A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Nekem az itthoni outletekben még sosem sikerült semmit vásárolnom... :? De most majd újra próbálkozom, és el fogunk menni. Azért Parndorf még mindig olcsóbb és szerintem nagyobb a választék...

Biatorbágy:
www.premieroutletscenter.hu

Törökbálint:
www.gloutlet.com

Jövő csütörtöktől, ha valakit érdekel...én eddig egészen jó dolgokat vettem itt:
www.lidl.hu/cps/rde/xchg//lidl_hu/hs.xs ... =3&nf=True

Mostanában az Auchanban vettem nagyon aranyos és olcsó bodykat.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

[quote="ikoka7"]N írta:ikoka7orka : írtam neked privit pár napja...nem jól vannak a táblicskuba Zsombi adatai. Minden rendben van ugye? Mert csak a táblát raktad fel és nem írtál este.

Ne haragudj, nem szándékos volt. :oops: :oops: Sajna a privit nem kaptam meg :( , de most javítottam a táblát! :) Remélem így már jó!? :wink:

Lányok, ha valami nem stimmel, kérlek szóljatok, elég nehéz átlátni a táblát és könnyen elkavarodok benne. :oops:

Üdv az újaknak! Azthiszem BUCUS-t nem üdvözöltem még! :oops: Táblába szívesen beírlak benneteket is! :wink:

Amúgy nincs gond, csak időm nincs gép elé ülni, de nem akartam, hogy tábla nélkül legyetek. :lol: :roll: :D
Vendég

Kép
Vendég

Orsi!

Nagyon szépen köszönöm így előre is! Nálunk a bérszámfejtést külsős cég csinálja és én voltam az első ilyen esete, aki ennyi táppénz stb-n volt, így Ő kérdezett tőlem, mint fordítva, meg még az adóigazolást is elcseszte tavaly, így nem igazán megyek vele sokra sajnos :( !

Odett pattija elmúlt?? Fájt Neki amúgy??? Nekem rögtön az ugrott be, hogy biztos fájhat Neki!

Conversano!

Ez szörnyű! Szegények...Istenem de sajnálom, ha rendes emberekkel ilyen történik :cry: :cry: ! Szegény Gyerekeknek ezt átélni basszus....húúú, még a hideg is kirázott.

Bucuss!

Fogacskához gartula!!!

Tímea!

Orr témánál mi is ugyanezt mondtuk, ha Lányunk lesz és Apa orra, akkor hamar elkezdünk gyűjteni a műtétre!!

Bár érdekes, ugyanis Kisbabaként Apának is kicsi orra volt (biztos mindenbe beleütötte, azért nőtt meg :wink: :D ). Szreintem átalakult az arcberendezése is, elég vékony arcú, így jobban kitűnik a hefti! De amúgy az orr meg a fül talán életünk végéig nő!

Mozifilmekkel én is úgy vagyok, hogy nincs kedvem ott dekkolni 1,5 órát, úgy, hogy úgysem ehetek igazán patti kukit, nekem meg valahogy az összetartozik. Azt meg hallani, hogy a mellettem, előttem lévő pofázik, csörög a mobilja, köhög, eszi a kukoricát, netán felteszi a nyakamba a lábát....hááát köszi nem. És ezért még fizessek is????? Akkor inkább itthon, kényelmesen megnézzük a filmet. Mondjuk a volt vőlegényem mozimániás volt, hetente mentünk, volt, hogy vizsga után ott aludtam el...na akkor én baromira megutáltam.

Tickerplayground.com
breki76

Boo!

Mi 1x voltunk Pandorfban, háááát igazán nem vettem semmit. illetve valami dm-szerű (mi is ott a neve???) üzletláncban vettem kozmetikumot, meg nagyon frankó táskát (Anyumnak is ajiba)...szóval szerintem akkor éri meg kimenni, ha sok mindent veszel, vagy ha ingyen van a benya (céges kocsi etc., vagy ha karácsonykor egy kis felfordulásra vágysz). Nyuszinak igaza van Biatorbágyot illetőleg!!!! Ott viszont jól bevásároltam!!!

De egyszer mindent látni kell szerintem is, mi is ezért mentünk ki tulajdonképpen!

Tickerplayground.com
breki76

Van valakinek tapasztalata a Revalidról? :?:

Kép
Kép
200907?

Conversano!
Most olvastam mi történt a barátnődékkel. :( :( Nagyon sajnálom őket!!! Szörnyű lehet ilyet megélni.
Azért jó tudni, hogy van segítség!!!

Breki!
Beszéltem enyémapával!!!
Ármin jöhet Dj tanfolyamra! :wink: Nem lehet elég korán kezdeni! :lol:
Vendég

Én ettől a zenétől teljesen el vagyok alélva.... :oops:

Babanet olvasás közben relaxálás képpen érdemes meghallgatni... :wink:

Kevés olyan szám van ami éveken keresztül képes hatalmába keríteni, de ez olyan!!! Jázmin már a pocakban volt amikor napi 10x meghallgattuk :oops: :roll:
Most újból rátaláltam...

http://www.youtube.com/watch?v=GTkzyyv0 ... re=related
Vendég

Bond

Én régebben szedtem Revalidot kúraszerűen, de láthatóan nem lett olyan hajzatom mint a dobozon széplő hölgynek :?

Persze ártani nem árt csak nagyon drága (nekem legalábbis)

Nekem amúgy a homlokomnál lehet látni hogy nő az új hajam.
Bár sok esélye nincs, mert Csibészke tépkedi rendesen...
Vendég

sillia! :)

A hajammal nincs gondom, a körmeimet szeretném inkább rendbe hozni. :roll:

Kép
Kép
200907?

Conversano!
Ez borzasztó. A kutyusokat is nagyon sajnálom. :cry:

Boo!
Breki hsz-ről jutott eszembe, hogy van Parndorfban Body Shop is, ami nálunk sajna nincs. Mindenféle natúr kozmetikumot lehet kapni, én Riminiben sokat vásároltam ott. Azt nézd majd meg feltétlenül (csak ne harapj bele az eper formájú szappanba, mert az íze nem olyan jó, mint az illata! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Kispocok!
A kép nagyon jó, tényleg álmos lehetett! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bucus!
Örülj neki, legalább több időt tudsz itthon tölteni! :D

Bond!
A revalidról én sem hallottam csodákat. A tesóm az első baba születése után körömgondokkal küzdött, nagyon töredeztek a körmei. Elment manikűröshöz, és ő adott neki valami csodalakkot, attól rendbe jöttek a körmei. Szerintem többet ér, ha elmész egy manikűröshöz, mint a kapszula. :wink:

Mozi: én szeretem a mozit, mi Apával sokat jártunk. Amióta Petra megszületett csak egyszer voltunk, mert a jó filmeket ritkán adják matiné időben. :(

Kép
katy76

Sziasztok!

Olvasással lemaradtam, mint a borravaló... :oops:

Tegnap olyan fejfájásom, migrénem lett, hogy még hánytam is, ma már istenes, bár reggel még kellett gyógyszert bevennem, most már tűrhető a fájdalom.

Gyermekeim jól vannak, bár Vicus nem igazán tolerálta a céklát, amit azért nem értek, mivel már korábban is kapott, és akkor az enyhe szoruláson kívül más baja nem volt vele, most viszont először megette, majd csomót visszabüfizett, és vörös foltok lettek a gyereken, ami hamar lement, de arra elég volt, hogy frászt kapjak.
Gábor szerint csak a meleg csapta ki (szerinte dögmeleg van idebent, pedig csak 22 fok körül vagyunk, ami szerintem nem sok, főleg, hogy a Virágot pelenkázni is kell).
Jól be is szorult a Vica a céklától, fájt a pocakja, lázmérővel kellett segítenem rajt.
Aztán ma is megkínáltam vele (apa erőltette :evil:), ma már nem is kellett neki.
Igyekszem visszaolvasni, és reagálni is mindenre, de nem tudom, hogy megy, mert még valahol az 532. oldal közepetáján járok.
Remélem sok szép képet raktatok, amiket megcsodálhatok!

Kép
Kép]
hendegabi

Conversano

Most néztem meg a linket, majdnem sírtam.
Én annyira félek a tűztől, már annyiszor belegondoltam , hogy mi lenne velünk, és szegény kutyikáimmal, ha tűz lenne. Szegény kutyákat el tudom képzeléni a ház közepén, köröttük a tűz :cry: És az a sok emlék.
Már könnyezek...
Biztosításuk volt ugye?

Sillia

Nagyon cuki, zabálni való :P .

Kispocok

Nagyon cuki Nimród is, olyan helyes kispasi :P

Szisz

Boldog névnapot a kis Attilának :P .
Norka

Ma betöltöttük a 6 hónapot mi is. Nagyon hamar eljött ez a nap. Hihetetlen.
Védőnő mérése:
6500 gramm, és 68 cm.

Vicának is nagyon boldog féléves szülinapot :P

Kép
Kép
orsi777

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 22:21-kor.
Vendég

Orsi

Úgy tudom,nem volt biztosításuk..

Czigka

A gondolattól is rosszul vagyok,hogy tűz üt ki a házunkban.

Nem vagyok nagy ember párti,de most könnybelábadt szemmel olvastam a netboardon ,hogy az ország minden részéről jönnek a felajánlások.
Vendég

Czigka

[quote] írta:n 16,5, apa 21,5.

Asszem nagyon lemaradtam valamiről... ezek az adatok mire vonatkoznak? :roll:
Vendég

Orsi777:
Remelem igazad lesz es tenyleg meglesz addigra mire jovunk vissza.

Kispocok:
Nimrod nagyon helyes kispasi mar most is. Biztos szivtipro lesz mire felno. :D :D :D Azok a gyonyoru szep kek szemek...

Boo:
Szerintem se kell Zsirinek szemelyi ha nincs ellenorzott hatar atkelo.

Norka:
Szia es koszonjuk szepen. Majd kuldom az adatokat. Ide irjam vagy inkabb privibe?
Nagyon tetszik a szam amit feltettel. Be is rakom kedvencekbe gyorsan.

Hendegabi:
Pont tegnap mondom apanak, hogy megfogjuk probalni a ceklat is nemsokara. De ha szorulast okoz akkor inkabb varok meg egy kicsit. Lottinak igy is van hogy nincs egy napig kaki.
Huuuu, sajnalom a migrenes fejfajasod. Nekem is volt hozza "szerencsem" mar. Csak nem birtam kikelni az agybol se mert ha megmozdultam majd meg orultem ugy hasogatott a fejem. Egesz nap agyba voltam, nem tudtam aludni, se enni es hanytam is. Csak fekudtem mint egy darab fa. Eddig az volt a legdurvabb migrenem. Remelem neked azert nem ilyen durva. :cry:

Czigka:
Na igen, most hozom be a lemaradasomat. :lol: :lol: Az elso par napban nagy volt a lelkesedes. Majd probalom visszafogni magam.
Mar 55 hozzaszolasom volt? Atya eg... lojjetek le! :lol: :lol: :lol:
Meg ha a Ti hazatok nem is egett ki azert biztos nem lehet(ett) konnyu feldolgozni. Sajnalom. :(
Ilyen fiatal voltal mikor megismerkedtetek? Wow. Es meg mindig egymas mellett. Gratulalok Nektek! Nagyon szep. Kivanom,hogy ez igy is maradjon!

Mindenkinek koszonjuk a fogacskahoz a gratulaciokat.

Kép
Kép
bucus80

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 22:22-kor.
Vendég

Eljutottam az 534. oldal aljáig + enyém hsz-től folyamatosan próbálok olvasni.

MOst az 532-534 közöttiekhez a hsz-eim (lehet, fele már nem is aktuális? :roll: )

Bond: tetszik ez a duci-trendi. Még egy kicsit bővíthetnék….
Charlie és a csokigyár: valóban nem az volt, mint amire számítottam, de nekem nagyon tetszett.
1-2-3 gyerekhez hozzáállás: Valahogy én itt már a 3 gyerekes kategóriába esem a 2.-kal is. 
Tányér: kicsit húzós volt az ára, úgyhogy egyelőre inkább nem veszünk. Viszont jó ötletet adott: Virsliből, sajtból kechup díszítéssel tudunk csinálni fejet, napocskát, virágot…. és a Nóci egész oda van érte.

Kispocok: mi az a FOA?

Gabi1: szilvesztei fogadalom 
Mensi: remélem nem kell dokihoz menned
Orsi: aranyos ez a bevásárlókocsira szerelhető bigyó, de azt hiszem, nálunk az a verzió lesz, hogy fertőtlenítő kendővel végigtörlöm, amennyire csak lehet…
Másik topicba bekapcsolódni: ha gondolod, szívesen látunk, de mostanában eléggé pang, lehet, itt többre mész.
Boo: mi 4-es méretű pelllust hordunk, ebből most jó arányban csak heti 1-2 alkalommal folyik ki a cuccos.
Evések: általában 6-szor egy nap:
7-körül szopi
10 körül szopi
1 körül főzelék (utána általában pár korty szopi)
3- fél 4 körül szopi
6 körül főzelék vagy köleskása (+ pár korty szopi)
8-fél 9-kor szopi
+ éjjel 1-szer fejek, általában 40-50 ml sikeredik, ami főzikhez megy.
Gyümölcsöt nálunk nem akarja enni, egyedül a banán, amit szeret, de azt csak ritkán merem adni, általában kásával megkeverve, mert kis szorulást okoz neki.

Csodálkozva látom, hogy már többen adtatok spenótot is a babának, nekem a védőnő konkrétan mondta, hogy ne adjak még!
fogyókúra-klubbhoz csatlakoznék…. de maradjon inkább a titokban, és csak a siker-sorrend jelenik meg hetente verzió
Szaloncukor-papír: nálunk is bejött. Én zusammen adtam neki, ő kicsomagolta, tömte (volna) a papírt, Nóci meg betömte a szaloncukrot.
Ancsurti: Hangi nagyon aranyos ezeken a képeken. Vicust még nem szánkóztattam (eszembe sem jutott), de lehet, hogy megpróbáljuk.
Bucus: segédeszközök a fogyihoz: Virág + Nóci emelgetése, babakocsitologatás, fahordás….. (na jó, van egy Norbi- dvd-m, de az minimum fél óra függetlenség kéne)
Hóesést láttam a tévében, nálunk is volt valamennyi, de ami nálatok, az már nagyon durva. Nem csoda, ha nem dolgoznak a védőnénik ,de erről illene értesíteni a „pácienseket”
Sajna ötletem nincs a kajáztatásra. Vicus nem nagyon eszi meg a gyümit, főziket inkább. Védőnéni azt mondta: hát, igen, jó szopó babáknál ez gyakran van így, ne erőltessem…
(uncsitesómnak meséltem, ő mindhárom gyerkőcöt 12-16 hónapos koráig szoptatta, és amíg teljesen le nem választotta, addig alig-alig fogadtak el valamit )

Marietta: mennyi volt a vérnyomid? miről veted észre? Nekem tegnap-ma 130/86, 130/89 volt. Nálam ez már magasnak számít…

Dodi: vizsgákhoz hajrá és drukk ezerrel.
Botond térdelése: nem semmi, és valahogy annyira más ezen a képen, mint általában.
Aztaaaaa, te tényleg nagyon sokat fogytál…. (irigy-irigy)
Tímea: munkahely: fel a fejjel, apa biztos talál valamit hamarosan, vagy még az is lehet, hogy meg sem szűnik a munkahelye…
Lilisgabi: kár, hogy nem jött össze a masszázs. Saját tapasztalat: amikor beleélem magam, hogy lesz valami (akár masszázs, akár szex), és nem jön össze (mert apa elfelejti, gyerekek „közbeszólnak”, elalszik apa), sokkal nagyobb csalódás, mintha csak úgy simán nem jött volna össze

Kép
Kép]
hendegabi

Ma én is majdnem felégettem Anyu lakását. :oops: :oops: :oops: :oops: Feltettem vizet forrni egy kis edénykébe, aminek műanyag hosszú füle van (kávékiöntőnek szokták a normális emberek használni). Szóval feltettem és nem is néztem, hogy a legnagyobb lángon van a gáz. Bementem a gyerekhez, tettem-vettem, majd gondoltam, hogy megnézem, forr-e a víz. Még szerencse, hogy kimentem, a kiöntő fül már lángolt! :shock: Gyorsan sikerült eloltanom. Úgy megijedtem, mert ha még tisztába is teszem közben Petrát, akkor ki tudja, hogy mi történt volna. :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Találtam Anyu gépén egy nagyon durva képet magamról. 2 nappal a szülés előtt készült:
Kép

Nem is emlékeztem, hogy így el voltam én is deformálódva. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Ha már hendegabi is így belehúzott, akkor nekem sem árt. :roll: :oops: :oops: (Á lá fogyókúra :lol: :lol: ) Szówell, akkor folytassuk a 328. pédzstől. :lol: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Soha nem rúgtál beeeeeeee :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
Vagy nagyon nem iszol, vagy nagyon jól bírod... mondjuk én a borkóstolós alkoholmennyiségtől már tuti az asztal alatt lettem volna :?

Nem nagyon szoktam inni. Nem vagyok absztinens, csak hétköznaponként max. (vörös)bort iszom, ha olyan a kaja. Sör nem játszik - kivétel a Radler :roll: :wink: . Így maradnak az extra alkalmak, de van egy pont, amikor már egész egyszerűen nem kívánom. Inkább rostosat nyomatok. :wink:

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Tempó: igyekszem, igyekszem, de nem fog ám mindíg sikerülni :oops:

Nyugi, egyelőre jó vagy. :wink: :lol: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Sokáig dolgozás: anyagi okok miatt, illetve mert a céges autót a szülési szabi után 6 hónapig tarthattam meg, így próbáltam minél jobban kihúzni a dolgot. (szerdán viszem vissza az autót, már most sírok mert úúúúúúúgy imádom... ráadásul nincs másik még
:evil: )
Azért annyira nem volt szörnyű a dolog, mert február végétől ( a stressz miatt görcsöltem) közöltem a főnökömmel hogy énaztánazonnal visszaveszek a tempóból, s lőn: nem túlóráztam, és heti két napot itthonról dolgoztam :lol: :lol:
(munkalkoholistaság terhesség előtt viszont sajna durván bejátszott)

Okosan csináltad, hogy rögtön hazatéptél. :wink: Bezzeg boo-t úúúgy kellett hazarugdosni. :roll: :twisted: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Oroszlánság: széles baráti köröm sajna nincs, party-zni viszont nagyon szerettem Nimród előtt! Most viszont a céges karácsonyi bulira nem volt semmi de semmi kedvem és hangulatom elmenni, sokkal jobban vágytam arra, hogy itthon legyek a fiúkkal :lol:
Akkor most mi van velem???

Semmi érdekes. Csak friss anyuka vagy. :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="katy76"]
írta:
katy76Találtam Anyu gépén egy nagyon durva képet magamról. 2 nappal a szülés előtt készült:
Nem is emlékeztem, hogy így el voltam én is deformálódva. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Kiskegyed noooooooormális????? Nem deformált vagy, hanem defektes, ha ilyeneket mondasz egy 2 nappal a szülés előtti képre. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Én a tea vízről szoktam elfeledkezni. Az még istenes, amikor már teljesen elforrt a víz, de amikor az amúgy piros edény már a bordónak a feketébe hajló árnyalatát veszi fel... :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"] írta:kispocok13annyira sokat írtatok és írtok még mindíg hogy féltem, nem tudom tartani a tempót, annak meg semmi értelme hogy havonta írjak egy helyzetjelentést magunkról.

DE VAN!!!! :twisted: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="szonibaba"]
írta:
szonibabaVálás: Én is szoktam néha pedzegetni apának, amikor rossz passzban vagyok, olyankor meg is ijed csórikám, hogy ugye nem gondolom komolyan, de persze, hogy nem. Vannak kisebb-nagyobb viták (általában sajnos a gyerekek miatt), de nem terem minden bokorban csak úgy az ilyen áldottjóember, mint enyémapa (nincs extra igény, viszont segít ahol csak tud, pénzt sem veri semmilyéhez és még a szex is jó vele)

...továbbá szemmmmtelenül fiatal(nak néz ki :wink: :oops: :wink: ), és áááldott jó, segítőkész ember. :wink: Úgyhogy válás helyett inkább hízással fenyegesd. :lol: :lol: :lol: (Most hirtelen nem jut jobb eszembe :roll: :oops: :lol: )

[quote="szonibaba"][ írta:szonibabacolor=darkred]
Ez a 9 hónap nagyon brutál dolog. Én mindig kiakadok, amikor a külföldi idióta törvényekről hallok (így gyerek témában). Komolyan gondolják, hogy az ember azért szül, hogy utána vmi idegen dadus v. ovónő v. mittoménki legyen a babával egész nap? És akkor mi van a kötődéssel, az anya-gyerek kapcsolattal, stb.?

Kit érdekel!? Anyuka menjen szépen termelni, növelni a GDP-t. Ráadásul azzal is új munkahelyeket teremt, ha más ra bízza a gyerek nevelését. :twisted: Érzelmi kötődés, kiegyensúlyozott kapcsolat, és egyéb marhaságok? Ugyanmár...! :twisted: :twisted: :twisted:
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Én azt ígértem a melóhelyen, hogy 1 évig leszek itthon kb. Annak a fele meg már letelt, és még csak most született Nimród... nincs kedvem, nem akarok visszamenni dolgozni, olyan pici még... de ha Hugi jönne, megoldódna a kérdés.
Csak az anyagiakat kellene durván újragondolnunk...

Olyan kár, hogy ez ennyit nyom a latba, és nem arról szól az elhatározás, hogy mennyihez van kedvünk. :( :( :(

Kép
Kép
200907?

Úgy látszik mindenki a Megérzést nézi :roll: :P . Tényleg nagyon jó film.
Jó éjt mindenkinek! 8)

Kép
Kép
orsi777

Megint itt hagytak a topictársaim érzésem van :oops: :roll: :( .

Breki

Neked akartam még írni, hogy nekem is az volt az eslő gondolatom, hogy szegénykémnek biztos fáj a pattija. Nem piszkáltuk, de ha ő véletlen hozzáért nem sírt, szóval szerintem nem fájt neki. Remélem. Különben már szinte teljesen elmúlt.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Tegnap nagyon szar esténk volt,pedig délután még aludt is Lili 2 órát :shock: 7-kor fürcsi,kaja,utána még játszás egy kicsit,mert tökre nem volt álmos. Aztán amikor láttam,hogy kezd fáradni,felvettük,kicsit ringattuk,aztána amikor próbáltuk volna berakni az ágyába(még ébren volt),ordítás... És ezt játszottuk 10-ig. :twisted: Nem tudom mi lehetett a baj. Lehet,hogy az oltást érzi?Vagy ezt az időt érezte?Na mindegy,remélem ma jobb lesz az este,nem örülnék,ha az esti alvókája is elromlana :lol: Amúgy 5-kor kel először :lol:

Conversano: Nagyon sajnálom az ismerősödéket,szörnyű dolog ez. Borzalmas látni azokat a képeket. Még az a szerencse,hogy nekik nem lett semmi bajuk.

Fülek:nekem elég elálló,de egyelőre úgy tűnik Lili a Zoli füleit örökölte,szépen simul :lol:

Boo:Ausztriába szerintem sem kell semmi okmány Zsirinek,mivel nincs már határ. :wink:

Ma megpróbálkozunk a répával,remélem azt jobban fogja csípni,mint a krumplit :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :)

Részemről ráértek este jönni, mert ma "házit írok": folytatom az 528. oldalt. Aztán egy kis pihi és jön a következő, és így tovább. :wink: (Hogy miért nem hagyom az egészet a francba, és kit érdekel :? ? Engem. Mert amit olvastam, és nem tudtam reagálni rá az nem hagy békén :roll: :oops: :lol: , amit meg nem olvastam, arról meg nem tudok. Lássuk be, ez tarthatatlan állapot. :roll: :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: Legfeljebb egy kicsit megszalad az egeretek... :roll: :roll: :lol: :lol: )

CSIBE83????????????????????? :?: :?: :?: :?: :?:

Amíg viszont el nem felejtem :) :

http://www.origo.hu/itthon/20100107-bochkorek-megallapodtak-a-slager-utodjaval-a-folytatasrol.html
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.09 12:04-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiBond:20 évesen egyszer ittam,2 pohár pezsgőt,cigiket szívtam,majd 3 napig 39 fokos lázzal feküdtem(nyár volt),és hánytam rendesen,így azóta nem voltam "részeg".Nem is leszek,nemrég vettem 1 tojáslikőrt,egyszer már beleköstoltam,ici-picit,rettenet. :lol:

Ennnyitől nem lehet így kikészülni. :shock: :shock: Biztos vagy benne, hogy nem volt más befolyásoló tényező? (Vagy esetleg egy félre csavart spangli? :wink: ) :lol: :lol: :lol:

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiConversano:Cipőn én is sokat töprengek,a hátam fájdalma miatt. :roll:

Amikor conversano felvetette a kérdést, akkor nem gondoltam volna, hogy ennyien "szeretnénk" ilyen hinta csukát. :o Komolyan egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy közösen dobjunk össze egyet, és 1-1 hónapig hordja mindenki. (Van egy ilyen jellegű film is egyébként, csak ott farmer nadrágról van szó. :lol: :lol: http://port.hu/negyen_egy_gatyaban_the_sisterhood_of_the_traveling_pants/pls/fi/films.film_page?i_film_id=73774&i_city_id=3372&i_county_id=-1&i_topic_id=1 Látjátok, miket nem tudok? :wink: 8) 8) 8) )

Kép
Kép
200907?

[quote="agi125r"]
írta:
agi125r...titoktopiclakók...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="agi125r"]
írta:
agi125rDe persze néha idegbajt kapok, ha valami nem egyértelmű neki: pl. tele a konyha mosogatnivalóval, a szennyestartóból folyik ki a sok mosnivaló, közben a kaja odaég, és akkor megkérdezi: mit segítsek? :roll: Ki kéne tapétázni, mit??

Akkor már mindenhol kitapétáztatok? :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Hugi rájött, hogy mire való a (hűtő)rágóka! :P :P :P :P

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]D írta:kispocok13odi,

tök jó hogy Teapa ennyire fogékony a kritikára! (Enyém élből mindent visszanyom, aztán 2-3 napig átgondolja, majd utána közli, hogy igazam volt... köszi :shock: )

Már ez is nagy dolog, úgyhogy: örülés. :wink: Már csak változ(tat)ni kell... :roll: :lol: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Hugiproject
sokan vagyunk, lehet, hogy ez egy maratoni topic lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hát, ha így folytatjuk, akkor már az öregotthonban olvassa majd fel nekünk az ápolónő a szemtelen unokánk bejegyzését, hogy: "Bezzeg a nyanya! Nézd meg mit írt annak idején a 328. oldalon. Mintha nem járt volna ő is ugyanebben a cipőben. Csak már szenilis... :twisted: " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Szülés előtt egy Cézársalival bőven elvoltam, most meg szénhidrátot kívánok minden mennyiségben :( kenyér, csokis keksz, tészta, fagyi, és bármi ami nem annyira egészséges...

Már nem tudom, hogy hol hallottam, de állítólag nem véletlen, hogy valamit épp akkor kívánunk meg, amikor. A szervezet pontosan(!) tudja, hogy neki valamiért erre és erre van szüksége MOST. (A pótcselekvésből adódó kajálást is ide lehet sorolni, mert addig is jó nekem, amíg a ropit eszem) Én például mit kívántam meg sokáig, amikor megjött? Semmit. A jégkrémen és a szeletelt(! :lol: :lol: ) bacon szalonnán kívűl. Utóbbi csak úgy magában, minden kenyér vagy egyéb kísérő nélkül. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Tényleg, jár(t) valaki közületek baba-mama jógára?
Rendszeresen jártam jógázni Nimród előtt, és nagyon hiányzik, mennék megint, kíváncsi vagyok milyen lehet bébivel....

Gondolom a porckorong sérved miatt nem jógázhatsz :( . Nincs valami lájtosabb verziója? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

[quote="bucus80"]K írta:bucus80ispocok

Valojaban nem tudom megmagyarazni ,hogy miert nem irtam ide elobb. Talan mert en is ugy gondoltam, hogy ugy sem tudnam tartani a tempot es az ido haladtaval mar ugy voltam vele hogy ha eddig nem jelentkeztem akkor most mar minek. De azert mindig ott motoszkalt bennem hogy de jo lenne ha tudnak a lanyok, hogy en ki vagyok. Mar nem birtam tovabb varni. Leginkabb akkor szorult el a szivem,mikor Conversano felrakta a babas videot karacsonykor es a Lottikam nem volt benne. Akkor meg picsogtam is.

Ennek a szeretnémdemégsemteszem kapcsán jutott eszembe. :roll: Kispocok13-mal ti mennyire tudjátok magatokban tartani, ha valami rosszul esik, vagy fáj? :?:

[quote="bucus80"]
írta:
bucus80Mindig nagy problemam volt a sulyom, de 4 eve mikor ide kijottem angliaba, sikerult lefogynom 20 kilot. Azt is csak azert mert olyan melom volt hogy allandoan rohangaltam, intezkedtem, cipekedtem. Igy vegulis par honap alatt leroppentek rolam a kilok.

Az étterem?

Kép
Kép
200907?

Na, most hallom itt a Babaneten a mászós Micimackó hangját. Tényleg a Mikó István. Ez tök aranyos, hogy ennyire azonosították vele. :D De továbbra sem tudok elvonatkoztatni az aránytalanul nagy fejétől. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops:

A Verebes István mesélte egyszer a Heti hetesben, hogy valamelyik nagysikerű darab után, amelyben ő is szerepelt megvárta őt egy rajongója, és a gratuláció közben nagy lelkesedéssel megkérdezte, hogy tudja-e, hogy számára mi a legeslegnagyobbszerű, maradandó alakítása.
- Nem.
- Bagoly a Micimackóban.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nem tudom, hogy ki látta a Magyar Vándort. Értem én, hogy mit szerettek volna, és nem is volt rossz az elképzelés, de valahogy nemigazán jött össze, többet is ki lehetett volna hozni a magyar (öntudat) keresésből. :roll: Ami miatt viszont mégiscsak tetszik, azok azok a kis finomságok, ahogy egy-egy szereplőt "megőriztek":
- Jumurdzsák: Bárdy György
- Mátyás király: Helyey László
- Tenkes kapitánya: Zenthe Ferenc.
Nekem ez igazi ínyencség. :wink:

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]E írta:kispocok13nnél már csak az jobb, amikor a konyhában állva megkérdezik, hogy valami hol van. Ez a dolog általában ott van az orruk előtt közvetlenül, csak nem látják. Ilyenkor Anya a nappaliból/gyerekszobából/fürdőből (kívánt rész aláhúzandó) remote elmondja hogy melyik szekrény, melyik polcán és melyik oldalon leledzik az adott tárgy, amit Apa hosszas turkálás és keresgélés után nagy nehézségek árán meg is talál...
:wink:

Én pont tegnap csodálkoztam rá - miután Apa felvilágosított - , hogy: "jééééééé, valóban itt van még a kb. negyed kilós lesütött libazsír májjal, a felső(!) polcon átlátszó(!!!) üvegben. Már kb. 2 hónapja... :roll: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
Apa miholvanja akkor szokott elhangzani, amikor valami olyasmit keres, amivel egyébként nem szokott foglalkozni. Számlák, iratok stb. Ha otthon vagyok: "Hagyjad majd előveszem. Egyszerűbb, mint elmagyarázni". De ha nem vagyok: "Húzd ki felülről a második fiókot. A sok dosszié között, úgy nagyjából középtájon van egy piros. Azt vedd ki, nyisd ki, és hátulról a nyolcadik papír az. Mi kell még? Ja, az pedig a jobb szélső fiókban van, a jobb sarka felé, a fiók 2/3-a körül." És ezt így becsukott szemmel. 8) 8) 8) 8) (Muszáj rendben tartani őket, mert különben ott hal meg az ember, ha valamire szükség van. :? Már nem egyszer eszembe jutott, hogy ha három másodpercem lenne elhagyni a házat, mert bombát talátak egy szomszédos építkezésen, akkor a gyerekeken kívűl mit kapnék fel? Mint állat, olyan gyorsan pakolnám át a papírokat egy jó nagy zacsiba. Mert manapság már nélkülük mozdulni sem lehet, mert különben csőstül jönnek a problémák. Bugyim, zoknim nem lenne, ha tényleg összedölne a ház, de papírjaim aaaazok lennének. Ahhoz képest, hogy ma már ennyire modern, digitalizált világban élünk egyre többre van szükségünk belőlük. :shock: . Beszarás, nem? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: )

Kép
Kép
200907?

[quote="bertina"]
írta:
bertinaMi is már nevén nevezzük a kistesót. Úgy sincs olyam szerencsénk…. :roll:

A fontos lagzi miatt? :roll: :?:

[quote="bertina"]
írta:
bertinaNálunk is így van, hogy apa házias lett mellettem, mert én is úgy szoktam meg, hogy otthon mindenki mindent csinál. A saját családomban is bevezettem. :wink:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="bertina"]
írta:
bertinaDodi:
Mi meg csak max. tavasszal kezdünk, mert augusztusban fontos lagzi lesz a családban. :oops: :oops: Égő leírni, de tényleg így van :D :D . 7-8 hónapos terhesen nincs kedvem 300-400 km-eket utazni stb.

Mi az, hogy fontos lagzi? :roll: :roll: A pápa nősül, vagy mi? :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="bucus80"]D írta:bucus80e en mindig is ugy voltam vele hogy ha gyerekem lesz akkor otthon leszek vele 3 evig ,kozben osszehozzuk a kistesot es meg 3 ev... de itt ez megvalosithatatlan. Akkor meg nem tudtam, hogy itt fogok elni es gyereket szulni.

A hazajövetelre hogy gondoltok? :?:

Kép
Kép
200907?

[quote="lilisgabi"]H írta:lilisgabiGabi:Asszem te kérdezted,én tervezem a továbbtanulást.Holnap megveszem a mesterképzéses tov. tan.-i könyvet,éjjel majd átnyálazom,mert pár hét múlva be kell adni a jelentkezést.

Elvetemült vagy te! :o :) Miért szeretnél még tanulni?

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiÍgy nem megy oviba március közepéig.Hurrááááááááááááá!!!!!!!!!! :lol:

Ööööööö...ez most a betegség elkerülésének szól, vagy pedig az ovinak, mint olyannak? :roll: :o Én szeretném, ha Manó mielőbb mehetne oviba. :roll:

Karácsonyi képek: :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2010.01.09 13:40-kor.

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]
írta:
kispocok13Na, megyek (pasim lázad, hogy már három órája a gép előtt ülök), jóéjt mindenkinek!

Gondolta meg volna hamarabb, most már késő! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

(Bakker! Most 9.-e van, az 528. oldalnál járok, a 3.-ai bejegyzéseknél. Magyarán 6 nap alatt 10 oldalt sikerült nyomatnunk. :shock: :D :D )

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]2 írta:kispocok13) ha beteg voltam, a szüleim ágyán lepedőből sátrat építettek Anyuék, be kellett másznom, és gőzölgő kamillás fazék fölött kellett lélegezni (szegény anyukám meg mutatta a jó példát)....

Nekem is kamillával kellett inhalálnom, ha taknyos voltam. :) Érdekes, hogy amíg el nem kezdtem, addig igyekeztem húzni-halasztani a dolgot, pedig amikor a törölköző alá bújtam, akkor már bírtam. Éreztem, hogy csöpög rólam az izzadtság, mindenütt folyik végig az arcomon, és valahogy az a tudat társult mellé, hogy minden egyes cseppel távozik a baci is. Olyan mintha megtisztulnék, és az ooooolyan jó. :P :P :lol:
Apa szeret kamilla teát inni. De én sosem kérek belőle, mert nálam a betegség társult mellé. Pedig semmi bajom sincs amúgy vele, jó az illata meg minden. Így én nem iszom, hanem használom. :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="lilisgabi"]K írta:lilisgabiispocok (akkor holnapra):Én is kruppos voltam,ezért tudom,mit kell tenni. :?

A tudás mindig az ember javát szolgálja, ugyanakkor van amiről örömest lemondok. :roll: :( :( :( :( "Örülök", hogy ilyen jól kezeled a dolgokat. :(

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiMár jobb a kedvem,de nem a régi,azért nem írtam mostanában.Sokmindent megbeszéltünk,volt,amiben meg is egyeztünk,már a szerint cselekszünk,de lenne még mit megbeszélni

Helyzet...? :?:

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiDe jövő 7végén egy pár órára elmegyünk vhova,ahol lehet sétálni,dumálni,mert 4 éve nem voltunk kettesben! :shock:

Ez rengeteg. És sajnos a 4 év az nem négy év. :roll: :( Ha jól számolok, akkor mi kb. 2,5 évnél tartunk. :roll: :roll:

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiMár 11 éve nem voltam anyukámmal együtt,csak látogatóban voltunk egymásnál,de együtt csak lakni vele 11 év után,mikor 19 évig sem ment jól,nem tudom? :oops: :roll: De alig várom,legalább megtudom,hogy változtam-e?Toleránsabb lettem-e?Most tényleg várom,de nem fogok engedni változatásokat a napirendünkben.

Khm...ez nem ellentmondásos egy kicsit? :roll: :roll: :roll: :roll:

[quote="lilisgabi"]
írta:
lilisgabiazt imádom,ahogy ő másképp főzi,mint én.

Miért nem főzől te is úgy? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="szisz89"] írta:szisz89Etetem-etetem, egyszer csak a gyerek feje oldalra, és elaludt. Olyan édes volt, majd megzabáltam!!

Huginál még csak most kezdtük el a hozzátáplálást, kíváncsi vagyok vagyok, hogy vele mi lesz. Ugyanis Manó is bealudt nem egyszer. :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: Először azt hittem, hogy tévedek, és megbökdöstem. De csak annyi volt a reakció, hogy felnézett, és már csukta is vissza a szemét. Se kép, se hang. :lol: :lol:
(Majd megpróbálok keresni ilyen képet)

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:39-kor.
Vendég

Íme, amikor Manó beájult kaja közben. (Bár ez nem derül ki a képből, de én tudom, mert egyébként sosem volt a székben :wink: )

Kép

Kép
Kép
200907?

czigka! :)

Szeretem az értelmes társaságot! 8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="agi125r"] írta:agi125r20 perc múlva hív, hogy nem emlékszem- e, hogy hol van a bontatlan gumikesztyű, mert a maradék levest beleöntötte a klotyóba, és a fehérrépa darabok elakadtak, ki kellene venni :roll: :twisted:

Ammegmilyen? Egyben volt a fehérrépa? Végre valaki, aki nem csak simán lezöldségezi :evil: . Nem tudom, hogy melyik a kulturáltabb, de nálunk az ilyen cuccok befőttes üvegekben, vagy dobozokban landolnak és mennek a kukába. Bár kétségtelenül kevéssé kommunális hulladék jellegűek... :roll: :roll: :oops: :oops:

[quote="agi125r"] írta:agi125rUgyanis bedöglött a villanyos habverőm /nem tudom, mi a franc a neve: lehet vele habot verni meg tésztát kavargatni- egy madzagos ufó, amiből kiáll két habverő vagy két csavaros fém :lol: /

Kenájhelpjú? 8) Robotgép. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Bond

Nem vagy egyedül, olvaslak én is :P .

Kiváncsi vagyok, mikor kerülök porondra:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Bond: köszi a helpet :lol: :lol: Én "csak" 3 oldallal vagyok elmaradva, nem tudom, valaha is pótolom- e? :roll: :D
Most csak ezért jöttem:
Boo: és akiket még zavar, hogy nem tudnak szopiztatni:
http://www.nlcafe.hu/babazzunk/20100109 ... zoptatnak_

Kép
agi125r

[quote="tímea83"]
írta:
tímea83Ennyi segítséggel nehéz lenne türelmesen mindent beleadva nevelni két kicsi gyereket.Ki akarom élvezni minden pillanatát míg ilyen kicsik!

Na, akkor ez egy rövid élvezés lesz. :wink: :oops: :lol: :lol: :lol:

[quote="tímea83"]
írta:
tímea83Arról nem is beszélve amit átéltem ebben a #@^˘ kórházban,hogy veszélybe voltunk mindketten.
Igazából nem tudom egyébként sem h császár után mennyit kell várni.

Másik kórház? (De nem a város szélén? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
A várakozási időre vonatkozóan mindenféle verzió, de talán az 1 év a legelterjedtebb. Vágjatok bele, amikor jónak látjátok. :wink:

[quote="tímea83"]
írta:
tímea83Erről jut eszembe:Az egyik csatornán megy egy műsor ami arról szól h vannak várandósok akik az egész kilenc hónapon át nem is sejtik h babát várnak.Az mekkora:bekerülnek a kórházba nagy görcsökkel és ott bejelentik neki h Ön szülni fog!
Erre (ahány részt láttam szinte mindig ez volt a válasz):de hát én nem is vagyok terhes!Tök érdekes.Én a végén már nagyon éreztem h nagy babánk lesz.

Én el tudom képzelni. :roll: Van amikor egész egyszerűen annyira iskolázatlan valaki, hogy a legalapvetőbb ismeretekkel sem rendelkezik (más téren sem). Illetve, amikor valaki annyira nem akarja a gyereket, hogy egész egyszerűen tudomást sem vesz róla. Amolyan hanemtörődemveleakkornincsis. A tudat illetve a tudat alatti pedig gondoskodik róla, hogy tényleg elhiggyje, hogy "ne legyen terhes".
(Hasonló lehet az is, amikor valaki megöli a picit. Vagy "csak" egész egyszerűen annyira gonosz, vagy pedig annyira más tudatállapotban van, hogy fogggalma sincs róla, hogy mi történt vele, és mi az, amit tenni akar, vagy tett. És ráadásul nem ritkán már több gyerekes anyák.)

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?