A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gondolom, újabb antibiotikumot most nem kapsz :roll:
Hogy szedted ezt össze, Maggie?

Niki, pedig igyekeztem visszafogni magamat, csak úgy írtam volna :o :D

Amúgy tényleg hiányoznak a pörgős zenék, de legalul van a lejátszó, és Rugó már nyolc hónaposan is imádta kezelni, meg a cd-k is érdekelték.

A héten vágatunk fát polcoknak, befestjük sötétre, és G. rak rá kis izéket, amivel felfogatjuk.
Felteszem a hálószobában a polcra :idea:

Most bejöttem a kenyeret kiszedni, mert kész van. Rugó beült az autóba, zenét hallgat a garázsban.

Jó tanulást a vizsgázó lányoknak :!:

Kép
vindolanda

Vindo!
Hát ez az. Egy jó nagy ivászat hiányzik nekem. Csak nagyon gyorsan fejbe ütne. már.

Móni!
Én ma gyümölcslevest főztem, másodiknak pedig sült csirkét és párolt zöldséget fokhagymás szósszal. Ez is meg volt 3/4 óra alatt.
A szembe szomszéd házat több éve vadászok bérlik. Most van a fácánszezon és várom, hogy hozzák. Ha ma lesz, akkor holnap vadast csinálok zsemlegombóccal. Na azzal tuti nem leszek meg 3/4 óra alatt.

Ildikó
KépKépKép
sense4

Maggie!
szegénykém :( :( most már tessék meggyógyulni :)
Niki!
Te alkoholmámorban úszó anyuka :) :) biztos Alex is jól érezte magát azért kellett sokáig ringatnod :)
Vindo!
ennyi bor :shock: :shock: s a talin leitatjátok az Apukákat? :) :)
Móni!
itt sem süt a nap :( ködös idő van nagyon :)

reggel B. korán kelt(hn6kor) 7 körül kitalálta "ebédelni" szeretne(minden étkezés ebéd nála :) ) s elkezd kiabálni közben mutogat az ablakra: Anya nézd 7 óra :) :) s igaza volt pár perc múlva 7 volt :)
aztán most ebédeltünk s mondja Mírának: Dede fújd meg krumpli forró :) :) s közben mutogatott hozzá :)

Sense!
Lotti milyen csajos :) s igazi nőci már dumál és akaratos :) hörgés :)
B. meg babázik lelkesen,most is kitalálta babával fog aludni :shock:
sikerült erről lebeszélnem :)

Juba!
hogy vagy? rég jelentkeztél!

Míra Mr Bean-t néz és akkorákat röhög :)

KépKép
viranka

Na, munka helyett aludtam, most ittam kávét. Aztán csak el kellene merülnöm a szigmatizmusokban, meg az orrhangzós beszédben. Amit egyébként remekül be tudok mutatni, meg a diszfóniát is. :lol:

Na pörgős zenét én hallgatok eleget a fiúk jóvoltából.

Viranka, miért nem engedted a babát?

Itt rötyögök, mert a fiúk készülnek mamához, én maradni szeretnék inkább kihasználnám a csendet, nyugalmat. Bercó: Én maradok. Nem megyek, mert beteg vagyok. :shock:

Sense, Te vagy a nyerő. :lol: Én még soha nem ettem, nem is csináltam zsemlegombócot.
dmaggie

Vindo!
Elfelejtettem:
Ismered a Volbeat nevű együttest?
Nekem bejött. :D Próbáld ki! Vidám is, meg metál is. :D:D

Vera!
Én pedig direkt vettem babát Botondnak (azaz hozott a MIkulás). De nem igazán foglalkozik vele...

OUps. MIlyen aktív fórumozó vagyok. ;)

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok

Sense: De jó olvasni rólatok :D És tényleg iszonyat hasonlítanak!!

Niki: :lol: :lol: :lol: :lol:

Maggie: Jobbulást!!!! Tényleg ti jöttök a talira?

Viranka: Milyen okos nagyfiad van tudja mennyi az idő!! :D
18-án megyek a dokihoz 14:15-re.Jössz?

Móni: Köszi a kérdést most már beindult szerencsére a folyamat de tegnap rendesen megijedtem.Te hogy vagy?

Vindo:
Rugó beszélni nem beszél de simán sms-ezik :lol:

Természetesen jelen pillantban is Halász Juditot néz.Már tudom kivüről az összes dalt :oops: :D
És képezlejétek nem sír már a hajmosásnál rájött hogyha belefekszk a tenyerembe sokkal egyszerűbb nekem is és neki is :D Eddig rémálom volt ez a hajmosás mizéria :roll:

Kép

Kép
agica1126

Itt vagyok megint 8)

Délután voltunk kinn az udvaron egy csomót, aztán elmentünk triciklizni, toltam sokáig Rugót, végül talicskával fát tologatott.
Most leült végre, dvd-zik, meg Gáborral uzsonnáznak.

Viranka, G. szeretné eladni egy részét. Na jó, nagy részét. De nem tudom, veszik-e majd.
Errefelé rettenetes borokat készítenek, sokszor olyan fajtákból amik direkt termők, szóval egyedül nem is lehetne belőle bor, csak keverékként, mert enyhén mérgező :roll:
A szőlőt Nagyrédéről hozta, szóval tényleg jó amúgy, de nem vagyok benne biztos, hogy igényes bort el lehet passzolni errefelé. De meglátjuk majd.

Mírának jó a humorérzéke akkor:)

Ágica, ügyesek vagytok a hajmosással, mi még nem jöttünk rá a nyitjára. Mindig sír egy kicsit :roll:

Sense, rákeresek majd a youtube-on, biztos fenn vannak :D
Tényleg nagyon belelendültél 8)

LÁnyos játékok: Rugónak itthon nincsen kimondottan csajos játéka. De alapból nincs neki sok, ő ugye a használati tárgyakkal szeret játszani jobban.
Ha elmegyünk az unokatesókhoz, akkor viszont vadul tologatja a babakocsit, sőt, van egy cumisüvege a benne lévő babának, meg is eteti vele. És van egy főzősarok, hát ott kotyvaszt sokat, de ezt nem tőlem látta :lol:

Rugó etalon kabalája egy nyuszó lett (három van neki, de most egyikük kiütötte a többit a nyeregből). Ez fénylik, tehát este a rituálé része (miután elköszönt a halaktól, lecsukta a notebook tetejét, elköszönt a kályhától), hogy feltölti nyuszót a lámpánál. Még hajnalban is fénylik :P

Képzeljétek, ma nagyon házias leszek, csinálok tejfölös tésztát pirított szalonnával :P
Lángosért már nem megyünk ki :roll:

Netezgetek még :arrow:

Kép
vindolanda

Na, a fiúk szerintem mindjárt jönnek. Gyorsan írok.

Ágica, Drága vagy, hogy kérdezed. Még nem mondtam a nagyfőnöknek. Egy biztos, nálunk is reformok vannak. :twisted: (Mármint takarékosság ezerrel)

Legfeljebb csatlakozunk Kaqkékhoz, vagy Vindoékhoz. :wink:

Hajmosás B. sem imádja, pedig régebben engedte, de aztán apa leszokott róla. Ő szokta általában fürdetni. De a múlt héten, amikor együtt fürödtünk, én megmostam neki, nem volt vele semmi probléma, igaz az én hajamat is megmostuk, meg a kacsáét is. :wink: :lol:

Vindo, kíváncsivá tettél. Bár mi sem vagyunk nagy borfogyasztók. De azért néha nekem is jól szokott esni egy-egy pohárkával.

Hajrá a főzőcskének!!!

Valamit akartam még, csak kiment a fejemből.
dmaggie

Sajnos a falban van a csőtörésünk :x
Este bontás :roll:

Még előtte megfürdünk.

Kép
vindolanda

Vindo :evil: :evil: :evil: :evil: gondolom már csak ez hiányzott az életedből :(
azt hittem az összes bort meg akarjátok inni :oops: 8)
Rugó keze gyógyul?

Maggie!
szerintem ez már picit sok(k) :oops: volt a lelkemnek :oops: no meg csak Kuku akivel alszik,gondoltam bohóckodik :)
amúgy Ő lelkesen babázik Dórikával,eteti,cumiztatja,bibis a keze mert Ő is kivakarta,kakis a feneke pelus csere stb... :) babakocsit is lelkesen tologatja,ha kint vagyunk az udvaron :)

:arrow: vetkőztetni :)

KépKép
viranka

Ma és tegnap lost voltam :roll:

Tegnap anyuék voltak itt, ma meg Gödöllőn voltunk uncsinál.

Talit várjuk :D

Holnap jövök a részletekkel:-)

Jó éjt!

Heni
KépKép
heni81

Szerencsére csak a csaptelep ment szét, és a falon keresztül jött ki a víz a csempénél :roll:
Így nem kell bontani, bár vizünk most nincsen, el lett zárva.

Viranka, igen, javul a keze, tegnap éjjel már nem is vakarászta. Még piros neki, gyakran kenem níveával is, reggel meg este meg kencével.

Heni, majd számolj be akkor.

Megyek dolgomra, Rugó épp elaludt :arrow:

Kép
vindolanda

Na, fél három körül aludtunk el, ez a bolond baba meg felkelt hét után :x
G. viszont reggel megcsinálta a csaptelepet, így nem tocsogunk a fürdőszobában és víz is van 8)

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :)

Hozzánk ma jönnek a tesómék a babájukkal, aki most három hónapos, itt is alszanak :) Lesz gyerek bőven :)
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt!

Délután jövök,most menni kell az oviba.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jo reggelt!

Bejott a joslat, meg tobb ho esett az ejjel...megneztem a suli honlapjat, hat azt mondjak, nyitva lesz a suli ma.. :twisted: Nem ertem, neha bezarjak 1 cm ho miatt, most meg tenyleg nagy ho van, es nyitva van... :roll: Nincs szerencsem, a mai vizsgat elbukom, hacsak nem szegodik mellem a szerencse.. :roll: :?

Vindo, de jo, hogy nem volt nagyobb baj! Ugyes ez a G., na!
En vennek a borbol, imadom a jo vorosbort, de tul messze vagytok! :? Majd ird le, hogy sikerult a menu! :D
Tegnap megint iszogattam, de szerencsere Alex most nem kelt fel... :D Kicsit faj is a fejem, gorbere sikeredett ez a hetvege! :D

Sense, en is ugy voltam vele, hogy mar ugy csaptam volna egy gorbe estet....allandoan terhes voltam, vagy szoptattam! Aztan, mikor Alex mar nem szopott, gyorsan be is rugtam! De jo volt mamorban uszni! :D :lol:

Panndi, de jo lesz akkor nektek ma! :D
Vendég

Hali

a hétvégék jó volt. szombaton anyósnál voltunk ....majd délután átmenünk a keresztgyerekeinkhez a karácsonyi ajándékokat átvigyük..:-) van egy 10 meg agy 5 éves keresztfiunk...Emma olyan jót játszott velük..igazi "kisgyerek" volt..:-) vacsizott majd mondta: anya nem kérek többet köszönöm, megyek játszani.:-)

vasárnap sajtos sós rudacskkat sütöttünk, persze Emma sokat segített, gyúrni, nyújtani, kenni, szórni..:-)

délután meg készültünk uncsitesójához..Boldizsár napot tartani...ebéd után
Emma: apa szomorú vagyok
I: miért
Emma: nem akarok Bobóhoz menni.
I: lesz sütemény is!
Emma: akkor már nem is vagyok szomorú :-)
kicsit édesszájú.!

Annyiar jókat lehet vele beszélgetni..szépen ragozva, jól hsználva a szavakat beszél. és ostmáraz ango is egézen beindult..angol órán a tanár tejesen ledöbbent hogy emma mindent mond. : More please, thank you..stb...minden ért és csinál..hihetetlen számomra...na most nem szabad abbahagyni..bár az autóban már teljesen kész vagyok az angol cd-től..( mert ott hallgatjuk a tananyagot min. napi 2x bölcsibe menet-jövet ) de ha ennyire ragad....

szombaton felkapott egy filce és kiabált : Apa Bang on the door! és szaladt az ajtóhoz és már doblt is rajta és így tovább.. :oops: :oops: :oops: :oops:

itthon meg..ááááááááááááááá már nagyon szeretnék munkát kapni és elköltözni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

légyszi küldjetek +++++-t megörülök már.....hasonlókat érzek mint Ti ( odaát )...

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok! :)

Eltűntem, de azért, mert nme volt netünk... Meghalt a netszerver...

Ágica, méhenkívülinél a teszt pozitív, és egy idő után (amikor a kicsi emberke már akkora, hogy feszíti ott bent a dolgokat, akkor nagyon fájdalmas. De ha a teszt negatív, nem valószínú, hogy méhenkívüli. Remélem, hamarosan te is meg mi is megtudjuk, mi is van veled valójában... :roll:

Viindo, Sense, Niki, micsoda iszákos egy társaság! :lol: :lol: :lol:

Rugó-sztorin megint nevettem egy jót. :)

Panndi, tök jó lesz a gyerekekkel! :)

Vki itt dudálgat a ház előtt, megnézem ki az és mi baja...

Kép
Kép
Kép
zdori

Nincs itt senki... :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
zdori

Niki akkor nagy kalappal! +++++++++++++++

Vindo akkor nem akkora a gond!

Iszogatás :lol: :lol:

Sense jó volt végre olvasni rólatok..már hiányoltunk...a gyerekeid tényleg nagyon hasonlítanak.. Lotti milyne ügyes hogy már megy és "beszél" édes kis manóka! Botond..meg olyan nagyfiú!!

Maggie drága gyógyulj már meg!!!

na jól elfelejtettem mit olvasatm.

KépKép
kaqk
Debrecen

De most megint dudálnak... :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri ki az ás mit akar?????

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Vindo de jó, hogy nem a falban :D

Zdori na ki ment hozzátok?

Kaqk++++++++++++++++++++
a munkakereséshez, meg hogy minden rendbe jöjjön.

Niki ++++++++++++++++++++
álljon melléd a szerencse.

Panndi akkor nem fogsz unatkozni :lol:

Heni részletek?

Maggie szezámmagos csirke disznóból :lol: :lol:
egy nagy pizza, 45 cm.es.
Elég volt.
De még tavaly a keresztgyerekeimmel rendeltünk 2 nagyot és 1 kicsit és kevés lett. :shock: így néztem.
Mondtam is nővérkémnek, hogy nem vállalnám az étkeztetésüket huzamosabb ideig :lol:

Ágica megvagyok, köszi.
Nagyon várom már azt az időszakot, hogy minden nap érezzem a mozgását :roll:
Szörnyen parás vagyok :oops: Grétinél nem voltam ilyen :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Tényleg csajok.
Hányan leszünk a talin kb?
Összeírta esetleg valaki?
Én elkezdtem de aztán Gréti lenyúlta a papírom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára l.móni 2010.01.11 09:24-kor.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni nyugi nyugi nyugi!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk próbálom magam lenyugtatni de nagyon nehezen megy :oops:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Már mindjárt fél időnél jársz..azta.....a babónak is csak jót teszel azzal hogy nyugis vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt végre süt a nap :D
Voltunk kint kicsit terepet rendezni.
Cica meg a kutyákkal játszott.
Sebbel az ujján jött elő.
bejöttünk, beragasztottam.
Most Ő nagy beteg. Csak fekszik. A kezét tartja maga mellett :lol:
Nem nagy seb ám, csak egy ici-pici horzsolás :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk igen, hamarosan félidő :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Kaqk, kitartast kivanok Nektek!

Moni, tenyleg rohan az ido! :D

Nemsokara nekiallok fozni, tegnap parolt zoldseg volt az ebedhez, es nagyon sok megmaradt. Ebbol csinalok most zoldseges lasagne-t. (Sargarepa, kaposzta, kelbimbo, zoldbab es brokkoli)
Aztan remelem elmennek a babak aludni, en meg kicsit tanulok meg, hatha segit.

Vindo, hogy all a tejfolos teszta? :wink: Nagyon csondben vagy, biztos koncentralsz.. :roll: :D
Vendég

Napsugarast :)

mi reggel csupán másfél óra alatt jártuk meg az ovit :) persze ebből majd 40 percet az állomáson töltöttünk vonatra várva 8) mire hazaértünk megfagytam :)

Gréta kezére adj gyógypuszit :) az Bnél beválik :)

Panndi!
akkor gyakorolsz kicsit milyen 3 gyerekes anyának lenni :wink:

Dóri!
napokban gondoltam mi lehet veletek :) vki szórakozott előttetek?

:arrow:

KépKép
viranka

Na, most nezem, a teszta tegnap volt.... :roll:
Vendég

Ágica!
megyek Veled,de be kell jelentkezni?

Móni!
Mesi+Zsófi+Gegi
Kolbi+Máté?
Eszter+Robesz
Meli+Lilla+Dani
Ágica+Petra
Detty+Bence+Panna
Vindo+Rugó+férj :)
Kaqk+Emma+férj :)
Irina+Ádi+férj :)
Móni+Gréta
Sense+Boti+Lotti
Heni+Áron+Péter+férj :)
Dóri+Samu+Dani?
Regi+Szeli?
Gica+Zsuzska+Gergő+férj :)
Vera+Míra+Bálint

ennyi jutott eszembe :oops: vkit kihagytam bocsi :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2010.01.11 11:58-kor.

KépKép
viranka

2 Konyvajanlo:

Lama Ole Nydahl: Konyv a szerelemrol (Egy buddhista tanito a szerzo, baratnomtol kaptam karacsonyra. Nagyon jo, mindenkinek, akinek pedig jelenleg problema van a parkapcsolataban, annak kotelezo olvasmany..)

Muller Peter: Szeretetkonyv (Nagyon jo)
Vendég

Viranka, bejelentkezem Gábor nevében is. Szerintem velünk tart :roll:

Kép
vindolanda

Vindo!
akkor javítom :) meg eszembe jutottak Gicáék is :)

KépKép
viranka

ha már könyvajánló :) (NIKI) :wink:

Susan Forward:Mérgező szülők (bakker annyira durva h. vannak részek,mintha rólam/családról írta volna a csajszi)

Dr James Dobson:Az akaratos gyermek születéstől a csecsemőkorig :)

Gary Chapman :Egymásra hangolva s ez felnőttek és gyerekeknek szóló változatban is tök jó szerintem :)

s Coelho összes könyve :)

KépKép
viranka

Sziasztok Lányok!
Micsoda lazítós hétvége volt egyeseknél! :lol:

Niki!
És mi volt végül a vizsgán? Elmentél végül? Arra nem emlékszem... :oops:

Vindo!
Hajrá főzés! Lehet, h Rugó is segít, nem?
Kiváncsi vagyok a borotokra! Biztos fincsi lehet!
A talis élőbeni beszélgetés miatt ne aggódj, én sem vagyok az a szószátyár. :oops:

Móni!
Bibis Grétakézre gyógypusszancs!
Pocaklakó miatt pedig nyugi, minden rendben odabenn!!!

Kaqk!
Emmácska nagyon okos kislány! És, hogy az angol is ilyen jól megy neki! Tényleg csodálatos!
Megy a drukk az álláskereséshez és a különköltözéshez ++++++++++++++++

Viranka!
Vonatnézés! :) A múltkor lenn voltunk Agárdon és ott elég sok vonatot láttak, alig lehetett elvonszolni őket a sínektől. Gondoltam rád, hogy ez nálatok mindennapos! :)

Igen, jön Apuka is, úgyhogy mi is kapásból négy helyet foglalunk. :wink: Köszi, hogy gondoltál ránk! :)

Dóri!
Vendégek előbukkantak?

Mi jól vagyunk, bár szerintem fogzunk kicsit (az utolsó 4 jövöget), mert a kezük állandóan a szájukban, mind 1 évvel ezelőtt...
Hétvégén szokásos dédijárat volt, most várom anyukámat, pár napra eljön, hogy végre kimozdulhassak...

Pusz

Kép
gica1

Vera: Igen be kell jelentkezni de nekem az uh-ra adtak időpontot ekkora.Szerinte vagy előtte vagy utána rendel ott a helyén :roll: Mikor talizzunk?

Kép

Kép
agica1126

szerinte=szerintem

Kép

Kép
agica1126

Sziasztok,

Alig birok ide jutni, most is már Áron fel van, de hagyom még a kiságyban :roll: egy órát aludt csak :evil:
Ma nagyon nyügi, matat a szájában, kéri ölbe magát, nem ismerek rá :shock:

Hát tegnap mi is belekóstoltunk a 3 gyerekes létbe, de hát igaz Kristóf 2 is kitesz.

Jól eljáccottak egyébként, csak mivel sajna Péterke az oda úton nem aludt el, igy már 2 kor kezdett nagyon nyügi lenni, és még K. plusz bántotta is :roll: Neki ha mondod, hogy nem szabad azért is csinálja :roll:

Anyu meg mondta, nem jön, pihenjük ki az ünnepeket, de nem birta ki. Aztán f9 ig itt voltak tesómmal.

Vindo jaj nem birom megirni neked, hogy már nem hunyorgat :D na a ludas lehet a tvje volt a szobájában, mert nem nézi most ott, igy nem hunyorog, lehet nem jó szögből nézte :roll: vagy az egy öregebb tv, passz. De lehet nem is az volt a ludas :roll:

Sense de jó, hogy jöttél. Mickey egér és Micimackó volt Péterke nagy kedvence is, de valószinű nálunk a Fibernet kódolta az adót :evil: de most van helyett egy Nick Junior műsor, az is ilyen okitó meséket ad 8-10 ig, azt szoktuk nézni.

Móni szegény Gréti:-( Puszi nálunk is beválik.

Niki mi volt a vizsgán?

Panndi legalább kipróbálhatod a 3 gyerekes érzést:-)

Heni
KépKép
heni81

Gica, majd ülünk egymás mellett csendben :roll:

Heni, akkor rendben :D Lehet, tényleg rossz szögből nézte.

G. hazajött aludni, éjjel dolgozik majd szinte reggelig. De egy óra múlva kelni fog, mert előtte citerázik :roll:

Kép
vindolanda

Rugó iszonyúan pörög, nem tudok jönni :o

Kép
vindolanda

De este hátha kidől korán.
Nyolcig már csak négy óra, azt már féllábon állva is kibírom.

Kép
vindolanda

Ja, a múltkor kiderült, hogy Rugónak is szokott lenni angolórája a csanában. Nem is tudtam :roll:
Igaz, nem is kérdeztem, hogy mit is csinálnak nap közben.
De rajta semmi nem látszik :lol:

Kép
vindolanda

Jön :?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Kész lett a notim,végre.. :)

Visszaolvasok :arrow: csak bejelentkeztem,hogy vagyok... :)
varga tünde

SZiasztok!

Nem bukkantak fel a titokzatosok... ???

Mi nem tudjuk a talit, helyes a ? . De igyekszünk. Viszont mostmár tuti a hugyúti fertőzés Daninál... Szegénnyel holnap megyünk Doktornénihez... Bocs, ordít, megyek...

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Voltam az orvosnál. Azt mondja, hogy nem ad több gyógyszert, marad a tüneti kezelés. Csütörtöktől mehetek dolgozni. Úgy legyen! :lol: Bár még piros a torkom, fájdogál, taknyolok, stb. De azért jó lesz dolgozni.
Az éjszaka már megint borzasztó volt. Alig aludtam valamit. :x

Na, jó sokat írtatok, nem is nagyon tudok mindenre reagálni.

Emma rettenetesen ügyes akkor az angollal, meg mindennel. A kis angyalképzős nem hazudtolja meg magát. :lol:

Rugónak gyógypusszancs a kezére, meg Grétának is! :lol:

Jaj, szegény kicsi Dani! Gyógyuljon meg gyorsan!
dmaggie

Ja, Maggie, majd viszünk akkor kóstolót :D
És miközben isszuk, Nikire gondolunk :wink:

Dóri, hogy szedhet össze egy ilyet egy baba? Szegény.

Maggie, gyógyulj meg végre :wink:

Szia Tünde :)

Fürdésen túl vagyunk. G. még sehol :roll:
Kakaót iszik, mesét néz, aztán altatom. Éjjel pedig power pointokat készítek :mrgreen: :| :roll:

Szép éjszakát mindenkinek.

V.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?