A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

jaj, zsalyam, csorgott a nyálam ...
férjed kiakad? vagy megkérdezi, hogy miért nem hallgattál Sütire (Bloody Mary)? :wink: na, jó, ezt akkor mi sem fogjuk kipróbálni.

Andi: Barni csudapofa tényleg

KépKép
KépKép
madar

Jaj, leírná gyorsan nekem valaki ezt a tejserkentő teakeveréket? görögszéna meg mi? és hol lehet kapni? és hogy kell belőle teát csinálni? :roll: Köszi. :)

Kép
frocli

[quote="frocli"]J írta:frocliaj, leírná gyorsan nekem valaki ezt a tejserkentő teakeveréket? görögszéna meg mi? és hol lehet kapni? és hogy kell belőle teát csinálni? :roll: Köszi. :)

kecskeruta, és gyógynövényesnél szerintem :wink:

Kép
babcika

Sziasztok!

Timiéknek én is drukkolok nagyon, hogy hamarabb hazakerüljenek. Nekem a 4 nap is írtózatosan sok volt, pedig a János kórház gyerekosztálya tényleg jó, felújított, aránylag tiszta, 2 ágyasban voltunk majdnem végig szobatárs nélkül, de így is nehéz volt.

Andi: Köszi a könyves linket! És Barni hihhhhetetlenül édesen szunyókál. :lol: Gondolom jobban örülnél, ha ezt legalább részben éjjel művelné... :) Mit forgattok majd, amihez lakást keresel? És lehet tudni, mi volt a sorozat, amit említettél?

Tengdi: Férjem ELTE töri-politikaelmélet szakot végzett. :roll: Ment a hobbija után, ahelyett, hogy "rendes" szakot vagy szakmát választott volna. Ezekkel a szakokkal nagyon nehéz elhelyezkedni. A legtöbb évfolyam- és csoporttársa vagy politizál vagy van valami másik diplomája is (pl. gazdasági), és azt csinálja. Itt ha pl kutatni szeretnél, szinte esélytelen helyet találni, kihalásos alapon megy a dolog. Anno bekerült önkormányzatokhoz, minisztériumba és a mostani helyére, de váltani pl. versenyszférába jobb pénzért, vagy hogy valami más iránybe menjen, szinte lehetetlen. Te hol és mit dolgoztál? És férjed?

Zsalyam: Én is pont ezt mondom férjemnek: Nem akarok beleszólni a fiúk pályaválasztásába, de ami biztos, hogy humán szakra nem engedem őket. :oops: :roll: Azzal hacsak nincs komoly ismeretséged, nem lehet olyan állást találni, amivel egy férfi eltarthat egy családot úgy, hogy ne legyenek anyagi gondok, vagy pontosítok, ne kelljen a megélhetésen aggódni és egyről a kettőre lépni, míg mondjuk a feleség otthon van a gyerekekkel. Nálunk a családban a többség ilyen-olyan mérnök, vannak eü-sök is, hát inkább afelé terelgetem majd őket. Remélem lesz affinitásuk. :)

Viki: Hát, tényleg nem semmi pályafutás an mögötted... :lol: Teherautó sofőr? :shock: :shock: :shock: :) :) :)

Kriszti: Csupa jó hírek... :lol: Remélem sok ilyen lesz még az évben... :wink:

Madar: A lányokról már eddig is tudtam, hogy milyen édesek, de hogy te is milyen cuki voltál anno... :lol:

Kép

Kép
hgrita

Móni, tényleg a képek :oops: :oops: :oops: Le sem tagadhatják egymást, de azért nem két tojás :) Viszont Te tényleg nagyon kis ügyesen tartod a buksid :lol: s szerintem az alapvonásaid tökéletesen látszanak a babapofidon is :):) csak a hajad lett több ;)

lehet bizony annyit enni, amennyit bírsz ;) s mondom, a kókusz nagyon jól tud esni a sok punnyadt gyümölcs után, amit csak nyelni kell, mert frankón lehet rágni, nem édes, ráadásul laktató. fúúú veszek is köv. gyüminapra, csak menjünk boltba :)

vicger

hát kb. Madar .....de a vodkát nem szereti, inkább a bort.....a múltkor is beújítottam sütőtökös-krumplis-rókagombás-tökmagos raguval és csak a krumplit kapirgálta ki :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Manó: Örülök, hogy legalább éjszaka megesett gyerkőcök szíve rajtad és pihentél egy keveset. Nekem a most délelőtt volt majdnem hajtépős-világbólkifutós. :oops: Máté nagyon szenved a foga miatt (és még nem is látom, hogy annyira fehér lenne az ínye), így 4x próbáltam lefektetni, de nem aludt el, csak felszínesen, majd 5-10 perc múlva kelt is. Andris persze akkor zongorázott, furulyázott, dobolt, mikor altattam, vagyis próbáltam... :roll: Ördögi kör lett a vége: Máté ordított, Andris zajt keltett, én elvesztettem (sajnos nem a zsebkendőmet, hanem a) türelmem, ordítottam, szóval jól elvoltunk. :roll: :oops: Aztán adtam Mátának Panadolt, megetettem, bekentem az ínyét és most (per pill) alszik. Ki tudja meddig... :roll: Ő nagyon felszínes alvó napközben, és ilyenkor irigykedve nézem a tátott szájjal, mélyen alvó Barnust... :oops: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2010.01.08 13:02-kor.

Kép

Kép
hgrita

Kriszti!

Nem is ez a gondom, hanem elsősorban az, hogy mi itt - időnként eltúlzott - érzelmekkel teli anyák vagyunk. A saját szemszögünkből irogatunk le dolgokat, viszont sehol nincs jelen a másik fél. Pedig hát hallgattassék már meg ő is... Ennyire, amit itt leírunk, elég nehéz bármilyen tényleg megalapozott, helytálló tanácsot adni, főleg nem olyat, hogy az illető ilyen vagy olyan.
Pl. ha én szerdán úgy jöttem volna ide, hogy képzeljétek a párom nem volt hajlandó hónapokig elintézni az autóátiratást, és már megint nekem kellett a két kicsivel ügyintézni (ami nem is biztos, hogy igaz, de mivel esetleg épp mérges vagyok rá, ezért eszembe jut, hogy de a múltkor is, meg azelőtt is, szóval rögtön úgy érzem, hogy MINDIG).
Ha így tálalom (és esetleg még mondanék valami csúnyát, vagy elégedetlenkednék, hogy de még másban is, mert mindig az ágy elég teszi a zokniját (nem teszi :D) vagy bármit), akkor ti jogosan azt látjátok, hogy ő milyen rossz, nem csinálta meg, stb.
Ugyanakkor én nem mondtam, hogy ugyanaz az ember minden reggel 6-kor kel, hogy elindítsa a nagyokat az iskolába, és hogy engem hagynak aludni (ha a többi nem kelt). Na ebből meg az jönne le, hgy mit hőbörgök, szimplán lusta vagyok. Ja, de azt meg szintén nem mondtam, hogy igen ám, de az is előfordul, nem is egyszer a héten, hogy egyedül vagyok 5 gyerekkel este, és az egész esti procedurát én élem végig, és még az is előfordulhat, hogy éjszaka is nekem van dolgom (mert pl. a legkisebb fiam 10-kor elalszik, de éjfélkor felébred, és én hajnali 1-ig már hullafáradtan simogatom, hogy ne sírjon, és utána 1/2 6-kor még szoptatok is).
Szóval egy-egy (de még több is) hozzászólásból nagyon-nagyon sokminden nem derül ki, se rólunk, se a párjainkról, se a kapcsolatunkról. És mi sokszor a saját előéletünkből indulunk ki, pedig ez ugye másra közel sem biztos, hogy igaz.

Gyümi: lehet, hogy nincs igazam, de szerintem itt is lehet ám azért jó dolgokat csinálni, még télen is. Nem kell csak az alma-narancs-banán háromszögbe esni. Ha frissen nem is, de fagyasztva lehet másfajta gyümiket is kapni, amik szintén plusz cukor nélkül vannak. Ugye ha egy baba télen épp hozzátáplálós (pl. május-júniusi babák), és nekük nincs elrakva, akkor vagy bébiétel vagy ezek a fagyasztott gyümölcsök maradnak. Lehet kapni vegyes gyümit, meggyet, öszibarackot, áfonyát, stb. fagyasztva. Ha kiengedve nem is túl szépek, de pl. turmixnak?? Pici fűszerekkel (fahéj, vanília, gyömbér...)

Astrid

Kép
astrid

Rita, általában nekem is ez a gondom a gyerekbibliákkal: vagy csúnyák a képek vagy a szöveg használhatatlan, vagy mindkettő :( , de azért majd utánanézek :wink: Én fejből "mesélek" a gyerekeimnek ...

Köszönöm a drukkokat szerintem jól sikerült a hittanóra :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Rita látom kemény napod van! Kitartás!

Astrid ez nagyon jó ötlet.....tényleg anyum is tett el málnát, ribizlit, dejóóóóóó

KépKép
KépKép
zsalyam

Astrid, teljesen igazad van, és abszolut egyet is értek :) De senki nem azt sulykolta Scoopba, hogy most aztán azonnal irány Darány. s persze h meg kell hallgatni a másik felet is. Csak éppen ők nem írnak ide ;) így aztán én arra reflektálok, amit olvasok. és mivel én reflektálok, így a válaszban benne van az összes tapasztalatom, negatív és pozitív is, a gyerekkorom, az álmaim, az ideáim, a tudatalattim, minden. S mivel nem vagyok a dalai láma, ez így is marad minden hozzászólásomban. De nem tartom magam mindentudónak, sőt.. tehát ez csak egy vélemény a sok közül. S ahogy én is összegyúrom, kimagozom, válogatom, turmixolom a kérdéseimre érkezett válaszokat, így feltételezem, hogy a többiek is.
na mindegy, felesleges ezt tovább ragozni. Lehet sarkítani és kiragadni szavakat, vagy gondolatokat, s akkor tényleg elő lehet adni, hogy uszítok ;) pedig nem teszem, miért is tenném, :):):):)

vicger

Halihó!!!

Először is Dorkikám gyógyulj hamar, ismerem én is a rideg, dúrva kórházat babával, hát nem ajánlom senkinek, főleg a fertőző osztályt, ahol egyes kissebbségiek nem tudják felfogni, hogy a folyosóra nem hozunk gyereket :?

Móni, a lánykák és Te is nagyon hasonlítotok egymásra, de én sem kevernélek össze azért benneteket :wink: , ami viszont biztos, mindhárman nagyon szépek vagytok, és voltatok :wink:

Viki! Elképzeltelek teherautót vezetni, na nem semmi :D

Én szakmám lenne pénzügyi, számviteli ügyintéző, és először voltam könyvelő segéd 19 évesen, majd 21 évesen előléptem könyvelővé, aztán Jancsika, majd már csak ügyfélszolgálatosnak tudtak visszavenni, de jobb volt, kisebb felelősség, és a legjobban mégis a mellék melómat szerettem hitelközvetítés, hát az nagyon jó volt ,csak az volt vele a gond, hogy belem kijártam és hát a főnök felvet havi 2-3 millát, én meg 60.000-ret, és én csináltam mindent, de magam szakállára ezt csinálnám szívesen :wink:

Mindenki rossz éjszakájára : :evil: :evil:

Most a mienk sem volt a szokásos 22-06-ig, Most cumi beadagolás volt szinte fél óránként 2-5-ig majd kajcsi és aztán még 9-ig aludtunk, de már nappal sem az igazi, sokszor nyöszörög szegényke, szerintem egyrészt a foga, másrészt a kínzó ( terpesz rugit hívjuk így) idegesíti, mióta rájött, hogy tud forgolódni, és hát engem nem érdekel, most már le szoktam venni róla 3-4 körül és csak lefekvésre adom vissza, alapból is szét tartja már a lábait annyira ezt szokta meg az elmúlt 12 hétbe, meg szerintem attól nem fejlődik jobban a csontmag, hogy kínzom, torna van, hát és jövő héten megtudjuk az ítéletet is, már úgy várom is, meg nem is :roll:

Kriszti??? Nem egy a mi anyánk, ugyanis ma reggel hívott, hogy nem kell megadnom a tartozásomat , odaadja inkább tesómnak is , ugyanis történt,hogy két hónapja kértem tőle kölcsön, mert nem tudtam befizetni a számláimat, és olyan rendes, hogy ....szóval, ha a szüleim nem lennének nagy gáz lenne.

Scoop, jó hírek hurrá, gyerünk melózni!!!!

Gyümi nap, nekem nincs vele bajom, reggel megettem két mandarint meg egy banánt 9-kor, és még nem vagyok éhes, viszont a zöldség napon kilyukad a gyomrom az éhségtől, de én azt a napot szeretem akkor is legjobban, mert szeretem a cukkinit, padilit, csillag tököt, krumplit ,rízst, karfiolt, brokkolit... szóval én szeretem az összes napot, és jövő héten már beiktatok egy víz napot is, ha sikerül...
Ja és nincs centim se, bacca meg, de majd mérem a nadrágomon, míg nem veszek :D

Nem tudom kinek nem reagáltam, de igyekeztem!

jajj, hát persze, Keve fiú: Boldogat!!!!!!

Anna, hittan nagyon ügyes vagy te, már biztos megoldottad.

Ja és erről jut eszembe, valaki kérdezte, hogy gyerek bevezetése a biblia világába, én igaz nem 3 évesen de kaptam egy könyvet, 365 történet a bibiliából gyerekeknek, és nagyon jó és minden esete mondjuk lehetne egy történet, direkt egy évre szól ugye (365).

na ennyi ,nyüszizés van :roll:

Kép
babcika

Manó... hú dejót készítettél.... nekem egy kicsit a szemem jö ki amikor rágondolok... és eszembe jutnak a jobbnál jobb kaják....Kép de huss huss jókajagondolta... ma gyüminapom van és kifogom bírni!!!!! és ha nem gondolok rá egész jól bírom... egyébként is ezer a dolog... le kell szednem a karidíszeket... és közben nem gondolni kajára... Kép huss huss.... :wink: :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Astrid, tök jó, hogy írod ezeket a dolgokat, mármint, hogy egy-egy megnyilvánulásból-tettből milyen általánosító következtetéseket vagyunk hajlamosak levonni (én is sokszor :oops: ). Sikerült tegnap elkezdenem az erőszakmentes kommunikációról szóló könyvemet, és az is pont ezzel nyit. Hogy ne ítélkezzünk a másik felett, azaz ne mondjuk ilyeneket, hogy "De lusta vagy", csak mert nem tette akkor éppen a szennyesbe a ruháit, hanem tegyük hozzá azt is, hogy min szeretnénk, ha változtatna. stb, stb nagyon bő és hosszú a téma, csak ez most eszembe jutott... :wink:

Anna: Örülök, hogy jól sikerült a foglalkozás. Akkor majd várom az ötleteket... :)

Kép

Kép
hgrita

Manó Múzeum ... :lol: :lol: :lol: :lol:

Pofára esett Barnika nagyon édes!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mááár akartam kérdezni... írja a 90 napos, hogy kell inni ebédre egy bögre levest... ti isztok???? Mert én nem ittam.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
vikiviktor

Scoop, a te férjed még nagyon fiatal ember és tőled is függ, milyen férfi lesz belőle. Szerintem jelen esetben úgy van vele, hogy előbb megcsinálja a szekrényt, hogy ne maradjon félbe, aztán keres munkát, de mindenesetre kérdezd meg tőle. Én úgy láttam, hogy nagyon szeret titeket, téged és a kislányt és ha okosan szereted, hűséges és jó férjed lesz és jó apa. Tudnod kell, hogy ha úgy bánsz vle, mint egy anya a kamasz fiával, akkor ő úgy fog reagálni, ahogyan egy kamaszfiú reagálna az őt nyaggató anyjának: megsértődik, felesel, csakazértse stb. Ez egyáltalán nem hiányzik nektek, szerintem. Hogy te hogyan érzed magad ebben a kapcsolatban, az legfőképpen - ha az alapok megvannak - a saját gondolataidtól függ. Ha jót gondolsz a párodról, ha a jó dolgokon rágódsz, megtelik iránta a szíved szeretettel, ha a rosszon töprengsz, megtelik a szíved haraggal és keserűséggel. Nem várhatod el, hogy mindig mindenben tökéletesen úgy viselkedjen, ahogyan te szeretnéd, nincs a földön olyan ember... Vedd észre, ha valamit jól csinál és értetek tesz és dicsérd meg érte. Ha az elismerésed őszinte és szívből jön, nagyon hálás lesz érte, és különösebb mondás nélkül is még jobban fog igyekezni.
Lehet, hogy nem hiszel nekem, próbáld ki! :wink: Nagyon kérlek próbáld meg egy napig, hogy a jóra figyelsz és ha eszedbe jut valami rossz, azonnal elkezdesz csakazért is inkább valami jóra gondolni!
Szeretettel:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Tényleg Rita már akartam kérdezeni, hogy halad a könyvolvasás.......
a férjem is ezt kapta karácsonyra wink:......a hosszú utazások alkalmával felolvasok neki belőle :lol: : :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Viki: Fojtsd házimunkába az éhségedet... :wink: Írhattam volna főzést is, de ma még azt sem kell, szóval marad a portőrlés és tsai

Babci, én kérdeztem a könyvet, akkor felírom ezt is, köszi. :)

Kép

Kép
hgrita

Kriszti ez nagyon jó! :D

És akartam tegnap írni, de elfelejtettem:

Jézus azt mondta: "Kérjetek és adatik nektek!" (magyarul: kérjetek és Isten megadja, amit kértek :wink: ), úgyhogy tessék kérni, nem csk én vagyok itt protekciós, úgy látom! :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Milyen igaz ez ANNA........nekem is nagyon sokat segített........amit már régen is írtál........"ha jót gondolsz róla.......ha megtelik a szíved szeretettel......."
könnycseppecske
köszönöm

KépKép
KépKép
zsalyam

Sziasztok, szép napot!

Haladok a visszaolvasással, de a végére sosem érek :oops:

Kriszti: Nagyon csini vagy, abszolute látszik a különbség!

Scoop: Háááát, én még a felét se olvastam el amit írtál, de nem irigyellek. Jó tanácsot nem tudok adni. De asszem mindenhol vannak hullávölgyek, bizti jól fogsz dönteni akárhogy is lesz :)

Viki: Igazad van, asszem nem voltam a toppon :lol: :lol: :lol: Ez van.

Mi ma voltunk oltáson. Marci hősként viselte, 6700gr és 68 cm. Szóval növögetük, bár az élmezőnyt nem érjük utol :lol:

Utazásról is olvastam nemtom ki, de hajrá, és bátor vagy! Én nem mennék azt hiszem ilyen messzire.

Dorkinak sok-sok gyógymanó!!!!!!!!!!!!!

Madar: Elküldenéd nekem is a magozott 90-est? Meglátom hátha elkezdem. Még gyűjtögetem az erőt.

Naptár megrendeltem, nemtom ki küldte a foto.hu linket, de azon köszike még egyszer.

Ja és képzeljétek jön ma egy volt tanítványom meglátogatni. Férjes asszony már, hozza az esküvői képeit. Ilyen öreg vagyok már :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna: Gratula az órához!

Szóval jól össze-vissza irogattam, mi jutott eszembe, mi nem.

Amúgy képek jók, babák szépek amiket láttam.

Szóval pussz mindenkinek jó hétvégét, és ha akkor is ennyit irtok feladom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: sosem érek a végére

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Anna, mindig annyira bölcsen és szépen írsz a kapcsolatokról... A mondataidat ki kéne függeszteni a falra és rápillantani, ha az ember gondokkal küzd. De bevallom, nekem még sokminden javítanivalóm van ilyen téren... Hajlamos vagyok a legtöbbször a rosszra koncentrálni, azt észrevenni, a jó fölött pedig elsiklani. De majd tőled és a többiektől tanulok... :)

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

Dorka babának továbbra is drukk a gyógyuláshoz, Timinek pedig kitartás! 10 nap, az nagyon sok!
Hú az éjszakázás miatt nem irigyellek Titeket!
Félve írom le, de Laura 1 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. 12 órákat alszik. Aztán napközben is eszik, kis játék és alszik. Szüleire hasonlít szerencsére, mi is nagy alvók vagyunk.
Vendég

szegény Dorki! Remélem, Timi ott lehet vele...

Tengdi, bocs, de nem tudom leírni, miért izgultam. Túl hosszú és még nem is tartok ott, hogy le tudjam írni. Elmondani már tudom, de leírni nem. 3 éves történet :wink: , de talán már kimászom belőle...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

csak olvasó üzemmód van nálam, mert déltól zsúfolt a program, plussz holnap kis Balaton :D .... de vmi fontosat le szeretnék írni ...

Anna, köszönöm ...

KépKép
KépKép
madar

[quote="laki papné"]K írta:laki papnériszti ez nagyon jó! :D

Jézus azt mondta: "Kérjetek és adatik nektek!" (magyarul: kérjetek és Isten megadja, amit kértek :wink: ), úgyhogy tessék kérni, nem csk én vagyok itt protekciós, úgy látom! :wink:

Én vallásos neveltetést kaptam, férjem is, de kicsit mostnaság eltávolodtunk a hittől abból a szempontból,hogy nem járunk templomba, de én már közeledek ismét, csak most a vírus miatt nem merek közösségbe menni, oda sem, de a minap éppen erről beszéltünk, hogy mondtam neki Isten segít, segített, mert nem volt pénzünk és hát megemelte a bank a hitelkeretet, erre ő, hogy ja, hitelt adott a jó Isten, mondom igen, erre, hogy és miért nem lottó 5-öst, és mondtam,hogy arra nem vagyunk érdemesek, biztos valaki más jobban megérdemli, vagy éppen senki, de én inkább kérem, hogy Blanka csípője és az én rákszűrésem rendben legyen, mint a lottó 5-öst, és vajon arról ki gondoskodott, hogy a kollegája lelépjen és így több munka jusson neki és több fizetés, nem kérhetjük, hogy egy bőrönd pénzt adjon, azért kaptunk tőle értelmet, érzelmet, szabad cselekvőképességet, hogy használjuk is.... gondolom én.

Kép
babcika

Szuszi rövid hajas kép? :wink: :wink:

KépKép
KépKép
zsalyam

Rita, sajnálom a délelőttötöket, tuti valami buggyant bolygó együtt állás van ;)

Anna, olyan bölcs vagy! Pedig nem is vagy öreg ;)
igen, protkós vagyok :oops: nem is kicsit.... azért viccelődött is velem évekig rendesen :) jójó, tudom, h nem . az összes az én döntésem volt :) de jókat szoktunk beszélgetni :):):):)

Tara tanítvány: ejha! nyugi, biztos szülői beleegyezéssel házasodott ;)

vicger

Manó, azt mondták, hogy ilyenkor még teljesen rendben van, és - nevetséges, de - azóta tényleg jól vagyok :wink: :lol:

Hát 15 év alatt semmit sem változott az a kaposvári kórház...?!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Hogyan kell szakdolgozat íráshoz erőt gyűjteni????

tipp?

mos is itt pötyögök, ahelyett, hogy írnám :( :( :( :(

KépKép
KépKép
zsalyam

scoopnak írtad, de mindenkihez szólt, akinek szüksége van rá ...

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok,
Dorka babának +++++

Most csak 1 másodpercre ugrottam ide, de megnyugtatok mindenkit, aki nem alszik, hogy örüljetek, mert nektek csak 1 gyerek nem alszik éjszaka :wink: , legyetek poztitívak,....mi 10ig nézegettük, éjfélkor már fenn voltunk, utána 3 kor ....és mire 2 gyereket megszoptatok, már kelhetek is újra...de imádom őket, az a nagy szerencséjük, hogy amikor rám mosolyognak elolvadok...

t-pk

Barni nagyon édes, ahogy alszik!!!!

én elég jól viselem a gyümi napot, talán épp azért mert lehet csipegetni is. mis is vettünk fagyasztott erdei gyümölcsöt, lehet az lesz a vacsi, vagy én is párolok almát. Ti hogy csináljátok, félbevágva be a sütőbe míg megpuhul?

Madar: lánykáid gyönyörűek, de a te kiskori képedet elnézve nem csoda, és akkor már előre lehet látni, milyen szépek lesznek ha felnőnek!

Viki: teherautó sofőr :shock: :shock: :shock:

KépKép
Kép
s.vera

Astrid... teljesen igazad van.... vannak hirtelen felindulásos dolgok pölö... rengetegszer írhatnék én is... de pikk pakk megoldódnak, mert megbeszéljük.... :wink:

A másik amin a napokban gondolkodtam, hogy rengeteg olyan téma van... amit én pl ide nem is írok, de blogba sem, mert "pillanatnyi dolog" és szerintem ezzel nem csak én vagyok így.... :wink: :wink: :wink: ezért lett volna jobb a zárt topik... :? :? :wink: :wink: DE nem akarok vitát szítani... Isten ments!!!!! csak leírtam... és ami tutttti, hogy sok anyukát "elvesztettünk", mert már "csak" zugolvasnak... vagy gyors helyzet jelentenek... mert reagálni nem "mernek" a sok "jóakaratú" zugolvasónak köszönhetően!!!!! :? :? :? :? :? :? :? :? :?

Jaaaaaa és Kriszti veled is egyetértek... teljesen értem, hogy mit akarsz írni.... DE nem te vagy a dalai láma :?: :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ezen most teljesen meglepődtem.... :roll: :roll: :roll: :roll: 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

zsalyam, szólok, ha rájövök :wink: ... nekem is nagyon kellene

KépKép
KépKép
madar

[quote="babcika"] írta:babcika

Én vallásos neveltetést kaptam, férjem is, de kicsit mostnaság eltávolodtunk a hittől abból a szempontból,hogy nem járunk templomba, de én már közeledek ismét, csak most a vírus miatt nem merek közösségbe menni, oda sem, de a minap éppen erről beszéltünk, hogy mondtam neki Isten segít, segített, mert nem volt pénzünk és hát megemelte a bank a hitelkeretet, erre ő, hogy ja, hitelt adott a jó Isten, mondom igen, erre, hogy és miért nem lottó 5-öst, és mondtam,hogy arra nem vagyunk érdemesek, biztos valaki más jobban megérdemli, vagy éppen senki, de én inkább kérem, hogy Blanka csípője és az én rákszűrésem rendben legyen, mint a lottó 5-öst, és vajon arról ki gondoskodott, hogy a kollegája lelépjen és így több munka jusson neki és több fizetés, nem kérhetjük, hogy egy bőrönd pénzt adjon, azért kaptunk tőle értelmet, érzelmet, szabad cselekvőképességet, hogy használjuk is.... gondolom én.

Babcika, hidd el nekem, hogy a lottó 5öst, nem az Isten osztja.... Lucifer haverunk a ludas benne. Nem is kellene soha...

A din-djin-din Lucául azt jelenti, hogy vegyél fel :)

vicger

Teherautó sofőr voltam amikor a párommal összejöttem.... :wink: :wink: :wink: jaaa és minden hapi loholt utánam amíg meg nem tudták, hogy már nem vagyok szabad.... :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: tüzépekre stb jártam anyagért (tégla, homok, sóder stb...) Utána úgy kellett futkossak a hapik után és könyörögjek, hogy pakoljanak már nekem... rendesen kellett a pillámat rebegtetni.... Kép nem találtam pillarebegtetőszmájlit.... :(
vikiviktor

Zsalyam, és Móni!!!

Mivel ide szerettek írni, javaslom ide gépeljétek be a szakdolgozatot mindig,aztán jobb egér gomb, kivágás és oda meg bemásoljátok, na :?: :?: :lol: :lol:

Kép
babcika

[quote="zsalyam"]H írta:zsalyamogyan kell szakdolgozat íráshoz erőt gyűjteni????

tipp?

keress egy erőgyűjtsre alkalmas edényt, dobozt, bármit, a lényeg, h sok férjen bele. Ha ez megvan, nézz jól körül jártadban-keltedben, s ahogy meglátsz egy erőt, tedd bele dobozba ;););)

vicger

Babci hasonló..kicsit....engem a nagymamám vitt kiskoromba mindig a templomba.....imádkozni ő tanított.....aztán elszakadtam tőle....és akkor 8 évesen megingott a hitem.....aztán konfirmáltam, jártam templomba.....vitatkoztam a hittantanárral, lázadtam......
elmaradt....de minden este imádkozom...amióta családom van gondolkodom el a vallásosságon......anyumék 7 év óta rendszeres templombajárók lettek.....megint lázadtam....én kötelességből nem fogok tempomba járni.....
és most ott tartok, hogy jól esik elmenni!
és a JóIsten mindig megsegített! Örülök, hogy újból megtaláltam ezt az utat....
hú de zagyva lett..
Ja és fura, de amióta Rózát megkereszteltük reformátusnak, az én hitem szerint.....hát valami hatalmas változás történt.......
érdekes :wink:
bocs csak kibújt belőlem.....

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="babcika"]Z írta:babcikasalyam, és Móni!!!

Mivel ide szerettek írni, javaslom ide gépeljétek be a szakdolgozatot mindig,aztán jobb egér gomb, kivágás és oda meg bemásoljátok, na :?: :?: :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

köööööööööösziiiiiiiiiii Krisssssssssszti ez
is
jóóóóóóól esett! :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="vicger"] írta:vicger
[quote="babcika"] írta:babcika

Babcika, hidd el nekem, hogy a lottó 5öst, nem az Isten osztja.... Lucifer haverunk a ludas benne. Nem is kellene soha...

Milyen igazad van

A din-djin-din Lucául azt jelenti, hogy vegyél fel :)
:roll:

Nálunk meg ha nyöszög kérdem tőle, Ama-ama ( kérdem éhes e), erre vehemensen vigyorog és kapálódzik, jelzi igen :lol: :lol:

Kép
babcika

Babci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ezisjóóhóóó!

KépKép
KépKép
zsalyam

Zsalyam: ha megtalálod a megoldást (dolgozat írás), légyszi továbbítsd nekem is , mert nagyon el kellene kezdenem írni, még a vizsgák előtt, mert nem akarom, hogy minden egyszerre szakadjon rám! de valahogy annyira nem megy!

Diploma: csak egy szóra. én is azokkal értek egyet, hogy többet ér egy jó szakma, és tapasztalat, mint egy diploma, és nem utolsó sorban, hogy szeresd azt amit csinálsz, vagy tanulsz! én már kezdem utálni a sulit, és ha nem öltem volna bele már annyi pénzt, rég otthagytam volna a fenébe, és a tetejébe nem is azt tanulom, amit eredetileg szerettem volna!

Timi: nagy nagy simi!!!! kitartást, reméljük hamarabb haza mehettek! Dorki baba, gyógyulj meg gyorsan!

KépKép
Kép
s.vera

Tara... ne add fel!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Rita... jaaa port is kell töröljek... de Dóri szobájában.... és most alszik ugyhogy majd este törlök amikor apika itthon lesz és játszik Dórival... mert most tuttti kiesne valami a kezemből... :wink: :wink: :? :? :? :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Nekem fogyikor a legjobb elterelés az volt, hogy a tesómnak főztem mindenfélét, főleg édességet, én meg közben napi 1 szer ettem egy reggelit, de a főzéstől elteltem, és megálltam ne egyek, pedig a madártejet csípem ám..., szóval Viki, főzz a férjednek, ha éhes vagy :D

Kép
babcika

Babcika... semmi gond nem lesz Blanki csípőjével!!!!! Huss huss negatív gondolkodás!!!!!!!! :wink: :wink:
vikiviktor

Anna... szerintem nem változott.... :wink: pedig én csak egyszer voltam ott (hála...) de a leírtakból dettó ugyanolyan, mint anno volt... :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Tpk: nagy simi Neked és ölelés... sokat gondolok Rád, hogy mennyire "nehéz" lehet... és még a többi ikres mamira is!!!!!

[quote="vicger"] írta:vicger
[quote="zsalyam"]H írta:zsalyamogyan kell szakdolgozat íráshoz erőt gyűjteni????

tipp?

keress egy erőgyűjtsre alkalmas edényt, dobozt, bármit, a lényeg, h sok férjen bele. Ha ez megvan, nézz jól körül jártadban-keltedben, s ahogy meglátsz egy erőt, tedd bele dobozba ;););)

Ez tök jó... olyan jót nevettem.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?