A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó napok kívánok én is! :lol:

Emma nagyon cuki, az a létrás kép szuper! :-)

Henikém, majd teszek képet a lakásról, de egyelőre nincs mit. Nem lakik benne senki, pár bútor van benne, de a hirdetésben szerepelt képek nem voltak valami előnyösek (tök véletlenül néztem meg anno a lakást). Meg aztán még nem a miénk, a tulaj elfoglalt dokinéni, úgyhogy csak akkor tudok fényképezni, ha majd már átvehetjük. De mindenképpen fogok feltenni képeket amoda, csak jussunk el odáig. :-)

Megyek dolgozni.

Kép
Kép
irina

Bocs a duplázásért!

Kép
Kép
irina

Ez a vízisí nem rossz ötlet :lol:

Látom, Emmának is bejön a létra 8)

Aranyos :D

Kutyát etetek, pakolgatok, hajat mosok :arrow:

Persze nem egyszerre :roll:

Kép
vindolanda

Áron leújabb mániája, hogy a csúszdát tolva megy :shock:

Ma mi is takaritottunk, port töröltünk, de hogy hogyan, Péterke lefújta előttem a dolgokat clinnel, de olyan tempóban, hogy nem birtam törölni :shock: ja és ajtók minden egyes oldalát, egyet sem hagyott ki :shock:

Panndi én a reggelivel vagyok bajban :roll: éjszakától függő, hogy marad e reggelre szopi vagy sem :roll: tápit nem issza meg, tejpép sem nagyon kell neki :roll:

Irina ok!

Vindo jók a bútorok, nálunk is csak pár darab van, láttad, mi majd ha suliba mennek veszünk valami ifjúsági bútort, addig ezt úgy is tönkre vágják.

Heni
KépKép
heni81

Péterke nagyon alapos akkor :lol: Nem hagy pihenni, komoly tempót diktál:)

Rugó a mosogatógépből pakolja ki a dolgokat, ha elkészül :roll: MInket elzavar onnan, magában intézkedik. Persze rendet kell tenni utána.
A koszos edényt meg berakja, és indítaná a programot :roll:

Jön :arrow:

Kép
vindolanda

Tali akkor Csepelen? oké! :)
Lehet, hogy Kolbiék is jönnek. Ez nem biztos, majd elválik időben.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Mesi de jó volna Kolbiékkal találkozni :lol:
Remélem jönnek :D

Ágica Csepelen lesz a tali :roll:

Vindo voltam tegnap, csak nem hagy sűrűn írni cicusom.

Gréti is rendszeresen segít. A legjobban a konyhában szeret :D

Ma voltak itt Meliék.
Dani olyan kis édes :D gyönyörű mosolyt kaptam tőle :lol: :lol:
Lilla meg csodaszép, mint mindig :lol:
Anyájukon meg meg sem látszik, hogy alig 2 hónapja szült :shock:
Nagyon csinos.

Kép Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

itt extra rossz az idő :? órák óta esik.
Cicus elaludt 2 után.
Alig bírtam 4-kor felébreszteni :roll:
Ráadásul én is elaludtam :oops:
Pedig álmosnak se éreztem magam :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dettyk ha szülés előtt fog érni a cseresznye, akkor egy cseresznyeevő kerti parti tuti lesz nálunk :wink: :lol: készülhetsz is rá :lol: :lol:

Na meg mindenki más :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Regi merre vagy???????

Hörcsög te is azt írtad megpróbálsz többször jönni :roll:
Hááááááát....................

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú de eltűnt mindenki :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, vásárolni voltunk, meg G. munkahelyén dvd-t írni :roll:
MOst értünk haza. Rugó leült dvd-zni, mi meg gépezünk mind a ketten. De már fürdetni fogom.

Rugó is kidőlt kettőkor, négykor ébredt csak. Én is olyan álmos vagyok.

Szép mappákat vettem magamnak az új óráimhoz 8)

Jók a képek :D

Rugó kiszúrt :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó :mrgreen: :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

LMóni jövök én ha tudok.
Esténként a fiúk foglalják el a gépet,napközben meg inkább nem vagyok itthon.
Azt majd leírom a másikba.

Általában olvasni szoktam csak nem mindig tudok írni.

Nagyon szépek,aranyosak a gyerekek :D

Rólunk:
Jól vagyunk,házat ugyan még nem találtunk,de még keresünk.
Láttam,hogy írtátok a gyerekek súlyát és hosszát,voltunk mi is mérésen hát a lányom se viszi túlzásba az evést és növést :)
sőt talán ő a legkisebb súlya 11 kg hossza meg 90 centi körül van azt nem bírtuk normálisa meg mérni.

Lenne 1 kérdésem:Tudtok valamit arról,hogy vissza fizetik azt a pénzt amit a családiból az adóba levontak?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok

Köszi az infót Móni :D

Viranka: AZt előre is megköszönöm ha beférünk mert gőzőm nincs hogy jutnánk el oda :roll:

Képzeljétek tegnap olyan mintha megjött volna de ma már semmi jött egy nagy barnás placcs és annyi :roll: Boccs hogy ezt igy itt leírom de ehhez van egy kérdésem is.Volt valaki már méhen kivüli terhes? Az milyen tüneteket produkál?Jah és persze lemondatm az uh-ot ezért mert azt hittem hogy....És kaptam egy héttel később de ha hetfőig semmi megpróbálom magam vissza kuncsorogni mégis hétfőre de persze a dokit hívom a mobilján :wink: :D

Nagyon szupik a mini talis képek :D

Irina: Gratulálok a lakáshoz!!Drukkolok h minden simán menjen :D

Mesi:
Tegyél szülinapi képeket az 1 évesedről!!! :D

Hörcsög: De jó hallani felőletek is!!!Ildik tényleg nem viszi túlzásba a dolgot :D Lehet az anyájára ütött? :D

Meryke????Tudom h olvasol minket :wink: :D

Panndi: Nagyon kis ügyes Fruzsi :D

Kép

Kép
agica1126

Ágica, ebben nem tudok segíteni :roll:

Kispocc is eltűnt :roll:

Kép
vindolanda

Én is itt visszaolvasgattam, de nem jegyzeteltem :? és még egyszer azt hiszem most nem lesz erőm visszaolvasni....de talira szeretnénk menni. Mikor is lesz akkor pontosan?
Csepel nekünk szuper. Majd a címet emelje már ki valaki meg az időpontot jó nagy betűkkel hogy észre vegyem én is :) már ha lehet.

Móni
Köszi hogy feltetted a képeket :)

Én túl az óriási mély ponton és már sokkal jobban. Össze kell magam szedni, ha gyerkőctől is ezt várom el. Azóta talán már "nehezebben" megy minden :wink:
Nekiálltam suttogót olvasni és rá kellett jönnöm már megint, h mekkora hülye vagyok és hogy még mindig nem bontogattam ki a batyumat.
Amúgy a mély ponthoz az is hozzájárult, h rutin fogtömésre elmentem,mert sejtettem, h lyukas a fogam. Erre fúráskor beroppant (nem kértem érzéstelenítést ne tudjátok meg....kra) aztán betömte, de még akkor is fájt. Másnap ki kellet húzni. Na ez sem javított a helyzeten, mert ugye azért a seb is fáj pár napig (bölcsesség fog volt, nem lehetett vele mit kezdeni) estére meg belázasodtam. Az a nap volt a mély pont. Lillát is nagyon letorkoltam, még zuhany alá is nyomtam. Hát nem a higgadt megfontolt és következetesen objektív szülő mintaképe voltam. :?
Ja és még mindezt megdobta, h a fenti csodás események miatt a tej is megcsappant :( így most gőz erővel szaporítás van. El sem tudom képzelni, h tápszerezzek :( remélem nem a nagy félelmem rontja a helyzetet végül majd.
Dani kandúr meg ma hihetetlen nyűgös.....valami lehet a levegőben. Reggel óta szinte állandóan sírt, ami nemigen jellemző rá mostanában....sőt olyan édes kis csacsogós vigyorgós, h hihetetlen.
Lilla meg határozottan nem javul, ami határozottan nem az én hozzáállásom változásával magyarázható :wink:
Apa sajna még mindig feszült a téma miatt állandóan és a mai két gyerek nyafi után totál kész volt. El is zavartam OBI-ba mert már úgyis régóta el akart menni.

Jajj de várom már a talit. Remélem Dani is olyan lesz mint Lili és bírja a strapát, tehát alszik végig :)

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Ágica a méhen kívüli állítólag nagyon fáj :roll:
Szerintem meg fog rendesen jönni, ne aggódj, de lehet azóta már a doki is ezt mondja.
Amúgy meg felhívhatod az ügyeletes nőgyógyászati kórházat is.
Talán ott is tudnak használható infót adni.

FleurHatározottan nem örülök, hogy nem javul Lilla :wink:
Danikának puszi, lehet a front :roll:

Kaqk a képek Emmáról szuperek :lol:
tegnap elfelejtettem megdicsérni.

Na én leszek hamarosan kétgyermekes anyuka, mikor katasztrófális szülő vagyok :oops:
Z a változatosság kedvéért elment dolgozni.
Grétus kérte, hogy tegyem be naki a Robotos mesét, amit szívesen megtettem, majd leültem mellé nézni és egy az egybe bealudtam :oops:
Ő meg ébren volt és nem figyelt rá senki.
Szerencsére nem csinált semmit de ennyi erővel csinálhatott volna :roll:
Most mérges vagyok magamra :twisted: de nagyon.
Hogy lehettem ilyen felelőtlen, hogy elalszom egy örökmozgó mellett akire mindig figyelni kell :twisted: ?

Hörcsög minél hamarabb csináljátok meg és adjátok be az adóbevallást.
Amint azt átnézik, leadás után általában 2-3 hét, utalják vissza a pénzt.
Ezért jó most az államháztartási hiány.
Mert a sok levont adó a csp-ból javított rajta.
majd a 2010-es hatalmas lesz :roll:

odaég a krumpli :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ide megyünk január 23.-án 10-13-ig

KIDS CLUB 2008
1214 BUDAPEST
CSIKÓ SÉTÁNY 2/B. ÜZLETSOR

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szia Hörcsög!
HIányzol ám :wink:
Képeket is rakhatsz fel, ha ráérsz :wink:
Sok sikert a ház-kereséshez :!:
Rugó súlyban Ildikére hajaz, de 87 cm csupán :D

Móni, ne idegeskedj, Gábor minden héten elalszik vagy kétszer mellette :roll:
Amikor ketten voltak itthon, egy óráig aludt napközben, Rugó meg tett-vett :shock:
Ez nem azt mutatja, hogy ki milyen anya, hanem hogy mennyire fáradt :wink:
Plusz Te még álmos is lehetsz :wink:

Fleur, akkor alakulnak a dolgok :wink:
Lilla gyönyörű :D
Az a béndzsa bölcsesség-fog :x
Mit vett a párod az OBI-ban?

Jött Rugó.

Nem alszik a drága, de legalább tudunk este filmet nézni meg dolgozni is :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Móni, ugyan, én is aludtam már el mellettük betegen :roll:

Tali: háááát, szerdán kiderül, nincs túl közel, de talán ott leszünk!
Vendég

mÓNI!
DINKA VAGY :) HÁNYSZOR ALUDTAM EL MIKOR b. HAJNALBAN KELT :) igaz csak néhány percre :)
Meli!
szépek vagytok :)

:arrow:

KépKép
viranka

Hello!

Olvasok vissza:

Tali:
23-a okés nekünk is. Teljesen mindegy hol lesz.

Ágica!
Ez a bölcsis dolog egyre gázabb. Nem is tudom, mit csinálnék velük... :evil:
MINDEN RENDBEN LESZ+++++++++++

Niki!
A hóember orra... lekonyul. :D :D :D
Rania tündérszép!
Na. Látom az orr másnak is szemet szúrt! Illetve nem szúrt! :D

Irina!
Gratulálok a lakáshoz! Azt hiszem, rátok fért! :wink:

Heni!
Én holnaptól fogok fogyókúrázni. Sokadszorra... :evil: :evil: :evil:
Még mindig 76 vagyok.

Panndi!
De érdekes! Egy cérnaszál barátnőm is a németországi cserediákság alatt hízott majd 80 kilóra. Pedig egyébként 60 alatt van bőven.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Irina!
Egyszerűen szuper, hogy csinálod ezt a mentést! KÖÖÖSZIII!

Heni!
Nekünk volt és van disney channel.
Mi is lenne Mickey egér játszótere nélkül velünk!
Mondjuk csak ezt engedem rajta nézni, + a zűroldókat + a many mestert. De az utóbbi kettő csak ritkán érdekli.
A nagy kedvenc a némo nyomában, még mindig elmo, és vmi német mesefilm a minimaxon a bibi és tina (nem tudom, hogy írják).

Kakq!
Jajj! Emma csodaszép, mint mindig!
Nálunk is menő a létrázás. Már Lotti is kezdi :evil:

Fleur!
Nagyon szépek vagytok! :)

Nálunk akkor javult meg minden, amikor Lotti 2 hónapos lett. Addig rémálom volt, így utólag belegondolva. És nálunk is lekapta Apa is a szülés utáni depressziót. De elmúlt neki szerencsére... :D :D :D
Szóval kitartás! Minden nappal egyszerűbb lesz.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Próbálok írni a gyerkőcökről, de mindjárt fel fog Lotti ébredni. De akkor majd folytatom később.

Kezdem vele. Jár! :) Kb 2 hete 1-2 lépést már megtett önállóan. Most Átevickél a szobán. Tündéri bújós kiscsaj. Állandóan mosolyog. Ahhoz képest, hogy az első két hónapban gyakorlatilag egybefüggőan ordított éjjel-nappal, most szinte sosem sír. Csak ha nagyon fáradt. Ellenben egész nap AKAR valamit. És ezt határozott hangon jelzi is. És nem halkan :roll: :lol:
Utánozza a cicát, kutyát, tehenet, libát, kacsát, lovat. Használ néhány szót: hamm, baba, lámpa (ámpa), pa (leesik vmi), ba (bemenni vhova), cici.
Felfűzi a karikákat a montesszorira, ki-be pakol mindent mindenbe, és próbálgatja hogy egymásra rakja a kockákat.

Súlyos cicifüggő. Nappal kb 3-szor cicizik, éjjel MINDEN órában, kb 10szer. Ha jó napunk van, akkor "csak" kétóránként. De legalább 4-5 perc alatt visszaalszik. Már póráltam elvonni az éjszakai cicit, de óriási hiszti lett belőle, senki nem aludt, és nem volt szívem tovább folytatni. Reménykedek, hogy előbb-utóbb már nem akarja... és tudok egy óránál többet aludni egyhuzamban.
Tejen kívül elvileg már mindent adok neki enni, de a bolti túrókrémen és a sajtoskenyéren kívül semmi nem dobja fel túlságosan. :roll: A főzelékeket az első pillnattól kezdve nem ette meg. A húst gyümölcsökbe csempészve fogyasztja csak el. Sval őrelet a kajáltatása. Néha ideggörcsöt kapok, amikor épp azt sem kéri, amit egyébként szeret, és húzogatja felfele a pulóveremet...
Ma megtanulta a Botond féle hörgést!!! :shock: :shock: :shock: Hát nem épp kislányos! :D Azt hiszem nincs mese, alakítani fogunk egy death metal együttest :D

Ildikó
KépKépKép
sense4

Botond a végletek embere lett. Egyszer jólnevelt, kedves, illedelmes, máskor pedig SÜKET. Egyszerűen meg sem hallja amit mondok neki. Szerencsére utóbbi a ritkább, de néha úgy de úgy ki tud hozni a sodromból (mint az apja :wink: ) !
Állandóan beszél, be nem áll a szája. Idegen előtt azonban csak ritkán szólal meg. Az "r" és"l" betűket "j" nek ejti. Használja az igeidőket, (nem mindig helyesen), de még nem ragoz. Az igekötők és a helyhatározószók viszont feltűnően jól mennek neki. Persze van egy csomó szó, amit nem lehet tisztán érteni, csak kitaláljuk őket. És persze egész nap megy az Anyamiez, anyamitcsinálabácsi, anyamivan ? Meg kell zabálni. Tényleg kellene írni az aranyköpéseket.
pl:
Botond:
Anya, Jotti nem akaj cici enni?
Anya:
De igen, Botond! Tudod, mi jön a ciciből?
Botond:
Igen, Anya. Tud. Tej.
Anya:
Ügyes vagy? Milyen tej?
Botond:
Jottitej!
8) :lol:

Most nagyon menő nála a kirakósdi. Van egy jópár fa puzzle-je. 12 db-osokat rak ki, olyanokat, ami alatt ott a kép.
A fa memóriát is nagyon szereti, van párosítós és kimiteszik-es. Mindkettőt simán kirakja.
:arrow: folyt köv

Ildikó
KépKépKép
sense4

Cici megvolt. Folytatom.
A legnagyobb kedvenc a lego duplo. Tűzoltók, rendőrök és mentősök mindenféle járművön. Nagyon sokáig eljátszik velük egyedül. Beszélteti őket, különféle helyzeteket játszik el velük. Csináltam egy nagyobb kartondobozból "babaházat" a legóembereinek. Kívülre fehér lapot ragasztottam. Ezt naponta kifesti temperával.
De egyébként egy örökmozgó. Egy pillanatra nem ül le (csak a tévé elé). Állandóan ugrál, futkos, bukfencezik, alig lehet lelőni. :lol:
Az éjszaki alvása (úgy néz ki) megoldódott. Egyik na elkoboztam az éjszaki cumisüvegét, mondván, hogy valaki elvitte egy kisbabának. Két éjszaka vergődött mert nagyon nehezen tudott elaludni, de utána fel sem kelt. Most kétszer ébred az éjjel, Egyszer valamikor kettő körül. Akkor befészkeli magát közénk. Szó nélkül, van úgy, hogy észre sem vesszük. :) Aztán valamikor hajnalba. Akkor megissza a tejét és alszik reggel 8-ig. Délben kb egy órát alszik. Általában fél egy körül.
A rémálom, a szobatisztaság.
A nyáron szinte teljesen szobatiszta volt. Mindig szólt, ha pisilnie kellett. Mindegy volt, hogy vécé, bili vagy a szabadban. A kakilásért is szólt, de akkor pelenkát kért. Aztán úgy október elején ( ha jól emlékszem), minden elmúlt. Szinte sohasem szól ha pisilnie kell. Időről időre mi visszük el pisilni. Naponta 4-5 ruhát cserélek. Mondtam neki, hogy legyen újra pelenkába. De nem akar. Csak alváshoz és kakiláshoz kéri a pelenkát. Motivációképpen kitaláltam, hogyha bilibe pisil, akkor ragaszthat egy matricát a vécéajtóra. Ez egy ideig be is jött de mára már ez is elvesztette a varázsát. Már nem tudom, hogy mit csináljak. Erőltessem rá vissza a pelenkát!?

Próbálok még néhány képet feltenni, és csinálok új vonalzót.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ildikó
KépKépKép
sense4

Jól elírogattam it egyedül.
Jó éjt!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Á, csajok a Star Trek alatt totál beálltam, megittam két nagy pohár bort, de azt sem tudom, hol a fejem :mrgreen: :mrgreen: Jó film volt, csak úgy mentek az űrhajókkal :D

Sense, Rugó is nagyon sokáig ilyen cicifüggő volt, ne aggódj, ma már eszébe sem jutna éjjel cuppogni rajtam.

Aranyosak a gyerekek..

Egek Lottti egy éves, mindjárt megáll az eszem, mi meg csak öregszünk. Ügyes, hogy jár.

Én most átadom a helyet Gábornak. egy disszertációt kellene pontoznom meg értékelnem, meglátjjuk, mire vagyok képes még az éjszaka

:roll:

Remélem, eljutunk a babanetes talira, de majd beszéljetek hozzám, mert nekem élőben nem mindig jut eszembe, hogy mit kellene mondani.

Írni tudok, beszélni nem mindig.

Megyek dolgozni, ez magában is egy vicc :wink:

Gábor jó bort csinál, Cabernet Sauvignon vagy hogy írják, ma este 32 üveggel palackoztunk a konyhában, de van még vagy 120 üveggel, nem tudom, mit fogunk vele csinálni, de viszek a babanetes talira, az biztos.

Többet kellene mostanában vidám zenét hallgatni, fel kell majd tenni a hifinket magasra, hogy Rugó ne tudja elérni, mert ha nem hallgatok vidám zenéket, szomorúbb vagyok.

Sense, death Metál zenekart ide is küldhetnél.

Most megyek, több hülyeséget nem írok, .

Kép
vindolanda

Gábor kimegy fáért, írhatnék még ezt-azt, de nem teszem, mert holnap kapkpdhatnám a fejemet, hogy miket írtam. Megnézem a tenisz-híreket az eurosporton, aztán tényleg megyek dolgomra.

Kép
vindolanda

Na, megnéztem a tenisz-híreket, és Davigyenko kiverte Nadalt a dohai döntőben :roll:
Nem is tudom, örüljek-e neki.

Tényleg nem írok már mást, honap jelentkezek józanul.

Kép
vindolanda

Egek, most olvastam vissza, miket írtam az előbb, inkább nem is jelentkezem holnap :roll: Pihenek a babaneten.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

hasunkra süt a "nap" :)

Vindo!
kösza atudósítást teniszről :) ezek férfiak vagy nők? :oops:

KépKép
viranka

Jó reggelt :)

Viranka, férfiak :wink:

Rugó sajnos nyolc után felkelt. Fél kettő körül feküdtünk, szóval nem vagyok túl kipihent :roll: :roll: Szomjas is vagyok.

A fürdőszobánkban folyik a víz, ki kellene deríteni, honnan jön. Napok óta papucsban tudunk közlekedni. Éjszaka eláll :roll:
Kezdetben a mosógépre gyanakodtunk, mostanában inkább egy törött vezetékre valahol a falban :?

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Vindo a talin mindenki csicsereg :lol: :lol:
tuti fogunk hozzád is szólni :wink: :lol:
Reméljük nem csőtörésetek van :roll: ++++++++++++++++++++++++

Viranka nap jöhetne erre :D

Ágica hogy vagy?

Irina drukk holnapra a vizsgálathoz.
majd írd le mi volt.

Maggie meggyógyultál már?

Sense gyönyörűek a gyerekek :lol:
olyan jó volt olvasni rólatok.
az éjjeli 10 szopit sajnálom.
Kemény menet lesz leszoktatni biztos
Jó volna megint összehozni egy csajbulit 8)

Én ma nagyon lazára vettem a főzést. Rendeltünk pizzát 8)
Csak egy gyümölcstortát dobtam össze gyorsan és a konyhai pályafutásom mára ennyi volt :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Még sose volt, hogy elaludtam volna csini mellett.
Hükyén hangzik, de megnyugtató, hogy mással is előfordult már :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Gábor telefonja úgy van beállítva, hogy előre felkínál szavakat-mondatokat, amikor az ember sms-t ír.
Mikor Rugó kezéből kivettem, a következő sms-t küldte volna el éppen valakinek?

Mikor tudunk találkozni?
Mikor tudunk találkozni?
Mikor tudunk találkozni?
Mikor tudunk találkozni?
Mikor tudunk találkozni?

:lol: :lol: :lol:

Móni, egy pizza az mindig jól esik. Én vacsorára egy lángosról fantáziálok :roll:

Kép
vindolanda

? = :

Kép
vindolanda

Halihó!

Na, végre sikerül jelentkeznem is. Sajnos még mindig nem vagyok rendben, bár javulgat a helyzet. Hangom már majdnem rendben, viszont az arcüregemből nem nagyon akar kiürülni az, aminek nem kellene ott lennie. Ráadásul eldugult a fülem is, alig hallok a balra. Holnap kell visszamennem az orvoshoz, kíváncsi vagyok mit fog mondani.

Bercó a bölcsi kezdésével ismét rosszul alszik, az éjszakák valami katasztrofálisak. Pénteken már annyira nyűgös volt, hogy hétkor átöltöztettem, cici és el is aludt. Mondjuk eléggé nyugtalanul aludt, de másnap legalább jobb volt a kedve. Ma már megint nyüszisebb, most alszik éppen.

Amennyire a kevés alvás, a takonykór engedi igyekszem tanulgatni, jöv. szombaton vizsgázom. Most csak két tárgyból.

Sense, de gyönyörűek a gyerkők!!!! Lotti meg szuper kiscsajszi. Egyéként úgy néznek ki, mint két tojás. :lol:
Éjjeli szopik ismerősek!

Emmának meg jó dolga van a létrán. :lol:

Mónikám, nyugi. Pizza, nyami. Régen ettem már. De, hogy egy elég legyen nektek??? Itt nem is tudom, mennyit kellene rendelni, ismerve a jól evőket. :wink: :lol: Én ma kínait csináltam. Szezám magos csirkét (ami disznó volt, mert nem volt itthon csirke :oops: :lol: ) pirított tésztával. Életemben először vetemedtem ilyenre. Tök jó lett, bár a tésztán kell még dolgoznom.
dmaggie

Hú, szóval: egyébként, szezámmag.
dmaggie

Haho!

Rugo megint alakitott! :D Vindo, tegnap este en is berugtam!! :lol: Aztan 11-kor tantorogva felmasztam a lepcson a haloszobaba, erre Alex felkelt... :shock: Pedig nem szokott....szegeny....reszegen dajkaltam 1-ig...milyen anyja van, szegyen-gyalazat! :? :lol:
Vendég

Niki :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Maggie...szegeny...sajnalom a katasztrofalis ejszakakat...es jobbulast!

Vegre nekialltam tanulni, idoben,...holnap vizsgazom...csak abban bizok, hogy a ma ejjelre josolt nagy havazas miatt bezarjak a sulit, csakugy, mint mult heten! :lol:

Megyek is, csak azert kapcsoltam be a gepet, hogy par szak-szot meglessek a sztaki szotarban..
Vendég

Szezammagos csirke disznohusbol! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Maggie, jobbulást!
A szezámmagos csirkét imádom, ahelyett hozott a múltkor G. szecsuánit. Azt mondta, mind a kettő sz-szel kezdődött, nem tudta eldönteni.
Szegény Bercó. Biztos belejön azért a bölcsődés létbe nemsokára :)

Szedsz valami gyógyszert?

Niki, :lol:
Hát, ez jó lehetett :lol:

G. fát vág az udvaron, Rugót kitettem öt perce, megyek én is. Nem sok kedvem van.

:arrow:

Kép
vindolanda

Ja, így születik a szezámmagos disznó. :wink:

Vindo, ma reggel fogyott el az antibiotikum. Már csak az orrcsepp + melegítés maradt. Hosszas kinlódás után érdekes dolgok jönnek ki az orromból. :oops: :twisted:

Egyébként Bercó szereti a bölcsit, nem sír, stb. Csak valahogyan nagyon elfárad. Most meg még az is betett, hogy a szünetben nagyon átalakult a bioritmusa. Hétfőn meg korán kellett keltenem. Aztán ez szépen begyűrűzött.

Na, megyek én is a dolgomra.
dmaggie

[quote]T írta:öbbet kellene mostanában vidám zenét hallgatni, fel kell majd tenni a hifinket magasra, hogy Rugó ne tudja elérni, mert ha nem hallgatok vidám zenéket, szomorúbb vagyok.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Itt mar akkor is rajottem volna, hogy valami nem stimmel, ha nem irod, hogy ittal.... :lol: :lol:
Vendég

Sense, gyonyoruek ezek a gyerekek! Ugy hasonlitanak, mint ket tojas! :shock: :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?