Drága Lányok,
megkérdeztem a Viranka javasolta helyet: sajnos jan. 23. már foglalt nekik és szombatonként 11.30-ig pilatesesek foglalják el a termet, ezért csak utána tudnának fogadni másokat (bármelyik szombaton), ezért inkább vasárnapot javasoltak, pl. 31. vagy febr. 7 is szabad még, de hamar be szoktak jelentkezni, ezért sietnünk kell. A hely maga olyan alteros, kézművesműhelyszerű, én legalábbis azt láttam, nem tudom, van-e másik helység... Nem tudom, döntsetek Ti, mi legyen (de, gondolom, a szombat lesz népszerű, 11.30-tól menni viszont nem túl jó, mert a gyerekek 1 körül már biztos álmosak lesznek...). Hát ez van.
Édesek vagytok, köszi mindent Nektek, hogy gondoltatok ránk a szerződéskor. Sajnos a földhivatali ügyintézés elhúzódik (2 nap), ezért aggódom, hogy az utalással nehogy elkéssünk a határidőn túl, pedig nem rajtunk múlik. Na mindegy, próbálunk haladni.
Vindo, köszi, hogy írtál a mammo témával kapcsolatban, remélem, nekem sem lesz semmi különös a problémám mögött. Még tejmaradványt (ha az az) is tudok nyomni a másik mellemből. Abszurd.
Zdori: aranyos vagy, köszi!

Bevallom, én most egy magánrendelésre megyek hétfőn délelőtt mammográfiára, mert nincs kedvem külön ezért elmenni a nőgyógyászhoz/háziorvoshoz elmenni, meggyőzni, h komolyan aggódom, és általában 40 alatt nem igazán veszik komolyan a mammográfiát kérőket, mondván, addig más vizsgálat is jó. Én nem akarom, hogy csak rá legyen esetleg fogva, hogy "ja, sokáig szoptatott, biztos az". Legyen normális vizsgálat, döntse el egy nem túlhajszolt doki, hogy mi ez. Egy analóg példa: férjem szemét ma vizsgálta meg egy szemüvegboltban egy szemész komolyabban, és most derült ki (pedig gyerekkora óta szemüveges), hogy cilinderes szemüveg kell neki. Ezt eddig a normál szemészeti rendeléseken sehol nem bírták észrevenni, sem a dioptriáit normálisan beállítani. Sajnos egyre kevésbé bízok a TB után járó eü. szolgáltatásokban, persze, vannak kivételek. De majd mesélek hétfő este bővebben, mi volt.
Timi26, tegyél fel Vikdaniékról képet, rég láttuk őket, no meg Téged is!!!