Sziasztok!
Poci: Jobbulást Neked Te szegény! Ne aggódj, a Babócának semmi baja nem lesz. A lényeg, hogy pihizz és sok folyadék! Jól tetted, hogy azért elmentél dokihoz! Lehet, hogy múltkor kaptad el mindkettő vírust, amikor várakoznod kellett. Gyógyulj meg hamar!!! Sok-sok gyógypuszi!
Maki: jajj, Te is beteg lettél? Neked is hatalmas gyógypuszi! Te is igyál sok folyadékot! Az fontos nagyon!
Ha feszül a pocid, akkor vegyél be magnéziumot!! Én nem a magne B6-ot használom, mert nekem az nem vált be. A lányomnál ajánlotta a védőnőm a magnesium citricumot, mert az hamarabb felszívódik. Én is hasfeszülős voltam. És most is már az elején elkezdtem szedni, ahogy az első feszülést éreztem. De ha nem okoz gondot Nálad, akkor a Magne B6 is jó. A lényeg, hogy ha ilyet tapasztalsz, akkor szükséges.
Edi: A rózsaszín sok mindentől lehet. Valóban lehet a hüvelyi UH-tól vagy hogy esetleg most esedékes a mezesz, illetve akár még akkor is ha elpattan egy hajszálér. A fájdogálás a méh növekedésétől van, ahogy írtad is. Örülök, hogy így végig gondoltad aggódás helyett, mert tényleg ezektől lehet. Pihizz még a hétvégén, az ilyenkor a legjobb módszer. És vigyázz a Te kis Pasidra! Nem lesz baja!!!
Barbuss: nagy gratula Neked Zalánhoz!!! Szuper, hogy így láttatok már mindent. Emma mit szólt, hogy kisfiú érkezik? És élvezte az UH-ot Ő is, ugye?
Most amikor mi voltunk, Nóri le sem vette a monitorról a szemét, kommentálta végig mit lát. És amikor hadonászott a Kistesó a kezével, akkor nagyon büszke volt, hogy biza neki integetett

Jah és természetesen kislány tesókát szeretett volna az elejétől fogva és pár napja mindenkinek meséli, pedig mondtuk, hogy azért még nem 100%.
Mégegyszer gratu a fiúcskához! Édi-bédi a fotó is Róla!
Én meg ma úgy elfáradtam, hogy csak na. Elmentünk az élelmiszer készleteinket kicsit feltölteni, mert sok dolog elfogyott, illetve ajándékot is keresgéltünk a kis születésnaposomnak. Jövő héten lesz 3 éves Nóri és fejlesztő társasjátékot szerettünk volna, valami jót, ami a gyereket leköti ennyi idősen. Nem kaptunk, de helyette mindenféle mást igen. Mindent el tudtunk rejteni előle, de a hullahopp karikát azt nem. Már ezért nyúzott minket egy ideje. Egyszer, kb. másfél évesen látott egy bemutatót, ahol 6-7 évesek karikáztak. Azóta mutogatta, nézegette. Most kapott egyet. Ki sem jött a szobájából, elpakolt szépen mindent, hogy le ne verjen valamit, aztán neki is fogott.

) Persze nem nagyon tud még, de ha ennyire tetszik neki, remélem, hamar megtanulja. A másik kérése a görkori volt, de azt majd húsvétra

Azt pedig a Decathlonban szokta felhúzni (cipőre felvehető kezdő kori) és akkor fogja a kezünk és vidámkodik benne. Remélem, sportot kedvelő csajszi lesz belőle, ha nagyobb lesz, akkor is.
Tehát ma elfáradtam jól, így mindenkinek jó éjt! Betegeknek jobbulást mégegyszer!
Manorka