Marietta:Sajnálom,hogy betegek vagytok,gyógyuljatok meg hamar!Mi most vagyunk jól,4 hétig voltunk betegek,torokkal.Én 1 hónapon belül 2-szer kaptam antibiotikumot,Maripen Extrát.Az első kör nem volt sikeres,de most a 2. már igen.A héten fogyott el.Nem is részletezem,hogy a 4 hét betegség 15000 Ft-ban volt,csak gyógyszerügyileg...
Bond:Nem volt spangli benne.

Nem tudok úgy főzni,ahogy anyum,ő zsírosabban főz,meg édesebben,de mikor nála eszünk,a gyerekkorom ízei jönnek elő,tök jó.
Cipő nekem nem lesz,most már tuti,mert megtudtam az árát.

De,ha többünknek 41-es a lába,beszállok a közös cipő bizniszbe,csak ne szandisat vegyünk,mert valaki hülyén nézne ki benne télen.

(dejólmegaszontam

)
Rólunk:
Elmúlt a haragom,visszatértem a normál kerékvágásba,az idő ugye mindent megold...néha betelik a pohár,nem bírom,és azt hittem,hogy nektek elmondhatom,de levontam a konzekvenciát.Azt hiszem nem megértést,hanem inkább fejrekoppintást kaptam,ami nem baj,lehet,hogy ez kellett.És elgondolkodtam,van,amiben hibás vagyok,és sokan láttátok máshogy a helyzetet,lehet,hogy bennem volt a hiba,majd kiderül.Mint mondtam,itthon nincs hangoskodás,vagy késdobálás,ilyesmik,magamban szoktam dúlni-fúlni,és apával vagyok flegma,beszólós.Nos,legközelebb azt hiszem ismét magamban duzzogok.
Lotti áttért a napi 2 alvásra sajnos.Elmúlt az "én édes-illatos újszülött babácskám" korszakunk,aki csak evett-aludt.

Nagyon jó kislány volt,és most is az,nagyon hálás vagyok neki.Most már de. alszik egy nagyon,kb 2 órát,és du. egy nagyot,kb 1 órát.Közben jól elvan,nagyon sokat eszik

(fogalmam sincs kire ütött ez a gyerek?

),játszik,és végre direkt forog,amint leteszem,már gurul is hasra.Nevet egész nap,Lilivel incselkedik.Jól eljátszanak.
Lili:Vinnem kell oviba,voltam tegnap az oviban,és 18-án vinnem kell,vagy kirakják,kell a hely másnak.

Orvosi igazolással,kérvénnyel lehet élni,hogy márc. végéig ne menjen,és azt vagy elbírálja + a kp-i vezetőség,vagy nem.Ezt kihagyjuk,így még a jövő 7en itthon lesz,utána megy.Pont 18-án,amikortól anyum itt lesz.Mindegy,ő majd vigyáz a Lottira,és meg megyek szoliba,sétálni,könyvesboltba,amire most nincs időm.Meg nézelődöm majd a boltokban,mert kéne 2 felső,1 szoknya,de fogalmam sincs mi a divat,4 éve itthon vagyok melegítőben,pólóban,farmerban...Segítsen,aki tud,és csiniben nyomja.(na nem nagyon drágában

)