A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Zsu Kép
Elvileg +14 nap, mint normális ciklusban. Mikor volt a transzfer? hanyadikán?
Nagyon sokat gondolok rátok!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

24-én volt a transzfer. Azt én is értem hogy 14 nap, de a szuri mikorra repeszti meg a tüszőket? Szóval ha 19-én volt a szuri akkor mikor volt a tüszőrepi?

(csak halkan írom: még mindig ég a gyomrom, és nőtt a cicim is(a férjem szerint is))KépKépKépKépKép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Bandy
Köszi neked is!

Stella, Zsu
Egyenlőre még semmi híre a mensinek! Remélem ez így is marad még sokáig. Egyébként napra pontosan szokott jelentkezni. A reggeli hőm egyébként 37,1 volt, szóval ha jól tudom ez is reménykedésre ad okot. Azt hiszem lassan én is függő leszek. A páromnak nem igazán merem mondani a reményeimet, mert ő nagyon félt attól hogy nem sikerül, és mindig letol, hogy ne reménykedjek annyira. Így nagyon jó, hogy nektek legalább elmondhatom. Ti tudjátok, hogy ilyenkor nem lehet "nem reménykedni"!

Adri
adri77

ZsuKép
Amikor ilyen nagy dologról van szó, egyáltalán nem mindegy, hogy keddig, vagy csütörtökig kell-e izgulni. De remélem ezek az izgalmak eltartanak, majd legalább még 30akárhány hétigKépKépKépKépKépKép!
Stella

Kép
stella9

AdriKép
húúúúúúúúúú ez tényleg jól alakul. Sok drukk továbbra isKépKépKépKép
Stella

Kép
stella9

ZsuKépAdriKép
Megy a drukk NektekKép

Puszi:Doris
doris

Zsu Kép
A szuri elvileg 36 óra múlva repeszt. Tehát ahhoz képest 14 nap... de ne agyalj ilyeneken! Nem fog megjönni!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Én is függök a neten! Csak a munkahelyem miatt nem tudok állandóan. Viszont mióta ide járok, nem zaklatom fölöslegesen a párom és a barátnőm, hiszen úgysem tudnának segíteni. És jobban is érzem magam. Pláne, ha mondjuk nem jönne meg ...
De madj egyszer meg biztos azért fogok fohászkodani :-)

Zsu, nagyon szorítunk! Már csak 7 nap, ugye? Túl vagy a felén! És úgysem fog megjönni. Azok a babák nagyon kapaszkodnak, mert végre már szeretnének látni téged, téged, aki ennyi mindent megtett már értük és nagyon várja őket. Csak könnyedén. Már csak 37 hét és láthatod őket. :-)))))

Adri, neked is megy a drukk!!! Hányadik napon is vagy?

Udo, tényleg, már a 3. hónapon is túl vagytok. Hidd el, ujjongani fognak, hogy gyarapodott a topik! De azért itt is szívesen látunk továbbra is. Mi van orsival?

Bandy, semmi gond, ha úgy érzed, nyugodtan menj el nőgyogyi vizsgálatra és esetleg HSG-re, hogy ezzel is beljebb légy. Meg az EKG-t is megtudod csinálni. És is így kezdtem, az UH-n már csak sárgatestet láttak, de nem is volt gond, hogy nem látták a tüszőimet. :-)

Én is a 9. napon vagyok! :-) Akkor együtt izgulunk? Hozok neked egy jó hírt akkor. Van egy kolléganőm, akinek már egy éve nem sikerült teherbe esnie, voltak a Családtervező Központban, meg a nőgyógyásza csinált HSG-t nála. Akkortájt kezdtem én a BMC-be járni. Na, ő is bejelentkezett, és kb 1 hónapra rá kapott időpontot. Szépen nekik is betervezték a vizsgálatokat, és amíg a következő ciklust várta, abban a hónapban teherbe is esett. Úgyhogy megúszta az összes vérvételt és vizsgálatot. Persze azért terhesen más dokihoz járni, gondolom. A babát pedig november végére várja. Legyen veled is így! Drukkolok!!!
Hátha ... :-))))

Sziasztok,
Noémi
Vendég

NoémiKép
Köszi, hogy így érzed. Nektek köszönhetek szinte mindentKép
Nálunk szerencsére minden rendben. Orsi kb. 1 hete érezte először, hogy mozog a gyírmek. Egy kicsit korainak tűnik, de a nőgyógyász azt mondta, hogy már a 12. héten is érezhető, főleg azoknak, akik nem először terhesek. Vannak testtartások, ami nem tetszik a kölöknek. Pl. amikor összegörnyedve ül Orsi.
Még nem kezdett el tornázni, pedig lassan kéne találni egy jó helyet. Eddig 4 kilót hízott.

Utólag mit szóltok a dorogi veszélyeshulladék égetőben keletkezett vízszennyezéshez? Én iszonyú pipa voltam, hogy kismamák, gyerekek napokig itták a fertőzött vizet az illetékesek tájékozatlansága és hanyagsága miatt...
udojurgen

Noémi,
nekem azt mondták , hogy a HSG-hez kell a vérkép. Vagy lehet, hogy elértettem valamit? Anyi infót zúdítottak tegnap rám, hogy nem is tudtam megjegyezni. De ha kedden megyünk a párommal akkor rákérdezek, hogy hogy is van ez. Habár majd lehet, hogy úgy igazítom a dolgokat, hogy egy napra (pl. a jövő ciklus 20. cn-en ) besűrítek egy csomó vizsgálatot. Mert itt a munkahelyemen nem nagyon szeretik ha sokat lógok.
Remélem , hogy a szavaid odafönn valakinek a fülébe jutnak és megtörténik a csoda. Bevallom titkon nekem is eszembejutott, hogy hátha nem kell sort keríteni ezekre a kivizsgálásokra. Csak ilyenkor az is eszembejut, hogy két éve másban sem bizom csak abban, hogy a következő hónapban nem jön meg és eddig ez mégis mindíg bekövetkezett. De nem vagyok letörve mert a dolgok mindíg úgy a jók ahogy alakulnak . És ha most még nem is tudjuk mindez miért történik velünk egyszer majd rájövünk.
bandy

Noémi
A 29. cn-on vagyok, tehát ma (nem) kellene megjönnie.

Egyenlőre jó híreim vannak, még semmi jele. Nagyon szeretném, ha ez most végre összejönne! 3 óra után már nem tudok írni, de holnap reggel mindenképp jelentkezek, hogy mi a helyzet. Remélem hasonló jó hírekkel szolgálhatok.
Köszönöm a sok drukkolást lányok, nagyon sokat segít!

Adri
adri77

AdriKép
Kicsit megremegett a gyomrom, mikor láttam, hogy írtál. Már azt hittem rossz híreid vannak, de ez így sokkal jobbKép!
Várom a holnapi újabb, minél jobb híreketKép!
Stella

Kép
stella9

Eltűnt az egész, és a klaviatúra megzavarodott. Elkezdem elölről :-(
Vendég

Adri, mire olvasod a levelet, már holnap van. MI A HELYZET? Teszteltél?
Írj!

Bandy, lehet, hogy jobb, ha egy napra sűrítesz egy csomó vizsgálatot, mert a BMC-ben sokszor órákat kell várni egy 5-10 perces vizsgálatra vagy konzultációra. És ezt értsd szó szerint. Jobb, ha felhívod őket és kérsz időpontokat a vizsgálatokra, bár egy napot én is rászántam az elején. A HSG-re külön egy napot még szánj rá, hogy ne legyen semmi baj és tudj pihenni.
Azért megy a drukk neked! :-)

Udo, ez tök jó! És már te is érzed ahogy mocorog is kis pocaklakó? Biztos jó, ha Orsi tornázik, azért beszéljetek az orvossal, mielőtt bármibe is belekezd. Addig pedig vidd el őt sétálni. Az biztosan nem árt, de használ.

Stella, te hol is jársz most? Kb. Zsuval egyidőben, ugye?

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok Csajok!
"Odaát" a pocisok talit szerveznek. Kép
Mi nem szervezünk? Vagy szoktatok találkozni, csak én nem tudok rola? Kép
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Stella, Noémi

Még mindig semmi!!!! Ha délutánig így marad, akkor megveszem a tesztet. De úgy tervezem, hogy csak vasárnap vagy hétfő reggel csinálom meg. Azt mondjuk nem tudom hogyan fogom kibírni addig! Szerintetek hány napos késésnél érdemes tesztet csinálni? Mármint amikor már nem halovány, hanem határozott eredményt mutat?

Adri
adri77

Sziasztok Lányok!
Lelkesen olvaslak benneteket, de eddig még nem nagyon szóltam hozzá a dolgokhoz. A segítségeteket szeretném kérni. Vasárnap volt peteérésem, tegnap viszont megfájdult a hasam és mára virradóra vérezgettem. A mensimnek csak egy hét múlva kell megjönnie és az mindig óramű pontosságú. Lehetséges, hogy elvetéltem? Voltam reggel vérvételen, de majd csak 2-kor lesz eredmény. Ha elmegyek dokihoz, tuti, hogy beutal a kórházba, igaz? Kb. meddig kell ott lennem, ha beutal? Várom a válaszotokat. Tildi
tildi

Tildi!

Én nem nagyon értek hozzá, de szerintem négy nap alatt nem nagyon tud annyira beágyazódni a babóka hogy vérzéssel távozzon. De lehet hogy hülyeséget írok(bocsi). Szerintem ez valamilyen középidős vérzés lehetett. De majd a vérvétel választ ad mindenre! Írj ha megtudtál valamit!

Ja és üdv a topikban! Írj bármikor!

Adri!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép No comment!
Ha az eszemre hallgatok akkor tényleg csak hétfőn csinálj tesztet, ha a bolondságomra akkor most azonnal!!!Kép De egy kompromisszumos megoldással kilehetne egyezni egy szombati napban!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

AdriKép
ez nagyon izgiKép! Nekem mostanában nem óramű pontosságú, ezért megfogadtam, hogy csak akkor csinálok tesztet, ha már egy hetet késik. Ha erős csíkokat szeretnél, mindenképpen várj vasárnapig, mert akkor még egy egész napotok lesz örülni a pároddal. Bár az se rossz, ha egy hétfőt dobsz fel egy ilyen hírrelKép.
Addig viszon kitartás és kerüljön el minden "piros".

Én most tartok a 18. cnapon. A 15.cnapon volt a peteérésem (szerintem). Ha hatásos lesz a gyógytea kúrám, akkor szept 13-án "nem kell" megjönnie.
Mi holnap elutazunk a párommal Horvátországba, ugyhogy addig szorítok mindenkinek és nagyon jó híreket szeretnék olvasni, mikor visszajövünk.
Hogy teljes legyen az "öröm" éjjel annyira rosszul voltam, hogy 4-5ször rohangáltam a mosdóba és ölelgettem a "nagy fehér mikrofont", persze eredménytelenül. Nincs is szebb, mint ilyen labilis gyomorral buszozni 10 órátKép!

TildiKép
Szerintem sem lehet vetélés a vérzés oka, de majd kiderül a doki mit mond rá. Azért remélem nincs semmi bajKép!

Stella

Kép
stella9

AdriKép
mi újság, sikerült nem tesztelned? Ha igen várj vele vasárnapig. Drukk megy továbbra is.

TildiKép
üdv itt, de ne maradj sokáig, vár a babás topik.

StellaKép
jó nyaralást, rosszullét Kép

Ma kora reggel voltam ismét a dokimnál, sikerült meglepnem. Ma vagyok a 11. napon és már volt tüszőrepim, szerinte tegnap. Majdnem nevettem ,mikor mondta, mivel mi mindig a 12. napra időzítettünk, szegény petécske meg addigra már nem élt. Azt modta nem baj, hogy ilyen gyors vagyok, legalább most már tudjuk és legközelebb jobban időzítünk. Azért még hozzátette, hogy ma este kapjam el a páromat, hátha....

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

AnitaKép
Ez jó, most legalább tudjátok mihez tartsátok magatokatKép, és legközelebb jól elcsípitek majd a legjobb pillanatot.
Azért ma mindent beleKép
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm az infókat és a bíztatásotokat. Rászántam magam, hogy felhívjam a dokimat és telefonon megtudjak Tőle valamit. Azt mondta, hogy azok a cseppek (Mastodynon) amiket szedek biztos több peteérést okoztak, de nekünk nem kell azért ennyi (jóból is megárt a sok) és csökkentette a napi adagomat. Azt mondta, hogy nem is kell hozzá elmennem, mert biztos, hogy nincs baj. Csak azért nagyon megilyedtem.
Képzeljétek holnap megyünk nászútra, már nagyon várjuk.

Anita!
Vegyél egy PG53-as termékenységi tesztet (2e Ft)és akkor tudni fogod pontosan, hogy mikor van peteérés. Szerintem hasznos.

Mindenkinek mielöbbi babázást kívánok! Drukkolok értetek!
Sziasztok,
Tildi
tildi

Stella
Nagyon sajnálom, hogy rosszul érzed magad. Nekem a natúr háztartási keksz szokott segíteni. Érezzétek jól magatokat Horvátországban, aztán majd várom a beszámolót róla, mert szeptember 18-án mi is megyünk!
Addig is megy a drukk neked is!

Anita
Ahogy telik az idő egyre inkább úgy érzem, hogy vasárnap lesz a napja a tesztelésnek, nem hiszem, hogy hétfőig kibírom!
Nektek pedig Mindent bele! Drukkolok!

Tildi
Üdv közöttünk! Érezzétek jól magatokat a nászút alatt, és csak egymással foglalkozzatok! Remélhetőleg a több peteérésből eggyel már sikeresek voltatok! Nemsokára kiderül...

Zsu
Hidd el, legszívesebben én is rohannék az első patikába, és most rögtön tesztelnék! És Veled mi a helyzet?

Nálam még semmi!

Adri
adri77

AdriKép
Én is a vasárnapi vagy hétfői tesztelést javaslomKép Hányadik napon vagytok?Mérted a hődet? Drukkolok nagyonKép
StellaKép
Sajnálom a rosszúllétedet...próbálj diétázni szegény...Kép Nagyon jó pihenést, lazitást és kikapcsolódást kivánok Nektek no meg szép időt isKép Próbáld meg kiélvezni minden percét mert a következő nyaratok már sűrű lesz...KépKép

doris

Adri, csináld meg holnap a tesztet. Ha ott a baba, már kimutatja! :-)
Vendég

AdriKép DorisKép
köszi az együttérzést. Igyekszem rendbetenni magam.
Remélem tényleg sűrű lesz a jövő nyár, mi is így tervezzükKép.

ZsuKép
hogy vagy? gyomorégés van még?

Stella

Kép
stella9

Stella!

Hajjajj! Egyre rosszabb! Reggeltől estig egyfolytában nyelem vissza a gyomorsavamat!KépViszont tegnap óta meg szörnyen érzem magam. Szédülök, remegek meg ilyenek. Remélem nincs semmi bajom. Lehet ez is jó jel vagy ez valami más?

Félek hogy megint beleélem magam dolgokba amibe nem is kéne!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép
kitört a rosszullét-mánia! Lehet, hogy van valami a levegőben, mert többen szarul vagyunk tegnap óta. Igaz az ország 3 különböző pontján.
Próbálj meg pihenni, sokat. Nincs valami jó savközömbösítő gyógyszered? Biztosan nem árthat a babának. A páromnak hasonló gondokra Tisacid-et adok. Szétrág egyet és mintha nem is lett volna semmi baja.

Ne aggódj feleslegesen és semmiképpen se add föl. A te helyedben mindenki bizakodó lenne. Sokan szurkolunk értetek!
Stella

Kép
stella9

Tildi Kép
ha vasárnap volt peteérésed, akkor a baba még be sem ágyazódott, így el sem vetélhettél. A vérzést a ciklus közepén bármi okozhatja. Szerintem ha nem jelentkezik újra, akkor ne törődj vele.

Zsu Kép
Drukk!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok lányok!
Holnap már nem jövök dolgozni (megyünk nyaralni Horváto-ba), így nethez sem jutok, de biztos, hogy minden nap küldök majd nektek sok-sok babásodó Drukkot++++++++++++++!Kép

(Zsu, neked plussz drukk is jár++++++KépKépKépKép!)

Sok jó hírt szeretnék olvasni, mikor visszajövök.
Vigyázzatok magatokraKép!

Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Minden nap olvaslak titeket. Ide most írok először.
Ma van a 30. napom és csináltam egy tesztet, amin ránézésre csak egy csík van, de 10 perc múlva megnéztem és ha nagyon-nagyon összpontosítok akkor látok még egy halványat. Lehetséges, hogy csak átüt egy kicsit a piros csík a papíron, ami a terhességet kellene, hogy jelezze? Tudom, hogy furcsa, amit kérdezek, de hátha ti is jártatok már így. Vagy képzelődök. Fájnak a melleim és fájdogál a hasam is két napja, úgyhogy valószínű megjön a menzim. Ha vasárnapig nem jön meg, akkor elkezdek reménykedni.

Amúgy mindenkinek drukkolok!!!
szilvi26

Szilvi Kép
Átütni nem tud, mert a tesztet a hormonok színezik el. A halvány csík, ha 10 percen belül jelenik meg, akkor szerintem jót Kép jelent. Szerintem csinálj egy tesztet reggel (reggeli első vizelettel), mert akkor a legnagyobb a HCG koncentráció a vizeletben. Annak már biztosabbat kell mutatnia.
A tünetek ugyanúgy utalhatnak babára, mint mensire is.
Drukkolunk!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi
Köszi a válaszod, most egy kicsitt jobb lett a kedvem.Kép
szilvi26

Szia Icsilya!

Én magyar állampolgár vagyok, de már évek óta nem élek otthon, vagyis nem fizettem tb-t. Párom dán állampolgár. Dolgozni megyünk haza, így lesz tb, úgyhogy elvileg mehetne a dolog. Leginkább azt szeretném elkerülni, hogy újra végig kelljen menni minden vizsgálaton, mert az ugye egy csomó idö. Bár ahogy olvasom, otthon pl. 3 hónapot kell várni 2 kísérlet között. Igaz ez a gyakorlatban? Elég rettenetesen hangzik! Nekünk most nem sikerült az elsö, és egyböl mehetünk tovább. Közben találtam kis infót a neten, többek között azokon az oldalakon amiket Ti ajánlotok. De hogyan kezdi el az ember otthon? Egyböl hívjam a pécsi IVF központot, vagy a háziorvos utal oda vagy mi? Ismét csak bármi válasznak örülnék.

Ingrid
ringrid

Ingrid Kép
OK, ha lesz TB kártyátok, akkor TB finanszírozással fog menni a dolog.

Azért egy-két tapasztalato leírnék.
A lombiknál azért kell a 3 hónap szünet a próbálkozások között, mert ha ennél sűrűbben végzik a beavatkozásokat, akkor nagy az esély arra, hogy sérül a petefészked, az egész szervezeted. Egy lombik program után vissza kell, hogy álljon a rend a szervezetedben, mert különben a következőnél az esélyek a töredékére csökkennek és felesleges megcsináltatni.

Inszemináció esetén azonban minden ciklusban van lehetőség inszeminációra, mert ez sokkal kisebb megterhelés a szervezetnek.

A meddőségi központokba beutaló nélkül lehet menni, általában időpontot kell kérni, és úgy lehet menni.
Bizonyos vizsgálatokat újra el kell, hogy végezzenek, mert abból friss kell. Ilyen a spermaanalízis és a nőknél a hormonvizsgálat (3.napi). A többi leletetek valószínúleg megfelel.

De ha jól emlékszem, akkor eddig nektek csak inszeminációtok volt, vagy nem?
Miért a Pécsi Intézetet néztétek? Oda mentek dolgozni?

Ha van még kérdésed, akkor írj nyugodtan.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia Orsi!

Köszi válaszodat! Jó, hogy csak az ivf-nél kell várni, annál itt is kell valamennyit.

Igen, inszeminációnak készült az elsö, de túl jól reagáltam az átlag adag gyógyszerre, lett 12 tüszöke, így menet közben lovat váltottunk, pete ki, tálcsika, pete be. Sajna nem ragadtak a falon, s így most ismét sima inszem.-mel folytatunk, ezúttal kisebb gyógyszeradagokkal. Itt ebböl hármat fizet az itteni tb, meg 3 IVF-et, utána jöhet a magán, ami persze egy vagyon.

Azért néztem Pécset, mert az van hozzánk legközelebb, s ott még lenne valami kapcsolat is egy barátosném révén, kinek szülei igen jóban vannak egy ottani föokossal. Nem tudom, ennek van-e még jelentösége, tényleg nem vagyok jártas a mai magyar egézségügyben.
Dolgozni pedig a családhoz megyünk Somogyba, átvesszük a családi cég egy részét, szerencsét próbálunk! Egyelöre 1 évre tervezzük, aztán meglátjuk, hogy sikerül.

Ingrid
ringrid

Ingrid Kép
Mon elvileg bárhány inszemet fizet a TB, de 6 elvileg kell a lombik előtt, ha nincs olyan kizáró ok, ami azonnali lombikot indokol.
Lombikból 5 finanszírozott a TB által, utána önktgen lehet menni, ami kb. 5-600e Ftba kerül.

A pécsi intézetről nem tudok semmit, de lehet, hogy van olyan, aki tud segíteni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szilvi
Szerintem várj egy-két napot, és utána próbáld meg reggel. Akkor már biztosan pozitív eredményt fog mutatni!
Én is tegnap voltam a 30. cn-on, és még mindig semmi híre a mensinek! De úgy tervezem, hogy csak vasárnap vagy hétfő reggel csinálom meg a tesztet (már ha kibírom addig), pontosan azért, hogy ne kelljen azon gondolkodnom, hogy vajon most tényleg látom a csíkot, vagy csak odaképzelem.
Egyébként nekem már 1 hete elkezdett fájdogálni a hasam (pedig egyébként csak aznap szokott, amikor megjön), de szerdán és csütörtökön erősebben éreztem, mint előtte. Szóval szerintem elég jók az esélyeid!

Drukkolok neked is!

Adri
adri77

Adri!

Ezek szuper hírek! Hőmérsékleted hogy áll?

Szilvi!

remélem gratulálhatok!
Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Lányok, rossz hírem van. Bár a hőmérsékletem 37,0 volt reggel, most vettem észre, hogy megjött a mensim. Pedig már bíztam benne, hogy nem fog. Próbálok nem elszomorodni nagyon, de elég rossz érzés volt, amikor észrevettem. Na, majd a következő hónapban talán!
Azért szorítok nektek, hátha Ti szerencsésebbek vagytok.

Adri
adri77

Adri!

Ne keseredj el, a kovetkezo honapban majd ujra lesz esely! Sajnos en is ateltem ezt mar sokszor, de most mar annyira nem borit ki a dolog, bizom ujra a kovtekezo honapban!
Neked is ezt kell tenned, es inkabb probalj meg lazitani, baratokkal, paroddal, meg jarjal tornara, kikapcsolodni, es akkor sokkal konnyebb lesz, ha nem gondolsz ra! Ez sajat tapasztalat! Nekem is azota sokkal jobb, amiota nem koncentralok ra annyira! Elobb-utobb menni fog!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Lányok!
Az mitől lehet hogy a bimbóudvar sötétebb színű lesz?
Most ebben a hónapban nem produkálok semmi tünetet szerintem annak hatásásra,hogy írtátok,hogy csak később jelentkeznek ezek.Ma vagyok a 23.cn-on hőm hol 36.9 hol 37.Nem gondolok semmire,majd ha jön a baba anélkül is jön.

Adri!
Sajnálom,hogy megjött,nagyon szurkoltam neked.Nem lehet hogy ez nem igazi menszesz?

Viki
Vendég

Adri!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Ki lesz most a párom?Kép
Örülök azért hogy nem szomorodtál el nagyon!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Viki Kép
Nem tudom Kép én sosem figyelgettem ezt... lehet, hogy jön majd valaki, aki többet tud erről.

Adri Kép sajnálom.

Zsu Kép
Drukkkkkkk!!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

AdriKép
Jaj de sajnálom...nagyon drukkoltam. Fel a fejjel, nagyon nahéz most tudom...én is számtalanszor átéltem. Esetleg ki kéne kapcsolnotok a témát. Mi lenne ha nem méricskélnél a következő ciklusban? DrukkolokKép
ZsuKép
Tessék pozitivan gondolkodniKép
VikiKép
Nincs ötletem, én nem vettem észre ilyesmit magamon...

doris

Adri, Kép Kép
De majd a következő hónap a tiéd lesz! Kép

Zsu, te hogy vagy? Gyorsan telnek a napok... Kép

Viki, nagyon szorítok, biztosan baba lapul odabenn, ha nem szoktak ilyen tüneteid lenni, akkor valaki ott nagyon "forgolódik". Szólj, hogy mi a helyzet! Zsuval egy napon vagytok, ugye?

Hajrá, mennek a babatapasztó energiák!!!!
++++++++++++++

Puszi
Noémi
Vendég

Sziasztok!
hétfőn megyünk a dokibácsihoz, lehet, hogy még a hónapban lombikolunk, szorítsatok!!
HOl van Cat?
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Köszi az együttérzést mindannyiótoknak. Azért szomorkodok egy picit, de igyekszem pozitívan felfogni a dolgot. Így legalább 2 hét múlva amikor elutazunk Horvátorszába, nem kell félnem, hogy hányinger, meg ilyesmi lesz.

Drukkolok tovább, és várom a jó híreket tőletek!

Puszi
Adri
adri77

Noémi!

Kösz jól vagyok, bár kezdek ideges lenni a közeledő teszteléstől! Sajan eléggé sikerült beleélnem magam dolgokba. Szóval én úgy érzem hogy valami változik a szervezetmben, és én nem produkálltam soha áll tüneteket. Mekkora pofára esés lesz ha mégsem sikerül. De azért most még pozitívan gondolkozom. Annyira bízom benne(bennük)!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

bocs áll=ál

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?