A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Orsi!

Ha már Te itt kened-vágod ezeket a dolgokat, szeretnék kérdezni Tőled valamit:

Szóval én Árminnal végig táppénzen voltam, és június 15-től kaptam a Tgyást november 29-ig. Viszont előtte is voltam ugye táppénzen az előző Babával (cukor meg pajzsmirigy miatt ez automatikus). Így totálisan kimerítettem a 2 terhességgel a 365 nap táppénzt, mivel ugye egy adóéven belül volt a 2 várandósság. Ha mondjuk márciusban vagy áprilisban jönne ketteske, akkor az már ugye új adóévnek számít és nullázódik a táppénz, vagy vissza kell számolnom mondjuk márciustól, hogy mennyi volt a táppénzben eltöltött időm és az hozzáadódna a következő táppénzhez??? Na jó kavalkád lett. A lényeg, hogy arra lennék kíváncsi, hogy jogosult lennék -e táppénzre, vagy csak gyed-re Ketteskével??? Mivel ugye egy ellátmány nem lehet egy újabb ellátmány alapja (tehát a táppénz nem lehet egy másik táppénz alapja). És mivel sajna a másik Baba miatt is voltam táppénzen így gyakorlatilag 2008-ban talán 2 hónapot dolgoztam. (így valszeg nem kaphatok táppénzt, mivel a táppénz alapot az azt megelőző év keresetéből számítják). Ugye jól gondolom???

Tickerplayground.com
breki76

Sillia,
Lóci tényleg óriás lett!!! :P :P :P Nagyon aranyos! :lol:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

Bond

Tesós kép :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó a huncut és Hugi az ábrándos.. :)
Vendég

Sziasztok!

Á,tegna már nem volt erőm folytatni,nehari.
Szóval:

Dodi! Gratula a viszgáidhoz,le a kalappal előtted,hogy gyerek és házimunka mellett így nyomod :lol:

Vásárlás: amióta Lili megvan,én sem nagyon vásárolok magamnak,de ha megtetszik valami,arra nem sajnálom. Masszíroztatni minden héten megyek,a manikűrös jön kéthetente. Ja és jövő héten kezdem az aerobicot,heti 2-szer.

Katy! A prevenar második részét kapta most Lili. Most 15 hónapos koráig elvileg semmit nem kap :lol:

Sillia! Lóci nagyon édes!! A kép alapján nem is gondolnám,hogy ilyen kis hiszti manó :lol:

Gyed: én pont most kaptam meg a cégtől az igénylő lapot,mindjárt elolvasom és megpróbálom kitölteni :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok,

Bond,
Manó és Hugi képe nagggyon aranyos (és igen, rettentően hasonlítanak(! Olyan édesek lehetnek! És a katicás is!!!! Meg a Yoda mester :D :D :D
Ja, bérszámfejtő: ma jött a számlámra TGYÁS, pedig szerintem már nem járna :shock: ... lapítok...
Fizunélkülit szerintem a GYED idejére, azaz 2 évig kell kérni.

Norka,
köszi a táblát!

Boo,
nagyon várjuk a sztorit az eltiltásról :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Parndorf - 2 éve voltam utoljára, olyan, mint itthon a Premier outlets. Nagy, sok bolt, jó márkák, amik itthon nincsenek, el lehet tölteni egy egész napot simán. Viszont sztem nem olcsóbbak az árak az itthoniaknál egyáltalán. Egy kirándulásnak jó. (bár most januárban lehet, hogy jobb, a leértékelések miatt)

Silia,
szia, minden okés?
:?: :?: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Lóci nagyon édes a képen!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:24-kor.

KépKép

KépKép
boo

Timea,
vigyázz magatokra!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:25-kor.

KépKép

KépKép
boo

Merion!
Félreérthetően írtam....
A Fotóvilág, ahonnan megrendelted a képeket (és én is), több üzletben jelen van. Nem a DM vagy a Rossmann csinálja a képeket, ők csak kapcsolatban vannak a fotós céggel. Sok más üzletben is lehet így rendelni, de a képkidolgozás egy teljesen független cégnél történik. Ezért tudtam én a Rossmannál csináltatni (ha megnézed az oldalukat, pont ugyanaz a fotós oldal jön fel, mint a DM-nél).

Épp most rendezgeti Anyu, amit neki csináltattam, és nem 10x15-ek a képek, hanem csak 10x13-ok, tök hülyén néznek ki a keretekben, albumban. :evil: :evil: :evil: :evil:

Boo!
Én egyszer voltam Parndorfban, de nem sokat tudtam vásárolni (egy Ralph Lauren pulcsit meg egy Mango felsőt). Viszont van egy Lindt bolt, na ott nagyon durván finom csokikat vettem! :D
KirándulásnaAztán bementünk Bécsbe, ott viszont egy havi fizetést elköltöttem. :lol: :lol: :lol:

Parndorfba szerintem akkor érdemes menni, ha márkára vadászol, ha viszont nem, akkor érdemes bemenni Bécsbe. (H&M és hasonló boltok ott vannak, ezekben leértékeléskor nagyon olcsón be lehet vásárolni)
k egyébként tök jó

Kép
katy76

Boo,

beszélgetés :idea:
Jól csináljátok, nekünk sem ártana egy kis dumcsi...

Toccs :lol: :lol: :lol: nálunk ez aránylag rendszeresen előfordul, általában a reggeli etetés után, mert túleszi magát a kis Haspókom!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Intimissimi? Én nagyon szeretem, van olyan szettem, amit 5 éve vettem és még mindig semmi baja.

Kép
katy76

Boo!! Pandorf nagyon jó,de szerintem nem kell kimenned addig,Biatorbágyon van a Premier Outlet,parndorfi mintára. Tök jó boltok vannak ott is :wink:

A gyerekemnek nem ízlik a krumpli,pedig szerintem tök jó lett. Na mindegy,megeszem én :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Ma reggel:
megetettem Törpicseket, leraktam a játszószőnyegére hogy molyoljon, amíg én teszek-veszek. Általában beszélget, pakol, de most egy idő után gyanúsan nagy volt a csönd. Benézek a szobába, hát Kismanóm úgy ahogy volt, a játékhalom közepén elaludt, szerintem próbált mászni, és úgy maradt, mert hason volt, lába felhúzva mint kiskorában :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(persze csak fél órát szundított)

OOOOOlyan cuki volt! Csináltam képet is gyorsan a telefonnal, csak ez a sz.r nem engedi felrakni valami miatt :twisted:

Most ebéd után leraktam, és elaludt :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Ilyen nem volt már kb 3 hete... remélem, nem lesz beteg, csak megtalálta az alvókáját!

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi

Néhány hete én is bébikosztot eszem
:? :? :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csibészke ma meglepően aranyosan viselkedik :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Éjjel csak kétszer kelt és hajnalban is elmolyolt a saját ágyikójában.

Tegnap vettem citromfüves rooibosteát, abból ivott, de azért nem tartom valószínűnek az ennyire nyilvánvaló öszefüggést. :roll:
Vendég

Sziasztok! :)

Ámuljatok s bámuljatok :shock: :P :

http://www.origo.hu/tudomany/vilagur/20100108-gorgofelho-latvanyos-gurulo-felhoalakzatot-fotoztak-uruguayban-a-tengerparton.html

Köszi a dícséreteket! :oops: :D

sillia!

Nagyon aranyos Lóci! Egyre inkább hasonlít Apára :o :D És neki is denevér füle van, mint Huginak. Úgy látszik a mi családunk már csak ilyen: Manónak meg tapsifülei vannak. :roll: :lol: :lol:

Tök jó! Amikor Hugi belekezd egy mozdulat sorba, akkor nem lehet tudni, hogy:
- tolatni fog
- majdnem oldalra borul
- kúszni szeretne
- előre "ugrik", mint egy kis béka. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Ha nem lennék lusta :roll: :oops: , akkor előkeresném gabi1-ék képeit, mert köztük van hasonló)

Még a testvér féltékenység kapcsán akartam írni.
Rájöttem, hogy nem esik nekem Manó, ha előbb vele foglalkozom, adok neki enni, stb. és csak utána Hugival. :roll: De szerencsére szó sincs kisajátításról. :D :D

Sztori.
Esti fürdetés. Hugival már megfürödtünk, az apja törülgeti a mosógépen. Nekem háttal van. Időközben már Manóval fürdök, vele szemben van. Manó egyszercsak se szó, se beszéd felkapja a vizes szivacsot és ezerrel pofán dob vele. (Pont úgy, ahogy az a bizonyos elcsépelt tortátamesikfejébenyomjuk poén) Szemüvegem, hajam csurom víz. Erre mi történik? Hugi sikítva nevet, majd ketten kezdik el körbe röhögni a fejemet. :evil: :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
Ezen a ponton megállapítottam, hogy az a picike szülői tekintélyem immáron romokban hever, és ezek majd ott akarnak minket hülyére venni, ahol csak lehet. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Már amikor nem veszekszenek majd... :roll: :roll: :? :? :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.08 12:56-kor.

Kép
Kép
200907?

Apának van denevérfüle, nekem meg eredetileg lapát, tehát nem meglepő hogy Lóci ilyen kis fülestojás lett :roll:

De szerintem nagyon aranyos vele, mint ahogy Manócska is.
Egy kislánynál már zavaróbb lehet a dolog nagyobb korában de Hugi füle igazán nem olyan hegyes!

És egészen nagykorukig többször változik a fej-fül arány.
Vendég

Boo

Örülök a kapcsolatjavító programnak :) :)

És gratulálok a pici fogacskákhoz.
Vendég

Sziasztok!

Kispocok:
Mi imadjuk azt a filmet, mar vagy 4x megneztuk egyutt. Utoljara karacsonykor. Nagyon szep film.

Boo:
Hatalmas gratula a fogacskakhoz. Foleg ,hogy minden fele mellekhatas nelkul jottek.
Mostmar biztos, hogy Lottinak is kint van a foga, mar latni is!!!
Ja es szerencsere Ot sem viselte meg. :)
Zsiri bufije. :shock: :D :D :D

Bond:
Edik a gyerkocok! Hugi nagyon szep es az a kep a katicaval... :D
A szeretgetos kep a kedvencem. :)
Neked aztan jol meggyulik a bajod a papirmunkaval. Meg szerencse, hogy Te ennyire alapos vagy de azert ez szomoru,hogy Neked kell utana jarnod es intezni azt amit a berszamfejto elcsesz.

Sillia:
Neked is jo reggelt! (ezzel egy kicsit elkestem?) Milyen kis huncut Loci. :D Ugy meg puszilgatnam azt az edes kis pofijat.

Timea:
Remelem ma mar nem kell kapkodnod annyira es lesz idod rank is. Hogy vannak a bordaid? Vigyazz magadra!

Merion:
Szerintem meg mindig nagyon hasonlit Mira Katara. Legalabbis en osszekevertem oket. Tunderi a lanykad es nagyon szepek a szemei. :)

Kép
Kép
bucus80

sillia! :)

Az orr mennyiben változik? :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Bond, Silia,

Fülesbabák :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem kifejezetten tetszik!

Nálunk a szemek "játszanak".
Apának vannak nagy, kerek kék szemei, amit ha bajban van, vagy sajnáltatni akarja magát, még jobban kikerekítve, nagyra nyitva bír nézni, mint a Shrek-ben a macsek :lol: :lol: :lol: (már rá szólok egy csomószor, hogy hagyja, ne műsorozzon, mert átlátok a szitán...)
Na, Nimródnak pont ilyen szemei vannak... [/img]

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond,

felhőn ámultam-bámultam :o :o :o :o

Furdetés-sztori: gondolj csak bele, hogy ez még csak a kezdet :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg, addig jó, amíg ilyen aranyosak együtt!
Nekünk is kell kishugiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...

KépKép

KépKép
kispocok13

Bucus,

Lotti fogacskához gratula!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

Sziasztok!

Köszi,a bordáim megvannak!Mákos vagyok. :wink:
Sajna még csak most tudom főzni az ebédet. :?
Palacsintát sütök.Ez ám a jó gyakorlat:Leülök a gép elé,majd 2 percenként kifutok h nem-e égett oda.. :P :lol: :lol:

Tamarának is radarosak,pedig nálunk senkié nem olyan,de mindig elfekszi őket! :lol:

KépKépLilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
tímea83
Ajka

Igazából szerelem:
Egyik kedvenc filmem. De már olyan sokszor láttam hogy nem valószínű hogy megnézem. Valahogy így vagyok a Csokoládé című filmmel is..

Charlie és a csokigyár:

Bond ajánlásával leültem megnézni.
Az első negyed órában azt gondoltam: mekkora baromság!
Aztán magával ragadott a hangulata és tettszett. Bár szerintem egyáltalán nem gyerekeknek való :roll:

Bond

Tapasztalatom szerint az orr csak növekszik. Az enyém sem kicsi (bár inkább hegyes mint nagy), apának meg nincs nagy orra csak nyele van a fejének...

:)

Lőrinc jelenlegi édi pisze szaglókájából majd kiderül mi lesz ha nagy lesz...
(mármint ha Lóci nagy lesz)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.08 13:19-kor.
Vendég

Bond

Megérzés

NAGYON jó film. Bár én eléggé beparáztam tőle.....
Vendég

A házimunka témánál én is mélyen sunnyogtam.
Apa mindent megcsinál. Két dolog van amit utál, a mosás és a vasalás.
Vasalni kb. annyit szoktam mint Bond... :)
A mosásnál igazából a teregetést rühelli, azt mondja rém idegesítő 1001 zoknit egyenként kiteregetni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Mármint a fülei..Tamarának :D

tímea83
Ajka

Tegnap leégett egy ismerősöm háza.:( Mindenük odalett. Nem maradt egy ceruzájuk sem. Bennégett 3 kutyus is :( :( Három 10 év alatti gyereke van Beáéknak. Borzalom :(
Kép

http://www.tuzendre.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=157&Itemid=1
Vendég

Húú és az Avatart láttátok??????? :P :P :P :P
Nekem nagyon bejön,igaz vagy harmincegy részletben néztem meg.. :roll:

tímea83
Ajka

sillia! :)

Nem véletlenül voltam kíváncsi a véleményetekre. :roll: :wink:

Esztétikai szempontból nem sok panasz lehet Apára. De a fülüket az ő családjától örökölték. Ezzel még nincs is különösebb gond, de az orruk az... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Az Iwiw-en láttad a képeket. Szerinted lehetnek olyanok később? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Jéééééééézusom conversano! :shock: :shock: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mi történt? Kályha, karácsonyfa...?
Milyen segítségre számíthatnak?

Kép
Kép
200907?

Nem is meseltem meg nektek, hogy jartunk Lottika utlevelevel. Oktoberben voltunk Londonban a Nagykovetsegen elintezni a Magyaro-i anyakonyvezest meg az utlevelet Lottusnak. Azt mondtak kb 3 honap mig minden elkeszul es megkapjuk az utlevelet.
Erre felhivom a Budapesti okmanyirodat hogy megtudjam hogy allnak az utlevellel, mivel 11.-en utazunk haza. Ez mult het hetfon volt. Azt mondjak ,hogy mar elkeszult es el is kuldtek a Washingtoni Nagykovetsegre! Mondom mi van? :shock: En Angliaban elek nem Amerikaban! Miert kuldtek oda? Azt mondja az ember: Miert nem oda kerte??? Miert kertem volna oda ha nem ott lakok!!! Szerintem ba....tak rendesen ellenorizni a cimet es a United Kingdom helyett a United States-be kuldtek a barmok.
-Mondom akkor most mi legyen?
-Hivja fel a Londoni nagykovetseget es kerjen ideiglenes utlevelet azzal haza tudnak jonni. Utanna irjon egy e-mailt xy-nak, hogy kerje vissza az utlevelet Magyaro-ra es mikor itthon lesznek atvehetik Pesten.
-Ok. Koszonom.
Egy hete senki nem valaszolt az e-mailemre. Tegnap ujra felhivom oket. Kozlik velem hogy innentol a Kulugyminiszterium foglalkozik a dologgal. Hivom oket hogy azzal a bizonyos xy-nal szeretnek beszelni. Azt mondja a no: Xy mar nem dolgozik.
En: :shock: Mar nincs bent? Haza ment?
-Nem, nyugdijba ment.
-en: :shock: Aha az jo.Akkor ez meg ez a problemam....
-Rendben. Kapcsolom az utodjat.
Ekkor mar baromi ideges voltam. Mondom akkor ebbol mar nem lesz semmi megint. Csodak csodajara. Az Xy szolt az utodjanak igy O tudott rola. Hala az egnek. Azonban az utlevel meg mindig Washingtonban van, mert meg nem tudtak vissza kerni magyaro-ra. Na mondom akkor hogy fogok vissza jonni Angliaba ha a kislanynak nincs utlevele? Ujabb ideiglenest kell igenyelnem?
De azt meg nem tudjak. Majd ertesitenek. Basszus meg az e-mail cimemet is akkor kerte el. Hogy akartak igy ertesiteni???
Szoval most ott tartunk hogy haza tudunk menni, de hogy hogy jovok vissza a kislannyal az meg kerdeses. :roll: :evil: :evil:

Kép
Kép
bucus80

bucus80! :)

Unión belül miért szükséges bármi is? Vagy a gyerkeknek azért kell? :roll: :roll: :?: :?:
(Különben is, a gyerket a gólya hozza, nem? :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: ) (Bocs. :roll: :oops: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.08 13:39-kor.

Kép
Kép
200907?

Conversano:Sajnálom ami az ismerőseiddel történt!
Remélem kapnak segítséget!

tímea83
Ajka

Bucus:Jaj de utálom h minden ilyen bonyolult!!!!!!
Ettől idegbajt tudok kapni konkrétan.
Aztán de jó ha nem tudtok visszamenni,nem számít ,oldd meg,mi?

Bond:Apának Nálunk krumpli orra van,és úgy néz ki h Tamara nem az én orromat örökölte..Majd meglátjuk. :roll:
Apa erre dühösen azt mondja mindig h ha nem tetszik neki majd megműtteti. :? :lol: :lol: :lol:

tímea83
Ajka

Bucus,
kitartás!!!

Bond,
te nagggyon kipihented magad! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Conversano,
atyavilág :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: szegények... mi történt?
(Apukám mikor gyerek volt (5éves) ugyanez történt velük, máig felemlegeti... nem egyszerű újra a semmiből talpra állni. Remélem, nekik is sikerül!)

KépKép

KépKép
kispocok13

Conversano:
Uristen! Nagyon sajnalom a baratnodeket. Nem is tudom mit tud az ember kezdeni ilyen esetben. Remelem van hova menniuk es van sok segitseguk. Mi tortent amugy? Meg szerencse, hogy ok megmenekultek.

Bond:
Tok jo az a gurulo felho! Kulonben hogy talalsz ra ilyen sok erdekes dologra? Azt tudom,hogy titkosugynok vagy, de ez is beletartozik a feladat korodbe? :lol: :lol: :lol:

Timea:
Az Avatart mi lattuk es nagyon tetszett. Foleg apa volt oda erte.
Orulok, hogy jol vannak a bordaid. :)

Bond:
Szerintem azert kell neki,mert nekunk is ellenorzik a szemelyinket a repteren. Attol,hogy unio van azert meg a reptereken ellenoriznek. Ja es biztos azert is ,hogy nem e raboltuk a kislanyt. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bucus80

Kispocok:
Szornyu lehet egy ilyen tragediat megelni. Meg egy felnottnek is, nemhogy egy gyereknek. :(

Szegeny csalad... mindenuk oda lett. Remelem sikerul ujra talpra allniuk.

Kép
Kép
bucus80

Szerencsére megmozdult majdnem fél Magyarország és sorra jönnek a felajánlások. Az önkormányzat elvileg ad szükséglakást is,de azt inkább ne részletezzük,hogy milyen és milyen emberek lakták azelőtt és milyen a környék. Jelenleg az anyukájánál vannak ,kilencen 2 szobában.. Basszus belegondolni is szörnyű,hogy egy pillanat alatt odaveszik az életed. Elektromos tűz volt.
Vendég

Conversano

Ez szörnyű
:cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Breki

Khmmmmm. Azért annyira nem vagyok ász a témában, de meg fogom kérdezni a főnökömet, ő anno a bérszemfejtők vezetője volt. Nekem is van egy pár kérdésem hozzá, írni fogok neki egy levelet, és biztos vagyok-mert nagyon nagyon rendes-, hogy válaszolni fog a te kérdésedre is.Hétvégén meg is írom a levelet.

Conversano

Jaj szegény barátodék, de szörnyű. szegény kutyák :cry: Jaj, Istenem, ez borzasztó. Ugye nem az a barátőd, akinek a lányával múltkor történt a gyógyszer bajság.

Ma pont felfigyeltem délben a hírekben, csak arról szóltak a hírek, hogy hol itt égett, ott robbant. Ez borzalmas.

Bucus

Szerintem meg lesz az a fránya útlevél időben. Ha ők tévedtek, szerintem gyorsan rendbe akarják hozni a dolgot :roll: .

Kép
Kép
orsi777

Eddig nem akartam írni róla, gondolván egyedül vagyok a lelkesedésemmel...

Évek óta nem voltam moziban mert sajnálom rá a pénzt. Nincs az a film amit ne lehetne letölteni..
De most azt gondoltam, ezt meg kell nézni!
Még sosem láttam 3D-ben filmet.
Teljesen beleszerettem a Na'vi-kba, elröppent az a három óra és amikor vége lett a filmnek olyasmi érzésem volt mintha valami tökéletes világból visszadobtak volna földre.

Apa két nappal később nézte meg, és amikor hazaért az volt a második mondata:
-Na'vi akarok lenni!

Az első pedig ez:
-Látlak téged..

:lol: :lol: :lol:
Vendég

Akkor a két kép, amit reggel óta próbálok fellőni... Kép reggeli beájulás a játszószőnyegen (szerintem mászni próbált, csak közben bekómázott)
Kép vajon kire ütött ez a gyerek? :-)

KépKép

KépKép
kispocok13

Felétek is egész nap esik az eső?
:? :? :?
Vendég

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.21 09:27-kor.

KépKép

KépKép
boo

Orsi

Nem ,Ő egy lovastársam.Gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Én azt hiszem megbolondulnék. A házat újra lehet építeni,de egy csomó olyan dolog van,amit soha többé nem tudsz megszerezni. Fotók,a gyerekeid első rajzai, levelek stb..
Vendég

Katy,
Így már értem! :lol: Én csak 20 képet rendeltem...

Boo,
Kíváncsi vagyok, hogy a tervezett 3 óra elegendő lesz-e... :roll:

Conversano,
Szörnyűűű volt látni azt a képet...nagyon sajnálom az ismerősödéket! :(

Bucus,
Azért baromi nagy balféknek kellett lennie annak, aki a UK-t összekeveri az USA-val... :evil:

merion

merion

Boo,

Ausztria felé már nincsen határállomás, ahol ellenőriznének...a repülőtéren meg van. Úgy hogy Ti bátran útnak indulhattok autóval...

Sillia,
Mifelénk ónos eső esik, szerencse, hogy 0 fok felett van a hőmérséklet...

merion

merion

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?