A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Conversano, Katy, Czigka

Köszi! :lol: Míra nagy szemeit mindenki megjegyzi! :lol: Állítólag tőlem örökölte...de van egy-két (elvetemült... :P ), aki szerint tiszta apja...

Bond,

Mírának a hosszabb tincsei a füleinél és a feje tetején még a születéskori haja, a többi már új, de nem vágtuk, hanem kihullott neki, illetve hátul egy kis foltban még ki van kopva, mert ő csak háton alszik. :wink: Születéskor nagyon sötétbarna, sűrű haja volt, az új már kicsit világosabb.

A színfogó kendő szerintem jól működik, igaz, a nagyon durván más színű ruhákat elsőre sosem teszem a többi közé... :roll:

Sillia,

Szerintem jól döntöttél a műtétet illetően, bár nekem sincs semmi közöm hozzá. :roll:
Megnéztem a rugikon a villanyfény felé tartva, hogy Carter's az eredeti márkájuk és 6 hónapos babákra való...nem mintha számítana. Gondolom, hogy más Tesco-ban is lehet kapni...

Emlékeztek, hogy kb. 1 éve nézegettük a kisujjunk alatt a a redőket, hogy kinek hány gyereke lesz (bal kéz sors, jobb kéz a megvalósulás)...néztétek már a babáitokon? Elvileg ez már nem változik, az ujjlenyomatuk is már a pocakban kialakult. :wink:

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

merion! :)

Én nem néztem, de már a múltkor is akartam írni, hogy az öregasszonyok tenyere azért ráncosabb, mint amilyen 20 éves korukban volt. :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Bond ajánlata mára 8) :

http://port.hu/ha_eljon_joe_black_meet_joe_black/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=11919238&i_where=1&i_where_tv=1

(Ismételten felhívnám a figyelmet a pontozásra! :wink: )

(Tényleg! Megnézte tegnap valaki a Nagymamát? Így utólag visszanézve lehet, hogy egy kicsit túlajnároztam? :roll: :roll: Bár a pontozása 9,9/10 22 szavazat alapján :wink: )

Kép
Kép
200907?

[quote="tímea83"]N írta:tímea83evetni fogtok,de ha telihold van,akkor n általában nem alszom.De nem változom át és nem vonyítok!:)

...vagy csak nem emlékszel rá. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Képzeljétek Odettnek mára az arcán tök nagy pattanás nőtt :shock: . Szardíniát ettem valamelyik nap, apának is lett az orcáján, pont ahol Odettnek is :roll: . Elsétáltunk a védőnőhöz, hogy megbeszéljük, mikorra menjek fél éves tanácsadásra, ő is megnézte, és tényleg pattanás.
:shock:

Tényleg a szardíniától volt? :?: :?:

Most megkaptad. Örülsz? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

[quote="bucus80"]
írta:
bucus80Nekem van egy imerosom aki elment a belgyogyaszatra,hogy valami baja van,mert mozognak a belei(???). Onnan atkuldtek a nogyogyogyaszatra es kozoltek vele, hogy nem a belei mozognak hanem a baba es mar 4 honapos terhes. Addig volt mensije es nem is tervezett volt a baba. Csak halkan jegyzem meg, hogy az mar a 4.! babaja volt. Igy eleg erdekes. :lol:

Na, én EZT nem tudom elképzelni, hogy 3 gyerek után hogy nem esik le a tantusz. :roll: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
200907?

[quote="kispocok13"]J írta:kispocok13imbone, tipp kakigondokra:
én mindennap megiszom egy csésze édesköményteát,ami a tejen keresztül a bébi emésztését könnyíti, amúgy pedig tök jó tejserkentő (az első 2 hónapban tápszerrel kellett kiegészítenem, most meg már napi 300-400 ml-t fagyasztok le :lol:)

Naponta ennyi tejet fagyasztasz le még most is???? :?: :?: :shock: :shock:

Az MTV-n megy a Várandós tinik sorozat. Ki nem találjátok, hogy melyik országból való. :? :? :? "Anyukákat" kérdik, hogy miért nem szoptatták a kicsiket (hatan voltak). Egyik liba:
- Én akartam, nagyon akartam, de tényleg. Aztán amikor megszületett, bejöttek hozzám, és elmondták, hogy ez mennyire fáj. És így elrettentem. De én annyira akartam, de tényleg.
Másik liba:
- Én szoptattam. De nem sokáig.
- Meddig.
- 1 hétig. Mert fájdalmas volt. És olyan macerás.
Áááááááááááááááááááááááá...............!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: Hogy miért nem lehet az egész bagázst fellőni a Holdra???

Kép
Kép
200907?

Bond,

Lehet, hogy az öregek keze ráncosabb, az is lehet, hogy a tenyerük is, de ezek a vonalak, amiket a tenyéren szoktak nézni, azok nem változnak...legalábbis úgy tudom. :roll:

Ez az egyik NAGY kedvencem a filmek között...de amikor kezdődik (hát még amikor befejeződik...), akkor én már alszom...még szerencse, hogy meg van dvd-én is, és már jó sokszor meg is néztem. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára merion 2010.01.10 21:41-kor.

merion

merion

Bond!
Hogy érted, hogy hogy adom a banánt? :roll: :roll: :roll:
Leturmixolom. De szerintem Te is. :wink:
Csak én nem azt nézem, hogy egy negyed v. egy fél banánt evett meg, mert minden banán más méretű (mint tudjuk :lol: :lol: :lol: :lol: ), hanem lemérem turmixolt állapotában, majd lemérem kaja után is. Innen tudom, hogy ma pl. 40g-ot evett meg.
Ezt többnyire azért csinálom, hogy lássam, hogy mikor érjük el azt a mennyiséget, amit anyatejben megeszik.

Ma pl. du. már 100g kölespépet megevett (60ml anyatej volt benne), így után már nem szoptattam meg.

Hadd kérdezzek egy szőkét: az az "a" betű miért enged következtetni a szándékos törlésre? Ha én szándékosan törölném magam, akkor nem hagynék ott egy "a" betűt. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Bond!
A tegnapi filmet nem láttam, de az ajánlásodat sem, mert tegnap nem olvastam. A mait meg nem hiszem, hogy megnézem, mert nagyon álmos vagyok, és már sokszor láttam. Bár nagyon-nagyon jó film. :wink:

Boo!
Képzeld, jövő hét szombat-vasárnap kezdik a 24 8. évadját a Foxon!!!!!! Nemsokára lesz új Jack Bauer!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
katy76

[quote="hendegabi"]
írta:
hendegabiVizuális alkatúaknak javaslom elképzelésre a következő szituációt:
Anyuka kitölti a pohár szörpöt, az asztalon ott figyel egy szívószálas üdítő + hársfatea, és felváltva hol egyikkel, hol a másikkal a kezemben kergetem körbe a gyereket a lakásban! :roll:
Ma már kb 1 liternél tartunk, ami igen jó.....

Jelentem, elképzeltem! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

H.Gabi!
Önmagában a képeknek nincs semmi bajuk, de ha összehasonlítom egy Media Marktban, vagy Saturnban előhívott képpel, akkor nagyon látszik a különbség.

Remélem, hogy Nóci simán átalussza az éjszakát és nem lesz megint beteg!

Kép
katy76

Czigka!
Tőled akartam már kérdezni, hogy éjjel/hajnalban miért fejsz olyan hosszú ideig?

Kép
katy76

Sziasztok,

végre újra itt - olvastam ám, csak nem akartam leülni írni a 7végén - most viszont Apa Batman-t néz :lol: :lol:
(Húúúúúú, a Megérzés nagyon jó volt, pedig nem először láttam!)

Czigka,
ezt a nyakonöntés dolgot én is kipróbálom :wink: bár nálunk Apa hajlamos bedurcizni az ilyen akciók után, de ez nagyon tetszik :D
16,5, apa 21,5 :shock: :shock: :shock: Aztaaaa, gratula! Ritkán lehet ilyet látni, hogy fiatalkori szerelmek megmaradnak!
(az én tinikori szerelmemből egy jó barátság maradt, néhány pár éves, és utána még két hosszú kapcsolat, 5 és 6 évesek, majd most Enyémapa...)

Hendegabi,
FOA: foramen ovale apertum :shock: azaz: kamrai sövényhiány, a két pitvar között a pitvari sövényen a magzati fejlődés során szükséges, majd a születés után normálisan elzáródó nyílás nyitva marad. Állítólag nem vészes, és ez egy éves korig általában magától rendeződik, majd kardiológiára kell mennünk hogy leellenőrizzék.
Tudom, hogy hülyeség, de aggódok, és pl mindíg rászólok Apára, ha ijesztgetőset játszanak, vagy hogy higgassza le, ha a játék hevében nagyon izgatott lesz a Törpe. Nehogy...

KépKép

KépKép
kispocok13

Bond: had tippeljek: csak nem nemidénnyáronlebarnult ifjú hölgyek adták a válaszokat? :twisted:

Katy: van türelmed, azt megmondom. Én a banánt általában vagy az üveg almareszelőn nyomkodom el, vagy levesszűrön nyomom át, de még sosem mértem le grammra.
Kölespépből most általában 40 ml tej +40 ml víz +2 ek por összetételben készítem, ebbe tettem ma is picurka banit (kb negyed), és ebből hagyott 1 teáskanálnyit.
Délben meg sárgarépa+krumpli+pulykahusi keveréket kapott, egy kapucsínó-s bögre volt háromnegyedig (kb 1 deci).

Ja, és szeptemberben, mikor Nóci kórházban volt, és közben 1 etetést sógornőm adta Virágnak (akkor 2 alkalommal elfogadta a cumisüveget, azóta sem), akkor 180-200 ml körül evett anyatejet a Virág...... azóta sem mértem, úgyhogy fogalmam sincs. Viszont nő a gyerek, úgyhogy nem is idegesítem magam rajt.
(na persze, ha úgy lennék, mint Gabi1, és még páran, hogy visszaesés van a súlyában, biztos én is aggódnék rajt)

Kép
Kép]
hendegabi

conversano:
„Azt mondta,hogy mindenképp akkorát szabad venni,amiben csontra végig ér a lábunk(vagy egy mérettel kisebbet),mert csökkeni fog a lábméretünk.”
Nem is gondoltam volna. :shock: Én is szívesen kipróbálnám, nekem is oda van a derekam nagyon. Persze a túlsúly leadása már magában segítene. :roll:

sillia:
Lóci igen édes, imádom ezeket a babás kacajokat. Az öltözés nálunk is így megy kb. esetleg egy kis sírással megfűszerezve.

hendegabi:
„porozinkó” Nem is hallottam még. Naaagyon szeretem, akárhogy is nevezik. :roll: :D

katy76:„Képzeld, jövő hét szombat-vasárnap kezdik a 24 8. évadját a Foxon!!!!!!” Én is nagyon várom. :wink: :D

bertina

A lényeget elfelejtettem írni. :oops: Danikánk 3 napja fordul hasról hátra. :D :D :D :D Örül örül örül.

bertina

Khm...én voltam. :roll: :twisted: :twisted: Soha nem nézegettem egy földműves paraszt kezét (sem), pláne nem gyerekkorában, illetve fiatal felnőttként. :lol: :lol: De szerintem azért van változás.
De az egész nem erről szól. Hanem inkább csak játék. :wink:

katy76! :)

Nekünk se turmix, se botmixer nincsen. A banánt úgy szoktam adni, hogy vékonyan felkarikázom, először csak darabosra töröm a kanállal, aztán jól belehúzok, és olyan pépesre kavarom 2 perc alatt, hogy csak úgy habzik. :wink: Ha úgy látom, hogy már a fülén jön ki, akkor annyit evett, amennyit. Ha meg meg enne, akkor jól megkapja a magáét. :lol:
(A 1/4-et egy átlagos méretűre értettem)

Azért jutott eszembe a szándékosság, mert ha valaki direkt törli magát attól még a hozzászólásai megmaradnak. Ha ő nem akart volna írni semmit akkor is meg tudta volna szüntetni a nickjét. Abban az esetben csak annyit lehetne látni, hogy a korábbi hozzászólásainál a "Névtelen" szerepel, és semmi új bejegyzés nem született.

Kép
Kép
200907?

Bond,
a tegnapi magánszámod :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]
írta:
lilisgabi írta:

Conversano:Cipőn én is sokat töprengek,a hátam fájdalma miatt. Rolling Eyes

Amikor conversano felvetette a kérdést, akkor nem gondoltam volna, hogy ennyien "szeretnénk" ilyen hinta csukát. Surprised Komolyan egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy közösen dobjunk össze egyet, és 1-1 hónapig hordja mindenki.

ezt már én is ajánlottam pár oldallal ezelőtt :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem 38-39es lábam van, ki társulna?

[quote]
írta:
kispocok13 írta:
Dodi,

tök jó hogy Teapa ennyire fogékony a kritikára! (Enyém élből mindent visszanyom, aztán 2-3 napig átgondolja, majd utána közli, hogy igazam volt... köszi Shocked )

Már ez is nagy dolog, úgyhogy: örülés. Wink Már csak változ(tat)ni kell... Rolling Eyes Laughing Laughing Laughing
[quote]
írta:
Hááát, jogos, pozitívan kell gondolkodni... viszont amikor összekapunk, és ő besértődik, én meg tudom, hogy másnap jön és nagy szemekkel nézve bocsánatot kér, az abban az adott pillanatban nem tesz boldoggá :? :? :?

kispocok13 írta:

Tényleg, jár(t) valaki közületek baba-mama jógára?
Rendszeresen jártam jógázni Nimród előtt, és nagyon hiányzik, mennék megint, kíváncsi vagyok milyen lehet bébivel....

Gondolom a porckorong sérved miatt nem jógázhatsz Sad . Nincs valami lájtosabb verziója? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Kismamatorna?

[quote]b írta:ucus80 írta:
Kispocok

Valojaban nem tudom megmagyarazni ,hogy miert nem irtam ide elobb. Talan mert en is ugy gondoltam, hogy ugy sem tudnam tartani a tempot es az ido haladtaval mar ugy voltam vele hogy ha eddig nem jelentkeztem akkor most mar minek. De azert mindig ott motoszkalt bennem hogy de jo lenne ha tudnak a lanyok, hogy en ki vagyok. Mar nem birtam tovabb varni. Leginkabb akkor szorult el a szivem,mikor Conversano felrakta a babas videot karacsonykor es a Lottikam nem volt benne. Akkor meg picsogtam is.

Ennek a szeretnémdemégsemteszem kapcsán jutott eszembe. Rolling Eyes Kispocok13-mal ti mennyire tudjátok magatokban tartani, ha valami rosszul esik, vagy fáj? Question

Hmmmmmm.... anyukám ilyenkor elment mosogatni, és én is egyre inkább ilyen vagyok... duzzogok, magamban dúlok-fúlok, valahogy így :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Amúgy nem jó, mert egy csomó betegség melegágya a dolog, szóval néha kiadom ám a dühömet!!!

Manó beájulása kaja közben anno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KépKép

KépKép
kispocok13

Bertina!
Forgáshoz gratula!!!!
És bocs, hogy a 24-ből kihagytalak, nem emlékeztem, hogy Te is nézed!

H.Gabi!
Azért mérem én is, mert a múltkor két hét alatt 30grammot hízott a gyerek összesen, és akkor lemértem néhány evését (70, 80, 110).
Egyébként én elég precíz vagyok mindenben, semmit nem nagyolok el.

Te még szoptatsz a 3 étkezésnél (de., dél, du.)?
A banán üvegreszelőn még nem jutott eszembe, de holnap de. kipróbálom, mert folyton csak mosogatom a kis turmixgépet, vagy a botmixert 3 kanálnyi adagok miatt.
Holnap őszibarack-banán lesz de., és párolt alma-krumpli délben. Du. meg a szokásos kölespép. :D
És kedden a sárgarépa fog debütálni!

Kép
katy76

BOND

Bocsánat... :oops: :oops: :oops: :roll: :D

merion

merion

Katy: a drukkot köszi, én sem szeretnék "éjszakázni", kórházba futni meg főleg nem. Jelen állás szerint nem is kell. :)

Kispocok: nem tudom, van-e olyan anyuka, akit meg lehet nyugtatni ezzel az "egyéveskoráraelnövi" szöveggel. Igazad van, ha félted.

Na, azt hiszem, megyek zuhanyozni. ÚÚÚÚÚÚÚúgy vágyom egy fürdőkádra, hogy el sem tudom mondani...
Elnyúlni a jó meleg, habos vízben....
Na még erről eszembe jutott egy kis sztori, elmesélem, hogy jó kedvvel legyetek:
Kb 2 éve valami miatt anyámnál aludtunk Nócival (az okot már nem tudom). Este víz megenged, kádba beleülünk mindketten.
Nóci: anya, olyan jó, hogy te engedted a vizet, a mama mindig olyan kicsit enged, hogy még a lábam se merül el...
Anya: én se engedtem sokat, csak ketten ülünk bent, azért tűnik soknak.
Nóci: de ez jó sok, mert a cicimig ér.
Anya kiszállt...... még a combija feléig is alig ért a víz... :oops: :oops: :lol: :lol:

Jóccakát!

Kép
Kép]
hendegabi

Marietta,
remélem, már jobban!

Bond,
fogorvos: húzzálmárelafogorvoshooooooz! Már jó régóta panaszkodsz a fogadra :twisted: :twisted: :twisted:

Lilisgabi,
rosszat sejtek... "Névtelen"? Mi történt????????????????? :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: (vagy majd látom a következő oldalon?)

Silia,
Lóci nagyon édes!!!
Nálunk is a sajáthangunkfelfedezése a sláger :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nálunk a sárgarépa nem nagyon jött be...eddig... :roll:

Hozzátápláláshoz egy vélemény:

Lassítsunk a hozzátáplálással

6 hónapos korig semmi kiegészítésre nincs szükség, 6 hónapos kortól fokozatosan bevezetve kell a babát új, könnyen emészthető ételekhez szoktatni. Ez a hozzátáplálás folyamata a csecsemő 1 éves koráig eltart és egy életre meghatározza a későbbi felnőtt táplálkozási szokásait.
Mit rontanak el az édesanyák leggyakrabban?

- hozzátáplálást 6 hónapos kor előtt elkezdik

- a baba 8-10 hónapos korára komplett felnőtt menüt kap, amit a baba szervezete még nem tud feldolgozni

A kisbaba nem ínyenc

1 éves kora előtt a baba elég, ha 3-5 féle gyümölcsöt, 3-5 féle zöldséget és sovány húsokat fogyaszt, ugyanis a babák nem igénylik a változatos étrendet. Hogy pontosan melyik az a 3-5 féle gyümölcs, főzelék, azt a baba egyéni ízlése is befolyásolja. Az egészséges ételek szeretete egy életre meghatározó a hozzátáplálás korszakában. Nem érdemes erőltetni, minden baba a saját tempójában haladjon, hiszen sokkal fontosabb, hogy az anyatej/tápszer továbbra is domináns maradjon az 1 év alatti csecsemő étrendjében.

Mit rontanak el az édesanyák leggyakrabban?

- a hozzátáplálás korszakát heteknek és nem hónapoknak tekintik

- a mamák magukból indulnak ki és magukhoz hasonló változatosságot várnak el a babáiktól is

merion

merion

[quote="hendegabi"]B írta:hendegabiond: had tippeljek: csak nem nemidénnyáronlebarnult ifjú hölgyek adták a válaszokat? :twisted:

Nem, nem. Junájtedsztétc volt.

[quote="hendegabi"]
írta:
hendegabiÉn a banánt általában vagy az üveg almareszelőn nyomkodom el, vagy levesszűrön nyomom át, de még sosem mértem le grammra.

Variáviók egy témára: hány féle képpen lehet elkészíteni egy banán papit. :o :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Oh, látom írtatok, erre még gyors reagálok:

bertina: Vasban bizony vannak ilyen másoknak ismeretlen kifejezések.
Nem tudom pl.: találkoztál-e a bizsi vagy a böszme kifejezéssel.....
átforduláshoz gratula.

Katy: eleinte szopi után adtam neki a babakaját, már cseréltünk, mert úgy sokszor szinte az egész a kukában landolt.
Így reggel - délelőtt csak szopi, 3. kajálásnál főzi + szopi, utána csak szopi, 6 felé főzi vagy kása + szopi, lefekvéskor csak szopi.
Igazából a főzelék és a kása után meg szoktam kínálni vízzel vagy teával, illetve alvás után is, de nagyon keveset iszik, így inkább folyadékpótlásnak (illetve tejtermelésfenntartásként is) kapja a cicit az egyéb étkezések után.

Kép
Kép]
hendegabi

[quote="bertina"][ írta:bertinab]conversano:
„Azt mondta,hogy mindenképp akkorát szabad venni,amiben csontra végig ér a lábunk(vagy egy mérettel kisebbet),mert csökkeni fog a lábméretünk.”

:shock: :shock: :?: :?: :?: 37-es a lábam. Tételezzük fel, hogy akkor egy 37-es cipőben ér csontra végig a lábam. Tehát jó. De ha egy mérettel kisebbet veszek, akkor az azt jelenti, hogy a 36-osban olyannyira végig fog érni a lábam, hogy még nyomja is... :roll: :roll: :roll: :roll:

Dani: :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

"1 éves kora előtt a baba elég, ha 3-5 féle gyümölcsöt, 3-5 féle zöldséget és sovány húsokat fogyaszt, ugyanis a babák nem igénylik a változatos étrendet."
És ezt a különböző vitaminok, és ásványi olajok is tudják? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

hendegabi! :)

Ettől tényleg jobb kedvűen megyek fürdeni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Én ma egy 38 1/3-os cipőt próbáltam fel,amit nagynak találtam. Nekem a szülés előtt 38-as csukáim voltak és azóta nőtt a lábam egy méretet. Ezt olvastam is,hogy csökkenni fog a lábméret. Holnap benézek az itteni möbötö boltba és felpróbálok egy-kettőt,az ingyé van :mrgreen:
Sokan talán nem számítanak rá, de a cipő a láb méretét is megváltoztathatja. Miután ingereket ad a talpizomzatnak, kifejezetten megerősíti a lábboltozat-tartó izmokat, amitől akár 1-2 számmal is csökkenhet a lábméret.

http://www.origo.hu/tudomany/20091229-mit-tudnak-az-mbtcipok.html
Vendég

Ja! Ez lemaradt. Közben találtam egy másik ,hasonló elven működő cipőt harmadáron. Az a neve,hogy masai instabil cipő.
Vendég

Ja, hogy ez spceiálisan az MBT-re vonatkozik! :oops: :oops: :oops: :oops:(Érdekes ez a méretezés. :o )

Kép
Kép
200907?

Katy,
láthatatlan porszemek :lol: :lol:
Dettó én is ugyanezt csináltam ma, Apa már megőrült tőlem, és ijedt szemekkel várta, hogy éppen milyen feladatot rovok rá a karácsonyfaleszedésen és felmosáson kívül... délután meg közölte hogy mostmáraztán higgadjak le és rakjam le a fenekem a kanapéra kicsit :lol: :lol: :lol: :lol:

Hendegabi,
drukkolok hogy ne legyen nagyobb gond Nócival!
Képek :lol: :lol: :lol: Hogy mennyire hasonlítanak a csajok egymásra :shock: :shock: :shock:

Bucus,
jóóóóóóóóóóóóóóóó utat!!!!!!!!!!

Bond,
tejfagyasztás: igeeeen :lol: :lol: :lol: jóvanna, mostanában 200-300 között per nap (reggel egy cicibő jóllakik, a másikból 200at le tudok fejni, + este ami lefekvés előtt még van, azt is lefejem.) Pedig volt egy hét, amikor durva gyógyszert szedtem a derekamra, akkor csak fejtem, amikor Nimródot Apa cumiztatta, merthogy én megmozdulni sem tudtam - szörnyű volt, paráztam hogy elapad a tejem... meg lelkileg, nagyon hiányzott a Picur... brrrrrrrrrr nagyon rossz volt :x :x :x
Mivel a mélyhűtő már fullon van apukámnál is, kitaláltam hogy tejadó leszek, szerdán intézem a dolgokat hozzá (tüdőszűrés, AIDS teszt, stb) - legalább tudok valakiken segíteni :-)))
Ennek az egésznek azért örülök, mert 2 hónapos koráig nem volt elég tejem, ki kellett egészíteni tápszerrel. Minden sz..t bevetettem: fejés, édesköménytea, urtica urens 5CH, alkoholmentes sör stb, és 2-3 hónapos kora óta már csak anyatejes a kis Drágám. :lol:
(csak zárójelben jegyzem meg, hogy Okosapa a 3óránkénti etetés híve volt az elején, és a halálba stresszelt, hogy 2 óra után ne tegyem cicire Nimródot... inkább ölben sétált vele 20 percet... aztán annyira elegem lett egy idő után, hogy 2 napot akkor etettem amikor úgy éreztem, hogy kell, és szerintem ez használt igazán :wink: :wink: :wink: )
Pedig nem vagyok elvakult egyáltalán, és úgy voltam vele hogy ma már tök jó tápszerek vannak, és nem fogok görcsölni a szoptatáson, ha nem adatik meg, akkor nem és kész, csak igyekszem mindent megtenni az ügy érdekében.
(hozzáteszem, amit Boo pl és még jónéhányan végigcsináltak, nem biztos hogy bírtam volna)

Bertina,
forduláshoz gratulál, gratulál :lol: :lol:
Nálunk is pár napja megy a forgás, végre!

Hendegabi,
köszi a kádsztorit :lol: :lol: :lol:
Jóóóóócccakát :-)))
(vasi kifejezések: "cepedlizik" a kedvencem - hmmm egyik exem volt vasi, és mindíg olyan jókat derülök magamban, amikor olvasom a hsz-aidat, egy csomó olyan szót használsz, mint ő, a legutóbbi pl az "elnövi" volt)

Banán, hozzátápi és egyebek:
Nimród még mindíg csak anyatejet eszik, tízóraira kap almalevet és kicsi almapürét... :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

[quote="kispocok13"]B írta:kispocok13ond,
a tegnapi magánszámod :lol: :lol: :lol: :lol:

Örülök, hogy boldoggá tettelek. 8) :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Megvan valakinek az a kifejezés, hogy: ajtószárfa? :wink:

Kép
Kép
200907?

Hendegabin felvidulva elgondolkodtam a kádban, hogy a sok röhögcsés bejegyzés közül mi lenne vajon az "Év Bejegyzése", ha szavaznánk. Aztán eszembe jutott kicsidodi, így kikerestem az irományát. És hogy teljes legyen a kép, a boo-féle illusztráció sem maradhat le. Egyrészt a nosztalgia miatt, másrészt pedig a jééééééééémennyitváltoztaaaaak!!! miatt sem. :lol: :lol:
Íme :wink: :

[quote="kicsidodi"]
írta:
kicsidodiNah, szóval tali :D ....
Ikokával és Katyval találkoztunk Újpesten, majd sikeresen átnyargaltunk a városon. 10:55-kor megérkeztünk a Normafa parkolójába, és szép alaposan puccba vágtuk a gyerekeket (elszánt fejet vág :arrow: kocsit előcibál :arrow: szétnyit :arrow: mózest ráerőszakol :arrow: kipárnáz :arrow: alvó gyereket hordozóból kiszed :arrow: nyekergő gyereket kocsiba belesúvaszt (merörüjjéhogysétálunk :twisted: ) :arrow: teljes menetfelszerelést gondosan kocsira aggat :arrow: elégedett fejet vág), aztán már percek óta csodáltuk, hogy ki hová tömködi a mijét, és jajdeédes, mikor kezdett gyanussá válni,hogy sehol senki (bár a nagypapát két kisgyerekkel "leszonibabáztuk" :oops: :lol: ). Némi tanakodás után felhívtuk Bondot, és kiderült, hogy húúú, de nem ott vagyunk, ahol kéne. Visszaültünk a kocsikba (beletörődő fejet vág :arrow: menetfelszerelés kocsiról gondosan leaggat :arrow: végrenyugodtgyereket kocsiból kivesz :arrow: megintnyűgösgyereket hordozóba hajtogat :arrow: kocsit kirámol :arrow: mózest leerőszakol :arrow: összecsuk :arrow: kocsiba tuszakol :arrow: elégedett fejet vág), és párszázméterrel arrébb megleltük "a" parkolót :D ! Leparkoltunk, és szép alaposan puccba vágtuk magunkat (elszánt fejet vág :arrow: kocsit előcibál.....) :lol: :lol: :lol: .

Na, innentől már mind együtt voltunk, szóval valaki vegye át, mert apa engem akar :lol: :lol: :lol: !
De holnap folytatom, mert van ám még mondanivalóm :wink: !

[quote="katy76"]A írta:katy76hhoz képest, hogy én voltam az egyik résztvevő, Petra meg az egyik szenvedő alany (szegénykém mire megnyugodott a babakocsiban, már raktam is vissza az autóba :( ), akkorát röhögtem magunkon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most kívülről is láttam azt az alakítást, amit ott hárman levágtunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]
írta:
boo
Tali csúcsszuper volt, aki kihagyta sok röhögéstől kímélte meg magát! :lol: :lol: :lol:
Vizualizáljatok 8 kismamát babakocsikkal sorjában, plusz Szonibaba 2 rakoncátlan tündérbogyó hangszóró gyerekét :lol: :lol: durva élmény voltunk az erdőnek :lol:

volt mamifitnesz, mert dombon felfelé kellett tolni a babakocsit :lol: mert az erdei ösvényről csak így jutottunk fel a rétre, ahol orkán erejű szél fújt, de persze mi olyan egységet alkottunk, hogy nem tudott minket kikezdeni :lol:

a várakozásokhoz mérten amikor az egyik gyerek elhallgatott, akkor rákezdett 2 másik :lol:
mindenki végigette a menüjét, ki cumisüvegből, ki mamaciciből :D
majd mindenkit végigpalusoztak az anyuk, és megcsodáltuk "egymás" kukacát is :lol: :lol: :lol: :lol:

a legviccesebb látvány Ikoka Zsombija, és az én Zsiri voltak egymás mellett, mert bár csak 2 hét van közöttük időnben, fizikálisan Dávid és Góliát elbújdokolhat a csába mellettük :lol: :lol: :lol:

[quote="boo"]j írta:booóvannnnaelszámoltam :oops: :lol:
cserébe hozom a képeket, de ha intrikáztok mindenkiről a legelőnytelenebbeket teszem fel :twisted: :twisted: :twisted:

na viccen kívül, kéretik nem azon problémázni, hogy kiről hány képet dobok, ugyanis mindenkiről a legjobban sikerülteket teszem fel!!!

és akkor:

Bond képei:

Bond és Hugi :twisted: :twisted: :twisted:
Kép

Hugi stíröli Zsombit
Kép

Hugi szemek
Kép

Hugi táplálkozik
Kép

Hugi unja a talit :lol: :lol: :lol:
Kép

[quote="boo"]K írta:booaty képei

Anya puszi :D
Kép

Csini csajok :wink:
Kép

Petra
Kép

Petra az árnyasban
Kép

Petra pillák
Kép

[quote="boo"]R írta:booonmay képei

Roló anyát mászik :lol:
Kép

Roló buksi :D
Kép

Roló és Anya :D
Kép

[quote="boo"]S írta:boozonibaba képei

Bodzi és Anya
Kép

Bodzi tornázik :D
Kép

Marci iszik
Kép

Szoni iszik
Kép

Távozóban
Kép

Marciról és Szonjáról nagyjából lehetetlen volt éles képet csinálni, mert úgy rohantak mint atomanti :lol:

[quote="boo"]Z írta:boosiri képei

Zsiri elmélkedik :lol:
Kép

Zsiri pillák :oops:
Kép

Zsiri szunyókál
Kép

[quote="boo"] írta:boos akkor az össznépi babaképek:

Babakör 1 :lol:
Kép

Babakör 2
Kép

Babakör 3
Kép

Botond&Zsombi inkognítóban :lol:
Kép

THE BOYS :wink:
Kép

Dávid&Góliát ala Zsiri&Zsombi :lol: :lol: :lol:
Kép

Róló&Zsombi
Kép

Szerelem (bocs Botond, Petra a kopszkákhoz húz) :lol: :lol: :lol:
Kép

[quote="katy76"]
írta:
katy76Boo!
Ügyes vagy, nagyon jók lettek a képek, és rendes tőled, hogy megőrizted Bond inkognitóját.

Eszembe jutott egy szösszenet tegnapról:

Nagy kajáltatás ment a domboldalon egy padnál. Dodi eteti Botit, előtte egy babakocsi (amiben történetesen Bodza szunyókált). Egyszer csak felugrik, hogy jajj, ő még meg se nézte Bodzát, majd odaszaladt Rolóhoz, és jól megnézte. Mikor megtudta, hogy rossz babakocsinál áll, kiderült, hogy ő csak a takarók színét nézte, ami ráadásul kölcsön-takaró volt. :lol: :lol: :lol:

[quote="kicsidodi"]. írta:kicsidodi..És épp meg is akartam jegyezni, hogy Bodza mennyire hasonlít Rolóra, mikor Ronmay szólt, hogy Rolót stírölöm, nem Bodzát :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: .
Jóvanna, két tök hasonló babakocsi, egyiken fehér-barna takaró (Bodza), másikon mályva csíkos (Roló)... Hülye mamik még erre sem figyelnek oda... :evil: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja, és még egy szösszenet munkahőseKatyról: a Normafa m.h. (megállóhely) táblánál megállapította, hogy szerinte sem biztos, hogy jó helyen vagyunk, hiszen ez "Normafa munkahely" :twisted: :lol: :lol: :lol: .
Alapetően megállapíthatom, hogy tehetségesek is vagyunk Katy, nem csak rigolyásak :wink: :lol: :lol: :lol:

[quote="katy76"]M írta:katy76ég a könnyem is kifolyt, úgy röhögök magunkon!!!
Megint eszembe jutott, ahogy ott álltunk "Normafa mh-nál" és vártuk boldogan a többieket!
És először még túl is mentünk, majd Ikoka meggondolta magát, és visszakanyarodtunk! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Folyik a könnyem, úgy röhögök itt magamban... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Most, hogy megint elolvastam, újra sírva röhögök, pedig Brad Pittet nézem (elviekben :oops: ) a tyilivízorban. :lol: :lol:

Ma bemutatást eszközöltem:
- Hugi, ez itt Krumpli.
- Krumpli, ez itt Hugi.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Hugi feje a közelebbi ismeretség kötésre: :shock: :shock: :shock: :shock: :? :? :( :shock: :shock: :shock: :? :? :? :roll: :roll: :roll: :| :| :| :|
Nagyjából ez volt a reakció végig. Nem erőszak a disznótor, de anyuka csúnya, és rafkós :twisted: :twisted: :twisted: . Ha már úgyis őszibarackot akartam neki adni, akkor legyen 2in1-ben. :wink: Fel sem tűnt. 8) 8)
(A krumpli egyébként héjában főtt volt. HülyeAnyukának az utolsó pillanatban jutott eszébe, hogy egy picit azért kéne hagyni a rakott krumplinak szántból. Igen ám, de így túl kemény lett. Mivel lágyítsam? Mivel szükség van rá, és Apa háttal állva mosogat: gyorsan edény fölé vetettem, és Riska mód megfejtem magam. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: Teljesen jó lett a végeredmény. :wink: :lol: :lol: :lol: )

Nem részletezném ( :wink: :oops: :wink: :lol: :lol: ), de olyan kellemes hangulatot csináltunk ma Apával (Manó anyáméknál, Hugi meg nem sok vizet zavar), hogy nem volt meglepő a kérdés, hogy igyunk-e egy pezsgőt (a héten volt a 8. évfordulónk, ami az összejövetelt illeti) :P Kaja készítés közben beszélgettünk mindenféléről. Kérdem, hogy mennyire tartja magát konzervatívnak.
- Attól függ miről van szó. De döntően igen.
Majd kis gondolkodás után hozzá tette:
Ha ANNYIRA konzervatív lennék, akkor ki se tenném a lábamat a konyhába. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="szonibaba"]
írta:
szonibaba"Apa nem talál semmit": ez nálunk rendszeres. Keres vmit (ált. gyerekkel kapcs. dolgot) mire én szájábarágom a paramétereket, mire boci szemekkel jön, hogy ott bizony nincs. Mire én: a fején fog landolni az a bizonyos tárgy, ha érte kell mennem. Erre beijed, újabb kísérlet, eredmény nulla. Odacaplatok, értenyúlok, felmutatom, ez mi? Erre ő: az előbb még nem volt ott, biztos én tettem oda. Húú, hogy ilyenkor milyen köd borítja el az agyamat....

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

[quote="szonibaba"][ írta:szonibabaGabi!
Én is most akartam abbahagyni az egyetemet az államvizsga előtt, de erős nyomás hatására nem tettem. Az utolsó félévem megvan, már csak a szakdogámat kell leadni áprilisban és államvizsgázni vmikor júliusban. Még mindig nem vagyok benne biztos, hogy menni fog, de a féléveim legalább megvannak.

MENNIFOGMENNIFOGMENNIFOG! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Hat csak ide ertem en is. (a borondom meg csak felig van kesz es meg Lottusnak is ki kell talalnom, hogy mit tegyek be es hogy mit adjak ra holnap)

Csak gyorsan egy par dolog.

Bond:
Aranyos vagy, hogy Te is izgulsz. Komolyan mondom, en mar attol is picsogok ha arra gondolok,hogy holnap vegre latom a csaladomat es annyira kivancsi vagyok a csalad arcara mikor eloszor meglatjak Lottikat. (eloben)
A kerdesedre:
Nagyon nyugodt es jo turokepessegu ember vagyok. Nalam minden oke amig a pohar be nem telik. Ja es nem vagyok egy nagydumas csaj. Csak akkor nyitom ki a szam ha ugy erzem hogy, amit mondani akarok az tenyleg fontos. sok dolgot inkabb megtartok magamban. Tudom hogy ez nem mindig jo, de en mindig ilyen voltam. Talan miota a parommal vagyok ez kezd valtozni, de azert nem viszem tulzasba a szovegelest.

Merion:
Megneztem a kepeket. Kislanykad gyonyoru. Olyan lila, almas folsonk nekunk is van.

Sillia:
Loci tok edi mikor kacag es ahogy jar keze laba... Nagyon aranyos.
Lottikanak az az uj szokasa hogy, mikor a pelenkazon van akkorakat csap a labaival, olyan erosen, hogy belezeng az egesz haz.

Hendegabi:
Lanykaid tunderiek. Virag tenyleg kis kopasz de olyan edi. :)
Remelem nem lesz semmi baj az ejszaka Nocival es nyugodtan aludhattok.
Elkepzeltem a furdos jelenetet. :lol: :lol: :lol:
Bertina:
gratulalok az atfordulashoz. :)

Kepzeljetek ma szemtanuja voltam, ahogy kislanyom negykezlabra allt ugy mint Bond Hugija. En ugy megorultem neki, nem gyoztem dicserni. Ja es O igazi rak, csak hatrafele kepes kozlekedni. Mindig letolat a jatszoszonyegerol. :lol: :lol: :lol:

Bond:
Koszi a regi bejegyzeseket. Jokat rohogtem rajtuk ujra. A babak pedig mind egytol egyig gyonyoruek.

Na most mar lepek mert meg hajat kell szaritanom meg befejezni a borondbe bepakolast.

Mindenkinek Jo ejszakat! Vagy Jo reggelt!
Mi megyunk HAZA!
Azert otthonrol is megprobalok bekukkantani hozzatok.
Senki ne legyen beteg! Minden uj fogacska bujjon ki fajdalom nelkul! Sok-sok forgolodast a babaknak! Mindenki vigyazzon magara es a babucijara!

Sziasztok! Majd jelentkezem ahogy tudok! :wink:

Kép
Kép
bucus80

[quote="marietta1982"]
írta:
marietta1982Hendegabi: köszi a kérdést :wink: Domi már sok mindent megeszik, spenót, sóska, répa, krumpli, brokkoli, karfiol, főziket rizzsel vagy krumplival sűrítem, gyümi: Banán, alma, barack, körte.
Februárban kell gasztrodokihoz mennünk és ha minden jól alakul, akkor onnantól kaphat csirkemellet, májat ilyesmit :lol: :lol: :lol: . Lekopogom( koppkoppkopp) eddig nem volt semmire allergiás reakciója. Sárgarépától kemény a széklete, ha azt eszik egy kicsit nehezebben kakil. De amúgy is, mióta bevezettük a főziket, már keményebb a széklete, az új tápszer óta viszont nem volt véres, és nyálkás a kakija :lol: :lol: . Na ezt most jól kielemeztem. Bocsi :oops: :oops: :oops: .

Elnézést, itt volt az a baba, akiért annyit aggódtunk eleinte? :shock: :shock: Én itt egy stramm férfit látok. :wink:

Kép
Kép
200907?

bucus80! :)

A te bejegyzésedről jut eszembe.
Reggel arra ébredek, hogy majd szétesik az ágy alattam.
- :evil: Mi az Isten...? :shock: :shock: :?: :?: :evil: :evil:
Szétnézek. Hugi fekszik mellettem hanyatt, és olyan erővel emeli fel és vagdossa a lábait a matrachoz a paplan alatt(!), hogy a viharos tenger hullámai sehol sincsenek ehhez képest. :shock: :shock: :? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Így indul egy jó reggel, egy szép nap. :wink:

Kép
Kép
200907?

[quote="tike"] írta:tike
[quote]S írta:zóval, azt az évi 2 alkalmat bírjam már ki.
- Szerencsés ember, nálunk még az alsógatyát,törölközőt is vasalni kell :twisted: :twisted: :twisted:

Ajjaj... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Még azt is elfelejtettem, hogy éjszaka azt álmodtam, hogy kórházba került Odett, a pattanása miatt :roll: :lol: . A 9. emeleti bőrgyógyászaton volt, és tele volt a kórterem vagy 100 csecsemővel, pucérak voltak, és nagyon örültem, hogy a sok baba közt megtaláltam Odettet :roll: . A körülmények miatt és azért, mert szoptatok azonnal haza akartam vinni, de nem engedték, mondták, hogy ahhoz, hogy hazavigyem engedélyt kell kérnem az Anyatejcsökkentő Központtól :lol: :shock: :lol: Mivel szombat volt, nem volt nyitva a Hivatal, így kétségbe esve kutattam protekció után, hogy elintézhessem a hazajövetelt, de nem tudom,hogy sikerült-e, mert felébredtem :lol: .

Amúgy jól vagy!? :shock: :shock: :?: :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

[quote="conversano"]H írta:conversanoa valakit érdekel vaddisznó-les,akkor itt a link. Épp most vacsiznak :)
mms://tv.eenet.ee/siga

De jó! MOST is eszik egy. :D :D :D :D

Kép
Kép
200907?

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:42-kor.
Vendég

Szóval nevet,képet,vonalzót akartam tegnap reggel cserélni,de szg-es hiányosságaim vannak :oops: ,így gondoltam törlöm magam,majd regisztrálok új névvel,mert a lilisgabi már nem fair,hiszen már lottisgabi is vagyok,de minden verziója a gabinak már foglalt volt :twisted: .Mire ezt a gebbert engedte,addigra azt írta a babanet,hogy túl sokat próbákoztál,gyere később. :twisted: Aztán már nem volt időm,este nem tudtam jönni,és most végre engedett. :D Szóval ez volt,nem tudom miért gondoltátok,hogy megsértődtem,ez nem esik túl jól... :(

Nos,visszaolvasni nincs időm,mert az egész család kirándulni megy.1 fokban...mondom,hogy nem vagyunk komplettek. :lol:
Vendég

még annyi,hogy igazából a Lili unszolt,hogy másik vonalzót akar,képpel együtt,amilyen itt egyikőtöknek van

Czigka neked gyorsan,kb 1 éves korában,mert 6-12 hó között reggel-délben-este még szívesen szopik,sőt,amelyik szeret szopizni,az még éjjel is felkelhet egyszer.De igazából addig szopik,amíg TE akarod!Én a reggel-délben-este dologra hajtottam mindig,de még most is napi 5-ször szopik. :D Ő igényli.Holnap mérés,alíg várom............... :D
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.04 06:43-kor.
Vendég

Ölülök, hogy lilisgabi ismét köztünk! :lol: :lol: Bíztam benne, hogy semmi sértődés nincs a dologban :D
Most gyors takarítás /én is mindenhol porszemeket látok :roll: /, aztán gyereketetés, és séta, aztán majd egyszer végigreagálom az elmaradásom!!! :lol: :lol:
Ancsurtinak még: rájöttem, hogy "nevelehetem le" a sikítós sírásról Katát: Amikor elkezd így sírni és a szájában van a cumi, akkor kiveszem. Ha abbahagyja a sikítós sírást, visszakapja. Úgy a harmadik ilyen után rájött, és normálisan sírt, nem veszélyeztette a dobhártyám :lol: :lol:

Bucus: jó utat Nektek, és ha tudsz, nézz csak be ide! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok

Most csak egy gyors helyzetjelentés. főleg rólam, aztán majd próbálok vissza olvasni is.

Még mindig meg van, nem is keveset, szombaton éjjel szó szerint elöntött, én persze jól megijedtem. 12 napja szenvedek vele, és múlni nem akar. Felhívtam a dokimat, de mivel szoptatok sok mindent nem tehet ugyanis ez jócskán bezavar,de mindenképpen megnéz ma, mert az a tuti, és ha "csak" a menszi szórakozik akkor csak ergam cseppet írhat fel a szoptatás miatt.
Azért ilyenkor eszembe jut hogy valóban a szoptatás a legjobb de mindenáron? Mikor az egészség forog kockán akkor is?

Na mindegy ma doki, és remélem hogy nincs más gond, csak ez a hülye hormonok szórakoznak.

A másik ki milyen popsi krémet használ? Csak ert Nórának baromi piros a feneke, hiába kenem már 4. féle kenőccsel. Semmi nem használ neki. Gyakorlatilag még mindig naponta 4-5 széklete van, nem hasmenés, csak épp minden evés után kakil. És hiába veszem ki rögtön, akkor sem bírja már a feneke:(
Próbáltuk a sudokrémet, a neogranormon, és két féle kevert kenőcsöt.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

LilisLottisGabberGabi

:lol: :lol: :lol:

Kispiskóta

Mi ugyanúgy kezdtük ahogy ti. Tápszerezéssel. Miután túltettem magam a csalódáson hogy kevés a tejem, csak kiegíszítésképp szoptattam, de leginkább azért mert Lóci már akkor is csak és kizárólag a mellemen tudott megnyugodni. Az első hetekben volt hogy majdnem egész nap az ágyban feküdtünk és szopikázott. Meg is lett az eredménye :lol:

3 hónapos korára elhagyhattuk a tápszert. Nekem ugyan felesleges tejem nincs, de annyi amennyi kell, annyi mindig.

Gabi

Popsipirosságra nincs ötletem, én mostmár csak egyszer kenem be egy nap. Lőrincnek nagyon szép a bőre, csak a dagija hajlataiban piros egy picit. Ott olajjal szoktam kitörölgetni.
Mondjuk ő átlag kétnaponta kakál egyet. Amíg csak szopizott addig volt hogy csak 4-5 naponta. Tegnap már picit aggódtam, mert a negyedik nap volt kaka nélkül de aztán lett eredmény, délelőtt is meg este is :)

Mensidolgot sajnálom, nem tudom ez mennyiben van összefüggésben azzal hogy szoptatsz. Nekem még egyáltalán nem jött meg :shock:

Amikor december elején panaszkodtam a doktornőnek hogy úgy érzem megesz engem a gyerek és teljesen el vagyok gyengülve az állandó szoptatástól, akkor azt mondta nekem: nem érdemes mindenáron gyötörnie magát az embernek. Főleg egy féléves babánál.
Én most rendbenvagyok, jó erőben érzem magam és Lóci is egyre kevésbé lóg pusztán nyammogásból rajtam. Mostmár egyre érdekesebb számára ami körülöte történik. (elalvás továbbra is csak anya cicijén miközben anya sétálgat és énekel..)

Szerintem ha a szoptatás miatt van gondod a mensiddel, egy percig se legyen lelkifurdid ha leválasztod Nórát.

Norbinak jól megy az új suli?

Ancsurti?
Hangi egy sort sem hagy írni?

Boo?
Remélem nem feneklettek meg a béketárgyalások..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.11 11:00-kor.
Vendég

Sziasztok!

Látom,sok mindenről nem maradtam le péntek óta :lol: :lol:

Nálunk sem a krumpli,sem a répa nem jött be,pedig szerintem tök fini lett,úgyhogy egy kicsit hanyagolom még. Viszont délután gyümit adok neki,őszibarackot,amit lefagyasztottam összekeverem almával,na abból 180-akat eszik,nagyon imádja.

Gabi! Sajnálom a vérzést,majd írd meg mit mondott a doki. Mi Gabit használunk a popsijára,nekünk bevált. Esetleg még megpróbálhatnád Bepantennel,hátha.

Nekünk valószínűleg el kell mennünk bőrgyógyászhoz,mert nagyon száraz Lili bőre,annak ellenére,hogy reggel-este kenem és már egy speckó fürdetőt használunk. Szegénykém nagyon vakaródzik,remélem nem ekcéma.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?