Niki, nagyon édes Barnus. Nekünk most két napja megy a szíjjja, de mindenkinek, meg tenap nézegetett egy új könyvet, csupa idegen állat van benne, tehát nem a megszokottak (van benn keselyű, farkas, koala, mi eddig tanyasi állatokat tanultunk) na és meglátott egy oposszumot, ami nyomokban hörcsögre és macskára is emlékeztet. Erre teljesen belelkesült, hogy végre egy "ismerős arc" és elkezdett hozzábújni meg nyávogni. Annyira vicces volt.
Dia, jó hogy jöttél, már hiányoltunk.
Zsófi, azért az furi, hogy nem látott semmit a doki. MIindenképp menj el a saját dokidhoz is! És igen, amiket felsoroltál, abból az oltás azért eléggé necces.
MAjad csörgetlek, ha megvan, hogy mikor megyek. Sztem hétfőn délután bizti, de akkor rohanok haza, mert apum jön Levi vigyázóba. És akkor tudok meg talán egy másik időpontot, mert szembesülnek vele, hogy biza nem a kilépő papírjaimat megyek aláírni.....
Niki, babakocsira én is megpróbálok segíteni, de első sorban sztem tedd ki a védőnői kp.-ban. Nálunk ott nagyon hamar cserélődnek a dolgok.....
Tesókocsit hol nézel? Használtat? Én még nagyon filózok, mert messze még a július, de Levi az utcán még nem hajlandó sétálni, csak kocsizni....nem tudom. Mindenesetre van egy peg perego mózessel, egy gracot felajánlottak hordozóval. Sztem eladom a bergont és majd utána kiötlöm mit akarok. Vagy tesókocsi és akkor megy a per perego is, vagy az marad és egy 3 kerekű terepkocsit szerzek be itthonra.
A tiéteknek mekkorák a kerekei?
Mecsi, mi is cumizunk, de szigorúan elalváshoz csak. Ha felkel még 1-2 percig azzal dumál, de már van hogy magától viszi a helyére utána Levi.
Amúgy szóba került az is, hogy ingázna picit Peti, mert Angliába járnak ki magyar doki hétvégi ügyeletre. Péntektől vasárnapig 300-500 ezer plusz repjegy. Csak azért ez is ideig óráig működik csak, ha nem akarom, hogy 40 évesen meghaljon szívrohamban....
Méretezésre rákérdezek....köccc
Beleki, totál igazad van, egy csomó orvos lenyúlós, az enyém is az volt, pedig benne van az orvosi eskübe, hogy kollégától pénzt nem fogadunk el....

De sajna a rendszer kényszeríti rá a legtöbb dokit. Na nem a cicinként 200 rongyra, hanem a sima hálapénzről beszélek, amit nem utasítanak vissza, de legtöbben nem jószántukból, hanem mert 80 ezer ft.-ból ma nem lehet megélni. A sima kórházi fizu meg ennyi. Meg ugye egy csomó doki "csak" magános, nekik nincs is hivatalos fizujuk.