Eljutottam az 534. oldal aljáig + enyém hsz-től folyamatosan próbálok olvasni.
MOst az 532-534 közöttiekhez a hsz-eim (lehet, fele már nem is aktuális?

)
Bond: tetszik ez a duci-trendi. Még egy kicsit bővíthetnék….
Charlie és a csokigyár: valóban nem az volt, mint amire számítottam, de nekem nagyon tetszett.
1-2-3 gyerekhez hozzáállás: Valahogy én itt már a 3 gyerekes kategóriába esem a 2.-kal is.
Tányér: kicsit húzós volt az ára, úgyhogy egyelőre inkább nem veszünk. Viszont jó ötletet adott: Virsliből, sajtból kechup díszítéssel tudunk csinálni fejet, napocskát, virágot…. és a Nóci egész oda van érte.
Kispocok: mi az a FOA?
Gabi1: szilvesztei fogadalom
Mensi: remélem nem kell dokihoz menned
Orsi: aranyos ez a bevásárlókocsira szerelhető bigyó, de azt hiszem, nálunk az a verzió lesz, hogy fertőtlenítő kendővel végigtörlöm, amennyire csak lehet…
Másik topicba bekapcsolódni: ha gondolod, szívesen látunk, de mostanában eléggé pang, lehet, itt többre mész.
Boo: mi 4-es méretű pelllust hordunk, ebből most jó arányban csak heti 1-2 alkalommal folyik ki a cuccos.
Evések: általában 6-szor egy nap:
7-körül szopi
10 körül szopi
1 körül főzelék (utána általában pár korty szopi)
3- fél 4 körül szopi
6 körül főzelék vagy köleskása (+ pár korty szopi)
8-fél 9-kor szopi
+ éjjel 1-szer fejek, általában 40-50 ml sikeredik, ami főzikhez megy.
Gyümölcsöt nálunk nem akarja enni, egyedül a banán, amit szeret, de azt csak ritkán merem adni, általában kásával megkeverve, mert kis szorulást okoz neki.
Csodálkozva látom, hogy már többen adtatok spenótot is a babának, nekem a védőnő konkrétan mondta, hogy ne adjak még!
fogyókúra-klubbhoz csatlakoznék…. de maradjon inkább a titokban, és csak a siker-sorrend jelenik meg hetente verzió
Szaloncukor-papír: nálunk is bejött. Én zusammen adtam neki, ő kicsomagolta, tömte (volna) a papírt, Nóci meg betömte a szaloncukrot.
Ancsurti: Hangi nagyon aranyos ezeken a képeken. Vicust még nem szánkóztattam (eszembe sem jutott), de lehet, hogy megpróbáljuk.
Bucus: segédeszközök a fogyihoz: Virág + Nóci emelgetése, babakocsitologatás, fahordás….. (na jó, van egy Norbi- dvd-m, de az minimum fél óra függetlenség kéne)
Hóesést láttam a tévében, nálunk is volt valamennyi, de ami nálatok, az már nagyon durva. Nem csoda, ha nem dolgoznak a védőnénik ,de erről illene értesíteni a „pácienseket”
Sajna ötletem nincs a kajáztatásra. Vicus nem nagyon eszi meg a gyümit, főziket inkább. Védőnéni azt mondta: hát, igen, jó szopó babáknál ez gyakran van így, ne erőltessem…
(uncsitesómnak meséltem, ő mindhárom gyerkőcöt 12-16 hónapos koráig szoptatta, és amíg teljesen le nem választotta, addig alig-alig fogadtak el valamit )
Marietta: mennyi volt a vérnyomid? miről veted észre? Nekem tegnap-ma 130/86, 130/89 volt. Nálam ez már magasnak számít…
Dodi: vizsgákhoz hajrá és drukk ezerrel.
Botond térdelése: nem semmi, és valahogy annyira más ezen a képen, mint általában.
Aztaaaaa, te tényleg nagyon sokat fogytál…. (irigy-irigy)
Tímea: munkahely: fel a fejjel, apa biztos talál valamit hamarosan, vagy még az is lehet, hogy meg sem szűnik a munkahelye…
Lilisgabi: kár, hogy nem jött össze a masszázs. Saját tapasztalat: amikor beleélem magam, hogy lesz valami (akár masszázs, akár szex), és nem jön össze (mert apa elfelejti, gyerekek „közbeszólnak”, elalszik apa), sokkal nagyobb csalódás, mintha csak úgy simán nem jött volna össze