vmi elfogadható melót? erre ő: milyen melót? :evil: :evil: mondom hát elmentél újságért...asszongya nem, mert elaludt, korábban kellett volna lemenni az újságoshoz...dehát könyörgöm, 8kor felkelt!!!!!! simán tudott volna venni...csak hát lusta elmenni, mert az állomáson van az újságos, és az messze van....

na mindegy, mondja, hogy elmegy....én nekiálltam fejni....erre bejön az előbb, mondom már vissza is értél? erre ő: honnan? hát mondom ez nem igaz, ő átvonult a másik szobába elgondolkozni, hogyan tovább a szekrénnyel.... :evil: gondolom látta, hogy kezd elborulni az agyam, hogy hülyének néz, erre mit csinál? elküldi az anyját az újságoshoz, pedig az anyjának is ugyanolyan messte van, mint neki...arról nem is beszélve, hogy szakad a hó, a friss hó alatt jégpáncél van..de ő elküldi az anyját, mert ő lusta elmenni....

KépKép
Kép
scooper

Akit érint ma utalták a gyed tgyást!!

Kép
kata05

Nem tudtok egy jó receptet amihez zeller-szár kell?

KépKép
KépKép
zsalyam

Ez most miért lett ilyen nagy? :roll:

Kép
kata05

Süti: figyelni a pulzust!!! ... én korábban, mindig csak úgy futottam, és az első 5-10 perc után úgy kifulladtam, hogy minden kedvem elment tőle ... mióta figyelem a pulzusom közben, azóta élvezetes, hogy miként is tudok "játszani" a testemmel ... vannak olyan edzőtermek, ahol ingyen adnak az edzéshez pulzusmérő órát, de ha valaki venni akar, akkor néhányezer forintért is már beszerezhető ... nekem is van, mert igazán a szabadban élvezetes, de azért van, amikor a futópad marad :wink:

KépKép
KépKép
madar

ja :oops: boldog névnapot Atesznak, Kisatinak és Attilának :wink:

KépKép
Kép
scooper

Kata 2 éves kortól már nyugodtan mehet a bölcsi, s ha gyerkőc nyitott, könnyen barátkozós, kell is a közösség! aztán h ez bölcsi, vagy játszóház, v tesók.. egyéni döntés

most így belegondolva, lehet ott rontottam el Atit, h úgy gondoltam a két nagytesó elég, nem járunk játszóba? :roll: de Gergővel és Évivel sem jártunk. falun nincs is..

Süti oksa, köszi

vicger

Kata: mert fontos és jó :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Csak fél percre jöttem... DORKA-HÍREK:

Találtak többféle bacit is a vizeletében, így kórház... min 4 nap... :?

Többet nem tudok, de küldjünk sok +++++++++, hogy Dorki gyorsan meggyógyuljon!!!

Kép Kép
manósziget

Timiéknek megy a gyógyenergia!!!++++++++++++++++

Madar :wink: .

Kép
kata05

Timi, Dorka nagy-nagy simi Nektek és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manó: kösz

KépKép
KépKép
madar

[quote="zsalyam"] írta:zsalyams nézzétek el a krumpliságom
köszönöm az együtt-érzéseket :)
a nagyapám stabil állapotba került,
valószínűleg átszállítják ide Mo-ra
így könnyebb lesz gondozni....
ennek nagyon örülök!!!!

nagyon jó!!!! éveken át nagyapám volt a mindenem!!!! nekem ez a szó, meg a nagymama, ez olyan, mint másnak az édesanya.....

Kép
Kép
tengdi

Scoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
persze, neked mondja, hogy cseszed a pénzt, meg társai, ő meg cigizik, meg még lusta is, meg még van képe szalonnázni gyüminapon... hát tudod!!!!!!!!!! nekem volt ilyen férjem. nagyjából mindenki tudja, h mi lett a vége. Ha én lennék Te, a mostani eszemmel pakolnék, és isten áldja. Ennél sokkal, sokkal jobbat érdemelsz.

Tengdi, nem kell jegelni, sőt!

vicger

gyóóóóóóógyerőőőőőőőőőőő!
kicsiDorkaBabának!

KépKép
KépKép
zsalyam

Scoop, Kriszti ... ez tényleg, nagyon nicns jól így, de szerintetek tényleg nincs már lehetőség ... mondjuk Neked van ilyen tapasztalatod Kriszti, itt már nem segít más :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép
KépKép
madar

[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
persze, neked mondja, hogy cseszed a pénzt, meg társai, ő meg cigizik, meg még lusta is, meg még van képe szalonnázni gyüminapon... hát tudod!!!!!!!!!! nekem volt ilyen férjem. nagyjából mindenki tudja, h mi lett a vége. Ha én lennék Te, a mostani eszemmel pakolnék, és isten áldja. Ennél sokkal, sokkal jobbat érdemelsz.

Tengdi, nem kell jegelni, sőt!

És még én éreztem magam kellemetlenül az "agyoncsapás" miatt. :roll:

Kép
kata05

Sziasztok!

Na, végre talán le tudok ide is ülni egy kicsit, fiúk alszanak.

Már két napja kenjük Máténak Dentinox-szal az ínyét, és úgy tűnik beválik, mert nyugodtabban alszik éjszaka. Viszont Andi, kezet foghatunk, mert Máté is a pukikra ébred sokszor fel és nem tud visszaaludni. Így tegnap óta Espumisant is kap újra. Viszont gyanítom, hogy nem az étkezésemmel van összefüggésben a puki, mert bármit eszem van, viszont szopi közben rengeteg levegőt nyel az utóbbi időben. Ezt hogy tudom kiküszöbölni? Ugyanúgy tartom szopi közben, mint eddig, de eddig ez nem volt gond, csak 1-2 hete...

Zsalyam: Örülök a jó híreknek Nagypapáddal kapcsolatban és drukkolok tovább, hogy mihamarabb jobban legyen... És nagyon csinos vagy... :lol:

Ugye mi nem 90 napozunk, csak visszafogtuk az édességevést és a cukorfogyasztást. És már most meggebedek egy jófajta csokiért vagy kekszért. :oops: A kávémban is már csak mutatóban van cukor, azt is tervezem elhagyni. Így le a kalappal előttetek, hogy bírjátok édesség nélkül. :)

Attiláknak boldog nevenapot!

Én - bár atletizáltam, és ott ugye muszáj volt futni :wink: - nem szeretek. Anno rövidtávfutó voltam, max 400 méter megy úgy, hogy azt élvezzem is. Utoljára még kb 8 éve edzettem futópadon teremben, azt meg lehetett szokni, szabadban pedig az Öcsimmel futottam még fel a Gellérthegy legtetejére a legaljától. De akkor a top-on voltam. :wink: Most jó, ha a sarokig bírom... :oops: :) Én tornázni fogok itthon súlyzókkal, fenékre, combra és karra, és egy kicsit hasizmozom. De még ott van a "fogok", ha lesz energiám. Nekem egyébként 1-2 kg/hó mínusz a cél, nyárig az így is úgy is meglesz, ha nem szadizom magam, akkor is. :)

Kép

Kép
hgrita

http://www.forbaby.hu/index.php?categoryID=393&offset=0

Ismeritek ezt a márkát? Én a fürdetőjével fürdetem Lőrincet, mert ez az egyetlen márka, amelynek termékeiben nincs benne az allergizáló Sodium!
Egyébként Andi ezt a dokitok ajánlotta hugiéknak!

Kép
kata05

Nagyon drukkolok kis Dorkának, hogy mielőbb rendbe jöjjön.

Kép

Kép
hgrita

Igen,Kata köszi,nekem is üzizett a bank,hogy megjött a Tgyás!!

Zsalyam,zellerszár........BloodyMary :wink:

Dorka,jajjjjjjjjjjjj,ez nem jó hír,de drukkolok....egy ilyen kicsibaba honnan a fenéből szed össze bacit,ráadásul többet????szegénykém!!!

Scoop,a neten is fent van az expressz,minek újság??????

Madar,ez miben számít,ha felmegy attól még car futni,ha meg abbahagyom,mert felment akkor szinte semmit nem csináltam!!!Na,majd ha jössz kivesézzük szóban!!!

sutimano76

Kata, már láttam, ha jól emlékszem DM-ben... Majd lehet, hogy kipróbáljuk, kezdetben Andrissal a sampont. Abból eddig Nivea Baby-t használtunk, szeretjük nagyon. És arckrémből a Weleda-t, de azt szinte aranyáron mérik. :roll:

Kép

Kép
hgrita

Nem, Kata, de nagyon jó, hogy írtad, kösz :)

Rita: ma én is veszek Dentinoxot, mert sztem nálunk is ezért nyugtalanabbak néhány napja az éjszakák, már átlátszik teljesen a felső-első kettő az ínyénél :roll: szval kösz
a másik gond nálunk is az éjszakai pukik, amire felébred, de hogy ez ellen mit lehetne tenni?
és ha szopi közben többször megbüfizteted?

KépKép
KépKép
madar

Süti, bacit szinte bárhonnan összeszedhet. Pl anya-apa beteg, de nekik nem okoz különösebb panaszt, azt gyerkőc megkapja. Mikor Mátéval a kórházas történetünk volt, akkor neki 5 féle baci volt a szervezetében kapásból. Remélem én is, hogy gyorsan rendbejön Dorkibaba...

Kép

Kép
hgrita

anyósom meg a másik fele...sír a szája, hogy nincs munkája, dolgozni akar, mert itthon begolyózik...az újságban volt egy, idősebbeket keresnek pesten vmi irodai munkára..erre ő: nem hívja fel, mert már biztos nincs hely, különben is az öregek közül is csak az iskolázottakat veszik fel, meghát hogy járna be pestre....meg se próbálta!!! akkor meg mi a fasznak sír, hogy itthon kell ülnie???komolyan mondom, nem értem én az embereket..én pl tudom, hogy engem nem vesznek fel sehova a kezem miatt, de ez még nem rettent el attól hogy megkérdezzem-felhívjam-emailt küldjek...hátha...pedig tuti nem vesznek fel, de elmondhatom, hogy megpróbáltam, mert mi van, ha mondjuk a munkaadó gyereke-testvére-anyja-apja akárkije is hasonló cipőben jár mint, és ezáltal nem utasít el...mert mondjuk tudja, hogy milyen szar lehet nekem...de ha meg se próbálom??? kezdtem úgy érezni, hogy nekem rossz a gondolkodásmódom... a gyesemből-családiból-fogyatékosságiból nem számlákat kellett volna fizetnem, hanem magamra meg a gyerekemre kellett volna költenem :evil: :evil: ezek ketten annyira akarnak dolgozni, annyira jár a szájuk, de ha arról van szó, hogy ott a lehetőség, akkor rögtön van kifogás...jó, ez így nem teljesen igaz, mertha menni kell, jocci megy dolgozni, ezzel nincs baj, meg felhív minden lehetségest, csak arra lusta, hogy megvegyen egy újságot, elvárja, hogy mi vegyük meg, mert ő épp szekrényt épít

és akkor én legyek nyugodt, mosolygós, kiegyensúlyozott :lol: ez már röhejes :cry:

KépKép
Kép
scooper

Nálunk az éjszakai pukikra a dokinéni a gw-t,infacolt és az espumisant ajánlotta!!

sutimano76

[quote="manósziget"]C írta:manószigetsak fél percre jöttem... DORKA-HÍREK:

Találtak többféle bacit is a vizeletében, így kórház... min 4 nap... :?

Többet nem tudok, de küldjünk sok +++++++++, hogy Dorki gyorsan meggyógyuljon!!!

szegények.. :cry: drukkolok, hogy ne legyen baj :cry:

KépKép
Kép
scooper

Süti: akkor majd szóban :) de nem kell abbahagyni, csak résen lenni, nya, majd részletezem :wink:
Blody Marry :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita: az tényleg kis odafigyeléssel megfogható, szóval meglesz az a néhány mínusz nagyon gyorsan :)))

Lina kedves, most már tuti, hogy ha gondjaink lesznek a kakával, szólok Nektek, hogy Viki egyen már egy kis őszit ... most csomagoltam ki a 3. kakis pelusból Mogyorót :wink: :wink:

ja, új nevet talált Mogyorónak ... Töltött zokni ... :lol:

KépKép
KépKép
madar

Madar, próbálom büfiztetni, de akkor üvölt, mert azt hiszi nem adok többet. :roll: :) És az ordítás nem a legjobb éjszaka, mert 1) nagyon magához tér, és akkor szenvedhetek a visszaaltatástól 2) Andris is felébred rá. :roll:

Így marad az Espumisan próbaképp, hátha az könnyebben kihajtja és akkor nem ébred rá.

Kép

Kép
hgrita

Dorka baba, nagy drukk neked +++++++++++++++

Scoop, hát :roll: , igen, kell a másik fél is a jó kapcsolathoz...nem lehet vele beszélni, de persze csak higgadtan, hogy kapja már össze magát, és hogy ne a mamit ugráltassa, meg ne is téged, és figyi, nem kell finomkodni, lehet vele közölni mindent kerek -perec, csak maradj higgadt!!!

Rita, szerintem a puki nem lehet a levegő nyeléstől, mert a puki bélgáz, szerintem a levegőt kibüfizi, levegőt a gyomor csak ebbe az irányba közvetít, száj felé, de lehet tévedek :roll: , viszont sajnálom a rossz éccakákat, és remélem a dentinox-tól jobb lesz. Janónak én is azt használtam, csak az volt vele a bajom, hogy max napi 3*, meg hogy sosem tudtam rendesen bekenni ,mert lenyalta, ezért neveztem be az Andi féle osanit-ra inkább :D

A futást én is tudtam régebben értékelni, de nem a gyors futást, és nem is az apróléptüt, hanem a jó nagy léptekkel, nem túl gyorsan futást, és szerintem jó, meg ki is kapcsolt, lehetett közben gondolkozni.

Most mosogatáskor elmélkedek :lol: :lol:

Kép
babcika

Scoop,pont eszembe jutott,ami Sütinek,a neten is van álláshirdetés :twisted: :twisted: Krisztivel értek egyet,de azért itt van a könnyű azt mondani,sztem.Nekem is harmadszorra sikerült végleg különválni anno.

Süti,mennék én,ha lenne mivel.A röcögős hájaimnak jót tenne :lol: :lol: :lol:

DorkiBaba sok sok +++++ gyógymanók KépKép Kép

Rita,sajnálom a rossz éjszakátokat.Egyébként Barni is most már biztos,hogy a pocakra ébred fel.Nem tudom meddig lesz ez így.

Kíváncsi leszek,én mikor kapom meg a pénzem.Én nem számlára kértem,hanem postán.Hmmm....még semmit nem kaptam,csak az anyaságit.

Hát,lehet,hogy kezd kevés lenni a tejem,nem tudom.Evések után fél órával fejek,mindig tudok 30 ml-t fejni két ciciből.Nem tudom ez mire,meddig elég,de most például megette a 70 ml-t cici után Barni,most alszik.

Kép
v.andi

Süti: kösz :)

háát, Timi írta is, hogy napok óta időnként hőemelkedése van ... :? :? :? :?

KépKép
KépKép
madar

Na,király,ma sem alszunk.

Kata,én úgy bírom azt a doki bácsit ám!Tegnap is olan cuki volt.Nem oltásra mentünk,csak méreckedni,és még meg is kérdezte,hogy ilyen időben olyan messziről....

Kép
v.andi

A tegnapi oltástól ma lehet hőemelkedése Barninak?

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?