A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Hali!

Dorkababának sok-sok gyógymanó!!!!!!!!!!!!!!

Andi: Jövő héten de-ös a párom, akkor lehet el tudunk menni a bogyókért. Akkor Katáékét is el tudom hozni. Majd megbeszéljük addig.

Kata:
Ha sikerül, akkor elhozzuk a tiedet is.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

[quote="v.andi"]A írta:v.andi tegnapi oltástól ma lehet hőemelkedése Barninak?

Nekem azt mondta doki néni oltás után 2 napig még normális a láz :wink:

Kép
babcika

Andi: Lehet

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Scoop, hát nem irigyellek a szitudért. Én is már rég leléptem volna, még gyerkőc előtt, gondolom voltak jelek, amik a mostani problémákra utaltak. Bocs az őszintéségért... Sőt, én ilyen problémás fickóval le sem álltam volna... :oops:

Blog-téma lenne nagy szerelmem története... :oops: Ő vele aztán szinte minden létező kálvárián átmentünk, amin 16-20 évesek szoktak. Hatalmas szerelem volt, de tudtam, ahogy vagyunk, amilyen ő, nem lennénk boldogok. Annyit kellett volna változnunk, változtatnunk, ami nem elvárható egyik féltől sem. Így a kapcsolatunk végetért, szép emlék (néhány kevésbé szép emlékkel fűszerezve), de nem bánom (már), hogy így alakult. Rámentem volna lelkileg a dologra, mégha lobogott is volna a láng folyton és ott lett volna a gombóc a torkomban még évek múlva is... És bár most ahhoz képest unalmasnak tűnhet az életem, de legalább nem fordulnak meg hüle gondolatok a fejemben... :oops: :)

Bocs, nem tudom hogy jött, de leírtam... :oops: :wink:

Ja, bizti onnan, hogy nekem sok minden elfogadásához, ahhoz hogy fontos dolgokban toleráns és elnéző legyek, nem elég már a szerelem. Ahhoz már "öreg" vagyok. 16-20 évesen még tudtam nyelni, nem észrevenni, becsuktam a szemem, mert mindent elsöprően rajongtam, de ma már ez nem menne. Benőtt a fejem lágya... :lol:

Kép

Kép
hgrita

Rita: érv elfogadva :wink:

Babci: akkor karra gyúrsz :lol: :lol: :lol:

Andi:
sztem simán lehet

KépKép
KépKép
madar

Babcika: Én postán sorbanállás közben elmélkedek... Szeretem ha jó hosszú a sor... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Babci, én sem értek a levegő ide-oda témához, csak azért gondoltam, hogy okozhatja esetleg ez is, mert mikor szopizik és hallom, hogy mekkorákat nyel, rögtön hallom kluttyogni a pocakját... :roll:

Kép

Kép
hgrita

Scoop leírhatom a meglátásom :?: :?: :roll:

Szóval Rita írja, hogy " biztos voltak jelek" nos én nem hiszem ,mert láttam a vonalzódon, hogy nem több éves ez a kapcsolat, és ugye mikor Noncsa fogant akkor kb. 6 hónapja voltatok együtt, tehát ennyi idő alatt lehet nem voltak jelek, meg tegyük hozzá, hogy Kriszti is a mostani eszére hagyatkozva menne, tehát régen még nem volt meg a mostani esze, és szerintem neked (a nagypapin kívül) most van igazán családod, vagy rosszúl látom :oops: :oops: , nem akarok én bele kontárkodni, csak megérteni és segíteni próbálnék :roll:

Kép
babcika

[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Babci, én sem értek a levegő ide-oda témához, csak azért gondoltam, hogy okozhatja esetleg ez is, mert mikor szopizik és hallom, hogy mekkorákat nyel, rögtön hallom kluttyogni a pocakját... :roll:

Jajj ne is mond, néha a mi hasunk is akkorát kuttyan kaja közbe, mintha egy üres, hatalmas hordóba öntenék egy csepp vizet, de ezt nálunk akkora büfi követi, hogy mikor először hallottam nem hittem el, azt hittem az apja volt :lol:

Kép
babcika

[quote="v.andi"]A írta:v.andi tegnapi oltástól ma lehet hőemelkedése Barninak?
igen,sőt még a mi dokinénik szerint holnap is

sutimano76

Szegény Dorkáék, most ezen agyalok, de legalább nem vírus, én azoktól jobban félek, tudom, hogy az antibiotikum nem jó, de valahogy az én gyerkőcöm bacitól még nem volt annyira beteg, mint vírustól, engem ha meghallom vírus kiver a víz, ha a kórházra meg egyéb csodákra visszagondolok :?

Kép
babcika

Babci, én olyan nagyon nyílvánvaló jelekre gondolok, minthogy valaki lustább típus-e vagy mennyire segítőkész, mennyire veszi figyelembe a partner igényeit is. Vagy csak én gondolom úgy, hogy ezeket nem lehet hónapokig megjátszani... Szerintem már randik alatt is kiütközik egy-egy ilyen. Ezért is írtam a nagy szerelmemről, hogy mai eszemmel már nem bánom, hoyg másfelé sodort minket a sors... Nála már kezdetben is voltak jelek, amiket csak a végtelen nagy szerelmem homályosított el... Persze, Scoop még nagyon fiatal, így másképp lát dolgokat, mint mi idősebbek, csak leírtam, ami hirtelen eszembe jutott. Nem ítélkezve, csak "tapasztalatból". Magammal kapcsolatban mindig jót röhögök ezen, mert túl sok nekem sincs, hiába is vagyok 33. Csak láttam másokat, beszélgettem sokféle emberrel...

Kép

Kép
hgrita

Aki otthon van tonhalas tésztában... Szerintetek hogy jobb, paradicsomosan vagy tejszínesen?

Kép

Kép
hgrita

Ja nem is azért írtam Rita, nehogy már félre értsd, csak nekem sok ismerősöm van aki több éves ismeretség után csak a házasság 3. hónapjában jött rá, hogy nem ok a fickó, aztán rögtön váltak...egyébként meg jó olvasni a nagy szerelmekről, nekem Ő a férjem :wink: , az első és nagy szerelmem :D

Kép
babcika

[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
persze, neked mondja, hogy cseszed a pénzt, meg társai, ő meg cigizik, meg még lusta is, meg még van képe szalonnázni gyüminapon... hát tudod!!!!!!!!!! nekem volt ilyen férjem. nagyjából mindenki tudja, h mi lett a vége. Ha én lennék Te, a mostani eszemmel pakolnék, és isten áldja. Ennél sokkal, sokkal jobbat érdemelsz.

Tengdi, nem kell jegelni, sőt!

egyszer már mondtam neki, hogy összefogok pakolni, ha így fojtatja, mondjuk más kapcsán, de azt hiszi viccelek, pedig nem. De ez most nem megoldás, mert szeretjük egymást, ragaszkodom hozzá, mert egyébként nagyon jó ember, csak forró fejű, meg "tökéletes, hibátlan, mindenki hibázik csak ő nem" :( csak kéne valaki, egy kívülálló, aki elmagyarázza neki a dolgokat, mert én hiába mondom, talán ha egy kivülálló magyarázza el neki, megérti, hogy mi a gond :cry: és elhiszi, hogy nem csak nekem kell egy kapcsolatban alkalmazkodni....de ha a fene fenét eszik is, ma le fog velem ülni beszélgetni, ha teccik, ha nem, mert ez íy nem állapot :cry:

KépKép
Kép
scooper

Scoop küldd ide, elmondom én neki :wink:

Kép
babcika

Sziasztok Lányok!

Segítsetek nekünk mi is kisgyermekes anyukák vagyunk és egy tanulmányt írunk a fősuliba. A címe, internetező nők online vásárlási szokásai. Van egy 2 perc alatt kitölthető kérdőívünk. Akinek van kedve, töltse ki.
az alábbi linkre kattintva elérhető a kérdőív:

http://spreadsheets.google.com/viewform ... YWUtc0E6MA

köszönjük. Fruzsi és Ildi :)

fruzsina32

[quote="kata05"] írta:kata05
[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
persze, neked mondja, hogy cseszed a pénzt, meg társai, ő meg cigizik, meg még lusta is, meg még van képe szalonnázni gyüminapon... hát tudod!!!!!!!!!! nekem volt ilyen férjem. nagyjából mindenki tudja, h mi lett a vége. Ha én lennék Te, a mostani eszemmel pakolnék, és isten áldja. Ennél sokkal, sokkal jobbat érdemelsz.

És még én éreztem magam kellemetlenül az "agyoncsapás" miatt. :roll:

ne érezd magad kellemetlenül, sokszor ott vagyok, hogy tényleg agyoncsapom, de csak nézek rá, mosolygok, hagy mondja, de ezzel úgy felidegesítem, hogy nem tud felidegesíteni, vagy pontosabban nem mutatom, hogy ideges vagyok, hogy már nem tudom, melyik a jobb, ordítani, vagy nyugodtnak maradni... :roll:

KépKép
Kép
scooper

[quote="sutimano76"]I írta:sutimano76gen,Kata köszi,nekem is üzizett a bank,hogy megjött a Tgyás!!

Zsalyam,zellerszár........BloodyMary :wink:

Dorka,jajjjjjjjjjjjj,ez nem jó hír,de drukkolok....egy ilyen kicsibaba honnan a fenéből szed össze bacit,ráadásul többet????szegénykém!!!

Scoop,a neten is fent van az expressz,minek újság??????

Madar,ez miben számít,ha felmegy attól még car futni,ha meg abbahagyom,mert felment akkor szinte semmit nem csináltam!!!Na,majd ha jössz kivesézzük szóban!!!

a neten nem az az expessz van, ami az újság..néztem a neten is, de az tele van nyomja a kamu szarok, netes piramisjátékok tömkelege, alig van egy-két értelmes...viszont az újságban nem lehet piramisjátékos meg egyéb internetes otthoni munkát reklámozni, ezért kell az újság

KépKép
Kép
scooper

[quote]K írta:riszti,picre raktam a receptet,mert carakodott a babanet,nekünk 2 őzgerincünk van!

T-pk,veszprémi-városlődi rokonoktól van a recept!!!

Akkor csak jó lehet

t-pk

Kata, nos, bár kellemetlenül nem érzem magam, de nem vagyok boldog tőle, h ezt gondolom :? többféleképpen is lehet erre reagálni: pl jajj szegény Te, sajnálak, de hát ez van, ilyenek a férfiak, majd megváltozik stb. Csak h ez nem így van. mert egy ember, a meghatározó személyiségjegyeket tekintve nem tud megváltozni. soha. eltakarni, elfedni lehet, de hosszú távon 1. ára van, 2. úgy is előjön a való s az sokkal rosszabb tud lenni.
s mondhatom azt is, amit valóban gondolok. a sejhaj nyalással és a képmutatással nem megyek sokra. lehet, h durván fogalmaztam, bár nem érzem úgy, de ex is ilyen önző lusta volt, s még mellette őt kellett sajnálni, h jaj szegény, ezért érintett a dolog. bocs Scoop.

Andi, írtam, h a mostani eszemmel... anno mindenem volt, de eszem egy gramm sem...s tényleg könnyű mondani. Amíg az ember magától nem érik meg rá, addig úgy is csak mondani lehet, hiába. de ez természetes ..

hogy mit lhet tenni? beszélni kell a problémákról őszintén, nyíltan.de ehhez mindkét félnek őszintének kell lennie, h eredményes legyen. s bizony ez veszett nehéz, mert az ember fél.. fél az egyedülléttől, fél a változástól. hajlamos azt gondolni, h neki csak ennyi jár, vagy éppen abban nőtt fel, hogy ez így normális és elfogadja.. szóval qrva nehéz.....

Dorka baba gyógykommandó elitalakulata úton! ++++++++++++++++++++++++++++++

vicger

[quote="hgrita"]A írta:hgritaki otthon van tonhalas tésztában... Szerintetek hogy jobb, paradicsomosan vagy tejszínesen?
én még nem ettem de a tonhalas szendvicset parival eszem,és úgy isteni!

sutimano76

[quote]A írta:ki otthon van tonhalas tésztában... Szerintetek hogy jobb, paradicsomosan vagy tejszínesen?

paradicsom, fokhagyma, bazsalikum, oregánó, olivabogyó, chili, só, kevés cukor, ja és olivaolaj...---én így csinálom

t-pk

Rita: a vitello tonato-ban is tejszín és tonhal is van és fini ... szval, ahogy tetszik :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

[quote="scooper"] írta:scooper

egyszer már mondtam neki, hogy összefogok pakolni, ha így fojtatja, mondjuk más kapcsán, de azt hiszi viccelek, pedig nem. De ez most nem megoldás, mert szeretjük egymást, ragaszkodom hozzá, mert egyébként nagyon jó ember, csak forró fejű, meg "tökéletes, hibátlan, mindenki hibázik csak ő nem" :( csak kéne valaki, egy kívülálló, aki elmagyarázza neki a dolgokat, mert én hiába mondom, talán ha egy kivülálló magyarázza el neki, megérti, hogy mi a gond :cry: és elhiszi, hogy nem csak nekem kell egy kapcsolatban alkalmazkodni....de ha a fene fenét eszik is, ma le fog velem ülni beszélgetni, ha teccik, ha nem, mert ez íy nem állapot :cry:

Scoop... most már valóban kellemetlenül érzem magam, s előre is bocsánatot kérek. egy pillanatig sem vitatom h szeretitek egymást. mint mondtam voltam már hasonló cipőben, formára dettó, árfekvésben hasonló, csak a tiéd nagyobb. aztán megtapasztaltam, h ettől milliószor másabb, jobb, igazi szerelem létezik. a tökéletes összhang, hangos viták, duzzogások, veszekedések nélküli. mindent megbeszélős, együtt lélegzős, együtt gondolkodós. s nem csak az ócska limonádékban lehet ilyet látni.
Azt gondolom, h ha egy ember csak a másiktól várja el az alkalmazkodást, a hajlást és egyebeket, s maga érte nem tesz semmit, akkor az az ember magát szereti leginkább.

vicger

[quote="vicger"]K írta:vicgerata, nos, bár kellemetlenül nem érzem magam, de nem vagyok boldog tőle, h ezt gondolom :? többféleképpen is lehet erre reagálni: pl jajj szegény Te, sajnálak, de hát ez van, ilyenek a férfiak, majd megváltozik stb. Csak h ez nem így van. mert egy ember, a meghatározó személyiségjegyeket tekintve nem tud megváltozni. soha. eltakarni, elfedni lehet, de hosszú távon 1. ára van, 2. úgy is előjön a való s az sokkal rosszabb tud lenni.
s mondhatom azt is, amit valóban gondolok. a sejhaj nyalással és a képmutatással nem megyek sokra. lehet, h durván fogalmaztam, bár nem érzem úgy, de ex is ilyen önző lusta volt, s még mellette őt kellett sajnálni, h jaj szegény, ezért érintett a dolog. bocs Scoop.

Andi, írtam, h a mostani eszemmel... anno mindenem volt, de eszem egy gramm sem...s tényleg könnyű mondani. Amíg az ember magától nem érik meg rá, addig úgy is csak mondani lehet, hiába. de ez természetes ..

hogy mit lhet tenni? beszélni kell a problémákról őszintén, nyíltan.de ehhez mindkét félnek őszintének kell lennie, h eredményes legyen. s bizony ez veszett nehéz, mert az ember fél.. fél az egyedülléttől, fél a változástól. hajlamos azt gondolni, h neki csak ennyi jár, vagy éppen abban nőtt fel, hogy ez így normális és elfogadja.. szóval qrva nehéz.....

Dorka baba gyógykommandó elitalakulata úton! ++++++++++++++++++++++++++++++

Kriszti, én írtam félreérthetően....veled értek egyet csak én nem mertem ilyen nyíltan leírni mert mindenki más véleményen volt 2 nappal ezelőtt és , bár nem örülök, de végre valaki úgy érez ahogy én!!! Azt vallom egy férfi legyen férfi!! Igenis törekvéseket tehetne hogy találjon munkát, mert azért ő is szerepelt vállat a baba elkészítésénél. És fel is kell nevelni, de ahhoz sajna azért pénz is kell! Én nem vagyok anyagias, de amit szegény Scoop leír...hát nem lehet könnyű. Én így érzem, de nincs lehetőségem más házasságába "kontárkodni" főleg nem hogy az enyém sem N°1.

Kép
kata05

tonhal passz :roll:

vicger

Kata, egyetértünk

vicger

Andi... igen ez a fogatlan öregember fej.... Kép

Attilák boldog névnapot Nektek!

Nagyon el vagyok maradva... és csak gyűlik... gyűlik.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="madar"] írta:madar
[quote="babcika"]K írta:babcikaata :lol: :lol: nem vagy piskóta :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
vikiviktor

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="madar"] írta:madar
[quote="babcika"]K írta:babcikaata :lol: :lol: nem vagy piskóta :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép

"Jöttök Ti még az én utcámba"!!!! :wink:

Kép
kata05

Még nem olvastam vissza, csak 1 reagálás

Kata!

Lehet, pontatlanul fogalmaztam, én a futást nem mostanra értettem, hiszemn pont én iírtam, ilyenkor az aerob tipus nem ajánlott, hanem későbbre, amikor már lehet-szopi után. )És igen ahogy Madar is irta, csak az Én véleményem szerint a legjobb, valaki mást szeret.
Akár a sakkozástól is le lehet fogyni...... :lol: (na, ez vicc volt, nem ám megsértődni)

Na, visszaolvasok....

Kép
arvaerika

Szuszika... mit dolgozol otthon???
vikiviktor

[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="scooper"]h írta:scooperttp://www.elo.hu/hu/tanfolyamaink/kreativitas__onfejlesztes/digitalis_fotozas_tanfolyam/index

fotósjelöltknek...lehet, egy ilyenre befűzöm apát, hátha belefér a költségvetésbe :wink:

Bocs Scoop elöre is , ez csak az én véleményem, ne tedd, Dorka Timi szívesen segít, és szerinted belefér majd 1.5 évre közel 4000 Ft, és meg is éri, ugyan már, egyébként is a fotózás is gépfüggő is sok szempontból, szóval szerintem 16 hónapon kersztül ezért 3600 Ft-ot kifizetni pénzkidobás :roll: :oops: :oops:

lehet, igazad van....csak nézegettem, nem tom, mit takarnak ezek a leckék, mik vannak benne....én az ilyenek csk mondom, hogy szeretném, magamra nemsokat költök :evil: de ez van...

Szerintem amíg a csekkek lógnak a levegőben addig nem kéne ilyenbe befektetni.... :wink: meg aztán szerintem hüleség is.... :wink: inkább vegyél gyümölcsöt többet... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

[quote="babcika"]S írta:babcikacoop leírhatom a meglátásom :?: :?: :roll:

Szóval Rita írja, hogy " biztos voltak jelek" nos én nem hiszem ,mert láttam a vonalzódon, hogy nem több éves ez a kapcsolat, és ugye mikor Noncsa fogant akkor kb. 6 hónapja voltatok együtt, tehát ennyi idő alatt lehet nem voltak jelek, meg tegyük hozzá, hogy Kriszti is a mostani eszére hagyatkozva menne, tehát régen még nem volt meg a mostani esze, és szerintem neked (a nagypapin kívül) most van igazán családod, vagy rosszúl látom :oops: :oops: , nem akarok én bele kontárkodni, csak megérteni és segíteni próbálnék :roll:

nem kontárkodsz bele :wink: ha így érezném, nem írtam volna le....viszont, én elég jó emberismerő vagyok, és én már az első perctől tudtam, hogy milyen, én így vállaltam ezt a kapcsolatot...blogba írtam a folytatást.... :wink: apropó blog, köszi Andi a fehér betűk jobbak :lol:

KépKép
Kép
scooper

Scooper!

Krisztivel értek egyet, bár az ember másképp lát dolgokat fiatalon, mint később több kudarc árán. Én abszolut megértelek, akárhogy döntesz is, de gondold végig, mit várhatsz tőle hosszabb távon.Annyira fiatal vagy még és ahogy itt megismertek, tényleg több járna neked. :?

Dorkáéknak jobbulást, sajnálom, ami történt!

Zsalyam!
Tecc a frizkód!

Fürcsi: én nem fűtök pluszban, kb.23 fok van nálunk is.

Kép
arvaerika

[quote="hgrita"][ írta:hgritab]Babci, én olyan nagyon nyílvánvaló jelekre gondolok, minthogy valaki lustább típus-e vagy mennyire segítőkész, mennyire veszi figyelembe a partner igényeit is. Vagy csak én gondolom úgy, hogy ezeket nem lehet hónapokig megjátszani... Szerintem már randik alatt is kiütközik egy-egy ilyen. Ezért is írtam a nagy szerelmemről, hogy mai eszemmel már nem bánom, hoyg másfelé sodort minket a sors... Nála már kezdetben is voltak jelek, amiket csak a végtelen nagy szerelmem homályosított el... Persze, Scoop még nagyon fiatal, így másképp lát dolgokat, mint mi idősebbek, csak leírtam, ami hirtelen eszembe jutott. Nem ítélkezve, csak "tapasztalatból". Magammal kapcsolatban mindig jót röhögök ezen, mert túl sok nekem sincs, hiába is vagyok 33. Csak láttam másokat, beszélgettem sokféle emberrel...

ebben igazad van, és nagy szerelem történeted megfogott ám :wink: viszont én hiába vagyok fiatal, sajnos én megéltem sok olyat, olyanokról van tapasztalatom, amiket sokan egész életükben nem tapasztalnak. s nem kívánom senkinel, hogy 20 évesen ilyen tapasztalatokkal rendelkezzen :cry:

KépKép
Kép
scooper

[quote="babcika"]S írta:babcikacoop küldd ide, elmondom én neki :wink:

elküldöm :lol: :lol: :lol: de hogy el is megye-e :?: :roll:

KépKép
Kép
scooper

[quote="arvaerika"]M írta:arvaerikaég nem olvastam vissza, csak 1 reagálás

Kata!

Lehet, pontatlanul fogalmaztam, én a futást nem mostanra értettem, hiszemn pont én iírtam, ilyenkor az aerob tipus nem ajánlott, hanem későbbre, amikor már lehet-szopi után. )És igen ahogy Madar is irta, csak az Én véleményem szerint a legjobb, valaki mást szeret.
Akár a sakkozástól is le lehet fogyni...... :lol: (na, ez vicc volt, nem ám megsértődni)

Na, visszaolvasok....

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

Scoop, nincs simis smiley-m de képzeld ide, és bátor csaj vagy, ha tudtad, hogy ilyen, és így vállaltad, mert embert gyökereiben tényleg nem lehet megváltoztatni.

Kép
babcika

[quote="vicger"]K írta:vicgerata, nos, bár kellemetlenül nem érzem magam, de nem vagyok boldog tőle, h ezt gondolom :? többféleképpen is lehet erre reagálni: pl jajj szegény Te, sajnálak, de hát ez van, ilyenek a férfiak, majd megváltozik stb. Csak h ez nem így van. mert egy ember, a meghatározó személyiségjegyeket tekintve nem tud megváltozni. soha. eltakarni, elfedni lehet, de hosszú távon 1. ára van, 2. úgy is előjön a való s az sokkal rosszabb tud lenni.

egyetértek...egy különbség: ő érdekes módon csak azokban a dolgokban lusta, amihez nem fűlik a foga...dolgozni ezért szeret, mert imádja a szakmáját

KépKép
Kép
scooper

míg itt ilyen súlyos gondolatok repkedtek havat lapátoltam kint .. és annyira jól esett most ... és közben úgy csináltam, mint Rita a postán, ha hosszú a sor ....

Scoop ... osztom Kriszti, Babci, Erika, Kata véleményét ... persze tudom,hogy k...va könnyű innen okosakat mondani, de meglépni, mert ahogy Kriszti is írta az ember tele van félelemmel ... és talán egyikőnk sem egyértelműen ezt mondja, hanem, hogy "józanul" gondolj végig mindent ... fel tehet az ember magának kemény kérdéseket és arra nagyon őszintén kell válaszolni ... és ezek ismeretében meghozni a döntést ... akár így, akár úgy ...

KépKép
KépKép
madar

[quote="vicger"] írta:vicger

Scoop... most már valóban kellemetlenül érzem magam, s előre is bocsánatot kérek. egy pillanatig sem vitatom h szeretitek egymást. mint mondtam voltam már hasonló cipőben, formára dettó, árfekvésben hasonló, csak a tiéd nagyobb. aztán megtapasztaltam, h ettől milliószor másabb, jobb, igazi szerelem létezik. a tökéletes összhang, hangos viták, duzzogások, veszekedések nélküli. mindent megbeszélős, együtt lélegzős, együtt gondolkodós. s nem csak az ócska limonádékban lehet ilyet látni.
Azt gondolom, h ha egy ember csak a másiktól várja el az alkalmazkodást, a hajlást és egyebeket, s maga érte nem tesz semmit, akkor az az ember magát szereti leginkább.

ezzel is egyetértek, ezért akarok veler beszélni...mindamellett a bloban írtak miatt nem biztos hogy előnyös lenni szedni a cuccot meg a gyereket, és továbbállni...

KépKép
Kép
scooper

egyetértek...egy különbség: ő érdekes módon csak azokban a dolgokban lusta, amihez nem fűlik a foga...dolgozni ezért szeret, mert imádja a szakmáját

Hát akkor a mai napot figyelembe véve jobb lett volna, ha újságkihordó a szakmája :lol:

Bocs, nem akarom elviccelni, mert ez nagyon komoly dolog, csak oldani szeretném a hangulatot :wink:

Kép
babcika

Én lehet naivnak tűnök, de hiszek a változásban.......
láttam az 50 éves édesapámat megváltozni
láttam magamat 20 évesen megváltozni....
és úgy érzem még mindig folyamatosan változik a személyiségem....
de az a jó ha egy irányba változik pl. egy párkapcsolat....
két út egymás mellett, néha távolodva, néha összefutva.....

most nem tudom eme nemes eszmefuttatást folytatni:lol: :lol: :lol: :lol:
mert brüüüüüühiiiiiiii van

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="vicger"] írta:vicger

és te se érezd magad kellemetlenül...ha nem akarnám, hogy tudjatok a problémáimról, nem írtam volna le...és igenis szüségem van a tanácsaitokra, megértésekre, tapasztalataitokra

KépKép
Kép
scooper

[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="scooper"]h írta:scooperttp://www.elo.hu/hu/tanfolyamaink/kreativitas__onfejlesztes/digitalis_fotozas_tanfolyam/index

fotósjelöltknek...lehet, egy ilyenre befűzöm apát, hátha belefér a költségvetésbe :wink:

Bocs Scoop elöre is , ez csak az én véleményem, ne tedd, Dorka Timi szívesen segít, és szerinted belefér majd 1.5 évre közel 4000 Ft, és meg is éri, ugyan már, egyébként is a fotózás is gépfüggő is sok szempontból, szóval szerintem 16 hónapon kersztül ezért 3600 Ft-ot kifizetni pénzkidobás :roll: :oops: :oops:

lehet, igazad van....csak nézegettem, nem tom, mit takarnak ezek a leckék, mik vannak benne....én az ilyenek csk mondom, hogy szeretném, magamra nemsokat költök :evil: de ez van...

Szerintem amíg a csekkek lógnak a levegőben addig nem kéne ilyenbe befektetni.... :wink: meg aztán szerintem hüleség is.... :wink: inkább vegyél gyümölcsöt többet... :wink: :wink: :wink:

erre ítam, hogy csak mondom, megtenni nem fogom, mert magamra nem költök :wink: pontosan azok miatt a qurva csekkek miatt (is)

KépKép
Kép
scooper

Scooper!

Tényleg nagyon erős csaj vagy!!!!

Bár blogba való lenne, de csak dióhéjban: én már egyszer elváltam, ex durva is volt, lelkileg is alázott, ivott is(igaz keveset, de ő nem bírja, 2 pohár sörtől is hőzöngött)és mégis mindig azzal nyugtattam magam, hogy AMÚGY rendes ember, ő is szerette a szakmáját nagyon. Sőt, annyora, hogy nekem kellett visszamennem melózni, amikor Viki 1 éves volt. Ő meg annyit nem tett meg, hogy elvisze-hozza bölcsiből. Eljárt uszodába, sétálgatott a városban, stb.
Aztán elváltunk, lettek kapcsolatai-én szinte mindegyiket normálisnak tartottam és reménykedtem, hogy nekik sikerül megváltoztatni és végre lesz normáli családja. De azóta eltelt többmint 10 év és hiába próbálkozott, olyan maradt, amilyen volt.
Sajnálom, hohy ilyen ember a gyerekem apja és nem miattam, hanem Viki miatt elsősorban.
Tudom ezzel nem segítettem neked, hogy ezt leírtam, de okos nő vagy, meg fogsz mindent oldani...pláne, hogy te is átmentél már sok mindenen, ahogy írtad is

Kép
arvaerika

Bakker... még csak 627 oldalon tartok.... :? :? :? :? :? sose végzem.... :? :? :? :? ez egy ördögi kör.... :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Orsi... szerintem tök jól nézel ki... nincs ott semmi hiba.... :wink:
vikiviktor

Erika, ezt nem értem, akkor naplopó volt a szakmája, ha annyira szerette és mégis neked kellett elmenni melózni??? :shock:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?