Szoptatós cikk innen bnetről....K betű para
https://www.babanet.hu/taplalkozas.php?content=articles-60
Kata
szívesen
kicsit megnyugszol/otok a tej is helyre fog állni, csak ne add fel.
Oltás:
de jó, h már ilyen sokan túl vagytok rajta. Ha jól emléxem Lilla csak az elsőtől lett lázas. Azt is anyukám vette észre..

nagyon gyakorló szülő voltam még. Most már rebben egyet a szempillája és tudom, h beteg lesz
Dy
Fúú ez aztán ajánlat.
De jó hogy leírtad a teás dolgot. Én is így fogom csinálni, remélem segít majd.
Móni
Nyaralásban nagyon egyet értek veled. Nem kell nagy felhajtás, meg kötött programok sem. Ekkora gyerekekkel még nem lehet. De még kicsit nagyobakkal sem nagyon.
Ilyenkor még mindenben hozzájuk kell alkalmazkodni. Amit írtál, h csak ti és apartman az nagyon jó ötlet. Mi próbáltunk étteremben kajálni

mikor Lilla 8 hónapos volt az első nyaralásnál még nagyjából összejött, de idén már elég érdekes volt....
Oltásra mi az egy hónapos kontrollon kaptunk időpontot.
Zsuzsi
Az orrspary nyomókája sztem is enyhén szólva hülyén van megoldva és nem nagyon esik kézre. Én is mindig gondolkodom rajta, h vajon most sikerült fújni vagy nem.
Amúgy orrszörcsögés nekünk most minden hajnalban ez a program

, de nem beteg vagy ilyesmi csak mindig szörcsög az orra meg furcsán horkangat és nem kap rendesen levegőt. De az az érdekes, ha sikerül mélyen elaludni akkor meg nem szörcsög...én ezt nem értem. Amúgy reggel mindig leszívjuk neki.
Mi azt választottuk egyelőre, h orrspray és aztán mi szájjal szívjuk ki az porszívós orrszívó csövével.
Nálatok is van ilyen szörcsögés. Férjemnek nagy volt az orrmandulája, ki is kellett venni...remélem nála nem ez lesz a gond, de megemlítem majd a dokinőnek.
Kata
Jó hogy írtad, h csak márciustól mehetünk úszni
Babamasszázst is mondtad neki? Remélem nem haragszik.
Friday
No már aggódtam, h csak a Dani ekkora

de látom Gréta is jó súlyban van.
Cumit meg bárcsak ne tapasztalatból írtam volna.

.
Boldog szülinapot utólag
Rucik
Hát ugye mi az 56os méretet jóformán nem is hordtuk, így már 68as méretnél járunk.
Áfonyácska
Tejjel nekem pont ez van most

neked rendbe jött már? Mit csináltál ha igen?
Cumi van...ilyenkor tényleg nagyon jó tud lenni, csak később óvatosan mielőtt nagyon függő lesz. De amúgy Dani pl elkezdte preferálni az újját és az öklét. Cumit kitúrja és hangosan cuppog a kezén
Szilvi
Ha lázas lesz csak aznap tart. Elvileg.
Vick
Én is ugyanígy érzek Lillánál

remélem nálatok és nálunk is elmúlik. Még szerencse, h csak az egyik gyerkőc.
Babák a babákkal képek nagyon édesek.
Móni
Annyira szeretlek azért amit beírtál a testvérféltékenységgel kapcsolatban. Ad egy kis reménysugarat és leteszem, h állandóan magamat hibáztassam, h félre neveltem a gyereket. Mostanában megkaptam ezt egy párszor
Szóval ökölrágás nálunk is van. Szerintem csak annyi, h most találnak rá a kezükre. Itt dől el, h cumizni vagy ujjat szopni, vagy egyiket sem fogják. Gondolom.....bár Lillánál nem emlékszem ilyesmire.
Dy Van étvágya a csajnak
Mangóra
Sajnálom, h a Mei tai neked nem jött be azt hiszem az én ajánlásomra vetted
Akkor most már hamarosan lesz a műtét??
Kata
Program, igen ott szoptasd meg kendővel letakarva magatokat vagy a kocsiban.
Vick
Pelenkázón gagyogás nálunk is van

a falon nálunk van egy polc ott vannak a pelusok és alatta egy zsebes tároló mindenféle izével.
Móni
Mire vagy kíváncsi a Mei tai-al kapcsolatban. Én abban viszem már most is Danit, mert elég nagy és tartja is rendesen. Nekem a most olyan van ami fejrészen párnázott, ez nekem különösen bejött.
Alul jó szorosra kell kötni. Ha nagy esetleg egyszer visszahajtani az alját. Ilyenkor még a baba lábát bele kell rakni, nem terpeszbe, mert ahhoz még kicsik és a pántot a testén kersztezve megkötni...nagyjából ennyi.
Nekem az az egyedüli hátránya, h jó hosszúak a pántok és mikor ilyen trutyi időben kint kell megkötni az izgalmas

(mondjuk kocsiból kiszállva)
Viszont a kenguróból én úgy érzem kiborul mikor legugolok vagy lehajolok és Lillához kell. De látod kinek mi jön be. Mangórának nem tetszett.
Kérdezz nyugodtan.
Zsuzsi
Nyugi elvileg születés után is megnézték a hallását. Ő ilyen csendes baba.....szorítok!!!
Igen én is ezt akartam még írni, h mi is csatlakoztunk a DM baba bónusz programhoz és kaptam 2db c&as féláras kupont is kezdésnek..no annak nagyon örültem. Kaptunk már ilyet ajándékba és Lillának sok jó cuccot vettünk így. Nagyobb dolgokat.
Cumi
Sztem sem gáz a cumi....engem csak az zavart, hogy Lillának állandóan lógott a szájában és most már akadályozta a beszélésben (már nem

) viszont ezt meg én szúrtam el, mert nem léptem időben, h csak alváshoz kapja meg. A bnőméknek sikerült simán.
Cumi csak alváskor az ágyban van.
De Dani úgy tűnik inkább a kezét szereti, tehát ez sem lehet mindig a szülő döntése, ha ő azt választja akkor az lesz..
Fiú, Lány??? jajj csajok ne tudjátok hányszor megkaptam ezt...Lillánál mindig azt kérdeztés kisfiú????? (nem fiú csak buzinak nevelem talpig rózsaszínben

)
most mit gondoltok mit kérdeznek talpig kékben?? Kislány???? Pedig Dani igazán nem lányos
Friday
Nehogy emiatt sírj. Ahogy írod tünemény fiad van és nem nevelted félre. Ő máshol vezeti le a feszültséget.
Na és Vick is ezt írta és én is azt tenném amit ő írt. És olyankor el kell vinni kicsit e tett helyszínéről és ha tovább csinálja elmondani neki, ha így viselkedik el kell mennetek onnan.
Édesség jajj ne is mondjátok...Mikulás, karácsony miegymás...igyekszem visszafogni magam most már...
Mangora
Gratulálok a kocsihoz....
Reni
Mei tai...hjajj ha tudnánk találkozni kipróbálhatnád az enyémet. Nekem Mesitől van a második

én nagy rajongó vagyok...Nekem a sima fejpárnás van nem a csukjás.
Én nagyon szeretem. Elvileg 3hós kortól, de már beleteszem a Danit....