A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Húúúúú,Manó hát neked se lehet könnyű....

és akkor itt kérnék elnézést hogy nem reagálok mindenre pl.: Zsalyam hajadra...pedig tényleg jó,illetve Erika...maraton :shock: azta,de elég sokan reagáltak és csak ugyanazt tudom mondani....

viszont ha valaki kimondottan az én véleményemre kíváncsi(valamilyen érthetetlen okból)akkor szóljon és mondom az igét :wink: :roll:

sutimano76

Nem tudom anno ki kérdezte a Megérzés című filmet Sandra Bullockkal,de most láttam,hogy holnap este 21:20-kor lesz a tv2-n.
Vendég

Én Lina, de már letöltöttem a torrentről és meg is néztem többször, de lehet apukával is megnézem, szerintem érdekes dolgokat vet fel, nézzétek meg Ti is Scoop!!!

Kép
babcika

Móka,ne hallgas dokinénire az iccaka lakmározásoknál,mert biza Berni is kel,legtöbbször 3 óránként,csak ritkán fordul elő hogy 4 vagy akár 5 órát is alszik egyben,pedig én lennék a legboldogabb,sőt ma mondtam is neki,hogy akkor ő is sokkal kipihentebb és jókedvűbb baba lenne!!!

nem is tudom írtam,hogy ma 6-kor apát zavartam fel a kisasszonyhoz,mert én már hulla voltam,és olyan jó volt mélyen 2 órát aludni,kimondottan úgy aludni,hogy nincs szolgálatra készen az agyam,testem!

sutimano76

Scoop,már tennap megjött a pínz,csak a hüle bank arról az alszláról nem küld értesítést....na szóval köszi!!!!

sutimano76

Sziasztok, megjártuk az orvost, Bence kapott két oltást, meg megmérték: 5400 gramm, és 1 hónapja volt 4930. Szóval szerintem ez nem rossz, de a doki szerint határ eset. Ebben maradtunk. A hosszát nem mérték. :) Bence picit sírt persze az oltás után, de aztán hamar megnyugodott.

Én nemsoká megyek fogdokihoz, pedig semmi kedvem... :(

Kép
frocli

na hahó :) mi most végeztünk az ebéddel 8) jöttek névnapot köszönteni hozzánk, s murphy is jött velük... még a sütit szeretném megcsinálni, remélem Luca partner lesz benne :roll:
most épp elaludt a cickón, remélem le tudom majd tenni...

Manó simi Neked! Remélem több ilyen idegcincáló napod mostanában nem lesz!

Erika maraton: hűazannya!!!!!!!

Süti, nem az egyéb munkához való hozzáállás a lényeg, illetve nem csak az... hanem, hogy az egész helyzetet hogy kezeli, kezeli e egyáltalán, milyen az embernek a másikhoz való viszonya, a megnyilvánulások. Vannak e érintések, csak úgy simogatások, ha elmegy az ember a másik mellett, vannak e összenevetések, akár kínunkban a számlák felett, vagy nincsenek..

Scoop blogot még nem olvastam, igyekszem, de elöljáróban: én sem féltelek ;) viszont tudom, hogy megérdemled, h istennőként hordjon a párod a tenyerén!

vicger

Az én párom is rosszul kezeli,és bár lehetne idillibb a kapcsolat sajnos kevés az az ember aki olyan mint amit te leírtál!!!megtalálni meg még nehezebb!!páromba egyet utálok hogy ha rezeg a léc,ő már leesettnek tartja,pedig nem esik még!!és sajna ha olyan a kedve,akkor semmi se jó,most pl. nem tudom levakarni,jó kedvű pedig itthon dekol,a hó miatt nem tudnak dolgozni a szabi meg így csak fogy,viszont olyan édi ilyenkor,jobb mint amikor egy pusziért is 3 éldányos kérvényt kell benyújtani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: de ha szlákról van szó,akkor nem ilyen!!főleg ha nincs miből kifizetni...nemtom most hol tartanánk ha anyósomék nem költötték volna a szláinkra azt a 160 ezret!!

sutimano76

Babcika!

Úgy értettem, csak már megint nem fogalmaztam meg rendesen(mindig sietek), szóval annyira imádta a munkáját, repülőpgépszerelő volt, hogy amikor kirúgták, nem vállalt el semmi mást, mert számára minden más munka lealacsonyító.Rep.gépszerelőket meg nem keresnek úton-útfélen :cry: (most egyébként kamionozik Európában)

Kép
arvaerika

Móni, ezt neked találtam.... bár biztos tudsz róla. És ha mész, akkor irigy vagyok.

Bor és csokoládé kóstoló lesz a Királyi Borház és Pincemúzeumban 2010. január 15-én pénteken 19 órától :)

Hazai kézműves csokoládék és a hozzájuk illő borok kerülnek terítékre. A boresten a következő pincészetek borai kerülnek bemutatásra:

Gere Tamás – Villányi Pinot Noir 2005, Tóth Ferenc – Egri Cabernet Franc 2007, Vylyan – Villányi Cabernet Franc 2006, Günzer Tamás – Villányi Merlot Barrique 2006, Sebestyén Pincészet – Szekszárdi Grádus 2006, Andrássy Kúria – 2000 6 puttonyos Aszú

A programon minden jelzett borhoz külön-külön csokoládét párosítanak.
A helyfoglalást, a várható érdeklődésre való tekintettel, csak előzetes jegyvásárlással tudják biztosítani.
Jegyár: 4500Ft/fő
Cím: Királyi Borház és Pincemúzeum, Budapest I. kerület, Budai Vár, Szent György tér, Nyugati sétány.
Tel.: 06-1-267-11-00

Kép Kép
manósziget

gyors folyt köv.

szóval a két ünnep között Apa itthon volt..
arany életem volt- gondoltam én, mert , h Ő volt a babóval, pelenkázta , fürdette, én persze besegítettem - ( ugye nálunk , amikor egyedül vagyunk, nincs besegítés :wink: ) - de nekem nagyon sok segítség volt ez..
igen ám, DE!
Apa , amikor a KisEmber ébren volt, folyamatosan dumált vele, mellette volt, játszottak..stb.
én? azért amikor ketten vagyunk, nem tudok mindig mellette lenni.. vele vagyok, nem nagy a lakás, de sokszor hagyom egyedül játszani.. - ez azt gondolom nem rossz..

No, hát odáig jutottunk szilveszter előtt, h KisEmber 8 kor letesz, s alvás 11-12 között ébredés... na, hát ezt a részt kihagyta, mert várta , h Apa beszélgessen vele, amit tett is, aztán mondtam, h ok , és befejeztük, a gyereknek egyedül is kell lenni.. mi lesz , ha ő nem lesz itthon, én képtelen vagyok egész nap gügyögni a babóval - ezt ne értsétek félre, de akkor a lakásban már nem találnám meg a babát se, annyira felgyűlne a a mosatlan, meg a kosz , meg a .... tudjátok....
Megértette!!! :D:D
és dokinéni, okosat is tud ám... a gyerekeknek kell az egyedüllét.. egyedül játszás, mert akkor alakul csak igazán ki a kreativitás. yesssss - APa elfogadta!!
Amióta nincs itthon, hiányzik nagyon, de imádom a kettőnk napirendjét!!!

Na most megint köszönök, mert a hétvégére megyünk a Mátrába barátokkal, s kicsit pakolnom kell....

Ja, és keresztszülők.. megvolt nálunk 20án a keresztelő.. Bátyám, s Apa nővére lettek a k.szülők...
A sógornőm két hónapig gondolkodott, h legyen ne legyen :shock: (anyagiakra hivatkozott)
hmmmmm...
Ő tudja a legjobban, miután Apa Őt is támogatja, mint mindegyik tesóját, s szomszédok leszünk az új lakásban, h mi nem a 10. rágókát szeretnénk megkapni, hanem vigye el sétálni, vagy majd vigyázzon rá, vagy tök mindegy, programozzanak...
az én kereszt szüleim, s egy évben egyszer jöttek, de ott nem volt szoros a kapcsolat.
ha én keresztszülő lennék.... örülnék, s felelősségteljesen vállalnám..:)

Kép

Kép
móka:)

Andi... hidd el nem kevés a tejed!!!!!!!!!!!!!!

Erika... akkor én neki állok sakkozni...
Kép (mert mozogni uuuuutááááálok... :roll: :roll: :roll: )
vikiviktor

Móni... tényleg... vagy mi a szösz.... Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Manó,kár volt ezt írnod Madarnak,mert fogyózik,és le van tiltva a borról!!!!! :lol:

sutimano76

Manó, én nagyon szeretem ezt a Bübchen márkát, abszolút rendben van Lőrinc bőre!! Én a Niveára allergiás vagyok, így nem mertem volna kipróbálni. És tényleg az a jó benne hogy nincs allergizáló anyag benne!! Jó, egyet elismerek hogy drága.....

Scoop, a popsikrémhez még annyit írnék, h ezt a mi dokinőnk fejlesztette ki, tehát nem natúr gyógyszertári. És tényleg egy álom ez a krém! ha gondolod íratattok neked egyet és próbáljátok ki! 200gr és 450-be kerül! És nekünk 3 hónapig elég volt!!!

Kép
kata05

Móka,nálunk is hasonló a szitu,Berni alig van el egyedül,mert amikor én nem vettem fel akkor apa igen,így az lett a vége,hogy már nem alszik el egyedül se reggel se késődélután a járókában,csak cicin.

sutimano76

[quote="madar"]D írta:madarr. Viki :lol: :lol: :lol: :lol: máááá, bocs ... és úgyis tudod, hogy imádom a hsz-eidet :wink: :wink: :wink: ... csak ez magaslabda volt :wink: ...

Ezt nem értem... szőke vok nnno.... Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

De 15.-én szénhidrát napja lesz és akkor ehet csokit!!!!! ;) :lol:

Kép Kép
manósziget

[quote="vicger"]
írta:
vicgerScoop blogot még nem olvastam, igyekszem, de elöljáróban: én sem féltelek ;) viszont tudom, hogy megérdemled, h istennőként hordjon a párod a tenyerén!

:shock: :oops: ezt megmutatom neki, kíváncsi vagyok mit szól hozzá :wink:

sütihez szurkolok, Luca tuti partner lesz benne! hanem, mondd meg neki, hogy finomat csinálsz, és ha majd nagy lesz, neki is ízleni fog!

süti: Ne hülyéskedj, mi köszönjük!!!

babci: megnézzük! terveztem is, de nem leszünk itthon, így majd ott nézzük meg, ahova megyünk. :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="babcika"] írta:babcika
[quote="vikiviktor"] írta:vikiviktor
[quote="taranee"]H írta:taraneeali!

Dorkababának sok-sok gyógymanó!!!!!!!!!!!!!!

Andi: Jövő héten de-ös a párom, akkor lehet el tudunk menni a bogyókért. Akkor Katáékét is el tudom hozni. Majd megbeszéljük addig.

Kata:
Ha sikerül, akkor elhozzuk a tiedet is.

Bocs Tara... de ez annyira aranyos!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Viki ezt nem értem, elmagyarázod mi tetszett annyira?? :oops: :oops:

Hogy Tara szólt Andinak, hogy elmegy a bogyókért és a Katáét is elhozza... és utána írt Katának is, hogy elhozza.... Ez nekem aranyos volt... pedig Kata olvashatta azt is, hogy Tara elmegy a bogyókért... húúúú most jól belekeveredtem.... :? :? :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Babcika... ezer köszönet az avatar másítás miatt.... Kép
vikiviktor

Kata, engem is pont azért érdekelne, mert nincs benne allergizáló anyag. Mírának mondjuk bejött a Nívea, de telent ekijön az ekcémája és akkor váltok neki a sima gyógyszertári fürdetőre... és úgy néz ki Ákosnak is kényes lesz a bőre (vele még mindenben gyógyszertárast használunk), de ha ez télleg jó, akkor megérné váltani.

Kép Kép
manósziget

[quote="arvaerika"]B írta:arvaerikaabcika!

Úgy értettem, csak már megint nem fogalmaztam meg rendesen(mindig sietek), szóval annyira imádta a munkáját, repülőpgépszerelő volt, hogy amikor kirúgták, nem vállalt el semmi mást, mert számára minden más munka lealacsonyító.Rep.gépszerelőket meg nem keresnek úton-útfélen :cry: (most egyébként kamionozik Európában)

így már jobban értem én is...nálunk azért jó, hogy nála a munka eég tág fogalom :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="kata05"]M írta:kata05anó, én nagyon szeretem ezt a Bübchen márkát, abszolút rendben van Lőrinc bőre!! Én a Niveára allergiás vagyok, így nem mertem volna kipróbálni. És tényleg az a jó benne hogy nincs allergizáló anyag benne!! Jó, egyet elismerek hogy drága.....

Scoop, a popsikrémhez még annyit írnék, h ezt a mi dokinőnk fejlesztette ki, tehát nem natúr gyógyszertári. És tényleg egy álom ez a krém! ha gondolod íratattok neked egyet és próbáljátok ki! 200gr és 450-be kerül! És nekünk 3 hónapig elég volt!!!

hát egy próbát megér, de a mienk is ilyen kutyult, csak nálunk nem a doki találta ki, hanem vki a ceglédi kórházban..sima gyógyszertárit alapból nem használnék sose...szóval ha megoldható, örülnék egy receptnek :wink:

KépKép
Kép
scooper

Frocli... szerintem semmi baj Bence súlyával... legalább elbírod... :wink: :wink: :wink: :wink: bocs... :oops: :oops: ez kihagyhatatlan volt számomra... mert én már alig bírom el Dórit.... :? :? :? :? Fogdoki.... :cry: :cry: :cry:

Enyim gyerek tanul fütyülni... apika tanítja... Dóri meg csücsörít... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó hatalmas simi Neked az übernyüginapokért.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ákosnak és Mírának üzenem, hogy hagyjatok anyának egy kis szusszanásnyi időt!!!!! :wink: :wink: Mert ha hagytok neki időt akkor sokkal kipihentebb anyucit kaptok!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Sziasztok!

nem igazán tudok most reagálni, kicsit szita az agyam, és Mókuska sem igazán partner, hogy anya nyugodtan olvasgasson!

Andi,én ma 2x fejtem egyszer 60ml-t és egyszer 40ml-t. majd 6-kor oda adom a 40-et és este lefekvés előtt a 60-at. és éjszaka még lehet megpróbálok fejni ismét!
babazenék: én csak kettőt tudtam letölteni, mert a többinél kiírta, hogy error, én csináltam vmit rosszul, vagy másnak sem sikerült?

bocsi, mindenkitől, de reagálni most tényleg nem megy! :oops: :oops: :cry: :cry:

KépKép
Kép
s.vera

Kép
v.andi

Móka... teljesen egyetértek... kell a babóknak az egyedüllét!!!!!! (ez nálunk is borult picit.... :? :? )
vikiviktor

Mi sima gyógyszertári popsikrémet használunk... és semmi bajom vele.... :P :P :P :P meg amikor utazunk akkor gabit.... vagy ami épp van a táskában és kicsi nem foglal helyet.... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

hogy a roston pipicici házi almaszósszal milyen isteni!!!
Kép

sutimano76

Csajok, asszem megpusztulok.... majd holnap az izomláztól. :lol: :lol: Én egy hőőős vagyok!!! Tornáztam!!!! BA-Live.... na nem mondom, hogy nem pihentem közben, de qrva jóóóól esett... most remeg mindenem. Remélem öcsike még megvárja hogy gyors lezuhi... aztán meg most jövök rá, hogy kéne vacsizni is... de nem vagyok éhes. :shock: Biztos a mozgás miatt... vagy akkora sokkot kapott a testem, hogy elfelejtett éhes lenni. :shock: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára manósziget 2010.01.07 19:06-kor.

Kép Kép
manósziget

2 centivel kisebb a hasam..tudom hogy ez nem nagy eredmény, de engem motivál :wink: :lol:

KépKép
Kép
scooper

2 centi igenis nagyon sok!!!!!

sutimano76

manó: ügyi vagy....én nem bírnám most a tornát, majd talán -10 kiló múlva :wink:

KépKép
Kép
scooper

[quote="sutimano76"]2 írta:sutimano76 centi igenis nagyon sok!!!!!

akkor jó :lol:

KépKép
Kép
scooper

Manó,te tényleg hős vagy!!!

én se torna se 90 nap!!!!

mozgásba csak a játékokat szeretem+bicikli(hóban nem megy),a 90 napost meg kizárolag tavasszal-nyáron mikor van gyümiválaszték!

sutimano76

Scoop, minden centi számít! ;)

Kép Kép
manósziget

Dorka babának gyors gyógyulást, kórházból minél előbb mehessen haza!!!

Manó tegnapi napod nehéz lehetett. 2 ilyen pici gyerkőccel nem is tudom mit csinálnék. Mikor Laura alszik annyi a dolog, na meg ugye Titeket is olvasni kell :wink:, nem tudom hogy lenne időm még egy gyerekre.

Zsalyam a rövid haj sokkal jobb. Én is tegnap vágattam rövidre a hajam. Nekem is sokkal jobb.

Munka: saját cég ( pontosabban a párom sajátja, de én is ott dolgozom 10éve ) adminisztrációs munkái.

Szombaton láttam a DM-ben a saját márkás bébi kajákat, tápszereket, de nem mertem venni. Azt hittem már régóta léteznek. Viszont vettem Babylove fürdetőkrémet, nagyon tetszik. Sokkal jobb mint a gyógyszertári és csak 450,-Ft körül van. Meg azt hiszem több is van benne.

Most a Pennynek a saját márkás pelenkáját használjuk nappalra, meglepően jó. 30valahány Ft/db és még sose volt vele baleset. Mondjuk nekünk eddig még mindegyik pelus jó volt.

Hát megmondom őszintén én is csak azokat a dolgokat csinálom szívesen, aminek látom értelmét, meg amit nagyon muszáj. De szerintem mindenki így van vele nem? Pl ablakpucolásban én is lusta vagyok.
Vendég

Dorka babának gyors és fájdalommentes gyógyulást!!!!!!

Kép
Kép
tengdi

Rita
Én is csak havi 3-4 kg-t szeretnék fogyni. Bár arról fogalmam sincs, hogy lehet ezt szabályozni, én még életemben nem fogyóztam.

Kata
Én Weledát használtam/használok az újszülött ill. csecsemőimnek. Az még biobb...dm-ben lehet kapni. Aranyárban :(

Kép
Kép
tengdi

most láttam Rita te is írtad Weledát, s te is uez kifejezést használtad.... :lol:
két helyen van megnyitva babanet, egyiken, ahol tartottam mikor utoljára fent voltam, másikon meg utolsó oldal, ahol írok

így mindenre tudok kommentálni, amire akarok. Nem tudom miért de erre kényszerem van.

Kép
Kép
tengdi

jaj nem is írtam,hogy kedden mértük Bernit és 2 napi kakival volt 6600gr.,erre tegnap kikakilta magát és este már csak 6560gr volt.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: gondolhtajátok hogy nézett ki pelus!!az egész u alak tiszta caros volt!!!gyerek is

sutimano76

Scoop
neked mi van a kezeddel???

Rita
írd már le, ha lesz időd a love storydat!!! Szretem az ilyen élő szerelmi történeteket!!!

Kép
Kép
tengdi

FLORA
gyere gyakrabban!!!!!!!! jól vagytok???

Kép
Kép
tengdi

Móni, köszönöm a jókívánságot (nekem is kettő van :wink: , mármint Attila :lol: :lol: )
Császárosokra is érvényes: a gátizomnak rendben kell lenni :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

És a többieknek is köszönjük :wink: :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Tengdi!!!! :shock:

...de azért fogok imádkozni :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Lina
szerintem azért nem alap egy diploma, mi lenne, ha mindenki diplomás lenne, megállna a világ!!!
Valami olyan szakma kell, ami keresett, s ha netán még az ember szereti is, akkor végképp jó. Ez mellesleg lehet diplomás....de

Én a mai eszemmel azt az energiát, amit a diplomába fektettem, inkább valami 1 vagy 2 jó szakmába és egy nyelvbe fektetném.

Az persze megint más, ha az ember álma egy olyan hivatás, ami diplomás. De csak a pénzért nem érdemes.
Én önkormányzatnál adóiroda vezető voltam, de nem volt az a fodrász, az az asztalos, az agarázsboltot üzemeltető.....etc etc...aki ne keresett volna havonta jóval többet nálam.
Már, ha a pénz miatt szeretnél diplomát...

Kép
Kép
tengdi

Móka
nagylányom most költözött vissza, itt él igen.

Frocli
miért határeset egy hónap alatt 470gr hízás???????????? :shock:

Kép
Kép
tengdi

Móni, engem nagyon érdekelne, hogy hogyan szerettették meg veled a futást, ha lehet... :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?