A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Sziasztok!
Gio: igen, felesben kapja az anyatejet és a tápszert.. egyszerre most olyan 90 körül fejek, ezt egy húzásra be is puszilja és tegnap éjjel már a tápszerből is megette az egész adagot!!
Annyit kakilt éjjel, csak lestem hol fért el benne ez a mennyiség...
Vendég

Domi
az én lányom is aludt 2x 4 órát, olyan kipihent vagyok mint már rég! :D

Végre ki tudtam mozdulni is, elmentünk férjecskémmel shoppingolni, annyira örültem mintha vmi extra buliba készültem volna, smink, frizura..:-)
Aztán kiléptem az ajtón és már hiányzott a kis bestiám. :)
Mostmár Dóri 120akat eszik, úgy ítélem meg elég neki, mert képes utána 5 órát is aludni. Magamban persze mindig aggódom a tejcsi miatt, de azt szugerálom, hogy annyi kell hogy legyen amennyi neki elég - hátha bejön ez az önszugg.:-)

AMúgy az igaz hogy idővel már eleve nem keményedik be a cici ugye? Annak ellenére hogy van benne elég anyag?

Gabi
mint írtam fentebb, Dórika ma jót szunyált és nekem hiányzott már rendesen az ágyunkból, figyelgettem mikor kezd elkeseredett sírásba, de semmi
:shock:
Vendég

Sziasztok!

Kezd Ajsa is sírósabb lenni...de ha kézben van akkor csönd van általában,és nézelődik!Olyan ééédes olyankor,ahogy néz rám!
Amúgy este egész jól alszik...ma például éjféltől ötig aludt! 8)
Utánna pedig fél9-ig aztán megetettem ,nézelődött vagy 1órát és újra bealudt...viszont most sírdogál fé óránként!Na de nem panaszkodok!Gombi,remélem Maja jobban fog most már aludni!

Judy,és hogy derült ki az allergia?
Vendég

Gio:
Ezt ismerem...ha sír az a baj,ha nem sír akkor pedig az a baj! :lol:
Vendég

Gombi
és mennyi tápot adsz neki kiegészítésképpen?
Én azt gondolom hogy pl. Dórinak elég alkalmanként az ha 120at szopik. Azaz nem látom hogy éhes maradna
Vendég

Gio'ia,
ugyanazt élem meg, mint te, karácsonykor elmentünk a férjemmel bevásárolni, anyu vigyázott rá, annyira jól esett, de csak Ő volt a fejemben. Viszont sokkal türelmesebb voltam utána, ezért bevezettük, h heti 1x elmegyek 2-3 órára, szerdán is voltam, szoliztam, hajat festettem, és beültem kávézni egy barátnőmmel... :D
Annyira jól esik, de ugyanakkor alig várom, h hazaérjek :P

KépKép[/url]
domi06

Domi
lehet szoptatás alatt szolizni?
Mert akkor kitágítom a világom én is és elmegyek:-)

Briell!!
Dejó látni drága! Várunka történettel. Még csak most mentetek haza? Majd küldj képet is
Vendég

Amúgy mi teljesen beálltunk 2 hetes kora óta a 150-re szopiban, de sokszor még utána is panaszkodik, viszont akkor már csak cumizik....
Ciciügyben meg nem tom én sem hoy van, mert hol ki akar durranni még mindig, másnap meg sokkal lötyisebbnek tűnik, de mindig elég volt neki.

KépKép[/url]
domi06

Gio'ia,
nem tudok róla, h nem lehetne, és nagyon jó volt relaxálni, bár jól meg is égtem, mert már ugye 10 hónapja nem voltam... :D

KépKép[/url]
domi06

Sziasztok, jöttem picit én is.

Huhh, de jó annak, aki el tud menni néhány órára otthonról... ez így nálunk igény szerinti szopi mellett nem megy... van, mikor óránként kér, van hogy 3 óránként, de ez nem kiszámítható... cserébe viszont van tej, bőven elég neki. De tudtam, hogy ez ezzel jár, hisz másfél éve ugyanezt kezdtük, és naggyon sok hónap eltelt, mire néhány órára távol tudtam lenni. Mondjuk most azért sem lenne aktuális, mert egyelőre rajtam kívül nem nagyon van, aki a két picit hosszabb időre be tudná vállalni egyedül, én már edzett vagyok, de azért kemény még nekem is időnként... :) Mindenesetre akinek van lehetősége, én is azt mondom, menjen mindenképp, használja ki, rengeteget számít, és tényleg türelmesebb utána az ember, így a picurnak is előnyös! Szóval hajrá lányok, én azt mondom, ki kell használni minden adódó alkalmat ( úgy sincs ilyenkor túl sok...)!! :)

LÁttam, többen is nem vagytok elégedettek a védőnővel illetve dokival... úgy tűnik, nekem akkor nagy szerencsém van... egyrészt mindkettő nagyon "bababarát", nem erőszakolnak semmit, nem cseszegetnek, a a védőnőm is meghallgatja a tapasztalataimat, gondjaimat, még soha nem mondott semmi rosszallót, ellenben bármi gondom van, segít, utánanéz, hívhatom, de ő nem szokott jönni váratlanul, olyat viszont már többször is csinált, hogy mivel nem tudtunk bemenni, ő hozta ki hozzánk a recepteket, sőt szilveszterkor csak miattunk bejött a munkahelyére, hogy lemérje babót, mert csak aznap volt otthon a párom, így tudtunk menni. Szóval rendes, nem avatkozik semmibe, viszont segítőkész, ha gondom van. És főként még soha nem mondott olyan ökörségeket, amiket néha látok/hallok, és amiről még így "mezei" anyukaként is tudom, hogy egy baromság. És ha aggódok valamin, hogy esetleg nem jól csináljuk, gyakran megnyugtat egy-egy saját tapasztalattal, hogy máshol is vannak hasonló problémák, szóval semmi gond. Asszem ebben nagy szerencsém van.

Kép

Kép
nóna

Kicsifiam továbbra is jó baba, alkalmazkodó, kell is, hiszen a bátyja most nagyon sok igyelmet igényel, kis túlzással szinte egész nap vele foglalkozom, mert látom, hogy a lelke mélyén most nagyon szüksége van törődésre, sokszor mondja, hogy tegyük le a babát, tegyük be az ágyába, sőt múltkor mikor kendőbe tettem azt is levetette rólam. Vékony jégen járunk most, szeretném ha minden szépen alakulna, ezért nagyon sok figyelmet fordítok rá, hogy érezze, anya ugyanúgy itt van neki. Bújósabb lett, és anyásabb, de nem mondott még semmi olyat, hogy vigyük vissza a tesót, vagy ilyesmi. Remélem, jó testvérek lesznek.

A pici meg ugyanolyan hangokat hallatt nálunk is, mint amiről írtatok többen is, minden hajnalban elkezdi, és reggelig hörög-morog-mekeg-nyög :) Nagyon aranyos amúgy, de képtelenség pihenni mellette. :)

Én úgy látom, nem hasfájós, persze ő is nyüszüg és hánykolódik időnként, de nincsenek nagy, vígasztalhatatlan sírások, mindig meg lehet nyugtatni valamivel.

Kép

Kép
nóna

Nóna
örülök hogy elégedett vagy a védőnénivel és a dokival. Én is csatlakozom ilyen szempontból a pozitív klubhoz, mert tüneményes mindkettő. Ünnepekkor is kijöttek megnézni a kicsit, nem erőszakolnak semmit, csak elmondják a tapasztalataikat, javaslataikat és a dokinőt éjjel-nappal lehet hívni, ami igen nagy biztonságérzetet ad.
Én is igyexem igény szerint szoptatni, de az biztos hogy amikor egy óra múlva cicire kívánkozik nem gyötri még a farkaséhség, így el merek menni, ha úgy adódik mert 3 órát tuti kibír nagyobb hiszti nélkül is kiskirálylány:-)
Vendég

Sziasztok.
Nem jutottunk el szerdán a doki nénihez, mert akkora hó esett itt nálunk, hogy nem lehetett kocsival közlekedni.
Remélem a jövőhéten eljutunk és végre megtudom mennyit hízott és nőtt a Joakim és a Joel is, hiszen neki meg az 1 éves státusz vizsgálat kell.

manocskak

Nóna,
hát én még egyenlőre gondolni sem merek tesóra, persze ez majd biztos változni fog, de le a kalappal, akik másik pici gyerek mellett csinálják végig ezeket a nem könnyű mindennapokat.... :shock:

Amúgy nálunk is hasonló a helyzet, én is igény szerint szoptatok, csak úgy tudok megszökni, hogy van lefejt tejem, azt kapja meg ilyenkor, még így is aggódok, ha ez nem lenne nem is mernék lelépni.... :?

Amúgy Gio'ia,
igazad van, mert valóban nem mindig éhesek, mikor annak tűnnek, sőt megfigyeltem, h néha ha túl korán kér újra enni, nem jó ha adok, mert a még nem megemésztett tejcsire ráeszi a következő adagot, aztán még jobban fáj a hasa, egy ördögi kör ez...
Csak hát hallagatni a sírását nagyon nehéz, meg megvígasztalni is, így sajna legtöbbször mégis a cicin kötünk ki... :oops:

KépKép[/url]
domi06

Gio, Nóna, milyen szerencsések vagytok!

Domi, köszi a tippet!!
Egyébként spontán estél teherbe? PCO-val lehet?

Szoli nekem is jól esne, valaki derítse már ki, lehet-e?
Na, meg hajfestés.....
Másfél hónapja nem volt kihúzva a hajam, az is jó lenne, mert itthon nincs rá most energiám.

Áron is ezt csinálja egyébként. Fürcsi után bealszik, 11-ig, utána kipattannak a szemei és küzdünk 1-ig, 2-ig. Onnan alszik hajnalig, eszik, utána elalszik ugyan, de ő is olyan hangokat hallat, meg nyújtózik, hogy nem tudok már visszaaludni, inkább figyelem, hogy mit is ügyködik.
Ez ilyenkor mi? Álmodik, emészt, vagy mi? Mert azért mostmár érik őt hatások, amiket gondolom, fel kell dolgozni neki is, nem?

Van egy oldal, már írtam levlistára, ott is azt írják, hogy egy idő után már nem feszül a cickó, mert nincs túltermelés, csak annyi, amennyi kell.
Vendég

Briell,de jó hogy vagy!Mesélj amint tudsz!Egyenlőre én sem vagyok még aktív fórumozó....de azért idekukkantok amikor időm engedi!

Kérdés/kiváncsiság:
Ki milyen nem kötelező oltást tervez beadatni a picinek?
Vendég

Tulip, igazán nem derült ki, csak gyanú, de a doknő szerint ne menjek vele gasztroenterológiára, mert ilyen kis korban nem vizsgálják, mert lehet, hogy nem elsődleges az intolerancia, és elmúlik neki. :?: :idea:
Vendég

Ha jól emlékszem nem lehet szolizni szoptatás mellett!
Vendég

Judy és mik a tünetek?Vagy miért gyanu?Bocs ha ismételtetlek, csak nagyon lemaradtam....!
Vendég

Gio: felváltva kap tápszert és anyatejet Maja! Az egyik etetés csak tejcsi, a másik csak tápszer..
Ma eddig jó kislány, most nekem nem elég a pihenés :-(

Briell, mesélj majd ha lesz időd!!!

Szolizni én is mennék ha lehetne, olyan vagyok mint akit kimeszeltek!!!
Vendég

Briell, üdv. "itthon"!!

Tulip, én megkérdeztem, a rota-vírus ellni állítólag 30 e. ft.
Viszont van egy , nem tudom, mi a neve, középfül gyulladás ellen, azt majd lehet kérni, ingyenes. Hát nem tudom, így is sokat kapnak, mi majd a párommal döntünk.
Te, akasz, Tulip, és milyet?
Vendég

Tulip!
Sokar sír, többet, mint kéne, nagyon sok gáz van a pocakjában, amik nem bírnak kijönni, de mióta én nem eszek semmi tejeset, csökkent a gond, és mióta leszedem a tejci elejét, az is segített.
Plussz kiütései is vannak, hát nem tudom, mire alapozza, de én szívesen teszek meg mindent, hogy ne fájjon. Mert szervi bajt nem találtak hál'Istennek.
Vendég

Judy : Most már értem.....nálunk meg sajna nagyon száraz a csuklójánál és a sarkánál a bőre...mint amilyen a nagy fiamnál is volt..szóval valószínű Ajsának is van valami allergiája!

Én a pneumnococust(a középfül gyulladás...stb)ellenit beadatom-ez mellesleg tavaly óta ingyenes!Pici fiamnak beadattuk,és egyszer nem volt egy komolyabb megfázása sem....lekopogom!
A rotavírus ellenin gondolkoztam,mert egy újságban azt olvastam,hogy lisztérzékeny családban érdemes beadatni az új családtagnak.....fel is hívtam a dokinőt és ő azt mondta,hogy szerinte ne adassam be.Ő nem híve ennek az oltásnak!
Úgyhogy valószínű nem adatjuk be.Nem vagyok amúgy sem oltáspárti!
Vendég

Emili 8 naposan. Ez volt az első együtt töltött napunk. Hét napos volt, amikor először megérinthettem...
Kép

Most próbálom kiheverni a kórházat. Totál kikészültem. De most már minden jó lesz itthon. :)
A közel 300 levelet nem tudom, hogy és mikor fogom elolvasni, de majd megpróbálom.

briell

Briell, nagyon szép, annyira hasonlít rád!!!!

Hét naposan, jaj, szegénykéim. De mostmár, az a lényeg, hogy otthon, együtt vagytok!!!
Sok boldogságot nektek!!!
Vendég

Briell gyönyörű ez a kislány,és tisztára te vagy picibe!!!
Borzalmas lehetett,hogy 7naposan érinthetted meg először! :( Majd mesélhetnél mi volt!A lényeg,hogy most már akkor érintheted amikor csak akrod! :)
Vendég

Briell
Gyönyörűűűű a kislányotok!!
Vendég

Briell, nagyon aranyos kislány! Mi volt a probléma a kórházban?

/
lemonsong

Briell, ó de gyönyörű kislány!!! :D

Nekem most esett le vacsi közben, hogy én a 790 g-os hízást a születési súlyhoz néztem. 4 kilóval született és tegnap a méreckedésen 4790 g volt. De nem ahhoz kell nézni, hanem a hazajöveteli súlyhoz, ami 3830 g. Így 970 grammot hízott eddig a kisnyuszi. 8)

Oltások közül a középfülest és a bárányhimlőt tervezem beadatni. A rotát a mi dokink is feleslegesnek tartja. Ráadásul aranyárban van.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Póki
ti voltatok betegek. Én most taknyisodok ill. hőemelkedésem van :-(( Mit lehet tenni?
Remélem a gyerek nem kapja el....Tündit ti már orrszívóztátok simán? Lehet ilyen piciket is?
Vendég

Én már vágyom a köv. kismamiságra. Ma láttam egy kismamit az Árkádban és eluralkodott rajtam hogy újra, hamar várandós szeretnék lenni!!! :-)
Annak ellenére hogy most nem vagyok a topon, meg biztos nem könnyű két kicsivel...stb., már alig várom hogy többen szaladgáljanak itt körülöttem:-)
Vendég

Gio, de bátor vagy, aztaaa!
Én ma éreztem először magamban vmi önbizalom félét, így a sok kezdeti nehézség után. Igen, ma jól érzem magam! :lol:

Kisfiam is kapott Fradi rugit, mint Zéti, majd dobok képet.

Lev.-ra írtam, tanácsot nem tudok adni, de gyógyulj meg hamar!!!
puszi
Vendég

Sziasztok!

Na itt sem jártam jó régen!

BRIELL!
EMili gyönyörű kislány.Én is nagyon kíváncsi vagyok miért kellett ilyen sokat várnod,hogy megérinthes.Szegényke!Akkor most van mit bepótolni.De az a lényeg,hogy mostmár együtt vagytok!!!

Látom sok babó hasfájós.Mi szerencsére nem vagyunk azok,bár szerintem csak anyatejes baba ritkábban szenved a pocakfájástól.

Hubus szinte óramű pontossággal 3 óránként eszik.Olykor-olykor benyalja a 150-et.Tegnap voltunk tanácsadáson: 4180g és 54cm.3cm-t nőtt 3 hét alatt,kórházból kijött súly úta pedig 400g-ot hízott.

Úgynéz ki anyatej adó leszek,a védőnő azt mondta,hogy koraszülött babák fogják kapni.Ez annyira jóóóó.iInkább mint,hogy kiöntögessem.A plusszokat így is Zizu issza meg esténként.Kéri amaga kis "tejci" adagját.Persze szopizni nem hajlandó.

Iszonyatos bátor voltam tegnap!!!Ráálltam a mérlegre!NA gyorsan le is ugrottam róla,még mindig 7kg pluszba vagyok.Pedig amíg szopiztatok tuti nem fog lemenni,nekem meg nem éri meg kockáztatni,hogy ha elkezdek tornázni,akkor megcsappanjon a tejcsi,Főleg,hogy tényleg ha minden jól megy,nem 1 gyerkőcöt kell ellátnom tejcsivel.Mindenestre rosszul esett az plusz 7kg,de igyekszem nem rá gondolni.NA meg ráfogtam a karácsonyi süti zabálásra :oops:

LEvlistára is szoktam ám,menni,de a hülye freemail sokszor nem küldi el,foggalmam sincs,hogy miért.Na de most megyek és betámadom :D
Vendég

Gio, lehet használni tengervizes orrsprayt, oscillococcinumot, mézes kamilla és hársfa teát. Mézből allergén menteset használj, én selyemfű mézet veszek mindig. Aztán vártam a csodát, hogy meggyógyuljak. Több ideig tart mint ha bevennék egy neocitránt, de így is lehet segíteni magunkon.
Tündinek persze orrszívóztam, igen lehet, csak gyengébb fokozaton. Muszáj is, ők még sokkal érzékenyebbek a középfül gyulladásra.
Tündi nem ellenkezett, mindig bekábult a porszívó zúgására. :)
Hamar gyógyulj meg!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Olga, rajtam még 9 kiló plusz van. :cry: Bár 22-ből nem rossz az. :D
Én fogok tornázni lightosan, ahogy az előzőeknél is, a tej mennyiségét nem fogja csökkenteni, csak az izzasztó torna. Még megvárom a 6 hetet. Mivel én is tejadó leszek, persze odafigyelek a tornára, nehogy sok legyen.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Köszi Póki!
Egyelőre sima akácmézzel ízesítem a teát, nem tudtam hogy van olyan ami allergizál :shock: Meg van oscillo is itthon hál'Isten. Aztán meglátjuk. A kicsi még száraz, nem taknyos, de még ki tudja mi lesz
Vendég

Sziasztok.
Egy tanács szopizás alatt is lehet fogyni ám, nem kellene addig tornázzatok olyan nagyon.
Én a nagyobbik fiammal 48 kilóval kezdtem a terhességet 65 kilóval mentem szülni, 59 kiló voltam amikor a kórházból haza jöttem/jöttünk, és kb 2 hónap alatt vissza is fogytam 48 kilóra. Amíg szoptatunk addig nem ajánlatos "fogyózni", mert a tejcsi is kevesebb lehet ennek következtében.

manocskak

Sziasztok!
Ma is 2x4 órát aludtunk, úgyhogy repdesek a boldogságtól :D
Bár az is igaz, h a nappalok kicsit húzósabbak, mert szopi után már nem akar elmennin a Pöcsös sose aludni, 1 óra játék, aztán nyűgösködés...de hát valamit valamiért, ugye... :?

Judy, spontán estem teherbe, bár azt mondták, h kevés esély van rá, de elkezdtem szedni rá a metformint, meg reikizni, olvadtak le rólam a plussz kilók, minden tünetem javult, és a 4 hónapnyi próbálkozás után összejött a picúr, én is meglepődtem... :P

KépKép[/url]
domi06

Sziasztok!

Póki és Sprite,de jó nektek,hogy tudtok szopiztatni,és még bőven marad is! :)

Én is megmértem a súlyom és 2kg plussz maradt rajtam! :D 8) 8) Ennek nagyon örülök!Bár én kivételesen csak 15kilót híztam terhességem alatt. 8)

Sprite,írtam neked a levlistán.
Vendég

Én is szerencsésnek mondhatom magamat, mert én ugyanannyi vagyok, mint terhességem előtt, bár a hasam az még nem nyerte el az eredeti formáját.
Mikorra kell a méhnek teljesen eredeti állapotát visszanyernie, 6. hétre???
Mert remélem még alakul a hasam! :shock:

KépKép[/url]
domi06

Domi, tök jó, hogy spontán lett!

Nekem is van plusszom, 8 kg :shock:
Hasam nem vészes, inkább csípőn, combon,és úszógumicska is van.

Tulip, orrszívónál hogy érted a gyengébb fokozatot?
Vendég

Gio, a méz allergén, kivéve néhány fajtáját. Az akácméz is allergén.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Hát ezt a méz dolgot én sem tudtam, én abba mártottam bele a cumiját néha, mikor vígasztalhatatlan volt és olyan boldogan szopogatta..... :shock: :shock: :shock:
Aszem akkor ennek is lőttek..... :?

KépKép[/url]
domi06

Hát én már nem tudok semmit...Nekem a védőnő mondta hogy mézes-citromos tea ezerrel és nem mondta hogy szelektálni kéne :(

Mondjuk ez a mézes cumi legalább olyan merész Domi mint a szoli 8) Ezt javasolta valaki Neked, hogy lehet ilyet adni ilyen piciknek?
Vendég

Lányok az tuti biztos,hogy mézet NEM szabad adni a gyerkőcnek 1 éves koráig!!!!Olyan dolgok vannak benne ami allergiát csinál és tönkreteszi a gyerkőc nyálkahártyáját.AZ egyik legjobban tiltott dolog!!!
Vendég

Pókica, én úgy tudom, hogy csak a gyereknek nem lehet adni mézet, azt hiszem 1 éves korig, mert allergizál, de mi ehetünk. Úgyanúgy, mint tehéntej sem adható a piciknek legalább 1 éves korig, de mi ihatunk napi 2 decit. Ha nem így van gáz, mert én is eszem a mézet a torokfájásomra.

Briell, nagyon szép a pici lány. A levlistás képeken a szívem szakadt meg, látva a csöveket. Remélem, már teljesen rendben van minden, az utolsó képeken nem tűnik betegnek, és az sem látszik, hogy bármi gond volt a születésnél szerencsére. Majd írd meg mi történt, nagyon érdekel, neked is olyan szép terhességed volt.

Olyan jó lányok, hogy reggel ilyen szép idő volt, 1 órát sétáltunk. Úgy tűnik (lekopokom) nincs gond a tejemmel. Talán csak este nyűgösebb Zéti, és lustibb szopizni, ezért kéri a másik mellemet is. Tegnap is így volt, és egy idő után a másik mellen is rángatta a fejét, és sírt, mintha nem lenne benne több. Levettem róla, egy darabig sírt, mad megnyugodott, és ugyanúgy, mint eddig 3óránként kelt éjjel. És napközben is, sőt van, hogy 4 órát is alszik. Így csak nem éhes. Tegnap anyósom mindenesetre csinált nekem rántott levest. Hát a köménymagtól olyanokat pukizott szegényem, hogy nem tudott tőle délután aludni.

Lányok, akiknél már ébren van többet a pici, mivel töltitek ki az időt? Foglalkoztok velük, vagy még nem, csak nézelődik? Ilyenkor beszélgetek neki, csörgök, hogy a fejecskéjét forgassa, a körforgóját imádja, azt nézegeti. Próbálom rávezetni, hogy megismerje a kezecskéjét, simogatom neki, anyagokat adok bele, a tükörben nézegetjük... Ti csináltok ilyesmit, vagy más dolgot, ami fejlesztően hat rájuk? Zéti hason alszik, szépen tartja és forgatja álmában is a fejét, viszont a tárgyak után csak egy szintig fordítja a fejét, amíg lehet inkáb a szemével követi. Szerintem lustaságból, hisz egyébként mindkét oldalt használja. Azért ha kedden jön a dokinő, rákérdezek, addig a csörgővel próbálom "rákényszeríteni" hogy jobban kövesse a fejével a tárgyaat, ne csak a szemével. Még egy kérdés: mennyire tudjátok betartani a fürdetések idejét? Nálunk 6-7 között van, de ma 5-kor volt, de volt már 8-kor is. A napirendünk hasonlóan kezdődik, de nap végére általában változóan alakul hiába van meg kb. a rendszeres 3óránkénti kajcsi. Így az utolsó délutáni ébredéséhez igazodunk.

Valamint érdekelne, hány fok van nálatok, amikor masszíroztok?

Tényleg már kérdezni akartam a többgyerekes anyukákat: hogy vészelték végül a csemeték azt az időt, amit a kórházban töltöttetek? És a kistesóhoz így több hét után hogy viszonyulnak?
Vendég

Gio, jobban vagy?
Vendég

O'hara
Nekem ugyebár csak a Joel pici így végül is nálunk legalábbis, elég jól vészelte, hogy én nem voltam itthon 3 napig.
Amikor hazajöttünk a kórházból akkor szinte ugrott a nyakamba, nagyon örült nekem. A Joakimot érdeklődéssel figyelte, de nem mondhatom, hgy féltékeny lenne rá (bár ez nevelés kérdése), sőt simogatja, puszit ad neki és néha még szövegel is neki.
Volt egy olyan érdekes dolog amin olyan jót nevettem neki, éppen egy időben aludt el a két fiú, a Joakim egy kicsit korábban kelt és elég keservesen sírt amire a Joel felébredt.
A Joel ránézett az öcsire és mérgesen azt mondta neki, hogy "dádá", majd meg zabáltam olyan édes volt.

manocskak

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?