[quote="babcika"]S írta:babcikacoop, nincs simis smiley-m de képzeld ide, és bátor csaj vagy, ha tudtad, hogy ilyen, és így vállaltad, mert embert gyökereiben tényleg nem lehet megváltoztatni.
köszönöm a simit, rámfért most nagyon
2010.01.07 15:05
[quote="madar"]m írta:madaríg itt ilyen súlyos gondolatok repkedtek havat lapátoltam kint .. és annyira jól esett most ... és közben úgy csináltam, mint Rita a postán, ha hosszú a sor ....
Scoop ... osztom Kriszti, Babci, Erika, Kata véleményét ... persze tudom,hogy k...va könnyű innen okosakat mondani, de meglépni, mert ahogy Kriszti is írta az ember tele van félelemmel ... és talán egyikőnk sem egyértelműen ezt mondja, hanem, hogy "józanul" gondolj végig mindent ... fel tehet az ember magának kemény kérdéseket és arra nagyon őszintén kell válaszolni ... és ezek ismeretében meghozni a döntést ... akár így, akár úgy ...
2010.01.07 15:06
[quote="babcika"] írta:babcika[quote="scooper"] írta:scooper[quote="vicger"]K írta:vicgerata, nos, bár kellemetlenül nem érzem magam, de nem vagyok boldog tőle, h ezt gondolomtöbbféleképpen is lehet erre reagálni: pl jajj szegény Te, sajnálak, de hát ez van, ilyenek a férfiak, majd megváltozik stb. Csak h ez nem így van. mert egy ember, a meghatározó személyiségjegyeket tekintve nem tud megváltozni. soha. eltakarni, elfedni lehet, de hosszú távon 1. ára van, 2. úgy is előjön a való s az sokkal rosszabb tud lenni.
s mondhatom azt is, amit valóban gondolok. a sejhaj nyalással és a képmutatással nem megyek sokra. lehet, h durván fogalmaztam, bár nem érzem úgy, de ex is ilyen önző lusta volt, s még mellette őt kellett sajnálni, h jaj szegény, ezért érintett a dolog. bocs Scoop.
egyetértek...egy különbség: ő érdekes módon csak azokban a dolgokban lusta, amihez nem fűlik a foga...dolgozni ezért szeret, mert imádja a szakmáját
Hát akkor a mai napot figyelembe véve jobb lett volna, ha újságkihordó a szakmája![]()
Bocs, nem akarom elviccelni, mert ez nagyon komoly dolog, csak oldani szeretném a hangulatot
2010.01.07 15:11
[quote="zsalyam"] írta:zsalyamn lehet naivnak tűnök, de hiszek a változásban.......
láttam az 50 éves édesapámat megváltozni
láttam magamat 20 évesen megváltozni....
és úgy érzem még mindig folyamatosan változik a személyiségem....
de az a jó ha egy irányba változik pl. egy párkapcsolat....
két út egymás mellett, néha távolodva, néha összefutva.....
most nem tudom eme nemes eszmefuttatást folytatni:lol:![]()
![]()
![]()
mert brüüüüüühiiiiiiii van
2010.01.07 15:14
[quote="kata05"] írta:kata05[quote="vicger"]S írta:vicgercoop, áááááááááááááááááááááááááá nincs jól ez így...
persze, neked mondja, hogy cseszed a pénzt, meg társai, ő meg cigizik, meg még lusta is, meg még van képe szalonnázni gyüminapon... hát tudod!!!!!!!!!! nekem volt ilyen férjem. nagyjából mindenki tudja, h mi lett a vége. Ha én lennék Te, a mostani eszemmel pakolnék, és isten áldja. Ennél sokkal, sokkal jobbat érdemelsz.
Tengdi, nem kell jegelni, sőt!
És még én éreztem magam kellemetlenül az "agyoncsapás" miatt.
2010.01.07 15:16
2010.01.07 15:18
2010.01.07 15:20
[quote="arvaerika"]S írta:arvaerikacooper!
Tényleg nagyon erős csaj vagy!!!!
Bár blogba való lenne, de csak dióhéjban: én már egyszer elváltam, ex durva is volt, lelkileg is alázott, ivott is(igaz keveset, de ő nem bírja, 2 pohár sörtől is hőzöngött)és mégis mindig azzal nyugtattam magam, hogy AMÚGY rendes ember, ő is szerette a szakmáját nagyon. Sőt, annyora, hogy nekem kellett visszamennem melózni, amikor Viki 1 éves volt. Ő meg annyit nem tett meg, hogy elvisze-hozza bölcsiből. Eljárt uszodába, sétálgatott a városban, stb.
Aztán elváltunk, lettek kapcsolatai-én szinte mindegyiket normálisnak tartottam és reménykedtem, hogy nekik sikerül megváltoztatni és végre lesz normáli családja. De azóta eltelt többmint 10 év és hiába próbálkozott, olyan maradt, amilyen volt.
Sajnálom, hohy ilyen ember a gyerekem apja és nem miattam, hanem Viki miatt elsősorban.
Tudom ezzel nem segítettem neked, hogy ezt leírtam, de okos nő vagy, meg fogsz mindent oldani...pláne, hogy te is átmentél már sok mindenen, ahogy írtad is
2010.01.07 15:22
[quote="zsalyam"] írta:zsalyams nem lehetséges az adott helyzetben történő párválasztásunk összefügg az önismeretünkkel is?
már csak azért, hogy ne mindig a másikat hibáztassuk......
2010.01.07 15:23
2010.01.07 15:24
nekem sem a teszveszen,de add meg a linket megnézem én,mert sztem saját termék nem jelenik meg!!![quote="t-pk"]V írta:t-pkalaki, aki ért a vaterához:
hogyan kell 1 forintos aukciót csinálni?
1 forintra írtam a kezdő árat, de mégsem jelenik meg a hírdetésem az 1 forintos aukciók között.
???
2010.01.07 15:27
[quote="vikiviktor"]N írta:vikiviktorekem is megjött a tgyás....![]()
![]()
Éneklés: én is szoktam babónak énekelni...de néha olyan sírásba kezd,....
pedig óvónéni vok vagy mi a szösz....
![]()
![]()
![]()
![]()

2010.01.07 15:28
[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76zért egy szóra ,ne hordjuk le teljesen a sárga földig,mert meg látni a jót is,nem kellett új szekrénysor,hanem megcsinálta!!!!!!az én férjem eljár dolgozni,hozza a pénzt(még 2-3 hónapig),aztán az itthoni munkákkal meg nem halad,olyan lusta,a konyhaszekrény alja tavalyelőtt kari óta várja hogy elkészüljön,hát még én hogy várom!!!de a playstation most is megy!!!pedig sinálhatná a szekrény alját is!!!na szóval csak annyi,hogy oké hogy munkát nem keres,de legalább csinál valamit!!!!az építőipar ilyen,majd márciustól lesz munkája,addig kéne csak kihúzni!!!!
2010.01.07 15:29
2010.01.07 15:31
[quote] írta:nekem sem a teszveszen,de add meg a linket megnézem én,mert sztem saját termék nem jelenik meg!!![quote="t-pk"]V írta:t-pkalaki, aki ért a vaterához:
1 forintra írtam a kezdő árat, de mégsem jelenik meg a hírdetésem az 1 forintos aukciók között.
???
2010.01.07 15:33
[quote="taranee"]H írta:taraneeali!
Dorkababának sok-sok gyógymanó!!!!!!!!!!!!!!
Andi: Jövő héten de-ös a párom, akkor lehet el tudunk menni a bogyókért. Akkor Katáékét is el tudom hozni. Majd megbeszéljük addig.
Kata: Ha sikerül, akkor elhozzuk a tiedet is.

2010.01.07 15:36
[quote="scooper"] írta:scooper[quote="zsu9"]V írta:zsu9.andi:feketepont mire???????
szerintem nem rád, hanem kata tesójára gondolt...úgy rémlik, ő is zsu

2010.01.07 15:39
[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor[quote="taranee"]H írta:taraneeali!
Dorkababának sok-sok gyógymanó!!!!!!!!!!!!!!
Andi: Jövő héten de-ös a párom, akkor lehet el tudunk menni a bogyókért. Akkor Katáékét is el tudom hozni. Majd megbeszéljük addig.
Kata: Ha sikerül, akkor elhozzuk a tiedet is.
Bocs Tara... de ez annyira aranyos!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

2010.01.07 15:41
[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Babcika... most, hogy megváltoztattad az avatarod... ami tök jó... (meg lehet, hogy nem is most... de én csak most vettem észre....![]()
![]()
) nooo a lényeg, hogy amikor a hsz-det olvasom... kiesik a szemem a villogástól... bocs...
![]()
![]()
![]()

2010.01.07 15:49
[quote="t-pk"] írta:t-pk[quote] írta:nekem sem a teszveszen,de add meg a linket megnézem én,mert sztem saját termék nem jelenik meg!!![quote="t-pk"]V írta:t-pkalaki, aki ért a vaterához:
???
http://www.vatera.hu/uj_espirit_kotott_ ... 00510.html
itt van..én látom, de csak a sima pulcsiknál dobja ki, az 1 forintos aukciónál nem...
Férj: addig örüljetek, amíg nem szeretnek bele a szörfbe...
2010.01.07 15:49
[quote="babcika"] írta:babcika[quote="scooper"] írta:scooper[quote="zsu9"]V írta:zsu9.andi:feketepont mire???????
szerintem nem rád, hanem kata tesójára gondolt...úgy rémlik, ő is zsu
Igen Zsu, egy másik Zsu -ról van szó, hogy értsd ő piskóta, kispiskóta, de Kata nem piskóta, de néha Kata piskóta ként szól hozzánk, mert nem tudják melyikőjük van bejelentkezve![]()
2010.01.07 15:53
| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|