Bizony milyen igazad van... Mikor az inkubátornál ácsorogva valaki azt mondta nekem, hogy meglátom majd néhány hónap múlva egymás fejét vagdalják a fakockával akkor azt gondoltam és mondtam is, hogy bár már ott tartanánk... Nos, ha nem is fakockával,de a praclijukkal folyamatosan a másik arcában turkálnak, markolásznak

Életveszélyesek de ez már igazán nagy öröm
Egészség legyen, a többi nem számit!!! Szilvi
Már elérkezett ez az időszak...
Egész nap üvöltés van akkor, ha magukra hagyom őket. Ha Gergő alszik és Lili nem, akkor Lili szenved Geri nélkül, ha meg ébren vannak, akkor egymást piszkálják és tépkedik ki a játékokat egymás mancsából

A lakás sok veszélyt rejt ezért is találtuk ki ezt a karámot, de ebben egyenlőre nekem is nagy-nagy helyet kell foglalnom, mivel nélkülem nem élvezik a dolgot, egyszóval a lakás igy a 10. hónap elteltével is úszik, rohan és még mindig csak félkész ételek elkészitésére jut időm...
Lányok, ez normális igy? A többségnek több gyerkőce van...Veletek is igy volt ez? Néha kicsit bánt, hogy egész héten elöl van a vasalódeszka de mit csináljak, ha nincs szivem hallgatni a sirásukat. Néha igy is hallgatom hisz időnként el kell végeznem ezt-azt. Jól van ez igy, vagy valamit másként kéne tennem? Orsi
Nagyon nagyok a babácskák
Gratulálok
Tudod, nálunk Lilluska a 31.héten volt 1150 g, a Tieid nagyon egészségesen, szépen fejlődnek
Rita
Hány hetesek is vagytok pontosan? (Ne haragudj, nekem nehéz megjegyezni mert annyi mindenkivel levelezgetek. Néha nem irnád a neved alá a heteid számát?
Persze csak ha nem nagy gond
) Ne idegeskedj, szépen araszolgattok Ti is előre
Ne sürgesd ezt az időt, mert olyan nagy boldogság
Nem lesz semmi gond
Puszi:Doris

A párom 195 cm magas, és csak 163 cm vagyok... így valószínűleg a magasságukat nem tőlem örökölték 

Inkább lefeküdtem.