Brigi+Bömbi
2004.09.02 07:58
2004.09.02 11:19
.Bár néha pelusra huppan, de akkor következik be nála, ha felgyorsít, vagy valami írtóra eltereli a figyelmét.Igaz még gyaloglóversenyre nem nevezünk be, de már haladunk szépen , lépegetve
.
.
.Meg nem árt ha Dávid is kicsit babák között van.Mennyi idős gyerkőcre kell vigyáznod?
. Csókos szájú lett a Robóm
.
2004.09.02 11:52
. Ha meg éppen ráérnék aakor meg a férjem ül itt.
. 2004.09.02 18:20
Szinte semmire nem jut időm. Persze hogy mehetünk játszóra. Nekem a délelőtt 10-11óra a jó, vagy délutánn 5-6. De ha nektek máskor jó megpróbállok igazodni.
Zsizsa Gabócája is kész nagylány
Ma én is kipróbáltam Bömbikének kukoricát adni, és nagyon szépen lerágta
Köszi az ötletet. Legalább egy ideig csend volt
Nekem Dani alszik igy félig nyitott szemmel
2004.09.02 18:41
Te fogyóztál is vagy csak tornáztál? Ha tudnék futni akkor esetleg gyorsabban eltünnének a kilók...jajjj megint itt van, na megyek... sziasztok!2004.09.02 20:18
,tovabbi gyogyulast kivanunk neki.
O is nagy fiu latszik a kepeken.
MOndjuk szerintem DAvid nem az a kover gyermek,hanem inkabb olyan tomor kis vasgyuro formaju,nem folyik a zsirtol.TEnyleg 2004.09.02 21:06
Reggel Halász Judit Boldog születésnapot című számára ébresztettem Bencikét, mert szegény ma nem alhatott sokáig, mert 9re jött a gyógytornász. De fél 9-kor amúgy is ébresztenem kellett volna, hát gondoltam miért ne kelhetne egyszer zenére? Amint meghallotta a dalt, felpattant az ágyban és tündérien vigyorgott. Tetszett neki a zenés ébresztő
Aztán én is énekeltem neki a dalt, de közben persze meghatódtam amit már előre sejtettem... Annyira hihetetlen hogy már 1 éves! De olyan jó érzés, nagyon boldog vagyok!
Igaz némi célzat is van benne ezt mondta mikor átadta az ajándékot, mert ezzel nagyon jó egyensúlygyakorlatokat lehet csinálni. Hát mi este ráültettük és le sem akart szállni, rettenetesen élvezte az ugrabugrát

Ugyanolyan hangsúllyal mint én
Olllyan kis drága volt!
Tetszett neki, bár szerintem nem értette hogy mit keres az ott a kaja tetején. Mert amint levettük a gyertyát a tortáról egyből belecsapott és evett is belőle. Aztán eltettem mert nagyon nem nekivaló volt (Eszterházy). De örült neki így is, na meg az ajándékoknak is. Egy kacsás legot kapott, valamint egy kantáros farmert és egy felsőt. Esküszöm ezek jobban érdekelték mint a lego! Főleg a gombok, patentok és az árcímke
)
Biztos a szülinapjára akart bennünket megörvendeztetni, másra nem is tudok gondolni
de most megyek aludni mert hosszú volt a mai nap
2004.09.02 22:37
Szépek az ajándékok is. És az átaludt éjszaka is szuper, igazán nagyon ügyes Bencéd! Én épp ma nézegettem a MÁV-os topicot, pontosabban az 1 évvel ezelőtti írásokat
Emlékeztem, hogy mikor megszületett Bencike, akkor Ákos rakott fel róla képeket
Akkor írtam az első hozzászólásomat a Babanetre, gratuláltam is nektek. Hihetetlen, mennyit nőtt-változott, ugye?
Végül most nyár elején telt be a pohár
Azóta már több mint 6 kilót adtam le, részben azzal, hogy nagyon ritkán iszom már cukros lötyiket, részben pedig azzal, hogy elkezdtem a Norbi UpDate módszert (ez itt a reklám helye
) Különben a fogyókúrás topicban vannak "sorstársak", nagyon jó kis csapat, ha gondolod nézz be oda is
Hogy vagytok? Pocibabád növöget? Remélem, nem viselnek meg nagyon a frontok.
Zsoltika is mászik még főleg
Bár ő majd' 1 hónappal fiatalabb Ákosnál, de tényleg nem kell aggódnod
Náthájához jobbulást!!! Sajnos én nem láttam az a táblát, amit keresel, de nekem megvan a könyv (ABO-Terv, vércsoportdiéta). Ha érdekel, nagyon szívesen kölcsönadom (mi nem használjuk).
Én is úgy tervezem, hogy később vezetem be, ráér majd ha nem szopizik Zsoltika. A cicifájás pedig kezd javulni, bár még mindig nagyon fáj, amikor elkezd szopizni Zsoltika, de azért kibírom. Csak rosszabb ne legyen
Zsoltika is imádja tologatni a babakocsiját
Ez mindennapos program, csak az a baj, hogy ha meglát a földön valami érdekeset, rögtön felvenné (falevél, kupak, bármi eldobott cucc). Na ezt nem engedem, neki meg nem tetszik
Ezért aztán inkább a játszótéren gyakorlunk, ott van ilyen jó kis puha kőszerűség (nem kő
), az legalább nem is hideg, ha lehuppan 

Nem vagyunk mi olyan fiatalok! Én 28, Zsolti (férjem) 29 múlt. Na jó, öregek sem vagyunk
De tényleg nagyon jólesett, amit írtál 

Biztos jól érzed majd magad! Majd tegyél fel képeket róla! Ez a babysittelés is nagyon jól hangzik, jó sokat fizetnek érte. Ügyi vag, hogy így besegítesz a családi kasszába
Ma olyan fejfájós napom volt
És képzeljétek, tegnap véletlenül leesett egy üvegpoharunk az étkezőben
Persze a kőre zuhant, millió darabra tört. Nem is a pohár miatt voltunk bajban, de összeszedegetni, felporszívózni, felmosni... Aztán még jó sokáig vizslattuk a járólapot a férjemmel, nehogy még egy icipici darabka is maradjon, mert Zsoltika is szokott ott bóklászni, nehogy beletenyereljen
Szerencsére nem volt gond ma, úgy látszik minden darabot felszedtünk. 

Persze még keveset, 2-3 lépést, de úgy látszik, elkezdte ezt is
Azt hiszem, hamarosan én is szaladgálhatok utána
2004.09.02 22:41
2004.09.03 08:11

2004.09.03 10:07
(+400 kcal bevitel) Aztán rájöttem, hogy tök felesleges, hiszen elég az ásványvíz is, most már mindegy, majd a következő babával
Megnézem a topicoit, már ha megtalálom
(Ingyen bébikaja az étteremben
)
Ja és a torta, hát nemtom mi a férjemmel teljesen odavagyunk a Szamos Marcipán süteményeiért és tegnap "véletlenül" a cuki felé jártunk és láttam nagyon jópofa marcipánnal bevont tortákat, például egy édes katicabogarat. (Talán Beninek volt ilyen.) 2004.09.03 10:57
2004.09.03 11:03
Az Ikeázás is jó lehetett. Nekünk sajnos irdatlanul messze van. Én a Kikáról hallottam a minap a játszótéren, hogy ott is van játszósarok, az viszont egész közel lenne nekünk, majd megnézem
A napi másfél liter simán lecsúszott. Hát ez nem tett jót... De ittam mást is, sok dobozos gyümölcslét is, ezek is agyon vannak cukrozva
A fogyókúrás topicot megtalálod a Mi, nők témában, a címe: Fogyókúra
Aznap itthon lesz Apa is, rendelünk tortát, sütök is egy kis finomságot, és már előre vettem én is ajándékot 

Hú nagyon izgulok!
A paraméterek: 9000 gramm kereken a súlya, 78 cm a hossza és 47 cm a fejkörfogat
Ezek lesznek az egyéves értékek
Bár szerintem a súly az nem reális, mert Zsoltikám nagyon sírt, épp csak rátettem a mérlegre, már vehettem is le, szóval nem vártuk meg, hogy megálljon a kijelző. Majd ha felébred, megmérem az itthoni mérlegünkön is, szerintem 9,2 kg körül lehet. És felírattam az agyhártyagyulladás elleni oltást is, mert úgy döntöttünk, megkapja Zsoltika. Így viszont csak egy oltás lesz
Ez is valami!
2004.09.03 11:08

Persze még semmit sem tudok biztosan, csak tapogatózom és figyelek
Egyébként is utálok törni
De ügyi Zsoltika, hogy már így lépeget

Mostmár látom, h a huncut mosolya az valszleg apáé, az ugráló labdás képen nagyon egyformák 

(érdekes, amelyiken meg veled van, rád hasonlít
de tényleg!)
Tényleg, meg is nézem, ha már Gabi ilyen jó 5letet adott
Várjuk ám a 7végi ünnepség képeit is, nem baj, ha sok

Amúgy Dávid szerintem is kis vasgyúró... de láthatnánk róla új képet? 

2004.09.03 19:19
Bár egy kicsit meglepődtem, mert Bence is hasonló, 79 centinek mértük (de ez csak kb. mert nagyon mozgott
), viszont ő csak 8,5 kiló. Zsoltika nekem nagyobbnak tűnt centiben is.
) de ha normál súllyal született volna Bencus, mondjuk 3300grammal, akkor már nem lenne meg. Még így is sokszor vékonynak találom Bencét mert mostanában olyan igazi "gyerekkeze" lett, tudjátok nem olyan párnás már, hanem olyan kis lapos
A combija viszont még mindig jó husika
Azon nevettem hogy szinte ugggyanilyen képeink vannak a játszóházból
De még a beállítások is!
2004.09.03 21:06
, ha már így dicséritek.
(Már egyedül eszik??)
(ezt tényleg sajnáltam) és a férjem bizti tudná még sorolni lyukaskezű feleségének mutatványait. (Ja meg a szülés után nem sokkal egy vadiúj teáskanna, amit utólag rendeltem a teafőzőnkhöz, mert az eredetit eltörtem, ez nagyon drága mutatvány volt
) 
2004.09.03 21:49
2004.09.04 06:31
! 

) Csak az a kár,hogy már fütünk

2004.09.04 20:24
Na de majd akkor én írok
Bence rengeteg ajándékot kapott, igazából egy darabig nem is tudott velük mit kezdeni, mert eleve nagy volt a meglepődés a sok ember miatt (mire felébredt a délelőtti alvásából már mindenki itt volt), azt sem tudta kire nézzen. De délutánra már mindennel játszott kicsit és naggggyon felpörgött
). Egy tigrist rendeltünk, nagy is volt és nagyon finom
A szájába tettük a gyertyát és volt rajta tűzijáték is, amiről sajna csak egy kép sikeredett mert pont lemerült a gép
De gyertyás szerencsére sok van
Bencének tetszett a tűzijáték, a tortát nem merte megfogni csak mikor már szeletekre volt vágva, akkor viszont annál nagyobb örömmel nyomta szét
És ez a kép! Nagyon tetszik
2004.09.04 20:55
Hami a játszóban nagyon édes
). 2004.09.05 06:22

2004.09.05 09:46
Regisztrálni is érdemes
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|